ORPO JA RINNE: PERSUILLA EI ASIAA HALLITUKSEEN!

sfdsdfsdfsdf

45

479

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dfgfxg

      Sanotaan vaikka semmonen vähintään 500.000 äänestää PS niin Rinteen ja Orpon kannattaa miettiä mitä tuli päästettyä suusta ulos.

      • Holodna

        Orpokin kyllä kumartuu sosialistin edessä, mutta porvari-naapuri ei kelpaa..hmm:/


      • jortikkaiso

        Hyvä päätös, jos itse joutuisin perrsujen kanssa hallitusneuvotteluun niin heittäisin ne jorpakkoon


      • ValehtelijoidenKlubi

        Pahimman virheen Rinne tekisi jos ottaisi Orpon Kokoomuksen hallitukseen, mikäli SDP olisi suurin puolue 2019 eduskuntavaalien jälkeen. Kokoomus saa sysättyä tuhopolitiikkansa syyt aina muiden niskaan. Riistäjien politiikka ei vähennä Kokoomuksen ydinkannattajia, mutta SDP:n kannattajia aivan takuulla. Toivottavasti ei ole PetosJytky! lehmänkauppoja teossa sillä Rinne häviää varmasti kun "kykypuolueen" naama virneessä oleva konnakopla valehtelee ummet lammet . Vuosien saatossa tämän porukan on täytynyt pakostakakin oppia esittämään ja näyttelemään, sillä muutenhan Kokoomus ei heiluisi 20%:n tuntumassa politiikalla, joka kyykyttää kaikkia muita paitsi pientä marginaaliryhmää.


    • hulluusalkaa

      Eli maahanmuuttopolitiikka on avoimet ovet seuraavassa hallituksessa, jos siellä on orpo ja rinne. Kannattaa lukea rivien välistä. EK jo vihjasi kuinka Suomi avaa ovet kehitysmaan matuille työmarkkinoille. Ja demarit komppaa, muistattehan kuinka Tytti Tupppurainen jo allekirjoitti Vartiaisen rustaaman vetoomuksen markkinoiden avaamisesta koko maailmalle, koska työttömät on kuulemma rikkaruohoja.

      • arvo.pohja

        Halla-ahon arvopohja on heikko ja arvoton.


      • Ja typerykset äänestävät taas näitä orpoja ja rinteitä, eli itseään vastaan, kyllä on Suomalaiset tyhmää porukkaa.


      • PorvarienTäystuhopolitii

        SDP ja Perussuomalaiset ovat ainoita puolueita, jotka vastustavat EK-Kokoomuksen ja Kepun ehdottamaa EU:n ja ETA:n ulkopuolisen ulkomaisen halpatyövoiman tarveharkinnan poistoa, joka johtaisi halpatyövoiman massainvaasioon ja suomalaisen tes-palkatun työn ulosliputukseen.

        Jo nyt ammattilaiset ja asiantuntijat pääsevät myös EU:n ja ETA:n ulkopuolelta Suomeen töihin halutessaan.

        EK-Kokoomuksen täysin sairas ehdotus 70%:n tuesta maahanmuuttajien työllistämisestä eli yritysten palkkakulujen sosialisoinnista yhteiskunnalle, kansalle, veronmaksajille kertoo mitä EK-Kokoomus ja myös Sipilän johtama Kepu haluavat. Porvarit ulkoistavat palkkakulut yhteiskunnalle/veronmaksajille tai kompensoivat alipalkkaista sosiaaliturvalla. Voitot heille, palkkakulut meille. Tämä on kapitaalikommunismia tai sosiaalikapitalismia joka tulee veronmaksajille äärettömän kalliiksi. Jonkin äärimmäisen kieron syyn takia Suomeen halutaan massoittain maahanmuuttajia, vaikka 70% tukityöllistettyinä tai alipalkattuina ja sosiaalituilla kompensoituina he aiheuttavat vain jättimäisiä lisäkuluja yhteiskunnalle, eivät korjaa hoivavajetta, syntyvyyden vähentymisen rasitusta tai eläköitymistä. No EK-Kokoomuksen miljardien eurojen pakolaisbisnestä he lisäävät, jonka kulut maksaa myös veronmaksaja eli minä ja sinä.
        Tämä sairas politiikka on saatava lopetettua, joten äänestä henkesi edestä!


    • Porvarifaari

      Jussi pani nämä pussiin napakasti!:

      – On mielenkiintoista, että puolueet korostavat maahanmuuton olevan vain yksi politiikan sektori. Sanotaan, että se on lillukanvarsi, ja samat puolueet tekevät maahanmuutosta asian, joka estää hallitusyhteistyön. Kyse ei ole siis pienestä asiasta, Halla-aho sanoi.

      JEAH!

      • puunhalaajat

        Nojaa. Eduskuntavaalit sitten meni ja demukat johtaa ja jahtaa suomalaisia! Verot laskee, avusturahat nousee ja kaikki saa sentään ilmaiseksi kaiken!
        Työttömät ovat onnellisia ja Rinne on pääministeri Leviämisestä huolomatta! Ihanaaaaaa!


    • 100varma

      Mä veikkaan et joku hörhö vielä alkaa teilaamaan noita ne leikkii niin paljon tulella.

    • demodiktatuuri

      Pääministerillä on velvollisuus kertoa kansalle, miksi Suomen rajojen puolustaminen tunkeilijoilta on vaarallista? Sitähän Sipilän kannanotto Perussuomalaisista tarkoittaa.

    • dfgfdgfxg

      Tommoset ikäloput ministerit joilla on jo toinen jalka haudassa päättää pitääkö suomesta tehdä pohjolan Afrikka ja kusta suomen turvallisuus ne ehtii itse kuolla ennen sitä.

      • xxxxxggg

        Tulevaisuus on nuorten. Heidän kannattaakin ajatella Eduskuntavaaleja silmällä pitäen, haluavatko he elää tulevaisuudessa perinteisessä Suomessa, vai islamilaisessa Suomessa.


    • xcvxvc

      Hehe nyt sama tilanne tulossa ku oli Katainen ja Jutta Urpilainen toisella on vakuudet Kreikan lainaan ja toinen luikki pakoon EU likaviemäriin eli Rinne ja Orpo,jos valitaan.

    • sinnMeniettäHumahti

      orpo ja rinne?

      no sinne meni SDP:n kannatus

      noi äijät ei määrää mitä kansa äänestää - sinne menee ne joita on äänestetty ellei kokkareet ja keskusta tee taas jotain vaalivilppiä Tiedon kanssa.

      rinteelle kelpaa näköjään vaalivilppi kokkareiden siivellä heti kun rahaa ja asemaa on näkyvissä

      • KykypuolueenMagiaako

        Joo, Kokoomuksen 19- 20%:n kannatus tuntuu kokoomustalta magialta, kun katsoo heidän politiikkaansa joka on kansan hyvin suurelle enemmistölle tuhoisaa ja hyödyttää vain max. 5-10% marginaalia. Kokoomuksen pitäisi olla pienpuolue, joten miksi se on suurin tai aina ainakin virhemarginaalin päässä suurimmasta? Ettei iso raha, eliitin ja rapparien hyväveljet ja Nato-kannatus aittaisi puoluetta noisemaan ajamaansa politiikkaa paljon suuremmaksi. Muuta syytä en keksi, paremmat vaalivalvojaisbileet, sliipatummat pukumiehet ja jakkunaiset tuskin niin suurta osaa kansasta sentään hämää.


    • realismi______

      Joko te viimeinkin käsitätte että mikään ei muutu paremmaksi ennenko persut on suurin puolue Suomessa?

      • epäilyttääPetosJytky2

        Kerranhan tämä jo nähtiin Persujen Jytky! -> PetosJytky! -> PetosRytky! -> Tuhoisa porvarihallitus.


    • realismi______

      Demokratian halveksuntaa ylimielisiltä päättäjiltä onkohan kansannousuja edessä Euroopassa?

      • No sitä demoktratian halveksuntaa tehdään, nyt Ruotsissa eoi saada hallitusta kasaan kansa äänesti väärin.


    • AnalyysiI

      Juudas Sipilä-Berner on lahjottu ahne rosvo, paatunut valehtelija. Sarjakurjistaja.

      Anti Rinne on idiootti, siis aidosti tyhmä ja hidasjärkinen änkyttäjä. Vastenmielinen pelle.

      Petturi Urpo Orpo, sivulleen pälyilevä, kiinni jäämistä pelkäävä, pahanteossa oleva rikollinen, puutarhatonttu

    • kiittijariitti

      Tietää nyt ainakin, mitä puolueita ei äänestä.
      Kiitos kokoomus ja etenkin demarit, joita olen ikäni äänestänyt. Nyt saan lähinnä ihottumaa hurskastelusta. Minun arvopohjani eroaa teidän arvopohjasta liiaksi.

    • suvakkianneli

      Rinteen ja urpon "arvopohja" köyhät kyykkyyn ja maa täyteen partalapsia.Toivottovasti tyhmimmätkin pikkuhiljaa alkaa tajuamaan mitä rosvoja nuo ovat.

    • ÄÄNESTÄMMEJOVASL

      Älkää uskoko sanaakaan, mitä PETOSPERSUKOKOOMUSSINKEPULIIKENYT = EK: laiset sanovat.

      Niiden kaksoistaktiikka, on tuttua jo viime eduskuntavaaleissa. Se on pelkkää pakan sekoittamista ja vedätystä, jolla saavat epävarmat ja yksinkertaiset, uskomaan mediajulkisuuteen ja äärioikeiston veroparatiisiporvareiden vaalimainoksiin, joita kukaan järkevä ihminen, ei edes vilkaisekaan.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3994424-vasemmisto-hallituksen-esitys-toiseksi-lisatalousarvioksi-jatkaa-leikkauspolitiikkaa

      Antaa uskontovalheilla ratsastavien, äärioikeistohörhöjen hörhöillä keskenään. Meitä EI voisi vähempää kiinnostaa.

      Me keskitymme puolustamaan itseämme ja toisia ihmisiä, pieni- ja keskituloisia ihmisiä Suomessa - ÄÄNESTÄMME VASEMMISTOLIITTOA, meille on aivan sama, mitä muut hörhöilevät keskenään.

      • Totuuskomissio1

        Vasemmistoliitto kuuluu Suomea mädättäviin pienpuolueisiin ja Lii Andersson johdossa pitää luokkaa kovempaa mölinää matujen maahan ottamisen puolesta.

        Tältäkin "johtajalta" unohtuu nousevat kulut ja kustannukset mitä haittamaahanmuuttoon dumpataan.

        1-1,5 miljardin haarukassa ainakin, kyllä niillä euroilla olisi käyttöä oman maan ihmisten elinolojen parantamisessa, mutta se ei vasemmiston mielestä olekkaan niin tärkeää.

        Vasemmisto ei näe edes vedätystä, missä noiden kokoomus-kepu etupiirien ja sidosryhmien väki tienaa valtion kassasta riskittömästi matubisnesten eri vaiheissa.

        Toivottavasti kansa näkee tämän rasisimin nousun persuja kohtaan ja äänestää sen mukaisesti, sillä tämä nykyinen linjakin riittää rappioittamaan velkaisen maamme.
        Jos SDP ja vihervasemmisto pääsisi niskan päälle, kaikki pahenisi vielä entisestään.


    • SuomalaistaDemokratiaa

      Ai pääseeks Orpo ja Rinne seuraavaan hallitukseen, vaikka vaalejakaan ei ole vielä käyty?

    • Kabinetissäpäätetty

      Pääsee ne. Turhaan käytte edes äänestämässä.

    • RömmistäPääministeri

      Minä äänestän Liströmmiä. Varma Voikkaalainen valinta.

    • pelleillään

      Leikitään nyt demokratiaa ja pidetään vaalit ensin.Vaalien jälkeen voikin taas neljäksi vuodeksi unohtaa kansan tahdon ja suomalaisten edun.

    • Persuno1

      Tuota juttua tulisi kutsua rasismiksi;-) Tulee aika, että muut rukoilevat yhteistyötä persujen kanssa.

    • ekonomisti.tietää

      Seuraava hallitus joutuu ottamaan taas parin vuoden päästä 10 mrd euroa vuodessa velkaa, sillä lihavat vuodet ovat ohi ja pankit tarvitsevat taas tukea. Rakennusbuumi oli taas fiasko, jää vain velkaisia tyhjiä seiniä.

      • Möräkki

        Juhlat on pian tosiaan ohi..-la festa e fini..

        Kysymys kuuluukin: kuka ilmoittautuu SIIVOAJAKSI...??


    • näin.on

      Demariakat menköön Ghanaan, jos pillua polttelee, ei niitä laiskoja tarvitse tänne kutsua elämään yhteiskunnan varoilla

    • Persu ÄÖ 69.

      • Ösämäärä

        - No et sinäkään osaa ÄO:tä oikein sitten skriivata :D


      • älä_vaIehteIe

        No tuskinpa sinä sitten persu olet tuolla älykkyydellä.


      • dfgrgrtg

        Huutonaurua. En pahemmin arvostelisi muita kun omassa kommentissasi ei ole mikään oikein.


    • paljastuksias

      sdp ja kok eivät halua ps keskustalla jäi vielä JANO! ovi raolleen kun ei oikein tiedä.
      se on varma jos on rehelliset vaalit aukottomat niin tapahtuu kummia.

      NYT OLIS PS. VALJASTETTAVA MAAN KATTAVA ORGANISAATIO VAALI PAIKOILLE TARKKAILIJAT.
      ei ikinä muuten tuu kansantahto saa oikeutta.

      MITÄ ON SEURATTU KANSANKAGUBIA PUNASTA NÄYTTÄÄ NYKYISELLE HALLITUKSELLE
      KOKO GLAANI VAIHTOON!

    • joskusmuille

      valta sokaasee

    • Demut

      Demarit avaa matuportit jotka tekevät puoliilmaiseksi samat työt kuin demareita äänestävät punikit. Vanha sanonta sanoo että " itselleen sika kiusaa tekee kun kuppinsa kaataa "

    • Kokoomuslaisilla

      nuo numerot ovat semmoinen hankala juttu. 10% muuttuu 90 prosentiksi, kun vain tuntuu siltä.

      Kokoomuksen ja SDP:n uho antaa ymmärtää, että ovat jo keskenään sopineet väärentävänsä vaalituloksen.

    • valtapäähän

      Vaikuttaa omituiselta demokratialta.
      Osaa äänestäjistä aliarvioidaan, heillä ei ole mitään merkitystä????

      Todella outoa.
      Kansaa ei voi pettää.
      Nyt on joillakin päättäjillä mennyt valta päähän. Huh huh.

    • Xyxy

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      980
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      238
      775
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe