Kolari tilastot

ervasti

Missä vika kun kurikka,ilmajoki,seinäjoki alueella rytisee päivittäin vaikka suhteellinen autojen liikennemäärä ei nyt niin iso olekkaan..kertokaa viisaammat?
Onko kyseessä huonot autoilijat?
Paikallinen ylimielisyys..mä meen este(tiellä myös ohittaessa ei väistetä vastaan tulijaa)?
Vai joku mitä en ole huomannut näin ajellessani?

10

201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puusilimät

      Puusilimät on saanu ajokorttia

    • Hecbert

      Johtuu neurologisista ominaisuuksista. Eteläpohjalaisten aivot ovat normaalia enemmän kalkkeutuneita, johtuuko maaperästä? Aivojen kalkkeutuminen aiheuttaa hankaluuksia keskittyä moneen asiaan yhtäaikaa, sekä yleensäkin hahmottamis- ja oppimishäiriöitä. Ms-tautikin johtuu tästä, ja sitä esiintyy paljon, mutta se on vain jäävuoren huippu. Vaikkei ms-taudiksi asti kaikilla kehitykkään, niin kyllä ne kalkkeumat hidastaa yllättävän monen "terveenkin" ajatuksia.

      Tämän kyllä huomaa elävässä elämässä, kun vertaa eteläpohjalaisia vaikka pirkanmaalaisiin. Eteläpohjalaiselle pitää yleensä vääntää monta kertaa sama asia rautalangasta, ennen kuin oppi menee perille. Pirkanmaalainen oppii nopeammin ja pystyy muutenkin keskittymään asioihin paremmin.

    • ratsumies88

      katoin muuten yx päivä ilkas oli juttu mm..kun oli valittu teuvan vuoden yrittäjät joo kaks? no siinä oli myös tähkän kuva sattumalta..kaikilla kolmella oli naama samalla lailla vinossa,whatt? kaikki eri ikäisiä....johtuuko tosiaan tämän saatanan etelä-pohjanmaan turvealueen ongelmista motoriikka ja neurologia ongelmat? eihän sitä kukaan voisi koskaan myöntää kun koko lakeus elää ja hengittää turpeesta...ja vajoaa siihen.

    • 565458

      Syy kolareihin . Moon oikias soot vääräs

    • Emmelöyräautoa

      Onko se nyt ihme kun Ylistaron Untamalasta ja Peejoen Sammatista Pirkanmaan rajalta tulevat tänne sheikkilään autoilemaan.Kaupasta kun lähtevät niin ekaks.soittavat poliisille että heidän auto on varastettu Anttilan parkkipaikalta.Sieltähän se poliisisetä käy auton heille näyttämässä.

    • ratsumies88

      voi vittu...lakeuksien vegasin päällikkö on puhunut

    • provinssista

      Seinäjoen keskustassa kolaroineet on liki aina joko Ilmajoelta tai Lapualta ja kyseessä on joko nainen tai vanhempi mies ;)

    • Wishw

      Mistään moon oikias kulttuurista ei kolarit johdu. Yleensä moon oikias tyypit eivät kolaroi, vaikka ovatkin röyhkeitä. Näitä tosin on vain pieni prosentti liikenteessä.

      Hyvin usein kolarit johtuu noloudesta ja huonoista hoksottimista. Lisäksi monelle nolous muuttuu rutiiniksi. Hyvin usein kolaroija kertoo nolostuneena ettei huomannut, tai että ei ehtinyt tajuta tilannetta.

      Eikä kyseessä ole pelkät ikäihmiset tai naiset. Kyllä ihan kaikista ryhmistä löytyy tunareita. Liikennetunareita on väkimäärään suhteutettuna eepeellä koko maan eniten.

      Ja vaikkei aina kolaria tulekaan, niin yleistä tunarointia ja hoksaamattomuutta näkee todella paljon. Seuratkaa vaikka kiihdytyskaistojen sekä liikenneympyröiden tunarointia. Se on yhtä tunarointia ja hoksaamattomuutta.

      Yksi hyvä esimerkki on ajovuoron odottaminen liikenneympyrässä suojatien päällä, tukkimalla kevyt liikenne. Ja yleensä vielä niin ettei autoilija sitä edes itse hoksaa. Varmaan 90% tekee näin. Kun jossain Pk-seudulla vain 10% hölmöilee noin.

      Yleisesti eepeellä ajellaan liialti aivot narikassa.

      • jossakin-paikassa

        Jossakin paikassa (ei Seinäjoella) näin kun joku tukki valoristeyksen kaksi ryhmityskaistaa ajamalla puolittain molemmilla kaistoilla. Myöskin että liikepaikan parkkipaikalta käännytään vasemmalle siten että ollaan vasemmalla reunalla sitä liittymää onnistuu puurouttamaan koko liikenteen tehokkaasti vain sillä kun pääkopassa ei kaikki liiku niin kuin pitäisi


    • ratsumies88

      kommentti kyseessä on joko nainen tai mies..kuvastaa juuri sellaista henkilöä joka on saanut kortin joskus,jossain...ja tullessaan liikenneympyrään rupeaa silmät palamaan ...mä este...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      59
      5869
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3717
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1988
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1799
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1219
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      1027
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      53
      970
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      899
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe