Kaverini söi talipallot nälkäänsä.

maailmanonnellisin.kansa

Hän kertoi keränneensä lintujen talipallot ympäristön naapureilta ja eiku pannulle paistumaan. Kivahan se oli ollut sitten katsella lööpeistä, kun oli oikein poistettu Keskusta, pääministerin avustaja. Kerroin hänelle kun ei ole radiota eikä televisiota, että jostain akasta riitaa. Poliitikot syö hyvin, ei todellakaan talipalloja, niin ovat kovia nussimaan, vihreä on kai vetänyt varvit avustajan kaa, sitten syytön poistettu. Leevin sanoin se vituttaa, hakemalla syitä haetaan. Käytiin meillä keitin hopeateet ja ihmeteltiin ookkna Oulusta tapahtumia, linja-autolla massamurhan yritystä. Oulun tapahtumat on selvää kukkahattu meininkiä, 10v. tyttökö muka pyörii jne. satuja piisaa. Linja-autoilu olikin mieluisampi kun se on köyhien puolella, linja-autossa onkin turvallisempaa vaikka olisi vastassa panssari bemari. Leipäjonossa täytyy kysellä jos talipalloja saisi linnuille, niin ja mulju pantava alulle.

48

349

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • salmonellaa

      Talipallot tarpeeseen, linnuille ja eläkeläisille. Asuntomurrotkin ulkoistettu ulkomaalaisille.

    • Eurollakylläiseksi

      Varmaan lähtee nälkä kun muutaman sellaisen lounastaa, eikä maksa paljon.

      • SiunattuTalviaika

        Ei maksankaan kun syödään naapurin lintujen ruokinta paikalta iltahämärissä suoraan puunoksalta ilmaiseksi.


      • ilta.hämärtyy

        joko ois aika taas lähteä lintulaudalle syömään?


    • RyssäTuleeJaTappaa

      Surkeaksi on elämä mennyt, jos Talipalloja jotuu syömään !
      Luulisi sossun ja Seurakuntien diakonityöntekijöiden auttavan, että saisi ihmisille tarkoitettua ruokaa

      Sossu tai KELA järjestää kyllä ihmisille huonekalut asuntoon , eikä ilman radiota ja telkkaria tarvitse olla.

      Ihan hyvä juttusi oli, mutta ei totuuden mukainen

      • eiookalusteita

        Ei muuten maksa mikään sossu mitään huonekaluja! Pyykkikoneeseen ja patjaan antavat rahaa noin 300€, jos sen rahan juo/ kuluttaa johonkin muuhun niin tyhjässä kalustamattomassa asunnossa joutuu patsastelemaan ja netissä puhelimella roikkumaan


    • hirveä.sairaus

      niin pakko syödä talipalloja jotta rahat säästyy viinaan. Hirveä sairaus tuo alkoholismi.

      • sairaus.pelihimokin

        Menisikin, tupakka ja hedelmäpelit, siis mummopyörään kaikki. Muutama päivä ja kaikki pelattu, Vajaa neljäviikko talipalloja ja tupakan jämiä, niitä keräämällä, purkamalla ja uusia puruista tekemällä, tupakantuska helpottuu. Kaikkea on pelihimon taltuttamiseksi yritetty keksiä porukalla, oikein ylioppilas huora kokoomuksen bisnesleity hommattiin, no rahat meni, uusi eläke ja eiku hedelmät pyörimään. Ainoa mitä on muljun voimalla kehitelty on, että eläke maksettaisiin vaikka parinviikon välein. Saattaisi pian muonavarasto täyttyä edes jollain särpimellä, ehkä. Toinen varmempi ratkaisu olisi katkasta jalka.


      • Aliravittuja

        Just joo, Kansan terveydelle, mikä vitsi. Kansa sairastaa, sairastuu näiden helvetin pelikoneiden syystä. Et ole ainut joka tuntee vastaavia tapauksia niitä on kaiketi satojatuhansia, siis vanhuksissa. Ketään ei kiinnosta, kiinnostaa kun Linnankin juhlissa oli lesbo ämmä mikä oli jyystänyt aivonsa hieromasauvoilla ihan nollille ja pyöri tennarit jalassa kuin matsia odottamassa ja lämpöö kroppaan. Jonkunlainen valvonta, minkälainen siinäpä onkin ihmettelemistä. Jalkojen katkominen, mutta taitaa viranomaisilla olla pian sanomista.


    • vakavaakin

      Nykymeininki, eläkeläinen vain menoerä, tehtävä suoritettu kuolkoon. Pois se meistä. Yritettäisiin järj. kaikille 50v. terveystarkastus. Raha ei ongelma, pakolaisiin 8miljardia, edes osa eläkeläisiin. Kansanterveyttähän tuntuu tuettavan oikein nälän voimalla.

      • kulkulupa.mukaan

        Nälkiintyneet eläkelaiset oli helppo tarkastaa pelikoneen läheisyydessä. Pakolaisista löytyisi varmaan paljonkin lääkäreitä ja sairaanhoitajia työhön.


    • sdlkjglöskdjfgb

      Törkeää viedä tipujen ruoat!!! Minä en ainakaan pitäisi kaverina tuollaista raakalaista!

      • kallista.lemmikeille

        Tipuista viis, mutta kun aliravitut eläkeläiset vie punaleimaiset lemmikkienkin sapuskat syötäviksi itselleen.


    • TurhanTyyriitäVaan

      Lemmikkieläinten sapuskoissa on kaikki ravintoaineet kohdillaan. Varmaan terveellisempää sapuskaa kuin ikuiset makaryynit ja HK-siniset?

      • tyyliin

        lemmikit ei syö kyllästettyä ruokaa yli jäämä sitten tarjoilaan pöytään,


    • lgoifjg

      Just joo, kyllä jemeniläisten lasten nälkä on pieni juttu näiden isomahaisten talipallojen rinnalla.

    • Joulupöydän.tulkku

      Tässä oiva apu proteiinin tarpeeseen, toki hiilarit ja valkuaisetkin saa lisukkeilla mukavasti, edullisesti. Auringonkukan siemeniä ihan randomilla vanerille. naula, naru ja hiirennakki, kannattaa nostaa pöydän avulla erkonomisesti vyötärön tasolle, ettei jyrsiät pääse apajille ja on helpompi poistaa saalis, tiput. Arkiruokana menee tintit, mutta Joulun herkkuaterian kruunaa oikein Punatulkku. PS. Nylkemällä tulkun saa kivan ulkokoristeen.

      • CO2.OK

        Ilmasto ystävälliset tarjoilut 2019Linnan juhliin. Talipalloja, Punatulkkuja ja "konjakkia" muljua.


    • Minä olen jonkun verran taivastellut ja jeesustellut sitäkin, kun telkkarissa marmatetaan köyhyydestä, rahan ja ruuankin puutteesta, mutta keittiössä häärii iso koira, joka syö saman kuin kaksi miestä! Mitä helevettiä se koira tekee kaupungin kerrostaloasunnossa ? sehän on suorastaan eläin rääkkäystä, sillä iso koiraa tarvitsee paljon liikuntaa jotta sillä edes sisuskalut toimisivat! ja ison koiran mässäämillä päivän ruuilla eläkeläismummo eläisi kolmepäivää vähintäänkin !

      Late Lapista.

      • plutot

        No siinä sanoi lapin late oikeat sanat. Sitä olen minäki ihmetellyt että mitä todella tekee koiralla ellei itelläkään ole ruokaa. tai rahaa ruokaan.
        Mutta ihmisten järjenjuoksu on välillä käsittämätöntä.


    • eiKirj

      Voisikohan Hurstin valinta alkaa markkinoimaan eläkeläisten talipalloja? Niissä voisi olla vähän suolaakin, joka ei linnuille sovi. Tässä voisi olla ratkaisu myös joulukinkkujen paistorasvoille?

    • kennel

      munataan todelliset avun tarvitsejat kun ruoka jono onkin koira jono,

    • ummetus.tuskin.riesa

      Saisiko "Konjakin" Muljun reseptin, kiinnostaisi. Aiempien juttujen mukaan tuntuu ihan sopivalta juomalta. Verkkosaavi, äyskäri mallinen mehukatti toimisi kauhana, jugurttipurkkeja löytyy ruokapankista, puukeppi sekoitukseen ja puutikut lusikoina . Valmiudet olisi ja kova luotto ja tahto, että Muljun voimalla saadaan joulutunnelma ihan tappiin.

      • hyvässä.seurassa

        Hygeniapassia ei tarvita, omaan käyttöön. Oikeilla jäljillä, kalasaavi antaa tuotokselle savuisen, romattisen pikantin sivumaun, toki ei häiritsevää. Mehukattipurkista modifioitu äyskäri myös OK, laittaisin vielä tonttulakin tiun tuomaan jouluntunnelmaa mehukatin kaulaan. Polkupyörän pinnoista saisi mukavasti jugurttipurkeille kahvat. Itse asia olisi marketti kamaa, plus sokeri 5kiloa, 8vrk. Pysäytykset, pullotukset kaikki pois, aivan kuin cafe brutal pelkkä konjakki.


    • Kohtuudentuttava

      Kaikki se on viinasta pois millä ruokaa ostaa.

    • puuroa.juodaan.lientä

      Koskaan ei asiat ole niin huonosti, etteikö niitä viinan kanssa voi vielä pahemmaksi sotkea.

    • talia.söin

      kiitos vihjeestä :) aamulla söin makaroonia ja voita, pakko sanoa että kun nyt kävin naapurin lintulaudan tyhjentämässä ja paistoin talipallot pannulla niin nälkä lähti ja oli jopa parempaa kuin paljas makarooni. Pitää illalla lähteä vielä uudestaan kiertämääm lähistön linnunruokinta paikkoja.

    • palitallo

      Talipallot voi viipaloida, paistaa viipaleet ja maustaa jollain mitä sattuu kaapissa olemaan, suolaa pitää laittaa. Nälkä kyllä lähtee, makuun vaan pitää opetella. Mutta makaronien kanssa menee mukavasti täytteeksi.

    • muutkin-syövät

      Talipallot ovat samaa ainetta kuin kinkut. Suurta herkkua siankinkut ovat joillekin varsinkin jouluna.

    • NoobelinPaikka

      Vittu miten pitkä aloitus pienestä talipallosta.

      • VitunPallo

        Siis pitkä se vittu vai talipallot?


    • Puuma-

      Jos totta, niin järkyttävää, että joutuu talipalloja syömään.
      Varokaa ettei tartu salmonellat tai muut lintupöpöt.

    • ruokapankin.tarjonnastak

      Uunipellille muna vesi-maitoseos makkarasiivun ohuelti, edullista leivälle, talipallosiivuja myös. Leipäjonon leipää, munaa, talipallo siivuja ja tietty muljua, bonia vaan. Köyhiä riittää, lisää hyviä ohjeita hengissä pysymiseen, löytyykö.

    • kinkkurasvattölkkiintänk

      Minä torjun nälkääni näin. Vihannespussit kaupasta, kerään koirien jäiset pötkylät ja vien koiraihmisille, nämä unohtui taajama alueelle. Usein kysytään mitä haluat, silloin ollaan asian ytimessä, sanokaa vain rahaa, tölkkiä, ruokaan, viinaa, satavarmasti toimii. Kertokaa toimittavanne lähetyksen loppuviikosta uudelleen, niin jo löytyykin setelirahaa, tosin anelevat, että toimitukset keskeytettäisiin.

    • riittää.koko.talveksi

      Miksi ne linnut tökkii ylensäkään nokallaan palloja, minä vaihdoin talit tennispalloihin, hyvä meininki.

    • Laihian.maalaiskunta

      Olisiko lippuja myynnissä Ceekin ja Sarasvuon elokuviin. Vai onko vielä loppuunmyytyjä. Pesäpalloja löytyisi talipallojen sijaan, voisin vaihtaa.

    • MelkoRavitsevaa

      Keltainen lumi on aliarvostettua ravintona.

    • sulata.tali.lihapiipussa

      Mulju pohdituttaa, huom. käytämme pienemmän hiilijalan jäljen jättävää mehupillinä, kaislan varsiosaa. poliisi puhalluttaa muovipilleillä, siirtykää kaislaan myös. Lapsivaltuutettu Kurttila ajelee taxilla tuhansilla euroilla, edellinen Aula taasen ajeli katsastomattomalla autollaan , unohti perskules katsastaa. Vihreä Jani T masennusissaan taxikyydissä ja Touko masennuksissaan Linnan juhlissa ja nyt Nybergin vieraana, näillä hoidoilla varmaan kaikki masentuneet paranee, mikä parasta kaikki verovaroin. Meidän mielestämme pitäisi enemmän valistaa.

    • VEROPARATIISITKIINNIVAS1
    • itkis.jos.ilkeis

      Muovia meriin 8,5milj. tonnin vuosivauhdilla:
      Etelä-Aasia jätteiden kaatopaikkaa kuormittaa mm. suurin Yhdysvallat, Ruotsi, Saudi-Arabia, Sveitsi, Australia, E-Korea "synteettiset muovihiutaleet" kierrätys matskua, tosin sisältää vaippoja, pattereita. Indonesia, Filippiinit, Thaimaa, Vietnam, jätteen loppusij. maita. Jätevuoret tai jopa vuoristo sij. vesireittien läheisyyteen, nopea yhteys mereen ja teiden varsilla poltellaan aivan avoimesti. Toki hyvääkin, keräysalusta kehitellään merelle, nop. ei riitä nyt, mutta joskus onnistuessaan keräisi n. 2000 tonnia jätettä, vuositasolla 8,5milj. saapuu alueelle. Lainattu vapaasti Ksml 15,12 numerosta.
      Mulju tiimille lisää pohdittavaa.

    • Adventti.lähestymistä

      Hyvin on muovikin hallussa. muutama milj. keräysalusta niin saadaan kerättyä, mutta minne jäte, Afriikaan, meidän eduskuntatalo on jo jätettä täynnä. Stressistä ihan hiilenä loput.

    • palaa.jätettä

      Jätealueet on kuvien perusteella Ahvenanmaan kokoisia. Paikalla käyneet.

    • OvatEnergiaJytkyjä

      Vaihtelun vuoksi voi lintulaudalta välillä syödä pähkinöitä. Niissä on kuulemma terveysvaikutukset kohdillaan.

    • sijotin.sätkäkoneeseen

      Laivan upotusta pelattiin ja mieleen, että sinne vaan jätteet ja meren syvyyksiin, 11km niin eiköhän muovivaippa pysy uppeluksissa, betonia vielä päälle. Pitäisi tehdä jäälyhtyjä, mutta kun ei ole kuin saavi ja se ei nyt vaan jouluna jouda.

      • oma.tapani

        Outoa tuhlausta, käsin käärittynä tulee pehmeämpiä.


    • OstakaaVarastoon

      Jotain pari euroa kilo myydään halvimmillaan rasvatalisiemenviljapalloja. Niin halpaa, että kannattaa itsekin ostaa omaksi muanaksi. Mitään muuta noin energiatehokasta ei saa tuohon hintaan.

    • sukurakas

      Koostumus: murskattu pähkinä, maissi, vehnä, auringonkukansiemen, durra, naudan tali, kalsium. Käytin pizzan täytteenä syötin anopille ja sen vittuilevalle uudelle ukkelille. Ukkelin nimi on Sepastian vegetaristi, kasvispizza olikin paikallaan, tosin naudantalikin on kasvikunnasta. Puolikalju ponihännällä, korvis molemmissa, tatuointi korvan alapuolella, punainen ruusu. Anopillani on vittumainen tytär ja pähkinäallergia, yleisreaktio eli anafylaksia, siihen en yltänyt. Matkaavat jouluhässäkää pakoon Bulgariaan, hyvääkin talipallot oli valmistettukin Bulgariassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1585
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1414
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1315
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1258
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1198
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe