Miksi te IPU:laiset

rikkarokassa

Tarkoin puntaroituani ja pohdittuani en ole löytänyt yhtäkään pointtia tai asiaa, miksi epäonnistumista nimeltään Itsenäisyypuolue pitäisi enää jatkaa tai elätellä edes minkäänlaisia visioita, että se onnistuisi narraamaan harhoihinsa senkään verran kannattajia, että oikein rakennetulla vaaliliitolla saataisiin edes yksi ainokainen edustaja eduskuntaan.

Luonnollisesti tämä ainokainen sitten osaamattomuuttaan ja typeryytään pilaisi sen viimeisenkin maineentyngän joka saattaa jollain kylägurulla muista syistä ja teoistaan tunnettuna kuin ipun kannattamisesta olla. Totta kai tällainenkin erehtynyt virhe3ensä huomattuaan korjaa ryhtinsä ja vähin äänin ottaa etäisyyttä hairahdukseensa.

Puoluetuen kärkkymistä vartenhan edustajaehdokkaita kerätään ja tungetaan vaikka heidän aatteensa ja ajatuksensa saattavat olla jotain aivan muuta kuin puolueen ns. periaateohjelmiin on kirjattu, eihän noita ole koskaan yksikään ipuveturikaan edes kunnioitanut.

Onhan spekulointia mahdottomalla ajatuksella, että voisi IPU:lla ratsastaen saavuttaa sellaisen aseman, ettei ruoplavirta lakkaisi salaiselle tilille ja muutenkin riittäisi seksuaalista tarjontaa ja valtaa jolla ryssähdellä ja ryssiä.

Pistäkää kupletti jäihin ja katselkaa jotain asiallisempaa yritelmää, jolla ei vielä ole maine pilalla, ja varokaakin sitten siellä olemasta liiaksi äänessä, ettei mene sekin yritelmä kankkulan kaivoon heti kun ujuttaudutte ovien raosta johonkin nurkkaan hieromaan ahneita käsiännne yhteen punalippu valmiina perstaskussa.

Äläkä sinä ipuääliö sitten muokkaile ja vaihda persuksi ipua ja siirrä tekstiä perussuomalaiset palstalle, kun sinne tämä kannanotto ei osu eikä uppoa, persuja kyllä dissataan omista vioista ja saa dissata, mutta ääliölainat ja copypaste ovat lapsellista ja epäpoliittista käytöstä joka on jo moneen kertaan paljastanut, että IPU:n kannattajajämissä alkaa olla ne sinkkiämpärin pohjasakatkin aika sakeaa tavaraa.

8

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei_edes_hoidossa

      Ipulainen ei ole muuten kertonut sitä mallimaata jota voisi perustella paremmaksi kuin Suomi.. IPU ja sen talouskaan ei sovi vertailukohdaksi tai paremmaksi esimerkiksi, joten..

      Harhaisaa ja sakiaa on IPUlaisten vinkuminen, mutta mihimpä patologinen valehtelija ja narsisti pääsisi karvoistaan niin se vain on..

    • ipulainen

      IPUhan on onnistunut kaikessa. Meidän ja kannattajiemme ei siksi tarvitse miettiä turhia kuten muitten puolueiden joilla onkin selittämistä tuutin täydeltä. Valemediointi ei vakuuta ketään. Ja rahat siihen valuvat IPUn hyväksi.Köyhtyvä Suomen kansa tuskin on mikää'n hyvä esimerkki toimistanne. Tietysti rikastuneet rosvot ovat tyytyväisiä saaliiseensa mutta ei köyhtynyt kansa elämäänsä velkaisena keskellä myllerrystä.

      • ettäs_kehtaa

        Köyhtyvä suomen kansa.. Paljonko kommentoija on menettänyt viimeisten parinkymmenen vuoden aikana materialisitsesta omaisuudestaan? Tai painokiloistaan ja paljonko vähemmän hän nyt ansaitsee kuukaudessa kuin parikymmentä vuotta sitten?

        Montako tuntia enemmän joudut kuukaudessa työskentelemään ja paljonko raskaammassa työssä perustoimeentulosi eteen kuin silloin ihanana aikana ennen vanhaan?

        Ja missä välissä ja millä voimilla tuota työtä teet, kun jaksat vielä yömyöhänkinn olla täällä nurisemassa, luulisi nälän ja kurjuuden vieneen kaikki voimavarat ja aloitekyvyn ja tietokoneenkin olevan sieltä kolmenkymmeenen vuoden takaa mallia jolla ei nettiin kirjoitella jos kaikki on tältä uhritumisen uhriutujalta viety ja varastettu.

        Nyt faktoja pöytään! Paljonko vähemmän saat ja kuinka tiukilla olet? Ja edelleen nimeä yksikin mallimaa jossa asiat ovat kansalla paremmin kmuinm meillä?

        Jos vastauksia ei tule, laitetaan kunnian loukkaamisesta ja virheellsen tiedon leivttämisestä ja kapinnaan kiihoitytamisesta vastuuseen!

        Koko nurina on narsistista vallan halua ja pyrkimystä saadaa typeriä maksukoukkuun jollekin ipukuplalle jonka tulokset ovat pelkkää nollaa ja miinusta ja pelkkää rahan huijausta sieltä kaikista älhyllisesti heikompiosaisten kukkaroilta. Nekin varat kun haluaa ryssähtelevä IPU:loinen käyttää oman egonsa ja viihtyvyytensä pönkittämiseen. On muka sitä parempaa aatelia..


    • triilliminaat

      Yöhörö_liisalla on joko täysikuusta johtuva parempi jakso tai mitä todennäköisemmin niin kovat kierrokset päällä, juostessaan pitkin kylänraitteja samalla vahvasti parkuen, että tälle keskustelupalstalle eksyy vain yksi uusi sairaalloinen ja kaukana iputodellisuudesta oleva uusi avaus sekavine kirjainyhdistelmineen ja salaliitopaljastuksineen.

    • liisa_vauhdissa

      Täydenkuun sinkkiämbärlöisen pohjanpaljastajaisten aika on ohi ja haparoiva yöpaljastusten sarja kuvitteelisen maailmanpolitiikan koukeroista valtaa ipukeksustelupalstan yöt.

    • sääli_ei_auta

      Kaippa se on jonkinlainen kuvitelma "Kärsi kärsi, kirkkaamman kruunun saat" lupauksen toteutumisesta, joka pitää tämän kovin kaukana arkitodellisuudesta hortoilevan antikristuksen torjujan aktiivisena.

      Se nyt vaan on niin, ettei valehtelemisesta luvata kruunuja sen kummemmin kuin muutakaan palkkiota.

      Järkkynyt ja harhainen mieli ajautuu yhä syvemmälle suohon, eikä lähimmäisten hyvää tarkoittavaa apua ymmärretä ottaa vastaan, vaan nähdään sekin jonain saatanallisen lännen yrityksenä tuhota hartaan ipuloisen totuuntena pitämä illuusio.

      Normaalien ihmisten ei pidä jättää puuttumatta ja oikaisematta harhaisen horinoita, koska se vain pahentaisi taudin kuvaa ja saattaisi sattua jonkun toisen polon silmiin.

    • säälisääli

      IPU:laisten viimeisiltä jämiltä puuttuu kyky oma-aloitteisuuteen ja siitä on todella hyvä esimerkki tuon kommentin peräänsä saaneen ketjun aloittaja. http://bot.fi/2vkx

      Sontaa syydetään ohi maalista roiskien vain siksi, ettei tajuta miksi se oma hoiperteleva ja alamäkeä mennyt leikkipuolueyritelmä ei ottanut tuulta alleen. Noh tasosta voi tosiaankin päätellä miksi ei.

      Jos ipussa olisi harkintakykyä ja jotain rotia, koko leikkilaari olisi lakkautettu jo toista kymmentä vuotta sitten.

      Mutta aina löytyy jokö dorka jolla se oma ego asettaa ja pakottaa tekemään itsestään julkisen vitsin.

    • ipu_rikolliset

      Vaaleja ei käydä yöllä, eikä kokouksia pidetä yöllä.. Varkaat ja väärintekijät kulkevat varjoissa ja valmistelevat toteuttavat rikoksiaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      145
      10494
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3003
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2819
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2117
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1699
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1626
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1587
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. 82
      1398
    Aihe