REDI ei vedä asiakkaista

RedistäRediin

Ensimmäiset yritykset meneet konkurssiin jo nyt.
Aika hyvä saavutus, kun REDI on ollut avoinna vasta muutaman viikon.
Eli ei kovin valoisalta näytä ko. paikan tulevaisuus.

Tuli itsekin todettua kauppakeskuksen sokkeloisuus. Ahdistava paikka, etten sanoisi.
Pääarkkitehti on kuitenkin ilmeisen tyytyväinen tuotokseensa. On sanonut suoraan, että asiakkaat saa mennä muualle, jos ei paikka kiinnosta.
No, nyt ne asiakkaat ovat sitten menneet muualle.
Arkkitehti kai edelleen tyytyväinen?
SRV:n konkurssia odotellessa

105

2668

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • korjataan

      Koko kaupungista tehdään ahdas ja sokkeloinen, niin sitten se REDI ei enää ole huono.

    • suuruudenhulluus

      Redi oli kuollut jo syntyessään. Ostovoima ajaa tunnelinpätkää Redin ohi mennen tullen. Kuka vaivautuu poikkeamaan noin hankalasti tavoitettavaan paikkaan, joka ei tarjoa edes mitään uutta. Majakan ulkonäöstä en kehtaa sanoa mitään muuta, kuin että sitä ei harmaana ja pilvisenä päivänä onneksi erota.

    • katse.peiliin

      Ei metrolla kulkijat sinne pysähdy ostoksille ja hankala on autolla Kulosaaren suunnastakin sinne päästä. Lisäksi Suomessa ravintolassa syöminen on niin hirveän kallista, että ainoat jotka vetävät massoja ovat 10 euron lounaspaikat ja pikaruokalat alennuskuponkeineen. Laskekaa hinnat oikealle tasolle ja valittakaa sitten, jos ei asiakkaita ole.

    • Bullshit

      Sekavin paikka ikinä, näkyvyys eteenpäin monesti tosi lyhyt (=ei sovi lasten kanssa liikkuville), törkeän huonot opasteet. Kävin kerran, enkä todellakaan aio mennä enää. Hirveän vaikea hahmottaa ilmansuuntia, ja kaikilta saa eri neuvoja, mistä kerroksesta pääsee metroon. Kylteissä pitäisi lukea selvästi, mikä metro menee itään ja mistä Espoon suuntaan.

    • Kampillakin oli vaikeutensa alussa. Ensimmäisenä ei kannata olla, ellei kassassa ole paksuja seteleitä.

    • Redixkö

      ......viikin pelloille seuraavax hehtaarihalleja , 25 eri kahvilaa, omat hienot 25 paikkaa teenjuojille , kaakaomestat , eteiseen paikka kengille , uusi tapa liikkua ilman kenkiä............jännää muutema päivä , autoilta kielletään koko paikka , tavarakin tuodaan myyntiin polkupyörillä sörkän heinon tukusta.........kannattaa välillä perustaa tehdas joka valmistaa asiakkaita 24/7, ja samaan taloon lainafirma mikä valmistaa velkaa jolla rällätä.

    • Lautallaylijalatviaan

      Mesta ei juuri tunnu kelpaavan edes kelagoldia vinkuttavalle notkuväelle, ja silti lähes tyhjä ihmisistä. Oliskohan uusi vetonaula droneilla pöytään roudattavat pariloidut murmelinkivekset?

    • Osaton

      Iso osa kaupoista ja kauppakeskuksista stadissa menee konkurssiin. Sitä saa mitä tilaa. Ennen stadissa oli paljon soitinliikkeitä ja näiden liikkeiden edessä parkkipaikkoja. Ensin lähti parkkipaikat sitten liikkeet. Nyt soittimet vahvistimet ja niiden tarvikkeet ostetaan suoraan saksasta ( iso osa). Tämä sama kaava toistuu useissa tuotteissa ja palveluissa. Itse käytän nykyään stadin palveluista vain lentoasemaa ja satamaa. Jopa elokuva konsertti ja messukäynnitkin loppuivat, ja ihan stadin suosituksesta.

      • ent.kauppias

        Soitinliikkeet muuten lähtivät kun pitkätukat aikuistuivat ja alkoivat perustaa perheitä. Sillä ei ollut tekemistä parkkipaikkojen kanssa.

        Miten koulunsa kesken jättäneillä kitaranrämpyttäjillä olisi edes ollut rahaa autoon? Viimeiset mohikaanit notkuivat tuntikausia kauppiaan harmina ”testaamassa” (räpläämässä) kitaroita ja vahvistimia ja saattoivat lopuksi ostaa/varastaa yhden plektran.


    • Ilmavaivax

      Tietöitä , kuoppia, punaisia liikennevaloja solkenaan, ruuhkia 24/7 , ei ainuttakaan pysäköintipaikkaa, ja jos palaa vihreä kulkee tiellä vihreitä kansalaisia.............täyttä kuraa koko stadin keskus , ei redin vika , ilmarisen huipputuote eläkevaroilla josta srv omistaa pienen palan...

      • isisille

        Kauppakeskus on pääarkkitehti Pekka Helinin mukaan suunniteltu sokkeloiseksi keskiaikaisen kaupungin mukaisesti, ja Vihreillehän sopii myös että kadut ovat keskiaikaisia. Auki olevien Helsingin pääkatujenkin remontteja pitkitetään tarkoituksella vuosikausia sallimatta tehdä ylitöitä.


    • Virheetonvirheitä

      Virheä tsadi saa mitä ollaan äänestetty, ei siinä sen kummallisempaa.

    • HuoliHuomisesta

      Ihmettelen kans sokkeloisuutta? Avaruutta ja esteettömyyttä ihmiset hakee minusta enemmän ja on hakenut pitemmän aikaa? Ymmärrän sokkeloisuuden sellaisissa tapauksissa, kun halutaan tehdä salaa/ ei sallittuja asioita, jolloin kiinnijäämisen riski on pienempi? Ymmärrän, et jokaisella on oma mielipide, mut minä petyin REDIin, kun siellä kävin uteliaisuuttani :(

    • Turhamestaon

      Naamat olivat melkoisella norsunveellä henkilökunnalla viikonloppuna ja ihmekös tuo. Kovat vuokrat ja tuvassa muutama tyhjän pällistelijä. Kioski on jo keväällä puolityhjä sirkkasoosi ja muista hilavitkutintiesmistä-putiikeista. 50 kahvilaa kuin kuuluisat sillit suolassa myyvät ylihintaisia valmispaistoksia, todellista laatuvapaa-aikaa voit tosiaan viettää täällä :-)

      • huippuravintoloita

        Kuppilat ja ravintolat hakevat ruoat valmisteina ja pakasteina läheisestä tukusta ja myyvät kotiruokina.


      • lähikauppa

        Tämähän voi olla kaiken hyvän alku. Et hae hyvää oloa kuluttamalla.Ostat vain sen , mitä tarvitset. Elämä on kauppakeskusten ulkopuolella, jos niin haluat.


      • virheä_liito
        lähikauppa kirjoitti:

        Tämähän voi olla kaiken hyvän alku. Et hae hyvää oloa kuluttamalla.Ostat vain sen , mitä tarvitset. Elämä on kauppakeskusten ulkopuolella, jos niin haluat.

        Aika kallista rakentaa tuollainen jotta ihmiset pysyisivät ulkopuolella.


    • Rthhjklk

      Vanha sanontahan sanoo?
      Kusinen loppu tulee aina ahneudelle!
      Helsingissä kuvitellaan liikaa olevansa kuin isossakin maailmassa, jossa kaikki pitää rakentaa mahtipontisesti?
      Helsinki ei ole kuin perähikiäinen pikkukylä johonkin Pietariin, Moskovaan tai NY verrattuna.

      • HämisPidettäväAuki

        Hämeentie pidettävä auki autoille.
        Muuten koko Redi joutuu paitsioon ja suuriin vaikeuksiin.


    • Quatermash

      Redillä pyyhkii hjyvin.
      Nyt sai keskuksen pomo kenkää.
      Kukas on seuraavana lähtövuorossa.
      Häämöttääkös konkkavika keskuksessa.
      Ennen kun on kunnolla edes päässyt hommat käyntiin.
      Kannattaa tulla kauempaakin tutustumaan turistikohteeseen.

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005912247.html

      • joutaisi.purkaa

        Ei paljon pomon potkut auta, jos on vääränlainen kauppakeskus ja ihan väärässä paikassa.


    • joutaa.kuolla

      Redin asiakaskato on suurelta osin kaupungin liikennesuunnittelun yksityisautoilun vastaisen linjan tulos. Autoilijat on ainoita, joilla stadissa on vielä omaa rahaa mutta eivät ne sinne lähde kiertelemään ja kaartelemaan. Ja se suojatie Redin edessä, hyvää päivää, kääntyvät autot eivät kertakaikiaan pääse mihinkään, kun samaan aikaa menee suojatiellä jalankulkijoita koko omien vihreiden ajan. Kertakokemus Redissä riitti ainakin minulle, minulla ei tule olemaan Rediin mitään asiaa. Samat tavarat ja palvelut saan takuulla muualta. Mitä paikkaan muuten tulee, niin arkkitehdille olisi pitänyt antaa potkut jo silloin, kun esitti ensimmäiset suunnitelmansa.

      • lobbaustako

        Onkohan arkkitehdiltä toivottu nimenomaan keskiaikainen isis-basaari


    • aina.ei.voita

      Saavutettavuudessa olisivat voineet ottaa oppia vaikka Eastonista, helppo tulla eri suunnista. Samoin parkkipaikalta kauppoihin ja takaisin, eikä taatusti eksy. Ei kauppakeskukseen kukaan tule kesken metromatkansa, vielä kun metrosta kauppoihin on matkaa. Tyhmyydestä sakotetaan.

      • aaponpee

        Käy ihmiset itiksessäkin metrolla. Ja hei, on sellainen olemassa kun asematunneli. Ehkä menee aikaa kun opettelevat uuteen.


      • oletko.maalta

        Metrolla ei enää lähemmäksi pääse. Redissä metro ajaa suoraan kauppakeskuksen 3. kerrokseen. Vai pääsekö jossain muualla vielä lähemmäksi? Kampissa ei ainakaan pääse.


      • Anonyymi
        oletko.maalta kirjoitti:

        Metrolla ei enää lähemmäksi pääse. Redissä metro ajaa suoraan kauppakeskuksen 3. kerrokseen. Vai pääsekö jossain muualla vielä lähemmäksi? Kampissa ei ainakaan pääse.

        No ei toi matka metrosta Kampin k-keskukseenkaan järin pitkä ole.
        Terv. kurvin kundi


    • kaikki.velalla

      Redin ympäristössä asuu niin korviaan myöten velkaista porukkaa, etteivät ne mitään kuppiloita ja muotiliikkeitä tarvitse, Lidl ja hävikkiruokaliike riittävät.

      • PyöräilynYlivaltaEiToimi

        Jos Hämeentie autoilta suljetaan, Sörnäisten Rantatie on aivan sumppuna,
        Redissä silloin kaikki seisoo suorina tumppuina.
        Pyörilyn hegemonia ei pelitä talvella,
        ja paketit ovat olisivat fillarissa kallellaa.

        Tulisin sinne skootterilla 125 cm3, mutta Suomessa
        sekin on kiellettya B-kortilla.


      • porvarin.ajatusmaailma

        Lienet porvarina asiaan tyytyväinen että on paljon köyhiä ja päiväsi lienee taas pelastettu!


      • kaikki.velalla
        porvarin.ajatusmaailma kirjoitti:

        Lienet porvarina asiaan tyytyväinen että on paljon köyhiä ja päiväsi lienee taas pelastettu!

        Oma valinta, jos maksaa asunnosta 8000-10000 euroa/m2 ja elää kituuttaen 30 seuraavaa vuotta ellei kämppä mene vasaran alle ennen sitä.


      • HermanninRantatieTukkeen
        kaikki.velalla kirjoitti:

        Oma valinta, jos maksaa asunnosta 8000-10000 euroa/m2 ja elää kituuttaen 30 seuraavaa vuotta ellei kämppä mene vasaran alle ennen sitä.

        Lisää viitoitusta HETI.
        Polkupyörät kohmelossa.


      • Joopajo
        porvarin.ajatusmaailma kirjoitti:

        Lienet porvarina asiaan tyytyväinen että on paljon köyhiä ja päiväsi lienee taas pelastettu!

        Tarttis Smarketin


    • järki.hoi

      Niimpä, ja mitä järkeä on asua Helsingissä, maksaa asunnosta älytöntä kiskurihintaa ja olla sippipalkalla pätkätöissä!

      • elämä.on.valintoja

        Köyhät töitä tekee. Paremmin tienaa pääomatuloilla, eikä tarvi käyttää aikaansa jonkun niskaanhengittäjän orjana. Raha juoksee, minä kävelen, tai makoilen, ihan mikä mukavimmalta tuntuu. Harrastuksille jää kivasti aikaa, saa nukkua aamulla pitkään, jos haluaa, muttei ole pakko.


    • hghgfjfyrydrts

      Koko Kalasatama on hirvee loukko. Eihän sinne pääse edes autolla asioimaan. Tyypillinen esimerkki SRV:n ja viherpedofiilien hankkeesta. Olis hyvä jo räjäyttää mokoma slummi kokonaan helvettiin pilaamasta maisemia ja ihmisten elämää.

    • HarjaTalonen

      Redillä alkaa mennä hyvin, kun Suomeen otetut etelän rikastuttajat löytävät sen kuten Itiksen ovat hyvin löytäneet. Siellä ostavat huipputuotteita suomalaisten verorahoilla.

      • helppo.nakki

        Puhtaiden piikkien jakopiste Rediinkin, niin alkaa väki lisääntyä.


    • veikkaan.kuitenkin

      Kyllä redi löytää asiakkaansa kun asuinalue valmistuu.

      • Auto.Rahasuma....Seisoo

        Uuteen asuinalueeseen menee vielä vuosia.
        Nyt sinne pitäisi päästä autolla.
        Jos Karin Emman Hämis suljetaan, kaikki liikenne puuroutuu Rantateille.


      • TukkoinenRantatie

        Potkukelkka ja reki eivät luista Hämiksellä.
        Polupyörä on kankea pakkasella.


      • janarit_eksyksissä
        Auto.Rahasuma....Seisoo kirjoitti:

        Uuteen asuinalueeseen menee vielä vuosia.
        Nyt sinne pitäisi päästä autolla.
        Jos Karin Emman Hämis suljetaan, kaikki liikenne puuroutuu Rantateille.

        ''...kaikki liikenne puuroutuu Rantateille.''
        Stadissa on yksi Rantatie, Pajamäessä, tuskin se suuremmin ruuhkautuu.....


      • HermanninRantatieSumppu

        Hermannin rantatie on jo nyt tukossa.
        Hämeentie jos suljetaan, kaaos on valmis.
        Emma Kari ja ystävänsä päättivat Hämiksen sulkemisesta
        ennen Redin tietämistään.


      • gpxkki
        HermanninRantatieSumppu kirjoitti:

        Hermannin rantatie on jo nyt tukossa.
        Hämeentie jos suljetaan, kaaos on valmis.
        Emma Kari ja ystävänsä päättivat Hämiksen sulkemisesta
        ennen Redin tietämistään.

        Sinulla on pää tukossa, kaaos valmis.


      • Väylät...Auki

        Jes.. Päätiet go tukkoon. Jos vain one on käytössä.
        Polkupyörä jäässä, potkukelkka hiekassa.


      • KehkeytyyHankalaSumppu

        BUSSIEN on määrä kulkea Hämeentiellä koko urakka-ajan, mutta yksityinen läpiajoliikenne ohjataan Sörnäisten rantatielle heti urakan alussa.

        Remontti merkitsee samalla myös yhden aikakauden päätöstä. Autojen läpiajoliikenne ei palaa Hämeentielle urakan jälkeenkään. Autojen poistuminen merkitsee muun muassa sitä, että Hämeentielle saadaan pyöräilijöille omaa tilaa.

        Muutos on symbolisesti merkittävä. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Helsinki nostaa merkittävällä kadulla pyöräilyn selkeästi autoilun yläpuolelle.

        Lue lisää: Vallankaappaus autokaupungissa – Helsinkiä suunnitellaan nyt kävelyn ja pyöräilyn ehdoilla.


      • lkjkjljk
        KehkeytyyHankalaSumppu kirjoitti:

        BUSSIEN on määrä kulkea Hämeentiellä koko urakka-ajan, mutta yksityinen läpiajoliikenne ohjataan Sörnäisten rantatielle heti urakan alussa.

        Remontti merkitsee samalla myös yhden aikakauden päätöstä. Autojen läpiajoliikenne ei palaa Hämeentielle urakan jälkeenkään. Autojen poistuminen merkitsee muun muassa sitä, että Hämeentielle saadaan pyöräilijöille omaa tilaa.

        Muutos on symbolisesti merkittävä. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Helsinki nostaa merkittävällä kadulla pyöräilyn selkeästi autoilun yläpuolelle.

        Lue lisää: Vallankaappaus autokaupungissa – Helsinkiä suunnitellaan nyt kävelyn ja pyöräilyn ehdoilla.

        En asioi enkä tule ostamaan mitään Helsingin keskustan liikkeistä. Muuttukoon Helsinki nukkumalähiöksi. Autoilun vastaisuus kostautuu liikkeiden poistumisena.


      • Uuteen..Päätökseen

        Vihreät päättivät sulkea Hämiksen ennen tietämättä Redistä yhtään mitään.
        Mieletön sumppu tulossa Sörnäisten rantatielle.
        Oijotaan pihakaduilta vaarallisesti päiväkotien vierestä.
        Polkupyörät jäätyvät.


      • VitsiRouvatPyöräilevät

        Koko Kalasataman seutu on suunniteltu autoilun kannalta niin luotaantyöntäväksi ja hankalaksi, että vaikka olen viikoittain 1,5 tuntia lähistöllä tappamassa aikaa, ajan mieluummin vaikka Herttoniemeen tai Itäkeskukseen hoitamaan asiani. Redi on epäonnistunut surkeasti positiivisen mielikuvan luomisessa liikenteellisesti.
        Lasku konkursseista saa lähettää Hesan Vihreille rouville.


      • Hämeentie
        janarit_eksyksissä kirjoitti:

        ''...kaikki liikenne puuroutuu Rantateille.''
        Stadissa on yksi Rantatie, Pajamäessä, tuskin se suuremmin ruuhkautuu.....

        Rantateille =
        Sörnäisten rantatie
        Hermannin rantatie


    • pientäsäätöä

      Alueelle 9 tornitaloa lisää, jos riittää konkkaan haluavia rakennusliikkeitä.

      • kalasataman.pisa

        Jep, katsotaan nyt aluksi tämä ensimmäinen tornitalo, rakennetaanko se loppuun asti vai meneekö purkuun vielä tänä vuonna...asiasta en tässä sen enempää mutta seuratkaa uutisia, voi olla pikku ylläri tulossa...


      • Anonyymi
        kalasataman.pisa kirjoitti:

        Jep, katsotaan nyt aluksi tämä ensimmäinen tornitalo, rakennetaanko se loppuun asti vai meneekö purkuun vielä tänä vuonna...asiasta en tässä sen enempää mutta seuratkaa uutisia, voi olla pikku ylläri tulossa...

        Ja juuri tuli uutisissa juttu, että asuntoihin pääsee muuttamaan vasta Lokakuussa. Tornihökkelissä on ollut valtava vesimassa putous, eli vuotoa runsaasti.
        Kymmenkunta asunnon varaajaa oli perunut kaupat.
        Millaiseenhan murjuun pääsevät omistajat tulevaisuudessa muuttamaan ?
        Tietäen nykypäivän rakennus taidot ja osaamisen.


    • surkea.mesta

      Tänä iltanakin ihan kuollutta, ei lupaa hyvää.

    • Rednek

      Eipä ollu ruuhkaa Redissä vaikka neljä tuntia saa pysäköidä ilmatteeks. Ei sinne nyt niin paha autolla ole mennä. Hyvän kokoset parkkiruudut.

      • HerskaJaHämisAuki

        Hermannin rantatie on pidettävä pääväylänä, Hämiksen kanssa.
        Eilen yksi pyräilijä ja sata autoilijaa.
        Vihreät vastuuseen liikkeiden kurjisamisesta.


    • Käpylästä

      Redi on hyvä, paljon erilaisia ruokaravintoloita, vaatekauppoja ja ruokakauppojen. Tilava pysäköintihalli. Leveät käytävät, hyvin tilaa liikkua.

      • Osviitat.Puuttuvat

        On se ihme panttausta osviittojen kanssa.
        Missä ne ruokaravintolat ovat, missä rautakauppa, missä mikin ???
        Kuin Jukolan viestissä rastit kateissa.
        Myös isolla parkkihallilla olet nopeasti hukassa.


      • sellaista.moskaa

        Nykyajan ruokaravintola on lähinnä pikaruokapaikka tai itseään kotiruoalla mainostava hakee sen valmisruokana läheisestä H-tukusta ja lyö mikroon tai uuniin.


      • asssssssss
        sellaista.moskaa kirjoitti:

        Nykyajan ruokaravintola on lähinnä pikaruokapaikka tai itseään kotiruoalla mainostava hakee sen valmisruokana läheisestä H-tukusta ja lyö mikroon tai uuniin.

        Heinon Tukku oli siinä, ja minä hyvin lähellä sitä töissä.


    • Äsärvee

      Ei mene srv konkkaa , vuoli kultaa lastensairaalassa , ja tekee koko meilahden sairaala aluetta vuoteen 2022 asti , valtion piikki on auki ja kuten tunnettua , hinta valmiina on aivan eri planetalta kuin alkuperäinen arvio........ja redikin on ilmarisen omistuksessa ( veronmaksajat ) josta srv paperilla omistaja, mutta epäilen että kabinettisopimus tehtiin jo ennen aloitusta , myyty siis sovittuun hintaan ( eläkefirma / rahasto ) julkaistaa myöhemmin ( heinäkuussa , lomien alla)

      Lemminkäinen ( yit ) sai eduskuntatalon pintaremontin 70 miljoonalla , loppulasku oli n.400 , mitä kertoo pienestä piiristä.

    • Arvausteko

      7.2 kertoili joku herrax että kattokaas mitä tornitalolle tapahtuu , meneekö purkuun...........no mutta nyt 21.2 tullu valtava vesivahinko ylhäältä alas!!!!!!!! Mikäs tieto tämmönen oli...hmm hmm

    • metsämoottori

      missä helvetissä sitä letkua oikein pidettiin jos vesi läpäisee kaikki kerrokset kämppien osalta ja monessa kämpässä lorissu , onko toi lyhty tehty risuista , lattiat ja bambukatot.
      aika hyvät on ollu riskianalyysit........missäs palonarat säilötään öisin ...miten......onkos betonit valettu varmasti hiekkakiveen , eikä hakesilppuun...

      • kukaan.ei.yllättynyt

        On ihan yleistä, että rakennustyömailla menee porraskäytävissä letku alhaalta ylös asti, ja joka kerrokseen tehty liitos hanalle, josta muurarit ym saa vettä, ettei tarvi ämpärin kanssa matkustaa puolta kilometriä pihalle hakemaan vettä. Näissä väliaikaisissa letkuissa on ongelmana, että ne on koko ajan alttiina ohikulkijoiden aiheuttamille kolhuille, kun tavaraa kannetaan sisään ja ulos. Lisäksi paineiskut repii liitoksia, kun hanoja avataan ja suljetaan, eikä letkuja kannakoida kuin sieltä täältä narulla väliaikaisiin kaiteisiin. Yllättävän harvoinhan noita silti vuotaa. Se ei taas yllätä tippakaan, että iso vuoto sattuu nimenomaan srv:n työmaalla, se kun sattuu olemaan kaikin puolin paskin rakennusfirma Suomessa. Rakennusmestareina koulusta tulleita räkönokkia, joilla ei mitään rakennusalan työkokemusta eikä vielä partakaan kasva.


    • showtornit

      tuskin toi parrankasvu laatua tuo , maahan on sitte vissiin tullu laumoittain ammattilaisia kun jo vauvoillakin on parta.....
      muutema pikku lukaali ( alle 120m2 ) peltitorniss , muutenhan kämpät osti mummit ja papat ku tien toisella on terveyskeskus josta saa päivän huumeet ja juttelukaverit arkeen ja alakerrassa voi tukehtua tuliseen kebabiin ja pääsee lavetilla takas terveyskeskukseen popsimaan nappia....kohta sieltä sitte jo joku loikkaa itäväylälle kun saa päähänsä leikkiä teräsmiestä.......toivottavasti lentokoneet kiertää tornit .

      • LisääOpasteitaHeti

        Parkkihalli 24/7.
        Illalla yhdentoista jälkeen mistä sisäänkäynti metrolta.
        Mistä ulos autolla. Mikä kerros ???
        Miksei paaluihin liimata opasteita ???
        Hämis postuu, liikkeet vaikeuksiin. Kiitos Vihreät.


      • jjjhhh

        vaikea hypätä itäväylälle kun tornitalossa ei saa ikkunoita auki


    • parempiaikaedessä

      REDI järjesti kilpailun, jossa sai ehdottaa eksymisen estämiseen keinoja. Ehdotuksia tuli yli 100. Sieltä löytyy ratkaisuja, joilla sokkeloisuus ja liikkeiden vaikea löytäminen selätetään.

      Kauppakeskukseeen on palkattu uusia ihmisiä, niistä kärkenä uusi toimitusjohtaja ja markkinoinintijohtaja, joka oli aiemmin Forumissa. Hetki vielä ja parempaa on tiedossa.

    • elämysmatkailua

      "Vesiputoustalo" tuo turisteja ja asiakkaita Rediin leveää kaupunkibulevardia pitkin Hakaniemestä. Piritorilla voi tankata jaksamisaineita.

      • TsadinIhmeitä

        Turistina haluan ehdottomasti ensin nähdä Jätkäsaaren "kokeelliset" hometalot, sitten hurauttaa metrolla Kalasatamaan ihailemaan vesiputoustaloa ja lopuksi sukeltaa piiloleikkeihin Redin sokkeloihin. Huikeaa!


    • klonkurssi

      Vaikeaa näyttää olevan Helsingissä myös monissa muissa kaupoissa, baareissa yms., ainakin viikolla. Merkit ovat samanlaiset kuin pienemmillä paikkakunnilla 10-15 vuotta sitten. Konkursseja tulee.

    • Rikasonnellinen

      Jokaisen kynnelle kykenevän tulisi muuttaa pois Helsingistä, ei siellä ydinkeskustassa ole juurikaan työpaikkoja. Velkarahalla yrittää niin yrittäjä kuin yksityinenkin ja rikkaat nauraa. Onneksi pääsin pois oravanpyörästä ja joku velkainen maksaa siitä minulle, että voin maata aamulla niin pitkään kuin haluan ja sen jälkeen vain kääntää kylkeä ja joku muu maksaa.

    • toteenpanopano

      rakennukset on ainoita rikkauksia mitä alueilla on , ihan sama miten ne tulee alueelle , lopulliselle elitille ne tulevat käteen paperileikillä , joka on suunniteltu pienellä piirillä , vinttikerroksen nahkasohvilla, pieni sikarintuoksu kabinissa pitää kauniin sukupuolen poissa tunteilemasta.
      tekijöille luvataan paljon ja lopuksi on vähän kädessä , ostajille luvataan paljon millä maksaa , lopulta vain velat mitä maksaa.
      eläkeyhtiön varat ovat kuin ilma , pimeässä hapettomassa tunnelissa., mahtava keksintö , kerää nyt , haudo 30 vuotta ja joku on ne nauttinut , kuin vedenpäälläkävely , yhtä totta kuin uskojansa.
      kokous on päättynyt.

    • Anonyymi

      haloo tuleeko tuo majakka valmiiksi , ollaan muijan kanssa jo toista kuukautta asuttu mustikkamaan metsissä , alkaa lipastot ottamaan kosteutta....eilen aulakin ihan vaiheessa , mitä vielä...

    • Anonyymi

      Ketä tuo enää kiinnostaa? Tavaraa saa netistä.

      Tärkeämpää on oma turvallisuus, parempi pysyä poissa kauppakeskuksista.

      • Anonyymi

        Totta! Kauppakeskus kerrallaan siirtyy mamujen hallintaan. Päiväpäivältä tummaa miestä siellä maleksii enemmän ja enemmän.


    • Anonyymi

      Paikka on kyllä sokkeloinen, tusinan verran käyntejä jo takana ja eksyn edelleen ja jokaisessa kerroksessa, edes ilmansuuntaa ei kykene päättelemään mistään. Kattoon pitäisi asentaa paljon enemmän opasteita. Anyway, ostin sieltä lenkkarit ja piilolinssit enkä usko kauppakeskuksen minnekään kaatuvan. Kalasatamaan ja verkkosaareen tulee hurja määrä asukkaita rakentamisen jatkuessa vielä vuosikymmenen.

      Alueen asukkailla ei ole mitään muuta vaihto-ehtoa missä suorittaa päivittäistavara ostoksensa. Tuskinpa ne sieltä lähtevät minnekään itäkeskuksen muslimikylään matkustamaan tai ytimeen.

      Käyppä katsomassa verkkosaaren rantaa että alat hahmottaan minkä kokoinen alue tuosta tulee, se menee melkein arabian rantaan asti.

      • Anonyymi

        Tähän lisäyksenä Gracy Chickenin seisova buffettpöytä on loistava redissä......


    • Anonyymi

      Pari kertaa olen käynyt. Hyviä alennuksia.

      • Anonyymi

        Kuten esimerkiksi? Siis joitain parempia alennuksia, kuin muissa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten esimerkiksi? Siis joitain parempia alennuksia, kuin muissa...

        Niin. Totesin vaan, että hyviä alennuksia.
        En totea, että olisi parempia kuin muualla.
        Oli vaan hyviä alennuksia.


    • Anonyymi

      mustikkamaan metsiin on muuttanut jo monta mummii ja pappaa , banderolleissa lukee , saatteko työ valmista , .....karmeen näkönen getto , ei ainuttakaan puuta , ei edes yhtä saatanan haapaa alueella , kaukaa krunikasta näyttää kuin olisi tsunami työntänyt alueen höskät yhteen läjään.....

    • Anonyymi

      majakka, perävaunu ja takavalot.........teräsjormat

    • Anonyymi

      Ei siinä labyrintissä löydä mitään kunnolla.

    • Anonyymi

      hienoa että en ole yksin ajatuksissani, kuka lie suunnitellut kauppakeskuksen...
      liikkeet olisi pitänyt tehdä yhden aukion ympärille, nyt rakennuksen putiikit on niin mutkien takana sekaisin kuin voi olla, lisäksi liikkeissä kummallisia kulkureittejä esim nyt xxl kävelyttää ihan kunnolla. hiljasta tosiaan keskipäivän aikaan kauppakeskuksessa todella hiljaista. kovaääniset ryhmät ja muuta joutilaat löytäneet paikkansa ulkona.

    • Anonyymi

      Redi muutti 4h ilmaisen pysäköinnin 1h mittaiseksi,tällä varmaan ne massat nyt sinne saadaan?
      Tämä ilmainen tunti kuluu kun etsit liikettä jonne ajattelit mennä.

      Redin ongelma on sisätilojen sokkeloisuus,hämäryys,ei se muutu mihinkään vaikka viereen rakennettaisiin miljoona asuntoa.
      Tripla avautuu tässä kuussa,matkaa sinne Redistä noin 2km...jos siellä pysäköinti ilmaista sen 3-4h,lisäksi useita raiteita junille alakerrassa....niin sinne.

    • Anonyymi

      Minua vetää joka kerta kun tulen Helsinkiin. Siellä voi tehdä monia asioita päivässä. Käyn kampaajalla, vaatekaupassa, ruokailemassa sekä elokuvissa.

      • Anonyymi

        Paljonko maksat pysäköinnistä,ei taida ilmainen tunti tuohon riittää? Tietty jos julkisilla kuljet niin sitten...?
        Kaltaistesi varaan Redi ei kuitenkaan voi budjettiaan laskea :)


    • Anonyymi

      Helsingin kauppakeskukset on monikulttuurisia, ehkei myynti kovaa mutta ulkomaalaisia täynnä.Tai ulkomaalaisten näköisiä, varmaan turvapaikanhakijoita.
      Mutta missä on suomalaiset?
      Ulkopaikkakuntalaisen huomio.

      • Anonyymi

        Juhlapaikanhakijat ovat parhaita asiakkaita, heillä on aikaa ja rahaa mitä kukuttaa !


    • Anonyymi

      Menestyvän kauppakeskuksen tärkein edellytys on hyvä, helppo, selkeä ja ilmainen pysäköinti. Redissä ei sellaista ole.

      Kaikessa muussakin ihminen arvostaa selkeyttä ja helppoutta. Redi on vaikea ja mutkikas. Jo pelkkä parkkihalliin ajon löytäminen on ensimmäistä jertaa tulevalle vaikeaa. Tekstikin mitättömän pieni.

    • Anonyymi

      Maammelaulu...hohhoijaa mitä xxxxxxxxxxxx

      Oi monikansallinen maamme , eiköhän tehdä uusi laulu ,
      Armeijan voi lakkauttaa , ei monikansalliseen tule ulkopuolisia , kaikki ovat tervetulleita.

      Mutta kun tämä väestö tulee vanhaksi alkaakin sellanen pula aika , kuka paapoo entistä työtöntä...

    • Anonyymi

      Miksi sinne pitäisi edes mennä? Onko siellä jotakin, mitä muualta ei helpommin saa?

    • Anonyymi

      Kävin eilen 7.10 noin klo 15 paikkeilla Redin kolmessa vaateliikkeessä. Olin kaikissa ainoa asiakas ja muuten paikka oli aika autio.

      • Anonyymi

        Sovittelit kaikissa vaatteita myyjien avustamina, etkä ostanut mistään liikkestä mitään. Kotona hoidit ostoksesi tuttuun tapaasi verkkokaupassa.


    • Anonyymi

      Toyota REDI pisti seuraavana ovet säppiin lopullisesti.

      Tässä linkissä on REDIn avajaisten aikoihin kirjoitettu ylistävä juttu jossa kerrotaan Toyota REDIstä tarkemmin:
      https://ls24.fi/autorauma/toyota-redi-tutustuttaa-asiakkaat-automerkkiin-uudella-tavalla

      Jutun lopussa mainitaan näin:
      "Toyota Redi tulee toimimaan Redi-kauppakeskuksessa vähintään kahden vuoden ajan, jonka kuluessa sen palveluvalikoimaa tullaan kehittämään asiakkaiden tarpeiden ja palautteen mukaan."

      Jo pitkän aikaa seurailin aina kaupassa käydessäni kuinka tyhjillään Toyota REDIn liiketila oli ja sitä vastapäätä oleva Laakkonen. En muista koskaan nähneeni siellä yhtäkään asiakasta vaikka Redissä käyn viikoittain.

      1. kerros Skönen puolelta alkaa olemaan aika kuolleen oloinen. Tokmanni nyt tulee tietysti vähän elävöittämään sitä nyt lähes pystyyn kuollutta kerrosta, mutta ilman sitä siellä ei olisi enää mitään muuta kuin Big Brother studio siinä entisen Sokerileipuri Aleniuksen paikalla. Alenius pisti putiikin kiinni joskus 2019 lopussa. Kaikki muut on joko tyhjentäneet liiketilansa tai sitten on vain metalliverkko vedettynä alas ja joku lappu ikkunassa että on toistaiseksi suljettu.

      Huomasin myös että jo pitkään kiinni olleen Origanin liiketila oli viimein nyt tyhjennetty. Paikka on ollut kiinni ainakin jostain vuoden 2019 alusta, mutta silti ne kaikki kamat oli siellä sisällä näihin päiviin asti, valot pimeänä.

      Myös Skönen 2. kerroksen puoleta XXL:n vierestä Isku on laittanut putiikin kiinni viime viikolla. Siellä oli pari tyyppiä kärräämässä tavaroita pois nyt kun kävin katsomassa.

      • Anonyymi

        Myös 2. kerroksesta Stadin puolelta The Sisters niminen kynsistudio/kampaamo on laittanut putiikkinsa kiinni ihan tässä äskettäin. Siihen alkaa muodostumaan myös toista kuollutta kulmaa jossa on useampi tyhjä liiketila.


    • Anonyymi

      Laitetaanpa pientä päivitystä Redistä.

      Redin 1. kerroksessa Skönen puolelta on Your face vaatekauppa laittanut ikkunoihinsa loppuunmyynti mainokset, eli taas yksi kauppa on lähtemässä.

      Your facen lähdettyä Skönen takimmainen käytävä jää tällöin aivan tyhjäksi koska siellä on enää jäljellä kauneussalonki ja kenkäkauppa jotka molemmat ovat olleet suljettuina jo monta kuukautta sekä autoliike joka on myös laittanut ovet tilapäisesti kiinni.

      2. kerroksessa Boppis sisustus lopetti joku viikko sitten. Samalla myös Isku lopetti samasta kerroksesta viikkoa aiemmin.

    • Anonyymi

      Redi on fiasko mutta silti sitä remontoidaan ja 2023 keväällä avautuisi muka uusi ravintolamaailma! Hullua. Kauppakeskuksen johtaja irtisanoutui ja lopetti homman 31.3.3022 siirtyen Fiskarsin palvelukseen. Toyota Redi on lopettanut myös.

      Paras remontti tuolle olisi muuttaa tila joko pakolaiskeskukseksi, terveysasemaksi, tai remontoida asunnoiksi. Mitään tulevaisuutta ei kauppakeskuksena ole.,

    • Anonyymi

      REDIstä on tullut kirpputori.

      Jo pitkään lähes täysin kuolleena ollut 3.kerros on nyt tänä kesänä saanut kolme uutta liikettä ja ne ovat kaikki kirpputoreja. Kierrätyskeskusta ja UFFin tunkkaiselta haisevaa rättiä, samalla kun lisää oikeita liikkeitä on lopettanut ja siirtynyt Pasilan Triplaan.

      Kalasataman sosiaalisen median kommenttien perusteella paikalliset vihervasemmistoämmät ovat olleet todella tyytyväisiä, mutta kannattaako kirpputori-kauppakeskus pidemmällä tähtäimellä kun samat vegaani-vouhottajat eivät koskaan tukeneet rahallisesti niitä salaattiravintoloitaan äänekkään someposeerauksen lisäksi.

      Ärsyttää myös jo vuosia jatkunut Keke Leppälä pakottaminen REDIn toimesta. Skönen puoli 1.kerroksessa on jo vuosia saanut toimia kyseisen herran umpisurkeiden skeittilauta "taideteoksien" näyttämönä. Eikö stadista tosiaan löydy osaavampia taiteilijoita kuin tämä?

      • Anonyymi

        Kuolleena syntynyt ostoshelvetti. Pelkkä ohikulkupaikka. Rahat tulevat autoilla ei repuilla.


    • Anonyymi

      Mitä sitten? iha sama!

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1937
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1682
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1604
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1515
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1435
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe