Atte Kaleva (Kok) puhui suunsa puhtaaksi muslimeista Sannikka&Ukkolassa

sdasasdsaas

Kokoomuksen Atte Kaleva totesi telkkarissa, etä jos muslimit eivät sopeudu maahamme, heidän tulee muuttaa pois täältä. Jos eduskunnassa olisi 200 tuollaista Attea, niin tämä maa olisi paljon parempi paikka.

Tälläkin palstalla on paljon vasuripaskiaisia, jotka ovat haukkuneet Kalevaa hänen mielipiteistään. SDP:n Rinnekin lienee tuominnut Kalevan puheet.

39

643

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on.se.sellasta

      Atella on empiiristä kokemusta muslimien mielisairaudesta.

      • trolli57

        Ääni on kuin Jaakobin vaan palttoo kuin Eesaun!
        kas kun on niitä kansallismielisiä eksynyt kokoomuksenkin kammareihin,piankos tuo puolue hajoaakin.


      • muut_rasisteja

        Atte Kaleva on ainoa kantis joka saa puhua muslimeista näin.


    • Blowstairs

      Suomennaisten rinssejä ei saa loukata. He puolustavat uskontoaan hengelläään ja verisesti.

    • AtteKalevaOnTutkija

      Atte Kaleva on lukenut koraanin, perehtynyt haditheihin ja tutustunut kulttuuriin elämällä paikan päällä koraanin sääntöjen hallitsemilla alueilla. Atte Kaleva pystyy erottamaan todellisuuden propagandasta.

    • sentään

      Kaleva ei ole hullu ja raivotautinen vihapuhuja kuten rikoksista tuomittu Halla-aho.

      Kokoomukseen ei edes huolittaisi Halla-ahoja ja Huhtasaaria.

      • VoiSokeutta

        Siinäpä vasta VIHAPUHUJA - etkö tajua edes itse mitä kirjoitat??


      • oletsokea
        VoiSokeutta kirjoitti:

        Siinäpä vasta VIHAPUHUJA - etkö tajua edes itse mitä kirjoitat??

        Ei ollut vihapuhetta vaan faktaa


      • katkeroja
        oletsokea kirjoitti:

        Ei ollut vihapuhetta vaan faktaa

        Tuollainen "fakta" on oikeasti vihapuhetta. Sivistynyt ihminen, ei edes kokoomusfani, käytä tuollaista kieltä ja väitä vielä typerästi faktaksi. Taidat ollakin katkeroitunut sinismurffi?


      • ArvioMedianPerusteella

        Tiedotusvälineiden mukaan Halla-Ahokin on tiettävästi lukenut koraanin ja ainakin jollain tasolla perehtynyt haditheihin sekä hän on seurannut ympäri maailmaa tulevaa uutisointia koraanin oppien mukaan elävistä valtioista. Halla-Aho on luultavimmin suurempi koraanikulttuurin asiantuntija kuin hänet aikoinaan vihapuheesta tuominneet tuomarit.


      • TottaOn

        Kyllä tuota "sentään" mielipidettä voi sanoa VIHApuheeksi täydellä syyllä!!

        Atte Kaleva ei ole vihapuhuja, hänellä on tietoa ja hänen perustelut islamista ovat järkeviä. Olisi tämän maan ihmisten kuunneltava Attea.
        Kuinka moni täällä olevista on lukenut itse Koraanin? Se ei ole Raamattu.


    • Sniper1000

      Muslimin tulee integroitua, muuttaa pois tai kuolla.
      Suositan pikaista kuolemaa.

    • Valtinpiikki

      Yksikään muslimi ei ikinä tule valtiolle niin kalliikksi kuin Kaleva.

      • NeOvatSaastetta

        Älä jauha p**kaa!

        Kalevan pariskunnan lunnaat maksoivat Suomen veronmaksajille 20 miljoonaa euroa, mutta jatkuva loisvyöry maksaa useita miljardeja euroja vuodessa!

        Niistä ei tule koskaan olemaan tälle maalle pienintäkään hyötyä!


    • Todettu

      Luoja on luonut aivottoman "Valtinpiikin"lienee musu joka ei kuulu Suomeen.

    • Hoplaax

      Millaisia näyttöjä islamin vahingollisuudesta tarvitaan, että ne menisivät päättäjiemme tajuntaan? Todennäköisesti suurin osa kansalaisistamme on jo nyt saanut riittävät näytöt.

      • Totuuskomissio1

        Toivottavasti? Ei voi olla oikein, että me joudumme omassa maassamme sopeutumaan heidän kulttuuriinsa, joka ei ole enää tästä ajasta.

        Röyhkeys on käypäisin sana kuvaamaan tätä mitä saamme kokea heidän taholtaan. Autettaviksi tekeytyneet ovatkin niskan päällä ja hallintomme ja oikeusviranomaiset kumartaa, pyllistäen oman maan väestölle.


      • 45k7l8

        Kun 1600-miljoonaiseen yhteisöön kuuluva muslimi tulee Suomeen, hän kuuluu täällä sorrettuun vähemmistöön ja ansaitsee täyden ylöspidon - ilmaiseksi.


      • Totuuskomissio1
        45k7l8 kirjoitti:

        Kun 1600-miljoonaiseen yhteisöön kuuluva muslimi tulee Suomeen, hän kuuluu täällä sorrettuun vähemmistöön ja ansaitsee täyden ylöspidon - ilmaiseksi.

        Niinpä niin, meitä vajaata 5 miljoonaa suomalaista ei katsota etniseksi vähemmistöksi sitten millään, oikeuksiamme poljetaan monella tapaa.

        Miksi juuri me pieni kansakunta joudumme elättämään näitä maahamme kyseenalaisin konstein saapuneita, hinnalla millä hyvänsä? Mikä järki tässä muka on?

        Ja iso osa tunkijoista jopa rikkaiden öljymaiden kansalaisia, ei mene oikein jakeluun miten tähän on päädytty?


    • TuttuaKokoomuskusetusta

      Kuka on niin yksinkertainen että lankeaa tähän Kokoomuksen aina samanlaiseen kusetukseen. Puolueen tavoite on hankkia yli miljoona matua orjamarkkinoiden luomiseksi, ja Kaleva on hankkeessa täysillä mukana. Hänet ja muutama muu laitetaan kusettamaan kansaa uskomaan, että Kokoomusessa on maahanmuuton vastustajia. Sitten idioootit äänestävät Kalevaa, joka valituksi tutuaan toimii kuten Timo Soini, toimii päinvastoin kuin mitä äänestäjille lupasi.

      • werwerwerwer

        Minkä takia sitten kokoomus tyrmää vaatimukset pakkopalautusten lopettamisesta? Ei taida olla noissa jutuissasi logiikan häivää?

        "Sisäministeri Kai Mykkänen tyrmää Touko Aallon vaatimuksen palautus­lentojen keskeyttämisestä"

        https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005776575.html


      • Sekoomuksen
        werwerwerwer kirjoitti:

        Minkä takia sitten kokoomus tyrmää vaatimukset pakkopalautusten lopettamisesta? Ei taida olla noissa jutuissasi logiikan häivää?

        "Sisäministeri Kai Mykkänen tyrmää Touko Aallon vaatimuksen palautus­lentojen keskeyttämisestä"

        https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005776575.html

        vaalivalheita mutta totuus on aivan toisenlainen ja juuri Orpo oli pääosassa kun Ruotsista tunkeutui Suomeen yli 32000 perusteetonta pakoloista ja vaalien jälkeen näemme jälleen vastaavaa mikäli kansa on niin tyhmää että menee Kokoomuksen ansaan. https://blogit.kansalainen.fi/orpo-pakolaisten-maahantulon-motiivien-arvostelu-rasismia/


      • Montako_perusteetonta

      • AhneetKokoomuslaiset
        Sekoomuksen kirjoitti:

        vaalivalheita mutta totuus on aivan toisenlainen ja juuri Orpo oli pääosassa kun Ruotsista tunkeutui Suomeen yli 32000 perusteetonta pakoloista ja vaalien jälkeen näemme jälleen vastaavaa mikäli kansa on niin tyhmää että menee Kokoomuksen ansaan. https://blogit.kansalainen.fi/orpo-pakolaisten-maahantulon-motiivien-arvostelu-rasismia/

        Tekojen peruusteella jos Orpoa arvio, niin Orvon teot viittaavat siihen, että kokoomus haluaa luoda Suomeen orjatyöalaluokan, joka alaluokka palvelee keski- ja yläluokkaa luoden keski- ja yläluokalle hyvän elintason kuitenkin lopullisena tavoitteena ollen yläluokan rikastuminen muiden kustannuksella. Globaalilla markkinoilla ja vapaassa markkinaympäristössä varallisuus tulee kuitenkin keskittymään harvalle äärimmäisen vauraalle eliitille, jollei korjaavia toimenpiteitä tehdä. Ja kokoomus ei halua näitä korjaavia toimenpiteitä tehdä.


    • Vapaamuurarithallitsee

      Kokoomus on vapaamuurareiden luvattu kehto. Samat säännöt!!

    • Hölmölästä

      Al-Qaida sai Kalevan pariskunnasta jättiläismäiset lunnaat ja Atte on edistänyt kaikista ihmiskunnan ihmisistä eniten islamisaatiota.

    • silmät_kiilsi

      Ja vastapuolena oli aggressiivisen oloinen ähly.

    • Tuomioja

      Järjestön johtaja saaneen viime aikoina noin 10 miljoonan dollarin lunnaat per panttivanki.

      Sieppaukset ovat terroristiverkosto Al-Qaidan tärkein rahoitusmuoto, kertoo The New York Times

    • Seliseli_kokkare

      Kokoomuksen hallituskaudella on maahan tullut enemmän muhametteja kuin koskaan jotta ei oikeen osu yhteen noi vaalipuheet tekojen kanssa.

    • Maturules

      Ei ollut vihapuhetta eikä populismia, vaan realismia Atte Kalevan puheet.
      Ääni Attelle!

    • Kansan_syvät_rivit

      Atte voisi kertoa paljon hänen pelastaminen Jemenista, minne hän lähti useista varoituksista huolimatta, tuli maksamaan Suomen valtiolle.

      • Kasvavat_kustannukset

        Se oli ilmeisesti noin 20 miljoonaa euroa kaikkien Suomen veronmaksajien rahoja. Pitää muistaa, että senkin kiristyksen takana olivat äärimuslimit.

        Pikkuinen hinta siitä, mitä valtava haittamuslimien vyöry maksaa vuosittain tälle maalle. Puhutaan useista miljardeista euroista.


    • Islamin.kirous

      Veikkaus siitä, tappavatko vihervasurianarkistit Aten vai Suomeen tulleet muslimit. Tuossa ohjelmassa mainittiin miehen saaneen useita tappouhkauksia.

    • Hege Storhaugin kirja "Islam yhdestoista vitsaus" antaa katsauksen siitä, mitä islamin leviäminen voi tuoda tullessaan myös Suomeen. Esimerkiksi Lontoo, Marseille ja Malmö ovat jo saaneet omat muslimien hallitsemat kaupunginosat. Suomessa ollaan vielä kaukana niistä mutta ollaanko kauan.

    • Valehtelevat_muslimit

      Eipä Ylen paskapropagandalaitos enää kehdannut istuttaa Kalevaa siihen nousevaan ja laskevaan tuoliin, kun ei oltu varmoja halutaanko henkilöstä antaa positiivinen vai negatiivinen kuva (vrt. Huhtasaari).

      Se yksi oli selvä taqiyya-äijä, jolla ei ollut mitään järjellisiä argumentteja. Vetosi vain siihen, että itse on muslimi, tietää islamista kaiken ja että siinä muka on pelkkiä positiivisia puolia.

      • arvetjäivät

        Pelkäsin, alkaako Sannikka raivoamaan , kun kuuli Kalevan asiallista puhetta. Kaukosäädin oli kädessä käytettäväksi heti ,kun Sannikka hyökkää. Toista kertaa en (Huhtasaari ) hyökkäystä katsele.


    • KaukanaSuvaitsevasta

      Aten termi anarkisteille ja suvakeille on militantit pseudosuvaitsevaiset.

      Se kuvaa niitä aika hyvin.

    • Hyvä.kuullaa.asiaakin

      Atte Kaleva ottaa välimatkaa Keskustaan ja Kokoomukseen.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4453
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      4040
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2720
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      21
      1643
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1571
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe