Miten menestyn ipussa, opas IPUUTEEN!

iputien_opas

Hyvä jos maksaa mukisematta jäsenmaksunsa ja tuomitsee Kekkosen, Paasikiven, Tannerin, Karjalaisen, Virolaisen, mutta ostaa kauhtuneen Svinhuvudin kirjeet koska ne on uudelleen julkaissut VS-kustannus, kuitenkin välttäen niiden lukemista tai lukien liian oikeistolaisina lievin varauksin ja ehdottomasti pelkäksi halvaksi huumoriksi tulkiten.

Hyvä on myös jos IPU:lainen suree Itä-Donetskin rauhaisan ja rakastavan kapinakenraalin surmaa, se kun oli IPU:maakarin kaveri ja antohan hän tälle IPU:n aateveljelle rauhan ja hyväntahtiosuuden tunnustukseksi lippaantäydeltä ladatun pistoolinkin. Tämä tapaus oli niin suuri juhlahetki ja valonpilkahdus, että siitä julkaistiin oikein Youtuubi videokin. Ja ennen kaikkea tämä henkilö tiesi Venäjästä pelkästään hyvää ja halusi taistella Venäläisen rauhan puolesta väkivaltaisia ja sotaisia sotavankejaan armahtamatta. Mitään aitoja venäjämielisiä, siis oikeita ihmisiä hän ei koskaan kiduttanut.

IPU:n kannattajan tulee myös ehdottomasti ja kyseenalaistamatta tietää, että länsimaiden provokaatio on nytkin meneillään oleva konflikti jossa trikkikuvin ja videoin muka todistetaan sotilasaluksin ja tankkerein keinotekoisen ukrainan valtion alueelta alusten kulkeminen salmen läpi mustalle merelle ja sieltä välimerelle.

Hyvä ipuloinen on sellainen joka ei kysele liikoja eikä kyseenalaista, maksaa jäsenmaksujen lisäksi extraa ja on aina valmis lehtien jakoon, korttitalkoisiin ja muutenkin vaikkapa kahvin jakoon toreille itse kahvit ja teltat kustantaen.

Jatkuu

28

166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iputien-opas

      IPUssa on eduksi jos tuomitsee väkivallan vaikkapa kivittämällä ja sylkemällä isänmaallisia ja itsenäisyyttä juhlistavia kansalaisia.

      Nato tulee tuomita aina jyrkästi, se on perkele ja kurimus joka saa vain pakotettua ihanan itänaapurimme rauhaa ja pelkkää hyvää naapureilleen toivovan ja jakavan kansan puolustautumaan itselleen hyvin vastemmielisin keinoin.
      Jos YK:n suuri enemmistä yrittää tuomita Venäjää, on se länsimainen salaliitto ja bildfenmbergin käden jatke, mutta onneksi Venäjä estää päätöslauselmat Veetto-oikeudellaan ja se on hyvä.

      Venäjää ei suomen pidä ärsyttää koskaan millään kritiikillä tai suurlähettilästen pois lähettämisellä tai muutenkaan, koska Venäjä on suuri ja mahtava ja sillä on pitkä raja suomen kanssa. Ja venäjä on sotilasmahti mutta rauhaa rakastava. Mutta Ipun pitää tuomita Kokoomus, koska se on suurii ja mahtava ja täysin ylivoimainen ipun troikan rinnalla ja saavuttanut äänisaaliin johon ei riittäisi edes ipun kuudentuhannen vuoden yhteenlaksettujen talkoovaalien tulos??

      Tulee myös muistaa, että Suomi pakotti Neuvostovenäjän hyökkäämään tänne puolustushyökkäyksellä talvisodassa. Sotakiihkoinen suomen johto pilkkasi ja uhkaiili Venäjää eikä arvostanut Venäjän ihanan kansan valitseman johtaja Stalinin pelkästään hyväntahtoisia rauhanehdotuksa ja tarjouksia.

      IPU:laisen tulee aina muistaa, että kaikenlainen väite siitä, että Stalin olisi tapattanut omaa kansaansa ja toimitellut väkeä siperiaan pilvin pimein on pelkkää länsimaiden röyhkeää ja pahansuopaa valhetta ja mustamaalausta. Kaikki joukkohaudat ja muu on länsimaisen ja suomalaisten tekemiä joihin he ovat haudanneet sadistisesti surmaamiaan aseettomia Venäläisiä.

      Nootit olivat keksittyjä ja länsimielisten natomaakareiden omien toimien aikaansaamia valitettavia tapauksia joissa Venäjä toimi hyvin rauhanomaisesti ja kaikkia hyvien tapojen mukaisia käytäntöjä noudattaen.

      jatkuu-

    • iputien-opas

      Jokainen aito ipulainen tietää myös, että Venäjä tai sitä ennen Neuvostoliitto ei koskaan ole puuttunut Suomen politiikkaan, viattomasti se on joskus tarjonnut auttavaa kättään ja tukenut maamme demokraattisten ja taloudellisten olojen kehittymistä edes osin Venäjän tasolle.

      Tulee myös olla aina valmis ostamaan uudet kirjat joita IPU:n kaikentietävä ja parhaiten näkevä johto suosittelee. Puyhimykseksi julistettu entinen radioääni ja hänen kirjaamansa faktat on jokaisen ostettava ja mieluummin vaikkapa parinkymmenen painoksena.

      Venäjällä teekin on parempaa ja rupla on maailman vahvin ja arvonsa säilyttävin valuutta jota kaikki haluavat haalia mahdollisimman paljon, ainakin ipun johto voi vankalla ja kiistämättömällä asiantuntemuksellaan tuon vaahvistaa!

      IPU:n johtajilla on aina ollut Volga, Mosse tai Lada kulkupelinä. Pelkästään länsimaisten myyrien ja EKP:n takia se on valitettavasti pitänyt naamioida Volvoksi tai joksikin muuksi sangen epäluotettavaksi kulkupeliksi. Muuten koko IPU olisi halpamaisesti kielletty ja johtajat viety länsimailla niin yleisiin keskitysleireihin ja pakkotyölaitoksiin.

      Hyvä jos on homo, tai ainakin hommaa kokeillut tai pukeutuu sukupuolensa vastaisesti ja kehuu ymmärtävänsä. Erityisen hyvä on jos on muslimi tai hindu tai ateistikommari, kunhan ei ole pelkkä evankelisluterilainen.

      Vierasperäinen etu- ja -tai sukunimi katsotaan eduksi ja vielä parempi on, jos henkilö asuu tai on asunut pääosin ulkomailla, silloin henkilö on ehdotonta ykköskastia myös puolueen edustajaehdokkaaksi vaaleihin.

      jatkuu-

      • volvo-ja.mosse

        Volvo ja mosse näyttää hämärässä ihan samannäköisiltä


    • iputien-opas

      Kalevala tai muu kansallinen symboliikka, hannunvaakunat jne.. kuten leijona kuvat ja korut.. Peugeot onkin yksi jota ei suvita kulkuperlina, rellu ja sitikkakin käy mutta Peugeot..niitä ei katsota hyvällä, nehän kielivät kiistatta suvaitsemattomuudesta ja ulkomaalaisvihasta leijonakeulaisina. Sellaisia henkilöitä pitää ohjata oikeaan suuntaan hellävaraisin ottein, pitäen piilossa mutta mielellään maksajina.

      Hyvät iputoverit tässä aluksi asioita jotka tulee omaksua mukisematta, tai sitten ei, jos haluaa tukea toimintaa maksuin ja noudattanen kaikessa käytännössään ipujohdon esimerkkiä kerhon omissa tilaisuuksissa ja malttaa pitää omat mölyt visusti mahassaan.

      Vuonna 2009 IPU johtaja lankesi ihan hurvittelemaan, ja teki sangen kansallisesti ja kansantaloudellisesti aiemmin todella mekittävän materiaalin eli tervan kanssa tempauksen ja tervasi paikalle raahatun oven EU-komission edessä. Tästä onkin riittänyt riemua ja kerrottavaa usempaan vapaa suomi lehteen jatupailtaan. Jos henkilöltä ei löydy kuvaa tuosta tapahtumasta perhealbuuminsa etusivulta, ei hän ole aito IPU:lainen!

      jatkuuvarmastijoskus

      • itsekesk_narsis

        Jokaisen hartaan ja vannoutuneen IPU:laisen tulee loukata ja tuomita kaikki kritiikkiä ja totuutta jakavat tahot jotenkin vajavaisiksi. Korostaahan se tämän maan surkeimman puolueyritelmän kompuroivaa vuisikymmenten kolhimaa egoa paremmaksi omassa mielessä.


    • vieläkö-ipussa

      Vieläkö ipussa vaikuttaa ns. liperiläinen haara jonka toiminta koostui lähinnä kilpailevien puolueiden logojen pöllimisestä ja väittämisestä niitä omikseen

    • Iputien-opas

      IPU:ssa vallinnut eliitin hedoistinen narsismi on fakta jonka näkeminen ja kokeminen on hyväksyttävää ja itsestään selvyys. Jos olet nuori ja vähävarainen, ei se ole este toimia IPU:n hyväksi, jokainen voi raataa vaikka yötä päivää johtajan viimehetken oikkujen mukaan ja aamuisesta koulu- tai työpäivästä huolimatta nipistää hvyän aasian puolesta yön tuntinsa omilla välineillä, omin puhelin, sähkö ja ohjelmakustannuksin tapahtuvaa työtä varten. Palkkan tai kustannuksien hyvittämisen pyytäminen tuosta, olisi törkeä petos puoluetta ja suomivenäjä valtiota kohtaan. Vain johtaja on oikeutettu esittämään omissa toimissa aiheutuvista kustannuksistaan velkakirjaa. Mutta muille on itsestään selvyys, että jos johtaja heille lehtiä tai litteroita jaettavaksi postittaa, ne jäsen lunastaa siihen hintaan, jonka johtaja on omista vaivoistaan arvoisekseen syvästi kokenut.

      Ehkä seuraavaksi käydäänkin läpi mitä muuta vaikkapa nuoren neitosen on hyvä puolueen eteen tehdä...

    • imelänpistävä-haju

      Isäntien motiiveja ja tarkoitusperiä ei pidä epäillä, vaan jokainen lause tulee kyetä toistaa sanatarkasti.

    • anttikristush

      Rivi-ipuliksi kelpaa vaikka käsityskyky ja tulkinta ympäröivästä maailmasta olisi vähän.. hmmm sekavakin.. Ei haittaa vaikka Maojen pienet kirjat ja raamatun leviattanit ja aakkoset saavatkin henkilön hurmokseen. Kunhan maksaa jäsenmaksunsa, jakaa lehtisiä kaltaisilleen ja kerää kortteja eikä tajua, että homma junnaa paikallaan. Näkee jokaisessa eiIpulaisessa perkeleen ja jokaisessa tuotteen koodissa jotain pahaa, vain cccp on koskematon!

    • tee_IPUEXitti

      Miten IPU:n sisällä voi päästä neljän suosituimman joukkoon???

      nooooh??

      No liittymällä IPUUN tietysti!

      (totta puhuen tee sinäkin selkeä pesäero ja nopeasti)

    • uhraaaa

      Kunnon IPU:n palvojan tulee osata vähintään kolmekymmentä kirjainyhdistelmää. Ei ole väliä, vaikka osa olisi itse keksittyjäkin, mutta hyvä on selata vähän maailman uutismediaa ja napata sieltä mukaan sellaisia, joilla voi kuvitella saavuttavansa uskottavuutta ja poliittista arvovaltaa muitten pösilöipulien joukossa. Yhdistelmien kanssa on kuitenkin oltava siinä mielessä tarkkana, että ne eivät saa viitata mitenkään negatiivisessa mielessä C.C.C.P tai NL SU RUS yhistelmiä tai vastaaviin.

      • on-tärkeää

        On tärkeää osata tavata sana IPU nopeasti etu- ja takaperin

        Liperiläinen siipi on lisäksi erikoistunut varastamaan muiden puolueiden logoja omiin hämärätarkoituksiinsa


    • parhaita_lyps

      Joku fyysinen tai psyykkinen poikkeavuus tai oireyhtymä on ehdotonta plussaa!

    • örgörg

      Ipunistin tulee muistaa vähintään kolme kertaa päivässä toistaa mantrana;
      "IPU:lla menee hyvin, ipun suuri voitto on ihan näillä näppäimillä. IPU:a kannatavat kaikki! Suolieni murina ja kukkaroni pohja haluavat vain ylistää suurta IPU:a ja sen läppeensä rehellisiä ja maailman parhaita ja suosituimpia johtajiaan och samma på swenska ..... и то же на русском ...."

      tuota 3x/24h



      Vähintään 12 ipua ja sen erehtymätöntä ja maailmanhistorian voittoisinta johtoa ylistävää julkaisua sosiaalisissa medioissa. Myös halvat haastajat kuten kaikki kirjainyhdistelmät, länsimaat, demokratia, pankit, NATO sekä kaikki suurempien puolueiden menestys ja niissä vastuuta kantavien henkilöt ja heidän tekonsa tulee muistaa solvata ja vihjaista kaiken olevan suurta salaliittoa ja väärennöstä ja paljastaa nämä henkilöt niin fyysisesti kuin henkisestikin vajavaisiksi.

    • osaavia_kateeksi

      IPU:lallun tulee myös osata solvata sangen vyön alee tähdäten kaikkia paremman kansansuosion ja menestyksen viestillään ja toiminnallaan saavuttaneita puolueita. Pahimmin tulee vihata <pwerussuomalaisia ja näiden solvaamisessa ei pidä alatyyliä säästellä.

    • ohi_on

      Hyväksi IPU:laiseksi ei voi enää päästä, koska mestariksi voitelijat ovat poistuneet näyttämöltä ja pitivät mustasukkaisesti taikasalvan itsellään ja veivät lopputipat mennessään.

      • Pyhä-ipulaisuus

        Pyhä ipulaisuus on siis sementoitu ja vain valitut 440 000 pääsevät suurimpaan ipulaisuuteen


      • aamusta_päiväparhain
        Pyhä-ipulaisuus kirjoitti:

        Pyhä ipulaisuus on siis sementoitu ja vain valitut 440 000 pääsevät suurimpaan ipulaisuuteen

        Käytännössä tämä on johtanut siihen tilanteeseen, että koko revohkan jäsenkuntalainen on henkilökohttaisesti yli 20 000 kertaisesti kunnianimeltään suurempi ipulainen. Käytännössä tuo tarkoitti pientä ylöspäin menevää tarkistusta jäsenmaksuun, mutta muita rasitteita kunnianimestä ei ole jäsenmaksukorotuksen ja ahkeramman rasistintunnistus valvontavuorojen tuplaantuminen.


    • totuutta_tää

      Ipu ehdokkkaksi pääset, jos kustannat omat vaalityösi ja maksat vähän jäsenmaksua ja muuta tukea ja lupaat rähistä ja puuttua fyysisestikin sellaisten kantasuomalaisten liikkumiseen ja julkisilla paikoilla olemiseen, jonka ipujohtajat tai urhea ipuehdokas itse tulkitsee ilmeilevän, haisevan, maistuvan tai mitä tahansa muuten esiintyvän rasistisesti ja siihen tulkintaan on ipussa riittänyt jopa pelkän suomen lippukin käyttäminen tai näkyminen joskus!

      • anteeksi-keskeytys

        Anteeksi keskeytys mutta kuka tällä hetkellä johtaa Ipua? Huu is in tsaarge


      • kato_ipusta
        anteeksi-keskeytys kirjoitti:

        Anteeksi keskeytys mutta kuka tällä hetkellä johtaa Ipua? Huu is in tsaarge

        https://www.ipu.fi/yhteystiedot
        PJ on joku peruskoulun ope H Aitakari, aiemmin vihreisiin kuulunut selkeän vasemmistolaista linjaa vetävä kitaristi.

        Nettisivujen mukaan saa käsityksen, että joku kotkan koommarien porukka joka on joutunut halut omasta puolueestaan hautaamaan silkasta mahdottomuudesta saada kannattajakortteja koolle on tällä hetkellä ainoa jonkinlaisia elonmerkkejä ulospäin tarjoava ryhmä ja tietysti nettisivujen sisällön ja rasistivainot latoo palstoille sihteeri Lena Wiksten jolla on ainoa ipu.fi päätteinen sähköpostiosoitekin, ainakin julkisesti.


    • totuutta_tää

      ..niin Venäjän ja NL:n lippu taas kelpaavat hyvin osoittamaan luotettavuuden ja ihmisen hyväsi ipuluutuksi.

      • iputtajat---

        Onko tosi että kaikki iputtajat on juche-aate kommunistia


    • periaatteen_ehdokas
    • voitto_käsillä

      Jokaisen ipulin kannattaa muistaa ennen vaaleja toistaa manttraa, voitto on käsillä, ipu tulee ja tekee nyt historiaa jne..

      Vaalien jälkeen ääntenlaskun kertoessa jälleen kerran julman totuuden, ettei se ollutkaan voitto, vaan taaskin mentiiin äänituloksessa pohjamutiin, toistetaan jo aikojen alusta tilanteeseen sovitettua ipuuttista jatkomantraa, ipu teki itseään tunnetuksi.. tästä on hyvä jatkaa.

      Jokainen ipulainen vaikka menestyisikin sisäpiirissä, voisi tosin miettiä "onko tässä farssissa enää mitään järkeä" ja tehdä ipuexitit, ihan vaan saavuttaakseen elämässään jonkinlaisen todellisuuden kosketuspinnan.

      On järkevämpiäkin tapoja ja tahoja, joissa ihminen voi saavuttaa menestystä, suosiota ja ystäviä, ilman itsensä ja sen yhteisönsä harhauttamista ja utopioissa elelyä.

    • sotesoppa

      Niin ja kannattaa ottaa kunnia jostain mihin ei jollain sirpaleluokan ääriryhmällä ole ollut mitään vaikutusta. Varmaan isännät katsovat kummuistaan ylpeinä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2131
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe