Mitä hyväosaisempi, sitä lähempänä saatanaa

kirkastotuus

Kirkkain totuus on, että mitä hyväosaisempi olet, sitä lähemmin olet kaveeraanut pimeyden henkivaltojen kanssa. Tässä eivät mitkään selitykset paina, asia on prikulleen näin! Ihmisistä voi hyvinkin helposti päätellä minkä henkivaltojen avulla on elämässä sutkuteltu ja kuka on saatanan kanssa eniten tanssinut. Mitä enemmän on rahaa, autot, asunnot jne, sitä enemmän ihminen (kaikista ei voi tätä nimitystä edes käyttää) on käärmeillyt.

Tässä on turha tulla jonkun selittelemään, että hyväosainen olisi muka vaan osannut pelata korttinsa paremmin ja elänyt jotenkin viisaammin. Paskanmarjat,! Pisimmälle ovat päässeet ne, jotka ovat aina mahdollisuuden tullen käyttäneet hyväkseen hyvien ja empaattisten (ns.oikeiden) ihmisten hyväntahtoisuutta. Aina on jollain lailla kikkailtu matkan varrella. Asiat on tehty puolivillaisesti ja edetty pikavauhtia kohti omia voittoja, muiden hoitaessa kertyneitä sotkuja ja velvollisuuksia. Nämä pisimmälle sutkutelleet ovat suoranaisia verenimijöitä ja loisia, jotka elävät toisten ihmisten selkänahkasta.

Tässä tuleekin kehoitus teille kaikille sorretuille ja hyväksikäytetyille: Lopettakaa näiden käärmeitten tahtipuikon mukaan tanssiminen. Tehkää rohkeita ratkaisuja ja asettukkaa näitä käärmeitä vastaan. Sorrettujen nousu ja oikeuksiensa puolustaminen vaatii toki aluksi ponnisteluja, mutta lopussa kiitos seisoo - se on taattu.

Nyt tämä kusettajien aikakausi on tullut loppuunsa. Eihän nämä helpolla elämässä päässeet ole edes oikeasti elossa - pelkkiä "automaatiolla" meneviä ihmiskuoria vaan, Eikä näiden ihmiskuvotusten "arvoissa" ole mitään säilyttämisen arvoista. Moni heistä näyttää ulospäin muka niin hyvältä ihmiseltä, mutta sisus on pelkkää mustaa mätää. Nämä on niitä Raamatussakin mainittuja ulkokullattuja "ihmisiä".

Tässä maailmassa mennään pahasti valheellisen valontuojan tahtipuikon mukaan. Hyvä ja paha on käännetty ylösalaisin ja selkeästi totuuden ilmaiseva koitetaan hiljentää, tuomita hulluksi, kateelliseksi tai kapinalliseksi. Tämä näkyy räikeästi esim.maahanmuuttokritiikin leimaamisessa rasismiksi. Muualla maailmassa (esim.Englannissa ja Usassa) saatetaan juhlistaa vaikkapa häitä koristelemalla hääpaikka oman maan lipuilla. Suomessa liiallinen siniristilippujen käyttö katsotaan kutakuinkin nationalismiksi.
Ja kuinka moni on nähnyt maahanmuuttajan leipäjonossa? Jotenkin tuntuisi siltä, että jos todellakin ois muka sotaa paettu, käytös olisi nykymenoa nöyrempää, kiitollisempaa ja vaatimattomampaa.
Uskokaa omia silmliänne mitä näette - tiedätte kyllä totuuden.

Sorrettujen ja alistettujen oikeutettu agressio ja turhautuminen leimataan välittömästi hulluudeksi tai vihamielisyydeksi tms. Älkää enää suostuko näihin kävelevien ihmiskuorien määrittelemiin virheellisiin totuuksiin! Valheellinen positivismi pyrkii vaan lakaisemaan epäkohdat maton alle ja sama alistettu porukka joutuu kantamaan kaltoinkohtelun ahdistavaa taakkaa ja vaikenemaan, Älkää luottako näihin lipeviin hymyileviin ja hyväosaisiin guruihin, jotka toitottavat kaiken olevan vaan hyvää ja omasta asenteesta kiinni.

Älkää luottako hyväosaisiin paskiaisiin jotka heittävät paskaa köyhien silmille väittäen, ettei raha muka tuo onnea. Jokainen köyhä tietää tuon olevan paskapuhetta. Älkääkä luottako valhetotuuksiin siitä, että Suomessa muka oltaisiin tasa-arvoisia ja kaikilla olisi muka samat lähtökohdat. Tiedämme hyvin omasta elämänkokemuksesta ettei näin todellakaan ole! Näitä haistapaskan-totuuksia laukovat yleensä vain itse hyväosaiset (toki joku köyhä reppanakin on saatettu aivopestä uskomaan tuohon, nykyään jopa osa sorretuista uskoo ikäväkyllä hyväosaisten levittämään propagansaan... ).

Sen kummemmin en Raamattuun tukeudu, koska kyseinen eepos sisältää monia räikeitä arvoepäkohtia (eli lähinnä subjektiivisiä näkemyksiä siitä mikä muka on oikein) eikä totuutta voida kirjasta lukea. Mutta tietyt profetaaliset ilmoitukset siellä pitävät kirkkaasti paikkaansa tässä meidän lopun ajassamme. Esimerkiksi sanonta, että vanhemmat syö omia lapsaan. Tässä meidän ajassamme moni vanhemman ikäpolven edustaja on hyväosaisempi kuin esim. väliinputoajien sukupolvi ( kutakuinkin 70-puolivälistä 80 alkuun syntyneet - toki tämä aikahaarukka voi vähän elellä). Tämä sukupolvi on ollut kaikkein selkeinten poljeksittuna ja syljeksittynä. Ja kyseisen sukupolven elämää koko ajan vaan kurjistetaan (toki on näitä poikkeuksia...). Tätä sukupolvea paremmin menee jopa heitä huomattavasti nuoremmilla hemmoilla, näillä hyväosaisten penskoilla. Kyseiset jannut ajelee jo 15-vuotiaana kalliilla mopoautoillaan ja kaikki tuntuu olevan viimeistä huutoa (etuoikeutettu asenne löyhkää jo kauas näistä).

Mutta ei hätää - sorretut nousevat pian voittajiksi ja tämä valtaa pitävä ihmissaasta häviää.
Silti sanon vielä kerran: Älkää enää suostuko käärmeitten armoille vaan asettukaa niitä vastaan! Uskaltakaa sanoa totuus - oikea autenttinen mielipiteenne ilman filttereitä ja tehkää mitä on tehtävä, älkääkä sitä mitä sortaja käskee.

8

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kirkastotuus

      Muistakaa, että nämä hyväosaiset loiskäärmeet ovat taidokkaita manipuloijia ja selittelijöitä. He ovat koko ikänsä panostaneet asioiden selittelyyn ja totuuden manipulointiin sanoin. He ovat panostaneet suun pieksäntään ja selittelyyn tekojen sijaan. Usein ja pahimmillaan nämä käärmeet saavat toisen ihmisen epäilemään omaa totuuttaan ja jopa sitä, mitä on itse todella kokenut ja nähnyt.
      He ovat mestareita kääntämään oikean vääräksi ja jopa saamaan vääryyden kohteen tuntemaan itsensä syylliseksi. He osaavat myös käyttää taidokkaasti sympatiakorttia tarvittaessa, koska tietävät hyväsydämisen ja empaattisen ihmisen lankeavan tähän.
      Mutta nyt on aika lopettaa käärmeitten ja loisten sääliminen sekä selittelyihin lankeaminen!

      Nämä hyväosaiset osaavat todellakin vääristellä totuutta sanoin ja väittää sorretun osapuolen avautumista epäoikeudenmukaisuudesta.kateudeksi. Tätä sanaa "kateus" on käytetty tässä maassa todella julmasti ja vääristäen tällä oikeutetun tuohtumuksen epäoikeudenmukaisuudesta. Se ei ole kateutta, jos tuo julki selvän epäoikeudenmukaisuuden, epätasa-arvon ja tiettyjen ihmisryhmien epäoikeutetut etuudet yms.

      Kateus-kortin varjolla on mm. muodostunut tämä kieroutunut sanonta "toisen onni ei ole sinulta pois". Paskanmarjat! Jos maailmassa on tietty määrä rahaa ja osa porukasta kahmii tästä rahasta enemmän kuin toiset, niin kyllähän se tasan tarkkaan on toiselta pois! Kun toinen saa enemmän, väkisinkin toiselle jää vähemmän. Vai onko jollakulla kultalusikka suussa syntyneellä jokin maaginen tieto jostain muka pohjattomasta onnen ja rikkauksien kirstusta, josta riittää kaikille? Kuvitellaanpa että tälläinen kirstu olisi olemassa - olisihan sekin väärin, ettei sen sijainnista kerrottaisi kaikille tasapuolisesti...

      En ole tässä peräänkuuluttamassa mitään tasapäistä "kommunistista" rahanjakoa. Jokaiselle kuuluisi sen mukaan mitä on oikeasti ansainnut - pääsääntöisesti teoillaan, rehellisellä tekemisellä ja sillä, että on ollut rehellinen ja puhunut totuutta ilman selittelyjä ja kieroilua. Tässä ei nyt teoilla puhuta palkkatyöstä vaan kaikesta tekemisestä. Kyllä täällä maailmassa oikeamieliset ihmiset osaavat puuhastella ja panna hanskat heilumaan ilman loispoliitikkojen riistoaktiivimalleja! Yleensä heidän on pakko, jotta elämässä selviää yleensä päivästä toiseen. Ei ole muita siivoilemassa, korjailemassa, kokkailemassa ja passaamaassa kaikessa, kuten näillä loisille, jotka näitä haistapaskan kurjistamislakeja puuhastelevat.

      Turhille paskanjauhajille ja laiskoille perseellään istuville loisille ei kuulu penniäkään. Ja näitä kyllä hyväosaisissa riittää, sitä laiskempia taitavat olla mitä ylemmälle portaalle kavutaan.

      Parempaa maailmaa kohti, maailmaa jossa kukin saa sen minkä todella ansaitsee.
      Teot ratkaisevat. Paskanpuhujien, manipuloijien, kieroilijoitten ja selittelijöiden aikakausi päättyy.

    • EikäEiHei

      Olipa siinä paljon sontaa. Millä ihmeen perusteella muka hyvin elämässään pärjännyt olisi heti muita pahempi ihminen? Ei millään. Sinäkin vain lässytit ja syyttelit ilman mitään faktaa.

      Ei esim köyhyys yai laiskuus tee ihmisestä yhtään sen parempaa ihmistä. Oikeastaan moni köyhä on tosi ilkeä ja paskamainen muita kohtaan, koska on muka omasta mielestään jotenkin oikeutettu siihen. Ainoat ihmiset joiden tiedän tekevän hhväntekeväisyyttä tai lahjoittavan rahaa esim joulukeräyksiin ovat keskivertoa paremmin pärjänneitä.

      Lopeta tuollainen naurettava muiden syytteleminen ja tuomitseminen.

    • Sontahälytin

      Kirjoitus on kaikin puolin sontaa, mutta kysytäänpä nyt että mihin oikein vedät rajan tuossa että kuka on hyväosainen ja kuka ei? Mitenkäs käy kun alat tappamaan niitä hyväosaisia pois, loppuuko se jossain kohtaa vai tapatko aina sen joka on jäljelle jäävästä joukosta hyväosaisin? Eikö koko porukka lopulta häviä silloin? Eikö onnelliset ole ahkerimpia työntekijöitä jotka luo hyvinvointia muillekin? Kai he nyt ansaitsevatkin siitä jotakin? Miten voit väittää että ei, vaan pitäisi olla kaikilla kurjaa? Entä jos voitat lotossa. Annatko itse kaiken pois ja suostut kurjuuteen hyvyytesi tähden? Entä ne kenelle annoit rahat, heistähän tuli nyt hyväosaisia joten käytkö tappamassa heidät, ja tuhoat siinä oman työsi?

      Ei noissa sun puheissa ole tosiaan minkäänlaista tolkkua. Eikä maailmassa ole rahaa josta kahmitaan, vaan luonnonvaroja joista työllä tuotetaan hyödykkeitä joita rahalla mitataan. Yleensä on niin että ne jotka on vähiten ahneita, niille Jumala antaa eniten. Jotkut on kieroja ja saavat silti mutta on siinäkin tarkoituksensa.

    • tumatupi

      Yleensä hyväosaisuus on muitten selkänähästa hankittu. Harvempi sen ihan pelkällä omalla työllään luonut. Jos olet joskus paskan pomon tavannut, joutunut mielenterveyshoitolaan tai työttömäksi, tiedät kyllä että Suomessa ihmistä riistetään ja rutataan jotta sosiaalitantat ja -ukot yms. saavat jokapäiväisen leipänsä ja kaikkea muuta kivaa ja töitä riittää ja sinä tottelet ja kärsit.

    • crazy-mad-insane

      Olihan taas sellaiset psykoosit tulille tekstiä, että oksat pois. Luulen, että ennemminkin sinä olisit se joka makaisi naamallaan kadulla käsiraudoissa, ja tulisit raahatuksi putkaan. Ihan hyvä stoori muuten, mutta sisältö oli aikasen mitätön.

    • wolfofsuomi24

      Pitää varmasti jossain määrin paikkansa, ainakin jos tositapahtuviin perustuvia pörssi -ja huumerahaelokuvia on uskominen.

    • Pohdinto

      Kun on ahkera ja sinnikäs, esim. opiskelee pitkälle, niin saa hyvän työpaikan = hyväosainen. Kun on laiska eikä mikään oikein huvita, päätyy työttömäksi = huonompiosainen. Kumpiko sitten on parepi/pahempi, voi kukin itse päättää ja valita kummanko tien tahansa.

    • ooppelimies

      Kaikkeen löytyy ratkaisu siinä, että ostaa OOPPELIN.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5580
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1672
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1656
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1102
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      819
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe