Herkkuhetki myynnissä

Kahvittelija

Cafe Herkkuhetki on laittanut sekä Mäntän, että Oriveden liikkeet myyntiin. Hinta 370 000 ekee.
Keväällä kovasti palstalla kirjoiteltiin heidän suurista palkanmaksuistaan työntekijöille. Onko maksettu liikaa vai veikö AY-liike mahdollisuudet jatkaa. Tässähän olisi nyt kokoomuksen paikallismiehille taas hyvä paikka iskea duunarien kimppuun. Tappavat kuulemma liittoineen kaiken yritystoiminnan koko maassa. Ei ole yrittäjällä helppoa, onneksi kokoomus ajaa verisesti heidän etujaan ja aina syntipukki löytyy ay-liikkeen puolelta.

51

2237

  Vastaukset

  • Kattos mokomaa, vähän aattelinkin kun on kaikenlaista hellaa ja kotoisaa, ettei kaikki millään voi kannattaa. herkkuhetki on varmaan ollu markkinaykkönen Orivedellä, mutta ehkä pisnekset on kääntyneet siihen malliin että on tullut rahastamisen aika.

  • Täältähän muuttavat kaikki maksavat kahvila-asiakkaat pois persujen ja persuilevan kokoomuksen vuoksi. Viimeinen sammuttaa valot.

   • Juu, ei hyvältä näytä kylän raitti. Tyhjää liikeikkunaa on hieman liikaa dynaamiseksi paikaksi. Kokoomus suututtaa kaikki omalla päällään ajattelevat loppumattomalla Ay- vihallaan ja persut ovat yhden liikkeen puolue, eikä se liike ole eteenpäin. Voi meitä surkeita !!


  • Orihveen keskusta on niin tuhnuinen ja kälyinen että surkeempaa saa hakea. Heti näkee kuinka kaikki kehitys on ajanut ohi. Opiston lähtö oli viimenen niitti. Valtaapitävien huomio menee toistensa irtisanomiseen ja asukkaille vitusteluun.

  • Oliks heille tullu avioero, jonka vuoksi pistetty kahvilat myyntiin?

   • Mitä!! Onko Johanna ja Iida naimisissa keskenään? ja NYT ero ?? Voi tätä maailmaa !!!


  • Liiketoiminta tämmöisessä kälysessä tuhnusessa kadekylässä on likimain mahdotonta, kohta menetämme muitakin yrityksiä koska emme niitä käytä.

  • Täällä on niin paljon pienituloisia työntekijöitä ja toisaalta hoitolaitoksissa olevia vanhuksia että monelle palvelulle ei yksinkertaisesti riitä asiakkaita. Työttömien ostovoimaa on leikattu aktiivimallilla ja pienipalkkaisten kunnan työntekijöiden tuloja on karsittu lomarahaleikkauksilla. Eläkeindeksit on jäädytetty. orivedeltä lisäksi on opiston opiskeljat ja opettajat siirtyneet muualle. Ne harvat hyvätuloiset käyvät yleensä Tampereella töissä eivätkä jouda enää täällä kahviloissa istuskeleen. Paljon on suurten ikäluokkien eläkeläisiä, joiden aluksi hyviä eläkkeitä indeksileikkaukset kutistavat ja muutenkin rahat menevät aina suuremmassa määrin lääkkeisiin ja hoivapalvluihin. Kuinkas siinä sitten palveluja ja kahviloita käytät. Varmaan menetetään lisäkin yrityksiä.

  • Kyllä parin euron kahvikupposen voi ostaa eläkeläinenkin silloin tällöin. Ulos vaan tuvasta nauttimaan sosiaalisesta elämästä, samalla tulee pistäneeksi rahan kiertämään ja tukeneeksi palvelualan yrittäjää ja hänen työntekijöitänsä. Ja sanomalehdetkin saa lukea ilmaiseksi kahvilan piikkiin! Se itsepalvelujättimarketista ostettu tarjoussaludo ja hikinen munkkipussi ei juuri ihmisiä työllistä ja kun ei työllistä ei sitä rahaakaan löydy eläkkeisiin ja niin ollaan jatkuvassa kierteessä jonka takia indeksikorotuksia "jäädytetään". Ja pakkohan se on päättäjien huurrettaa jos eläkeläisiä ja työttömiä on enemmän kuin yksityissektorin työntekijöitä. Muutenkin tuo sinun kirjoituksesi kuulosti oppositiopoliitikon jargonialta, näistä leikkauksista saadaan varmaan kuulla seuraavat kuukaudet kyllästymiseen asti. Äänestä vaan lakkokenraalia niin saat mitä tilaat, lisää velkaa ja veroja, näistä seuraa työttömyyttä ja yritystoiminnan kannattamattomuutta.

   • Juu, ja kun äänestät orpolaisia, niin saat varmasti parhaan mahdollisen tukijan työnantajan valtaa vastaan. Petteri ja oriveden pikkupetterit ovat työmiehen asialla! Vastakkainasettelun aika on ohi!
    Voi teitä lakkokenraalin manaajia.


   • Työläinen kirjoitti:

    Juu, ja kun äänestät orpolaisia, niin saat varmasti parhaan mahdollisen tukijan työnantajan valtaa vastaan. Petteri ja oriveden pikkupetterit ovat työmiehen asialla! Vastakkainasettelun aika on ohi!
    Voi teitä lakkokenraalin manaajia.

    Mikä puolue lupaa mulle kuivia halkoja kotiin toimittenuna etten tee mitään?


   • Eikös kokoomuksella ole aina vaalien alla ollut tapana pitää Toivotalkoot. Ehkä he käyvät sinulle pilkkomassa muutaman motin ja tuovat pihaan asti. He ovat suurisydämisiä ihmisiä, ajattelevat vain sinun parastasi. Joka muuta uskoo sitä pistimellä silmään.


   • Paskanmarjat kirjoitti:

    Mikä puolue lupaa mulle kuivia halkoja kotiin toimittenuna etten tee mitään?

    SDPSAK


   • Lapset,kun imetään isoihin kaupunkeihin,niin se näkyy sitten kylän raitilla.


  • Kyllä se kahvikupponen maistuu kotona paljon paremmalta kuin jossain Oriveen kälysen keskustan kippolassa. Kyllä mittaisin kuumeen iteltäni ja äkkiä, jos huomaisin istuvani Oriveellä kahvilassa. Tampereella sentään näkee ihmisiä ja on kauppoja, joissa kierrellä. Siinä ehtii sen verran tulla nälkäkin, että voi jossain poiketa "branderilla" tankkaamassa.

   Orivesi on vaan niin ankee, että ihan hävettää asua täällä.

   • No mikset muuta pois?


   • Antimennävaan kirjoitti:

    No mikset muuta pois?

    Yritys on ollu kova, mutta viälä ei o tärpänny. Kyllä käteni ristin ja huakasen, kun se päivä koittaa!


  • Tuhnukylä elelee kepukokkarikuplassa. Tervetuloa testaamaan työttömän elämää aktiivimallileikkurin jälkeen. Voin kertoa, ettei ole rahaa munkkipusseihin ja tarjoussaludonkin hankintaa täytyy harkita toisenkin kerran tai jää kiinteistövero maksamatta. Kiinteistöverosta ei pääse eroon, kun kukaan ei halua ostaa kiinteistöä Orivedeltä, minkä hyvin ymmärrän. Kuuskymppistä selkävaivaista ei halua kukaan palkata eikä sairaseläkkeelle päästetä. Asukkaat on täällä yhtä tuhnuisia kuin kyläkin.

  • Se syy.... 1,599 D, Polttoaine poika oikeen uhkuu, "älkää tulko tänne" Ajamme ohi myös kahviloista !

  • Nämä vinkujat täällä taitavat kuulua siihen nuukajussien ja ruikkoperseiden heimoon jotka ostoskäyttäymisellään karkottavat loputkin yritykset kylästämme. "Ostetaan sieltä mistä halvimmalla saadaan eikä ainakaan omasta kylästä", ja ihan jo periaatteesta. Sama porukka uskoo sen höynäisen lakkokenraalin höpöpuheita. Kyseisen vastarannan kiiskin ja edustamansa lieropuolueen kannattajat tekevät politiikallaan yrittämisestä mahdotonta ja kallista. Kyseinen politiikka synnyttää työttömyyttä ja taaskaan ei ole varaa ostaa sitä kahvilan kahvia tai tankata omassa kylässä. Anna mun kaikki kestää...

   • Helpottiko kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    KYLLÄ ! Muistini pelaa. Lääkkeenä Hennessy........ Ei haise Diesel Orivedellä !


  • Miksi ostaisin vaikka bensaa orivesi-hinnalla, kun sitä työmatkan toisessa päässä saa vähintään 10 senttiä halvemmalla. Miksi ihmeessä haluaisin lahjoittaa satoja euroja jollekin ahneelle yrittäjälle, jota paikkakunnan menestyminen ei kiinnosta pätkän vertaa. Mutta jos joku haluaa itseään jymäytettävän niin minkäs minä sille mahdan. Orivedellä asun niin kauan kun saan olla omassa rauhassani, eikä tarvitse osallistua puskajussien talkoisiin veroäyriä enempää.

  • Jos tässä hevonlätäkössä ei olisi liiteriä, en ostaisi täältä mitään.

  • Ikävä. Ilmeisesti opiston lähtö alkaa vaikuttaa. Sipilän keskusta kokoomus vetoinen hallitus tekee ilkeetä jälkeä kehä kolmosen ulkopuolella.

   • Eikös oriveeltä pääse junalla kehä kolmosen sisälle?


   • Niin, kyllä pääsee. Eikun omaisuus reppuun ja menoksi, emme jää teitä kaipaamaan. Kohta tämä maaseutuelinympäristöönsä tyytymätön porukka vaatii populistipoliitikoilta halpoja vuokra-asuntoja suurkaupunkeihin ja kunnan tarjoamaa suojatyöpaikkaa, hyvällä palkalla tietysti. Itse ei olla valmiita tekemään itsensä eteen muuta kuin korkeintaan sen että raahaa perseensä kaupunkiin yhteiskunnan elätettäväksi.


   • Muuttakaa kirjoitti:

    Eikös oriveeltä pääse junalla kehä kolmosen sisälle?

    Joo joo mutta Tikkurilassa on Tulli ! Köyhät käännytetään savoon, äveriäät rötösmamut lentokentälle ja Orivesiläiset takaisin Mäntäntien varteen.


  • Orivesi kuolee ja kuihtuu, ja kyllä nää centinvenyttäjät jouduttaa sen tapahtumista omilla toimillaan. Poikotoidaan oman kylän yksityisiä palveluja, samat naamat vaatii kunnan kaikki palvelut kotiovelle. Turhaan täällä vikisette, tehkää jotain eteenne, mitäs jos menisitte vaikka töihin, hankkikaa luuserit elämä tai jotain?

  • Totta, täällä loisii ihan liikaa työikäistä väestöä yhteiskunnan elättinä. Luulevat että joku tulee kotoa hakemaan Oriveelle töihin. Tampere on iiiiiihan liian kaukana, että siellä vois käydä ansaitsemassa elantonsa. Kyllä v-tuttaa kun omissa tutuissakin on näitä pummeja. Ei ois ennen muinoin taloissa tyhjäntoimittajia ruokittu!

   • Halkometsään mars mars!


   • Onneksi metsätaloustyöt eivät vaadi minkaanlaista ammattitaitoa, vaan kuka tahansa voi mennä omien työkalujen kanssa sahailemaan kenen vaan metsään. Sillä tämä kansantalous kukoistaakin.


   • rungotnurin kirjoitti:

    Onneksi metsätaloustyöt eivät vaadi minkaanlaista ammattitaitoa, vaan kuka tahansa voi mennä omien työkalujen kanssa sahailemaan kenen vaan metsään. Sillä tämä kansantalous kukoistaakin.

    Mulla olisi metsää jossa täytyisi tehdä töitä. Työkalut, työvaatteet saat multa ja palkaksi saat polttopuita. Onko nyt OK vihervassari? Tarvittaessa tarjoon viellä ruuan jolla jaksaa tehdä mettätöitä. Vai oletko kasvissyöjä ja Kelan polttopuu asiakas......joka valittaa kun asemalla ajetaan puuta junaan?


   • Heh heh, hyvä, samaa mieltä kanssanne. Ken ei työtä tee, sen ei syömänkään pidä. Tai, hiki laiskan syödessä, kylmä töitä tehdessä jne...


   • Laita sitten ihmeessä ilmoitus nettiin tai lehteen yhteystietojen kera, äläkä ruikuta täällä. Itse ostan polttopuuni kuitin kera paikalliselta maatalousyrittäjältä ja maksan myös alvin. Aseman puunlastaus on vaikuttanut elämääni niin, etten enää käy Hiedan uimarannalla, en kesällä uimassa enkä talvella pilkillä, koska en halua jäädä tukkiauton survomaksi tai pölyä nielemään. Onko tämä OK Sipilälle ja Bernerille?


   • Meillä on metsää ja raivuusajoja, ja ite tehdään omat halkomme. Ei tarvi kelan kustantaa heittomotteja eikä maksaa asuntolainaa. Meillä tehdään töitä ja elätetään ite ittemme.

    Silti riepoo tietyt jutut täällä Oriveellä. Kuten persut ja uskovaiset.


   • rungotnurin kirjoitti:

    Laita sitten ihmeessä ilmoitus nettiin tai lehteen yhteystietojen kera, äläkä ruikuta täällä. Itse ostan polttopuuni kuitin kera paikalliselta maatalousyrittäjältä ja maksan myös alvin. Aseman puunlastaus on vaikuttanut elämääni niin, etten enää käy Hiedan uimarannalla, en kesällä uimassa enkä talvella pilkillä, koska en halua jäädä tukkiauton survomaksi tai pölyä nielemään. Onko tämä OK Sipilälle ja Bernerille?

    Jostain pitää puuta kaataa ja ajaa jotta saadaan työtä ja rahaa jolla maksaa nää vihervasuri elätit jotka lisää kustannuksia mitään tekemättä.
    Mikä pakko siellä asemalla on asua? Muutama vanha talo joita pitää lämmittää reilusti talvella, halvemmaksi tulee purkaa ne ja asukkaat asuun keskustaan päällekkäin.


   • Jos on noin vaikeeta (valivali) niin muuta Afrikkaan tai Siperiaan. Samat terkut kaikille luuseri valituskuoroon. Ei ihme että suomessa kituutellaan. Talous ei toimi kun asenne on noin dissaavaa.


   • rungotnurin kirjoitti:

    Onneksi metsätaloustyöt eivät vaadi minkaanlaista ammattitaitoa, vaan kuka tahansa voi mennä omien työkalujen kanssa sahailemaan kenen vaan metsään. Sillä tämä kansantalous kukoistaakin.

    Joo joo...


  • Aloittakaa puista, lämmityksestä ja vasureista oma ketjunsa, mitä hittoa ne tähän kuuluu!

  • kuusysi kutsuu!

  • Kaatuuko eron takia koko pulju?
   Moniko tuolla enää on töissä?

   • Mistä erosta puhut? Avioero? Kenen?


  • Herkkuhetki on kokonaisuudessaan tasokas kahvila-ravintola ja on sääli jos se kaatuu talousvaikeuksiin ynnä muihin kyseenalaisuuksiin.

   Henkilöstön korkea vaihtuvuus on signaali arveluttavista työolosuhteista ja mikäli johtaminen on huonoa, yrityksen menestymahdollisuus on heikko.

  • Oli miten oli, Herkkuhetkessä on aivan ihania tuotteita. Niin suolaisia kuin makeita. Käyn liian harvoin (olen just tuollainen työtön työnvieroksuja kuin edellä on mainittu), mutta todella mielelläni. Hienoa, että on hyviä kahviloita Orivettä sulostuttamassa.

  • No missä tämä kafeteeria on myynnissä? Ei ainakaan julkisessa myynnissä vai onko jossain lehdessä ollut ilmoitus?

  • Tulosta PDF

   Myydään yhdellä Oriveden, yli 9 000 asukkaan, parhaista liikepaikoista vuokratiloissa toimiva leipomo-konditoria/kahvila/ruokaravintola (A-oikeudet). Valmistamme asiakkaillemme maittavat lounaat! Tässä erinomainen tilaisuus alkaa yrittäjäksi! Mahdollisuus esim. sijoittajalla jatkaa olemassa olevalla, erittäin toimivalla konseptilla tai ravintola-alan ammattilaiselle erinomainen tilaisuus hankkia tästä toimiva leipomo, konditoria ja kahvilaravintola – kaikki valmiina! Toinen toimipisteemme sijaitsee vilkkaassa yli 10 000 asukkaan ”kesä- ja taidekaupungissa” Mäntässä (Mänttä-Vilppula). Orivedellä yritys jatkaa perinteikkään Leipomo Mujusen perinteitä. Yritystoimintaa on harjoitettu jo yli 40 vuotta, nykyiset omistajat aloittivat 2010.

   Oriveden toimipaikka on Tampereelta n. 35 km Jyväskylään suuntaan, vilkkaiden teiden risteyksessä. Meille on helppo tulla!

   Liikevaihtomme on n. 1 400 000 €/vuosi!

   Ravintoloilla on vakiintunut asiakaskunta, sesonkina paljon mm. ryhmiä, toimintaan hyvin sopivat tilat. Hyvät mahdollisuudet pitää juhlia ja kokouksia. Orivedellä yläkerrassa 120, alakerrassa 70 ja terassilla 30 asiakaspaikkaa. Mäntän Myllyrannassa sisätiloissa voi nauttia ravintolamme antimista 120 asiakasta ja kesäisin ulkona on tilaa 120 asiakkaalle. Hyvät ja toimivat koneet ja laitteet sekä muu irtaimisto kuuluvat kauppaan. Suomen Paras Leipomo TV-ohjelmassa ja kilpailussa pärjäsimme hyvin, mikä on lisännyt asiakasmääräämme myös vaativissa leipomo/konditoria -töissä.

   Ota rohkeasti yhteyttä ja aletaan neuvottelemaan mahdollisesta kaupasta!

   Sastamalan Asianhoitotoimisto
   Kalle Finska

  • Velkomustuomio ei myyntiä edistä.

   • Velkomustuomoita muillakin, jopa kepulainen naamakirjan mode


   • Anonyymi kirjoitti:

    Velkomustuomoita muillakin, jopa kepulainen naamakirjan mode

    Voi voi, no mutta ääntä ja idoita on, vaikkei rahaa oiskaan.


  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   273
   11198
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   208
   6453
  3. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   5542
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   4707
  5. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   104
   3259