Rasistit lopettekaa HETI!

Ällömedia

Hei,

Normaalisti en tänne kirjoittele, mutta nyt on alkanut tosissaan ottaa yksi asia päähän todenteolla. Milloin suomalaiset mediat ovat muuttuneet rasistisiksi?! Iltasanomat, kaleva ym. aina kun sattuu rikos tapahtumaan, ja tekijänä on sattunut olemaan ei-kantasuomalainen, pitää AINA alleviivata tekijän etnistä taustaa. Siis mitä ihmettä? Me olemme kaikki ihmisiä eikä meitä saisi erotella tollaisten tekijöiden vuoksi- nyt on vuosi 2018!

Hävettää olla suomalainen. Kaikki te persut, oodinin soturit ym. pellet te pilaatte Suomen maineen! Ymmärrättekö te sieltä impivaarasta käsin, että kansainvälisyys on päivän sana ja sen sijaan, että toivottaisitte ei-kantikset tervetulleeksi, te öykkäröitte ja käyttäydytte todella törkeästi. Linkittelette juuri noita rasisti-medioiden uutisia ja pikkupiirissä sitten öyhötätte.

Huoh. Onneksi Suomikin on muuttumassa huolimatta teistä rasisteista. Lisää turviksia saadaan joka vuosi <3 Itse teen vapaaehtoistyötä turvisten kanssa ja he ovat mielestäni he ovat todella kivoja ihmisiä. Totta kai kulttuurieroja ja pieniä sattumuksia löytyy, mutta kyllä meidän pitää osata mukautua muuttuvaan maailmaan. Se on pieni hinta siitä, että saamme kansainvälisen Suomen!

Toivon mukaan saamme ensi vuonna uuden hallituksen, joka oikeasti puolustaa turvisten ja muiden ei-kantasuomalaisten asemaa. Vihreät pärjäävät hyvin, ja uskon että myös vasemmisto (ihana Li <3) yllättää. Todennäköisesti SDP saadaan lisäksi "isoksi puolueeksi" mukaan, se on ihan ok jos vertaa muiden isojen puolueiden epäinhimilliseen politiikkaan (pakkopalautukset ym. muut - hyi helvetti sentään!). Saadaan onneksi persut ja ne siniset menneisyydet ulos poliittiselta kartalta!

Nojoo, sekalaista kirjottelua tuli. Ärsyttää vaan nämä medioiden viime päivänen uutisointityyli - ihan tahallaan haluavat aiheuttaa ongelmia :( Toivon vaan, että lopettaisitte tällaisen roskan NYT!

114

1866

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaikeravalta

      Onko väärin ottaa asiat esille niiden omilla nimillä. Suomessa ei voi keskustella mistään jos on eri mieltä, niin väläytellään rasisti korttia

      • Raiskaustilastot.Google

        Fakta on faktaa.. Google : Raiskausten lisääntyminen.


      • OletItse

        Juuri näin. Nyt on kyllä aloitteen kirjoittaja itse rasistinen meitä suomalaisia kohtaan, eikö sinua hävetä yhtään? Katso raiskaustilastoja, kukas niitä tekee?


      • En tule koskaan ymmärtämään näiden vihervassareitten halua tuotaa maahamme näitä nimensä/ikänsä valehtelevia pakolaismiehiä. Meillä on ihan omasta takaa kaikenlaisia seksuaalirikollisia, joita ei voi poistaa maasta.


      • TUO.YOUTUBEEN
        OletItse kirjoitti:

        Juuri näin. Nyt on kyllä aloitteen kirjoittaja itse rasistinen meitä suomalaisia kohtaan, eikö sinua hävetä yhtään? Katso raiskaustilastoja, kukas niitä tekee?

        James Hirvisaari rasistihuutelu.


      • OulunMatumiehet
        TUO.YOUTUBEEN kirjoitti:

        James Hirvisaari rasistihuutelu.

        Totta puhuu, Näinhän se on.


    • Aktiivimallin_kannattaja

      Turviksilla on jo verrattain hyvä asema. Siis, jos vertaa moneen muuhun maahan. Mitä vielä pitäisi lisätä? Kehumista ja hymyilyä, sekä kantaväestön kabareeta?

      • Äärisuvakki

        Kyllä meidän suomalaisten tosiaan täytyy ymmärtää muista - paljon rikkaammista kulttuureista tulevat, meidän oman, todella köyhän kultturimme rikastuttajina. Koraanin mukaanhan profeetta Mohammedin kolmas vaimo Aisha oli 9 vuotias, joten eiköhän koko tapaus ole islamin mukaan vain täysi-ikäisen morsiamen iskuyritys. Kiittäkäämme vain Sipilää ja muita äärisuvaitsevaisia johtajiamme tästä kansaamme kohdanneesta siunauksesta.


      • Tosin osa näistä elää edelleen 1600-luvun moraali ja kulttuuriperintönsä aatemaailmassa.


    • Buranaa

      Aloittajalta unohtunut ilmeisesti aamulääkkeet ottamatta.....

      • POSSUNTUTKIJA

        Oi, miten omaperäinen kommentti!


      • Latohaka

        Omaperäisestä tiedä. Osuva kyllä.


    • Niinpä_siis

      "Totta kai kulttuurieroja ja pieniä sattumuksia löytyy, mutta kyllä meidän pitää osata mukautua muuttuvaan maailmaan"

      Raiskauskin on vaan yllätysseksiä. Ja kaikille naisille burkhapakko.

      • Alle.15v.tyttö.uhrina

        Oulussa mehevää monikulttuuria...


    • mitemenee

      Mitä mä juuri luin? Olen hämmentynyt, kun en tiedä onko tämä trolli vain ihan tosissaan. Ei näistä aikuisten oikeasti enään osaa sanoa.

      • oulalalala

        tervetuloa "uuteen" maailmaan.


    • kellonni

      Jos sun hävettää olla suomalainen, tervemenoa valitsemaasi maahan valitsemallesi tielle. Tai Ouluun suvaitsemaan raajat auki -kyltti kädessä. Säästyisipähän jokunen normaali suomityttö haluamaltasi kulttuurin kohtaamiselta.

    • provotrollille

      "Normaalisti en tänne kirjoittele,,,,"
      Normaali et olekaan.

    • OikeaMedia

      Ei suomalaiset pilaa Suomen mainetta ei tietenkään vaan nämä järjettömät naisten ja lasten raiskaajat ja murhaajat se tekee. Sen nyt ymmärtää pieni lapsikin mutta ymmärrätkö sinä ap?

    • tuur

      Orvokki kulta. Tiedän että elämä on aina välillä aika raskasta mutta emmekö me voisi jo hieman rentoutua?

    • L44r

      Olipa lämmin ja hellyttävä provo persutrollilta. Persuja kun vaivaa oikeasti naisen puute. Siksi he tällä palstalla kirjoittelevat.

      • Kjähkjähhää

        Sama tuli mieleen. Näillä entisillä maalaisliittolaisilla on tuo öyhötys ja vasemmistoviha verissä.


    • rakassuomenmaa

      Onhan se hienoa, että ajattelet suomalaisten etua ja turvallisuutta, mutta millä hinnalla?
      Lähinnä tulee mieleen Suomen kansan petturuus, johon jo vääristyneellä ajatusmaailmallasi syyllistyt.
      Surullista, niin surullista, kun et osaa ajatella oman kansaasi [suomalaisten hyvinvointia ja turvallisuutta).

      Onneksi teitä on harvassa. Yhtä harvassa kun kotimaatamme puollustaneita sotaveteraaneja tänäpäivänä. Jos he olisivat vielä voimissaan niin saisit todellisen kyydin tuonpuoleiseen, kuten monet maahantunkeutujat ovat antaneet veljillemme ja sisarillemme.

      Hienoa kun haluat mokuttaa rakkaan kotimaamme ja näet siitä märkiä unia.

    • En.vaikene

      Aloittajan mielestä maahanmuuttajien tekemistä seksuaalirikoksista tulisi vaieta.
      Juuri tästä vaikenemisen kulttuurista kysyttiin tänään A-studiossakin ja sisäministeri Kai Mykkäsen mielestä näistä asioista pitää voida puhua avoimesti.
      Jos maahanmuuttajien tekemistä seksuaalirikoksista vaiettaisiin kuten aloittaja toivoisi, olisi se yhteiskunnan hiljainen hyväksyntä kyseisille teoille ja ei ainakaan vähentäisi näitä julmia tekoja.

      • qåaäzm

        Hiljaisuus on myöntymisen merkki.


      • qåaäzm

        Aloittaja hei, oman maan puolustaminen globalismin vaikuttamalta tuholta ei ole rasismia. Suurimpia rasisteja ovat ne jotka siitä eniten pitävän ääntä. Tämä on todistettu ihan käytännön tasolla. Mieluummin impivaara kuin täystuho.

        Vastustakaa GCM-sopimusta joka tuhoaa maanosan sekä länsimaisen kulttuurin. Arto Luukkasen aloite on päällä.


    • uiöuö

      Eli suomalaisilla ei mielestäsi saisi olla oikeutta omaan maahansa ja kulttuuriinsa? Joo on tämä kauheeta, tämä tunkkainen impivaaralaisuus, länsimaiset ihmisoikeudet, naisten ja miesten tasa-arvo, uskonnonvapaus ja seksuaalivähemmistöjen oikeudet... Ne sharia-lakiin jo äidinmaidossa sosiaalistetut pojat ovat kuin "raikas tuulahdus" jostain paremmasta.
      jos haluat että ystäviesi nimiä ei näy lehtien sivuilla niin sinun on parempi paasata HEILLE eikä meille. Viattomia me olemme niihin kuvottaviin rikoksiin pikkutyttöjä kohtaan. tai no ei aivan, kyllähän Ahtisaarikin jo pari vuotta sitten kehoitti, että meidän pitäisi kutsua heitä kahville ja tutustua paremmin. opettajatkin ovat innolla mukana touhussa, joten ei ihme, että idealistiset varhaisteinit, joilla ei vielä harkinta muutenkaan pelaa, ovat lähteneet tuohon touhuun mukaan, kun se on "ihqua".
      näin kiitospäivän aikoihin hupaisan piirroksen Rasmuksen sivuila, missä näytettiin kuinka intiaanit tervehtivät iloisina eurooppalaisia siirtolaisia ja kuvateksti kertoi: hekin toivottivat paperittomat siirtolaiset tervetulleiksi.
      Ilmeisesti se oli piikki Trumpille, joka suhtautuminen siirtolaisiin tiedetään, mutta voi myös kysyä, että miten lopulta kävi hyväätarkoittaville intiaaneille...
      Sinulla on varmaan loputtomasti hyviä ideoita siitä, miten sopuisasti saamme sharialain ja länsimaiset ihmisoikeudet pelittämään sopusoinnussa. Voitko valaista meitä?

      • Kohta suomalaisten pitää ottaa omat vanhat kulttuuriset erikoispiirteet ja tavat käyttöön eli seipäällä selkään ja puukolla kylkeen. Eiköhän se vieras ymmärrä siinä vaiheessa vaihtaa maisemaa/maata.


    • JaKokoomustrolliTrollaa

      KOKOOMUSTROLLI.

      On sama puhutaanko kansalta miljardien varastamisesta Saksan pankkiireille, Carunahuijauksesta, tai maaperän rikkauksien varastamisesta maailman veronkiertäjille, on Kokoomustrollaus aina samanlaista. Kansaa aivopestään uskomaan ettei Kokoomuksella ole osaa eikä arpaa tuhotöissä, vaan aina ne muut huijaavat tätä kansaa. Urpilainen järjesti Kreikan takuut, Haavisto Caruna-kaupat. Ja kulta-aarteiden rosvoamista kansalta perustellan trollauksella ettevät ne tuota voittoa, eikä niillä ulkomaisetkaan yhtiöt rikastu.

      Nyt kun viha lasteraiskaajamatuja kohtaan kuohuu, trollaavat Suomea matuilla täyttäneet paskakokkareet, miten kaikki muut matuttavat, mutta Kokoomus ei.

      Auta armias jos matut auttaisivat yhteiskuntaa täystuhon sijaan, olisivat mediat täynnä trolausta ja rahalla hankittuja juttuja siitä kuinka juuri Kokoomus yksin on aikaansaanut tämän Suomen pelastavan maahanmuuttovyöryn.

      • suomalaisetkyykkyyn

        Niin, Sipilähän tarjosi jopa yhtä taloaan pakolais rikollisille....


    • kuiperus

      Aloittaja nyt vaan menee komentamaan matuja, lopettakaa heti rikosten tekeminen, luuletko että uskovat?
      Perustuslaki 12§ Jokaisella on sananvapaus. Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista,julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä.
      Sharialaki ei ole voimassa Suomessa, joten älä yritä rajoittaa paerustuslailla turvattua oikeutta.

    • Vajakki

      Todennäköisesti aloittajalla on oma Irakilainen kulta, ihanine kulttuurieroineen... Onhan se tosi kivaa tuollainen monikulttuurinen joukkoraiskailu ja kaupan vartijan kaulaan puukottelu.

    • EerikkiII

      ”Aina kun sattuu rikos tapahtumaan” kas kummaa sehän onkin matu ” ”ulkomaalaistaustainen mies” ainakin male vielä. Kun esimerkiksi menee huomauttamaan marketin kakku kahvi jonossa matuile että ovat väärässä jonossa, se onkin rasismia. Miten niin on, jos tekisin huomautuksen suomalaisille se ei olekaan rasismia - kumma juttu, eikö vain???

    • Outoakäytöstä

      Ettekö te pienet ystäväiseni voisi saman tien linkittää kaikki koko maailmassa tapahtuneet raiskaus- ja henkirikokset tälle palstalle, ettekä vain teidän mielestänne kaikkein mehevimpiä uutisia?

      • poks_kupla

        No puhkaistaan sitten se sinun kuplasi. Jo pelkästään syyskuun lopusta uutisoidut matun/ matujen joukkoraiskaukset. (Niitä on 14)

        30. 7. 2018 uutisoitiin, että nainen raiskattiin uimarannan läheisyydessä Espoossa (Ilta-Sanomat).
        6. 8. 2018 uutisoitiin, että nainen raiskattiin teräaseella uhaten Pieksämäellä (Länsi-Savo).
        10. 8. 2018 uutisoitiin, että nuori nainen raiskattiin metsikössä Hyvinkäällä (Ilta-Sanomat).
        25. 8. 2018 uutisoitiin, että mies yritti raiskata kehityshäiriöisen naisen Espoossa (Nurmijärven Uutiset).
        11. 10. 2018 uutisoitiin miehestä, joka oli jo tuomittu kymmenien poikien hyväksikäytöstä, mutta joka oli uusinut tekojaan myöhemmin (MTV).
        2. 11. 2018 uutisoitiin, että nainen raiskattiin Karviassa (Satakunnan Kansa).
        7. 11. 2018 uutisoitiin, että mies raiskasi naisen Espoossa (Helsingin Sanomat).
        6. 11. 2018 uutisoitiin, että mies raiskasi naisen Jämsässä (Keskisuomalainen).
        15. 11. 2018 uutisoitiin, että miesjoukko raiskasi naisen Seinäjoella (Yle).
        17. 11. 2018 uutisoitiin, että oululaismies raiskasi naisen ja tytön saman yönä (Iltalehti).

        27. 11. 2018 uutisoitiin, että Oulun poliisi tutkii epäiltyjä kahteen lapseen kohdistuneita seksuaalirikoksia (Iltalehti).

        28. 11. 2018 uutisoitiin, että mies raiskasi kaksi naista perusteluna se, että Euroopassa saisi ”harrastaa seksiä vapaasti” (MTV uutiset).

        30. 11. 2018 uutisoitiin, että kolme miestä raiskasi naisen Espoossa (Yle).

        3. 12. 2018 uutisoitiin, että useiden miesten epäillään raiskanneen Oulussa 10-15-vuotiaan lapsen (MTV uutiset).


    • Mahumetti

      Aloittajan perustelu kehitysmasmuslimue haalimiselle Suomeen : "kansainvälisyys on päivän sana". Siinä vasta loistava perustelu, nyt minäkin vihdoin ymmärrän.

      Olisikohan kuitenkin nykytilanteessa paremmin perusteltua muuttaa aloittajan viesti näin:

      Joukkoraiskaajat lopettakaa HETI !

      Hävettää olla suomalainen. Kaikki te suvakkipellet te pilaatte Suomen! Ymmärrättekö te sieltä suvakkikuplastanne käsin, että rehellisyys on päivän sana ja sen sijaan, että toivottaisitte ei-kantikset takaisin kotimaihinsa naistensa ja lastensa luo te nimittelette kaikkia toisin ajattelevia rasisteiksi ja natseiksi ja valehtelette todella törkeästi. Sensuroitte "laatumedioiden" uutisista kaikki matujen törkeydet ja julkisuudessa sitten öyhötätte.

    • Köyhäeläkeläinen

      Voisit pitää vaali kampanjasi Hurstin leipäjonossa, jossa meitä köyhempiä kyykytetään, ja joudutaan anomaan ruokaa, että jotenkin selvitään täällä hyvinvointi yhteiskunnassa. SDP:tä en äänestä, koska petyin jo vuosia sitten, kuten petyin myös vasemmistoliittoon. Kokoomustahan en koskaan ole äänestänyt, ja vihreätkin ovat hajalla. Suomi nousuun, mutta millä jatkuu, kun me köyhemmät leipäjojoissa jonotamme. Kela on huono meille suomalaisille vähävaraisille, niin eikä maahanmuuttajia leipäjonoissa näy, ehkä niillä menee paremmin. Taitavat ne nuoret miehet iskeä lihaviakin naisia, että saavat rahaa ja ruokaa oleskelulupineen kaikkineen. Noo, päättäjät päättää, että kuinka paljon nuoria miehiä tänne päästetään nauravin suin. Tanska sentään aikoo laittaa rikolliset saareen jossa voivat raiskata toisiaan. Palauttavat sitten ne kotimaihinsakin. Tuntuu, että täytyy mennä keskuksiin syömään, ettei tartte leipäjonoissa suomalaisten jonottaa harva se päivä jotain ruokaa. Kapinahan tästä syntyy jossain vaiheessa, kun me ei saada syödä terveellisesti. täytynee alkaa pyytää sorsia, ja opetus kuinka kaikkia eläimiä nyljetään pääkaupunki seudullakin. Rullaatorilla on vaan vaikeaa edes sorsaa pyydystää. Noin 840€ eläkkeellä kun maksaa vuokraa, sähön ja muita niin Kela ei puhelinta hyväksy, eikä bussilippua. Jää sitten 400 jolla pitäisi tulla toimeen, ja ostaa lääkkeet. Jos pakolaiset ovat tärkeämpiä, kuin pieni suomen kansa, niin , niin...

    • SairastaVaginHoitoa

      On hirveän outoa että jotkut ovat huolissaan maahanmuuttajien syrjäytymisestä, varsinkin kun on raiskauksista tuomiolla, no 3 - 2 = 1 v ei yhdessä vuodessa syrjäydy kun on samanhenkisiä maanmiehiään ympärillä ihmettelemässä miten me näin vähän linnaa saimme - se on tämä meidän vankeinhoidon yritys parantaa ei lukita systeemi - eikö vain?

    • MV_LEHTI.paras

      Tikkurilan puukottaja, Siis tuo puukottaja joka löi vartijaa veitsellä kaulaan.. Kukahan se oli ? Yksi lehti tietää jo nimenkin..

    • GoneIn60Hours

      No, minkälaiset elukat heittää naisten päälle happoa ... varmaan kiitoksena siitä mitä po-po-poliisi tai joku muu piripää on niille juottanut? Onko todellakin nii? Mafia meininki.
      Suomessahan nuo sairaat yhteiskunnan huorat yleensä ammutaan. Siksi niitä murhia tapahtuu!

    • vitunkusipää

      Hei sairas aloittaja. Alapa jakamaan tuloistasi suomalaisille. 50€päivässä Hurstille tms.

    • KädelläVaan

      Hei kaikki MATUT lopettakaa HETI!

    • aika.typerä.aloitus

      Olipa hölmö aloittaja. Suomen kulttuuriin EI kuulu joukkoraiskaus. Sellainen ilmiö on vasta nyt tänne tullut, joten on kyllä lehdillä jopa velvollisuus kertoa asiasta.
      Lasten raiskaus ei myöskään ole kuulunut Suomen kulttuuriin, joten sekin on kerrottava.

      • felixsteiner

        Niin kysehän on myöskin pedofiiliasta kun alikäisiin kosetaan ja vielä joukko sellaisesta, laki pitää ottaa näissä tapauksissa mankarimassa muodossaan käyttöön ja tuomion istuttuaan nämä pedofiilit pitää poistaa heti maastamme.


    • qåaäzm

      Onko aloittajan mielestä kansainvälisyyttä se että eräs MONOkulttuurinen uskonto ottaa lopulta vallan maassamme jos suunta ei muutu? Onko se kansainvälisyyttä että annetaan kansamme nääntyä tulevaisuudessa verojen alle, kun tämä GCM-tuhonsopimus tulee? Tämä nimittäin mahdollistaa miljoonien tulon elätettäväksemme, ja naiset saavat pelätä raiskauksia yhä enemmän. Mikä on keino työllistää nämä miljoonat, kun omaakaan kansaa ei saada työllistettyä, ja kuinka sitten heidät työllistetään, joiden uskonto kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Sekö on kansainvälisyyttä että koko valtio on näistä asioista johtuen kaaoksessa sekä konkassa? Voi suvakkiajattelua, en paremmin sano.

      • qåaäzm

        Mikä aloittajan mielestä on estänyt kansainvälistymisen muulla tavoin kuin ottamalla miljoonia elätettäväksemme? Mikä sen estää tulevaisuudessa? Onko Japani ei-kansainvälinen? Se ei ota yhtään turvista maahansa. Onko Australia ei-kansainvälinen? Sillä maailman tiukempiin kuuluva turvispolitiikka. On vain huulten höpinää että nämä, valtaosin sopeutumattomat, toisivat kansainvälisyyden.

        Kukaan kriitikko ei vastusta oikeita hätääkärsiviä. Kuitenkin YK:n pakolaisjärjestön mukaan kolmisen prosenttia Välimeren yli tulevista täyttää oikean pakolaisen määritelmän. Muut ovat mitä ovat. Toisekseen, miksi nämä eivät lähde maatansa rakentamaan kun kerran näyttää siltä että olot ovat rauhoittuneet siellä mistä ovat tulleet? Olen käsittänyt että turvapaikan saaminen on väliaikainen asia.


      • qåaäzm

        Eikö teillä vasureilla ole mitään muuta argumenttia kuin tuo rasismijuttu mielessä? Eikö tule yhtään asiaperustetta esille puheistanne? Hoette vaan sitä yhtä ja samaa sanaa vaikka suurin osa kriitikoista ei ole rasisti, siis sen oikeassa merkityksessä. Puhukaa joskus asiaakin, eikä vain tuota yhtä sanaa, sanaa jonka tehovoima on hälventynyt aikoja sitten. Kun aletaan puhua itse asioista sekä perusteluista (kriitikot puhuvat), te vaikenette kuin muuri.


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Eikö teillä vasureilla ole mitään muuta argumenttia kuin tuo rasismijuttu mielessä? Eikö tule yhtään asiaperustetta esille puheistanne? Hoette vaan sitä yhtä ja samaa sanaa vaikka suurin osa kriitikoista ei ole rasisti, siis sen oikeassa merkityksessä. Puhukaa joskus asiaakin, eikä vain tuota yhtä sanaa, sanaa jonka tehovoima on hälventynyt aikoja sitten. Kun aletaan puhua itse asioista sekä perusteluista (kriitikot puhuvat), te vaikenette kuin muuri.

        Kun nyt kohkaatte siitä rasismista, niin ettekö tunnista itsessänne sitä asiaa? Padallahan on taipumus soimata kattilaa. Te olette suomalaisille rasisteja, kun ihmisyyttä uhmaten kiellätte toisinajattelun. Ottakaa huomioon myös se, että suomalaiset ovat pieni vähemmistö suhteessa tuohon miljardimääräiseen erään uskonnon väestöön maailmassa. Suomalaiset ovat etninen vähemmistö, mutta tuo uskonto ei ole. Painakaa tämä mieleen.


      • qåaäzm

        Meitäkin maastamme tykkääviä on alkanut ottaa päähän tuo maailmanlopun sopimuksen (GCM) hyväksyntä, sopimuksen jota salaa ajetaan ja joka tuhoaa tämän maan, sekä myöskin länsimaisen kulttuurin. Perustelut kuuluu näin:

        Kun nyt avataan ”taivaan portit” kaikille maailman halukkaille tulijoille tulla tähän maahan, niin meiltä loppuu voimat elättää näitä miljoonia. Hyvänen aika, eikö tämä mene teille suvakeille päähän? Tajuatteko, emme jaksa? Miksi sadistit kiusaatte omaa kansaa jopa miljoonilla elätettävillä?

        Eräs uskonto jota tulijat lähes kaikkinensa edustavat, heidän pyhä oppikirjanen kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen. Näin ollen meidän on heidät elätettävä. Mistä aiotte ottaa rahan miljoonien elätykseen? Heitä on miljoonia jos tätä vyöryä jatkuu vuosien ajan. Kuka elätykseen suostuu ehdointahdoin, te vasuritko joilla on aina kädet toisten taskuissa? Ehei, ennen lehmät lentää kuin että niin tapahtuu.

        Tämä ottaa päähän että tuhotaan ennen niin ihana maa. Sotaveteraanit ei tämän takia terveyttään uhranneet. He taistelivat kansallisvaltion puolesta. Nyt te häpeämättömät mitätöitte heidän uhrauksensa. Tätähän te punikit ette ajattele, empatiakyvyttömiä kun olette omaan kansaa kohtaan. Ne on vaan ne muut, ajattelette. Mikä piru teitä riivaa? Sehän se.

        Kuinka estätte erään uskonnon tulemasta valtaan hallitsemaan teitäkin suvakkeja? Tämä on vääjäämätöntä tällä menolla vuosikymmenten aikana ellei nyt tehdä asialle stoppia. Matemaattinen tosiasia on että se uskonto saa vallan. Ai mutta ettehän te ajattele niin pitkälle, teillä on vain se rasismi mielessä. Soriii.

        Vielä yksi kysymys. Millä aiotte turvata naisten sekä lasten turvallisuuden, kun jo nyt raiskaukset vaan yltyvät? Oulu esimerkkinä. Kun väkeä on jopa sata kertainen määrä noista kehitysmaista, kuinka te suvakit aiotte silloin turvallisuutta hoitaa, kun ette nytkään saa sitä aikaan? Oikeasti ette edes halua suomalaisille turvallisuutta, näille kullannupuille kyllä.


      • Rasismiako
        qåaäzm kirjoitti:

        Kun nyt kohkaatte siitä rasismista, niin ettekö tunnista itsessänne sitä asiaa? Padallahan on taipumus soimata kattilaa. Te olette suomalaisille rasisteja, kun ihmisyyttä uhmaten kiellätte toisinajattelun. Ottakaa huomioon myös se, että suomalaiset ovat pieni vähemmistö suhteessa tuohon miljardimääräiseen erään uskonnon väestöön maailmassa. Suomalaiset ovat etninen vähemmistö, mutta tuo uskonto ei ole. Painakaa tämä mieleen.

        Miksi heidän pitää muuttaa kaikki tänne???


      • qåaäzm
        Rasismiako kirjoitti:

        Miksi heidän pitää muuttaa kaikki tänne???

        Kysy sitä niiltä jotka haluavat heitä tänne rajattomastikin.


      • qåaäzm

        Tämäkin ketju kertoo sen että vasurisuvakkeja ohjaa ideologia, ei järki sekä faktat. Ongelmat johtuvat aina heidän mielestä niistä, jotka ulkomaalaisten rikoksista puhuvat, ei koskaan heistä ulkomaalaisista tai suvakeista itsestään. Isänmaalliset kun varoittavat näistä, he saavat heti natsittelut niskaansa. Onko tämä oikein että vaarasta varoittavia syytetään natseiksi? Haloo aikuiset älykkäätkin ihmiset, missä teidän logiikka on? Minun maalaisjärki on aina sanonut sen, että jos joku varoittaa vaarasta, sitä pitää kiittää siitä hyvästä, ei koskaan haukkua. Minä myös niin teen että kiitän.

        He itse, siis nämäkin vasurisuvakit edesauttavat näiden rikosten syntymistä maassamme. Suomalaiset raiskaa, kyllä. Pitääkö niitä huimasti lisätä sekä edesauttaa tuomalla kaikki halukkaat tähän maahan? Maailmaan mahtuu monenlaista ihmistä, kyllä. Mutta kun heitä otettaisiin miljoonia kuten vihervassarit haluaa, siinä joukossa on valtava määrä ei-toivottua rikollista, terrorismismiin taipuvaista ainesta. Jos miljoona otetaan, ja vaikkapa viisi prosenttia on terroristeja siinä joukossa, se tekee 50000 terroristia maahan. Miettikää suvakit. Onko teillä koskaan tämä käynyt mielessä? Tämä GCM-sopimus mahdollistaa tämän määrän sekä rajattomasti tulijoita. Se on kuolinisku Suomelle. Aamenta saa sanoa silloin.


      • qåaäzm

        Nyt Sipilä on järkyttynyt Oulun tapahtumasta. Eipä ollut ukko järkyttynyt silloin kun kutsui näitä varoituksista huolimatta maahan. Kun nyt tämä maan tuho-sopimus eli GCM astuu siis voimaan, niin sitten saa olla hallituksessa oikein ammattijärkyttyjät toimessaan. Kun ei passaa kuunnella viisaita neuvoja joita kriittiset antavat, järkyttykööt sitten vaikka maailman tappiin uusista pahuuksista joita tulee lisääntyvässä määrin. Alkusoitto on nähty.


    • faktaa-pukkaa

      Käännetään asia toisin päin. Entä jos valkoiset kantasuomalaiset miehet raiskaisivat mamu-naisia samalla suhteellisella %-osuudella kuin ulkomaalaistaustaiset muslimimiehet suomalaisia naisia? Puolustelisiko ketjun aloittaja nainen ( vaikuttaa kirjoituksen perusteella suvakki-naiselta) valkoisia tekijöitä? Sanoisiko hän että, "kaikki olemme vain ihmisiä"?
      En usko.
      Meillä on käsissämme kulttuuriin, uskontoon ja rotuun sidottu ongelma. Jotakin sairasta ja häiriintynyttä pitää olla muslimien kasvatuksessa tai perimässä koska eivät edes yritä muuttaa käyttäytymistään. Onko moskeijoissa moitittu valkoisten raiskauksia?

    • Mediatarkkailija

      Mitä ihmettä!? Valta- eli valhemediamme päinvastoin salailee mamujen rikoksia! Siitähän on valitettu foorumeilla ja somessa vaikka kuinka kauan.

      Avauksesta huomaa, kuinka valheellisen vääristynyt on kiihkomamuttajien näkemys asioista. Teksti kuulostaa trollailulta ja provoilulta, mutta kai se on joku hörhö kirjoittanut tosissaan?

    • PalleMusu

      Onko taas jäänyt aamulääkkeet ottamatta?? Ota ne ja juo pullo kossua kyytipoikana sekä mene meren ääreen ja lähde uimaan kohti Somaliaa. Uinti raikkaassa vedessä on nautinto aamutuimaan. Piristää kummasti.

    • Sumsummarum

      Mitä tähän voi enää muuta sanoa kuin suomalaiset, annetaan äänemme tulevissa vaaleissa sille puolueelle joka RAJAA maahanmuuton järjelliselle tasolle. Tarpeen vaatiessa rajatarkastajat paikalleen! Vaaditaan tekoja ei sanoja.

    • kjnkjnkj

      Mikä provo! Vahvasti joku on nyt nähnyt vaivaa.

      "Pikku sattumuksia" totta tosiaan, mitä nyt 33,3% raiskaajista on ulkomaalaisia suomessa - päälle ne, joilla on suomen kansalaisuus, mutta joita ei missään tilastoissa näe.

      Ja "kansainvälinen suomi" niinpä niin, pikemminkin kehitysmaalaistuva suomi: pakkoavioliittoja, äärisovinismia, raiskauksia, islamia, kunniakulttuuria, segregaatiota, syrjäytyneisyyttä... eikä juuri mitään mitä suomi kaipaisi tai tarvitsisi.

    • palautettavia

      Aloitus oli täyttä tuubaa ja provoamista. Näitä nykyisiä "ns. turviksia" ei suomessa tarvita lainkaan. Suurin osa rikollisia huijareita ja hyväksikäyttäjiä ilman perusteita. Elintasosuffaus ei kuulu turvapaikkaperusteiden piiriin. Säilöön odottamaan prosessin päättymistä ja viimeistään karkoitusautomaatilla valvottu palautus.

      • Tähän.On.Tultu

        Aloittajan mielestä maahanmuuttajataustaisten suorittamat raiskaukset eivät ole rasismia, mutta tekojen tuomitseminen on.


    • älä_syyllistä

      Suomessa ei ole rasismia. Ehkä hieman "muuttunutta tilannevastinetta", mutta rasismia se ei ole.

    • MikeMondeo

      Hyvä trolli. Tai oikeastaan ihan paska!

    • felixsteiner

      Kysehän on pedofiiliasta kun nuoria tyttöjä raiskataan ( niin ja viellä sakilla), eiköhän olisi aika ruveta puhumaan asioiden oikeilla nimillä ja lopettaa nämä rasismi höpötykset, kyllä suomessa pitää olla oikeus puhua asioista ilman että leimataan rasistiksi, sit pitäisi nämä pakolaisten suosimisjutut tasapuolisuuden nimissä leimata.Lopetetaan sisnisilmäisyys ja ruvetaan puhumaan asioiden oikeilla nimillä.

    • KovaLakiKäyttöön

      Kaikki pakolaiset ulos suomesta mitä tänne on tullutkin. Emme tarvitse mitään rikastuttamista nyt eikä tulevaisuudessa. Suomi vaikka yleislakkoon jotta saadaan raiskarit ulos maasta ja kunnon tuomiot käyttöön.Kuoleman tuomio kuuluu raiskaajille antaa,oli sitten kantis tai haittamuuttaja.

    • Uskoisin.näin

      Aloittaja tarkoittanee noita oulun raiskaajia, jotka syyllistyivät rasistiseen ja julmaan tekoon.

    • prikaatikessu

      Aloittaja on tietysti tämä helvetin pennaska!!!

    • kulttuuriero

      Rasismi on vain kulttuurieroista johtuva yksittäistapaus. Siis mitä ihmettä? Mistään yleisestä ei ole kysymys!
      Samoin Oulun seksirikollisliigan vuoden ajan harjoittama pikkutyttöjen raiskaus on yksittäistapaus joka johtuu siitä, että raiskaajille ei ole tiedotettu suomalaisista säänöistä!

      • 777777

        Kansan aloite vaan liikkeelle, sellaiset pakolaiset jotka eivät osaa elää Suomessa maan tavoilla, niin maasta karkoitus ja heti.


    • Oivaministeri

      Mykkänen, siinä oiva jees jees ministeri. Kaikki käy, heti 10 000 tulijaa paikkaamaan Suomen työvoimapulaa ja väestön vähenemistä.

    • joutoväkkee

      ei tuo taia kova työvoimapula olla ku meilpäin en oo paljo törmäilly ku kantaväkkee työpaikoillaan,mut asikkaina näittiä matuja näkkööp,ja kenehä lie veromarkoil EN nyt osso sannoo,ET kyyl osa jouttaa mänt POIISSS!ainahhii nää raiskaajat.ja oha tuol muuttai joutoväkkee liikaa.et menoks sano...

    • YksiUukontoVatsustaja

      En ollut ulkomaalaisvastainen vielä 5 vuotta sitten. Tietty uskonto sakki on minusta sen tehnyt: en pysty hyväksymään yhtään mitään tämän uskonnon arvomaailmaan kuuluvaa, enää. Rima on ylittynyt ja paluuta ei ole.

    • 0700

      Onhan tämä kauheaa ei voi sanoin kuvailla lapsia raiskataan julkisen ajoneuvon kuljettajaa ahdistellaan mitä viellä tapahtuu ennen kuin suomen päättäjät heräävät turun torilla tapot ja mitä ei viellä tiedetä.Ainoa lääke on vaalit katsokaa ketä äänestätte viellä voi olla toivoa että suomi palaa enalleen.

      • qåaäzm

        Ei ole muita kuin persut tai SKE. Muut ovat sielunsa myyneet tälle kaikelle paskalle.


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Ei ole muita kuin persut tai SKE. Muut ovat sielunsa myyneet tälle kaikelle paskalle.

        Ensin täytyy tietysti SKE:n päästä puolueeksi asti. Hilkulla se jo on.


    • Mäkeen

      Sipilät, orvot, mykkäset,jne heti mäkeen ja asialliset Suomen puolta pitävät tilalle.
      Kaikki kyttäävät eu palkkiovirkoja esim Katainen...
      Kohta ei uskalla ovesta ulos mennä...

    • negru_torpedointia

      Aloittajalle tunteella: - Eihän me ole vielä edes aloitettu.

    • niinPerinKyllästynyt

      Tervemenoa vaan sinne ihannemaahasi ihan paikanpäälle pysyväisesti; syyriaan iraniin agfanistaniin libyaan.. Valitse vapaasti. Suomalaiset haluamme pitää Suomen aitona Suomena!!! Elää täällä vapaasti ja kunnioittaa omia tapojamme ja kulttuuriamme. Elää ilman, että joka päivä pelkäämme puukotusta, raiskaamista, ryöstämistä.

      Kaikki kivittämiskulttuurista tänne tulleet, sivistystä vailla olevat ja oppimaan haluttomat: POIS!!!

    • Takuulla

      Näitä rasisti AINOJA ja MARJAANOITA suomenkansaa kohtaa näyttää viellä toistaiseksi
      matuineen riittävän aloittamaan tyhmyytensä näyttämiseen näillä keskustelupalstoilla.
      Suomenkansan herätessä ne viellä lähetetään matuineen vaikka uimalla taikinapuun oksille
      raiskareitten maihin oppimaan mitä niissä maissa on rasistisuus ja tuo ihana"Rauhanuskonto".
      Aamu valkenee ja se aika on ovella.

    • Eivoikommentoidaedes

      Siis mihin verrattuna Suomi menettää maineensa? Niihin matujen lähtömaihinko verrattuna? Kirjoituksesi ilmentää puhdasta hölmöyttä. Se on huomattu että ovat kärkkäitä ja äänekkäitä pitämään omien tapojensa puolta. Koska ovat niitä otsikossasi mainittuja itsekin.

    • puolinjatoisin

      No ehkä siihen joskus päästään, kunhan integroituvat Suomen yhteiskuntaan, jonka kulttuuriin kuuluu koskemattomuus ja tasa-arvo.
      Oulun sairaalaraiskauksen tai sen yrityksen uutisoinnissa mainittiin erikseen, että tekijät ovat kantasuomalaisia. Harmittaako tämä aloittajaa?

    • pitäiskö-oppa-jotain

      Kovasti olet harhainen, noh tulee sulle varmaan tilipäivä kun nimeltämainitsemattomat survoo sua aunukseen.

      • pöljiä..riittää

        sekaisin on pää , aloittajalla siis.


    • DonKihot

      Sarkasmi on todella vaikea laji, sitä on ainakin yhtä vaikea luoda kuin ymmärtää!

    • Perkeletto

      Yleensähän näistä ei todellakaan kirjoiteta oikeilla nimillä, nyt esille tulleita ei suuren julkisuuden vuoksi voitu enää olla kertomatta. Jos jossain Suomalainen tekijä/ nimi, niin varmasti lukee jutussa, samoin jos haetaan tuntomerkkeihin sopivaa ja sattuu olemaan valkoinen, niin kuva näytetään muussa tapauksessa etsitään korkeintaan tummahiuksista epäiltyä, eikä rikosta edes voida kertoa. Pelottavan paljon jutuissa vaan on näitä jälkimmäisiä.

    • ulosheittoavaan

      Elintaso jetkat pois suomestamme, näille jyrkkä ei heti rajalla.

    • sajdlasjdklasd

      Suomi tulee melkoisessa jälkijunassa koko rasismi-keskustelussa.
      Meillä ei oikein vielä ymmärretä, kuka on maahanmuuttaja, kuka turvapaikanhakija tai työperäisessä tarkoituksessa Suomeen muuttanut henkilö. Kaikki niputetaan yhteen.
      Keskivertomaahanmuuttaja ei tule Suomeen raiskailemaan tai ajamaan esim. omaa uskontoaan. Keskivertomaahanmuuttaja tulee Suomeen pakoon sotaa, köyhyyttä ja ala-arvoista elämää.
      Jos itse asuisin esim. Eritreassa ja minulla olisi perhe, tekisin kaikkeni, jotta elämäntilanteeni paranesi. Lähtisin pakoon,
      Suomessa rasistit eivät kykene ymmärtämään, mistä oloista Suomeen tullaan.
      Nähdään marginaaliryhmän tekemiä rikoksia, jotka ovat ehdottomasti rikoksia, joista pitää tekijät palauttaa takaisin lähtömaahan.

    • Antautunut

      Ovatkohan samoja ihmisiä.
      Metoo - Mamujen seksirikosten kommentoijat.
      Jo nyt näitä vertailemalla ja vastakkainasettelemalle saisi esiin mitö pöyristyttävintä tyhmyyttä

      Ennen
      Sallittiin maanmiesten yrittäminen vielä parinkin kiellon päälle ja yleensä se imarteli imarrellut kohdettaan. Raiskauksia ja väkivaltaa ei ole hyväksytty.
      Mamua ei saanut katsoa silmiin puhumattakaan hymystä antautumisen merkiksi.

      Nyt
      Nyt on tatuointia joka kohtaa kehoa ja ne estoitta esitellään.. Huulet pursuaa kosteusvoiteessaan, posket pullottaa muodottomina.. Televisio on täynnään paritusohjelmia.
      maanmies ei saa katsoa viipyilevästi eikä kehua kampausta tai pukeutumista.
      Mamun raisrausta kuorossa vähätellään .

      Mieletön, mieletön Suomi

      • ipe12

        lääkkeet otettu?


    • tellusonyhteinen

      No empä kehdannut lukea juttuasi kuin pari kappaletta, joten kommentoin vain alkua. Elikäs mitä kummallista pahaa siinä on, jos rikoksentekijästä mainitaan etninen tausta. Sitä ei yleensä tehdä, jos ihminen on saanut kansalaisuuden, mutta nämä ns. välitilassa olevien kohdalla statustieto annetaan. Ja eikös se olikin hyvä vauhdittaja maahanmuutoprosessin kehittämisen kiihdyttämiseksi. Jos nämä rehelliset tulijat saadaan nopeutetusti sopeutumaan maamme käytäntöihin ja voimavaraksi, niin sillä maininnan hinnalla saadaan todella paljon hyvää aikaan. Jos on saanut hylyn kansalaisuusanomukseensa, niin siihen on varmasti olemassa hyvät perustelut. - Mainitseehan media esim. törttöilleen sukupuolen, iän, kotikunnan, ammatin jne. ihan natiiveistakin. Äläkä unohda, että epäaitoja tulijoitakin on todella runsaasti.
      Viranomaisvoimavarantoa tulisi lisätä ja kotouttamisprosesseja kehittää. Samoin natiivit voisivat ottaa kummiperheitä tai kummihenkilöitä, jotta kotoutuminen maan tapoihin tehostuisi ja siinä sivussa saisi itsekin laajennettua erilaisten kulttuurien käytännöistä.

    • Niinpä. Rasismi on asia erikseen, mutta tiettyjen tosiasioiden toteaminen eri. Ymmärrän, että puollat "turvisten" ottamista Suomeen, mutta siinäkin asiassa kannattaa ehkä olla varovainen. Fakta on se, että Suomen kaltaisessa maassa, jossa väestö on ollut melko homogeeninen - ja tarkoitan tällä nyt valkoihoisuutta - on hyvin ilmeistä, että poikkeavan näköisiä, tummaihoisia ihmisiä kohdellaan paskasti ja syrjitään. Homma toimii myös toisinpäin. Olen sen merimiehenä arabimaissa ja Afrikassa kokemuksesta huomannut. Näin on kautta historian ja kautta maailman ollut aina ja tulee olemaan, oli sitten vuosi 2018 tai 2018 ekr. Ihmisten luonnolle ei vaan voi mitään. Valitettavasti.
      Conakryssa vältin täpärästi pieksennän viranomaisten taholta kun annoin kelloni poliisille, joka pysäytti minut täysin syyttä keskellä kaupunkia. Lagosissa piti maksaa 100 USD poliisille, jotta sain juoda tuopin baaritiskillä ilman, että minut olisi raahattu sivukujalle hakattavaksi. Länsi-Afrikan maissa vihataan valkoisia; on hyvin vaarallista liikkua kaupungilla, Marokossa ja Tunisiassa viranomaiset tyhjentävät laivan sikelikaapin omiin laukkuihinsa täysin välittämättä laeista. Myyvät sitten eteenpäin omilleen. Ja jos valitat, tekevät kiusaa tarkastamalla koko laivan keulasta perään muka huumeiden takia, mutta todellisuudessa osoittaakseen valtaansa. Etsivät "vikoja", joiden perusteella voi pummata lisää tupakkaa tai dollareita.
      Että toimii se toisinkinpäin. Kannattaa ehkä valkata ne tulijat tarkasti.
      Afrikkalaisen ja arabikulttuurin ero meidän kulttuuriimme on suuri. Kotouttaminen toimii fiksujen yksilöiden tasolla, mutta suuri osa on massaa. joka päätyy slummiutumaan, kuten jo on tapahtumassa - kiitos kielitaitovaatimuksen ja työnantajien harrastaman rasismin nimen perusteella jne. . Valtaosa syrjäytyy ja deegujengi on deegujengiä ihonväristä ja uskonnosta riippumatta. Konnat samoin. Tervetuloa itä-Helsinkiin katsomaan menoa.

    • Helppoaelämää

      Mehän kaiken maksamme, lisääntyvinä veroina, maksuja sinne tänne, kaikki otetaan irti työtätekevästä. Vain siksi että tulokkailla olisi asiat hyvin, rikoksiin, raiskauksiin jää aikaa ja kaupoissa notkumisiin kelagoldin kanssa.

    • Pimpittäjä

      Raiskareiden ulkomaataustaisuus on yli 90 % verrattuna kanta-Suomalaisuuteen kertoo tilasto.

    • DonKihot

      Mitä on rasismi? Nykymaailmassa jossa on öyhöttäjiä jotka kieltävät eri rotujen olemassaolon (ja siis kieltävät rotuerojen olemassaolon) mutta leimaavat joitakin ihmisiä rasisteiksi. Sanojen merkitykset ovat jo kauan sitten sotkeutuneet/hävinneet ja tieteistä/tutkimuksesta on tullut politiikkaa, siis politiikan keinoin luodaan "tiedettä".

    • on-niin-älyvapaata

      Avoin uutisointi katosi turvapaikka ryysiksen tultua. Rikokseen syyllistyneet olisi alusta pitäen uutisoida; kansallisuudeltaan se ja se turvapaikan hakija on syyllistynyt siihen ja siihen rikokseen.
      Eikä aleta peitteleen oleskelu paikkakunnan mukaan. tai kaksoiskansalaista uutisoida vain suomalaisena tai syyttää suomalaisia "kyllä suomalaisetkin tekee rikoksia".
      Poliisien antaa uutisoida, tuntomerkit ja kuvat niinkuin ennenkin.

      Ei myöskään nostaa julkisuuteen, heistä henkilöitä, joiden taustaa ja tarkoitusperiä ei tiedetä, vain etnisen erilaisen ulkonäön vuoksi.
      Ihmiset, jotka kovasti ovat suvaitsevaisia eli ottavat ihmisen ihmisenä; ilman ihonväriin, rotuun, kansallisuuteen....katsomatta, Ovat kaikkein rasistisimpia, jolleivat olisi; miksi eivät kykene rikoksentekijää katsovan vain ihmisenä joka on tehnyt rikoksen???
      Miksi etnisesti erilaista, ulkonäöltään tai poikkeavan nimen vuoksi olevaa henkilöä aloittavat automaattisesti puolustelemaan?
      He ovat myös tekopyhyyden huippuja! Ovatko Itärajan takana tänne haluavat, myös vain ihmisiä? pitääkö heidätkin ottaa vain ihmisinä, ei venäläisinä jotka haluavat valloittaa maamme?
      Tai eikö he ole ihmisiä, jotka ovat teille eri etnistä taustaa olevia heiluttamassa "teidän, kantasuomalaisten" mielestä rasistisia lippuja!
      Puolusteletteko romanialaisten rikoksen tekijöitä, kerjäläisiä samoin? Heidän kansallisuus uutisoidaan, virolaistenkin....
      Yhden jos toisenkin humaanin, liberaalin, itseään inhimillisenä suvaitsevaisena pitävän, tulisi katsoa peiliin ja kysyä...Millä oikeudella minä olen ketään sanomaan rasistiksi, määrittelemään rasismin!!!! Toivottavasti oivaltaa myös sen oman "vain ihmisiä" (oli he mihin tahansa ryhmään, ihonväriin, kansallisuuteen....suomalaisia, pohjoismaalaisia) kohtaan kohdistamansa vihan....olevan rasismia.

    • Dr.Doom

      Tämä kirjoitus taisi ajoittua sopivasti juuri ennen Oulussa selvinnyttä rikosvyyhtiä... aloittajaa lainatakseni...

      " Totta kai kulttuurieroja ja pieniä sattumuksia löytyy, mutta kyllä meidän pitää osata mukautua muuttuvaan maailmaan. Se on pieni hinta siitä, että saamme kansainvälisen Suomen!"

      Ihan vaan muistutuksena suomalaisten sinisilmäisyydestä....

      • qåaäzm

        Mistään ihmisten hädästä ei ole kyse. Hädässä oleva ihminen on nöyrä, on kiitollinen siitä että saa edes jonkinlaisen turvapaikan - katon päänsä päälle, ei valita ruuasta, ei levitä vihamielistä uskontoa, ei tee rikoksia. Nämä lähes kaikki ovat jotain aivan muuta kuin oikeita pakolaisia. Kyse on kansojen tietoisesta vaihtamisesta. Herätys kansa, nyt olla vaihtamassa kansa. Eikö tuo asia hetkauta ketään? Ainiin, kun se ei ole akuutisti muka nyt tapahtumassa. Mitä väliä onko akuutti vai ei, kun sukupolven päästä tai aiemmin suomalaiset eivät enää määrää täällä vaan eräs uskonto? Silloin kun tämä on päällä, silloin huudetaan persuja apuun - että olisi sittenkin pitänyt tehdä kuten persut vaativat. Ei tule enää apua persuista silloin, kun on paskat housussa. Herätys nyt, Suomen pumpulikansa.


    • oulukiittää

      toiset toimii uskonnon mukaan

      toiset lakikirjan mukaan

      kumpaa kannatat?

    • anonyymi_Andersson

      Vihervasurit lopettakaa hyysääminen NYT!

    • MuutitkoJo

      Aloittaja voi muuttaa aavikolle jos kerran rakastaa allahia niin paljon....

    • rehellinenmuutto

      Olisko sellanen laki hyvä että maahan saa muuttaa vaan kun menee naimisiin suomalaisen kanssa.nimenomaan kantasuomalaisen. eikös hallitus halua vastuuttaa työnhakijoitakin niin vastuutetaan myös maahanmuutto yksilölle.

      • kulin-pätkätt

        Tautivapaus on myös testattava ja jiihaaristisuus-


    • HölmölänNaiset

      Minkälaista on elämä niitten naisten jotka on menneet naimisiin näitten maahammetunkeutuneitten terroristien kansa ? Tuleeko turpiin joka aamu ja ilta vai saako muuten vain potkuja kylkiinsä, että tietää asemmansa ja kenenkansa on yhteen mennyt ?

      • asemma

        Elämä on auvoista kun tietää laajentaneensa suomalisten geeniperimää ja toteuttaneensa SDP:n vaatimaa ”uudistusta”


    • lisääntyvät

      Rasistiksi haukutaan Suomessa henkilöä joka pelkää hallitsemattoman maahanmuuton seurauksia.

      2017–2018 raiskaukset ovat Oulun poliisilaitoksen alueella lisääntyneet 24 prosenttia ja lasten seksuaaliset hyväksikäytöt 11 prosenttia.
      2018 rikoksista epäiltynä ulkomaalaisia oli 658
      Työttömyys maahanmuuttajilla on n 30%
      Seksuaalirikoksia Oulussa 2018 tutkinnassa 99, Tampereella 102, Turussa 68 ja Jyväskylässä 89.
      Raiskaukset lisääntyneet (24%) ja lapsiin kohdistuneet seksuaalirikokset (11%.)

      Migri:
      – kymmenentuhatta turvapaikanhakijaa odottaa Suomessa yhä jonkinlaista ratkaisua
      – yli 4 000 heistä odottaa päätöstä korkeimmasta hallinto-oikeudesta

      Karkotuspäätöksistä valittamisesta on tullut kaikenmaailman ”lakimiehille” valtava veronmaksajien kustantama bisnes.

    • Seeitoimienää
    • dsafgsed

      ISLAMin inhoaminen ei ole rasismia koska islam ei ole rotu. Suurin musmiiliryhmä ei edes ole arabirotuja (, berbeeriä, tuaregia ja sen sellasta), vaan indonesialaiset. Ei jonkinrotuisuus tee mistään porukasta vaarallista, vaan aate jonka vallassa jokin monirotuinen-, kielinen ja-kulttuurinen ryhmä on

    • Suvakkirasse

      Supon mukaan on todennäköistä, että Suomessa toimivat terrorismia tukevat verkostot pyrkivät radikalisoimaan ja värväämään lisää kannattajia.

      Terrorismin torjunnan kohdehenkilöiden määrä nousee

      Supon seuraamien terrorismin torjunnan kohdehenkilöiden määrä on noussut. Supon mukaan tällaisia ihmisiä on nyt 370, kun aiemmin heitä oli 350. Erikoistutkija Saana Nilssonin mukaan merkittävimmän uhan muodostavat yksittäiset ihmiset tai pienryhmät.

      –  Nämä saavat motivaationsa radikaali-islamistisesta propagandasta tai terroristijärjestöjen kehotuksista, Nilsson sanoo.

      https://www.ksml.fi/kotimaa/Supo-Useat-ulkomaiset-tiedustelupalvelut-toimivat-Suomen-maaperällä-ja-vakoilu-jatkuu-aktiivisena/1296261

      Vankilaviranomaiset ovat tunnistaneet kymmeniä radikaalisti ajattelevia jyrkkää islamin tulkintaa kannattavia vankeja, jotka suorittavat tuomioitaan Suomen vankiloissa.

      https://yle.fi/uutiset/3-9420829

      Suojaavat raiskaajia, hakkaavat ei-muslimeita ja hurraavat terrori-iskuille – Yle: Radikaali islam pesiytyi Suomen vankiloihin

      https://www.uusimaa.fi/artikkeli/479278-suojaavat-raiskaajia-hakkaavat-ei-muslimeita-ja-hurraavat-terrori-iskuille-yle

    • einepoiolemaan

      tuli tuossa ohjelma muslimimaasta oliko intoneesia

      miehet kunnon koulutus ja yliopistoon-naiset opetetaan siivoamaan

      onko tämä myös keskustan tavoite suomessa?

      eikös suomen maahanmuuttajanaisetkin sano että ovat syntymämaassa alhaisempia kuin koirat

      eli tukeeko hallitus rasismia voi kääntää niinkin? kun mamumiehiä toi maahan

    • kulttuuriakaikille
    • suvakkionainavajakki

      Uusimman tilaston mukaan ulkolaiset"tehtailee" 54% suomessa tapahtuvasta seksuaalirikollisuudesta.

      Ulkomaalaisia suomessa on n.8%. Mikäli ulkolaisten osuudesta 2,5% olisi naisia, jotka raiskauksiin eivät syyllisty jäljelle jäävä 5,5% on miehiä. Jos karkottaisimme siis tämän 5,5% osuuden suomessa olevista ihmisistä, raiskaukset vähenisi 54%.... Ja täytyy vielä huomioida, että tuossa 5,5% on myös ei muslimi ulkolaiset, sanotaan nyt vaikka 2,5-3,5%, silloinkaava muuttuu, koska yleensä se ulkolainen raiskari on muslimi, harvoja poikkeuksia toki on. Eli, erittäin todennäköistä on, että 2-3% suomessa olevista ihmisistä (kaikki muslimimiehet) karkottamalla, raiskaukset vähenisivät yli 50%..

      Voi vain arvailla, kuinka moni suomalaiselle "korvamerkitty" seksuaalirikos on todellisuudessa suomen kansalaisuuden saaneen muslimiäijän tekemä. Itse arviosin että minimissäänkin puolet.

      Samankaltainen arvelisin tilastojen olevan kaikkien muidenkin rikosten kohdalla, tuo "rasisti/natsikortti" on jo niin loppuunkäytetty, että lähinnä säälittää sen käyttäminen, sen käyttäminen tässä yhteydessä (missä suvakit sitä käyttää nykyään) osoittaa täydellistä totuuden kieltämistä ja kertoo todellisuudesta erkaantumisesta.

    • lopettakaaheti
    • tässä_on_totuus

      En ole rasisti mutta en minä ulkomaalaisia kutenkaan tänne Suomeen halua. Jos haluan nähdä ulkomaalaisia, lähden ulkomaille.

    • ei_mitään_järkeä

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      330
      11091
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      73
      2391
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      54
      2272
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      35
      1964
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1878
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      164
      1859
    7. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      41
      1414
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      22
      1380
    9. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      58
      1354
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1349
    Aihe