veljekset niinkun ilvekset

saasnähdäsitte

Ihmettelen hajuttoman ja värittömän Pete Bartonin menestystä naismaailmassa. Ensiksi oli Debbie joka tosin tunsi enemmän vetoa velipoika Rossiin, joten romanssi tyssäsi siihen. Sitten oli Adamin äiti Moira . Adam oli oikeastaan Peten veli. Seuraavaksi olikin sitten Leylan vuoro jota Pete petti Priyan kanssa ja taas oli Pete poika melkein yksin ja onneton. Mutta riittäähän noita naisia tuumasi Pete ja eikös vaan sitte pussatakin Rhonan kanssa. Jokohan onnistais!. ..Eipä taida tämä Pete niin hajuton ja väritön ollakkaan. Kyllä hän aito Emmerdalelainen on. Kierrätys kunniaan.

12

328

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • epäilyäon

      Ehkä hän on samanlainen kuin pikkuveljensä Finn.

    • PetejaRhonaihankivapari

      Pete on kyllä Bartonin pojista osaavin näyttelemään romanttisia osia,hyvät silmät ja katse ja Rhona on hyvä hänen kanssaan. Onnistunut pari. Ross oli Donnan kanssa hyvä mutta Donnahan ei ollut rakastunut Rossiin. Ross on roisto jonka poistumista saa odottaa liian pitkään. Surkimus sitruuna evvk Debbien kanssa ei kukaan näytä hyvältä ja Adam oli rasittava epäuskottava tollo josta päästiin onneksi viimein eroon. Leyla lähti pois vuodeksi,äloma ja tuli takaisin tänä syksynä hölöttämään evvk tyyppi jota ei jaksa kuunnella.

    • Petekö.naistenmies

      Pete Barton on ärsyttävän lyhytjännitteinen mies. Menettää itsehillintänsä liian helposti.
      En kyllä näe hänessä, ainakaan mitään varsinaista naistenmiestä. Mutta jospa naisia kiinnostaakin hänessä vain se vartalo ja ulkomuoto. Rhona kun on sellainen miestenvaihtaja, niin miksipä ei sopisi yhteen naistenvaihtajan kanssa. Leokin saa totutella monenlaisiin äitinsä "miesystäviin"

      Ehkä Emman poikiin, myös Peteen periytynyt hitunen äitinsä kaistapäisyyttäkin, mitä Bartonin veljesten toilailuja ja käytöstä on tässä viimeaikoina nähnyt.
      Jään odottamaan, millä tavalla Rhonan ja Peten suhde menee karille. Tuskin kestää kauan.
      Ei ainakaan avioliittoon taida tämä suhde johtaa.
      Ehkä seuraava Peten hoito on Davidin ex Tracy?
      Kierrätystä kun harrastetaan, niin ehkä Rhona repsahtaa sitten Davidiin?

      • Edlaskukausimenossa

        Kyllä Pete ja Rhona on pysyvämpi juttu. Vanessa on aina ärsyttävä toisten asioihin sekaantuva evvk josta nyt tehdään pari Chartyn kanssa,en välitä,ei kiinnostava aihe. Eilen Paddyn käytös oli tavanomaisen lapsellista vaikka itse muhinoi Chasin kanssa. Marlon on aina rasittava hössöttäjä ja kaikki naiset joita hänen kanssaan yritetään parittaa ei toimi katsojalle. Samaa jauhamista Jessien kanssa evvk. Miksi Charnok saa jatkaa yhä sarjassa? Ja moni muu puunaama joiden taidot näyttelijänä olemattomat.


    • Roolihahmot

      Eikai se näyttelijöistä ole kiinni, jos hänelle kirjoitetaan puupään rooli, kuten Marlonille.
      Pakko vaan näytellä sellaista sössöä kun käsketään.
      Ehkä näyttelijöilläkin on omat mielipiteet roolihahmojensa tyyleistä, mutta eivät voi juurikaan vaikuttaa niihin. Huono näyttelijä ja huono rooli on eriasioita. Huonona näyttelijänä, pitäisin vain Belle Dinglen roolissa olevaa Eden Taylor-Draperia. Hänen ilmeensä eivät ole aina hyvän näyttelijän ilmeitä. Ilmeet ja eleet on niin teennäisiä. Kun on noin kauan jo roolissaan ollut, luulisi taitojen kehittyneen.

      • HähTähMitäh

        Eikös tuo Debbiekin ole melko puupökkelö? Sarjan Eastwood, yksi ilme naamalla. Onko se sitten näyttelijän vika, vai onko muka hänelle sanottu, että täytyy olla Keatonin Busterin kaltainen kivikasvo?


      • ppppppppppppppppppppp
        HähTähMitäh kirjoitti:

        Eikös tuo Debbiekin ole melko puupökkelö? Sarjan Eastwood, yksi ilme naamalla. Onko se sitten näyttelijän vika, vai onko muka hänelle sanottu, että täytyy olla Keatonin Busterin kaltainen kivikasvo?

        Buster Keaton, ei Keaton Buster.


    • veljeksetilvekset

      Pete ja Ross ovat aivan eri näköiset ollakseen veljeksiä, mutta väliäkös tuolla. Ei Pete väritön ole, kauniit silmät, timmi kroppa ja roolihahmo ei ole nössö, mutta ei liian väkivaltainenkaan, kuten Rossin hahmo ehkä on ollut ainakin aikaisemmin.

    • DaleEmmer

      Voisko se Pete Bartoniin usein liitetty mielikuva tylsyydestä ja värittömyydestä johtua siitä, että hän sarjan miehistä se kaikkein "normaalein"? Sellainen perusjätkä. Sekoilee toki välillä naisten kanssa, mutta muuten kuitenkin työteliäs maalaiskylän asukas. Kaikista neljästä Bartonin veljeksestä Pete on ollut aina oma suosikkini. Ehkä osittain siksi että hänellä erittäin kauniit silmät ja isot tissit. Ja oikein timmissä kunnossa jätkä muutenkin.

      • missäpääsitnäkemään

        Mikähän kuppikoko mahtaa olla?


      • ppppppppppppppppppppp

        On kyllä isot daisarit kieltämättä.


      • DaleEmmer
        ppppppppppppppppppppp kirjoitti:

        On kyllä isot daisarit kieltämättä.

        Peten hyvin, erittäin hyvin, kehittynyt rintakehä on pelastanut useammankin tylsän hetken tai kokonaisen Emmerdale jakson. Jos sarjassa ei tapahdu mitään niin keskityn vain tarkkailemaan sitä. Tai vaihtoehtoisesti Robertia farmari-housuissaan. Se mies sitten *täyttää* farkut sekä taka- että varsinkin etupuolelta! Huhhuh.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe