Monensorttisten lahkolaisten vaiva.........

Käväisin automarketissa.

Kassajonossa nainen juorusi minusta jollekin toiselle persoonalle;
- "Se on nuollut nuorta" -?! --

Kyllä minä olen nuollut vain nuoria ihmisiä, silloin kun ihmisiä olen liponut 1970-1980 lukujen nuoruudessani, tapahtumafaktoista laskien nyt 30 vuotta- ja vanhemmassa ajassa 43 vuoteen asti vuoteen 1974.
Harva nuori ihminen nuolee vanhoja akkoja ja vanhoja ihmisiä.

Olen ollut 1980 luvun tapahtumafaktojen aikana 20-30 vuotias,- ja nyt minä olen 2010 luvulla odottamassa jo kuudettakymmenettä ensimmäistä kesääni kuusikymmentä vuotiaana 60-.

Tulihan sitä nuorena nuoltua nuoria ihmisiä siinä ajassa kun olen alapää-suuseksiä pitänyt metodiikka-missioissani seksin alueella.

Olen ollut 30 vuotta yli 30 vuotias, ja olen torjunut joka ainoan seksitarjoilun esimerkiksi siis viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana.
En ole ainokaisenkaan ihmisen haarojen väleistä puhunut sanaakaan elämäni aikana.
Yhden ainoan kerran olen ollut naimisissa olevan naisen kanssa intiimikontaktissa -vuonna 1980 -39 vuotta sitten. En ole tuosta sanaakaan puhunut. Sain vasta vietetyn yön jälkeen tietää että nainen oli naimisissa.
Ainoa alaikäinen minun elämässäni on ollut 1974 minun 15- vuotias tyttöystävä kun olen ollut itse 16- vuotias. Hän on juuri viettänyt 60- vuotispäiviään. Toinen nuori naisystäväni 1980 luvulta on juuri viettänyt 50- vuotis-päiviään.
Joka ainoa minun elämäni jokaisen vuosikymmenen ajan seksikontakti jossa osapuoli on ollut minua nuorempi on tänään vähintään isovanhemman ikäinen ihminen 50- villityksessään.

1980 luvun nuorten ihmisten erilaiset käytöshäiriöt, erilaisista syistä johtuvat sekavuustilat, erilaiset harkitsemattomuudet, ja äkilliset mielenhäiriöt ovat 30 vuotta ja vanhempia asioina niin kaukaista aikaa, että tervejärkiset ja terveen persoonallisuuden vaikuttimet eivät kykene moralisoimaan niin kaukaista aikaa. Ihminen toipuu vakavistakin vastoinkäymisistä ja kokemistaan luonnehäiriöistä ja niiden vaikuttavuuksista. Jos olisi haluttu jostakin syyttää olisi syyttäminen ja moralisoiminen pitänyt tapahtua -olla minuun yhteydessä esim. vuodesta 1989 viimeistään neljännes-vuosisata 25- vuotta sitten. Oikeusvaltiossa ei edes saatanan adventin vuoksi olla ikuisesti syyllisiä, ja syyteoikeudessa.

Harva ihminen nuorena ihmisenä nuolee vanhaa ihmistä.

Olen usean vuosikymmenen ajan lainkuuliaisena kansalaisena noudattanut oikeusvaltiossa lakisäädökset. Minua ei ole voitu syyttää rikoksesta 1970 luvulla, ei 1980 luvulla, ei 1990 luvulla, ei 2000 luvulla, ei 2010 luvulla mistään lainkuuliaisena kansalaisena joka on elänyt oikeusvaltion lakisäädöksien kanssa sovussa useita vuosikymmeniä.
On yksi poikkeus 1980 luvulta -se on rattijuopumus. Siihen aikaan reissumiehet olivat asenteissaan asiassa usein hyvin löysiä eikä aamuratsioita koskaan ollut. Asennekasvatus on valaissut asian vakavuuden sitten myöhempiä vuosikymmeninä myös reissumiehille.

Olen ollut luterilaisen kirkon jäsen 1970-1980 luvuilla, mutta 1980 luvun lopulla olen ollut kirkosta eronnut. Vuonna 1995 olen liittynyt uudelleen luterilaiseen kirkkoon Jumala uskon myötä, ja olin aktiivinen luterilaisissa tilaisuuksissa ja lut.kirkon sisällä toimivan herätysliikkeen tilaisuuksissa. Adventtikirkon jäsen olen ollut vasta 2000 luvun alusta seitsemän vuoden ajan 12 vuoden takaisessa ajassa.

Jumalan siunausta
Hyvää joulua
Kurpan torpan sepän pojanpojanpoika

54

521

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Korjaustäsmennys;

      Olen ollut 30 vuotta yli 30 vuotias, ja olen torjunut joka ainoan nuoren henkilön siis teini 16- ja 20- ikäisten seksitarjoilut esimerkiksi siis viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana.
      En ole kenenkään tarjoiluista sanaakaan koskaan puhunut.

    • "Kassajonossa nainen juorusi minusta jollekin toiselle persoonalle;
      - "Se on nuollut nuorta" -?! --"

      Kuinka vahvoja unilääkkeitä käytät? Olitko näkytilassa? Vai kuulitko vain väärin?
      Jospa se nainen siinä unessa sanoikin: "Se on kuollut huora"?

      Ellen G. White, adventtikirkon epäjumala oli myös näkytilassa aivovaurionsa ja mielisairautensa vuoksi ja hänkin näki kaikenlaista harhaa ja paskaa, joista hän sitten kirjurinsa avustuksella väsäsi oikein satukirjoja.

      Olisit ihmeessä siinä unessasi sanonut sille akalle, että haluatko, että nuolen sinun suonikohjuisten reisiesi sisäpintaa hieman ylempää?

    • Kysynpä.nyt.vain

      Onko tämä aloituksen tehnyt mielestänne ihan terve päästään?
      Omasta mielestäni hän ei ole terve, vaan vakavasti mielisairas ja luulosairas.

      • nyt.se.on.selvä.juttu

        Paranoidiselta vaikuttaa. ..ehkä skitsofreenikko...

        Ja mitä ilmeisimmin ei syö lääkkeitään!


      • Lahkon.orjan.kohtalo

        Adventismi turmelee ihmisen ja tekee hänestä mielisairaan. Se on todistettu niin monta kertaa.


    • Vointini on hyvä.

      Saatanan adventti saa ihmiset vainoharhaisiksi niin että syyllistävät 1980 luvun nuoria nuorten ihmisten nuolemisesta 1980 luvun rapahtumafaktoissa 2010 luvulla eli 30- 40 vuotta liian myöhään.

      Tein sen vaan selväksi että harvemmin 1980 luvun nuori ihminen on nuollut vanhaa ihmistä.

      Olen tavoittanut täällä nyt ne ihmiset jotka tunsivat minut 12- vuoden takaisessa ajassa.

      En voi "adventismin" vuoksi ottaa vastaan 30-43 vuoden takaisista nuorten ihmisten nuorten ihmisten nuolemisesta. Nuoret ihmiset nuolevat nuoria ihmisiä .

      Aamen.

      • ota.lääkkeesi

        "Vointini on hyvä."

        Usein mielisairaat pitävät itseään terveinä.

        Oletko jättänyt ottamatta ne lääkkeet, jotka sinulle määrättiin, kun jouduit eläkkeelle?

        Kokeileppa, niin nähdään lakkaavatko nuo "juorut"...


      • näin.se.vain.on
        ota.lääkkeesi kirjoitti:

        "Vointini on hyvä."

        Usein mielisairaat pitävät itseään terveinä.

        Oletko jättänyt ottamatta ne lääkkeet, jotka sinulle määrättiin, kun jouduit eläkkeelle?

        Kokeileppa, niin nähdään lakkaavatko nuo "juorut"...

        Toinen käsi Jarilla kirjoittaa palstalle ja toinen käsi onanoi pöydän alla 30 vuoden takaisia muisteloja. Sellaiselta nuo hänen juttunsa vaikuttavat.


      • Yökötysjutut
        näin.se.vain.on kirjoitti:

        Toinen käsi Jarilla kirjoittaa palstalle ja toinen käsi onanoi pöydän alla 30 vuoden takaisia muisteloja. Sellaiselta nuo hänen juttunsa vaikuttavat.

        Olet oikeassa.

        Toisaalta aika ällöttävää, että hän vetää meidät palstan lukijat mukaan näihin iljettäviin "muisteloihinsa", joista mitä ilmeisimmin saa KIKSEJÄ... Yök yök!!!

        No sellaisia nuo tekopyhät uskikset on. Yrittävät naamioida perversionsa näyttämään jotenkin oikeutetuilta.


      • ota.lääkkeesi kirjoitti:

        "Vointini on hyvä."

        Usein mielisairaat pitävät itseään terveinä.

        Oletko jättänyt ottamatta ne lääkkeet, jotka sinulle määrättiin, kun jouduit eläkkeelle?

        Kokeileppa, niin nähdään lakkaavatko nuo "juorut"...

        Hei__

        Olen kyllä lukenut lääketieteen julkaisusta tuon verran.

        Ole huoleti.

        Juorujen lakkaaminen, -en kanna jurista huolta, sillä lainkuuliaisena kansalaisena en ole läheltäkään maan rikoslakien rikkomista liipannut, eli olen täysin huoletta.

        Lahkolaiset eivät koskaan saa rauhaa juorulta, mutta en kanna lainkuuliaisena kansalaisena mitään huolta. Minun viestintä on ollut anonyymia.

        Kaikki hyvin. Näin hyväksi informoida sillä ihmisillä usein ja lahkolaisilla keskenään on luuloja että ihmiset elävät uskonlahkoissa rikoksia suorittaen.

        Olen kuitenkin ollut lahkosta erossa 12,5 vuotta, mutta ei koskaan tiedä vaikka joskus kymmenen vuoden kuluttua jatkaisin seurakunnan lahkolaisten kanssa lahkolaisuuden elämänviettoa, ei koskaan tiedä.

        Uupumus on sellainen asia, että joskus kun olin bourn outissa tukkumyyjänä jossa asiakkaat soittelivat jatkuvasti minulle, sattui niin hauskasti että havaitsin sitten 20 vuoden jälkeen että en ollut soittanut ainuttakaan puhelua puhelimella.
        Lääketieteellinen merkitys on päättynyt 1997, 1997.
        On vanha asia.

        Kun sitten luottamustehtävissä rehkii -tusinassa luottamustehtäviä ja repii itsensä urheilun ylikuntotilaan, niin sellainenkin vaatii eroa pidemmäksi aikaa. Että saatan uudelleen aloittaa lahkolaisena niin tulee siinäkin 20 vuoden ero että on saanut rauhassa -"rauhassa" huilata mm. lahkolaisuuden rasituksesta.

        Minulla ei ole juridista huolta ilkeistä puheista, olen niissä aina voittajan puolella mitä enemmän sellaista on.

        Nuoret ihmiset nuolevat nuoria ihmisiä, -niin minäkin minun nuoruudessani suoritin lipomista -harvemmin siis nuori nuolee vanhoja ihmisiä.

        On ihan hyvä antaa olla räkättämättä minun 1980 luvun nuoruuteni päivistä.

        Olen rikosta ollut suorittamassa vain 1986 rattijuopumuksen verran. -- Ei ole missään muussa olla rikoslain nojalla mahdollisuutta syyttää ja tuomita._ Lakisäädösmassa puolustaa minut, mutta en toki väitä että minun nuoruuteni olisi ollut korrektia ja hienoa optimaalista käytöstä aina. Minulla oli hyvin vaikeat ajat työuupumukseni vuoksi 1980 luvun lopulla._


      • Yökötysjutut kirjoitti:

        Olet oikeassa.

        Toisaalta aika ällöttävää, että hän vetää meidät palstan lukijat mukaan näihin iljettäviin "muisteloihinsa", joista mitä ilmeisimmin saa KIKSEJÄ... Yök yök!!!

        No sellaisia nuo tekopyhät uskikset on. Yrittävät naamioida perversionsa näyttämään jotenkin oikeutetuilta.

        Kun olen nuollut nuorena nuoria ihmisiä.
        Onhan ne 30- vuoden rakaisia nuoruuden päiviä, kun olin niin perverssi että nuolin nuoria ihmisiä nuorena kymmeniä vuosia sitten ajassa taaksepäin. Kauheata jos olisin nuollut nuorena vanhaa ihmistä. Yök


      • Nuolija-Jari-Laurila

        Ja siellä Vaasan adventtikirkossa sinä Jari nuoleskelit niitä adventtikirkon pastoreita, kun ne kävivät puhumassa. Nuolit niiden persettä niin, että kielesi oli aivan ruskea. Sellaista nuolemista se tosi uskova harrastaa.


      • Nuolija-Jari-Laurila kirjoitti:

        Ja siellä Vaasan adventtikirkossa sinä Jari nuoleskelit niitä adventtikirkon pastoreita, kun ne kävivät puhumassa. Nuolit niiden persettä niin, että kielesi oli aivan ruskea. Sellaista nuolemista se tosi uskova harrastaa.

        Voi voi kun se Jari, se Jari, se Jari, vikaa, vikaa, vikaa, vikaa, se Jari.


      • Nuolija-Jari-Laurila kirjoitti:

        Ja siellä Vaasan adventtikirkossa sinä Jari nuoleskelit niitä adventtikirkon pastoreita, kun ne kävivät puhumassa. Nuolit niiden persettä niin, että kielesi oli aivan ruskea. Sellaista nuolemista se tosi uskova harrastaa.

        Se Jari on nuorena nuollu nuoria ihmisiä, se Jari, vikaa nuorena, vikaa se Jari nuorena nuoria ihmisiä nuollu, nuollu, nuollu, vikaa, vikaa, vikaa, vikaa, vikaa, se Jari.


      • Nuolija-Jari-Laurila kirjoitti:

        Ja siellä Vaasan adventtikirkossa sinä Jari nuoleskelit niitä adventtikirkon pastoreita, kun ne kävivät puhumassa. Nuolit niiden persettä niin, että kielesi oli aivan ruskea. Sellaista nuolemista se tosi uskova harrastaa.

        Siinä Jaris on vikaa, vikaa, vikaa ku se on nuorena nuollu.
        Vikaa, pahoon vikaa, vikaa...vikaa


    • Aloittaja hautoo saatanan syöttiä, eikä edes tiedä sitä. Loukkaus on yksi petollisimmista ansoista, jota saatana käyttää saadakseen uskovan pois Jumalan tahdosta. Tähän on lääke ja se löytyy Mark. 11:25: Antakaa anteeksi kaikki mitä teillä on jotakuta vastaan. Silloin myös Isänne, joka on taivaissa, antaa teille rikkomuksenne anteeksi. Lisäksi Jaak. 4:7: Ole Jumalalle alamainen äläkä ota loukkauksia itseesi; ja vastusta perkelettä, niin se sinusta pakenee.

    • Jotkut ihmiset loukkaantuvat eivätkä parane koskaan. Vain harvat saavuttavat kypsyyden elämässään niiden vastustusten vuoksi, joita kohtaavat. Vastustusta on, koska yhteiskuntamme ei ole jumalaapelkäävä vaan itsekäs.

      Raamattu sanoo, että ihminen, joka ei pyri rauhaan päästämällä otteensa loukkauksista, lopulta saastuu. Se mikä on kallisarvoista, turmeltuu lopulta anteeksiantamattomuuden syntiin. Apt. 24:16: Sen tähden minä myös harjoitan itseäni, että minulla aina olisi loukkaantumaton omatunto Jumalan ja ihmisten edessä. Apt. 14:22: Sillä monen ahdistuksen kautta meidän pitää menemään sisälle Jumalan valtakuntaan.

    • Jarissa on pahoon vikaa kun se Jari on nuollu nuorena nuorta ihmistä 1980 luvulla, vikaa, vikaa, vikaa, vikaa, vikaa, vikaa, vikaa, vikaa siinä Jaris, vikaa, se Jari, se Jari, se Jari, vikaa, vikaa, vikaa...

      • Älä anna pettää itseäsi. Olet kohdannut loukkauksia, mutta sinusta riippuu, kuinka ne vaikuttavat suhteeseesi Jumalan ja ihmisten kanssa. Jos käsittelet loukkauksen oikein, sinusta tulee vahvempi, sen sijaan, että nieleskelet saatanan syöttiä loppuelämäsi.


    • Vikaa siinä Jaris kun se Jari on nuollu nuorena nuoria ihmisiä, vikaa siinä Jaris, voi saarana ku siinä Jaris on vikaa, vikaa, vikaa, vikaa, voi vittu ku siinä Jaris on vikaa, vikaa, vikaa, oikea saatanan syötti ja herkkupala ku siinä Jaris on vikaa, vikaa, vikaa, voi oerkele ku siinä Jaris on vikaa, vikaa, vikaa...

      • 1. Piet. 4:12-13: Rakkaani, älkää oudoksuko sitä hellettä, jossa olette ja joka on teille koetukseksi, ikään kuin teille tapahtuisi jotakin outoa, vaan iloitkaa, sitä myöten kuin olette osallisia Kristuksen kärsimyksistä, että te myös hänen kirkkautensa ilmestymisessä saisitte iloita ja riemuita.


    • Vikaa siinä Jaris, vikaa, vikaa, se Jari.

      • Kyllä se ohi menee. Mukavaa illanjatkoa ja öitä!


      • tri.A.Ypäjä
        Pyhpyh kirjoitti:

        Kyllä se ohi menee. Mukavaa illanjatkoa ja öitä!

        "Kyllä se ohi menee."

        Ei se itsestään ohi mene.
        Siihen tarvitaan aluksi vahvat lääkkeet, jotka Jarilta on ilmeisesti jäänyt ottamatta tai hän ei ole käynyt lääkärin juttusilla.
        Nykyään apua on saatavilla, mutta se apu ei todellakaan ole niissä lahkoissa, vaan päinvastoin.

        Mielen sairauksiin ja niiden hoitoon sopii mm. melatoniini, joka auttaa monissa tapaukissa. Voi olla, että Jarin kehon meletoniini taso on alhainen ja nämä toistuvat "kielipostaukset" vain ovat pahan olon purkamista palstalle.

        Usein käy myös niin, että henkilö alitajuisesti harmittelee sitä, ettei jatkanut toimiaan, Jarin tauksessa nuolemistaan, vaan joku uskonharha tuli väliin ja nuoleminen loppui siihen.


      • tri.A.Ypäjä kirjoitti:

        "Kyllä se ohi menee."

        Ei se itsestään ohi mene.
        Siihen tarvitaan aluksi vahvat lääkkeet, jotka Jarilta on ilmeisesti jäänyt ottamatta tai hän ei ole käynyt lääkärin juttusilla.
        Nykyään apua on saatavilla, mutta se apu ei todellakaan ole niissä lahkoissa, vaan päinvastoin.

        Mielen sairauksiin ja niiden hoitoon sopii mm. melatoniini, joka auttaa monissa tapaukissa. Voi olla, että Jarin kehon meletoniini taso on alhainen ja nämä toistuvat "kielipostaukset" vain ovat pahan olon purkamista palstalle.

        Usein käy myös niin, että henkilö alitajuisesti harmittelee sitä, ettei jatkanut toimiaan, Jarin tauksessa nuolemistaan, vaan joku uskonharha tuli väliin ja nuoleminen loppui siihen.

        Siinä Jaris on jotakin vikaa, vikaa, vikaa eläkepäivillään.


    • Blogin ja foorumin kirjoittaminen on
      luonnollisen kompetentin yksityishenkilön eläkepäivien pelkkä harrastus.
      Tiedollisuuden vaatimuksia ammattilaisuuksiin ja asiantuntemuksiin en täytä aihepiireihin nähden.
      En ole julkinen oikeushenkilö, en julkinen henkilö, en julkisen oikeushenkilön alainen enkä julkisen oikeushenkilön palveluksessa. Työsopimus on oltava minulla jos minulla on esimies-johtaja jossakin.

      En ole kenenkään alainen.
      Organisaatio-johtajien ainoat alaiset löytyvät organisaatioiden
      palkka-henkilöstöistä. Laillista oikeutta esimiesasemaan suhteessa minuun ei ole missään olemassa. Vietän eläkepäiväni harrastuksieni parissa. Uskoni tai uskomattomuuteni vietän Jumalan kanssa. En johtajien kanssa.

      itsenäinen toimivalta on äänestyslappu. -Ei johtajuus minuun. Julkisiin tilaisuuksiin ei luonnollisen henkilön asiat kuulu. Kaikki subjektia koskeva päätöksenteko on aina ilmoitettava subjektille. En ole ainuttakaan johtaja-alaistaito- sopimusta allekirjoittanut eläkepäivilläni. En ole ottanut organisaatio-johtajia tai kunnallis-poliitikkoja yksityis-johtaja-tuomareiksi. Autoritaarista valta-oikeutta -itsenäistä valtaa kansalaiseen ei kenelläkään ole Suomessa. Alamaisten aika päättyi viimeiseen keisariin Suomessa. Kunnalliselämän puoluepoliitikkojen itsenäinen toimivalta on äänestyslappu toimielimien päätöksenteossa. Ihka oikea esimies, jolla on esimiesasema luonnolliseen henkilöön ymmärtää sopimuksellisuuden, (työsopimus alaisella) informaalisuuden ja vuorovaikutuksen ensisijaisuuden ollaksensa esimiesasemassa henkilöön nähden. En ole pappiskunnankaan työasioiden subjekti.

      En ole jäsen kirkoissa tai muissa hengellisissä organisaatioissa. Kirjoituksiani ei saa sekoittaa kirkkojen tai järjestöjen kirjoituksiksi. En ole koskaan kirjoittanut riviäkään yhdenkään kirkon tai muun organisaation teologiaa.
      Organisaatiot ja kirkot kirjoittavat itse teologiansa. Uskonnollisten ja muidenkin organisaatioiden johtajien tehtäviin kuuluvat prosessit organisaatioissa. -Minuun ei ole johtajan, vanhemman tai esimiehen virkaa missään.
      Harrastan Raamatun kysymyksiä, ja esitän omia näkemyksiäni. En muutu kenenkään
      uskonnoksi, tai jumalaksi. Omaa seurakuntaa en koskaan perusta, joten en ota jäseniä. Opettaja tai teologi en ole.
      Yksityisen luonnollisen henkilön kirjoituksia voi luonnollinen
      henkilö lukea. En koskaan pyydä luottamusta kirjoituksiini minkäänlaiselta taholta. > Ei ole sellaisia moraalisia tai juridisia velvollisuuksia, että olisin tähän maailmaan siksi syntynyt että organisaatiojohtajat saisivat kunniaa. Rahapalkka pitää riittää työstä.

      • En noudata minkäänlaisen uskonnollisen järjestön sääntöjä, enkä elä aina itse sen mukaan mitä olen kirjoittanut omasta mielestäni oikeaksi
        näkökulmaksi. En ole syyttänyt ketään koskaan synnin teosta. Synnin teko on tavallisesti laillista Suomessa.
        Olen aina pysynyt Raamatun kirjoituksissani Raamattu-aiheissa ja "maallikon" näkökulmassa.
        Olen useiden kymmenien vuosien ajan noudattanut maan lakisäädöksiä lainkuuliaisena kansalaisena. Minut on syytetty ja tuomittu rattijuopumuksesta 1986, -ei muusta ole voitu tuomita maan lakisäädösmassan nojalla. Rikosnimikkeiden sepittäminen on rikos. Maan perustuslaillinen tuomioistuin on ainoa valtuutettu armaassa maassa. Minua ei millään vuosikymmenellä ole voitu rikoslakien nojalla tuomita rikoksen suorittamisesta. Rattijuopumus on poikkeus 1980 luvulla.
        Nuorisoseksin kanssa minulla ei ole mitään tekemistä. Minun
        elämäni jokaisen vuosikymmenen jokainen minua nuorempi henkilö kaikissa mahdollisissa seksikontakteissani on tänään vähintään isovanhemman ikäinen ihminen nyt 50- villityksissään. Nuoriso-seksi-setä harrastuksia ei minulla ole koskaan ollut. Olen ollut 30 vuotta yli 30 vuotias vuonna 2018, enkä ole ainuttakaan sanaa ehdotellut nuorille seksuaalista. Olen torjunut jokaisen nuoren seksitarjoilun 30 vuoden aikana. Ainuttakaan homo-rakkaus-suhdetta ei ole minulla koskaan elämässäni ollut. En ole muuttunut kenenkään homoksi. Kenenkään itsenäisissä naittajaisissa mahdollisissa minulla ei ole mitään tekemistä ollut. Haluan olla rauhassa eläkepäivilläni ilman ventovieraiden ja hyvän päivän tuttujen henkilökohtaisten ihanteiden vaatimuksia. Ette saa spekuloida menneiden vuosikymmenien naistuttavuuksiani mitenkään. Repostelkaa ihka omia ominaisuuksianne ja ihka omia parisuhteitanne. Minä en halua ainuttakaan valmiiksi naitua naista puolisoksi, enkä riitä enää kovin moneksi vuosikymmeneksi nuorille. Minun vuosikymmenien takaiset naistuttavuudet naivat ja ovat naineet omissa parisuhteissaan.
        Uskontojen eri jäsenkirja-piirien rajoista riippumatta jokainen persoona on saanut viettää oman henkilökohtaisen uskon- uskonto, ja perhe-elämänsä rauhassa minun ainokaisestakaan persoonasta mitään koskaan missään puhumatta. Sama koskee vuosikymmenien varsilla kaikkia naapurustojani -henkilö- perhe-suhteissaan. Jokaisen postiluukun takana on omat yksityiset asiat, ja omat sopimukset piirongin laatikoissa. Oikeus koskee oman henkilökohtaisen yksityiselämän viettoa. Toisen persoonan yksityiselämää ei voi ryhtyä viettämään salaisesti.
        Taloyhtiöiden huoneistot ovat yksityisessä käytössä ja itsenäisessä hallintaoikeudessa. Taloyhtiöiden asukkaiden yhteisiä asioita ovat; vastikkeiden korotukset, järjestys-sääntöjen yhdessä kirjoittaminen, yhteisien tilojen käyttöä ja uusimista koskevat asiat, asukastoiminta sekä osakkailla lisäksi yhtiöjärjestyksen asiat.. Koska taloyhtiöt omistavat aina rakennukset on säädetty laissa erikseen rakennuksen huolehtimisesta ja muutostöistä. Jokainen huoneiston haltija vastaa itse laillisuudesta sen suhteen mitä huoneistossaan itse sallii.
        Minun nuoruuteni päivieni jokaisesta 1980 luvun vuodesta olisi pitänyt olla minuun yhteydessä viimeistään neljännes-vuosisata sitten -25- vuotta sitten jos aikoisi syyttää tai moralisoida 1980 luvulle kuuluvia asioita. >Päästään selväjärkisessä tilassa olevat, ja/tai terveet persoonallisuudet eivät kykene moralisoimaan niin kaukaisia asioita.

        Minulla ei ole moraalista tai juridista velvollisuutta olla eläkepäivilläni kenenkään mielestä yhtään mitään, -eli jokaisen persoonan henkilökohtaisten ihanteiden vaatimuksien ja mielivallan mieluisuuden subjektina. Noudatan maan lakisäädöksiä lainkuuluaisena kansalaisena jo useiden vuosikymmenien ajan.
        Oikeusvaltiossa maan lakisäädösmassa koskee jokaista olevaista persoonaa, jokaista viranhaltijaa ja jokaista valtion-orgaania koskee perustuslaissa säädetty; "Kaikessa on noudatettava tarkasti lakia, totuutta ja oikeutta. > Olen noudattanut useiden viime vuosikymmenien ajan lakisäädökset oikeusvaltiossa armaassa Suomen maassa.
        Kunnian loukkaaminen on persoonan tavoista riippumatta aina tuomioistuimessa rangaistavissa oleva teko. Minulla ei ole moraalista tai juridista velvollisuutta olla jokaisen naisen henkilökohtaisien ihanteiden vaatimuksia vastaavassa tilassa, tms. kenenkään henkilökohtaisiin ihanteisiin perustuvissa asioissa.


      • jarinhotelli3 kirjoitti:

        En noudata minkäänlaisen uskonnollisen järjestön sääntöjä, enkä elä aina itse sen mukaan mitä olen kirjoittanut omasta mielestäni oikeaksi
        näkökulmaksi. En ole syyttänyt ketään koskaan synnin teosta. Synnin teko on tavallisesti laillista Suomessa.
        Olen aina pysynyt Raamatun kirjoituksissani Raamattu-aiheissa ja "maallikon" näkökulmassa.
        Olen useiden kymmenien vuosien ajan noudattanut maan lakisäädöksiä lainkuuliaisena kansalaisena. Minut on syytetty ja tuomittu rattijuopumuksesta 1986, -ei muusta ole voitu tuomita maan lakisäädösmassan nojalla. Rikosnimikkeiden sepittäminen on rikos. Maan perustuslaillinen tuomioistuin on ainoa valtuutettu armaassa maassa. Minua ei millään vuosikymmenellä ole voitu rikoslakien nojalla tuomita rikoksen suorittamisesta. Rattijuopumus on poikkeus 1980 luvulla.
        Nuorisoseksin kanssa minulla ei ole mitään tekemistä. Minun
        elämäni jokaisen vuosikymmenen jokainen minua nuorempi henkilö kaikissa mahdollisissa seksikontakteissani on tänään vähintään isovanhemman ikäinen ihminen nyt 50- villityksissään. Nuoriso-seksi-setä harrastuksia ei minulla ole koskaan ollut. Olen ollut 30 vuotta yli 30 vuotias vuonna 2018, enkä ole ainuttakaan sanaa ehdotellut nuorille seksuaalista. Olen torjunut jokaisen nuoren seksitarjoilun 30 vuoden aikana. Ainuttakaan homo-rakkaus-suhdetta ei ole minulla koskaan elämässäni ollut. En ole muuttunut kenenkään homoksi. Kenenkään itsenäisissä naittajaisissa mahdollisissa minulla ei ole mitään tekemistä ollut. Haluan olla rauhassa eläkepäivilläni ilman ventovieraiden ja hyvän päivän tuttujen henkilökohtaisten ihanteiden vaatimuksia. Ette saa spekuloida menneiden vuosikymmenien naistuttavuuksiani mitenkään. Repostelkaa ihka omia ominaisuuksianne ja ihka omia parisuhteitanne. Minä en halua ainuttakaan valmiiksi naitua naista puolisoksi, enkä riitä enää kovin moneksi vuosikymmeneksi nuorille. Minun vuosikymmenien takaiset naistuttavuudet naivat ja ovat naineet omissa parisuhteissaan.
        Uskontojen eri jäsenkirja-piirien rajoista riippumatta jokainen persoona on saanut viettää oman henkilökohtaisen uskon- uskonto, ja perhe-elämänsä rauhassa minun ainokaisestakaan persoonasta mitään koskaan missään puhumatta. Sama koskee vuosikymmenien varsilla kaikkia naapurustojani -henkilö- perhe-suhteissaan. Jokaisen postiluukun takana on omat yksityiset asiat, ja omat sopimukset piirongin laatikoissa. Oikeus koskee oman henkilökohtaisen yksityiselämän viettoa. Toisen persoonan yksityiselämää ei voi ryhtyä viettämään salaisesti.
        Taloyhtiöiden huoneistot ovat yksityisessä käytössä ja itsenäisessä hallintaoikeudessa. Taloyhtiöiden asukkaiden yhteisiä asioita ovat; vastikkeiden korotukset, järjestys-sääntöjen yhdessä kirjoittaminen, yhteisien tilojen käyttöä ja uusimista koskevat asiat, asukastoiminta sekä osakkailla lisäksi yhtiöjärjestyksen asiat.. Koska taloyhtiöt omistavat aina rakennukset on säädetty laissa erikseen rakennuksen huolehtimisesta ja muutostöistä. Jokainen huoneiston haltija vastaa itse laillisuudesta sen suhteen mitä huoneistossaan itse sallii.
        Minun nuoruuteni päivieni jokaisesta 1980 luvun vuodesta olisi pitänyt olla minuun yhteydessä viimeistään neljännes-vuosisata sitten -25- vuotta sitten jos aikoisi syyttää tai moralisoida 1980 luvulle kuuluvia asioita. >Päästään selväjärkisessä tilassa olevat, ja/tai terveet persoonallisuudet eivät kykene moralisoimaan niin kaukaisia asioita.

        Minulla ei ole moraalista tai juridista velvollisuutta olla eläkepäivilläni kenenkään mielestä yhtään mitään, -eli jokaisen persoonan henkilökohtaisten ihanteiden vaatimuksien ja mielivallan mieluisuuden subjektina. Noudatan maan lakisäädöksiä lainkuuluaisena kansalaisena jo useiden vuosikymmenien ajan.
        Oikeusvaltiossa maan lakisäädösmassa koskee jokaista olevaista persoonaa, jokaista viranhaltijaa ja jokaista valtion-orgaania koskee perustuslaissa säädetty; "Kaikessa on noudatettava tarkasti lakia, totuutta ja oikeutta. > Olen noudattanut useiden viime vuosikymmenien ajan lakisäädökset oikeusvaltiossa armaassa Suomen maassa.
        Kunnian loukkaaminen on persoonan tavoista riippumatta aina tuomioistuimessa rangaistavissa oleva teko. Minulla ei ole moraalista tai juridista velvollisuutta olla jokaisen naisen henkilökohtaisien ihanteiden vaatimuksia vastaavassa tilassa, tms. kenenkään henkilökohtaisiin ihanteisiin perustuvissa asioissa.

        Olen kantanut luottamustehtävieni vastuut laillisesti 100% joka päivä jos vastuita on ollut. Olen laillisesti sanonut irti vastuuni, tai demokratian aiheuttamat vastuuni ovat määräaikaisina päättyneet. Olen laillisesti liittynyt ja eronnut yhdistyksistä ja/tai etujärjestöjen yhdistystoiminnasta. Luottamustehtävissä ei ole esimiestä toiselle. Luottamustehtävissä kannetaan tehtävävastuu henkilökohtaisena juridisenakin vastuuna.
        Näin minä karistan luuloistaan kaikki itseään johtavaan asemaan suhteessa kansalaiseen luulevat persoonallisuudet eläkepäivilläni. Sopimuksia alaistaidoista tai johtajuudesta en ole solminut eläkepäivilläni. Käytän äänestyslappua itsenäisenä toimivaltanani eläkepäivilläni toimielimissä/ yhdistyksissä jos olen jäsen jossakin. Jokainen viranhaltija armaassa maassa tietää oman virkasopimuksensa mukaisen rajatun itsenäisen toimivaltansa määrän. Viranhaltijat eivät voi koskaan ohittaa subjektia subjektia koskevissa asioissa. Allekirjoitetuissa sopimuksissa on kaksi osapuolta -molemmilla osapuolilla oikeuksia ja vastuita. Kassakuitit edustavat samaa sopimuksellisuutta. Työn perustehtävä on kirjoitettu työsopimuksiin. Viranhaltijan itsenäinen rajattu toimivalta on kirjattu virkasopimuksiin.

        Viimeistelen keskeneräisiä kirjoituksiani, ja kirjoitan lisää tulevassa ajassa. Kirjoitukseni elävät ajassa ja tiedossa vuosikymmenien myötä. Luonnollinen henkilö ei kirjoita organisaatioiden teologioita yksityiseen blogiinsa koskaan. -Organisaatioilla on omat henkilöstöt ja toimielimet ja oma järjestys, että esimerkiksi Adventtikirkossa organisaation teologia kirjoitetaan organisaation ylimmässä toimielimessä. Myös organisaation web-sivut edustavat organisaation kantaa, organisaation teologiaa ja organisaation arvoja.

        - Luonnollinen henkilö ilmaiseen siis kansalaismielipidettä PL 11-12 oikeuksilla.
        En ole edes kylän tylppäaisaisten yhdistyksen jäsen.


        - Työsopimus on oltava minulla pakollisesti jos esimies jossakin. Työsopimuksesta päätellään aina alaistaitovaatimukset, eli mistä on sovittu, -Toinen vaihtoehto olisi mielivalta. Mielivallalle mieluisaksi on hyvin hankalaa muuttua monelle tusinalle johtajalle, -en sellaiseen ryhdy.

        Toivotan Jumalan omille ja kaikille muillekin hyvää Joulun odotusta.

        Vietän eläkepäiväni harrastuksieni parissa.


      • E-V-V-K

        Ketä kiinnostaa???


      • jarinhotelli3 kirjoitti:

        Olen kantanut luottamustehtävieni vastuut laillisesti 100% joka päivä jos vastuita on ollut. Olen laillisesti sanonut irti vastuuni, tai demokratian aiheuttamat vastuuni ovat määräaikaisina päättyneet. Olen laillisesti liittynyt ja eronnut yhdistyksistä ja/tai etujärjestöjen yhdistystoiminnasta. Luottamustehtävissä ei ole esimiestä toiselle. Luottamustehtävissä kannetaan tehtävävastuu henkilökohtaisena juridisenakin vastuuna.
        Näin minä karistan luuloistaan kaikki itseään johtavaan asemaan suhteessa kansalaiseen luulevat persoonallisuudet eläkepäivilläni. Sopimuksia alaistaidoista tai johtajuudesta en ole solminut eläkepäivilläni. Käytän äänestyslappua itsenäisenä toimivaltanani eläkepäivilläni toimielimissä/ yhdistyksissä jos olen jäsen jossakin. Jokainen viranhaltija armaassa maassa tietää oman virkasopimuksensa mukaisen rajatun itsenäisen toimivaltansa määrän. Viranhaltijat eivät voi koskaan ohittaa subjektia subjektia koskevissa asioissa. Allekirjoitetuissa sopimuksissa on kaksi osapuolta -molemmilla osapuolilla oikeuksia ja vastuita. Kassakuitit edustavat samaa sopimuksellisuutta. Työn perustehtävä on kirjoitettu työsopimuksiin. Viranhaltijan itsenäinen rajattu toimivalta on kirjattu virkasopimuksiin.

        Viimeistelen keskeneräisiä kirjoituksiani, ja kirjoitan lisää tulevassa ajassa. Kirjoitukseni elävät ajassa ja tiedossa vuosikymmenien myötä. Luonnollinen henkilö ei kirjoita organisaatioiden teologioita yksityiseen blogiinsa koskaan. -Organisaatioilla on omat henkilöstöt ja toimielimet ja oma järjestys, että esimerkiksi Adventtikirkossa organisaation teologia kirjoitetaan organisaation ylimmässä toimielimessä. Myös organisaation web-sivut edustavat organisaation kantaa, organisaation teologiaa ja organisaation arvoja.

        - Luonnollinen henkilö ilmaiseen siis kansalaismielipidettä PL 11-12 oikeuksilla.
        En ole edes kylän tylppäaisaisten yhdistyksen jäsen.


        - Työsopimus on oltava minulla pakollisesti jos esimies jossakin. Työsopimuksesta päätellään aina alaistaitovaatimukset, eli mistä on sovittu, -Toinen vaihtoehto olisi mielivalta. Mielivallalle mieluisaksi on hyvin hankalaa muuttua monelle tusinalle johtajalle, -en sellaiseen ryhdy.

        Toivotan Jumalan omille ja kaikille muillekin hyvää Joulun odotusta.

        Vietän eläkepäiväni harrastuksieni parissa.

        En ole kenenkään seksi-tarjoiluja sanallakaan paljastetellut koskaan.


      • E-V-V-K kirjoitti:

        Ketä kiinnostaa???

        Kiinnostus on ollut äärettömän valtavan suurta. On ollut sitten hyväksi tavoittaa joitakin ihmisiä näin tällä tavalla, mutta alan jo huokaista, että nämä asiat on ymmärretty siellä missä on pitänyt ymmärtää.


      • E-V-V-K
        jarinhotelli3 kirjoitti:

        Kiinnostus on ollut äärettömän valtavan suurta. On ollut sitten hyväksi tavoittaa joitakin ihmisiä näin tällä tavalla, mutta alan jo huokaista, että nämä asiat on ymmärretty siellä missä on pitänyt ymmärtää.

        "mutta alan jo huokaista, että nämä asiat on ymmärretty siellä missä on pitänyt ymmärtää."

        Valoa näkyy siis kuitenkin tunnelin päässä...


      • E-V-V-K kirjoitti:

        "mutta alan jo huokaista, että nämä asiat on ymmärretty siellä missä on pitänyt ymmärtää."

        Valoa näkyy siis kuitenkin tunnelin päässä...

        Kirkas valo hohtaa. Kiitos mielenkiinnosta ja suuresta kiinnostuksestanne.


    • - Jos siinä Jaris on jotakin vikaa, vikaa, vikaa, vikaa, vikaa, niin Jari saa pitää vikansa rauhassa laillisesti lainkuuliaisena kansalaisena rauhassa eläkepäivillänsä, niin ettei kenelläkään ole mitään vinkumista, vikaa, vikaa, vikaa, vikaa, vikaa, vikaa, vikaa._

    • Selvyyden.vuoksi

      Eiköhän sinun pitäisi vielä esitellä Pohjalainen- maakuntalehdessä nämä juttusi? Tulisi sitten varmasti selväksi kaikille. Voitaisiin vaikka järjestää keräys ilmoituskulujen kattamiseksi, jos ilmoitat tilinumerosi 🔊

      • Ei tällaiset jutut kuulu maakuntalehtiin. Olen adventismin aiheissa kansalaismielipiteelläni, ja halusin kertoa muutaman asian tätä kautta niille jotka minut tunsivat adventtipiireissä 12 - vuoden takaisessa ajassa. Tämä aihe on kuitenkin väärä tännekin. __ Mutta on tullut kerrotuksi, sillä tiedän että täällä aina joskus käy Adventtikirkonkin ihmisiä.

        Tämä riittää kiitos mielenkiinnostanne. Alan jo olla sellaisella mielellä tunteella että olen asiat kertonut mitä tämä sisältää tämä viestiketju.


    • Jotaki vikaa siinä Jaris?

    • Vakava ilmoitus vielä;

      >>> Ottakaa se vakavasti etten ole hakenut mihinkään suosituksia, ja minulla on armaan maan kansalaisoikeuksiin liittyvänä oikeutena kommentoida myös Raamattu aiheita kansalaismielipiteelläni; Perustuslain 11-12 §.
      'Kansalaiset saavat armaassa maassa kirjoitella yksityisiin blogeihinsa niin ikään Raamatun asioita vapaasti keneltäkään lupaa tai suosituksia kysymättä.

      Että olen 12,5 vuotta takaperin jättänyt sellaiset hengelliset luottamustehtävien vastuut mihin on ollut yhdistys-seurakunta-järjestö-toiminnan demokratian valinnat 1-2 vuoden välein suoritettu yhdistystoiminnassa, -olivat sellaisia talkoo-palveluja yhdistyksen toiminnan hyväksi.

      >>>>>> Että en ryhdy vastaamaan minkäänlaisen uskonnollisen tai hengellisen yhdistyksen, järjestön, organisaation, kirkon, jne. -en ryhdy vastaamaan minkäänlaisen em. piirien valinnan vaatimuksia -enhän ole edes jäsen ainokaisessakaan kirkossa tai uskonnollisessa järjestössä.

      >>> Ottakaa se vakavasti että en ole em. järjestöjen vaatimuksille velvollinen, enkä ole kirkkojen, ja ko. järjestöjen ihmisistä puhunut koskaan sanaakaan missään mitään, -ovat siis saaneet viettää uskon- ja perhe-elämänsä rauhassa minun asiaan sanallakaan missään kommentoimatta.

      Sama koskee elämäni jokaisen taloyhtiön (useita) asukkaita, -en ole puhunut kenenkään yksityis, intiimi- perhe- asioita, eli jokainen on saanut viettää postiluukkunsa takana oman yksityis- henkilökohtaisen elämän viettonsa minun missään mitään puhumatta.

      Minä en ole sanaakaan mm. sanonut mitään sellaista että vihaisin jotakuta ihmistä tai että olisin hakenut johtajan paikkaa.

      Jos joku on jonkunlainen vastaava, niin täytyy ymmärtää ensin itse se demokratian järjestys mikä ainakin pitäisi olla käytössä.

      Itse minä en ole niin tyhmä ettenkö ymmärtäisi.

      Eli ne omat intuitiot kannattaa jättää lausumatta tällaisessa asiassa mm. että mustamaalaa ihmisiä valehtelemalla että olisivat hakeneet johtajan paikkaa taikka sitten että vihaavat jotakuta.

      Ihmisten turhautumat ja kiukut kuuluvat elämään toisinaan ajoittain ja ihmisen tehtävä on torjua itse pahoja ajatuksia, etten ole minä suostunut asennoitoitumaan päätöksellä ja aikomuksellani mihinkään pahaan. Olen maan lakeja kunnioittava -lainkuuliainen kansalainen ollut kaikki elämäni vuosikymmenet.

    • Kansalaisfoorumeilla armaassa maassa ei vaadita teologisen tiedekunnan asiantuntemusta, eikä tehdä töitä koskaan, eikä perusteta uskonnollisten järjestöjen -kirkkojen virkoja.

      Valtaa kansalaiseen ei ole ko. organisaatioille ole vähääkään myönnetty. Laissa on säädetty joistakin kirkollisista toimituksista joita palkkapapistolla on pyydettäessä oikeus suorittaa, mm. avioliittoon vihkimisestä -mutta ei itsenäistä toimivaltaa päättää kansalaisten siviilisäätyä koskevista asioista.

      Kirkoilla ja uskonnollisilla organisaatioilla ei siis laillista valtaa ole kansalaiseen armaassa maassa.


      Kansalaisten vapaa-ehtoisissa harrastus-arvo-yhdistys-järjestötoiminnoissa on vapaa-ehtoisuuden missio aina olevainen asia. Perustuslaki 11-12§ koskee uskonnon vapautta, mielipiteen ilmaisun vapautta ja oikeutta kuulua ja olla kuulumatta erilaisiin organisaatioihin.

      Kaikki uskonnollinen "ryhmäkuri" on laitonta, ja jokaisesta kansalaista koskevasta päätöksestä on aina tehtävä ilmoitus kansalaiselle.


      >>> Että kannattaa olla vinkumatta kansalaismielipiteen esittäjiltä teologisen tiedekunnan asiantuntemusta, taikka organisaation demokratian vaalinkäyntiä -ilman että kansalainen on antanut suostumuksena vaalinkäyntiin.

      Aamen.

    • Armaan Suomen maan kansalaisten perusoikeuksien (kuulua- tai olla kuulumatta uskontokuntiin, ja oikeus lausua mielipidettä vapaasti kenenkään ennakolta estämättä, mm. 11-12§ lisäksi on EU- säädäntöä EU jäsenmaita koskevina Euroopan Unionin kansalaisten oikeuksia koskevaa lakisäädöstä;

      Euroopan neuvoston ihmisoikeussopimuksen 9 artikla ajatuksen-, omantunnon- ja uskonnonvapaudesta:
      1. Jokaisella on oikeus ajatuksen-, omantunnon- ja uskonnonvapauteen. Tämä oikeus sisältää vapauden vaihtaa uskontoa tai uskoa ja vapauden tunnustaa uskontoaan tai uskoaan joko yksin tai yhdessä muiden kanssa julkisesti tai yksityisesti jumalanpalveluksissa, opettamalla, hartaudenharjoituksissa ja uskonnollisin menoin.
      2. Henkilön vapaudelle tunnustaa uskontoaan tai uskoaan voidaan asettaa vain sellaisia rajoituksia, joista on säädetty laissa ja jotka ovat välttämättömiä demokraattisessa yhteiskunnassa yleisen turvallisuuden vuoksi, yleisen järjestyksen, terveyden tai moraalin suojaamiseksi, tai muiden henkilöiden oikeuksien ja vapauksien turvaamiseksi.

    • Hännän huipuksi viimeinen viesti tähän asiaan, missä uskonnollisten väärien vaikuttimien syytöshurmio saa ihmiset kaivamaan useiden vuosikymmenien takaisia asioita;

      Sanon vielä että minun nuoruuteni 1970-1980 luku on ollut aikaa, joka on nyt kaikilta tapahtumafaktoiltaan vähintään kolmenkymmenen vuoden takana 30-.
      Jos minua joku olisi hyvällä syyllä moralisoinut jostakin ko. aikajaksosta 30 vuoden takaista ja vanhempaa, niin esim. vuoden 1989 eli 1980 luvun viimeisen vuoden kaikesta mahdollisesta olisi pitänyt olla asianomistajan taholta minuun yhteydessä viimeistään neljännesvuosisata 25- vuotta sitten. Toki sellaisesta voi kernaasti pizza-puffetilla sopia jos tarvetta, ei sellaisia koskaan oikeus-saleihin voi viedä -ei ne sinne kuulu. Vuosikymmeniä vanhoista voi sopia vain pizza-puffetilla.

      Nuorten ihmisten harkitsemattomuuksia, erilaisista syistä johtuvia sekavuustiloja, ja äkillisiä mielenhäiriöitä ei tuomita rikoslakien nojalla omana aikanaan usein tavallisesti, eikä edes ihka oikeita rikoksia takautuvasti kymmenien vuosien jälkeen.
      Edes saatanan adventti ei saisi kiihottaa syytöshurmioon. Ihmiset jotka eivät ymmärrä johtamisesta yhtään mitään ryhtyvät ihmisten johtajiksi. Lain käytöstä yhteiskunnassa ei mm. harmaata hajuakaan sitten ole.

      Syyttömät joille ei voida sakkolappua kirjoittaa, tulee sitten uskonnon väärien vaikuttimien hurmiossa syytettyä -syyttöminä. Ihmiselle ollaksensa syyllinen johonkin lakisäädöksen rikkomukseen pitää pystyä sakkolappu kirjoittamaan vähintään. Jos ihka oikeasta rikoksesta on kyse, niin tavallisesti tietysti on vankeus-rangaistus ehdottomana tai ehdollisena vankeustuomiona ihka oikeiden rikoksien tuomiot.

      Minua ei ole voitu syyttää eikä tuomita rikoksesta 1970 luvulla, ei 1980 luvulla, ei 1990 luvulla, ei 2000 luvulla, ei 2010 luvulla rikoksesta. Armaan oikeusvaltiomme lakisäädösmassaa ja tapahtumafaktaa -yhtä aikaa olevaisia verrataan toisiinsa ja syytetään ja tuomitaan, jos näiden kahden tekijän nojalla tuomita voi. Jos ei voi tuomita ei ole rikoksen suorittajaa olevaisena olemassa.
      Olen ollut rikosta suorittamassa rattijuopumusta koskevassa asiassa 1980 luvulla, en missään muussa asiassa. Minä en siksi ole syytettävissä enkä moralisoitavissa ollut neljännesvuosisataan nuorten 1980 luvun käytöshäiriöistä.

      Kaikki jokainen seksikumppani ja jokainen seksikontakti -kaikki mahdolliset, joka jossa on ollut minua nuorempi osapuoli jokaisen vuosikymmenen aikana on tänään vähintään isovanhemman ikäinen ihminen. Ainoa alaikäinen oli 15- vuotias kun olin itse 16- vuotias 1974 ja on täyttänyt juuri 60 vuotta. On minua puoli vuotta nuorempi. Seuraava on täyttänyt 50- vuotta juuri 1980 luvun nuori naisystäväni joka kävi autokoulua ja täytti 18- vuotta juuri kun olimme yhdessä. Yksi kontakti on 50- villityksessään, ja myös kolmas sellainen, ja muistin neljännenkin -hänkin on 50-.
      Nuorten ihmisten sekavuustilat ja harkitsemattomuudet, myös "hermoromahdukset" ja äkilliset mielenhäiriöt, -ei niissä ole kyse vakiintuneista elämäntavoista eikä rikoksien suorittamisesta tavallisesti.

      Tietysti minulle oli ikävää jos minun pitää ryhtyä muistelemaan 100% pyhittyneessä uskossa joidenkin vihan vuoksi 1980 luvun nuoruuspäiviä, joista en ollut kuullut kenenkään puhuvan sanaakaan kahteenkymmeneen vuoteen. Autuaasti unohdettuja. Minusta uskonnolliset syyt eivät ole syy kaivella sellaisia vuosikymmenien takaa.

      Niin kauan kun olin nuori ja komea ei minua kukaan moittinut mistään. Olen toki huonoista käytöksistä syyllistänyt hiljaa mielessäni vain itseni. Kaikista naistuttavuuksistani olen ollut hiljaa kuin hiiri ja löytänyt aina vian vain itsestäni, -en ole heitä syyllistänyt siis mielessäni koskaan. Aina on kaksi osapuola, ja en ole ollut aina kiinnostunut parisuhteesta, eikä sopimuksia parisuhteesta ole sitten tehty tai ei ole ehditty siihen saakka yhdessä olossa kun nuoria monenlaiset asiat vievät eroon toisistaan ympäri Suomeakin nuorilla päivillään.

      Minä en ole koskaan halunnut enkä himoinnut varhais-nuoria. Nykyajan nuoret ovat erilaisissa seksiharrastuksissa mukana jo varhain, itsekin aikoinaan 16 vuotiaasta alkaen, ja olen ehdottomasti torjunut joka ainoan varhaisnuoren esimerkiksi viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana, kun olen ollut nyt kolmekymmentä vuotta yli kolmekymmentä vuotias. 30/30/30-. Lukuisia varhaisnuoria on minulle tarjoutunut seksi-seikkailuihin -joka ainoan olen torjunut 30 vuoden aikana, enkä ole muistanut vähääkään minun 1980 lukua. En ole sanaakaan kenenkään tarjoiluista puhunut. Olen omantunnon vaivani toki kärsinyt joskus omana aikanaan. Olen taatusti harmitellut itsekseni sekoilutkin. En ole vastapuolta hetkeäkään mielessäni syyllistänyt. Ihmisten sekoilut ja mielenhäiriöt unohtuvat koska niissä ei ole harkintaa. Viisaat unohtavat nuorten sekoilut ja häiriötilat. -



      Aamen.

      Tässä vielä tyhjentävästi tämä asia.

      • apua.miten.pärjäämme

        "Hännän huipuksi viimeinen viesti tähän asiaan"

        Oletko nyt aivan varma....

        "Tässä vielä tyhjentävästi tämä asia."

        Kyllä tässä nyt aihetta riittäisi vielä ainakin tuhanteen viestiin. Et kai sinä nyt aivan tosissasi aio lopettaa??!!!!


    • Toivon että naiset lopettavat pillun lipomista "perseen nuolemista" koskevat marinansa ja räkätyksensä 34 - 43 vuotta vanhoina asioina 1974-1985 väliseen nuoruuden tiukkojen pimujen aikakauteeni liittyvinä asioina.

      Inhottavaa kuulla koko kulunut 2010 luku kamalien useita kymmeniä vuosia nussittujen rääväsuisten akkojen suusta tuollaista haukkua vuosikymmeniä myöhässä -vuosikymmeniä liian myöhään, - joissa siis on kyse vähintään 34 vuotta vanhoista nuorten ihmisten alapääseksi-missioista.

    • Kyllä minä olen nuorena nuorta nuollut ja liponut.

      Oli se ihanaa aikaa se nuoruusaika 30 vuoden takaista aikaa, pillun lipomistakin oli, - - Olen 30 vuotta sitten ollut 30 vuotias.

      • onanointi.jorinoita

        "Oli se ihanaa aikaa se nuoruusaika 30 vuoden takaista aikaa"

        Ollaan kyllä huomattu...
        Tämä uskovaisuusaika ei vedä sille lainkaan vertoja!

        "Kuivamuistelut" sen kun jatkuvat ja taitaa käsikin käydä välillä vikkelään paapalla pöydän alla...


    • Uskovaisten pystyttämät tuomioistuimet ovat laittomia.

      Uskontojen harjoittaminen ja vapaa valinta sekä oman mielipiteen ilmaisu uskonnon asioistakin on laillista puuhaa.


      Uskonnollisille järjestöille, kirkoille ei ole armaassa oikeusvaltiossa annettu lain valvonta- ei lainsäädäntä, eikä tuomiovaltaakaan.

      Lakia säätää eduskunta, (tasavallan presidentin ja valtioneuvoston veto-oikeudesta on säädetty laissa) ja lain valvonta-valtaa edustaa poliisi ja rajavartiolaitos -ja kouluttaa henkilöstönsä, lain tuomiovalta on maan perustuslaillisella tuomio-istuimella.


      Kansalaisoikeuksiin kuuluu kantelut viranomaisille, eli jos epäilee rikosta tulee rikosepäily ilmoittaa viranomaisille.

      Uskovaisten tuomio-istuimet ovat aina laittomia.-
      Pitää etsiä omaa hurskauttaan jostakin muualta kuin etsiä muiden ihmisten erehdyksiä kaikkien vuosikymmenien varsilta.

    • Kaikenlainen uskonnollisten järjestö-yhdistys-toiminnan mahdollinen rangaistus -sanktiot, "ryhmäkuri" on laitonta.

      Kaikesta kansalaista koskevasta päätöksenteosta on tehtävä ilmoitus kansalaiselle jota asia koskee.

      Aina pitääs olla itte joka paikas, opettamassa joka asia.

      Nyt en enää näitä asioita opeta lisää ja enempää, vaan mietin josko ryhtyisin hissunkissun opettelemaan taivaan rannan maalaamista ?

      Kaunista taivaan rantaa ja pellon reunaa piisaa armaassa maassa.

      Aamen.

    • Minä en ole ns. homoksi ryhtynyt hienojen perheiden kersojen naittajaisten ja ökytalojen tyttärienkään em. vuoksi.

      En ole ainokaisessakaan homosuhteessa elänyt elämäni aikana, enkä pidä sellaista suhdetta, enkä voi sellaisiin suhteisiin ryhtyä.

      Pystytissinen neito vielä hurmaa kun hetken hinkkaa.

      Olen varmaankin nukkunut onneni ohi, ja elämän tähtihetkien h-hetket ovat olleet huonosti ajoitettuja, ja en voi mitään jos en ole reagoinut selkäni takana järjestettyihin naimakohtauksiin. mm. -Kukaan ei ole minulle mitään hyvää todistettavasti toimittanut, (todistettavasti = että viestin, toiveen, pyynnön, vetoomuksen, tiedustelun, vaatimuksen tms. vastaanottaja vastaa em. viesteihin, josta sitten voi päätellä että em. viesti on mennyt perille ja ymmärretty ja vastaaja ilmoittaa mitä asiassa tekee tai omia toiveitaan, -mutta että on jotakin em. viestiä saanut.


      Kuolinpesien jakamiset testamenttien viimeiset tahdot esim. mm. tulee toimittaa juridisen pesänjakajan toimesta, -eikä nämä koskaan jätä ottamatta todistettavasti yhteyttä, siis esim. mm.
      siis vain esimerkkinä.

    • Lopuksi otan vielä lyhyesti kantaa akkojen -eikä aina akkakaan tarvitse olla -näiden runkkujuttuihin joita räksytettiin koko kulunut 2010 luku, -sen verran että minulla ei ole ollut koskaan sellaista säännöllistä tapaa. Lukuisia tasapainoisia vuosia on vietetty ilman seksuaaliset asiat kiusaavat liikaa.
      On poikamiehen aikoja, jossa on alkoholia käytetty ja tupakka palanut että hermosto on ollut sekaisin. Tuollainen on tuttua poikamiehille ko-. tilanne alkoholin aiheuttamien hermostollisten asioiden vuoksi.

      Olen tehnyt pilaa asiasta ja minun jokaisella rahvaanomaisella tai väärällä sanalla on sitten huudatettu kaupungin akat ja kakarat.

    • Minä en muutu kenenkään uskonnoksi.
      En edesmenneiden ihmistenkään uskonnoiksi.

      Olen erossa ko. järjestöistä, ja harrastan Raamatun kirjoituksien kanssa harrastusta, ja niiden parissa harrastelen tulevaisuudessa hissunkissun vielä lisää ja valmiiksi keskeneräistä, kun tässä elämäni II-bourn outista hissunkissun nyt toivun.


      Laitan elämäni viimeisen 1/3 osan kotini tilamissioita ja rationalisointia, ja vietän eläkepäiväni harrastuksieni parissa.


      Olen lainkuuliainen hyvämoraalinen kansalainen ollut monen vuosikymmenen ajan, joten ei mitään hämminkiä.


      Viestiketju valkaisee minulle tuiki tutuille ihmisille vuosien takaa em. asiat joista räksyttivät minua ventovieraiden akkojen kanssa, eikä aina akkakaan ole tarvinnut olla.

      - Joulun odotusta. Ostin kalkkunan pakkaseen -kokonaisen kalkkunan, ja teen aina viisi litraa sekahedelmäkeittoa ja kaksi litraa ohrapuuroa, -juustotarjottimen, pähkinöitä ja viikunoita, -siinä nuo.

    • Mainitaan vielä että en ole ottanut fiilaus, höyläys, sorvaus, putkimies, ihmishieronta, tai juuri aikuisten kirjoihin lapsen elämänkokemuksella varustettuja-, en ompelijan, en kotirouvan - ammattipätevyys, tieto taidon ihmisiä esimieksi, en johtajaksi, en vanhemmaksi, en tuomariksi, eläkepäivilleni, - En teologisen tiedekunnan, en organisaatiojohtajia, en kunnalliselämän ihmisiäkään- En ole solminut ainuttakaan sopimusta johtajuudesta tai alaistaidoista eläkepäivilleni. Käytän itsenäisenä toimivaltanani äänestyslappua jos olen jäsen kylän tylppäaisaisten yhdistyksessä.

      En ole puhunut tai kirjoittanut kenenkään yksityis, intiimi, perheasioita.
      Vietän nyt eläkepäiväni.

      Loppu.

    • Näin.se.on

      "En ole puhunut tai kirjoittanut kenenkään yksityis, intiimi, perheasioita.
      Vietän nyt eläkepäiväni."

      No et tietenkään kirjoittele, koska et tiedä niistä mitään, ellet sitten istu joka ilta kiikareiden kanssa ikkunssa tiirailemassa toisten yksityisyyttä toivoen, että verhot olisi jääneet vetämättä eteen.
      Erakko harvemmin tietää toisten intiimiasioita, kun ei ole niitä omiakaan intiimitapahtumia.

      • Niin juoruakkoja jos etsitään niin pitää aina kulkea minun ohi.


    • >>>> Lopuksi pyydän huomioimaan seuraavaa;

      Jos törmäätte ihmisiin jotka höpöttävät , pillun nuolemisesta ("perseen nuolemisesta," kullin imemisestä, suihin otosta, -ja jos viittaavat minuun jollakin tavalla, niin kysykää ihmeessä että;
      "koska, koska, koska, koska, koska, koska, koska, koska, koska, koska, koska, koska, -sellaista on tapahtunut?????


      Sitten kun selviää koska, koska, koska, koska, -millä vuosikymmenellä, millä vuosikymmenellä,
      -missä vuosikymmen ajassa on otettu suihin, ja pillua nuoltu, "persettä nuoltu" -ja tiedustelkaa sitten kun selviää useiden vuosikymmenien takainen aika, että kenenkä omaisuuksista kulloinkin on kyse, joka kerta kun on "perse nuoltu," pillua nuoltu, ja suihin otettu ja kuinka ison talon tyttäristä , ja peräsuoleen liittyvää_? -- Mikä on se vuosikymmen ja miten sellainen voi liittyä 60- vuotiaaseen mieheen? -60 vuotiaaseen?
      -Minkälaisesta uskonlahkosta on kyse sitten, onko joku helluntai-jumalatar, 1987 edesmenneen sukulaisen uskonto, vai 2010 luvun palkattu kirkon pappi- pastori, -joka ei ymmärrä hengellisen kristinuskon missiota syntien suhteen?

      Tiedustelkaa samalla onko 60 vuotias ollut silloin 60- vuotias, -vai ollaanko sellaisissa asioissa, ettei uskovaisten synnit koskaan muutu miksikään, vai onko kyse siitä että nuoret ihmiset eivät nuole vanhoja ihmisiä, eikä ota suihin vanhoilta ihmisiltä?

      Huomioikaa nyt sitten samalla että minun ainoa seksikontakti jossa on ollut alaikäinen on ollut 15- vuotias 1974, kun olen ollut 16- vuotias -puolta vuotta vanhempi. Tuo 15 vuotias lapsi on täyttänyt 60- vuotta, 60 juuri.
      Vai onko kyse kolmesta minun 1980 luvun itseäni nuoremmasta seurustelu- intiimi- tai seksikontaktista, jotka ovat tänään isovanhemman ikäisiä ihmisiä jokainen 50- täyttäneitä, ja 50- villityksessä joka tapauksessa 50- villityksessä ja isovanhemman ikäisiä ihmisiä.

      >>>>>>>> Minun elämäni joka ainoan vuosikymmenen joka ainoa mahdollinen seksikontakti, seksisuhde, tai/ ja seurustelusuhde on tänään isovanhemman ikäinen ihminen 50- villityksessään, ja ovat 50- ja 60 vuotispäivänsä viettäneitä. Minun 50- villitys oli 47-53 vuotiaana. Noille hujakoille isovanhemman ikäisten ihmisten 50- villitys osuu.

      En ole ainuttakaan sanaa ehdotellut nuorille mitään seksuaalista lähimmän 30- vuoden aikana, 30- esimerkiksi kun olen ollut nyt 30 vuotta yli 30 vuotias.
      Olen torjunut joka ainoan varhaisnuoren seksitarjoilun, esimerkiksi viimeisen 30- vuoden aikana, kun olen nyt ollut 30 vuotta yli 30- vuotias 2018.

      Minua on voitu syyttää ja tuomita rattijuopumuksesta 1980 luvulla, -ei muusta.
      Rikoksen suorittamiseen pitää olla rikoksen suorittamisen kaikki tarvittavat ainekset koossa maan perustuslailliseen tuomioistuimeen -että pääsee syylliseksi maan perustuslaillisessa tuomioistuimessa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      266
      6420
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      148
      3723
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      144
      2649
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      344
      2506
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2072
    6. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      121
      1661
    7. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      83
      1655
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1493
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1310
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      108
      1174
    Aihe