Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Hollyoaks YLE Areenassa

DaleEmmer

Joo, joo tiedän että tämä on Emmerdale keskusteluketju, mutta koska Hollyoaks on myös englantilainen saippuasarja ja nykyisen Emmerdale tuottajan edellinen työpaikka niin ajattelin jakaa tämän tiedon myös täällä.

YLE on ostanut itselleen Hollyoaksin lähetysoikeudet ja alkanut ladata jaksoja Areenaan aina viisi kappaletta viikossa kerrallaan. Ensilähetys Channel 4:llä ja E4:llä ollut tämän vuoden helmikuussa, joten suhteellisen tuoreita jaksoja siis.

Hollyoaks myös sijoittuu pieneen kuvitteelliseen kylään, mutta kyseessä ei ole mikään maalaissaippua vaan aika värikäs (ihan ulkoasultaan, että asukkaiden puolesta) paikka.
Hollarilla on vähän nuorisosarjan hömppämaine johon näyttelijät valitaan ulkonäön perusteella, mutta itse en sitä allekirjoita, päinvastoin sarja tekee aika rohkeitakin juonikuvioita ja jos teinikuviot ärsyttävät ne voi aina pikakelata ja keskittyä sarjan aikuisten elämänmenoon. Ainoa mikä on että sarjan hahmoihin ei kannata kiintyä, uusia tulee ja vanhoja menee kovalla tahdilla.

Tämänhetkisistä sarjan hahmoista oma suosikkini on monimutkainen James Nightingale, jonka näyttelijä Gregory Finnegan on yksi englantilaisten saippuoiden parhaita, ellei jopa paras miesnäyttelijä.

Ajattelin vain jos jotakuta englantilaisten saippuasarjojen ystävää kiinnostaa katsoa niin nyt onnistuu YLE Areenan kautta.

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/11/23/hollyoaks-on-kauhean-ihana-jos-dramaattisen-hauska-brittisaippuasarja

Nimimerkillä kyllä Suomeen mahtuu hyvin kaksi englantilaista saippuasarjaa.

7

194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eitusinaakiitos

      hahaha kukaan ei ole edes vastannut - evvk

      • femdenva

        Paitsi sinä!!


    • Kutsumus

      Olisit laittanut tuonne Tv-sarjat osioon.

    • Lounastaukojapäiväkahvi

      Emmerdale on suomalaiseen ja muidenkin ei englanninkielisten maiden makuun. Visuaalisesti kaunein maisemiltaan. On maaseudun raikkaus, vihreys ja luonto. Ympäristö antaa mahdollisuuksia enemmän tapahtumiin,teitä,siltoja,peltoja ja kuvauksia tehdään kylän ulkopuolella usein enemmän kuin muissa sarjoissa. Hahmot on puettu,meikattu,kammattu hyvin tyylikkäästi,siististi ja parhaiten Britti saippuoista. Suurkaupunkeihin sijoittuvat Corrie ja EastEnders ovat kirjavia hahmoiltaan,tunkkaisia,levottomia,liikaa hälyä.
      Itse en välitä nuoremmille pinnallisimmille tehdystä Hollyoaksista eikä Ylen kannata sitä esittää. Yle esittää engl Holby ja Casyaltya mutta en ole niitä koskaan katsonut. Australian jotkut sarjat,joita meillä on esitetty voivat olla/ovat kiinnostavimpia.
      Jos Ed katsominen on ollut haasteellista viime ja vielä tämänkin vuoden jaksoissa niin tiedoksi tuottaja I.MacLeod vaihtaminen toisiin alkoi viime keväänä ja parannuksia on tullut nyt syksyllä.

    • vinkkejäkatseluun

      Katsooko joku Austalian NEIGHBOURS sarjaa? Kannattaako alkaa seuraamaan? Brittien Tv5 esittää sitä päivisin ja on jaksoja netissäkin eräällä saippua sivustolla.
      Saippuoista Coronation Str ei kiinnosta hahmot eikä ympäristö,lavastus tylsä, bbc East Enders samoin ankea,liian värikäs.

      • DaleEmmer

        Ei ole koskaan tullut katsottua aussi-saippuoita, ei naapureita tai home and awayta(H&A), mutta keskustelupalstoilta olen ymmärtänyt, että sarjoja tekevät ja esittävät konservatiiviset TV-yhtiöt, joten ne ovat arvojen puolesta vähän perinteisempiä ja vanhanaikaisempia kuin monet muut sarjat. Tosin parin viime vuoden aikana nekin ovat vissiin vähän pakosta muuttuneet modernimpaan suuntaan. Onko se hyvä vai huono, siihen en ota kantaa.

        Sarjat ovat kanssa toimineet ponnahduslautana oikeastaan jokaiselle Hollywoodissa uraa tekevälle aussi-näyttelijälle, sekä tieysti monelle australiaiselle laulajalle. Minouguen sisarukset jne.

        Molemmissa sarjoissa rantaelämä, Australiassa kun ollaan, näyttelee kanssa aika isoa osaa joten osa näyttelijöistä valitaan vissiin sen perusteella, että näyttävät hyvältä uimapuvuissa niiden näyttelijätaitojen sijaan.


      • pppppppppppppppppp

        Ei kannata. Pintaliitoa, teennäistä, tehtyä ja ei oikeita ihmisiä sisältäviä. Ahdasmielisiä. Samantyylisiä kuin Kauniit ja rohkeat. Ja näkeehän sen jo muutenkin noista Ylen naurettavan huonoista ja soopamaisista australialaissarjoista, miten köykäisiä ja huonosti näyteltyjä ne ovat.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2025
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1440
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1365
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      73
      1260
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe