Kuin padot olisivat murtuneet

rakensitnaapurintontille

Ympäristölautakunnan päätös olla antamatta poikkeuslupaa kaksiokerrostalon rakentamiseen liiketontille avasi hankolaisten padot. Niin paljon on patoutunut alistamisen tuskaa ja vihaa siitä, miten hankolaisia on kohdeltu Tehtaanniemen projektin aikana. Kansa ei ole tyhmää.

Vapautuminen näkyy facebookissa, jossa tämän hyvän uutisen pohjalta avatussa keskustelusssa oli eilen jo yli 500 kommenttia. Nyt on toivoa siitä, että víhdoinkin oikeus voittaa ja Hangossa aletaan toimia lain ja määräysten mukaan, "till punkt och pricka". Ehkä ei tarvitakaan lex-Hankoa.

Hangon turismin kehittäminen jumiutui kuin seinään rr:n hankkeen tähänastisten tulosten myötä. Nyt uskotaan, että suunta muuttuu. Se on hyväksi Hangolle. Jos rr ei suostu tekemään sitä, niin joku muu sen tekee. Ehkä nauru Kampin salongissa vähän hyytyi, kun kaikki ei mennytkään kuin Strömsössä. Oikean hotellin rakentaminen Tehtaanniemelle on kuin yleissitovuus ammattiyhdistykselle, siitä pidetään kiinni.

Kolmen asuinkerrostalon tarina ei ole vielä loppuunkirjoitettu. Siinä on Kampin salongin herroillekin miettimistä. rr ehkä joutuu vielä luopumaan muutamasta miljoonasta, että sikariporras saa mielenrauhan ja asuntojen omistajat saavat sen, mikä heille kuuluu. Tunne on heillä varmaan kuin pakolaisleirillä sijaismajoituksessa. Etumaksu on kuitenkin jo maksettu. Se voidaan vähentää loppulaskusta. Asunto ei ole majoitusrakennus. Sitä totuutta ei voi maalilla peittää. Se vaatii kaavamuutoksen.

34

587

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TotuudenPuolestaPuhuja

      "rakensitnaapurintontille" - Taidat olla FaceBookin suuri kannattaja. Ja ei FB jäsenien syrjäyttäjiä. Niilläkin on muuten sanottavaa. 500 kommentteja ei oikeastaan kerro yhtään mitään. Kommenttien sisältö ja viesti sitä enemmän. Moniko kommentti on tuonut jotain uutta tietoa keskusteluun ??? Moniko kirjoittaa koska hänellä on oikeus mielipiteeseen ? Siis, esittää mielipidettä, mitä ei tarvitse olla sama kun fakta. Unohdetaan usein näissä keskusteluissa, että "Viisas ei kersku tiedoillaan, tyhmä kuuluttaa julki tyhmyytensä" .

      • Maistiaisissako

        Niin, ja kymmenkunta henkilöä ovat näiden "yli 500:n kommenttien" kirjoittajia joten en kyllä lähtisi vetämään liian monta johtopäätöstä tästä asiasta, etenkään kun nämä henkilöt eivät aina tunnu pystyvän erottamaan "punkt prickasta" - tämä toki myös riippuen kirjoittelun vuorokauden ajankohdasta - mistä sitten lienee syy siihen? Paljonhan se viestiketjuu toki kertoo ainakin yhden taustalla olevasta ihmisryhmittymästä.


    • seontotuus

      Kansa ei ole tyhmää.

    • Belires

      Jos kansa olisi aina saanut tehdä lopullisen päätöksen eläisimme edelleen kivikaudella.

    • Tötterström

      Mitä helvettiä se kenellekään ”hankolaiselle” kuuluu mitä yksityisellä rahalla rakennetaan vanhalle teollisuustontille toiselle puolelle kaupunkia! Joillakin ”hankolaisilla” tuntuu olevan käsitys että Tehtaanniemi on jonkinlaista kansallisomaisuutta jonka käytöstä ”hankolaisten” katuparlamentin pitää saada päättää!

      Hankoon on saatava investointeja ja tuottavaa toimintaa muuten loppuu teidän hankolaisten viimeisetkin palvelut. Hankolaiset itse ei tätä kaupunkia pysty suosta nostamaan, olkaamme onnellisia siitä että joku on valmis tänne investoimaan. Ymmärtäkää änkyrät vihdoin realiteetit ja olkaa kiitollisia että Hanko on niin suosittu kesänviettopaikka. Ilman kakkoshankolaisia olisi radan eteläpuoli tuhoon tuomittu, eikä upeaa, hoidettua, haluttua, himoittua, kaunista ja elävää Hankoa olisi enää olemassa! Te ”hankolaiset” olette radan eteläpuolen myyneet, live with it!

      Miettikää änkyrät tykönänne että mitäköhän täällä enää olisi ilman kesähankolaisia?

      Nykyisenlaisella ***ttuilulla ja asioiden kampittamisella te saatte pelkkää pahaa aikaan! Hangon kallein hlö, on itse nimitetty ylin lainvalvoja Rolle, jolle ei riitä että kuuluu ympäristölautakuntaan ja ja kaupunginvaltiustoon vaan hän kokee myös asiakseen valittaa korkeimpaan hallinto-oikeuteen demokraattisesti tehdyistä päätöksistä, joista hän on itse ollut mukana päättämässä.

      Itäsataman kaavan päätöksentekoprosessissa ei ollut mitään laitonta, kaikki muut olivat tyytyväisiä lopputulokseen, kaupunginvaltuusto oli sen hyväksynyt, oikeudessa koeponnistettiin olivatko jotkut kaavaan tehdyt muutokset suuria vain vähäisiä. Korkein hallinto-oikeus kallistui valittajan puolelle, että muutokset eivät olleet vähäisiä ja kaavaehdotus olisi tullut muutosten jälkeen asettaa uudelleen esille. Kuka sitä esillepanoa tarvitsee, Rolleko voidakseen taas valittaa? Ja vuoden kuluttua hallinto-oikeus sitten taas toteaa ettei Rollella ole edes valitusoikeutta, kuten Rollen valittaessa RR:n rakennusluvasta! Ei kaavasta ollut mikään pakko valittaa! Ei kyse ollut mistään laittomuudesta per ce. vaan oikeudessa määriteltiin mikä on suuren ja vähäisen ero ja kaadettiin samalla monen vuoden työ!

      Rolle jankuttaa laittomuuksista vaikka todellisuudessa hän on pelkkä omahyväinen besserwisser joka vain haluaa kampittaa kehitystä!

      • turtapalli

        huomaa tästä demari vuodatuksesta että siellä on resortsille kabineteissa luvattu ummet ja lammet kullatut tiet kuin eldoradossa ja kaikki kunnan piikkiin ja nyt tuli tiilisenä vastaan niin kyllähän se kiukuttaa,älkää olko huolissanne kyllä RKP vetoinen ympäristölautakunta tietää tarkkaan kuinka kipeästi te demarit tarvitsette tätä poikkeuslupaa täyttääksenne hullut lupauksenne eli ei muuta kuin lehmänkaupoille mars!!.seuraavaksi kun ihmiset ihmettelee miksi finnjäävälin lapset ovat vetäneet homeitiöitä keuhkoihinsa haagapuiston koululla jo vuosia ja kansankynttilöiden jälkikasvu saa olla vastaremontoidussa koulussa johon on varmaan rakennettu jopa uusi siipi niin silloin tietää että nämä ns lehmänkaupat on takaisin maksettu PS sen uuden siiven vois nimetä sos dem siiveksi.


      • öykkäröintiriittää

        Marssijärjestys:
        1) Kaksiokasarmi Kuningattarenvuorelle. (jos rr vielä haluaa)
        2) Oikea hotelli Tehtaanniemelle. (jos rr vielä haluaa, tai joku muu toteuttaa)
        3) Tehtaanniemen kaavoitus ajantasalle. Tehtaanniemellä neljä tonttia: kerrostalotontti, SPA:n tontti, oikean hotellin tontti ja kaupungin viheralue, jolla myös naisten uimahuone. (Hangon kaupunki tekee)
        4) Korvaus Hangon kaupungille kerrostalotontin kaavan kehittämisestä asuntoalueeksi. (rr maksaa kaupungille)

        Tällä tavalla päästään eteenpäin ja nopeasti.

        Jos rr jarruttaa Tehtaanniemen hotellitontin käyttötarkoituksen toteutumista, niin tontin pakkolunastus voi tulla eteen. Lisäksi vetkuttelu Kuningatarenvuoren toteutuksessa antaa syyn harkita sopimuksen purkamista. Se on selvä, että varatun tontin suhteen kiinteistövero pitää laittaa maksuun.


      • oikeahotellitarvitaan

        Planting mainitsi pettyneenä, että olivat jo palkanneet tai palkkaamassa sviittien markkinointiin henkilökuntaa. Nyt pitää sanoa irti. Siis olisivat aloittaneet sviittien myymisen?

        Osakehuoneista koostuva kerrostalo ei ole hotelli. Hotellin tai muun majoitusrakennuksen, kuten motellin, majatalon pyörittäminen on tunnusmerkeiltään ammattimaista, lyhytaikaista ja vastikkeellista vuokraustointaa. Yksityisasunnot eivät ole sitä. Olisi tullut samanlaista toimintaa kuin aikaisemmista kolmen kerrostalon sviiteistä? Ne eivät ole hotelli eikä majoitustoimintaa. Luottamus on karissut. Sorry vaan, rr katse peiliin. Ei kannata syytellä muita. Hyvä. kun lupaa ei annettu. Oikein. Mitä kaksi puolesta äänestänyttä oikein ajattelivat? Entä kaupunginjohtaja? Nauttiiko luottamusta?


    • rakensitnaapurintontille

      Puhutte noin kymmenestä henkilöstä. Jäävuoresta on aina vain huippu näkyvissä. Edes omat eivät antaneet enää luottamusta demareiden pomolle, joka on ollut pääsuhari poliitikkojen puolelta. Sai vaaleissa mitättömän äänimäärän. rr:n vaikuttajat valittelevat, kuinka he eivät "Hangon hyväntekijöinä" saakaan enää ansaitsemaansa kohtelua vaan jäätäviä katseita. Kysymyksessä ei ole pienestä joukosta. Jäät ovat sulaneet joissa ja suuret vesimassat vyöryvät alavirtaan kohisten!

      • hangonvapauttaminen

        Pieni joukko poliitikkoja yhdessä rr:n puuhapetteireiden kanssa on saanut aikaan koko sopan. Rolle on sankari ja nyt sankareiden joukkoon pääsee valtaosa hankolaisista. Joko alkaa takinkääntö demarileirissä vai vieläkö jatkatte: "asuntoja voi vuorata" ja "kaava on jo valmis, nyt keskitytään viheralueisiin" - juttujanne. Sanon suoraan: mitä paskaa!!! Kaava ei ole vieläkään valmis. Laki sanoo: ensin kaava, sitten rakentaminen. Asuinkerrostalo ei ole majoitusrakennus. Miten sen hanskaatte? Fat lady has not sung yet!


      • Baritoonari

        Paksukaisen lauluja ei ketään kiinnosta!


      • Hangontappajat
        hangonvapauttaminen kirjoitti:

        Pieni joukko poliitikkoja yhdessä rr:n puuhapetteireiden kanssa on saanut aikaan koko sopan. Rolle on sankari ja nyt sankareiden joukkoon pääsee valtaosa hankolaisista. Joko alkaa takinkääntö demarileirissä vai vieläkö jatkatte: "asuntoja voi vuorata" ja "kaava on jo valmis, nyt keskitytään viheralueisiin" - juttujanne. Sanon suoraan: mitä paskaa!!! Kaava ei ole vieläkään valmis. Laki sanoo: ensin kaava, sitten rakentaminen. Asuinkerrostalo ei ole majoitusrakennus. Miten sen hanskaatte? Fat lady has not sung yet!

        Kaava oli valmis, hyväksytty, ja kaikin puolin paketissa kunnes Rolle kaatoi sen!
        Kaatui koska olisi valituksen mukaan vielä kerran pitänyt asettaa esille, vähäinen olikin suuri (makuasia).
        Miksi esille uudemman kerran, että Rolle pääisi taas valittamaan?


      • jokurotipitääolla
        Hangontappajat kirjoitti:

        Kaava oli valmis, hyväksytty, ja kaikin puolin paketissa kunnes Rolle kaatoi sen!
        Kaatui koska olisi valituksen mukaan vielä kerran pitänyt asettaa esille, vähäinen olikin suuri (makuasia).
        Miksi esille uudemman kerran, että Rolle pääisi taas valittamaan?

        Rolle on sankari. Suhmurointi on tapahtunut Ympäristölautakunnan ja Kaupunginhalituksen välillä. Lisäksi kaavan ohjausryhmä on sekoittanut peliä, heistä suurin osa oli tosin edellä mainituissa elimissä. Kaavamuutos seilasi organisaatioiden väliä kokouksesta toiseen, huutoa ja painostusta riitti. Sillä välin rr rakentaa vielä kaavoittamattomalle tontille asuinkerrostalot, vaikka sille ei varmasti ole annettu lupaa? Vertailkaa lupaa ja lopputuloksen käyttötarkoitusta! Poikkeusluvan antaminen asuinkerrostaloille olisi ollut suuri muutos. Sitä ei ole voitu antaan. Saman asian kaavamuutoskin oli suuri, ei pieni. Lopettakaa jo venkoilu. Hangolle on ollut projetktista vain haittaa. Hangon markkinoiminen kylpyläkaupunkina on tyhjä lupaus ja saa turistin pettymään, kun sesonkina kylpylään pääsee vain osakkaat. Kuka puolustaa asuntojen rakentajia? Homma tehtiin kuin Venäjällä tai Amerikan lännessä, jossa yön aikana vedettiin kaasuputki läpi kaupungin. Aamulla todettiin, että nonnii, nyt pitää varmaan muuttaa karttoja. Hangon pitää nyt varmaan muuttaa kaavaa, kun Tehtaanniemelle on ilmestynyt asuntoja, vaikka ei pitäisi!!! Ilman korvausta siitä ei selviä. Katso edellä esitetty marssijärjestyksen kohta 4. Asia on aivan selvä.


      • NäinOnHangossa
        jokurotipitääolla kirjoitti:

        Rolle on sankari. Suhmurointi on tapahtunut Ympäristölautakunnan ja Kaupunginhalituksen välillä. Lisäksi kaavan ohjausryhmä on sekoittanut peliä, heistä suurin osa oli tosin edellä mainituissa elimissä. Kaavamuutos seilasi organisaatioiden väliä kokouksesta toiseen, huutoa ja painostusta riitti. Sillä välin rr rakentaa vielä kaavoittamattomalle tontille asuinkerrostalot, vaikka sille ei varmasti ole annettu lupaa? Vertailkaa lupaa ja lopputuloksen käyttötarkoitusta! Poikkeusluvan antaminen asuinkerrostaloille olisi ollut suuri muutos. Sitä ei ole voitu antaan. Saman asian kaavamuutoskin oli suuri, ei pieni. Lopettakaa jo venkoilu. Hangolle on ollut projetktista vain haittaa. Hangon markkinoiminen kylpyläkaupunkina on tyhjä lupaus ja saa turistin pettymään, kun sesonkina kylpylään pääsee vain osakkaat. Kuka puolustaa asuntojen rakentajia? Homma tehtiin kuin Venäjällä tai Amerikan lännessä, jossa yön aikana vedettiin kaasuputki läpi kaupungin. Aamulla todettiin, että nonnii, nyt pitää varmaan muuttaa karttoja. Hangon pitää nyt varmaan muuttaa kaavaa, kun Tehtaanniemelle on ilmestynyt asuntoja, vaikka ei pitäisi!!! Ilman korvausta siitä ei selviä. Katso edellä esitetty marssijärjestyksen kohta 4. Asia on aivan selvä.

        Olisi jo aika herätä tähän päivään. Muilla on jo etumatka, kiritettävä on. Ja kuten on huomattu, moottori ei ole Hankolainen. Ikävä kyllä, meillä ei ole henkisiä eikä taloudellisia kykyjä.


      • SuhmuranSanteri
        jokurotipitääolla kirjoitti:

        Rolle on sankari. Suhmurointi on tapahtunut Ympäristölautakunnan ja Kaupunginhalituksen välillä. Lisäksi kaavan ohjausryhmä on sekoittanut peliä, heistä suurin osa oli tosin edellä mainituissa elimissä. Kaavamuutos seilasi organisaatioiden väliä kokouksesta toiseen, huutoa ja painostusta riitti. Sillä välin rr rakentaa vielä kaavoittamattomalle tontille asuinkerrostalot, vaikka sille ei varmasti ole annettu lupaa? Vertailkaa lupaa ja lopputuloksen käyttötarkoitusta! Poikkeusluvan antaminen asuinkerrostaloille olisi ollut suuri muutos. Sitä ei ole voitu antaan. Saman asian kaavamuutoskin oli suuri, ei pieni. Lopettakaa jo venkoilu. Hangolle on ollut projetktista vain haittaa. Hangon markkinoiminen kylpyläkaupunkina on tyhjä lupaus ja saa turistin pettymään, kun sesonkina kylpylään pääsee vain osakkaat. Kuka puolustaa asuntojen rakentajia? Homma tehtiin kuin Venäjällä tai Amerikan lännessä, jossa yön aikana vedettiin kaasuputki läpi kaupungin. Aamulla todettiin, että nonnii, nyt pitää varmaan muuttaa karttoja. Hangon pitää nyt varmaan muuttaa kaavaa, kun Tehtaanniemelle on ilmestynyt asuntoja, vaikka ei pitäisi!!! Ilman korvausta siitä ei selviä. Katso edellä esitetty marssijärjestyksen kohta 4. Asia on aivan selvä.

        ”Kaavamuutos seilasi organisaatioiden väliä kokouksesta toiseen, huutoa ja painostusta riitti. Sillä välin rr rakentaa vielä kaavoittamattomalle tontille asuinkerrostalot, vaikka sille ei varmasti ole annettu lupaa?”

        Kunnes uusi asemakaava astuu voimaan on voimassa vanha kaava! Kaavoittamaton tontti - HÖPÖHÖPÖ!

        RR ei ole rakentanut asuinkerrostaloja vaan vapaa-ajan asuntoja! Taloja joiden kiinteistövero on korkeampi kuin asuintalojen, joiden rakennusmääräykset poikkeavat asuintalojen määtäyksistä ja joissa ei voi olla kirjoilla, eli virallisesti asua vakituisesti.

        Etteikö muka olisi ollut rakennuslupaa? Lopeta jo tuo pazkanjauhaminen! Rolle jopa valitti siitä RR:n rakennusluvasta ja sai siinä korvilleen, ensinnäkään hänellä ei olisi ollut edes valitusoikeutta mutta korkein hallinto-oikeus kuitenkin totesi että rakentamiselle ei ole estettä koska alueella oli voimassa oleva kaava! Se vanha kaava!
        Lopeta valehteleminen vai oletko vain niin tyhmä ettet edes tiedä mistä puhut!


      • öykkäröintiriittää
        SuhmuranSanteri kirjoitti:

        ”Kaavamuutos seilasi organisaatioiden väliä kokouksesta toiseen, huutoa ja painostusta riitti. Sillä välin rr rakentaa vielä kaavoittamattomalle tontille asuinkerrostalot, vaikka sille ei varmasti ole annettu lupaa?”

        Kunnes uusi asemakaava astuu voimaan on voimassa vanha kaava! Kaavoittamaton tontti - HÖPÖHÖPÖ!

        RR ei ole rakentanut asuinkerrostaloja vaan vapaa-ajan asuntoja! Taloja joiden kiinteistövero on korkeampi kuin asuintalojen, joiden rakennusmääräykset poikkeavat asuintalojen määtäyksistä ja joissa ei voi olla kirjoilla, eli virallisesti asua vakituisesti.

        Etteikö muka olisi ollut rakennuslupaa? Lopeta jo tuo pazkanjauhaminen! Rolle jopa valitti siitä RR:n rakennusluvasta ja sai siinä korvilleen, ensinnäkään hänellä ei olisi ollut edes valitusoikeutta mutta korkein hallinto-oikeus kuitenkin totesi että rakentamiselle ei ole estettä koska alueella oli voimassa oleva kaava! Se vanha kaava!
        Lopeta valehteleminen vai oletko vain niin tyhmä ettet edes tiedä mistä puhut!

        Marssijärjestys:
        1) Kaksiokasarmi Kuningattarenvuorelle. (jos rr vielä haluaa)
        2) Oikea hotelli Tehtaanniemelle. (jos rr vielä haluaa, tai joku muu toteuttaa)
        3) Tehtaanniemen kaavoitus ajantasalle. Tehtaanniemellä neljä tonttia: kerrostalotontti, SPA:n tontti, oikean hotellin tontti ja kaupungin viheralue, jolla myös naisten uimahuone. (Hangon kaupunki tekee)
        4) Korvaus Hangon kaupungille kerrostalotontin kaavan kehittämisestä asuntoalueeksi. (rr maksaa kaupungille)

        Tällä tavalla päästään eteenpäin ja nopeasti.


      • Annamunkaikkikestää
        öykkäröintiriittää kirjoitti:

        Marssijärjestys:
        1) Kaksiokasarmi Kuningattarenvuorelle. (jos rr vielä haluaa)
        2) Oikea hotelli Tehtaanniemelle. (jos rr vielä haluaa, tai joku muu toteuttaa)
        3) Tehtaanniemen kaavoitus ajantasalle. Tehtaanniemellä neljä tonttia: kerrostalotontti, SPA:n tontti, oikean hotellin tontti ja kaupungin viheralue, jolla myös naisten uimahuone. (Hangon kaupunki tekee)
        4) Korvaus Hangon kaupungille kerrostalotontin kaavan kehittämisestä asuntoalueeksi. (rr maksaa kaupungille)

        Tällä tavalla päästään eteenpäin ja nopeasti.

        Voi hellanduudeli sentään, kyllä sitä nyt pullistellaan! Se joka investoi se määrää tietysti myös missä järjestyksessä hommat hoidetaan. Sopii itse ryhtyä rakentamaan jos RR:n nykyinen suunnitelma ei kelpaa.

        Se joka investoi päättää minkälaisen hotellin se rakentaa! Ei Helsingissäkään käyty mitään huutoäänestystä Jätkäsaaren Clarionista tai Ruttopuiston Georgesta. Mitä te änkyrähankolaiset oikein itsestänne kuvittelette!? Toiselle puolelle kaupunkia ollaan rakentamassa hotellia ja te meuhkaatte siitä minkälaisen sen tulisi olla. Onko suunnitelmissanne ryhtyä asumaan hotellissa? Asuvatko edes vieraanne hotellissa, tuskin!


    • Besserwisserit

      Poliitttisissa piireissä kuohuu, kuka tukee tämän jälkeen ja ketä? Mitä tapahtuu seuraavaksi?

    • Turtapalli

      Ei väliä kunhan hotelli tulee ja spa on auki kesäisin

      • todellakinnäin

        Oikea hotelli.


      • Lopettakaa_kerjääminen

        SPA on auki kesäisin mutta vain osakkaille!
        Jotain etua siitä että on maksanut osakkeesta 12500 € ja maksaa 1000€ vuosimaksua!

        Resortin asuntoihin ei liity automaattista SPA:n käyttöoikeutta, kesäkäyttö y.m. oikeudet on vain osakkeen lunastaneilla.


      • turtapalli

        joko vastike on noussu 100% ? jos Peder toteuttaa uhkauksensa rajoittaa kylpylän aukioloa niin se vastike nousee toiset 100% tämä kylpyläosake alkaa olemaan yhtä katastrofaalinen omistettava kun jotkut golfosakkeet kohta maksetaan 2000e että joku ottaa sen osakken itselleen kuten tehdään silloin kun halutaan päästä irti huonosta golfosakkeesta,tuommonen osake on elinikäinen maksusitoomus mitä moni ei tajua ja siksi noita vastikkeeltaan paisuneita golf osakkeita on setelitukun kanssa työnnetty juopoille kun he eivät siitä vastikkeesta välitä kun ulosottopiikki on heillä ns amokin kita.


      • Fyrk_finns
        turtapalli kirjoitti:

        joko vastike on noussu 100% ? jos Peder toteuttaa uhkauksensa rajoittaa kylpylän aukioloa niin se vastike nousee toiset 100% tämä kylpyläosake alkaa olemaan yhtä katastrofaalinen omistettava kun jotkut golfosakkeet kohta maksetaan 2000e että joku ottaa sen osakken itselleen kuten tehdään silloin kun halutaan päästä irti huonosta golfosakkeesta,tuommonen osake on elinikäinen maksusitoomus mitä moni ei tajua ja siksi noita vastikkeeltaan paisuneita golf osakkeita on setelitukun kanssa työnnetty juopoille kun he eivät siitä vastikkeesta välitä kun ulosottopiikki on heillä ns amokin kita.

        SPAn osakkeen hinta ja hoitovastike tuskin koskettavat sinua millään tavoin, joten älä turhaan vaivaa sillä päätäsi.

        Osakkeen ostaneet ovat taatusti keskimäärin paremmin hoitaneet raha-asiansa, ainakin verrattuna sinuun, joten tuskin kaipaavat ainakaan sinun neuvojasi.


      • Turtapalli

        Jos on rahansa tuohon kylpyläosakkeeseen upottanu niin en menis sitä joukkiota kehumaan raha-asioiden hallinnasta,sioittajalla pitää olla muutakin silmää kun se ruskeasilmä


      • jotainpuuttuujostakin

        Entä uimahallitarpeet? Perheet ja lapset. Totuus on, että Frimanin bussilastillinen koululaisia Tammisaaren uimahalliin on halvempi kuin käynti SPA:ssa. Saa enemmän halvemmalla. Uimahallissa on altaat myös niille, jotka eivät osaa vielä uida, on uimaopetusta ja vesiliukumäki. Alkaa kertamaksu olla osakkaallekin korkea, jos yhtiövastike on jo 1000 euroa. Ja kasvamaan päin, jos kuuntelee Plantingin juttuja: toiminta on niin heikossa jamassa, että pitää osaksi vuotta laittaa henkilökunta pakkolomalle sekä valot ja lämmitys pois päältä. Sitä ei olisi poikkeusluvan myönteinen päätös pelastanut reteistä syytteistä huolimatta. Miten olisi?


    • Ihmettenpävaan

      Voiko asiassa olla mukana myös laittomuuksia?

    • Miesiehäntäkö

      KAIKKI UUSIKSI! Eikö kaaliin mene! Vaadin että äänestetään!!

    • Holdyourhorses

      Mikä uusiksi? Ympäristölautakunnan käsittelykö?
      Toinen vaihtoehto voisi olla hivenen pienempi hotellirakennus, eli uusi rakennuslupa. Sen päätöksestä ei tod.näköisesti voisi mikään taho edes valittaa, varsinkaan jos/kun valituksen perusteita ei edes ole. Ja voiko ympäristölautakunta ottaa uuden rakennusluvan pikimmiten hyväksyttäväksi? Kaavaa uskoisi voivan uudistaa siinä rinnalla.

      • Turtapalli

        Lehmänkaupoille demarit lehmänkaupoille...


    • Eivoikäsittää

      Mikä hitto teitä kaikkia vaivaa

      Turistit, maine, kaikki ovat taas mennyttä.... missä on yhteistyö?

      Miksi aina tapellaan,huonoa käytöstä puolin ja toisin. Isot Trumpit ja rahvas Trumpit. Huonot, epäkypsät lausunnot lehdistölle!
      Missä on kaikkien hyvä jouluhenki?ihmiset rakastavat Hangon omaa Spata, ne jotka eivät siellä käy, eivät muutenkaan käy uimahalleissa!
      Milloin loppuu rahan ja vallan himo?

      • oletkohimosiorjavaivapaa

        Milloin loppuu rahan ja vallan himo? Siitä voi haaveilla. Perisyntejä. Kuolemansynnit ovat syvällä. Kun kerran kompastuu, kompastuu toisenkin kerran. Vaikea paikka ja vielä vaikeampi, jos kalterit kalisee. Kampin kammarissa ei rahan himo lopu koskaan. Vallan himo, loppuu organisaatiosta hetkellisesti, kun miehet vaihtuu. Ajattele kiertokoulun käynyttä, joka paistattelee Hangon lehden etusivulla isossa kuvassa ja vieressä joku Kampin kihoista. Se kuva on varmaan olohuoneen seinällä suurennettuna ja raameissa. Vallan himo väistyy organisaatiosta, kun kiertokoulun käynyttä ei enää valita luottamuselimeen, vaikka hän yrittää tunkea jalkaa oven väliin. Toinen on heti pyrkimässä kalifiksi kalifin paikalle. On olemassa henkilöitä, joiden itsetunto on niin vankka, että heidän oikeudenmukaisuus voittaa vallanhimon. He ovat valaistuneita. Heidän ympärillään on hyvä aura. He tekevät hyviä tekoja hiljaisuudessa ja välttävät etusivuja. Heille riittää se, että muut hymyilevät heidän teoistaan.


    • öykkäröintiriittää

      Vuoden paras päätös. Kiitos ymp.lautkunta.

      Marssijärjestys:
      1) Kaksiokasarmi Kuningattarenvuorelle. (jos rr vielä haluaa)
      2) Oikea hotelli Tehtaanniemelle. (jos rr vielä haluaa, tai joku muu toteuttaa)
      3) Tehtaanniemen kaavoitus ajantasalle. Tehtaanniemellä neljä tonttia: kerrostalotontti, SPA:n tontti, oikean hotellin tontti ja kaupungin viheralue, jolla myös naisten uimahuone. (Hangon kaupunki tekee)
      4) Korvaus Hangon kaupungille kerrostalotontin kaavan kehittämisestä asuntoalueeksi. (rr maksaa kaupungille)

      Tällä tavalla päästään eteenpäin ja nopeasti.

      Jos rr jarruttaa Tehtaanniemen hotellitontin käyttötarkoituksen toteutumista, niin tontin pakkolunastus voi tulla eteen. Lisäksi vetkuttelu Kuningatarenvuoren toteutuksessa antaa syyn harkita sopimuksen purkamista. Se on selvä, että varatun tontin suhteen kiinteistövero pitää laittaa maksuun.

    • junankuljettaja

      Padot murtui ja paska pääsi virtaamaan

      • asiapitääkorjata

        demarit päästi sisään


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe