Talous kuralla ja ei apua mistään?

Kun talous on kuralla niin apua on vaikea saada ja ymmärrystä. Olen jo auttanut kymmeniä ihmisiä ahdingossa. Minulle voi kirjoittaa ihan sähköpostiinkin joka tama sama tunnus on suomi24 sähköposti. Ei ole sellaista ongelmaa mihin ei saisi apua.
Voi toki tännekkin kirjoittaa.
Ilmoita

Onko kenelläkään kokemuksia tästä ristokempasta? Esiintyy velkaongelmaisten auttajana, mutta on todennäköisesti huijari.
1 VASTAUS:
Tämäkin kaveri kirjoittaa nimettömänä. Näitä löytyy;)
+Lisää kommentti
Sanotko siis sähköpostiosoitteesi kokonaisuudessaan?
4 VASTAUSTA:
Sulle ei mitään apua anneta kun ei ymmärrys riitä siihen et osoite on sanottu aloituksessa
Suosittelen unohtamaan nämä huijari ristoreippaat ja menemään röihin niin ei tarvitse etsiä apuja täältä.
Juu tännehän voi kirjottaa mitä tahansa! Autettu jo toistakymmentä ihmistä. Ja omaa rahaa ei
tarvitse käyttää vaan asiat katsotaa läpi voidaanko edes auttaa. Ristokemppa ja suomi24 sp.
Ei kysyvä tieltä eksy!
Kyse on ilmeisesti työn tekemisestä työsuhteessa, jossa ei ole - jos oikein arvaan - ollenkaan pohjapalkkaa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/14192673/elakelaiselle-tyota!
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Varoitus ihmisille jotka vastaavat tuolle ihmisille. Ahdingossa oleva on helposti manipuloitavissa, joten kannattaa varoa koska palstalle voi ihan kuka tahansa kirjoittaa millä nimellä tahansa.

Tottakai on hienoa, että haluat auttaa, mutta ahdingossa olevia on hyvä kuitenkin muistuttaa, että on paljon ihmisiä jotka yrittävät käyttää hyväkseen niitä jotka ovat sellaisissa tilanteissa, että se on helppoa.
Ilmoita
Mä laitoin Risto sulle viestiä :)
Vastaa pian!
Ilmoita
se on paras apu, kun laskee velkansa yhteen ja alkaa hoitamaan niitä pois. Laskee vaikka sen kuinka paljon kukin velka on suhteessa kaikkeen ja laskee sen yksittäisen velan hoitorahan siitä paljonko voi käyttää lainojen hoitoon. Merkkaa summat joka kuukausi ja laskee sitten sitä kokoajan miten tilanne muuttuu jne. Pikkuhiljaa joku velka loppuu ja saa rahaa muuhun käyttöön tai laittaa sen seuraavaksi tulevan lainan hoitoon. Tämä tieto ei maksa mitään, koska tässä ei tarvinnut laskea mitään.
2 VASTAUSTA:
Vielä parempi apu on kun menee röihin ja alkaa tienaamaan rahaa niiden yhteenlaskettujen velkojen hoitoon. Tämäkään tieto ei maksa mitään.
Mihin töihin eläkeläinen kelpaa työnantjani osa niistä jätti eläkemaqksuni maksmatta ja nyt ikää on jo yli 50
+Lisää kommentti
Lainaa sain ja toki tuli pikku korkoja mutta tosi joustava kaikinpuolin:=)
1 VASTAUS:
No, tuskin onnistui. Pelkkää tsoukkia koko juttu. Ei ole olemassa ihmistä kuka auttaisi vierasta pulassa.
+Lisää kommentti
Laitoin spostia.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Miksi pitäisi ymmärtää nykyää ihmistä joka on saanut oman taloutensa kuralle? Netissä on pankeilla lainalaskureita, uutiset kertoo aina kuinka paljon on talousahdingoissa olevia, Vikipediasta löytää korkokaavoja, ilmaisohjelmia on joissa on taulukkolaskentaohjelmia, kynää ja paperia sekä laskinta saa käyttää asioitten mallaamiseen ja kaikki muistaa 90-luvun laman tai ainakin on saanut tutaa.... Niin miksi teitä on vielä uusia jotka halutte kokea sen omissa nahoissane? Se positiivinen luottorekisteri auttaa uusia velkaisia vasta 2020 luvulla, ei nykyisiä. Pankit on mustasukkaisia asiakkaista eivätkä anna tietoa toisilleen, jos joku ajautuu ongelmiin. Porukka pitää vielä velkajärjestelyä vain keinona päästä 10v päästä uuteen suohon, koska siitä aiemmastakin noustiin. jne.... Tuo viimeinen muute ei pidä paikkaansa. Jos olet kusettanut pankkia niin siinä pankissa olet mustallalistalla aina, etkä tule saamaan mitään.

Omassa nykyelämässä olisi kiva jos näkis verkkopankissa sen miten pankki arvoi minua asiakkaana. Itse pidän itseäni tarkkana vaikka olenkin huonossa asemassa. Ehkä olen kuitenkin arvoasteiolla 1-5 jotain 3 pisteen arvoinen ja omassa viitertyhmässä jopa parempi.
Ilmoita
Kannattaisiko hakea apua niiltä joita itse on auttanut, eikä sotkea uusia ihmisiä omaan soppaan
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Talous kuralla ja ei apua mistään?

Kun talous on kuralla niin apua on vaikea saada ja ymmärrystä. Olen jo auttanut kymmeniä ihmisiä ahdingossa. Minulle voi kirjoittaa ihan sähköpostiinkin joka tama sama tunnus on suomi24 sähköposti. Ei ole sellaista ongelmaa mihin ei saisi apua.
Voi toki tännekkin kirjoittaa.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta