JUURI NYT: Turvapaikanhakijat yrittivät terrori-iskua bussissa

Njahas

Loimaalla ja Uuraisilla bussikuskien kimppuun hyökänneet miehet ovat kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita – KRP selvittää motiivia

MTV Uutisten tietojen mukaan molemmissa bussihyökkäyksissä tekijänä on turvapaikanhakija, joka on saanut kielteisen päätöksen.

Keskusrikospoliisi (KRP) kertoi aiemmin tutkivansa kahta tapausta, joissa molemmissa mies kävi bussikuskin kimppuun kesken ajon. Tapaukset sattuivat eri paikkakunnilla eri aikoihin.

Ensimmäinen tapaus sattui tiistaina iltapäivällä Loimaan linja-autoasemalla. KRP:n mukaan kolmikymppinen mies kävi kuljettajaan ja rattiin käsiksi sillä seurauksella, että bussi osui toiseen ajoneuvoon.

Bussin nopeus oli pieni, eikä kukaan loukkaantunut.

Uhkaavampi tilanne koettiin Uuraisilla yhden aikaan viime yönä. Mies hyökkäsi bussikuskin kimppuun kesken ajon, kun bussilla oli nopeutta noin 80 kilometriä tunnissa.

Muut matkustajat saivat miehen taltutettua. Helsingistä Ouluun matkalla olleessa bussissa oli noin 15 ihmistä.

Myös Uuraisten epäilty on noin 30-vuotias mies. KRP selvittää, tuntevatko miehet toisensa.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/loimaalla-ja-uuraisilla-bussikuskien-kimppuun-hyokanneet-miehet-ovat-kielteisen-turvapaikkapaatoksen-saaneita-krp-selvittaa-motiivia/7193446#gs.xotgV0w

25

467

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yleistystä

      Voisiko ylläpito poistaa tällaiset rasistiset avaukset?

      • No suvakin mielestäkö voi haukkumalla yleistää aitoja Suomalaisia rasiteiksi ?


      • Hehhehhee

        Väitätkö ihan tosissasi, että MTV3 on rasistinen kanava? LOL! Sehän on yksi kovimmista ns. suvakkimedioista Suomessa.


      • tulossa.on.kiireellisenä

        Kun tiedustelulain massavalvontaoikeudet ja perustuslakiheikennykset saadaan kiireellisenä voimaan niin polpo hakee kyllä kaikki tällaiset kirjoittajat SFemaleireille. Sitä odottaessa Orpon-polpo kerää laittomiin listoihin kirjoittajat ja viestit.


    • No suvakit eikö tästä ole varoiteltu jo vuosia ?

    • viva.alla

      Meinasivatko ottaa bussin käyttöönsä. Sillä saa melkoista jälkeä aikaisiksi.

      • Kamelikuiskaaja

        Matu yritti varmaan järjestää jollekkin joulukadulle jouluriehan.


    • eiköNiitäSaaEliminoitua

      Ei paljoa älyä vaadi että hokaa tuon. Täysin sovittu juttu. Tarkoituksena tehdä mahdollisimman paljon vahinkoa. Näitä tulee vielä lisää.

    • suomiheroja

      Katos perskele! Sipilän joukkohuutamat radikalisoituneet ja niin stanan työhaluiset musulisuomalaiset, yrittivät äkkityöllistää itsensä suoraan pääministerimme tyllistämisperiaatteiden mukaisesti, Olivat kuulleet kikystä ja ruoskanomaisesta aktiivimallista, joten ajattelivat köyhässä mielessään välttää Kela-Goldin menettämisen tarttumalla suoraan töihin ja "linjalla". Todennäköisesti Sipilä järjestää näillekin sankareille "lasten mehukestit" Oulussa, ja oikein lihaisan tuoreen piirakan kera, Tasavallan Presidentti kutsuu nämä sankarit todennäköisesti linnaan 2019 ja lahjoittanee samalla kultaisen jopon omistuskirjoituksilla voimakkaan ajohaluisille isänmaanystäville. Raakasti polkaisemalla maailma paranee!

    • hyväneuvo

      Epäilen että suomalaiset avustajat on neuvonut kun tee näin olet henkisesti järkytynyt ja saa uuden käsittelyn ja mahdollisesti ei palauteta kotimaahan.

      • Itäkeskus

        Motiivina ainakin tämä, taikka sitten keksitään ja kehitellään uusia keinoja päästä täältä synkästä pohjolasta paratiisiin 😀 Siellähän saa alaikäisiäkin lahjaksi


    • djkflskjfls

      äänestämällä oikein voit vähentää heikomman aineksen maassa makoilun. Me vveronmaksajat elätämme nämä elukat, ajatelkaa! Kenen toimesta, ajatelkaa!

    • arvotkohdallaan
    • EesTaas

      Jo huomenna suvakkimamma lohduttaa molempia edestä ja takaa.

    • dffbgfg
    • sipiläorpo

      Sipilä ja Orpo tästä kuultuaan, pienentää eläkkeitä, heikentää työttömyysturvaa, vie säästöt sairailta ja nostaa verotusta ja varmaan muutakin paskaa Suomalaisten päälle.

    • kuitu

      Bussiin ei kohta uskalla mennä kuin tummien herätyspiikillä varustetun Kauhavalaisen kanssa.Vanha pohjalainen perinne kunniaan

    • ikäväämuttatotta

      Poliisi yrittää tuolla Maikkarin nettisivuilla toppuutella terrorihuhuja ja hyssytellä (tapansa mukaan), mutta kyllähän tuo vahvasti näyttää siltä, että tarkoituksena oli vahingoittaa tai jopa tappaa useita ihmisiä. Kun kaksi turvapaikanhakijaa yrittää samanlaista rikosta suht' lyhyen aikavälin sisällä eri paikkakunnilla, tulee väkisinkin mieleen, että olisiko mahdollisesti kyseessä jopa jonkinlainen terrorisolu. Nähtäväksi jää, onko tässä kyse "yksittäistapauksista", vai onko mahdollisesti jotain jatkoiskuja ja uusia terroriyrityksiä luvassa.

      • NiinTai

        Kyse ei tosiaankaan ole mistään sattumasta tai toisistaan riippumattomasta päähänpistosta, vaan vaikuttaa pikemminkin suunnitelmalliselta terrori-iskun yritykseltä.

        Yksi mahdollisuus, jota täällä ei ole taidettu vielä mainita, on myös se, että kyseessä oli jonkinlainen koeisku.

        Kenties tällä haluttiin kokeilla jihadistien mobilisaatiota ja järjestäytymistä, sekä tunnustella viranomaisten vastausta ja reagointikykyä, sekä sivullisten reaktioita hyökkäykseen.

        Seuraavaksi isketään samalla tapaa, mutta tällä kertaa hyökkääjiä on useammissa busseissa ja ehkäpä muissakin julkisissa liikennevälineissä, ja he ovat varustautuneet puukoilla tai tuliaseilla, joten saavat kuljettajan helposti pois pelistä, kuten myös mahdolliset sivulliset, jotka yrittävät puuttua iskuun.

        Siitä tuleekin sitten todella pahaa jälkeä. Ihmiset ovat käytännössä suojattomia tällaisia iskuja vastaan, eikä poliisinkaan voimat mitenkään riitä kaikkien potentiaalisten terroristien jahtaamiseen. Lisäksi media hyssyttelee tapausta, eikä uskalla varoittaa ihmisiä vaarasta, ettei leimautuisi rasistiksi tai islamofobiksi.

        Pitää vain toivoa, että poliisi pääsee ajoissa tämän mahdollisen jihadistisolun jäljille, eikä vain tyydy kuittaamaan asiaa mielenterveysongelmaisena kepposteluna tms.


    • Uusinormaali

      Näitä juttuja alkaa tulemaan ihan urakalla joka päivä.

    • Takulöu

      Olivat yönmustia vai muuten tummia nuo moniosaajat , jotka yrittivät olla kuskin repsikkana? Mitä harmia noista vielä onkaan ennekuin saatu kyörättyä maasta ulos.

    • Hege Storhaugin kirja "Islam, yhdestoista vitsaus" kertoo kuinka näitä maahanmuuttajia ohjataan Allahin syliin tekemään marttyyritekoja. Tarkoitus on vain kuolla ja tappaa mahdollisimman monta vääräuskoista. Eivät lopu näihin kahteen tapaukseen. Kolme vuotta sitten presidentti Niinistö varoitti, että Suomeen tulevissa mamuissa paljon sellaisia, joita emme haluaisi tänne. Kansaedustaja eivä tainneet kuunnella.

      • No taitaa tulla huomisesta päivästä ja illasta toiminnan täyteinen " Itsenäisyyden menetyspäivä ".


    • Itäkeskus

      Tärkeintä on löytää kanava, jossa jihadistit ideoivat iskutapoja. Mitä tuolla tiedolla tekee, tuntevatko tai miksi tämä teko tehtiin 😀

      Tehty mikä tehty ja jos kaikista esim paperittomista etsitään henk.koht syytä, niin tämä ehtii räjähtää käsiin.

      Alkuun turvapaikkaa haettaisiin vartioidulla alueelta, niin että kielteinen päätös poistaa jihadistit samantien maasta. Ja ruuhka suomesta mamut pitämään maaseutumme asutettuina.

    • Hallaahon.äänestäjä44

      Hyysärit hyysäävät matujen maahantuontia,
      jossa SUOMALAISELLA ON PELKKÄ MAKSAJAN JA RIISTAN ROOLI,
      RAISKAUKSIA, HYÖKKÄYKSIÄ, JIHADIA JA KULUJA, HYVINVOINTIVALTION ALASAJOA

      Halla-aho 5.12.""Lähdin kymmenen vuotta sitten politiikkaan, koska halusin estää kehityksen, jonka myötä suomalaisella on omassa maassaan pelkkä maksajan ja riistan rooli.

      Toivoin, että tällainen ajattelu olisi valtavirtaistunut vuosien saatossa, mutta onkin käynyt päinvastoin.""

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 121
      2843
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2612
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2141
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1489
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe