JEESUS ON IHMEELLINEN!

Otsikkoni lisäksi Jeesuksessa on se piirre, että hän ei hallitse väkivoimalla eikä väkivallalla; ei vaikka hänessä on paljon enemmän voimaa kuin pienessä kylässä. Jeesuksen voimasta puhuu se, että koko maailmankaikkeus on luotu hänen kautta, näin sen sanoo Johanneksen evankeliumin alkujakeet.

Ja yleensä kun Jeesus puhuu, hän tekee sen hyvin hienotunteisesti. Jeesus ei koskaan tule mörkönä nyt sitä ja sitä ja tätä ja tätä. Ei, hän sanoo asiansa hyvin rauhallisesti ja kauniisti.

Ja Jeesus on sellainen tyyppi, että häntä ei tarvitse pelätä, kun häntä lähestyy. Jeesukselle voi kertoa minkä asian tahansa, joka mieltä painaa ja askarruttaa ja häneltä ei ymmärrys ja neuvo lopu.

Paaaljon enemmän ihmiset voisivat kääntyä Jeesuksen puoleen kun jokin asia vain skarruttaa ja siihen tarvitaan apua, mutta valitettavasti iso osa ihmisistä on aivopesty julmalla ja säälimättömällä ateistisella propagandalla, jota juurikin valtamedia suoltaa kellon ympäri, ja ihmiset eivät ymmärrä, että nyt on jotain aivan perustavanlaatuisesti pielessä!

18

320

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmeellinen

      Olet oikeassa. Niin oikeassa.

      • todellaihmeellinen

        Joka olemattomien kanssa juttelee on TODELLA IHMEELLINEN.


    • VapahtajaOletSinä

      Niinpä, tosi ihmeellinen. Ihmiset puhua höpöttää siitä vaikka ainut havainto siitä on muutama muinaistaru. Täysin yliarvostettu temppumaakari.

      • Kyllä havaintoja Jeesuksesta ja hänen töistään on usealla uskovalla, vaikkakin harva on häntä nähnyt, mutta moni on saanut nähdä ja tuntea hänen voimavaikutuksia ja suoranaisia ihmeitä.

        Ja Jeesus ei ole mikään temppumaakari! Hän ei tee siksi ihmeitä, että haluaisi aiheuttaa kummastusta; hän tekee ihmeitä siksi, että hän rakastaa ihmisiä ja haluaa auttaa, sekä osoittaakseen, että hän on Jeesus-ihmisten Vapahtaja.

        Kaikkein tärkeimmät ilmoitukset Jeesuksesta löytyvät Raamatusta, ja varsinkin sen evankeliumeista- Matteus, Markus, Luukas ja Johannes. Myös muualla Raamatussa on Jeesuksesta kirjoitettu, jopa jo Vanhassa Testamentissa minun Raamatussani sivulla yhdeksän.


      • Eikiitosjeesus

        Lukemalla raamattua olet systemaattisesti väärässä kuten EJ Tennilä. Plasebovaikutusta uskomisella toki on ihan ilman jumalaakin.


      • tänäänkinautettu

        Hienosti kirjoitettu. Tänään olin vähän pulassa ja pyysin apua suoraan Jeesukselta. Apu tuli heti. Olin saanut aivan liian isot kantamukset pitkälle matkalle, ihme ja kumma matka sujui kevyesti. Ja mikä vielä astetta suurempi ihme, mikä laittoi minut tämän tänne kirjoittamaan, on se seikka, että vastaan tuli henkilö rullatuolissa ja hän huusi "Jeesus" ja rullatuolia työntänyt henkilö lempeästi siihen "ihanko totta" ja hymyili minulle lempeästi. Minäkin hymyilin, vaikka olisin voinut sanoa: " juu Hän auttaa kantamisessa" ehkä jopa kantoi minua, kun tosiaan niin helppoa oli. Kiitos Jeesukselle!


    • 123d123123f132

      onko tämä sitä kiva-puhetta?

    • kokemustaon

      - Se jeesus ketku on salakavala turpaanvetäjä ja saattaa potkia jalat alta , sen kanssa on oltava erittäin varovainen. - sen isä on psykiatrisen sairaalan tri mengele.

    • Mulla on kokemus Jeshuan Ilmestyksestä vuodelta 2003. Hän tuli Meksikosta ja oli matkalla Sebulonin luokse. Se mitä Meksikossa tapahtuu mielestäni osoittaa, että Jeshua välillä vaikuttaa väkivaltaan ja väkivoimaan ainakin välillisesti, jos ei suoraankin.

      Lisäksi hän oli tullessaan hyvin hiljainen; eikä puhunut yhtäkään turhaa sanaa. En oikein voi uskoa juttelevaan ja huulta heittävään Jeshuaan, vaan ainoastaan Isää matkivaan Jeesukseen, jonka huulilta ei lähde YHTÄKÄÄN TURHAA SANAA.

      Mutta mitä tulee tuohon väkivallattomuuteen niin ehkä Karitsa pyrkii siihen vähintään maailman loppuun asti jos hänkään. Sitten maailman lopussa Karitsa joutuu taisteluun kaikkia maailman sotilaita vastaan.

      Vuonna 2008 jouduin Jeshuan takia rukoilemaan Jehovaa: Jeesus sanoi Tulta minä olen tullut tuomaan maan päälle ja kuinka toivonkaan että se jo olisi syttynyt. Täytäthän Isä tämän Jeshuan rukouksen. Niin onkin syttynyt melkoinen maailmanpalo ja se näyttää laajenevan entisestään kunnes oikeus, rauha, vauraus ja totuus tulee Imaami Mahdin kautta ja hänen jäljessään rukoilevan Profeetta Isan kautta. Isan pitää rukoilla täst edes Mahdin jäljessä, koska nuo rukoukset ovat kovin rauhaa vastustavaa vihapuhetta, joita välillä purskahtaa Jeshuan huulilta.

      • turhapaimen

        Susi söi karitsan, koska jeesus ei sitä suojellut.


      • Itse asiassa vuoden 2009 alusta alkaen Jeesus ja Isä antoivat Suomen kansan ja kotieläimet Saatanan haltuun. Pelastusteiksi ja pakoteiksi määriteltiin Messiaanisuus ja Hetkinen raamatun lukemiseen maksullinen raamatunlukuopas.
        Vuoden 2008 elokuuhun asti oli aikaa tehdä tunnustus ja saada aikaan jotakin hyvää, mutta 2009 alusta alkaen on ollut vaikeaa.


      • onkmiulpienetaivot
        alfa123om kirjoitti:

        Itse asiassa vuoden 2009 alusta alkaen Jeesus ja Isä antoivat Suomen kansan ja kotieläimet Saatanan haltuun. Pelastusteiksi ja pakoteiksi määriteltiin Messiaanisuus ja Hetkinen raamatun lukemiseen maksullinen raamatunlukuopas.
        Vuoden 2008 elokuuhun asti oli aikaa tehdä tunnustus ja saada aikaan jotakin hyvää, mutta 2009 alusta alkaen on ollut vaikeaa.

        11.11.2018 (2 8 1=11) nousi näemmä uusi profeetta, josta ennustettiin.
        Mutta koska profeetta ei ollut "Mooseksenlain kannattajille" mieluinen, kun ei puhunut "Mooseksesta" he eivät halunneet uskoa häneen.
        Kristityt ovat nykypäivän kirjanoppineita ja juutalaisia, jotka odottavat tulevien profeettojenkin olevan sellaisia, kun itse ovat - raamattu käteen ja menoksi. Oliko Jeesuksella kirjaa? Ei.


    • onkmiulpienetaivot

      "hän sanoo asiansa hyvin rauhallisesti ja kauniisti."

      "Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valehtelija ja sen isä"

      Tässä Jeesus kertoi se, mitä tuon ajan juutalaiset olivat, ja ovat tänäkin päivänä, kuten myöhemmin todettiin. "He ovat kaikkien maailman ihmisten vihollisia".

      Te ette ota huomioon sitä, kuka kokosi raamatun, mitä poistettiin, mitä lisättiin. Te kumoatte "pyhää sanaa" jos väitätte, että se, mitä neljässä evankeliumissa on todettu, on kaikki, mitä Jeesus sanoi.

      Tutustukaa raamatun ristiriitaisuuksiin, ja alkakaa sitten keskustella Jeesuksesta, ettette petä itseänne. Pahimmillaan kristityt ovat todellakin kuin ruukkukasveja. Pohjasta olevasta reiästä eivät halua juuriensa tunkevan ulos, koska eivät pidä pohjassa olevaa reikää osana ruukkua. Tuo reikä on Jeesuksen sana "on merkit auringossa, kuussa, ja tähdissä". Samaa julistaa viisauden kirjan 7. luku. Ulkona vapaina eläviä lajitovereitaan ne väheksyvät, ja valittavat, ettei niillä ole ruukkua, eivätkä kykene näkemään, että nuo muut kasvit ovat osa Jumalan suurta ruukkua.

      • alfa123om

        Hieno kommentti suurimmalta osin 99 prosenttisesti tottakin, mutta jos aivan totta puhutaan niin on otettava huomioon, että raamattu ei välttämättä ole ristiriitainen itsensä kanssa lainkaan. Itse olen nimittäin huomannut menneeni harhaan lähinnä kirkkojen raamatusta antaman selityksen ja opetuksen tähden.
        Mutta tänä päivänä vuodesta 1998 alkaen on Kristus ylipappina taivaasta käsin ottanut Isältä ryöstösaalista ja selittää suvereenisti raamatun vertauskuvia ja kertoo avoimesti sanomaa Isästä. Se on tuonut uuden aspektin raamattuun.
        Raamattu tosin ei ole ainoa asia osata selittää, vaan ne profetiat jotka siihen on kirjoitettu toteutuessaan alkavat elää omaa elämäänsä. Tulee elävää sanaa ja jopa inkarnaatioita, jotka ovat kuin kirjeitä Jumalalta.
        Raamattu sinänsä on ristiriidaton, mutta Kristuksen ruumis eli kirkko ei ole ristiriidaton, vaan jakautuu jopa yli 30000 lahkoon. Jokaisella noilla yli 30000 lahkosta on omia käsityksiään raamatusta.


    • Jesse_Naskali

      Naapurille voi kertoa minkä asian tahansa. Pitää vaan huutaa seinän läpi kovempaa.

      • voiko-olla-totta

        wtf... ? =DD
        Siis mitäh? No, jos ajatellaan niin, että lauetessani voin onnistuakin siinä, mutta voi naapureita...


    • Eronnut.kirkosta
      • voiko-olla-totta

        En heittänyt ulos "kirkko jeesusta", vaan organisaation, joka ei välitä raamatun sanasta, johon kuitenkin uskonsa perustaa. Kun lukee raamatun epäloogisuuksia, ja tietää mitä uskovat sanovat, että raamattu on pyhän hengen voimalla tehty tjsp. niin ei voi muuta kun ihmetellä miten hyväuskoisia ihmiset ovat toistensa mielipiteille.

        Jumala on olemassa, ja tietääkseni Jeesuskin kävi maan päällä. Ei siinä mitään, mutta se, että uskovat ovat nenä kiinni raamatussa, kunnes ei enää järki päätä pakota...? Sitten he toistelevat, että israelia pitää siunata, vaikka siellä pidetään kuulemma virallisia raamatun/UT:n polttajaisia, ja ei-juutalaisia pidetään eläiminä.
        Onko raamattu juutalaisten salaliitto, jotta kristityt saataisi luotua, jotka eivät sitten pystyisi vastustamaan uutta maailmanhallitusta, ja jotta näitä voitaisi uusien sääntöjen/lakien velvoittamana jahdata terrorismista epäiltyinä? Kun kristityt saadaan hävitettyä, ja muslimeista tehtyä uuden "mahdi" hallitsijan mukaisesti juutalaisten orjia...? Maailmanlaajuinen salaliitto ei-juutalaisia vastaan?
        Ja kaiken siunaa "Jumala", vaikka kaikki ihmiset on kuulemma Aatamista lähtöisin, vaikka yksi tämän pojista Kain onnistuikin löytämään maailmasta toisenkin luodun naisen ja otti tämän vaimokseen? Siis jukoliste?!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe