Yle gallup: Persujen kannatus romahti 1,7%

pSS-rrrromahdus

Ylen uusimman gallupin mukaan persujen kannatus vajosi alaspäin peräti 1,7% ja on nyt enää 8,1%. Esim. vihreät ja vasemmistoliitto ovat menneet heittämällä persujen ohi.

https://yle.fi/uutiset/3-10540626

101

799

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IslamKelassa

      No katsotaan sitten vaalien jälkeen mitkä ne kannatusluvut ovat. Nämähän ovat ensimmäiset rehelliset kehitysmaamuslimi ja Suomen Islamoimisvaalit, jossa Halla-Ahon persut vastustavat Suomen Islamoimista kehitysmaamuslimeilla. Voi olla että eduskunnassa on jopa kolme kehitysmaamuslimia kansanedustajana..... sen jälkeen nähdään miten Suomalaisille alkaa Ruotsinmalli maistumaan, kun joka käänteessä on rasismia ja Islamofobiaa....Voidaan saada vielä parissa vaalikaudessa tuplattua kehitysmaamuslimi taustaisten määrä Suomessa, jolloin ne ovat RKP:n kokoinen vähemmistö. Katsotaan tuleeko Suomeen Alankomaiden DENK puolueen kaltainen Islampuolue joka toivottaa meidät kaikki kantasuomalaiset painumaan vittuun jos Suomen Islamisoituminen kehitysmaamuslimeilla ei käy......

      • miljardikulutvuosi

      • suhteellista

        Sinisten kannatus ei PYSTY putoamaan noin paljon, silti 5 ministeriä pakkolakeineen kurjistää tavallisten työntekiöiden, opiskelioiden ja eläkeläisten elämää


    • Kansanasialla

      Puolue joka toi 35 000 maahanmuuttajaa Suomeen ei voi oikein olla kansan suosiossa ja uskottava. Suomalaiset ovat tolkun kansaa ja tiukka, mutta asiallinen maahanmuuttopolitiikka muiden puolueiden hoitamana takaa sen, että persuille ei ole kysyntää. Suuri joukko entisiä persukansanedustajia joutuu hakemaan kevään jälkeen oikeita töitä

      • kavaltajat

        Niin joutuu ja ne löytyy Soinin lammas katraasta, ei perussuomalaisista, persut ei myy persettä, Soini on ihan oikeassa.


      • Suomenraiskaajat

        Hyvin kommentoit vihervasemmistoa.

        Vihreät nousi 2% joka tarkoittaa, että 10 000 ihmistä hyväksyy Oulun raiskaukset.

        Näin vihervasemmisto syöttää naiset ja lapset pedoille, pekka vain nauraa suomalaisille.


      • sippilä

        Sipilän syy.




        Sipilän lupaus antaa Kempeleen-kotinsa pakolaisten käyttöön esiteltiin Irakin televisiossa 2015 Irakilaisturvapaikanhakijoiden mukaan se vaikutti siihen, että moni valitsi hakukohteekseen juuri Suomen
        Tämä kutsu eli ”mainos” näkyy interetissä edelleen. Olen varma, että irakilainen jos etsii kotimaassaan omalla kielellään jotain tietoa esim. Suomesta niin hän näkee tämän, Suomen pääministerin kutsun ensimmäisenä…
        Sipilä näyttää lausuvan joka päivälle jotakin hölmöä. Autoilijat maksavat autoilustaan jo riittävästi tässä kalliissa maassa, jossa palkkaverotus, asumiskustannukset ja ruoka maksavat muihin maihin nähden hävettävän paljon. Taitaa Sipilä höpötyksillään valmistella suomalaisia siihen, että Suomeen voi olla tulossa runsaastikin uutta väkeä. Valmistelupuheet on aloitettu ja äänitorvena toimii Sipilä.

        Official advice on avoiding deadly MERS: Don't drink CAMEL URINE


      • akaksh

        No perketi, persutko ne mamut tänne on käynykkin hakemassa.
        Minä oon kuvitellu että vihreät niitä mamuja tänne haluaa


    • ex-persehinen

      Vaalien alla 2015 luulimme, että persut ovat sanojensa mittainen "maahanmuuttokriittinen puolue". Tuli syksy 2015. Persujen lupaukset osoittautuivat valheiksi. Edes hallitusohjelman kirjauksia ei vaadittu noudattamaan. Halla-aholaissiipi oli hiljaa ja nöyränä Soinin edessä. -Eli: Hötöt ovat nyt jo housuissa, joten rypistely ei enää paljon auta.

      • Vihervassuraiskaajat

        Hehe, että sinä ressukka jaksat toistaa tuota valhetta.

        Vihervasemmisto raahasi nuo tänne väkisin ohi hallituksen ja viranomaisten.

        Ja nyt syyttävät muita omista rikoksistaan.

        Ja vieläpä estävät kaikkien näiden rikollisten palautukset!!!!


      • Don_Jussi
        Vihervassuraiskaajat kirjoitti:

        Hehe, että sinä ressukka jaksat toistaa tuota valhetta.

        Vihervasemmisto raahasi nuo tänne väkisin ohi hallituksen ja viranomaisten.

        Ja nyt syyttävät muita omista rikoksistaan.

        Ja vieläpä estävät kaikkien näiden rikollisten palautukset!!!!

        Se oli meille vihervassuille kova homma raahata ne tänne, kun yrittivät koko ajan karkuun. Saatiin ne kuitenkin kuriin ja tulemaan, kun kärsivällisesti selitettiin, että toteutamme Mestari Halla-ahon Suomen hallitusohjelmaaan laatimaa toimintasuunnitelmaa. Pahimmat vikurit tuotiin köysissä.


    • Inhottaviatotuuksia

      Suomen uutiset 2015:

      Halla-aho tyytyväinen hallitusneuvottelujen maahanmuuttopaperiin.

      Kärkkäänä maahanmuuttokriitikkona tunnettu europarlamentaarikko Jussi Halla-aho (ps.) on tyytyväinen perussuomalaisten saavuttamaan hallitusneuvotteluiden tulokseen.

      Myös tämän jälkeen Halla-aho on kehunut hallituksen maahanmuuttotoimia.

      Persut ovat omalla toiminnallaan osoittaneet olevansa turha puolue.

      • Skp-y.trolli

        SKp.y:n trolli se vaan jaksaa vaikka kaikki tietää että Sipilä ja Orpo ilmoitti että he eivät tule noudattamaan hallitusohjelmaa ja sen kirjauksia. Siksi PS hajotettiinkin kun tuli uhka päälle että hallitusohjelmaa olisi alettava noudattamaan.


    • yksinkertaista_

      "Saat mitä tilaat" pätee tähänkin mielipidemittaukseen. Yle on tilannut sellaisen tutkimuksen, joka näyttää persujen kannatuksen laskeneen. Ja yllätys yllätys saanutkin sellaisen.

      • Tulevaisuudet

        Persut tosiaan saivat mitä tilasivat. Nyt on puoluetoimistossa paniikki päällä. Ollaan oppositiossa ja ja kannatus ei siitäkään huolimatta lähde nousuun - pikemminkn laskee. Ja vaalit ovat aivan kohta.

        Jotain olisi tehtävä ja nopeasti. Räjähtävät lepakot idea on jo käytetty eikä ilmaston muutoksen vastustaminenkaan tunnu enää järkevältä. Maahanmuutto asiat on tosi hankala tapaus, kun kaikki puolueet haluaa tiukennuksia. Toisaalta pitäisi jotenkin profiloitua asialliseksi, ettei heti leimata natsiksi.

        EUn ja euron vastustaminen ei oikein toimi, kun kansa kannattaa näitä.

        Gallupit ovat kuitenkin varmasti väärässä ja persujen lopullinen kannatus on 11-12 %. Mutta mitä sitten ? Juhlitaanko sitä, että ollaan kuudenneksi suurin puolue?


      • sekysely

        Jos Yle olisi ottanut enemmän suruja mukaan kyselyyn, niin persujen kannatus olisi 5,1%%


    • meetooiraksyyria

      PS on kuitenkin se yhdenasian puolue.pääpaino maahanmuutossa

      antaa sen jäävuorenhuipun tulla niin taitaa kannatus olla vaaleissa kova

      • Rapedbygreen

        Vastaavasti vihreät ja vasemmisto ovat vain yhden asian puolue.

        Oulussa saimme nähdä miten heidän politiikkansa koitui suomalaisten naisten ja lasten tragediaksi.

        Helsingissä vihreiden kannatus nousi, joka osoittaa miten pihalla vihreiden kannattajat ovat todellisuudesta.

        Vihreille näiden ihmisten kohtalo ei merkitse YHTÄÄN MITÄÄN


      • lapsetkärsiitaas
        Rapedbygreen kirjoitti:

        Vastaavasti vihreät ja vasemmisto ovat vain yhden asian puolue.

        Oulussa saimme nähdä miten heidän politiikkansa koitui suomalaisten naisten ja lasten tragediaksi.

        Helsingissä vihreiden kannatus nousi, joka osoittaa miten pihalla vihreiden kannattajat ovat todellisuudesta.

        Vihreille näiden ihmisten kohtalo ei merkitse YHTÄÄN MITÄÄN

        Onko ouluun otettu keskimääräistä enemmän näitä sotasankareita jotkä hylkää perheetkin mennen tullen?

        ja ketkä niitä on sinne halunnut?


      • Mantulik

        Eivät he ole hylännyt perheitään, Katsoin presidentti Tarja Halosen haastattelun telkkarissa. Hänen kantansa ja toiveensa on, että maahanmuuttajat lopettaa rikosten teon heti kun saadaan heidän vaimonsa, lapsensa, molempien vanhemmat ja iso vanhemmat tänne Suomeen. Hän haluaa, että perheet yhdistetään näin maahantunkeutujien rikosten tekeminen loppuu heti. Knnatatteko Suomen Presidentin "esikuvan" sosiaalitemokraatin "Puuttinin" läheisen ystävän maahanmuuton politiikkaa?


    • Sukulaku_sivarius

      Itsenäisyyspäivän mielenosoitusten myötä on hyvä muistaa että puolue-eliitti koostuu vain sivareista ja sukulakumiehistä.
      Turuilla ja toreilla on turha huudella maahanmuuttokriittisyyttä, ja länkien sulkemisia kun todellisuudessa kaikki portit ovat apposen avoimina JAMBOilulle..

    • Jeremiaz

      Raiskaajilla ja bussiterroristeilla ei ole Suomessa mitään hätää! Yli 90 % kansasta hyväksyy heidän rötöstelynsä poliittisen taustan. Maassa on vähintään 8.000 musua laittomasti, eikä sisäministerillä ole aikomustakaan heitä poistaa. Aikaa kyllä riittää hakaristilippujen kauhisteluun. Ministerit Sipilä, Orpo ja Soini ovat "arvopohjineen" alkaneen vuosisadan suurimmat teeskentelijät.
      Isänmaan vahingoksi.

    • Hookut

      Oulussa saimme nähdä persujen maahanmuuttopolitiikan seuraukset. Tämä politiikka on lähtöisin Halla-ahon kynästä, joten turha syyttää tästä hillotolpoa-Soinia. Tätä Halla-ahon politiikkaa noudatettaessa Suomeen otettiin vuodessa 35 000 maahanmuuttajaa. Nyt on onneksi kuri tiukentunut.

    • sairasta

      Kokoomuslainen tämäkö olis parempi puolue missä on sairaat arvot

      Tämä todistaa tämänkin virallisen ja tässä tapauksessa karmaisevan totuuden siis sen että Sauli Niinistö ja Jenni Haukio olivat virallisesti sukulaisia jo ennen kuin pappi vihki heidät avioliittoon.

      Todistelu paljastaa että Sauli ja Marja-Leena hoitivat myös pikku Jenniä kun tämä oli vauva, asiaa tarkemman huomion kertomana Marja-Leenan salaisuudeksi jäi hänen varmasti näkemänsä ja kokemansa tieto Saulin fetissistä, eli häiritsevästä mielenkiinnosta ja intohimosta vaihtaa juuri vauvojen vaippoja sekä kyseisen toimenpiteen aiheuttamasta Saulin erektiosta.

    • Porvarienporvari

      Antti Rinne kyllä demokraatti-lehdessä tuomitsi jyrkin sanoin Oulun kauheudet eli mistäköhän persut saavat tietonsa siitä, että nk. vihervasemmisto antaa tukensa Oulun rikollisille.

      • antinnaurutyrehtyy

        Missä tuollainen julkaisu on


    • suomisensuuri
      • vaalittuleePS

      • eumenoamamut

      • mamuhallitustoiherrat

    • kyskälä
      • pahamaa

        ketkä torppasi moskeijan rakentamisen helsinkiin?

        todellista uskontojen tasa-arvoako?


    • kenttäläinen

      Ihan kuin persujen yllä olisi jo joku kirous? Lauran uusi hiustyyli saa kuitenkin kiitosta.

      https://www.is.fi/linnanjuhlat/art-2000005924445.html

      • meetoohiekkamaat

        Painajainen syyrian ja irakin miehille

        itsenäinen tasa-arvoinen suomalainen nainen-vaalea


    • kenttä-pohtii

      Miten niin "painajainen"? Eikö ennemmin saavuttamaton unelma?

    • hahaa

      Suomalaiset ilmaisevat hyväksyvänsä lasten raiskaukset ja myös matujen tekemät terroristiset teot.
      Kauan eläköön Muhamed ja hänen raiskaamansa lapsimorsianmensa, tulkoon maahamme sharialait.
      Äänestäkää vihreitä, kokoomusta, sossuja tai vasemmistoa niin varmistatte asian.

    • Syyrialainen_yhteys

      ...Syyrian salainen poliisi on koulutettu aitojen Gestapomiesten asiantuntemuksella..

    • tosi-outo-ps

      Tuo persujen tapa makustella lasten kärsimyksillä on tosi pöyristyttävää?!! Jotain rajaa!

    • puupäähattuko-auttaa

      Mistä löytyisi persuille karismaattinen puheenjohtaja? Nykyinen muistuttaa habitukseltaan liiaksi Esa Pakarista, eli hänet otetaan vain huumorin kannalta?

      • PätkäJr

        Asiahan ei tietysti minulle kuulu, muttta vain knalli päiväkakkaran kanssa puuttuu.


      • miltänäyttääkukakin

        Ja keskustan mies strutsi


    • kenttä-kysyy

      Miksi Jussi-Halla-aho ei tee puolueensa laskeville kannatusluvuille MITÄÄN? Onko hän saanut jo riittävästi puoluetukiaisa ja muita etuisuuksia?

      • Totuuskomissio_

        Kun ei osaa. On sotkenut puolueen kaikenlaiseen rasistiseen paskaan entistä pahemmin. Ei tavallinen tolkun suomalainen tuollaistta mamumamu siellä ja mamumamu täällä paskanjauhantaa usko, varsinkin kun sen varjolla valehdellaan sekavia.


    • Lapin-Matsu-vinkkasi

      Jussi upottaa persut lopullisesti natsipaskaan?

    • näin-naapurissa

      Putin-toveri tukee gybällä persuja?

    • meilläONunelma

      ranskassa on median valitsema pressa..tien näyttäjä,tulevaisuuden suunnan näyttäjä.......eli kaikki hyvin..BUAAA BUAAAA BUAAA

      MIKSI YLE EI UUTISOI,,TÄSTÄ MARKONISTA

    • helppo-kyskä

      Miksi persut rakastavat vain Putinia?

    • kokmamutkesKusta
    • Senäkeejokaelää

      Persut tekivät vuosisadan virheen kesän 2017 puoluekokouksessa. Meininki näytti ihan hihhuleiden herätyskokoukselta. Pompittiin yloös alas naamat hikisinä kuin mielenköyhät. Ei siitä hyvää seurannut. Halla-aho oli virhevalinta samoin kuin Huhtasaari ja Hakkarainen. Sivari, 20% maisteri ja juoppo sahuri. Miettikää vähän! Nyt ihmetellään puolueen hajoamista ja kannatuksen laskua. Ne fiksut siniset tulevat nousemaan. Saatta nähdä.

    • Faktojenfakta

      1. Demarit
      2. Kokoomus
      3. Kepu
      4. Vihreät
      5. Vasemmisto
      6. Persulit muut pienpuolueet

      • somevaalittulee

      • PS_Parasta-Suomelle

        Kokoomus, SDP ja Hirveät - De Grumma B-divisioonaan huutelemaan penkkien alta. Heidän politiikkansa on jo nähty, eikä se ole johtanut Suomea oikeaan suuntaan.


    • Joonu

      Hullu-Jussi puolustelee hakaristilippuja, ei jatkoon.

      • VasuriRaiskaajat

        No onpas taas vasuriraiskaajat liikkeellä katkeran vihaisina persujen kimpussa.
        Etkö enempää osannut valehdella, yritä edes!!!!


    • Eimitääntervettä

      No, ei se kesän 2017 puoluekokous kovin terveeltä näyttänyt! Vai mitä? Seuraukset näkyvät nyt.

    • jasoininmaha
      • maahanmuuttojasaaste

        Ja levinneet levottomuudet jo muihinkin maihin

        jos isoa kuvaa katsoo niin onko Merkelin politiikka kaiken alku ja juuri?


    • Liberasti

      Mielenkiintoista seurata tämä persujen vasemmistoon kohdistuvaa viha-rakkaussuhdetta.

      Persut ei ikinä hauku kokoomusta tai kepua ja demareistakin ollaan hyvin hiljaa. Joskus vähän nälvitään vihreitä, mutta persut on äärimmäisen kiinnostuneita vasemmistosta. Suurin osa persuista on ollut vasemmiston kannattajia ja ehkä tätä omaa historiaa halutaan korostuneesti peittää. Näin ulkopuolisen silmin katsottuna riitely kuulostaa sellaiselta vanhan avioparin riitelyltä.

    • demokratiasuomessa

      Ylen uutiset kertoo että PS tekee välikysymystä maahanmuutosta ja turvallisuudesta
      Oulun asia syynä

      Hallitus voisikin kutsua hätäistunnon sunnuntain kunniaksi niin kansa kokee jotta jotain tehdään

    • tiedoksi-vain

      Yksin PS ei pysty tekemään mitään välikysymystä, siihen tarvitaan 20 allekirjoitusta.

      • vaionkositä

        omatunto saa 200 allekirjoitusta


    • PSnouseekyllä
    • sokeapuolueko
    • vaaleissa-muistamme

      Persut jäävät historiaan syksystä 2015. Yhtä tehokasta mamuimuria kuin persut ei löydy esim. yhdestäkään vasemmistopuolueesta.

    • PS_Parasta-Suomelle

      Ei romahtanut. Yle vain järjestelee hyvissä ajoin ensivaalien tuloksia.

    • ps-kaksilla-korteilla

      Nyt persut kerjäävät välikysymykselleen tukea vasemmistolta, vaikka 21.9.-18 ilmoittivat, että eivät tee vasemmisto-vihreiden kanssa yhteistyötä.

    • pSSta-pelastunut

      Persu pettää aina - koettu on.

      • maahanmuuttoko

        hajos kahtia-mistä syystä?


    • SaippuaJAvesiAUTTAA

      vähä niinkö YLEN toimittajanaisten alapää hygenia,Sekin on romahtanut,,öbaut varmaan sen 40%.

    • kansatietääkyllä

      sannikka ja ukkola jakso 13 ja jatkot

      kyllä siinä Halla-Ahoa kuunnellaan aikas hyvin

    • Lapin-Matsu-vinkkasi

      "Yhteishenki on hyvä" - sanoo viimeinen persu ja sammuttaa valot.

    • kokmamutkesKusta

      Veikkaan kevään vaaleja

      PS 23%
      kok 20 %
      demarit hiipuu 17%
      vihreät 9%
      vas 7%

      sin lakkaa ilman kannatusta ja rkp taas se 3,8%

    • kyskälä

      Persut ovat polttaneet sillat joka suuntaan, nyt jopa äärioikealle. Eli mistä nuo lisä-äänet persuille tulisivat?

    • keskustantuhoalkoi

      Taitaa kk sisällä olla suurin puolue kun jäävuoren huippu purkautuu

    • osaako-persu-vastata

      Miten se "jäävuoren huippu purkautuu"??

      • lapsetvaarassa

        Poliisi asiasta kertoi
        aikaa on ennen vaaleja


    • Mokatkasavaa

      Persut etenee mokasta mokaan. Tavion (Tampion) vuoro näkyi olevan nyt. Kukahan mokaa seuraavaksi? Huhtasaaren on ilmeisesti käsketty jo olla hiljaa?

    • GoHomeRefuges

      Olen työssäkäyvä, perheellinen, veronmaksaja. Minulla ei ole työvoimavaltaista firmaa, johon haluaisin halpatyövoimaa. Miksi haluaisin tänne meidän veronmaksajien elätettäväksi islaminuskoisia, nuoria miehiä, joihin en luota pätkääkään. En halua tänään, enkä huomenna, en vaikka Sipilä, YLE, SPR, Finlayson, Fazer ja useimmat poliitikot päällään seisoisi ja tätä hädänalaisten auttamisvirttä laulaisivat.

    • näillä.mennään

      Syksy 2015 muistetaan. Silloin oli persuilla suun avaamisen paikka. Sitä ei tapahtunut. Turha rypistellä enää kun hötöt ovat jo housussa.

      • demokraatit

    • mamujytkytuleeko
    • MullahinAna

      Persut saavat noin 15% kannatuken ukuntavaaleissa, tosin se ei riitä etämään Suoman Islamoimista khitysmaamuslimeilla.....valitettavasti......

      • psvaalittulee

        Kyselyn mukaan poliiseista 25% kannattaa PS ja samoin kokoomus

        onko siinä kevään vaalitulos?


    • kenttä-arvelee

      Ei taida pelkillä poliisien äänillä persuista tulla hallituspuoluetta??

      • mikäpuolue

        Koskas tulee seuraava galluppi
        ja haluttais tietää varsinkin oulun alueen tulos mitä puoluetta kannatetaan


    • kenensuullapuhuu
      • Raiskatutlapset

        Vihervasurien mielestä maahanmuutto on ratkaisu kaikkeen.


    • pSS-rrrromahdus

      SKE, Väyrysen sekä Harkimon puolueet tulevat syömään persujen kannatusta.
      Mistähän persut aikovat saada lisäkannatusta, kun heillä ei ole tarjota muuta kuin rasismia ja skandaaleja?

      • Vihervassuraiskaajat

        No siinäpä sulle pähkinä purtavaksi, vasuri!!!

        Vihervasurien rasismi kun on niin paljon parempaa ja se kohdistuu suomalaisiin.


    • Lapin-Matsu-vinkkasi

      Persuilla on hyvä yhteishenki ja se haisee rasismilta?!

      • lapin-vassu-runkkasi

        Ettäkö persujen yhteishenki haisee vasurilta??

        No HUH HUH!!!!


      • Lapin-vassu-haisee
        lapin-vassu-runkkasi kirjoitti:

        Ettäkö persujen yhteishenki haisee vasurilta??

        No HUH HUH!!!!

        Ettäkö persun pieraisu haisee Vasurilla???
        No HYH HYH !!!


    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe