Trollit mekastavat

entinen_sotilas

Uskomatonta miten venäläiset trollit riehuvat tällä osiolla tuottaen disinformaatiota ja herjaten poliitikkoja.

Tällainen toiminta ei todellakaan edistä Suomen ja Venäjän välisiä hyviä suhteita vaan turmelee niitä. Näiden trollien menettely on vihamielistä ja vahingollista.

He ovat samalla parhaita myyntimiehiä Naton suhteen kuten myös Putin omilla uhkailevilla ja hyökkäilevillä toimillaan. Ei pidä ihmetellä jos valtio toisensa jälkeen kääntyy Naton sotilaspuolustusliiton suuntaan ja hakee sieltä lisää turvallisuutta Venäjän aggressioita vastaan.

4

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wlwlöw

      Venäjä on suuri maa, joten sinne mahtuu paljon kaikenlaista. Putin haikailee tsaariaikoja, mutta historiankirjansa lukeneena tietää että useimmet niistä tapettiin. Siksi hän on perustanut omaa henkeään ja politiikkaansa suojelevan sisäisen armeijan. Siihen kuuluu myös laaja trolliyksikkö. Hybridisota on jo aloitettu, Suomessa asuva Johan Backman on yksi monista Venäjän takalinjoissa touhuavista sisseistä. Hänen toimensa tunnetaan, mutta toisin kuin Venäjä, Suomi on sivistysvaltio, joten häntä ei voida vaimentaa niin kuin Venäjällä Putinin arvostelijat vaiennetaan.
      Suomi liittyy Natoon lähitulevaisuudessa. N-liitto tai Venäjä ei ole hyökännyt koskaan Nato-maahan. Eikä hyökkää. Venäjälle öljy- ja kaasutoimitukset ovat välttämättömiä. Suomelle ei ole haittaa siitä, että Venäjä rakentaa rajoilleen lisää ohjusasemia ja sotilaslentokenttiä. Onhan NL- ja Venäjä ollut kaiken aikaa Suomen ilmatilassa uhoamassa ja härkkimässä.
      Kynnys hyökätä jonkin keksityn syyn vuoksi Nato-maahan on Putinilaisille liian korkea. Onhan venäläisilläkin sentään järkeä, vaikka sitä nykyisin hallitaan Putinin politiikalla.

      • entinen_sotilas

        tästä on juuri kysymys.

        Putinin aikakausi lähenee loppuaan. Trollienkin olisi syytä vähän katsoa eteensä vaikka nyt vielä saavatkin palkkaa Venäjän hallinnolta vihan ja valheiden levittämiseen. Vähän ajan kuluttua ryhdytään kyselemään kuka on tehnyt mitä ja häkki heilahtaa sielläkin kun hallitsija vaihtuu.


    • wlwlöw

      Entinen sotilas seuraa maailmanpolitiikkaa. Venäjällä on fiksuja, humaaneja ja hyvin koulutettuja ihmisiä, jotka yksilöinä ovat samanlaisia kuin muutkin fiksut ja kokonaisuutta ajattelevat. Sitten on se dktaattori, jonka aika loppuuu aikanaan. Jos tilalle "valitaan" samanlainen voimapolitiikalla pelaaja, niin alkaa tapahtua, koska nykyisen tyypiseen sisä- ja ulkopolitiikkaan kyllästeyneitä on silloin Venäjällä muutama miljoona enemmän. Vaatisi siltä uudelta tsaarilta melkoista rohkeutta olla kuuntelematta johtamansa maan kansaa.
      Isänikin oli entinen sotilas. Sai talvisodassa kranaatin sirpaleen päähänsä, mutta ei kuollut. Hän ei vihannut Suomeen hyökänneitä naapureita vaikka invalidisoituikin puoliksi työkyvyttömäksi. Hän sanoi, että naapurin pojat tekivät vain sen mitä heidän pomonsa olivat käskeneet. Hän oli poliittisesti oikeistolainen. Itse olin "sotilas" vain 11 kuukautta, ja reservissäkään en enää 72-vuotiaana ole.

      • entinen_sotilas

        Juuri näin.

        Venäläiset ovat pääsääntöisesti fiksuja lämminsydämisiä ihmisiä mutta epäonnekseen saavat kerta toisensa jälkeen kauhistuttavia tyranneja johtajikseen aiheuttaen valtavasti tuskaa ja kärsimyksiä. Demokratia on siellä vielä niin alkutekijöissään eikä heillä ole kokemusta sen tarjoamista mahdollisuuksista joten kestää vielä aikaa ennenkuin se alkaa toimia kansan eduksi. Niinpä tyrannit ottavat minkä saavat kun ei kukaan uskalla panna vastaan. Käytetyt keinot ovat aina sieltä kovimmasta päästä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      77
      5756
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2516
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1997
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1758
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1301
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe