Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

A-studion Toimittajalta Lipsautti 2017 Maahanmuuttajien.............

72pro-Potaskaa

määrä, jota ei ole vielä missään kerrottu.
.
Toimittaja kertoi 2017 tulleen Suomeen kansalta salattuna 32 000 maahanmuuttajaa. ?
.
Missään ei ole aikaisemmin asiaa mainittu. Salaaminen on tehty varmaankin mielenosoitusten estämiseksi.
.
Ei ihme jos ei rahat riitä mihinkään, vaan pakolla kansalaisia jahdataan aktiivimalleilla sun muilla kusetuksilla työllisyyttä nostamaan olemattomiin työpaikkoihin verojen kasvattamisen toivossa.
.
Miten työllisyys edes pystyy mitenkään nousemaan ylös, vaikka kuinka jahdattaisin kantaväestöä pakkotyöllistymään.
Samaan aikaan tulee ovista ja ikkunoista pakolaisia, jotka asettuvat veronmaksajien eläteiksi, sekä jos oikein tilastoidaan niin myös jarruksi työllisyyden nousulle.
.
Työllisyystilasto on tietysti pelkkää kepulaisten valhetta. Prosentit on arvottu Sipilän autotallissa valmistetulla kakkaralla, jonka arpomalla numerolla kepulaiset valehtelevat kansalle työllisyyden olevan 72%.
.
Maahanmuuttajat arvatenkin jätetään pois kokonaan työllisyysluvuista, koska ne romahduttaisivat proentit.

17

349

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • turvattu.eläke

      Ikuiset eläkkeet on turvattu maahanmuuttajille ja heidän perheilleen (eli suvuilleen)...

      • Orpo.jo-tiedotti

        Kyllä muistamme kristallinkirkkaasti kuinka silloinen sisäministeri Orpo jo tiedotti Suomeen tulevan 30 000 maahantunkeutujaa ennen kuin mitään mutavyöryä edes tiedettiinkään olevan tulossa


    • KokoomuksellaReiluPeli

      Ei niitä salattu, kaikkihan sen tiesi. Sitä ei kaikki tiedä että heihin kuluu rahaa valtavat summat, suomalaiset vähäosaiset ei vuodessa saa puoliakaan siitä mitä heistä jokainen saa joka vuosi. Heihin menee vuosittain varovasti laskien vähintään joka vuosi 480 000 000 pelkkänä toimeentulotukena ja sen päälle asunnot terveyspalvelut ja paljon muuta. Varmasit yli miljardi vuosittain. Suomalaisten pienimpiä eläkkeitä ei Orpon mukaan voi nostaa sadalla eurolla kuussa ja siksi he saavat koko ikänsä veroja eläkemaksuja maksaneena noin vajaan kolmasosan siitä mitä matut saa.

    • ettäsilles

      ketä äänestät nyt nykyset isotpuolueet nurin
      voittajat
      ps ,kristillinen kansanpuolue,muut

      • Persut ainoa vaihtoehto, jotka uskaltaa, ja kykenevät vastustamaan haittamaahanmuuttoa, työperäinen on ihan järjellistä, korkean osaamisen aloilla, duunareita Suomesta löytyy, mutta työperäisille maahanmuuttajille on sama palkkaus turvattava, eikä luoda halpatyövoima markkinoita.


    • ken_uskoo

      Ylen uusin kiima on vaatia lisää maahanmuuttoa, virheellisen väestötutkimuksen perusteella,jonka kokoomus tilasi.

      Vuosi sitten nostettiin eläkeikää. Silloin tehtiin ihan eri laskelmat kuin nyt.

      • yle-haluaa.heikentää

        YLE haluaa heikentää huoltosuhdetta tahallaan disinformaatiollaan


    • SalaMamut

      Mamujen tuonti ei taida poiketa 2015 vuodelta juuri mitenkään, niitä tulee raja-aitojen yli kuin tzunamissa edelleenkin.
      .
      Nyt vain viranomaiset ja vallanpitäjät on hiirenhiljaa tulijoista kansalaisilta salaamisen vuoksi.

    • muualla

      Kyllä tuo kerrottiin jo 2015 syksyllä. Nyt niitä on jo tullut ainakin 10 000 lisää. Sotapakolaisia sanan varsinaisessa merkityksessä. Pakenivat vankiloista sodan aiheuttaman kaaoksen keskellä. Sukanvarret ja vyölaukut dollareita pullollaan. Ilmeisesti ryöstösaaliit oli saatu mukaan.

    • toteaja

      tuttu luku. Seuraa uutisia, niin ei asiat pysy salassa.

    • Totuus_maahanmuutosta

      löytyy ihan EU:n ja YK:n virallisista asiapapereista ja sopimuksista. Suomessakin viranomaiset ovat laatineet toimintasuunnitelmia, joilla tähän varaudutaan.

      Näistä sopimuksista vain ollaan mediassa hiirenhiljaa. Siksi koska yleinen tietoisuus niistä, aiheuttaisi vastustusta ja poliittista painetta. Siksi media on täynnä suoranaista valehtelua. Samalla kun massamaahanmuuton tulvaportteja veivataan tasaiseen tahtiin auki. Olemassa on suunnitelmat jopa miljoonan maahanmuuttajan vuosittaisesta vastaanottamisesta. Tilaahan on asiakirjojen mukaan yli kuudellekymmenelle miljoonalle.

      Tietenkin suomen viranomaisilla on suunnitelmat siitä, kuinka näin suuri väkimäärä saadaan majoitettua ja kuljetettua. Kantaväestöltä voidaan haltuunottaa kiinteistöt ja ajoneuvot. Eli suomalaisperheet potkitaan kodeistaan, joihin majoitetaan afrikkalaisia elintason kärkkyjiä.

      Kun otetaan huomioon tämänhetkinenkin sosiaalisektorin rasitetaso, niin huomataan että yhteiskunnan rakenteet alkavat massamaahanmuuton seurauksena rakoilla hyvinkin pian.

      Mutta tämähän on tarkoituskin.

    • voivoi

      90vuotiaalta sotaveteraani naiselta otettiin tukia pois, kun kunnalla ei ole rahaa maksaa tukia. Minnehän nekin rahat männeet????

      • Ne_menee

        aika vauhdilla Orpon, Mykkäsen ja niiden lähipiirin bisneksiin ei kai ne muuten niitä niin helvetisti_maahan haluaisi jos eivät siitä itse hyötyisi.


    • 12x

      Tämähän on aivan kestämätön tilanne. Ei tälläinen maahanmuutto auta pakolaisuutta laisinkaan. Suomi vain joutuu valtaviin taloudellisiin vaikeuksiin. Kyllä tämän tietävät kaikki poliitikotkin, mutta nyt ollaan ihmeellisessä noidankehässä eikä voida tunnustaa tosiasioita. Omat eläkeläiset pannaan kadulle ja ruokajonoihin. Ei suomalaiset mihinkään lopu 10-vuoden päästä. Eläkerahat meille kyllä riittää, eri asia miten ne saadaan riittämään kaikille maahamme muuttaneille, jotka eivät ole eläkerahoja ansainneet.

    • yleistä.pilkkaa

      Halla-ahon mukaan ensi vuonna Suomeen tule mamuja 32 miljardia.

    • karjalanukko

      Juu sillähän näitä leikkauksia, ja aktiivimalleja tehdään, että saadaan maksettua näiden elättäminen, ja gyväveli kerho tahkoaa rahaa mamutuksella omiin taskuihin, suoraan veronmaksajilta, eiköhän, jo sitkeimmänkin epäilijä kannata ensi keväänä persut äänestää hallitukseen, saataisiin jotain tolkkua hommaan. Halla-Aho vaihtoehtoisessa budjetissa leikkaisi suoraan maahanmuuto kustannuksia, sekä ulkomaille jaettavaa kehitysavustusta, sekä kohdistaisi, sen Suomalaisille vähempiosaisille, sekä palkkaisi lisää poliiseja, jota tarvitaan todellakin, kun näitä ongelmia vaan lisää tulee, kultturi pläjäyksien myötä.

      • AkkaAkkakoira

        Hyvä hyvä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe