B-juniorit

etelä

Mitä mieltä olette kauden joukkueista ja pelaajista.

40

1139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinhänseon

      Hyviä joukkueita ja hyviä pelaajia.

    • rauma

      Mikä tuo 27 jypin jätkä on?Ei voi muuta sanoa että....

    • pelipaikkamenijo

      Sarjataulukon viivan alapuoliset joukkueet alkaneet jo kilpavarustelun. Raakasti otettu A:sta poikia B:hen .Mutta näinhän se menee!

    • kilpaurheilu

      KILIPAKIAKKOO jossa tietyn sarjatason saavuttaminen on tärkeetä paitsi valmentajille myös joukkueille. Kilpaurheilun pelisääntöjen sisäistäminen on vaikeeta nuorille ja heidän vanhemmilleen. Harmittaahan se, jos pelaaja jää kokoonpanosta ulos, kun tähtipelaajat saapuvat kehiin. Siinä kohassa ei paljon yksilöiden kehittäminen paina. Ja säännöt on samat kaikille. Varmasti kaikki haluaa olla viivan yläpuolella ja B:ssä 26 pelin joukkueethan voi vielä ottaa A:sta vaikka ketä. Kaikki tarvitsevat varmasti ottavat apuja jos vain saavat. Näinhän kilpaurheilussa menee.

    • vierasjoukkue

      On se vaan karmeen näköistä menoa.

    • kokkolaice

      Mukava nähdä tuo jypin 27 tänään tääl Kokkolassa.Eli tervetuloa ja katsotaan miten jäällä jätkälle käy,varo vaan minua jäällä.

    • Seenitbeenthere

      Jääkiekko ei oo pitkään aikaan jos koskaan ollut kilpakiekkoa, vaan kaverikiekkoa. Se kuka tuntee kenet ratkaisee hyvin usein sen, ketkä valitaan joukkueeseen ja kuka pelaa eniten. Ennen A- junnusarjoja pelaajien kierrätys ja peliajan kierrätys olisi paljon suurempaa, jos oikeesti kilpailtaisiin peliajasta. ”Treenaa hyvin niin saat peliaikaa” on teoriaa; samat äijät pelaa, vaikka treenitaso ois viikolla ollut heikkoa.

      Valmentajien pitäis olla leijonia eikä lampaita - kierrättää äijiä ja antaa peliaikaa motivoituneille. Lahjakkuserot on kuitenkin pieniä muutaamaa tksilöä lukuunottamatta.

      • mitentoimisit

        Seenitbeenthere et usko tuota kirjoitustasi itsekkään. Varmasti näissä isävalmentajien joukkueissa suositaan omaa poikaa, mutta ajattele itsesi ulkopuoliseksi valmentajaksi jossa myös sinun työpaikkasi on kiinni siitä kuinka hyvin onnistut valmennuksessasi. Valitsetko siinä tilanteessa ne pelaajat jotka ovat "kavereita" vai ne pelaajat jotka ovat parhaita?


    • Seenitbeenthere

      “Mitentoimisit” - sinulla on positiivinen asenne ja se on hyvä juttu eläämään. Toisaalta et ehkä ole vielä kovin paljon maailmaa nähnyt ja kokenut.
      Kaltaisiasi tarvitaan niin junnukiekossa kuin muuallakin taistelemaan rehellisen kilpailun puolesta. Se taistelu ei pääty koskaan eikä sitä voine voittaa, mutta ei pidä luovuttaakaan.
      Realisti silti pitää olla ja varsinkin vanhempana.
      ”Mun firma voisi tarjota...” ” meil on noita lahjakortteja...” ” ai sä pelasit jaskan kanssa samaan aikaan...” ” ai teil on mökki siellä kanssa...” jne jne

      • mitentoimisit

        Edelleenkin tuo mun firma vois tarjota ym väitteet voi toimia isävalmentajien joukkueissa, mutta nämä jotka valmentavat ammatikseen ei voi ottaa niitä huomioon kun nämä vanhemmat jotka niitä lahjakortteja ja muita voi tarjoilla ei päätä siitä kuka seuraavalle kaudella saa sopimuksen ja silloin on kuitenkin kyse valmentajien työpaikoista. Aika paljon on tullut maailmaa nähtyä ja aikoinaan lähes 20 vuotta valmennettua. En minä ja tuskin sinäkään ottaisit joukkueeseen kädettömiä pelaajia jos tarjolla olisi parempia silloin kun kyseessä on sinun työpaikkasi.


    • Seenitbeenthere

      ongelma on siinä, että hyvin samankaltaiset pelaajat eivät saa samoja mahdollisuuksia. Täysin kädetön ei pääse kuin ehkä siellä pikkujunnuissa isäpapan siivellä eteenpäin; todella poikkeuksellin lahjakkuus saa ansaitsemansa peliajan.
      Olet ollut onnekas, jos et ole nähnyt korruptiota junnukiekossa.

    • naapurinpelaaja

      Nyt toi 27 on jo kakkoskentässä.Eikö jypillä ole muita jätkiä kun toi surffari?Onkohan toi niin sanotttu valmentajan lellipoika.

    • vierasjengi

      Jyp b pelaa kaunista träppii ;)

    • seuraaja

      Missä tämä jätkä (Jyp nor:27)nyt on kun ei ole ollut kokonpanossa?

    • Huoltajatrulaa

      Runkosarja pelattu. Näkemyksiä pleijareista? Onko kovia täydennyksiä tulossa kuvioihin?

    • Peukku

      Blues jyrää loppuun asti!
      Vakuuttava alku HPk:ta vastaan.

    • Punaverkkari

      Bluesin alku HPK ta vastaan ei juttujen perusteella ollut pelillisesti mitenkään vakuuttavaa vaikka numeroista voisi sellasta luulla . Kyllä Narrit on Stadin ykköset B ikäisissä. Blues häviää varmasti suoraan Narreille. Bluesissa ei ole yhtään 01 tai 02ikäluokan kärkipelaajaa, kun tutkitaan vähän tilastoja ja maajoukkuepelien määrää sekä niiden tilastoja . Bluesin tasoero Narreihin verrattuna on erittäin suuri kakkos, kolmos ja nelosketjuissa kokonaisuutena arvioitaessa. Narrit on todella paljon edellä niissä. Bluesin ykkönen on taas puolustuspäässä myös koko sarjan selvästi heikoin. Forslund on joukkueen selvästi paras hyökkääjä. Huuhtanen ja Virta olleet hyviä muutamissa näkemissäni peleissä ja varsinkin Virta. Veskojen peluutuksesta ihmeellistä sekoilua ja kehittämisajattelua vielä tässä vaiheessa kautta. Jokereissa tasaisuutta selvästi enemmän. Paras maalivahti. Jokereiden junioriketju ei kuulemma mahdu edes mukaan peleihin mutta olisi parempi kuin Bluesin ykkösen hyökkääjät. Kahdesta menee poikki. Sattumakaan ei sitä muuta.

      • Punaverkkari

        Mielenkiintoista että samalla nimimerkillä voi olla eri kirjoitaja. No mikäpä täällä yllättäisi.
        Itse ajattelin myös ennakkoon että Jokereilla jonnin verran etulyöntiasemaa Bluesiin nähden. Poffit tietenkin mahdollistavat yllätykset, no ei tällä kierroksella kuitenkaan.
        Punaverkkarin matka päättyi omalta osalta tähän.


    • Stadinkingitifk

      En nähnyt Blues-HPKta mutta tärkeä vaikuttava tekijä on sekin, että Bluesin A jatkaa. Siellä on Miettinen ja Hirvonen, jotka tekisi tuhoja narrien Btä vastaan. Oikeassa olet narrien tasaisuudesta, onnistumisia laajasti, viimeksi Tarkiaisen vuoro olla liekeissä (nelosketjun laitahyökkääjä, erittäin hyvää yhteispeliä ketjussa/kentällisessä viime vkl).
      Mutta ensi vuonna me punaiset taas tullaan!

    • ShalalaaItä-Helsingistä

      Ette te punaiset mitään tuu

    • Löysää

      Ei tuo Tapparan B:kään vakuuta vaikka on kuinka majua täynnä, kesyltä näyttää. Pitää muistaa ettei siellä maajoukkueessa kuitenkaan ne parhaat pelaa vaan ne joilla suhteet kunnossa liittoon, hyvä esimerkki veskavalinnat.

      • missämennäännyt

        Minkä ikäluokan veskavalintoja tarkoitat? Ja ketkä kuuluisi olla majussa?


      • Aluepolitiikka

        Tartutaan tähän. Maju valinnat ovat kyllä todellista mystiikkaa. U20 Slovakian turnaukseen on valittu pelaaja, joka ei mahtunut oman seurajoukkueensa kokoonpanoon. Lisäksi mukana Kanadan sarjassa 52:ssa pelissä 1 maalin tehnyt hemmo. Mahtuupa rosteriin myös alemmassa SM:ssä pelannut pelaaja. Siis vastaavasti A-maajoukkueeseen voisi valita mestis pelaajan. Toisaalta valinta ei kohdistunut SM-sarjan pakkien pistepörssin ylivoimaisesti voittaneeseen pelaajaan. Kyllä tämä viittaa valintakriteereissä ihan muuhun kuin päivän kuntoon.


    • EspooRules

      Iso yllätys jos Bluesin b ei ota avausvoittoa Tänään jokerit sarjassa. Pleijarit on eri pelejä ja niissä ratkaisee päivän kunto. En allekirjoita joukkueiden materiaalieroa ollenkaan. Bluesilla on pelituntuntuma tallella ja se ratkasee päivän päivän kunnon ohella ainakin avauspelin.

    • TottiH

      Jokerit-Blues:
      maalit ratkaisee eli kummasta jengistä löytyy ne kaverit, jotka pystyy iskee ne byyrit tiukassa paikassa.
      Veskapeli voi tietysti myös olla yllätysmomentti.
      Joukkuepelaaminen kolmas ratkaiseva tekijä. Kaikki noi äijät osaa luistella jne - fiksumpi jengi tulee voittamaan.

    • Voivoiblues

      Mitäköhän haaveilijoita täällä on? Ei Jokerit - Blues ole missään mielessä tasainen, erityisesti materiaalien suhteen.

    • VÄHÄNYMMÄRRYSTÄ

      Ei tule Bluesilla riittämään lähellekään eli ei pysty edes vakavasti haastamaan Jokereita. Blues on Jokereille pelkkä välipala!

    • Carlosque

      Miks Blues:lla on joku nollanolla syntynyt pelaamassa? Onx se niin pieni kylä,et ei löydy 01 ja 02 syntyneitä?

    • Peukku

      Hyvin haasto Blues - onnetar anto kuitenki Jokruille täl kertaa.

    • Yrjöraami

      Narrien nollakakkosilla on ”Blues pelko”; Blues:n nollaykkösillä ”Narripelko”.Historian taakkoja.
      Se kumpi pääsee eroon pelostaan ja pelaa tässä ja nyt, vie sarjan.
      Mielenkiintoinen mittelö - paras voittakoon!

    • Nuudelifani

      Nuudelia tankki täyteen niin tiistaina katsotaan taas!

    • Treentaso

      Miten Ilveksen B voi hävitä 14-1 Kärpille?

    • Yllätys

      Blues B:n kausi umpisurkea häntäpään sarjasijoituksineen. Mikä tähän on syy? Maalivahtipeli, 02-ikäluokka? Vai jotain muuta?

    • Espoohoi

      Vaikea sanoa ulkopuolisena mikä espoossa mättää! Viime vuonna Blues oli BSM runkosarjassa kakkonen ja puolivälieriässä tippui mestaruuden voittanutta IFK:ta vastaan ja Blues oli CSM:n ykönen viime vuonna. 01 ikäluokasta oli aika vähän pelaajia joukkuess. Mites onnistu joukkueen valmennus; vastuuvalmentajana oli kuitenkin eentinen huippukiekkoilija Tomi Mäkiaho jonka poika pelasi joukkueessa isoja minuutteja?

    • Surkeaa

      Ymmärtääkseni joukkue rakennettiin yhden miehen ympärille. Aika normaali isä valmennuskuvio.

    • HyväJokers

      Bluesin B:ssä tais olla yks 02, joka pelasi. Muut imi tuppia tai pelas akatemiassa.
      Jokereiten 01 pelaajat ratkaisi sarjan - olivat vaan parempia. Toivottavasti tuovat mitskut stadiin! Onnea jatkoon!!!

    • Ei_meillä

      Ompa outo kuvio Bluesilta, mutta sitä saa mitä tilaa.

    • Veikkaajagg

      Kärpät, jokerit, kalpa, ässät

    • Jokurajakiitti

      Miten tää Karoliina liittyy lätkään? Vois sen verran opetella kieltä please.

    • Taitoluistelija

      Jokerit!!!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      90
      4776
    2. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      29
      3404
    3. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      3192
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      51
      3037
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      24
      2965
    6. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      321
      2836
    7. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      44
      2717
    8. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      235
      2518
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      53
      2296
    10. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      25
      2296
    Aihe