Herkkuhetki myynnissä

Kahvittelija

Cafe Herkkuhetki on laittanut sekä Mäntän, että Oriveden liikkeet myyntiin. Hinta 370 000 ekee.
Keväällä kovasti palstalla kirjoiteltiin heidän suurista palkanmaksuistaan työntekijöille. Onko maksettu liikaa vai veikö AY-liike mahdollisuudet jatkaa. Tässähän olisi nyt kokoomuksen paikallismiehille taas hyvä paikka iskea duunarien kimppuun. Tappavat kuulemma liittoineen kaiken yritystoiminnan koko maassa. Ei ole yrittäjällä helppoa, onneksi kokoomus ajaa verisesti heidän etujaan ja aina syntipukki löytyy ay-liikkeen puolelta.

51

6614

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • otarahatjajuokse

      Kattos mokomaa, vähän aattelinkin kun on kaikenlaista hellaa ja kotoisaa, ettei kaikki millään voi kannattaa. herkkuhetki on varmaan ollu markkinaykkönen Orivedellä, mutta ehkä pisnekset on kääntyneet siihen malliin että on tullut rahastamisen aika.

    • SivustaVilkuillut

      Täältähän muuttavat kaikki maksavat kahvila-asiakkaat pois persujen ja persuilevan kokoomuksen vuoksi. Viimeinen sammuttaa valot.

      • huolissaanpitääolla

        Juu, ei hyvältä näytä kylän raitti. Tyhjää liikeikkunaa on hieman liikaa dynaamiseksi paikaksi. Kokoomus suututtaa kaikki omalla päällään ajattelevat loppumattomalla Ay- vihallaan ja persut ovat yhden liikkeen puolue, eikä se liike ole eteenpäin. Voi meitä surkeita !!


    • Kakepee

      Orihveen keskusta on niin tuhnuinen ja kälyinen että surkeempaa saa hakea. Heti näkee kuinka kaikki kehitys on ajanut ohi. Opiston lähtö oli viimenen niitti. Valtaapitävien huomio menee toistensa irtisanomiseen ja asukkaille vitusteluun.

    • Huhuhuilija

      Oliks heille tullu avioero, jonka vuoksi pistetty kahvilat myyntiin?

      • Kermakuppi

        Mitä!! Onko Johanna ja Iida naimisissa keskenään? ja NYT ero ?? Voi tätä maailmaa !!!


    • Asiakkaan.valinta

      Liiketoiminta tämmöisessä kälysessä tuhnusessa kadekylässä on likimain mahdotonta, kohta menetämme muitakin yrityksiä koska emme niitä käytä.

    • mystiikki

      Täällä on niin paljon pienituloisia työntekijöitä ja toisaalta hoitolaitoksissa olevia vanhuksia että monelle palvelulle ei yksinkertaisesti riitä asiakkaita. Työttömien ostovoimaa on leikattu aktiivimallilla ja pienipalkkaisten kunnan työntekijöiden tuloja on karsittu lomarahaleikkauksilla. Eläkeindeksit on jäädytetty. orivedeltä lisäksi on opiston opiskeljat ja opettajat siirtyneet muualle. Ne harvat hyvätuloiset käyvät yleensä Tampereella töissä eivätkä jouda enää täällä kahviloissa istuskeleen. Paljon on suurten ikäluokkien eläkeläisiä, joiden aluksi hyviä eläkkeitä indeksileikkaukset kutistavat ja muutenkin rahat menevät aina suuremmassa määrin lääkkeisiin ja hoivapalvluihin. Kuinkas siinä sitten palveluja ja kahviloita käytät. Varmaan menetetään lisäkin yrityksiä.

    • Tuhnukylä

      Kyllä parin euron kahvikupposen voi ostaa eläkeläinenkin silloin tällöin. Ulos vaan tuvasta nauttimaan sosiaalisesta elämästä, samalla tulee pistäneeksi rahan kiertämään ja tukeneeksi palvelualan yrittäjää ja hänen työntekijöitänsä. Ja sanomalehdetkin saa lukea ilmaiseksi kahvilan piikkiin! Se itsepalvelujättimarketista ostettu tarjoussaludo ja hikinen munkkipussi ei juuri ihmisiä työllistä ja kun ei työllistä ei sitä rahaakaan löydy eläkkeisiin ja niin ollaan jatkuvassa kierteessä jonka takia indeksikorotuksia "jäädytetään". Ja pakkohan se on päättäjien huurrettaa jos eläkeläisiä ja työttömiä on enemmän kuin yksityissektorin työntekijöitä. Muutenkin tuo sinun kirjoituksesi kuulosti oppositiopoliitikon jargonialta, näistä leikkauksista saadaan varmaan kuulla seuraavat kuukaudet kyllästymiseen asti. Äänestä vaan lakkokenraalia niin saat mitä tilaat, lisää velkaa ja veroja, näistä seuraa työttömyyttä ja yritystoiminnan kannattamattomuutta.

      • Työläinen

        Juu, ja kun äänestät orpolaisia, niin saat varmasti parhaan mahdollisen tukijan työnantajan valtaa vastaan. Petteri ja oriveden pikkupetterit ovat työmiehen asialla! Vastakkainasettelun aika on ohi!
        Voi teitä lakkokenraalin manaajia.


      • Paskanmarjat
        Työläinen kirjoitti:

        Juu, ja kun äänestät orpolaisia, niin saat varmasti parhaan mahdollisen tukijan työnantajan valtaa vastaan. Petteri ja oriveden pikkupetterit ovat työmiehen asialla! Vastakkainasettelun aika on ohi!
        Voi teitä lakkokenraalin manaajia.

        Mikä puolue lupaa mulle kuivia halkoja kotiin toimittenuna etten tee mitään?


      • Työläinen

        Eikös kokoomuksella ole aina vaalien alla ollut tapana pitää Toivotalkoot. Ehkä he käyvät sinulle pilkkomassa muutaman motin ja tuovat pihaan asti. He ovat suurisydämisiä ihmisiä, ajattelevat vain sinun parastasi. Joka muuta uskoo sitä pistimellä silmään.


      • Vallanmafia
        Paskanmarjat kirjoitti:

        Mikä puolue lupaa mulle kuivia halkoja kotiin toimittenuna etten tee mitään?

        SDPSAK


      • Myö

        Lapset,kun imetään isoihin kaupunkeihin,niin se näkyy sitten kylän raitilla.


    • RahatTaiHenki

      Kyllä se kahvikupponen maistuu kotona paljon paremmalta kuin jossain Oriveen kälysen keskustan kippolassa. Kyllä mittaisin kuumeen iteltäni ja äkkiä, jos huomaisin istuvani Oriveellä kahvilassa. Tampereella sentään näkee ihmisiä ja on kauppoja, joissa kierrellä. Siinä ehtii sen verran tulla nälkäkin, että voi jossain poiketa "branderilla" tankkaamassa.

      Orivesi on vaan niin ankee, että ihan hävettää asua täällä.

      • Antimennävaan

        No mikset muuta pois?


      • asuntomarkkinat
        Antimennävaan kirjoitti:

        No mikset muuta pois?

        Yritys on ollu kova, mutta viälä ei o tärpänny. Kyllä käteni ristin ja huakasen, kun se päivä koittaa!


    • elämääjuoksuhaudoissa

      Tuhnukylä elelee kepukokkarikuplassa. Tervetuloa testaamaan työttömän elämää aktiivimallileikkurin jälkeen. Voin kertoa, ettei ole rahaa munkkipusseihin ja tarjoussaludonkin hankintaa täytyy harkita toisenkin kerran tai jää kiinteistövero maksamatta. Kiinteistöverosta ei pääse eroon, kun kukaan ei halua ostaa kiinteistöä Orivedeltä, minkä hyvin ymmärrän. Kuuskymppistä selkävaivaista ei halua kukaan palkata eikä sairaseläkkeelle päästetä. Asukkaat on täällä yhtä tuhnuisia kuin kyläkin.

    • SeuraavaksiBensikset

      Se syy.... 1,599 D, Polttoaine poika oikeen uhkuu, "älkää tulko tänne" Ajamme ohi myös kahviloista !

    • Reppanoita.höynäytetään

      Nämä vinkujat täällä taitavat kuulua siihen nuukajussien ja ruikkoperseiden heimoon jotka ostoskäyttäymisellään karkottavat loputkin yritykset kylästämme. "Ostetaan sieltä mistä halvimmalla saadaan eikä ainakaan omasta kylästä", ja ihan jo periaatteesta. Sama porukka uskoo sen höynäisen lakkokenraalin höpöpuheita. Kyseisen vastarannan kiiskin ja edustamansa lieropuolueen kannattajat tekevät politiikallaan yrittämisestä mahdotonta ja kallista. Kyseinen politiikka synnyttää työttömyyttä ja taaskaan ei ole varaa ostaa sitä kahvilan kahvia tai tankata omassa kylässä. Anna mun kaikki kestää...

      • LumiSulaa

        KYLLÄ ! Muistini pelaa. Lääkkeenä Hennessy........ Ei haise Diesel Orivedellä !


    • huutijarventb

      Miksi ostaisin vaikka bensaa orivesi-hinnalla, kun sitä työmatkan toisessa päässä saa vähintään 10 senttiä halvemmalla. Miksi ihmeessä haluaisin lahjoittaa satoja euroja jollekin ahneelle yrittäjälle, jota paikkakunnan menestyminen ei kiinnosta pätkän vertaa. Mutta jos joku haluaa itseään jymäytettävän niin minkäs minä sille mahdan. Orivedellä asun niin kauan kun saan olla omassa rauhassani, eikä tarvitse osallistua puskajussien talkoisiin veroäyriä enempää.

    • hxxwb

      Jos tässä hevonlätäkössä ei olisi liiteriä, en ostaisi täältä mitään.

    • Ikäväasia

      Ikävä. Ilmeisesti opiston lähtö alkaa vaikuttaa. Sipilän keskusta kokoomus vetoinen hallitus tekee ilkeetä jälkeä kehä kolmosen ulkopuolella.

      • Muuttakaa

        Eikös oriveeltä pääse junalla kehä kolmosen sisälle?


      • Hetimullekaikkitänne

        Niin, kyllä pääsee. Eikun omaisuus reppuun ja menoksi, emme jää teitä kaipaamaan. Kohta tämä maaseutuelinympäristöönsä tyytymätön porukka vaatii populistipoliitikoilta halpoja vuokra-asuntoja suurkaupunkeihin ja kunnan tarjoamaa suojatyöpaikkaa, hyvällä palkalla tietysti. Itse ei olla valmiita tekemään itsensä eteen muuta kuin korkeintaan sen että raahaa perseensä kaupunkiin yhteiskunnan elätettäväksi.


      • JackBot
        Muuttakaa kirjoitti:

        Eikös oriveeltä pääse junalla kehä kolmosen sisälle?

        Joo joo mutta Tikkurilassa on Tulli ! Köyhät käännytetään savoon, äveriäät rötösmamut lentokentälle ja Orivesiläiset takaisin Mäntäntien varteen.


    • Tökstöks

      Orivesi kuolee ja kuihtuu, ja kyllä nää centinvenyttäjät jouduttaa sen tapahtumista omilla toimillaan. Poikotoidaan oman kylän yksityisiä palveluja, samat naamat vaatii kunnan kaikki palvelut kotiovelle. Turhaan täällä vikisette, tehkää jotain eteenne, mitäs jos menisitte vaikka töihin, hankkikaa luuserit elämä tai jotain?

    • tehkäätöitä

      Totta, täällä loisii ihan liikaa työikäistä väestöä yhteiskunnan elättinä. Luulevat että joku tulee kotoa hakemaan Oriveelle töihin. Tampere on iiiiiihan liian kaukana, että siellä vois käydä ansaitsemassa elantonsa. Kyllä v-tuttaa kun omissa tutuissakin on näitä pummeja. Ei ois ennen muinoin taloissa tyhjäntoimittajia ruokittu!

      • AnttiNJohtaan

        Halkometsään mars mars!


      • rungotnurin

        Onneksi metsätaloustyöt eivät vaadi minkaanlaista ammattitaitoa, vaan kuka tahansa voi mennä omien työkalujen kanssa sahailemaan kenen vaan metsään. Sillä tämä kansantalous kukoistaakin.


      • MuutaJunalla
        rungotnurin kirjoitti:

        Onneksi metsätaloustyöt eivät vaadi minkaanlaista ammattitaitoa, vaan kuka tahansa voi mennä omien työkalujen kanssa sahailemaan kenen vaan metsään. Sillä tämä kansantalous kukoistaakin.

        Mulla olisi metsää jossa täytyisi tehdä töitä. Työkalut, työvaatteet saat multa ja palkaksi saat polttopuita. Onko nyt OK vihervassari? Tarvittaessa tarjoon viellä ruuan jolla jaksaa tehdä mettätöitä. Vai oletko kasvissyöjä ja Kelan polttopuu asiakas......joka valittaa kun asemalla ajetaan puuta junaan?


      • Vali.vali

        Heh heh, hyvä, samaa mieltä kanssanne. Ken ei työtä tee, sen ei syömänkään pidä. Tai, hiki laiskan syödessä, kylmä töitä tehdessä jne...


      • rungotnurin

        Laita sitten ihmeessä ilmoitus nettiin tai lehteen yhteystietojen kera, äläkä ruikuta täällä. Itse ostan polttopuuni kuitin kera paikalliselta maatalousyrittäjältä ja maksan myös alvin. Aseman puunlastaus on vaikuttanut elämääni niin, etten enää käy Hiedan uimarannalla, en kesällä uimassa enkä talvella pilkillä, koska en halua jäädä tukkiauton survomaksi tai pölyä nielemään. Onko tämä OK Sipilälle ja Bernerille?


      • Köyhäjakipee

        Meillä on metsää ja raivuusajoja, ja ite tehdään omat halkomme. Ei tarvi kelan kustantaa heittomotteja eikä maksaa asuntolainaa. Meillä tehdään töitä ja elätetään ite ittemme.

        Silti riepoo tietyt jutut täällä Oriveellä. Kuten persut ja uskovaiset.


      • PunainenRovasti
        rungotnurin kirjoitti:

        Laita sitten ihmeessä ilmoitus nettiin tai lehteen yhteystietojen kera, äläkä ruikuta täällä. Itse ostan polttopuuni kuitin kera paikalliselta maatalousyrittäjältä ja maksan myös alvin. Aseman puunlastaus on vaikuttanut elämääni niin, etten enää käy Hiedan uimarannalla, en kesällä uimassa enkä talvella pilkillä, koska en halua jäädä tukkiauton survomaksi tai pölyä nielemään. Onko tämä OK Sipilälle ja Bernerille?

        Jostain pitää puuta kaataa ja ajaa jotta saadaan työtä ja rahaa jolla maksaa nää vihervasuri elätit jotka lisää kustannuksia mitään tekemättä.
        Mikä pakko siellä asemalla on asua? Muutama vanha talo joita pitää lämmittää reilusti talvella, halvemmaksi tulee purkaa ne ja asukkaat asuun keskustaan päällekkäin.


      • Anonyymi

        Jos on noin vaikeeta (valivali) niin muuta Afrikkaan tai Siperiaan. Samat terkut kaikille luuseri valituskuoroon. Ei ihme että suomessa kituutellaan. Talous ei toimi kun asenne on noin dissaavaa.


      • Anonyymi
        rungotnurin kirjoitti:

        Onneksi metsätaloustyöt eivät vaadi minkaanlaista ammattitaitoa, vaan kuka tahansa voi mennä omien työkalujen kanssa sahailemaan kenen vaan metsään. Sillä tämä kansantalous kukoistaakin.

        Joo joo...


    • puupäät

      Aloittakaa puista, lämmityksestä ja vasureista oma ketjunsa, mitä hittoa ne tähän kuuluu!

    • HerkkuaSekin

      kuusysi kutsuu!

    • Kahviijapullaa

      Kaatuuko eron takia koko pulju?
      Moniko tuolla enää on töissä?

      • ulkonakuvioista

        Mistä erosta puhut? Avioero? Kenen?


    • panttersson

      Herkkuhetki on kokonaisuudessaan tasokas kahvila-ravintola ja on sääli jos se kaatuu talousvaikeuksiin ynnä muihin kyseenalaisuuksiin.

      Henkilöstön korkea vaihtuvuus on signaali arveluttavista työolosuhteista ja mikäli johtaminen on huonoa, yrityksen menestymahdollisuus on heikko.

      • MyyräKuusisto

    • Hergutteleva

      Oli miten oli, Herkkuhetkessä on aivan ihania tuotteita. Niin suolaisia kuin makeita. Käyn liian harvoin (olen just tuollainen työtön työnvieroksuja kuin edellä on mainittu), mutta todella mielelläni. Hienoa, että on hyviä kahviloita Orivettä sulostuttamassa.

    • sunttuvintimö

      No missä tämä kafeteeria on myynnissä? Ei ainakaan julkisessa myynnissä vai onko jossain lehdessä ollut ilmoitus?

    • nootässä

      Tulosta PDF

      Myydään yhdellä Oriveden, yli 9 000 asukkaan, parhaista liikepaikoista vuokratiloissa toimiva leipomo-konditoria/kahvila/ruokaravintola (A-oikeudet). Valmistamme asiakkaillemme maittavat lounaat! Tässä erinomainen tilaisuus alkaa yrittäjäksi! Mahdollisuus esim. sijoittajalla jatkaa olemassa olevalla, erittäin toimivalla konseptilla tai ravintola-alan ammattilaiselle erinomainen tilaisuus hankkia tästä toimiva leipomo, konditoria ja kahvilaravintola – kaikki valmiina! Toinen toimipisteemme sijaitsee vilkkaassa yli 10 000 asukkaan ”kesä- ja taidekaupungissa” Mäntässä (Mänttä-Vilppula). Orivedellä yritys jatkaa perinteikkään Leipomo Mujusen perinteitä. Yritystoimintaa on harjoitettu jo yli 40 vuotta, nykyiset omistajat aloittivat 2010.

      Oriveden toimipaikka on Tampereelta n. 35 km Jyväskylään suuntaan, vilkkaiden teiden risteyksessä. Meille on helppo tulla!

      Liikevaihtomme on n. 1 400 000 €/vuosi!

      Ravintoloilla on vakiintunut asiakaskunta, sesonkina paljon mm. ryhmiä, toimintaan hyvin sopivat tilat. Hyvät mahdollisuudet pitää juhlia ja kokouksia. Orivedellä yläkerrassa 120, alakerrassa 70 ja terassilla 30 asiakaspaikkaa. Mäntän Myllyrannassa sisätiloissa voi nauttia ravintolamme antimista 120 asiakasta ja kesäisin ulkona on tilaa 120 asiakkaalle. Hyvät ja toimivat koneet ja laitteet sekä muu irtaimisto kuuluvat kauppaan. Suomen Paras Leipomo TV-ohjelmassa ja kilpailussa pärjäsimme hyvin, mikä on lisännyt asiakasmääräämme myös vaativissa leipomo/konditoria -töissä.

      Ota rohkeasti yhteyttä ja aletaan neuvottelemaan mahdollisesta kaupasta!

      Sastamalan Asianhoitotoimisto
      Kalle Finska

    • myyntihinta
    • Anonyymi

      Velkomustuomio ei myyntiä edistä.

      • Anonyymi

        Velkomustuomoita muillakin, jopa kepulainen naamakirjan mode


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Velkomustuomoita muillakin, jopa kepulainen naamakirjan mode

        Voi voi, no mutta ääntä ja idoita on, vaikkei rahaa oiskaan.


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      68
      3129
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2781
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2588
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2578
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2446
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2295
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1723
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1677
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      36
      1525
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1396
    Aihe