K-market Aittarannassa vaihtuu kauppias

toriparkki

Aittarannan tuleva kauppias ei ole vielä tiedossa.

21

449

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näkiominsilmin

      Melkeinpä jo arvasinkin,on meinaan kato käynyt asikkaissa kun s - market rakennettiin ihan lähelle.

      Ilmanko on aika usein sitä että saa odottaa tiskillä tai on joku ihmeen harjoittelijaa pidetty jolloin ostaja odottaa ihan liian kauan palveluaan.

      Taso on romahtanut niistä ajoista kun liike avattiin.


      Kaikkihan sen näki kun muutama ostaja enään vaivautui otoksille k- kauppaan,kyseessä on romahdus jonka näki omin silmin kun k kauppan asiakas määrä hiipui.

    • poonus

      Osula tappaa kilpailun ja saa määrätä sen jälkeen hinnat mieltänsä myöden. Mutta eipä ne yksinkertaiset välitä vaikka miten kallista soopaa ostaisivat, kun saapi vihreellä kortilla sitä poonusta.

      • eikiitos

        K kortti räpellys on onneton viritelmä,tuotteet huonompia ja kaliimpia lähes tulkoon aina.


    • s-ja-k

      Sokea täytyy olla ellei huomaa, että k-kaupoissa on kaikki tuotteet kalliimpia kuin s-kaupoissa. Onko siis ihme jos asiakkaat katoaa kun edullisempiakin vaihtoehtoja saatavilla.
      Olisko Keskolaisilla miettimisen paikka miksi heillä on kalliimpaa muttei kuitenkaan parempaa?

      • Anonyymi

        Eipä kauppiaat pääse hintoihin paljon vaikuttamaan...mutta palvelu on paljon parempaa kuin kilpailijoilla


      • Anonyymi

        K-ryhmässä kauppias joutuu ostamaan Keskolta kaikki tavarat. Kesko on ulkolaisessa omistuksessa oleva tukku. Keskoa ei kiinnosta jos on kalliimpia. S-ryhmällä n oma tukku joka kattaa vain kulunsa. Helppo kilpailla K-ryhmän kanssa.


    • Laulavapoonus

      KUNHAN SAA VIHREETÄ POONUSTA NIIN MILLÄÄN MUULLA EI OO MITÄÄN VÄLIÄ. YKSINKERTAISET IHMISET KÄYPI ÄS-MARKETISSA JOTTA SUAPI POONUSTA. JA SITTEN VÄLILLÄ RISMASSA JOTTA SAAPI VIELÄ ENEMMÄN POONUSTA. YKSINKERTANEN MAALAINEN ON ONNELLINEN KUN SAAPI POONUSTA. EI SEN VÄLIÄ VAIKKA TUOTE ON KALLIIMPI KUNHAN VAIN POONUKSET LAULAA.

      • eiässää

        Periaatteesta en käy s-marketeissa, enkä etenkään prismassa. Pilkon cittari on jees ja ne tuotteet, joita ostan ovat halvempia siellä kuin s-paikoissa. Ja ennen kaikkea - palvelu on parempaa.


    • huijausta

      Koko boonushöpinä kannattaisi lopettaa kokonaan,koska kumminkin ne on lisätty ensin hintoihin,koska bonusrulettia joutuu pyörittämään niin iso organisaatio,eikä se ole halpaa.

      • huihiuhll

        Iso organisaatio tarkoittaa paljon työpaikkoja. PKO on iso työnantaja Pohjois-Karjalassa. Onko se huono asia?


    • asiakasvaan

      Jos K-kauppias ei pärjää hintakilpailulla, kannattaa panostaa palveluun ja vaikka paistopisteet ja grilli jossa valmistetaan valmista ruokaa, se voisi toimia. Mutta turha narista S-kaupan suhteen jos he myyvät halvemmalla. Missä on Liidelin valittajat kun Saksalainen myy halvemmalla ja voitot kotiutetaan Berliinin suuntaan pois Suomesta

      • Anonyymi

        Aittarannassa oli grilli ja paistopiste yms. ennen ja muutenkin vaikka mitä palveluita joita ei juuri mistään muualta saa enää.


    • kkauppamenneisyyttä

      Kyllä meidän kannattaa s kauppaa käyttää ja miksei lidliäkin,k-kauppa tämä ahne osti siwat ja sen jälkeen ne useimmat sivat lopetettiin,näin kävi koska siwoja ei ole enään,k-kauppat ei jatkaneet kyseisellä paikalla enään.

      Eli se on vaan moro k kaupoille ja siitä palvelusta,terve tuloa uusia kauppoja joka niemien notkoon ,todellisuudessa niitä ei vaan tule enään,k-kaupat jotka oli takavuosina joka niemen nokalla tuhottiin,nämä ahneet keskon porukat tuhosivat kaukaa maalta ihmisten kaupat järestäin.

    • BonusPlussaLidl

      Tuo S-ryhmän bonusjärjelmä on sikäli parempi että siinä 200 euron ostosten jälkeen bonusprosentti on 1,5 % ja 300 euron ostosten jälkeen 2,0 % jne.
      https://www.s-kanava.fi/web/s/nain-bonus-kertyy#bonustaulukot
      Isoimmat rahat S-kortin omistamisesta saa yleensä toukokuussa, jolloin maksetaan ylijäämänpalautus ja osuusmaksun korko.

      Sitä vastoin K-ryhmän plussajärjestelmässä on palkintopisteiden rajana on 350 euroa kuukaudessa mikäli on aika paljon etenkin yhden tai kahdenkin hengen taloudessa. Pahimmillaan tuo tarkoittaa sitä että ilman palkintopisteitä tarvitsee tehdä eri kuukausina 1000 euron edestä ostoksia K-ryhmän liikkeissä, jotta saa 1000 perus-plussapistettä, joista saa 5 euron arvoisen rahallisen edun. Ne suurimmat edut tuosta Plussa-kortista tuleekin yksittäisistä ruoka- tai vaatetarjouksista, jotka edellyttävät kyseisen kortin käyttöä. Siis vaikkapa joku Citymarketin talvikenkätarjous tai 3 kahvipakettia kympillä tyyppinen tarjous.
      https://www.plussa.com/Mika-on-K-Plussa/Plussan-kertyminen/

      Lidlin tulo Suomeen on ollut sikäli myönteinen asia että se pakottaa S- ja K-ryhmän kilpailemaan vähän enemmän eivät ne vain ihan vain kahdestaan jakaa markkinoita. Joensuussa saisi olla vielä kolmas Lidlin liike, joka olisi lähempänä Penttilää ja keskustan ruutukaava-aluetta. Raatekankaan ja Pilkon Lidlin myymälät ovat aika kaukana päivittäisten ostosten kannalta jos asuu lähellä keskustaa.

    • 65yrtytryfy

      Tämä taisi olla sama marketti, jonka tuotevalikoimaa mainostettiin oikein kampanjoiden Joensuun vegaanien julkisessa facebook-ryhmässä. Ihmettelin kaupan hypetystä, kun mainostetut tuotteet olivat samoja mitä muualtakin saa samoilla hinnoilla.

      • Anonyymi

        No kai on hyvä asia tuoda esille että tuotteita on tarjolla kaupassa , sehän on vain asiakaspalvelua. Itse kiitollinen kun saa infoa mistä tuotteita löytää .


    • Naapurista

      Toivottavasti tilalle tulis joku paikka mistä saisi noutoruokaa tai joku pieni ravintola. Ruokakauppa tuossa ei varmaan menesty, jos ei ole edullisempi s-markettia.

    • RistoranteLaPassione

      Penttilässä oli jonkin aikaa italialaistyyppinen ravintola siinä ainoassa alkuperäisessä rakennuksessa, joka varta vasten kunnostettiin ja säilytettiin. Mutta se ei osolttautunut riittävän kannattavaksi ja joutui lopettamaan. Sinällään S-Market toimi ovelammin odottaen että niitä kerrostaloja asukkaineen ja asiakkaineen ehti valmistua riittävän paljon kannattavuuden näkökulmasta.
      https://yle.fi/uutiset/3-5984372
      https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/talous/item/110206

    • sillan.alla

      Nythän siellä on sillan alla grillikioski. Sopii hyvin Penttilän sosioekonomiseen profiiliin :D

      • hampurilainenrulettaa

        Paras Burger on hyvä hampurilaispaikka ja siinä ostoksilla kannattaa käydä kauempaakin. Hienoa että on tallaisia yrittäjiä jotka uskaltavat yrittää ja tehdä vielä loistavia hampurilaisia iloisella asenteella. Mutta meissä Suomalaisissa on myös negatiivisesti ajattelevia, onneksi niitä on vain vähemmistö vaikkakin kuuluva sellainen


      • aluekukoistaajo

        Erittäin hyvät ja edullinen hampurilainen on tuolla.

        K-kaupaan tulee reijolan k-kaupan pitäjä eli kaupankäynti jatkuu kaus pitkälle ammattimaisesti.

        Sitten on lähistöllä s marketti tehnyt kaupat entisestä ravintolasta,sinne tuleneen uusi ravintola.

        Joten penttilän asuntojen hinnat tulevat nousemaan kilometrin säteellä.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      1835
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1479
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1262
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1255
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1180
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      969
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      942
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      895
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      101
      826
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      684
    Aihe