MAAILMA JA ELÄMÄ MAAPALLOLLA ON SUUNNITELTUA

tetanus

On täysin naurettavaa väittää että elämä maapalolla olisi syntynyt sattumien kautta.Yhtään välimuotoa jonkin lajin muuttumisesta toiseksi ei ole löydetty.Kovasti on kuitenkin yritetty keksiä selityksiä sille miksi niitä ei ole..Evoluutio teoria on valtava satujen ja sepitelmien verkko joka ei kestä tieteellistä tutkimusta.Se on kuitenkin vallitseva oppi josta on tehty ehdoton totuus.Jo yksi solu on niin monimutkainen biologinen kone että se ei voi olla sattumalta kehittynyt.Ei aika ja vuosimiljoonat mitään kehitä.Täytyy olla olemassa suurempi äly joka kaiken suunnitelee ja pistää toimimaan.Jos vähänkin ajattelee miten monimutkaista elämä maapallolla on on päivän selvää että jumala on sen kaiken luonut ja suunnitellut.Ps. tiesitkö että raamatunennustuksista on jo yli kuusisataa toteutunut.Vielä on noin 70 ennustusta jotka ovat edessäpäin.Jeesuksen paluu on lähellä.

9

864

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ROFLXD

      Niinhän sä väität.

    • oleonnellinen

      että tiedät jo miten tämä kaikki on alkanut ja kehittynyt. Meidän muiden raukkojen on vielä jatkettava asian selvittämistä.

    • haavaanmultaa

      Jos suunnittelee jotain, se jättää aina jäljen tekijästään.
      Pitäisi olla jokin muu todiste, kun rikollinen, joka kuoli ristillä.

    • Krevokki

      Niin, kyse on vain siitä, mikä olisi totta. Vaikka eläimet ovat suunniteltuja, ja vaikka niiden geenistä ei ole sattumalla ja pelkällä mutaatiolla aikaansaatu, niin kuin Jumala eliöt tarkkaanottaen loi? Onko YECISSÄ vieläkin SE USKOMUS, että Jumala teki ihmisestäkin vain PATSAAN ja siiten "Puhalsi siihen henkensä"? Tämä ei ole kai totuus kuitenkaan, vaan silti eliöt ovat jonkin muutaman miljardinkin vuoden kuluessa toistaan kehittyneet, ja on niitä epäilemättä suunniteltu siti syntymään jollakin tavalla toisistaan? Miksei näin olisi ? Miksei? Sellainen omituinen matemaattinen tosiasia, että nykyään tiedetään MELKO VARMASTI, että Galaksissamme on noin 200 miljardia tähteä. JOS jokaiseen tähtijärjestelmään VAIN YKSI Luoja olisi käynyt vuorotellen luomassa elämää, keskimäärin 7:ssä päivässä, niin ei evoluutioaikaskaala TÄTÄ kumoa, kas kun silloin olisi mennyt aikaa ensimmäisen 7 viikon jälkeen noin 4 miljardia vuotta kun muualla olisi käyty luomassa elämä niillekin, tai keskeltä Galaksiamme kai tuo olisi alkanut tuo elämän levittäminen? Onko moni Luojia? Onko esim. rinnakkaisesti ollut olemassa miljoonia enkeleitä, jotka olisivat osanneet luoda ja kehittää eläimien suunnitelmat ja tähtien hitaahkot laajenemis/supistumis-energiantuotto skenaariot, niin ei välttämättä ole ollut kuin YKSI Luoja kutakin tekoaan kohden, joka olisi osannut noita tehdä. Varmaan jokaisella oli enkelipalveljoita paljonkin, jotka kaikkea tuota suorittivat, mutta ei kannata mennä vipuun, siinä, että olisivat olllet kovinkaan ulkoisesti ihmisen näköisiä tai edes kaltaisia, ehkä käytökseltään olisivat muistuttaneet ihmistä paljonkin, mutta ei kyvyiltään tai ulkoisilta avuiltaan lainkaan eläimien tai ihmisen kaltaisia ne nk. "DEEVAT" olleet?!

    • Eikiitosjeesus

      Luonto itsessään todistaa älyttömän suunnittelun puolesta. Oliko jumalanne niin pöljä, että värkkäsi lähes kaikki lajit kuolemaan sukupuuttoon, jo tähän mennessä, ennen ihmistä.
      Ristiriipunta ei auta kun on kyse tosiasioista.

    • "On täysin naurettavaa väittää että elämä maapalolla olisi syntynyt sattumien kautta.Yhtään välimuotoa jonkin lajin muuttumisesta toiseksi ei ole löydetty.Kovasti on kuitenkin yritetty keksiä selityksiä sille miksi niitä ei ole..Evoluutio teoria on valtava satujen ja sepitelmien verkko joka ei kestä tieteellistä tutkimusta.Se on kuitenkin vallitseva oppi josta on tehty ehdoton totuus.Jo yksi solu on niin monimutkainen biologinen kone että se ei voi olla sattumalta kehittynyt.Ei aika ja vuosimiljoonat mitään kehitä."

      Valitettavasti kirjoittaja" tetanus" ei ymmärrä maailmankaikkeuden kehityksestä juuri mitään. Kuitenkin hän haluaa antaa vaikutelman, että olisi maailmankaikkeuden syntymisen ja maapallon eläinlajien kehittymisen asiantuntija.
      Nimimerkki "teatanus" ei usko kehitysoppiin, evoluutiosta puhumattakaan?
      Ihmisiä ja eläimiä on kuitenkin ollut olemassa kai miljoonia vuosia, kenties kauemminkin. Tiedeiden mukaan satojatuhansia vuosia sitten eläneet ihmiset olivat paljon alkeellisimpia kuin nykyiset. Joten ihmiskunta on kehittynyt erilaiseksi, jopa paremmaksi, kuin heidän esi-isänsä joskus menneisyydessä.
      Miljardeja vuosia sitten syntyneet alkueläimet ovat hyvin voineet muuttua erilaisiksi, paremmiksi versioiksi luonnon valinnan mukaisesti. Parhaat ominaisuudet menestyivät, eli luonnonvalinta toimi myös silloin, Ihminenkin on tuon kehityksen tulos. Raamatun luomiskertomuksella on hyvin vähän todellista vaikutusta ihmisen kehitykseen. Raamatun kertomukset perustuvat Raamatun tutkijoiden mukaan itämaisiin taruihin, joten niiden todellisuuspohja on hyvin hataralla perustalla.

      • Anonyymi

        Tämä on natsismia että nykyihminen on muka parempi kuin entisten aikojen ihmiset. Ensinnäkin nykyihminen saastuttaa ja riehuu tällä hetkellä koko ajan ja koko ilmastonmuutos on ateisti materialistien syytä. Henkinen ihminen ei tapa mitään. On aina yhtä kamalaa lukea ateistien sairaasta natsismista. Kaikki ateistit ovat rikollisia ja moraalista he eivät ymmärrä yhtään mitään. Kaikki vankilat ovat täynnä tyhjäpää ateisteja.


    • Anonyymi

      Eikö näkymätön astraalimenninkäinen, joka käsittämättömän magian avulla taikoo kanin olemattomasta hatustaan ole sinusta lainkaan naurettava?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      247
      2429
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      180
      1557
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      58
      1396
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1113
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1109
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      980
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      218
      977
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      875
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      709
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      700
    Aihe