Torilla kuultua tasapuolisuudesta...

termospipo

Onkohan tuo totta? Joku kuulemma voi nakata kaikki tuotteet roskalaatikkoon oli ne sit huonoja taikka ei... Ihan kuinka haluaa...
Jossain paikassa ei saa puuttua asiaan... Piisaa kuulemma jos tuntee hyvin alempaa johtoa... Ei koske ohjeet sillo...
Kuulosti oudolta omaan korvaan... Ei varmaankaan voi olla totta.... Sillonhan firman tulos huononis... Luulis olevan kaikkien etu jotta kaikille olisi hommia ja olisi tasapuolista...
Ei ennen vanhaan nakattu roskiin tuotteita jos ne ei ollu oikeasti huonoja... Tuli mieleen kuinkahan iso pomo asiaan suhtautuisi? Rahaa menee hukkaan jos roskalaatikkoon joutuva tuote ei olisikaan ollu oikeasti huono... Lakaistaanko jossain jotain maton alle piiloon? Ja tuleekohan se kuitenkin jotenkin esille ajan kuluessa...? Vaikkapa ison pomon tietoon...?

9

464

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vattuuntunutmummo

      Juu. Vois olla tuli persehen alla pikkunilkillakin jos totuus tulis firman isoimmalle pomollekin tietoon jos asioita salaillaan ja piilotellaan ja totuutta muunnellaan . Ei muuten varmaankaan mut jos firma menettaa rahaa tommosen takia. Luulis etta sillo alkaa tapahtua jos senttikin menee pois ison pomon taskusta. jos oliskin todistusaineistoa jossakin jemmassa jollakin? Meilla pohojanmaalla ei tommosta katteltaisi!

    • Pertti65

      Mina varma tunte sama kaveri. Maine kantautupi. Sita varma ei uskala kuka pikkupomo sano mita. Joku kerto tarina etta jos se hermostua ni oikee saatta heilahta ja kaveri ketoon valahtaa...

    • Laurinsetä

      Huivi vaihtunu musta pipon.kaveri mene nenä pystusa ei sano terve kellekän. Mina heita takapiha mita halu.

    • Teurastaja

      Onpas rankkaa meininkiä, antaa kaverin lyödä jotain niin lähtö tulee jos sillä semmosia kukonpojan vikoja on.
      Tai antakaa ensin selkään jos oppisi tavoille niin ei kukaan saa lopareita, tehkää se työajan ulkopuolella tai jossain varaston pimennossa.
      Millainen luotto teillä, munaton vai saamaton? Eikö kannattaisi hänelle avautua ensin sillä turpiin vetokaan ei oikeasti toimi kuin elokuvissa.
      Puljua en tiedä, mutta kysykää luotolta jos on.

    • Teurastaja

      Ps.
      Juolahtipa tässä toista kossua tavoitellessani ajatus mieleeni.
      Miksi se tyyppi poistaa jotain? Kuka on tehnyt ne? Tärkein kysymys, onko ketjun aloittaja se jota koskee poistettavat tuotteet?
      Teetkö siis sontaa ja olet pahalla päällä kun tuotteesi on jatkuvasti kyseenalaistettu ja enne kaikkea ammattitaitoasi?
      Pitäisikö sitä peiliä ensin tarkastella sieltä heijastavalta puolelta?
      Älä hermostu, mutta jos se pikku pomo tekee työnsä tarkasti ja hyvin niin silloin ei paska tavara vaan mene asiakkaalle asti.
      Tokihan tekijän korvat voi kuumottaa. Mutta ihme meininkiä toisaalta jos yritys antaa paskaa tehdä varsinkin jos sinne on raportoitu eteenpäin!

    • Limppasanna

      Ketjun aloittajahan heitti kysymyksen. Eli kuis teurastaja nuin neniin otti tuommosesta? Jospa kyseisen kaverin toiminnasta meneekin useiden eri henkiloiden tuotoksia roskiin ei siis ainoastaan yhden. Aattelin vaan. Ei savua ilman tulta. En tieda onko sama pulju kyseessa mut jossain oli niin et tuote oli kunnossa niin kauan kun saavutti tietyn henkilon tuotantoprosessissa. Sit tuotteen kasittely taidot olivatkin suht kovakouraisia ja tuotteet naarmuuntuivat ja menivat roskiin. Tai sit ne mitattiin huonosti ja ok mitoissa olevat tuotteet olivatkin sopimattomia. Ja semmoseen ei saanu puuttua. Luulis et firman etu olis se et tarkastaa miks just tietyn kaverin toimintavuorolla menee niin paljon tavaroita roskiin. Ja samoja tuotteita kasitellessa jollain toisella ei mee. Firman etuhan on kaikkien etu. Sillo ku firmalla menee hyvin ni ei ole lomautuksia jne. Jospa se ok tuote muuttuukin sonnaksi vasta jossain prosessin vaiheessa. Ja jos semmoseen ei saa puuttua ni se on munatonta touhua. Joskus paskaa peitellaan maton alle.

    • Pasamauli

      Parempi niin jotta yksin kirjoottelee jos vaihtoehtona on pelailla pleikkaria ja juoda viinaa perakammarissa. Olihan se joskus uutisissakin jotta liika pleikkarin pelaaminen voi aiheuttaa ongelmia silmiin ja todennakoisesti ryhtiinkin. Siihenkin voi tulla ongelmia

    • Toleranssitkohilleen

      Kuis sitte jos kaverilla oikea heilahtaa ni jos se ei osukkaan toleranssialueelle? Jos menee 4 cm ohi? Ja vaikka vasen heilahtaa kans ni jos koko sarja menee ohi toleranssista?

    • Teurastaja

      Tottapa totta.
      En nokkiintunut, ajattelin vain että meni yli jotain. Luin ajatuksella ja ilman dobingia eka viestin, näinhän se oli että kysymys.
      No vattuuntunut mummo ja muut taas vähän negativisempaa vielä, jep eli outo on firman tapa tehdä tulosta vaan se nyrkkeilijä pomo, eikös se kuitenkin asiakasta suojele vaikkakin väärällä tavalla.
      Ei muuta kuin tervaa ja höyheniä perrrkele.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8186
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2519
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2233
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1899
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1163
    Aihe