Markku Grahn

kuunnellut

34

3596

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onskes

      Onko New York Babylon?

      • Selittää

        Näyttää olevan !


    • Kirjakääröt

      Ilm.14:8 Biblia (1776) Ja toinen enkeli seurasi, sanoen: lankesi, lankesi Babylon, suuri kaupunki; sillä hän oli huoruutensa vihan viinalla kaikki pakanat juottanut.

    • 33rgj

      Opettaa väärin kahdesta todistajasta. Kertoo että ne ovat eenok ja elia, mutta näin ei ole. Tässä raamattu itse kertoo keitä nämä ovat.
      Nämä ovat 2 lampunjalkaa ja 2 öljypuuta.
      Lampunjalka on seurakunta. Ilmestuskirja 1:20 Niiden seitsemän tähden salaisuus, jotka näitt minun oikeassa kädessäni ja niiden seutsemän kultausen lampunjalan salaisuus on tämä.
      Ne seutsemän tähteä ovat niiden seutsemän serakunnan enkelit ja be seutemän lampunjalkaa ovat ne seitsämän serakuntaa,
      Öljypuut ovat messiaaniset israelilaiset ja mersäöljypuu ovat pakanat. Raamattu suoraan sen sanoo. Roomalaiskirje. 11.12-24.

      • Anonyymi

        Ei muuten sano Raamattu näin. Raamatussa ei yhdessäkään kohtaa puhuta siitä, että öljypuu olisi kansa. Öljy tai öljypuu viittaa aina pyhään tai pyhittymiseen. Raamatussa sanotaan, että metsäöljypuun oksia oksastetaan öljypuuhun ja puhutaan luonnollisista oksista ja niiden luonnollisten oksien oksastamisesta myöskin. Juuri ja runko ei ole Israel, vaikka tälllaista harhaa opetetaan. Raamatussa viinipuu on ainoa viittaus Israelin kansaan, jonka olen itse Raamatusta löytänyt. Elian tulemista odottelivat opetuslapsetkin ja jotkut epäilivät Jeesusta Eliaksi. Jeesus itse sanoi, että Elia tosin tulee ja asettaa kaiken kohdalleen. Mark 9:12.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei muuten sano Raamattu näin. Raamatussa ei yhdessäkään kohtaa puhuta siitä, että öljypuu olisi kansa. Öljy tai öljypuu viittaa aina pyhään tai pyhittymiseen. Raamatussa sanotaan, että metsäöljypuun oksia oksastetaan öljypuuhun ja puhutaan luonnollisista oksista ja niiden luonnollisten oksien oksastamisesta myöskin. Juuri ja runko ei ole Israel, vaikka tälllaista harhaa opetetaan. Raamatussa viinipuu on ainoa viittaus Israelin kansaan, jonka olen itse Raamatusta löytänyt. Elian tulemista odottelivat opetuslapsetkin ja jotkut epäilivät Jeesusta Eliaksi. Jeesus itse sanoi, että Elia tosin tulee ja asettaa kaiken kohdalleen. Mark 9:12.

        Kaksi säkkipukuista todistajaa on kaksi säkkipukuista todistajaa,turha vääntää selvää asiaa.kaksi profeettaa!


    • Kirjakääröt

      Ilm.18:21 Biblia. Ja yksi väkevä enkeli nosti ison kiven, niinkuin myllynkiven, ja heitti sen mereen ja sanoi; näin äkisti pitää suuri kaupunki Babylon heitettämän pois, ja ei häntä pidä enempi löydettämän.

    • saasteita

      Varmasti NewYorkissa on paljon pahuutta ja sieltä on monet saasteet lähteneet. Ei Suomikaan olisi niin saasteen peitossa jos ei ihannoisi Amerikkaa. Sitä en osaa sanoa onko tuo se Babylon, joka hetkessä hävitetään.

    • BlackBerryWay_EiKirj

      Olen kuunnellut kaikki YouTube-Grahnit, koska olen kiinnostunut samoista aiheista.

      Olen monessa kohdin hämilläni hänen tulkinnoistaan. Esimerkiksi, sen ajan kertomukset koskivat vain sen ajan tunnettua maailmaa, ei Amerikkaa. Mulla on Oxford-raamatunkartasto, josta löytyy kaikki Raamatussa kerrotut maat ja paikat, ja ne ovat kaikki seemiläisalueilla sekä Välimeren rantojen maisemissa.

      Muutenkin kummastuttaa hänen painokkaat mielipiteensä, joihin kaikkiin ei ole mainittu tietolähdettä.

      Jos kuuntelette, ottakaa kritiikki föliin, omin aivoin saa ajatella. Lopulta voi käydä siltikin ja suurella todennäköisyydellä niin, että ollaan kaikki mielipiteidemme kanssa väärässä.

      • Anonyymi

        "Sen ajan" profetiat koskivat luonnollisestikin myös tulevan ajan Jumalan tuntemaa kokonaisuutta, pallomeri maata, myös amerikka kuuluu kokonaisuuteen, jonka Jumala tiesi , mutta profeetta ei tiennyt. Profeetat kertovat sen minkä Jumalalta kuulevat.Myöskin ne seikat, jotka ovat profeeran omassa aikakaudessa vielä tuntematonta.

        Raamatunkartasto ei siis kerro muuta kuin sen hetkisen ihmistiedossa olevia alueita.Jumalalla on tarkimmat, kattavimmat, aina ajantasaiset kirjakäärökartastot ja Häneltä profetiat ovat profeetoille tulleet.

        Toista 20 kertaa lause: Jumalalta ovat kaikki Raamatun profetiat tulleet profeetoille.

        Minäkin olen kuunnellut Markun nauhoitteita. Kyllä sieltä virheitäkin löytyy. Esim. Googia Markku ei yhdistä Venäjään vaan jonnekin muualle, taisi olla Turkki Markun mielestä ja esitteli karttaa. Kenen piirtämää, omaa vai historiallista, en muista. Löytyy YouTubesta : Markku Grahn Goog

        Etsin sen valmiiksi tähän: https://www.youtube.com/watch?v=DKgF7nUz5Ps

        Commandohauis


    • toivossaelävä

      Aivan mielenkiintoisesti Markku Grahn kertoo asioita. Se, että onko hän ymmärtänyt kaiken oikein on asia jota saa pohtia.
      Itse olen usein ajatellut tuon Babylonin koostuvan Jumalan kieltäjistä ja porton niistä, jotka tunsivat ensin Jumalan ja hylkäsivät myöhemmin.
      Toivoa vain täytyy, että nämä asiat kirkastuvat uskonkansalle.

      • Onko Markku Grahn helluntailainen? Missä srk vaikuttaa?


      • Anonyymi
        SAI kirjoitti:

        Onko Markku Grahn helluntailainen? Missä srk vaikuttaa?

        Onko yksinyrittäjä, vai kuuluuko seurakuntaan, jossa opetus arvostellaan vanhimmiston tai muiden taholta?

        Yksinhiihtäjät helpoimmin harhautuvat, kun ei ole huolittu kanssakulkijoita suuntaa korjaamaan ja nostamasn kompastuessa.


    • eipuutu

      On kyse asiasta joka kiinnostaa ja jota monet tutkivat. Aika rohkeita ja mielestäni väärässä rohkeudessa ovat nuo, jotka väittävät roomalaiskatollisia portoksi ja luterilaisia porton tyttäreksi. Mistähän tuollainen sai alkunsa?

      • Anonyymi

        Jostain jenkkivaikutteisesta pre-trib. änkyrälahkolaisuudesta varmaankin.


      • Anonyymi

        Katolilaisiin sopii sen väärässä opetuksessa paljastuva henkivalta, joka on nyt muodostamassa yhtä kerettiläistä maailman uskontoa, jonka valhejulistukseen kuuluu valheita niitä mitenkään peittelemättä. Katolilaisten johtaja, Paavi jokin, on asiaa ollut sopimassa islamin edustajan kanssa. Sen epäjumalanpalvonta uskontoa kutsutaan krislamiksi.

        "Mistähän se sai alkunsa."

        Erosta.

        Commandohauis


    • Sunnuntai23Joulusuuta

      Uusi tuttavuus minulle. Kuuntelen minäkin ja annan palautetta jos innoitusta riittävästi.

      • Sunnuntai23Joulusuuta

        5 min kuunneltu ja uuden asian opin. En ole riittävästi ollut selvillä kuka tuhoaa Suuren Vabyloni, Porton.Koska vihanmaljan aikaan Suuri Babylon, Suuri kaupunki, Portto kukistuu niin olen tuuminut että Herran tekoa olisi Porton kukistaminen, mutta sen tekee peto.Enkeli , seitsemäs ja viimeinen Jumalan vihanmaljan vuodattaja maan päälle,ei tee sitä Suuren Babylonin kukistamista, sen polttamista, vaan vuodattaa seitsemännen vihanmaljan.

        Ilm.17:16 10 sarvea ja peto vihaavat porttoa.


    • Anonyymi

      Olen tutkinut lähes 30 vuotta juurikin Herramme toista tulemusta ja lopunajan tapahtumia. Yksi tärkeimpiä asioita pelastumisen jälkeen. On hyvä olla Herran edessä ja ruokouksessa,kun raamattua,Jumalan sanaa lukee. Herra avaa sen,mikä hyvää on ja aikaan sopivaa Pyhän Hengen avulla.
      Lopunajan tapahtumat eivät ole voineetkaan ihmisten mieliin aikaisemmin niin selvänä ja kirkkaana mennä,kun aika ei ole vielä ollut.
      Nyt on ja olen todella useassa asiassa ehdottomasti veli Markun kanssa samoilla linjoilla ja olenkin ihmetellyt useasti,että mihin ihmisiltä on unohtunut Islam?

      Vapaa suunnilla on ollut ja on paljolti Venäjä hampaissa ja katolilaisuus. Toki niissäkin on omat kuvionsa liittyen lopunaikaan,kuten meissä kaikissa.
      Ottakaa myöskin mm Venäjästä se huomioon,että oli yksi suurista ihmeistä Neuvostoliiton hajoamisen hetkellä? Kuka olisi uskonut,että rautaesirippu kaatuu ja kommunismi hajoaa?
      Näin kävi ja siihenkin maahan sen jälkeen tuli valtava herätys,mahdollisuus evankeliumin pelastus ihmeeseen meidän Herrassamme Jeesuksessa.

      Lähi-itä ja voimakkaat muslimimaat ovat todellakin ne alueineen,mitkä tulee olemaan loppunäyttämön keskiö. Myös se Turkki ja entinen Pergamon,kuten sana sanoo saatanan valtaistuimesta ja asuinpaikasta.

      Ja todellakin väkevä eksytys ja suuri valhe on Iran ja ydinasesopimus. Tänä päivänä 19.6.2019 tiedämme jo senkin,että näinhän siinä mennään,josta on maailma huolestunut?

      Mutta loppu etenee ja pelastuksemme päivä lähenee.
      Tukekaamme toinen toista ja etsimme Herraa rauhallisin mielin ruokouksen avulla ja emme keskity ihmeisiin ja voiman hakuun.
      Herra antaa ihmeet ja terveen voiman siinä ohessa,jos hänen tahtonsa?
      Emme tarvitse kiihoittajia ja eksyttäjiä enään,sillä onhan meillä aina yksi,johon voi luottaa. Jeesus,tie ,totuus ja elämä.

    • On niin kuin Mauno Mattila että jos on eri mieltä niin laittaa facebookissa eston. Yksittäinen tulkitsija.

      • Anonyymi

        Kyllähän nettiaikana riittää nurkkasaarnaajia ja kotiprofeettoja... riittää kun on internetyhteydellä varustettu tietokone tai pelkkä puhelinkin.


    • Anonyymi

      Markku parka on eksynyt aivan kauas raamatusta.

    • Anonyymi

      Babylon eli Baabel oli suuri kaupunki Mesopotaniassa. Se sijaiti Eufratin varrella nykyisen Al Hillahin kaupungin paikalla Irakissa, noin 94 kilometriä Bagdadista lounaaseen..... Wikipedia.

    • salopuu

      Jossain videolla taisi sanoa että oli ollut Raamattu auki Ilmestyskirjan kohdalta ja oli kokenut kehoituksen alkaa sitä tutkimaan. Onhan niitä intuitoita ja tutkijoita. Hyvä että Sanaa tutkitaan.

    • Anonyymi

      Job.11:7 Sinäkö käsittäisit Jumalan tutkimattomuuden tahi pääsisit Kaikkivaltiaan täydellisyydestä perille? Jes.40:13. Room.11:33

    • Anonyymi

      Rooma luonnollisesti eksyttänyt tuhansien vuosien ajan.

    • Anonyymi

      Se että tietää mitä taivaassa on jo päätetty muodostaa kyllä pitkän rivin- ????

    • Anonyymi

      Tämän kaverin profetioita löytyy israel-apu ry:n sivuilta = Keijo Lindeman.

    • Anonyymi

      Venäjä on Suuri Babylon ja Utin on Ilmestyskirjan Peto ja Karjalan Suuri Palautussota on se suuri seitsemän vuoden vihan aika. Se lukee kaikki Ilmestyskirjassa, jos oikein tulkitsee.

      • Anonyymi

        Entä mikä on pedolla ratsastava portto, johon peto myöhemmin suvaitsee vihastua?

        Ja kuka on se portto, joka ratsastaa Putinilla? Ja heillä on yhteensopivasti samoja tavoitteita, mutta eri loppupäämäärä?

        Ratsastaja kontrolloi ratsastettavaa, mutta petohevonen Putin vihastuu ratsastajaansa?

        Oma näkemykseni on se että Putin on enintään Googin hallitsija eikä mahdollisesti porton alainen peto.Ja porttoa pidän henkivaltana, joka ohjaa petoa, joka koostuu jumalattomista ihmisistä, pedonmerkityistä ja saatanan hallituksesta.Henkivalloista maailmaa ohjaillaan ja pedon aivot sen tietävät.

        Commandohauis


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kuunelkaa tuo Arto Pölläsen tulkinta. On todella mielenkiintoinen ja kyllä äänitys linkin kautta aukeaa!


    • Anonyymi

      Joh.16:7 Biblia (1776) Kuitenkin sanon minä teille totuuden: se on teille tarpeellinen, että minä menen pois; sillä ellen minä mene pois, niin ei Lohduttaja tule teidän tykönne; mutta jos minä menen pois, niin minä hänet teille lähetän.

    • Anonyymi

      New York = Yew Korn = juutalaissilmän iiris = Yhden dollarin seteli, siellä on pyramidin päällä oleva kaikkinäkevä silmä = BEAST = keskustietokone Brysselissä eli kohta tulee euron ja dollarin tilalle digivaluutta AEST joka tarkoittaa American-European Stream Token

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      428
      9347
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      59
      2446
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      44
      1855
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1659
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      89
      1428
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      122
      1349
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      366
      1240
    8. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      141
      1179
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      19
      1139
    10. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      54
      1042
    Aihe