Halvin tarjous ei aina ole paras

Vesilasku

Maaliskuun alusta Hämeenkyrön kunnan vuokra asuntojen isännöinti siirtyi uudelle isännöitsijälle. Reallax isännöinti. Jostakin syystä vesilaskutus ei ole toiminut koko aikana juuri mitenkään. en tiedä onko uudella isännöitsijällä niin vähän henkilökuntaa ettei vesi laskutusta ehditä hoitamaan, mutta näyttää siltä että asiaan ei ole tulossakaan mitään parannusta.

6 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

  • ei se saanut lämpöjäkään päälle maalämpötaloilla siellä ihmiset paleli ja tulivat kipeiksi

  • Oliskin vaan vesilaskussa epäselvyyksiä ,sain maksukehoituksen maksamatomista vuokrista,en ole hänen mukaansa maksanut vuokraa sitten koko aikana kun tämä firma on hoitanut isännöintiä(03/18-12/18) Maksukehoitus uudenvuoden aattona postilaatikossa ja päivämääräkin valmiiksi ummessa.No lähetin maksupäivämäärät,summat ja viitteet sähköpostilla hänelle,soitin heti tänään onko tullut perille postit ja mitä nyt sitten olisi mahdollisesti minulla maksettavaa...Vastaus oli että ei ole kerinnyt perehtyyn asiaan...

    • No ei varmaan ole ehtinyt perhtyy meinaan et ole ainoa. Mulla sama juttu paitsi 10-12/18 ajalta maksamattomia vuokria lähemmäs 800 euroa. Että taitaa mennä tosi näiden selvittämisessä. Ilmoitin sähköpostilla asiasta eikä ole vastattu mitään. Tosin minä en aio selvittää yhtään mitään mitä olen maksanut. Selvittäköön itse sotkunsa.


  • Huomasitte varmaan muutoksen tilinumeron viitenumerossa.

    • Saa sentää jotain aikaiseksi:)


  • nyt se sai pilattua niittytien parkkipaikan

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.