Malesia-keissin uudet piirteet?

noottikriisi

Yhä oudompia käänteitä nousee näkyville. Uusin saattui silmiin netissä.

Mika Niikko: Ulkoministeriön pitää antaa nootti Malesialle pidätettyjen kohtelusta
Perussuomalaisten kansanedustaja Mika Niikko vaatii, että ulkoministeriö antaa Malesialle nootin pidätettyjen suomalaisten kohtelusta. Malesian Pidätetyillä oli vankeuden aikana voimakas nestehukka, he saivat hyvin vähän syötävää ja nukkuivat betonilattialla.
https://www.suomenuutiset.fi/niikko-ulkoministerion-pitaa-antaa-nootti-malesialle-pidatettyjen-kohtelusta/

Nyt alkaa jo moni pudota kärryiltä?

A) Ulkoministeriöllä on ohjeet miten (turistin) toimia kussakin maassa. Jokainen muslimimaissa matkustava tietää (tai pitäisi tietää) että kristinuskovaiset ovat muslimeille ”vääräuskoisia”. Ei ole siis ulkoministeriön linjausten mukaista, että SUOMALAISET kristityt alkavat jakaa kristillisesti leimattua materiaalia. Jokaisen maan suvereeniteettia tulee Kunnioittaa! Ei pidä ärsyttää ja loukata.

B) Tämä Timo Valtosen porukka rikkoi paikallista lakia. Heidät pidätettiin siitä syystä. Ja kukin maa saa toimia omien lakiensa rajoissa. Suomalaiset eivät voi vedota oman maansa lakeihin; ne eivät siellä ratkaise. Olisi pitänyt kunnioittaa paikkaa jossa vierailtiin. Nyt toimittiin Omissa Voimissa, kiihkossa, ei asiallisesti. Ylimielisesti.

C) Sitten alkoi operaatio vapautus. Pääpäsmärinä Mika Niikko. Hän oli Valtosen sielun-veli, ja politiikan-veli. Kaksinkertainen veljeys velvoitti, moneen. Jopa maksamaan näiden huonokäytöksisten karkotuslennon Suomeen. Kun se ratkaisu saatiin (ilmeisesti rahalla sekin?) hoitumaan, nyt on aivan omituinen Mika Niikon ”näytös”?

D) Hän vaatii ulkoministeriötä antamaan ”nootin” Malesian viranomaisille! Uskomatonta fanaattisuutta! Yleensä ”nootin” antaminen tapahtuu paljon vakavammissa, valtioiden välisissä kriiseissä. Muutaman huonokäytöksisen turistin putkakohtelu ei ole sitä lajia.

E) Summa summarum. Helluntailais-fanaattinen kytkös muslimivastaiseen PerSu-politiikkaan on poikinut aivan älyttömän piirteen!
Ulkoministeriön pitäisi (nootin) sijasta pyytää anteeksi MIKA NIIKON johdolla, että PerSu-poliittiset turistit rikkoivat Malesian Lakeja. Mutta että nootti?
Huonosta putkakohtelusta? Uskomaton väläys…

Oli jo etukäteenkin hypoteesi, että sotkujen sotkua tämä edustaa. Kun kiihkopoliittiset ja kiihkouskonnolliset voimat liittoutuvat!

Nyt olisi Mika Niikon aika panna jäitä hattuun, ja jarrua kärryyn.
Suomen ja Malesian toimivia suhteita ei tule yhtään enempää vahinkoittaa moisilla ”noottivaateilla”. Toivottavasti ulkoministeriössä on vakaata ja kokenutta väkeä, etteivät lähde kärjistämään maiden välisiä asioita.

Sivistyneet ”turistit” kun eivät rettelöi ja kaahota. Ja kun omasta syystään päätyivät poseen, piti sekin tietää, ettei ne ole 5 Tähden hotelleja!

Rauhoitu nyt hyvä Mika Niikko. Toki stressi on ollut kova?

Jos jollekin pitäisi "nootti" antaa? Niin anna se ihan itse näille kurittomille PerSulaisille, Valtoselle ja kumppaneille....

49

845

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niikko.TurpaKii

      Itsekin perSuna, tätä lukien ajattelen asiasta, että eikö kukaan (vaikka perSu) saa Niikon turpaa jo tukittua. Valtosen asia ei liity eikä kuulu perSuille.

      Valtosen jengi toimi Malesiassa helluntailaisina, ei esim. "perSujen" esitteitä jakaen. Niikko on nyt sotkenut perSut asiaan joka ei millään tavoin liity Perussuomalaiset-puolueen toimintaan.

      Miksi Niikko väärinkäyttää jäsenyyttään ja asemaansa Perussuomalaiset-puolueessa, asiassa joka ei perSuihin liity?

      Käskekää, perSut sen jo pitää "perSuista" turpansa kiinni!

      Tämä "rikos" oli helluntailainen, uskonnollinen rikos ja liittyi Valtosen uskonnolliseen, ei poliittiseen mielipiteeseen tai hänen kengännumeroonsa.

      Niikon toiminta on jo rikollista perSuja itseäänkin kohtaan, muulta vakaumukseltaan uskovaisia tai uskonnottomia. Ei Valtosen teko varmaankaan ole saanut kannatusta myöskään, tässä asiassa, väärinsyytetyn puolueen jäsenissä.
      .

      • Troijalaiset

        Nyt pitäisi monelle uskonnottomallekkin Perussuomaiselle viimeistään selvitä, että Persut on vaan yksi keinuhevonen ja astinlauta helluntailaisille vallan kammareihin, kunnanvaltuustoihin ja eduskuntaan.
        Pyyhkäistä suomut silmistään ja lopettaa näiden jumalan parhaiden kavereiden tukeminen.
        Jos haluaa kristillisiä äänestää, tulee ulos kaapista ja äänestää sitten Kristillistä puoluetta.


    • mikä-mikä

      Joo.
      Jos joku tarttis Noottia, niin Niikko itse sen lähettää Valtosen porukoille. PerSuja kun he ovat, ja Valtonen jopa Niikon Vaalipäälikkönä ollut kaksi kertaa.

      Kyllä helluntailaisuus-PerSulaisuus kytkös näyy avaruuteen asti, turha sitä on kiistää.

      Ja oliko Niikon ihan pakko sotkea itseään tähän?

    • lisää

      Raamattu kehoittaa Filippiläiskirjeen 4:5:ssä, tulkoon järkevyytenne ilmeiseksi. Onko järkevää jaella kyniä yhteiskunnassa, jossa on on suuri mahdollisuus joutua kiinni 100% niissä olevan tekstin vuoksi? Lähinnä epäviisasta uhmaamista.

    • Terv.Eräs.PerSutar

      Kiitos nyt HELVETISTI Niikko ja Valtosen jengi, aiheuttamastanne vahingosta taholle jolla ei rikoksen kanssa ole mitään tekemistä eli Perussuomalaiset-puolueelle.

      "Kytkös perSuihin" on ainoastaan Mika Niikon öyhöttävän, poliittisen toiminnan kautta.

      En ikinä tule äänestämään Niikkoa enkä yhtäkään helluntailaista.

      Missä on ollut Niikko kun Junes Lokkaa (Asyl) on poliisi vienyt käsiraudoissa, täysin tekaistujen syytteiden vuoksi, kaapannut itsenäisyyspäivänä jopa suoraan kadulta? (Netissä videota.)

      Ei ole Niikkoa näkynyt mielenosoituksissa joissa isänmaalliset perSut ovat saaneet niskaansa muslimien ja vassareiden yhteishuudot, nyrkiniskut ja heitetyt esineet, kuulleet Suomemme herjaamista banderollein (mm. "Tunkekaa Suomi perseeseenne!"), suomalaisen miliisin salliessa tämän kaiken. Turuilla ja toreilla ovat olleet Suomen kansan tosimarttyyrit. Niikkoa ei vain ole siellä näkynyt.

      HAISTA PASKA, NIIKKO! 💩
      .

      • LujaaMenee

        Mikä ihme näitä ns. persuina esiintyviä vaivaa? Ootteko kaikki karanneet jostain luolastosta, kun olette täynnä vihaa ja katkeruutta ja olette ihan raivossa koko ajan? Tulee mieleen, että onko teillä joku todella vaikea viha-kompleksi, jota puratte aina sopivan paikan tullen? Kuulostaa ihan mielenvikaiselta noi teidän vihan purkaukset, mitä ihmeen isänmaan ystäviä tollaset urpot on, jotka eivät välitä suomalaisista hädässä ulkomailla? Eli teidän mielestä jos on helluntailainen on ihan sama mitä sille tapahtuu, pitäisi siis olla tollainen kiroileva (luultavasti ylipainoinen) huutava juntti, joka kohkaa isänmaasta tekemällä täydellisesti epäisänmaallisia tekoja ja puheita jatkuvasti. Hävetkää uuvatit!


    • Voihanvitalis

      Joos.24:19 Niin Joosua sanoi kansalle: Te ette voi palvella Herraa, sillä hän on pyhä Jumala; hän on kiivas Jumala, hän ei anna anteeksi teidän rikoksianne ja syntejänne.

    • Apt.5.29

      Jeesuksen antama lähetyskäsky antaa oikeuden ja velvoittaa kertomaan Jeesuksesta kaikkialla maailmassa.
      Lähetyskäsky menee kaikkien maiden lainsäätämysten yli.

      • Eipä mene. Kyllä ne seuraamukset tulee ihan ko. maan lainsäädännön mukaan, eikä lainsäädännön "yli" mene mikään lähetyskäsky.


      • noniinjataaspitääojentaa

        Kyllähän se mene tottakai, mutta kun tulee seuraamuksia, niihin täytyy kiltisti alistua eikä alkaa kitistä nooteista, haloo, misä on se vähäinenkin ymmärrys, mihin se katosi vai olikok sitä alkuunkaan.


      • Oikeallasyödään

        Katsokaas te vääräuskoiset kristityt, kun tuon toisenkin puolen kovakantisen sivuilla on lähetyskäsketty vääräuskoiset muslimeiksi käännyttämään...
        Siellähän nämä kristityt nyt sitten kävi tutustumassa paikalliseen lainsäädäntöön, jonka yli ei voinut astua.
        Oli niin helvetillinen kärsimys ollut kaksi päivää kristityllä ja meinasi ihan putkassa tylsistyä toinen. Alkoi rukoilla kristitty (omaa) jumalaansa jotta lähettäisi jotain tekemistä, ja jumala kuuli ja lähetti wc- pöntöstä kymmenen torakkaa, hieman vilskettä ja puuhastelua toisen tylsyyttä helpottamaan. Niitä siinä sitten hengiltä liiskatessa unohtui kova janokin, jota ei voinut vesihanasta raanavettä juomalla helpottaa kun se oli tarkoitettu "pöntön pesuun".
        Kertakaikkisen raamatullinen on toisen kärsimys vieraassa maassa ollut.


    • Mitä muuta käsilaukkuvarkaalta voi odottaakaan.

    • oikaisu

      Joosua 24:14 Niin peljätkää nyt Herraa, palvelkaa häntä nuhteettomasti ja uskollisesti ja poistakaa ne jumalat, joita teidän isänne palvelivat tuolla puolella virran ja Egyptissä, ja palvelkaa Herraa.
      24:15 Mutta jos pidätte pahana palvella Herraa, niin valitkaa tänä päivänä, ketä tahdotte palvella, niitäkö jumalia, joita teidän isänne palvelivat tuolla puolella virran, vai amorilaisten jumalia, niiden, joiden maassa te asutte. Mutta minä ja minun perheeni palvelemme Herraa."
      24:16 Silloin kansa vastasi ja sanoi: "Pois se, että me hylkäisimme Herran ja palvelisimme muita jumalia!
      24:17 Sillä Herra on meidän Jumalamme, hän, joka johdatti meidät ja meidän isämme pois Egyptin maasta, orjuuden pesästä, ja joka teki meidän silmiemme edessä suuret tunnusteot ja aina varjeli meitä sillä tiellä, jota me vaelsimme, ja kaikkien niiden kansojen keskellä, joiden kautta me kuljimme.
      24:18 Ja Herra karkoitti meidän tieltämme kaikki ne kansat, myös amorilaiset, jotka asuivat tässä maassa. Sentähden me palvelemme Herraa, sillä hän on meidän Jumalamme."
      24:19 Niin Joosua sanoi kansalle: "Te ette voi palvella Herraa, sillä hän on pyhä Jumala; hän on kiivas Jumala, hän ei anna anteeksi teidän rikoksianne ja syntejänne.
      24:20 Jos te hylkäätte Herran ja palvelette vieraita jumalia, niin hän kääntyy pois ja antaa teille käydä pahoin ja tekee lopun teistä, sen sijaan että hän on ennen antanut teille käydä hyvin."
      24:21 Mutta kansa sanoi Joosualle: "Ei niin, vaan me palvelemme Herraa."
      24:22 Silloin Joosua sanoi kansalle: "Te olette itse todistajina itseänne vastaan, että olette valinneet itsellenne Herran palvellaksenne häntä." He vastasivat: "Olemme."
      24:23 Hän sanoi: "Niin poistakaa nyt vieraat jumalat, joita on teidän keskuudessanne, ja taivuttakaa sydämenne Herran, Israelin Jumalan, puoleen."
      24:24 Kansa vastasi Joosualle: "Herraa, meidän Jumalaamme, me palvelemme, ja hänen ääntänsä me kuulemme."
      24:25 Niin Joosua teki sinä päivänä liiton kansan kanssa ja antoi heille Sikemissä käskyt ja oikeudet.
      24:26 Ja Joosua kirjoitti nämä puheet Jumalan lain kirjaan, ja hän otti suuren kiven ja pystytti sen sinne, tammen alle, joka oli Herran pyhäkössä.
      24:27 Ja Joosua sanoi kaikelle kansalle: "Katso, tämä kivi on oleva todistajana meitä vastaan, sillä se on kuullut kaikki Herran sanat, jotka hän on meille puhunut, ja se on oleva todistajana teitä vastaan, ettette kieltäisi Jumalaanne."

    • skeidaa---

      Nyt Tämä Valtosen jengi ottaa kaikki irti ja paistattelee julkisuudessa ja sensaatiossa.

      KAKSINAAMAISUUS?

      Kuten arvata saattoi, tämä tekopyhyys ja marttyyrihanke palajastui MTV:n haastattelussa.
      Siinä Valtonen sanoi, että jos olisi tiennyt mitä kynien jakamisesta seuraa (putkaa) niin ei olisi jakannut!

      Tässä se kristillisyyden kaksinaamaisuus näkyy. Tehdään "evankelioimistyötä" ja lasekelmoidaan, voidaanko "oma nahka" säästää? Häpeä Valtonen!

      Paistattelet kuin viaton marttyyri, kuinka ihan syyttä pantiin poseen, ja nyt toteat että oli oma moka?

      Jos ei kristinusko tällaisesta saa vastenmielisiä fiiliksiä, niin...

      Ja, edelleen. Helluntailaisen kiihkouskonnon ja PerSujen kiihkopoliitikan kytköstä ei voi kiistää. Valtonen on ollut Niikon vaalipäällikkönä kaksissa vaaleissa ( Niikko itse kertoi).
      Nyt? Kun vaalit häämöttävät edessä, niin toki Niikon piti tehdä kaikkensa (maksaakin) että VaaliPäällikkö ei jäisi Malesiaan vankilaan! Siis, poliittinen näyttö.

      Jos kyseessä olisi kristillinen teko (Niikko) niin toki mies tekisi kaikkensa, jotta uskonveljet ja - sisaret pääsisivät vankiloista, Muutkin kuin vain puolueveli?

      Onkin siksi naurettavaa skeidaa, että koetetaan sumuttaa ihmisiä.... jottei tässä (muka) ollut mitään poliittista.
      Höpö-höpö.

      Toinen asia on, mitä Valtonen vuodattaa putkaoloistaan. Luuliko hän tosiaan, että heitä Kristiretkeläisiä siellä paapottaisiin? Tuotaisiin onnistuneen kynäretken kunniaksi aitoa shamppanjaa ja kaviaaria?

      Ei Suomessakaan putkaolot paljon poikkea. Uskovan ei tarvitse matkustaa kokeilemaan virkavallan otteita toiselle puolelle maapalloa! Ihan täällä oikeusvaltio Suomessa (?) voidaan kohdella täysin ihmisarvon ja ihmisoikeuksien vastaisesti. Kyllä? Kyllä. Karua kertomaa löytyy, mustaa valkoisella.

      Kuten arvata saattoi, Valtosen porukka paistattelee nyt keräten sääliä &sympatiaa. Oman kurittoman retkensä ansiosta.

    • näinhänsemenee

      Missä on tervehekiset uskovaiset haloo !?

      aijoo ne on joka paikassa siellä missä ei heistä kirjotella missään lehdissä ja jotka tekevät sata kertaa enemmän sitä ns lähetystyötä kuin nämä jokapaikan touhot.

    • DoctorT

      Valtonen tekisi asian ja aatteen kannalta viisasti, kun pitäisi suunsa kiinni!

      Hänen toimintansa kaikkialla on uhoavaa ja hyvin valtospainotteista. Pitkänlinjan uskovana, en arvosta hänen tyyliään yhtään, en sitten yhtään. Siinä on niin vahva astianmaku ja lihankorskeus, että vistottaa!!Lämmintä ja sydämellistä Kristusmieltä, en etsimälläkään löydä!

      Eikä todellakaan voi välttyä ajatukselta, että Mika Niikko tekee tässä vaalityötään ihan härskisti ja ehkäpä koko show kuuluin juoneen!!!

      Muutama kuukausi posessa olisi tehnyt ihan eetvarttia.

    • eikäsitäei

      Pakko on kysyä, kuka näitä niikkoja on joskus äänestänyt eduskuntaan asti !!!?

      minä se ainakaan ole eikä tule olemaan.

      ei voi välttyä ajatukselta että suomalainen uskovaiskansa on kyllä jotenkin miten sen nyt sanoisi nätisti...ööö.

      • mitäs-luulet

        Samaan uskonlahkoon kuuluvat tuollaisia äänestävät, eivät niitä muut äänestä.


    • Homman.nimi

      Anteeks, mutta mistä te tuota "Valtosen paistattelua" luette?

      Näin kaksi uutista - HS IS - "Valtosten" saapumisesta Vantaalle. Missään en ole muuta nähnyt.

      Onhan nyt kohtuullista, että he jotain kertovat tapahtumista. Jos Niikko tekee tällä "vaalityötä", tehköön. Eihän häntä ole kenenkään pakko äänestää!

      Niikko muutoin on lähinnä helluntailaisten kansanedustaja, tuskinpa monet muut persut häntä ovat äänestäneet.

      Hommaforum / Tupa, siellä persut ovat keskustelleet tästäkin aiheesta. Siellä näette mitä persuissa ja muissakin eri ihmiset asiasta ajattelevat.

    • pikku999ts
      • Jotain.faktoja

        No, mutta hellarithan itse ovat aina provosoineet kertomaan hurjia juttuja "Jumalan kunniaksi". Jäähän tuossa tarinassa tietysti Erkinkorpi "toiseksi".

        Jos Valtonen nyt järkytykseltään kertookin tapahtumista niin tosiasioita nuo ovat ja ulkomaisia pidätettyjä kyllä ennen oikeudenkäyntiä tulisi kohdella paremmin.

        Mites nyt näin päin, kun Suomessa ulkomaisten tosi rankkoja rikoksia on salailtu, mediat keskenään sopineet, ettei niistä saa kertoa ja kun jotkut kertovat, niin koko raiskaajatoimikunta heittelee kusta päälle ja huutaa "fasistit ja rasistit, syökää paskaa!" Eivätkä mediamme kerro mitään, tai sitten suoraan valehtelevat kun heillä on omat vassari-raiskaajatoimittajansa suojelemassa, ettei ulkomaisten kavereiden rikoksista kerrota. Olen kauan sanonut että se rumpuja hakkaava suvakkisakki koostuu itsekin suomalaisista seksuaalirikollisista sekä näille antavista huorista.

        Oululainen kaupunginvaltuutettu, toimittaja, faktantarkastaja Junes Lokka, joka on rauhallisesti ollut dokumentoimassa tilaisuuksia joiden todellisen olemuksen päämediamme salailevat, on useaan kertaan viety käsiraudoissa ilman muuta syytä putkaan kuin, että dokumentoi omia rauhallisia mielenilmaisujamme ja niitä häiriköiviä, väkivaltaisia, suomalaisia vassareita ja ulkomaisia muslimeja ja näille rikollisille tukensa antavia suvakkimiliisejä ja on näin, ainoastaan kuvaamalla faktat, kertonut totuuden.

        Faktaa löytyy esim:
        Junes Lokka youtubelta.

        Valtonen siis pääsi kertomaan kuinka suomalaisia kohdellaan muslimien taholta ja totta hitossa te suvakit tästä raivostuitte.

        Toivottavasti Junes tekee dokumentin nettiin myös Valtosen porukasta. mtv3 nosti himppa osakkeitaan uutisoimalla rehellisesti näin päin menneen muslimikohtaamisen, mutta ei mitkään mediamme tule tästä asiasta enempää rumpua lyömään eikä Senaatintorilla pidetä valtiollista sinfoniamielenosoitusta muslimiväkivaltaa vastaan, pääpuhujana Tavja Havonen.
        .


      • EiNatsejaMinnekään

      • TOTTATOTISESTI

        No jo bain! Sinäpä sen sanoit!!!


      • JunekseÄänestäjätär
        TOTTATOTISESTI kirjoitti:

        No jo bain! Sinäpä sen sanoit!!!

        Ja kuten huomaannette, totuus on myös Suvakki24:llä sääntöjen vastaista. Lens vauhdilla bittiavaruuteen. 😋

        Toivottavasti moni ehti vilkaista linkit.

        Jos jäi jotain näkemättä niin Junes Lokka YouTubesta löytyy kyllä kilometreittäin valhemedioidemme salailemaa faktaa.

        Se "egyptiläinen toimittajako" sai suvakeilla paskat lentämään? 👮 🧔= 💞


    • JeesusMaailmanValkeus

      Tiedoksi vain, eikö kukaan ymmärrä (paitsi uudestisyntyneet uskovaiset), että RAAMATUN JEESUS suojeli ja salli omien "lampaidensa" säilyttää HENKENSÄ!

      Malesian lakikirjakuraani olisi varmasti sallinut vierasuskontotyrkyttäjien kotiinpaluun ilman päätä!

      Toivottavasti 'Valtosen porukka' ymmärtää kiittää Jumalaansa, Jeesusta ketä olivatkin tottelemassa (tosin intoa ilman taitoa/Rakkautta?)

      • ettänäinkin

        No mutta kuules nyt kun Jeesus ei suojellut edes Johannes Kastajan päätä vaikka oleskeli nurkilla samoihin aikoihin, sen enempää kuin omia oppilaitaankaan, eli jokainen paitsi yksi menettivät päänsä, ei Jeesus heitä suojellut sen enempää kuin muidenkaan päitä.

        Ne on nämä asiat hiukan mutkikkaampia kuin muutamaa kohtaa raamatustaan jankkaavat, sinisilmäisesti liian monet uskovaiset.


      • JeesusOnHerra

        Raamatun Sana onkin marttyyrien verellä vahvistettu; Jeesuksen opetuslapset pysyivät Todistuksissaan! Emme tiedä, pysyikö Valtonen ja porukkansa, Herra yksin tietää..
        Valvokaamme vaan itseämme ja omaa tilaamme. Kaikki olemme kerran Jumalan tulikatseen edessä, yksitellen!


    • pistetään.järkeä.tänne

      Ottakaahan lääkkeet. Jos teidät pidätetään jossain ja terveydellisistä syistä ei toimita oikein, niin me huudamme vain, että oikein teille.
      Siis jos meillä pidätetään joku matkaturisti vikaisuudesta, eikä anneta vettä, niin teitinielestä oikeinhan se on.
      Okei, ymmärrän teidän pienen sielun ahdamielisyyden.

      Itse en hyväksy tietenkään tekoja, mutta kuitenkin ihmisen, siis pidätetynkin terveys on otettava huomioon, eli nesteytys.
      Sehän on jo kansainvälisen oikeuden suhteen sanottava pidättävälle osapuolelle.
      Ehkä he SIITÄ osaavat seuraavankerran pidättäessä kynänterottajia, niin antaa vettä.

      • voiKevät

        Jos olisvat oikeasti olleet ilman vettä niin eivät kyllä elossa olisi. Kustako ovat sitten juoneet vai mitä lie, mutta ei paljoa järki päätä pakota mennä jeesustaan mainostamaan muslimimaan. Voi Vi..tu sanon minä. Pitäkää jatossa uskontonne omana tietonanne, ei se ketään ulkopuolista kiinnosta miten hyviä ja parempia ihmisiä olette. Vai kiinnostiko niitä muslimeja jeesus ja sen teot?


      • VassaritKansanPetturit
        voiKevät kirjoitti:

        Jos olisvat oikeasti olleet ilman vettä niin eivät kyllä elossa olisi. Kustako ovat sitten juoneet vai mitä lie, mutta ei paljoa järki päätä pakota mennä jeesustaan mainostamaan muslimimaan. Voi Vi..tu sanon minä. Pitäkää jatossa uskontonne omana tietonanne, ei se ketään ulkopuolista kiinnosta miten hyviä ja parempia ihmisiä olette. Vai kiinnostiko niitä muslimeja jeesus ja sen teot?

        Voi elämän kuolema! Kyllä, he joivat sellin vessanpöntöstä, torakoiden seasta lähinnä kusta ja paskaa.

        Teidän kavereillanne, matuilla, on Suomessa huomattavasti herraskaisemmat olot. Mitä sanoisitte moisesta matujen kohtelusta Suomessa?

        En enää koskaan tule äänestämään yhtäkään vasemmistopuoluetta, jotka petitte oman kansanne. Kansanpetturit! En vihreitä, jotka ovat pettäneet luonnon- ja eläinsuojelun, suvaitsemalla kaiken luonnottomuuden, myös islamilaisen epädemokratian, eläinrääkkääjäuskonnon lailliset oikeudet Suomessa.
        .


    • Totuuteen

      Jumalaa, Herraa Jeesusta tulee totella ennen ihmisiä. Ihmiset ovat ajallisia ja Jumala ikuinen. Pelastus ja lähetyskäsky koskee kaikkia kansoja. Ihmisiä pelastuu kaikista kansoista ja kielistä, myös Malesialaisista ja muista ilosanoman torjunnan maista.

      • JorkkiP

        Etkö uskalla tuota paikan päälle mennä muslimimaan sanomaan?


    • RiekkujatHiljaa

      Varoitan teitä rienaajat! Jumala joka varjeli Timoa ja muita seurueessa olleita on myös tarkkaava teidän herjauksianne. Te joudutte vastaamaan ylimmälle tuomarille puheistanne ja rienauksistanne! Tehkää parannus, ettei itseänne kohtaisi vielä jotain hirvittävämpää, kun Jumalan tuomio rienauksistanne tulee! Teitä on varoitettu!

      • ei-olla-hiljaa

        Höpön höpön. Ei Lainrikkoja-Valtonen mikään puolijumala ole, jota ei saisi kritisoida.

        Sinä olet itse vihan vallassa ja koetat leikkiä Jumalan apulaistuomaria.

        Koeta itse tehdä parannus ja nöyrry Jumalan edesäs, niinkuin on kaikille tarpeen. Erityisesti Valtosen häirikköporukalle.

        Eli, Varoituksesi on kuin räksyttävän koiran haukuntaa, ei tehoa koska se ei ole Jumalasta.

        Jokainen vastaa tosiaan Herralle, ei sinulle.


      • SuksikaaMalesiaan

        Jopas on ukaasi. Itse sanoisin, että Herran-Nimen väärinkäyttöä, eli uhkailija itse saa kerran vastata sanoistaan Jumalalle. Hän itse otti asian puheeksi. Nyt äkkiä sopimaan asia Herran kanssa hissunkissun, mutta uhreille ei tunnusteta! Ei ikinä pyydetä anteeksi, edes verhottua tappouhkausta, sillä sehän todistaisi, että kirjoittaja teki syntiä, eli ei hellariopin mukaan olekaan uudestisyntynyt! Tällainen tieto ei saa seurakunnassa levitä. Uhrit, turpa kii, Herra antoi jo anteeksi!

        Kuten edellinen veli tuossa kirjoittaa, Valtonen ei ole arvostelun yläpuolella, eikä tuo ukaasien heittelijä, emme myöskään ketkään meistä muistakaan. Mutta totta on, että Valtonen ja kaverinsa ovat myös tarinan uhreja. Hei, siellä oli kusessa kolme muutakin, ei vain yksin T. Valtonen. Minkälainen kuume on heillä?

        He ovat uhreja jo siksikin, että heidän oletettu rikoksensa oli jotakuinkin vähäinen suhteessa vangitsemisolosuhteisiin. He olivat ulkomaalaisia, jotka tottuneet parempiin oloihin. Eli vielä tässä kuulusteluvaiheessa heille olisi kuulunut paremmat olosuhteet, tuomion jälkeen he olisivat olleet samalla viivalla muiden rikollisten kanssa. Eli, kyllä tässä Malesian muslimeilla on ollut ihan omakin lehmä ojassa kohdella erittäin huonosti kristittyjä.

        Tässä jutussa luotiin jopa Suomessa ennakkoon monenlaista perätöntä mielikuvaa, eli hutkittiin, ennenkuin oli tutkittu. Annettiin ymmärtää, että Valtosen joukolla olisi ollut suuremmatkin käännytysaikeet. Ei heti kerrottu, että hotellihuoneesta löydetty materiaali ei edes ollut malesiankielistä. Myöskään jaetut kynät eivät olleet malesialaisille ymmärrettävää kieltä, vaan ystävällisesti heille ojennettuja suomalaisia raamatunjakeita. Eikö Malesiassa ole mitään yksilönvapautta? Eikö malesialaiset itse saa päättää mitä ottavat lahjoina vastaan ja mitä lukevat? Ei, he ovat islamin orjia. On monenlaista kätyriä vahtimassa, että kansa pysyy jihadisteille uskollisena, eivätkä ala itse ajattelemaan.

        Malesialaiset muslimit itse rikkoivat harmoniansa kohtuuttomalla reaktiolla. Mutta antoivat kyllä samalla todellisen kuvan islamista "rauhanuskontona". Muslimit eivät siedä mitään kristinuskoa lähellään. Siksi kai vasemmistoateistit ovatkin niitä runsainmäärin Suomeenkin haalineet, tarkoituksenaan "alas lyödä koko vanha maailma" ja Suomi sen mukana, kuten heidän virtensä "Kansainvälinenkin" niin opettavasti neuvoo. Siis kommarit ja muslimit kimpassa, kuten me "fasistit ja rasistit" asian omin silmin ja korvin koettuina jo muutoinkin tiedämme. Tälläkin foorumilla nk. suvakit kiljuvat kauhuissaan kun heidän rikollisten kaveriensa tosi olemusta kuvataan ja syyttävät tästä "persujen vaalityötä". Eivätkö muut välitä totuudesta, puolusta omiaan, kuin "persut"?

        Kuten huomaamme, kun Suomen viranomaiset pääsivät selvittämään asiaa, malesialaislle kävi selväksi, että asia nopeasti kääntyy heitä itseään vastaan ja päästivät Valtosen joukon menemään, tosin taisivat nämä saada ikuisen maahantulokiellon Malesiaan, mutta kaipaavatko "Valtoset" sitä?
        .


    • fanattisuus---

      Jos olisi totta se, mitä valtonen valehtelee "vesikidutuksesta" ! silloin Niikon ajatus nootista olisi ehkä tarpeen.

      Mutta koska vesikidutus on kiellettyä, ja koska Niikkokin tajuaa kaverinsa räikeät ylilyönnit (valheet) intoilu nootista on kuivunut omaan mahdottomuuteensa.

      Omaa typeryyttään Valtonen itse todistaa: Emme tienneet ettei kyniä saa jakaa!
      Vai niin. Unohtuiko lukea Ulkoministeriön matkustustiedotteet ja suositukset?
      Ehkä oli tietoa mutta ylihengellinen ja fanaattinen kaahotus sekoittaa järjen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15478772/miksi-malesia-valtonen-valehtelee

      • FaktanVarmistaja

        "...Mutta koska vesikidutus on kiellettyä..."🤔
        😄😄😄🤣😂🤣😁😃😊😆😋
        Valtosta ei kuitenkaan "vesikidutettu", tämä lienee fakta.

        Mutta oi, tietäisitpä, mitä kaikkea kiellettyä jopa suomalaisetkin viranomaiset harjoittavat... 😶


      • 9uet082
        FaktanVarmistaja kirjoitti:

        "...Mutta koska vesikidutus on kiellettyä..."🤔
        😄😄😄🤣😂🤣😁😃😊😆😋
        Valtosta ei kuitenkaan "vesikidutettu", tämä lienee fakta.

        Mutta oi, tietäisitpä, mitä kaikkea kiellettyä jopa suomalaisetkin viranomaiset harjoittavat... 😶

        Tiedän!! Ihan vankkaa asiaa on nähty ja nahoissa eletty.... eikä se sittemmin ole salassa pysynyt!!


    • Raukaträhisee

      Voi tätä persujen vaalihuumaa! Ettekö näe sen läpi! Tieten tahtoen ja vaaleja silmällä pitäen Valtonen sinne Malesiaan änkesi! Taitaa olla Putkonen tämän Kristina käsikirjoittaja? Ei ksi olisi Niikolta onnistunut! Ajatelkaa ihmiset, älkää antako sumuttaa itseänne. Raukkamaista touhua taas persuilta.

      • hui-hui-

        Sellainen hypoteesi tosiaan tulee, että PerSujen vaalikone ohjasi PerSujen konkari-vaalipäällikkö- valtosen .... sinne?
        - Ja tästä nyt kiskotaan lööppejä ja kalastellaan herkkäuskoisia sieluja..


      • Heimooduleeva

        Rkp on jo aivan hädissään. 😡 🇸🇪
        .


    • ihmiskäden_sormi

      Teille, jotka "kivittätte" Valtosta, juuri teille Herran Sana:
      Aika on heitellä kiviä ja aika kerätä kivet.

    • 49gtlsrt

      Tarkennusta...
      Valtosta ei kivitetä, vaan keskustellaan siitä jutusta jonka hän ITSE tyhmyydellään sai syntymään.

      Jos hän olisi jokin "pyhimys" - täydellinen, perfecto - ja ilman mitään hänen (omaa) syytään
      hänestä kirjoitettaisiin, asia olisi tietysti toinen!

      Mutta te, jotka koetatte nostaa häiriköinnistä putkaan pidätettyä valtosta, te toki saatte kerätä seuraukset. Pahiksesta ei leivota pyhimystä ihmisten keinoilla.

      Mutta katuvaa Valtostakin Herra voi armahtaa. Katuvaa. Ei ylpeää.

      • OikeaKansanÄäni

        Tjoo. Ei Valtosen pidä todellakaan olla epärehellinen tässä asiassa, mutta sillä tiedolla, mikä nyt itselläni esim. tästä tapauksesta on, käsittääkseni Valtonen itse ei rikosta suorittaessaan tiennyt sitä rikokseksi Malesiassa.

        Ja oliko se todellakaan edes rikos siellä? Siellähän piti olla uskonnonvapaus? Onko siellä kansalaisilla vapaus ottaa vastaan pieniä lahjoja turisteilta ja itse päättää, pitääkö lahjasta vai ei? Jos ei pidä, niin heittäköön roskiin. Mutta mitä se jollekin ulkopuoliselle ilmiantajalle kuului? Ja miksi poliisi reagoi niin voimallisesti tällaiseen tekoon?

        Suomessa äärivasemmistolla yhdessä muslimien kanssa (kuvassa) on oikeus häiritä rauhallisten isänmaallisten suomalaisten kokoontumista sekä häväistä koko Suomen valtiota, poliisin vieressä seisten ja katsoen rauhallisesti tätä itseilmaisun oikeutta, jonka puolesta erityisesti ex-presidenttimme Tarja Halonen on "lyönyt rumpua".

        Vasemmistoaatteeseen ei vain kuulu muiden, toisinajattelijoiden oikeus mielenilmaisuunsa, vaan sitä pitää saada tulla häiritsemään. Mielenosoitusoikeutta ei siis ole toisinajattelijoilla, vaan tässäkin näiden sananvapautta häiritsevillä kommunisteilla. Äärivasemmisto ei ole enää aikoihin ollut oman kansan ääni, vaan he ajavat vierasvaltojen ja kansojen oikeutta terrorisoida euroopaan alkuperäiskansoja, myös suomalaisia.

        Nämä tosiasiat säilyvät, ne eivät enää saa unohtua Suomen kansalta. Nämä vihavassarit ovat itseni kohdalla vaikuttaneet jopa käsityksiini nk. sisällissotamme aikaisista tapahtumista. Vielä muutama vuosi sitten uskoin varmasti, että punikit olivat tuolloin se kärsivä osapuoli ja valkoiset hirviöitä. Mutta, myös oma kokemukseni Helsingin toreilla on osoittanut varmaksi sen, että tilanne jopa vuonna 1918 mitä ilmeisimmin olikin täsmälleen päinvastainen kuin meille on valehdeltu. Valkoiset pyrkivät säilyttämään rauhan, punaisten jo tuolloin pyrkiessä estämään Suomen itsenäistymistä tulevasta Neuvostoliitosta. Monet Tampereen punaisista olivatkin Venäjältä paenneiden Kronstadtin matruusien kavereita ja rakastajattaria. Eli punkut pettivät ja tappoivat omaa kansaansa jo tuolloin. Nämä tämän päivän vihavassarit ovat noiden samojen, tsaarin murhaajien, joskin suomea puhuvaa, suoraa jälkikasvua. Mutta henki on tappajien. Esim. muutaman vuoden takaisissaTampereen itsenäisyyspäivän mellakoissa he rautaisilla liikennemerkeillä löivät poliisihevosia suoraan silmiin. Kommari on yksistään paha ihminen, mielestäni ei edes ihminen suorastaan.

        Tässä ollaan "kansanvallan" asialla, mutta huomatkaa, ei rehellisen Suomen kansan:

        https://docplayer.fi/2788719-Mielipidelehti-tyon-toimeentulon-rauhan-ja-kansanvallan-puolesta-sivut-8-ja-9.html

        https://external-preview.redd.it/IROkltxPKHKP4mk2WxMPKd3fyCnQSVuFLqfpm0IxMHs.jpg?width=960&crop=smart&auto=webp&s=91156bfb0c960200533d33b6727a292bd7970822

        Tässä suvakkinaiset laukkasivat keskellemme pilkkaamaan raiskausten uhreja, mielenilmaisuun "Naisrauhan puolesta" Helsinki, Narinkkatori 30.1.2016:
        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001109714.html

        Katselin mieleilmaisuumme osallistuja. Oli siellä muutama "nahkatukkakin". Katsoin heitä, katsoin näitä naisia, muita suvakkeja, eikä itselleni tarvinnut enempää selittää ketkä ovat ystäviä ja ketkä vihollisia. Kannoin hiljaa kynttilääni kulkuessa, kuunnellen suvakkien pilkkahuutoja: "Rasistit, rasistit, hävetkää!" YLE-uutisissa oli kuvaa "rasistisesta marssistamme naisrauhan puolesta", mutta äänen YLE jätti pois: muslimien ja äärivasemmiston pilkkahuudot.

        Samana iltana, tuolloinen Espoon piispa, nykyinen arkkipiispa Tapio Luoma kirjoitti twitteriin tuomitsevansa rasistisen mielenilmaisumme ja että siellä oli kannettu Kristuksen ristiä. Ristin oli tuonut joku uskovainen nainen ja sen kantamisesta käytiin neuvottelu, johon järjestäjät lopulta suostuivat. Tämä oli vuotta aikaisemmin afgaanipedofiilin uhriksi joutuneen suomalaisnuoren muistoksi jonka tuo afgaanimatu raiskattuaan poltti elävältä kuoliaaksi. Ai? Ette ole lukeneet medioista?

        Erosin viimeisen kerran Suomen ev.luterilaisesta kirkosta. Myöskään mm. luterilaisen suvakkipapin ylläpitämällä ekumeenisella foorumilla ei saa tuomiten kirjoittaa matujen rikoksista, eikä suvakkeja saa kutsua suvakeiksi. Myöskin sieltä pidän itseni kaukana.
        .


      • rikos-oli
        OikeaKansanÄäni kirjoitti:

        Tjoo. Ei Valtosen pidä todellakaan olla epärehellinen tässä asiassa, mutta sillä tiedolla, mikä nyt itselläni esim. tästä tapauksesta on, käsittääkseni Valtonen itse ei rikosta suorittaessaan tiennyt sitä rikokseksi Malesiassa.

        Ja oliko se todellakaan edes rikos siellä? Siellähän piti olla uskonnonvapaus? Onko siellä kansalaisilla vapaus ottaa vastaan pieniä lahjoja turisteilta ja itse päättää, pitääkö lahjasta vai ei? Jos ei pidä, niin heittäköön roskiin. Mutta mitä se jollekin ulkopuoliselle ilmiantajalle kuului? Ja miksi poliisi reagoi niin voimallisesti tällaiseen tekoon?

        Suomessa äärivasemmistolla yhdessä muslimien kanssa (kuvassa) on oikeus häiritä rauhallisten isänmaallisten suomalaisten kokoontumista sekä häväistä koko Suomen valtiota, poliisin vieressä seisten ja katsoen rauhallisesti tätä itseilmaisun oikeutta, jonka puolesta erityisesti ex-presidenttimme Tarja Halonen on "lyönyt rumpua".

        Vasemmistoaatteeseen ei vain kuulu muiden, toisinajattelijoiden oikeus mielenilmaisuunsa, vaan sitä pitää saada tulla häiritsemään. Mielenosoitusoikeutta ei siis ole toisinajattelijoilla, vaan tässäkin näiden sananvapautta häiritsevillä kommunisteilla. Äärivasemmisto ei ole enää aikoihin ollut oman kansan ääni, vaan he ajavat vierasvaltojen ja kansojen oikeutta terrorisoida euroopaan alkuperäiskansoja, myös suomalaisia.

        Nämä tosiasiat säilyvät, ne eivät enää saa unohtua Suomen kansalta. Nämä vihavassarit ovat itseni kohdalla vaikuttaneet jopa käsityksiini nk. sisällissotamme aikaisista tapahtumista. Vielä muutama vuosi sitten uskoin varmasti, että punikit olivat tuolloin se kärsivä osapuoli ja valkoiset hirviöitä. Mutta, myös oma kokemukseni Helsingin toreilla on osoittanut varmaksi sen, että tilanne jopa vuonna 1918 mitä ilmeisimmin olikin täsmälleen päinvastainen kuin meille on valehdeltu. Valkoiset pyrkivät säilyttämään rauhan, punaisten jo tuolloin pyrkiessä estämään Suomen itsenäistymistä tulevasta Neuvostoliitosta. Monet Tampereen punaisista olivatkin Venäjältä paenneiden Kronstadtin matruusien kavereita ja rakastajattaria. Eli punkut pettivät ja tappoivat omaa kansaansa jo tuolloin. Nämä tämän päivän vihavassarit ovat noiden samojen, tsaarin murhaajien, joskin suomea puhuvaa, suoraa jälkikasvua. Mutta henki on tappajien. Esim. muutaman vuoden takaisissaTampereen itsenäisyyspäivän mellakoissa he rautaisilla liikennemerkeillä löivät poliisihevosia suoraan silmiin. Kommari on yksistään paha ihminen, mielestäni ei edes ihminen suorastaan.

        Tässä ollaan "kansanvallan" asialla, mutta huomatkaa, ei rehellisen Suomen kansan:

        https://docplayer.fi/2788719-Mielipidelehti-tyon-toimeentulon-rauhan-ja-kansanvallan-puolesta-sivut-8-ja-9.html

        https://external-preview.redd.it/IROkltxPKHKP4mk2WxMPKd3fyCnQSVuFLqfpm0IxMHs.jpg?width=960&crop=smart&auto=webp&s=91156bfb0c960200533d33b6727a292bd7970822

        Tässä suvakkinaiset laukkasivat keskellemme pilkkaamaan raiskausten uhreja, mielenilmaisuun "Naisrauhan puolesta" Helsinki, Narinkkatori 30.1.2016:
        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001109714.html

        Katselin mieleilmaisuumme osallistuja. Oli siellä muutama "nahkatukkakin". Katsoin heitä, katsoin näitä naisia, muita suvakkeja, eikä itselleni tarvinnut enempää selittää ketkä ovat ystäviä ja ketkä vihollisia. Kannoin hiljaa kynttilääni kulkuessa, kuunnellen suvakkien pilkkahuutoja: "Rasistit, rasistit, hävetkää!" YLE-uutisissa oli kuvaa "rasistisesta marssistamme naisrauhan puolesta", mutta äänen YLE jätti pois: muslimien ja äärivasemmiston pilkkahuudot.

        Samana iltana, tuolloinen Espoon piispa, nykyinen arkkipiispa Tapio Luoma kirjoitti twitteriin tuomitsevansa rasistisen mielenilmaisumme ja että siellä oli kannettu Kristuksen ristiä. Ristin oli tuonut joku uskovainen nainen ja sen kantamisesta käytiin neuvottelu, johon järjestäjät lopulta suostuivat. Tämä oli vuotta aikaisemmin afgaanipedofiilin uhriksi joutuneen suomalaisnuoren muistoksi jonka tuo afgaanimatu raiskattuaan poltti elävältä kuoliaaksi. Ai? Ette ole lukeneet medioista?

        Erosin viimeisen kerran Suomen ev.luterilaisesta kirkosta. Myöskään mm. luterilaisen suvakkipapin ylläpitämällä ekumeenisella foorumilla ei saa tuomiten kirjoittaa matujen rikoksista, eikä suvakkeja saa kutsua suvakeiksi. Myöskin sieltä pidän itseni kaukana.
        .

        Siinäpä se tyhmyys ja fnaattisuus onkin, ettei valtonen (muka) tiennyt. Höpö.
        Kuin murkkuikäinen koulun rehtorin puhuttelussa: en tienny ettei röökii saa polttaa...


    • nootti-kriisi
    • VasemmistoliitonSuojatit

      Suomen laki kieltää joukkoraiskaamisen. Näiden olisi pitänyt tietää tämä.

      Missä ovat suvakit? Onko rasismia tuomita nämä... eräänlaiset henkilöt, teosta joka tuomittujen omienkin sanojen mukaan oleellisesti kuuluu heidän omaan kulttuuriinsa:

      https://pt-media.org/2018/11/15/seinajoen-joukkoraiskauksesta-neljalle-afgaanille-vankeutta/

      Vai, onko kyseessä Vasemmistoliiton vaalikampanja, ollaan raiskareiden kavereita ja persu on se, joka nämä tuomitsee! Kuuluu niiden kulttuuriin ja hei Suomi ei ole yksin suomalaisten vaan meillä on monikulttuurisuus (johon suomalaisuus ei kuulu)!

      "Tunkekaa Suomi perseeseenne!" Ja persehän se on vasemmistoraiskareillekin tuttu kohde. Tulee seksistä ensimmäisenä mieleen.

      Narinkkatorin raiskareiden ilmoitus Suomen rasistiselle kansalle:

      https://external-preview.redd.it/IROkltxPKHKP4mk2WxMPKd3fyCnQSVuFLqfpm0IxMHs.jpg?width=960&crop=smart&auto=webp&s=91156bfb0c960200533d33b6727a292bd7970822

      Suomalaisten seksuaalisuvakkien ystävät tuomiolla:
      https://i2.wp.com/pt-media.org/wp-content/uploads/2018/11/Kuvakaappaus-2018-11-15-14-44-01.png?w=1250&ssl=1

      https://i0.wp.com/pt-media.org/wp-content/uploads/2018/11/Kuvakaappaus-2018-11-15-14-44-33.png?resize=1024,570&ssl=1

      https://i2.wp.com/pt-media.org/wp-content/uploads/2018/11/Kuvakaappaus-2018-11-15-14-42-51.png?w=740&ssl=1

      -Oikeuden mukaan Ghosuddin Ghiasuddin Waisuddin on syyllistynyt useaan raiskaukseen, josta tuomiona annettiin 2 vuotta 6 kuukautta vankeutta.
      -Chinigol Nawshadin katsottiin myös syyllistyneen raiskaukseen, jonka katsottiin olevan 2 vuoden vankeuden arvoinen.
      -Ahmadi Nabin katsottiin niin ikään syyllistyneen raiskaukseen, josta tuomioksi 2 vuotta 3 kuukautta vankeutta.
      -Shafai Abdullatif syyllistyi raiskaukseen ja hänelle langetettiin 3 vuoden vankeus.
      -Abdoli Meeraj tuomittiin 6 kuukauden ehdolliseen vankeuteen pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. Abdoli oli tyytynyt vain koskettelemaan naisen rintoja ja kuvaamaan kaveriensa akteja.

      Voimia rikoksen uhrille. Et ole tuskasi kanssa yksin. Me monet muutkin olemme kokeneet saman.

      Nyt koko rkp-vihervihavasemmiston yhteinen kaverikaarti mustat huivit naamalle ja rumpuja hakkaamaan: "Ei natseja Seinäjoelle! Ei natseja minnekään!"
      .

    • Äolk

      Niikoa nyt lähinnä kiinnostaa se että saa valtion rahoitusta yhdistykselleen jossa hänen poikansa on pomona. Kummallista ettei ole mitään eturistiriitaa..

    • ItsekinMarttyyri

      No, mitäs niille Malesian marttyyreille kuuluu tänä päivänä? Vieläkö on uho entinen?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9616
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2817
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      160
      2574
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2049
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1796
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1623
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1484
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1429
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe