Uskovat ja rokottomattomuus

rok

Muodossa eli Katsomossa on monia uskonnollisia suuntia. Jostain syystä siellä on alhainen vauvojen rokottamisaste. Tämä rokottamaton tuhkarokko lapsi oli tartuttanut SRK n tilaisuuksissa tuhkarokkoaan ja uhreina on sata ei rokotetta saanutta.

MIKÄ Riivaa ettei rokotetta SRK ien lapsia. Kieltään oppi?

23

297

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rokottamattomuus on pöljintä idiotismia mitä kuvitella saattaa,

      • Näin on.

        Seuraavana jonossa on olemattoman jumalan palvaaminen. Tuossahan ne mukavasti yhdistyvät ja osoittavat epäjumalan olevan rokottamattomia kyvytön suojaamaan.


      • he-ma kirjoitti:

        Näin on.

        Seuraavana jonossa on olemattoman jumalan palvaaminen. Tuossahan ne mukavasti yhdistyvät ja osoittavat epäjumalan olevan rokottamattomia kyvytön suojaamaan.

        Jumala ei ole kyvytön suojelemaan rokottamatonta, kuten ei sellaistakaan pölvästiä, joka liiallisessa uskonvarmuudessaan menee esim. nukkumaan yöksi leijonien luolaan. Hän on antanut ihmiselle terveen järjen, jota Hän toivoo jokaisen käyttävän...


      • Rokotettu

        Lapsen vanhemmat ovat ottaneet kovan riskin. Mitä jos ´rokko tarttuu vastasyntyneeseen ja hän menettää näkönsä tai jopa kuolee. Mitähän heidän Pietarinsa sanoo portilla. "Miksi murhasit... ".


      • Tipale kirjoitti:

        Jumala ei ole kyvytön suojelemaan rokottamatonta, kuten ei sellaistakaan pölvästiä, joka liiallisessa uskonvarmuudessaan menee esim. nukkumaan yöksi leijonien luolaan. Hän on antanut ihmiselle terveen järjen, jota Hän toivoo jokaisen käyttävän...

        Mielikuvitusjumala nimenomaan leikisti suojelee niitä, jotka suojelevatlapsiaan turvautumatta tuohon epäjumalaan.

        Jos ihan oikeasti luottaa tuohon jumalaan käy ihan yhtä paskaisesti kuin saarnaajalle Pohjois-Sentilekin saarilla.

        Millainen vamma pitää ihan aikuisten oikeasti olla sinun kaltaisillasi kädellisillä?


      • Lslwlwllw
        he-ma kirjoitti:

        Mielikuvitusjumala nimenomaan leikisti suojelee niitä, jotka suojelevatlapsiaan turvautumatta tuohon epäjumalaan.

        Jos ihan oikeasti luottaa tuohon jumalaan käy ihan yhtä paskaisesti kuin saarnaajalle Pohjois-Sentilekin saarilla.

        Millainen vamma pitää ihan aikuisten oikeasti olla sinun kaltaisillasi kädellisillä?

        Vihreät ovat suurin ryhmä jotka kieltäytyvät rokotuksista.


    • haloopöllöt

      Jos elää ikäsnsä omalla autiolla saarellaan siellä voi harjoittaa rokottamattomuutta, mutta muuten EI !

      tämä nyt ei paljoa järkeä vaadi asian tajuaminen.

    • rokote.ja.ympärileikkaus

      Siis ”yhden” kohdalla tämä tapaus on mielestäsi se alhainen vauvojen rokottamistilastopäätelmä. // tarkastellaan asiaa//.

      Okei. Mutta, onneksi monet rokotellaan, meillä on kaikki rokotettu.
      Maailmassakin rokotellaan, koska mm. höllä moraali, seksuaalisuudenpuolella tuo esim. klamydiataudin muodossa tuo lapsettomuutta. Siksi rokotellaan, että tämä moraalittomuussuuntaus saisi jatkua.
      ts. se = höllä moraali. Sehän kasvatuksessa opetetaan lapsuudesta lähtien.

      Entäpä, jos opetettaisiin, että pidättäytyy, ei tee, kuin esim. jotkut ateisti isä ja äiti tekevät, huikentelevat, jopa sekoilemalla pariskunnittain keskenään. Siis ei niin, koska se vie heidän lapsensa Molokin tuleen ja kitaan. Vaan pidättäytykää ja ottakaa Sanasta oppia ja vasta liiton virallistamisen jälkeen, mennään yhteen ja kas, se tauti ei tullutkaan. Ei sellaista kirousta peritty.
      Ja jopa avioliitossa kunnioitetaan toisiamme, eikä kuten ateisti isä ja äiti huikentelevaisuudessa elävät, niin pidetään aviovuode saastumattomana.
      Siis sen siemen- eli idean kautta, yksi rokotustarve vähenee.

      Mutta, onhan niitä asiallisia rokotteita, mutta ei riskittömiä. Yleensä tautikin muuttuu ja palaa ikäänkuin pahempana/kin. Eli immuunia ei aina onnistuta hakemaan piikein, eikä puntarein.

      Mitähän on 100–200 vuoden päästä. Käyköhän uusi kato kansojen keskuudessa, jossa kuolema niittää, vaikka kuinka on rokoteltu epidemiana tuhon tuulena. Mene ja tiedä.

      Mutta, kuis’ ateisti rokottaa syntiä - eli rakkaudettomuutta, laittomuutta vastaan lapsensa? Millaisella "piikillä" siinä käydään?

      Sekin olisi mielenkiintoinen asia.

      Minulla on yksi tapa - mutta se on "ympärileikkaus" oppi ja opetus, joka kohdistuu sydämeen. Kantsii miettiä, kun rokotuksiakin miettii, että pitäisikö MINUN ympärileikkauttaa sydän.

    • Lakia.eirikottu

      Rokottamattomuus ei ole rikos, miksi syyllistät?

      • Eikö? Aika helvetin paha synti ainakin altistaa lukematon määrä ihmisiä vakavalle sairaudelle.


      • Ei.Auta.SRK.eikä.Lenin

        On todellakin rikos jos rokottamattomuus johtaa esim. muiden pikkulasten tai aikuisten tartuntoihin, kuolemiin ja esim. naapurin odottavan äidin lapsen vammautumiseen. Jotkut näistäkin tyhmyyttään ja saamattomuuttaan olleet itse rokottamattomia.

        Ihminen ei ole vastuussa yksistään teoistaan vaan myös sen teon hedelmistä eli seurauksista ja seuraukset voivat olla raskaat kantaa. Mutta rokottamattomien lasten vanhemmat eivät kyllä itse mitään järin vastuuntuntoisia olekaan, eivät kanna vastuuta lapsistaan, huollettavistaan jotka ovat heille uskottu, eivät tekojensa seurauksista. "Mitä se mulle kuuluu", omaa itsekkyyttään ja periaatettaan altistavat muut ihmiset, omat ja naapurin lapset tai esim. vanhukset, jotka ovat heidän vastuulleen annetut. Itsestään kyllä pitävät huolen, muut ihmiset ovat näille kuin leluja.

        Monet unohtavat sen pikkuseikan, että vaikka poliisi ei täällä maanpäällä tarttuisikaan kaulukseen ja syyttäisi ehkä murhistakin, Taivaan tuomiolla on tällaisilla murhaheikeillä aika vaikeat oltavat, kuului sitten lessuihin tai helluihin, tahi vaikka pelastusarmeijaan. Myöskään Sirola-opiston läpikäyminen ja punainen jäsenkirja ei asiassa auta.


    • Veeällät rokotuttaa kersansa, koska se on Esivallan määräys.

    • LuotoPossvenskaLarsmo

      Sotkeeko guugle aloittajankin tekstiä? "Muodossa ja Katsomossa", siis: "Luodossa eli Larsmossa".

      Larsmossa ainakin aikoinaan oli helluntailaisten kuuluisa Lähetyskoti, parikymmentä lähetyssaarnaajan alkua parhaimmillaan yhtäaikaa. Onko edelleen? Eikai vain joku Larsmon hellariperhe ole taas kunnostautunut "uskossa" ja tartuttanut puoli pitäjää?
      .


      • alkuperäinen

        Joo puhelimeni sotki.


      • Lslslwl
        Tipale kirjoitti:

        Tämän mukaan tartuntavaara on ollut Risohällin rukoushuoneella, joka on lestadiolaisten kokoontumispaikka.


        https://yle.fi/uutiset/3-10532189

        Matut tuovat Eurooppaan ja Suomeen paljon vakavamliakin sairauksia kuin tuhkarokko.


    • Kysymys15

      Lesteissä riehuu rokotusten vastainen harhaoppi, joka aiheuttaa vakavan riskin.
      Saarnaajat nyt taisteluun tätä vastaan!

    • jesuiitta

      Ootko lääkäri kun keuhkoot äkkiä antipiootti ja varenpaine lääke ja kollesteroolikin on kohollaan mites veren sokeri sekin voi hyvät hyssykät äkkiä lääkäriin hebatiittis on jo oven takana...Lääkärit lomalla lääke yhtiön piikkiin...HÄ

    • Parastatutkiaasiaa

      Kuinka rokottamattomuus voi olla riski rokotetuille? Eikö rokotteilla olekaan tehoa?
      Ne jotka jättävät monet rokotteet väliin, ovat tietoisia lukuisista lääketieteellisistä tutkimuksista, joiden mukaan rokotteet aiheuttavat mm. heikentynyttä immuniteettiä, autoimmuunisairauksia, kätkytkuolemia, viivästynyttä kehitystä, autismia jne. Esim. flunssarokote on yksi suurimmista huijauksista!
      Mitä rokotteet sitten sisältävät? Alumiinia, formaldehydiä, toisinaan elohopeaa, eläinten kudosviljelmissä kasvatettuja soluja ym. mukavaa!

      • Tässä oli puhe perusroketteesta, joiden turvallisuus on takuulla todettu vuosikymmenten saatossa.


    • rahanperässä

      Moni näyttää myös unohtaneen sikapiikin aiheuttamat narkolepsiat.
      HPV-rokote on aiheuttanut maailmalla lukuisia halvaantumisia sekä myös kuolemantapauksia. Jopa lääkärit vaativat sen käytön lopettamista:
      http://elinahytonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/195822-hpv-rokotteet-laakarit-vaativat-rokotusten-lopettamista.
      Kysymys ei ole uskonnosta tai uskomuksista vaan yksinkertaisesti lääketieteellisistä havainnoista, joista tosin päätiedotusvälineet vaikenevat. Rokotteet ovat valtava bisnes lääketehtaille. Raha ratkaisee..

      • markku.lievonen

        Rokotteisiin liittyy bisnes, mutta myös ihmisen terveyden vaaliminen. Rokotteen kautta ihminen saa jonkinmoisen suojan tautia vastaan, joka on todellisuutta.

        Jos ihminen painottaa rokotteissa sen kielteisiä vaikutuksia ja ei anna rokotteita lapselleen /perheelleen, niin ihmisen on omattava ymmärrys ja huomioitava eliminoida riskit sairastumiseen. Miten ihmeessä tänä päivänä voi olla olemassa vanhemmat, jotka tietävät,- ettei lapsiaan ole rokotettu ja silti ottavat riskin ukomaan matkusteluissa.

        Rokottamattomuus tulee vaikuttaa ihmisen arvomaailmaan /valinta siten, miten luopuu täysin ulkomaan matkuteluista.Elämisen tavasta, joka juuri eniten vaikuttaa myös ilmaston lämpenemiseen/kin.

        Niin, yleensä neuvoloissa annetut rokotteet on täsmä rokotteita eli antavat hyvän suojan juuri määrättyä sairautta vastaan. Mutta, tämä "sikapiikin" antama suojaus on kyllä erittäin arveluttavaa, josta tosin ei kerrota. Rokotehan valmistetaan todennäköisyys menetelmin eli minkalainen tulevan infulenssan koostumus on joka muuntautunut.
        Aivan samansuuntainen mielikuva kuin arvuuttelisi minkalainen vaatetus ihmisellä tulisi olla tulevana vappuna. Menneen me tiedämme, mutta tulevaa emme. Jos hyvin onnistuu, niin kaikki hyvin. Taas pahimmassa tapauksessa täysin mönkään mennyt arvaus / lähes suojaton.


      • Mitä tekemistä vuosikymmeniä käytössä olleilla perusroketteilla (kuten Larsmon tapauksessa) on juuri kehitettyjen roketteiden kanssa?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Halkokarilla ammuttu

      Halkokarin uimarannan metsissä/tiellä poliiseja juoksenteli n.13.30.Onko pahvihousut setvimässä sukuriitoja?
      Kokkola
      36
      3444
    2. Yle aamu taas huolissaan laittomasti maassa olevien terveydenhuollosta

      Yle se jaksaa aina nostaa tämän asian esille, vaikka ei pitäisi. Laittomasti maassa olevat pitää säilöä ja karkoittaa, e
      Maailman menoa
      226
      2136
    3. Mitä tehdä kun eräs henkilö seuraa puhelintani

      Ja informoi asioitani ulkopuolisille ja ei kyse ei ole viranomaisista vaan sairaasta yksilöstä joka ei jätä rauhaan vaan
      Ikävä
      230
      2035
    4. Mitä haluat

      Toisesta vai haluatko mitään
      Ikävä
      195
      1775
    5. Tuli yhtäkkiä kova ikävä sinua, J

      Olisitpa täällä, niin voisin halata ja suukottaa sinua juuri nyt... Vaikka tilanne on mikä se on, enkä voi tätä oikeass
      Ikävä
      94
      1465
    6. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      114
      1301
    7. Jengi haluaa että

      Lähden täältä pois. Syystä että? Antaa tulla syitä nyt.... Huomenta sitten viimeisen kerran. 💔🐺🖤
      Ikävä
      198
      1246
    8. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      199
      1006
    9. Leskenpoltto, kastijärjestelmä ja muut asiat, joiden alkuperää ei tiedetä

      Leskenpoltto, kastijärjestelmä ja muut asiat, joita käytetään koko itää vastaan tietämättä niiden alkuperää. Aina kun o
      Hindulaisuus
      326
      1000
    10. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      75
      856
    Aihe