kUUN PimeÄ PUOli!!!!!!!!!!!!!!

HolyProphet00007

Kiina on lähettänyt viestintäsatelliitin kohti kuun pimeää puolta. Sen on määrä laskeutua yllätys, yllätys kuun pimeälle puolelle.


Erikoiseksi kuun pimeän puolen tekee se, että sieltä ei voi lähettää signaaleja maahan. Kuitenkin signaaleja voidaan lähettää jopa Marsista asti, mikä on kuun pimeän puolen salaisuus?


Olette varmaan huomanneet, kuinka pieneltä kuu näyttää? Olette varmasti arvelleen, voiko sama kuu todella kiertää koko maata? Olette ihmetelleet vuorovesi-ilmiöissä tapahtuvia epäsäännöllisiä heittoja, jotka kielivät kahdesta kuusta - tämän perusteella maalla on pakko olla kaksi kuuta.


Olette varmaankin joskus nähneet kaksi samannäköistä Nissan Primeraa eri paikoissa tosin. Olette miettineet, että voiko kyseessä olla sama Primera Oulussa kuin näkemänne toinen Primera esim. Milanossa? Niin sama autotehdas tekee samannäköisiä ja samanvärisiä autoja, joten näkemänne Primera on todennäköisesti ollut eri Primera.

Sama pätee kuuhun, mitä jos kuut ovatkin kuoleman tähtiä, niiden ulkonäkö muistuttaa erehdyttävästi kuolemantähteä: http://orig12.deviantart.net/53f9/f/2016/338/7/d/star_wars___death_star_wallpaper_by_rocklou-daqj3gl.png

Kuolemantähdet ovat myöskin saman valmistajan tekemiä, joten nekin muistuttavat luonnollisesti toisiaan. Maata saattaa siis kiertää kaksi kuolemantähteä, joita me olemme aiemmin pitäneet yhtenä kuuna. Nämä kuolemantähdet ovat eräänlaisia avaruuskoteja, joissa asuu paljon avaruusolentoja sisällä. Huipputeknologialla varustetut kuolemantähdet ovat niin voimakkaan suojakentän ympäröimiä, että kuun/kuolemantähden pimeältä puolelta ei voi lähettää minkäänlaisia signaaleja maahan.


Salaseuroja, jotka ovat tietoisia avaruusolentojen seuraavan jokaista askeltamme on kuin sieniä sateella. Vapaamuurarit vaikuttaa äkkisilmäykseltä maahanmuuttajien hitonmoista roudaamista ja mielipuolista suosimista väkisin järjestävältä taholta, joka tavoittelee 'täydellisistä' maahanmuuttajista koostuvaa maahanmuuttajaeliittiä asuttamaan kaikkia sivistysmaita. Tämä kieltämättä on totta, mutta se ei tarkoita sitä, että he eivät tekisi sitä avaruusolentojen käskystä. Kuoleman tähden yksi laukaus voi tuhota kokonaisen planeetan ja lisäbonuksena vapaamuurarit saavat avaruusolentojen järjestämän valta-aseman sekä immuniteetin jopa perheen jäsentensä tekemille räikeille rikoksille jokaisen maan oikeusistuimissa. Muistatte varmaan kuinka presidentti Soili Niinistö kutsui turkin suurlähettilään hätäkokoukseen, kun vaikutusvaltaisen vapaamuurari imperiumin vesa oltiin tuomitsemassa turkissa kymmenen kertaa lievempään tuomioon, kuin olisi kuulunut tuomita - sekin oli liika kova tuomio vapaamuurari imperiumin vesalle ja näin äärimmäisellä vallan väärinkäytöllä saatiin tuomio lopulta kumottua kokonaan.

Näintiskkeli näin, olen todistanut tai ainakin herättänyt teissä epäilystä, että maata kiertää kaksi kuolemantähteä, joita aiemmin ollaan luultu yhdeksi kuuksi.


Kenen uskotte olevan maapallon todellisia hallitsijoita, avaruusolentojenko????????????

36

568

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aswwewww

      HolyProphet00007 todisti juuri lääkkeiden säännöllisen ottamisen tärkeyden

      • HolyProphet00007

        Vallitettavasti juuri sitä en todistanut, mutta lääkkeitä on hyvin tärkeä ottaa säännöllisesti, jos on sairas - olet oikeassa tässä asiassa. Jos esim. saa jonkun ikävän mahabakteerin kuten salmonellan, ja jättää lääkkeet ottamatta säännöllisesti, osa bakteereista selviytyy ja tulee entistä vastustuskykyisemmiksi antibiooteille. Jos näin tapahtuu, että otetaan esim. vain 1 tabl päivässä kolmen sijaan, syntyy bakteeripopulaatio, joka on vastustuskykyisempi antibiooteille ja entistä vaikeammin tuhottavissa.

        Juttusi oli kuitenkin Beside the point.


    • OlikoSullaMuuta

      Kolmannes Briteistä ei usko että Lappi on olemassa.

      Lähdetään siitä.

    • aswwewww

      En ole somali/virolais/ulkomaalaisvastainen rasisti ja otan aina lääkkeeni väittää Pyhäprofeetta. Valitettavasti kirjoituksesi todistavat toista!!

      • HolyProphet00007

        "maalaisvastainen rasisti ja otan aina lääkkeeni väittää Pyhäprofeetta. Valitettavasti kirjoituksesi todistavat toista!! "

        Niin, lääkkeet on hyvä ottaa, jos tulee kipeäksi. Sitä paitsi rasismia ei ole olemassakaan suomessa, joten kirjoitukseni ovat hyviä tiennäyttäjiä totuuteen.


    • aswwewww

      "Kuolemantähdet ovat myöskin saman valmistajan tekemiä, joten nekin muistuttavat luonnollisesti toisiaan. Maata saattaa siis kiertää kaksi kuolemantähteä, joita me olemme aiemmin pitäneet yhtenä kuuna. Nämä kuolemantähdet ovat eräänlaisia avaruuskoteja, joissa asuu paljon avaruusolentoja sisällä. Huipputeknologialla varustetut kuolemantähdet ovat niin voimakkaan suojakentän ympäröimiä, että kuun/kuolemantähden pimeältä puolelta ei voi lähettää minkäänlaisia signaaleja maahan."

    • nissanNISSAN

      Kiitoksia primerasta, elämäni helpottui merkittävästi ansiostasi, voi käyttää mihin vaan.

    • HolyProphet00007

      Kummallisia muodostelmia Antarktiksella, siellä voiko tämä olla paikka, jossa kuolemantähden asukkaat piipahtavat maapallolla. Tämä paikka on perin juurin kummallinen, koska siellä ei ole aikavyöhykkeitä ja jotkut arvelevat, että sen piiloissa on salainen kaupunki. Salaisessa kaupungissa kuu-ukot voisivat asustaa täysin ihmisiltä salassa ja toinen kuuksi tulkittu kuolemantähti voisi laskeutua sinne herättämättä huomiota.


      Onko filmillä nähtävissä kuolemantähden laskeutuminen Antarktikselle?

      https://www.youtube.com/watch?v=8ee3WTGMLJc

      • kuita.on.monia

        Ootkos tutustunut miltä näyttää Saturnuksen kuista parikin?

        Etenkin Iapetus.


      • HolyProphet00007

      • mahdollisuuksien.maailma
        HolyProphet00007 kirjoitti:

        Niin, Lapetus näyttää kuolemantähdeltä. Siihen voi olla syy miksi se näyttää kuolemantähdeltä, koska se on mitä todennäköisimmin kuolemantähti.

        https://en.wikipedia.org/wiki/Iapetus_(moon)

        Aurinkokunnassa on siis useampi Kuolemantähti.

        Asummeko siis jossain Kuolemantähtikaatopaikalla vai mistä on kyse?

        Ammuskeliko Aurinkokunnan aiemmat asukkaat toisiaan kuin villissä lännessä konsanaan; tuhosiko joku näistä Kuolemantähdistä sen Marsin ja Jupiterin välissä olleen planeetan?

        Se ei ole Lapetus, se on Iapetus. I-niinkuin Iivari, eikä Livari. Siis Iapetus alkaa sillä kirjaimella joka aakkosissa on H ja J välissä.


    • liika.on.liikaa

      Olisko mahdollista että edes yksi aloitus joka alunperin ei ollut jostain vittunaamojen iltapäiväkerhosta ei muuttuisi ketjuksi vittunaamojen iltapäiväkerhosta?

      Varmin tapa saada mut äänestämään KOKOOMUSTA on jatkaa tuota.

      En ole vuosiin äänestänyt Suomessa, mutta tuntuu siltä että kohta on pakko äänestää KOKOOMUSTA.

      • taviskansalainen

        ajattelin äänestää sdp:tä ... kokoomus on ok, keskustakin, mutta kaikki muut näyttää seonneen


      • KuunPimeämpiPuoli

        Vielä parempi äänestaa kahta kokoomusta. Sitä toista kokoomusta joka vetää merivettä puoleensa niin sitä varsinkin.


    • jurkatrin
    • Ulli

      Ske uusi jäsenkokous tulossa. Putoaako diktaattori?

      • HolyProphet00007

        "Putoaako diktaattori? "

        Marcoa tuskin diktaattorina voidaan pitää. Hän on antanut kaikkien halukkaiden sanoa sanottavansa striimeillä ja korostanut koko ajan, että hallitus päättää, eikä yksittäisten jäsenten tulisi kaapata tilejä ym. jos kaikki ei mene niin kuin he haluavat.

        Tietenkin tämä on mielenkiintoinen salaliitto, ja ajankohta vallankaappaukselle on mitä otollisin, kun SKE ei aivan vielä ole puolue. Omasta mielestäni SKE on Marcon projekti, ja hän on oikeutettu puheenjohtaja - visio puolueen toiminnasta ja ulkoparlamentaarisesta katuaktivismista on tullut juuri Marcolta. Saa nähdä miten käy, mitä kaikkea pohjoisen miehet ovat keksineet Marcon päänmenoksi.


    • näkyykö.paremmin
      • HolyProphet00007

        "Minkä vuoksi Kiinaa kiinnostaa Kuun pimeä puoli?"

        Kuolemantähden kehittyneen aseteknologian sekä sen suojausjärjestelmän johdosta tietenkin. Ehkä he ovat päässeet avaruusolentojen kanssa jonkinlaiseen diiliin ja savat uudenlaiset aseet käyttöönsä pikapuoliin. Minua lähinnä huolestuttaa se, mitä Kiina on luvannut vastineeksi tästä valovuosia omaa teknologiaamme edellä olevasta avaruusolentojen aseteknologiasta.


    • "...mikä on kuun pimeän puolen salaisuus?"

      Se, että Kuun toiselle puolelle ei voi Maasta nähdä eikä sieltä voi tänne viestiä, on se, että tuossa on Kuu välissä.

      • HolyProphet00007

        Höpönlöpön, se miksi kuunpimeältä puolelta ei voi lähettää viestejä johtuu siitä, että sitä suojaa voimakas suojakenttä. Kuolemantähdillä on voimakas suojakenttä, jonka sisältä ei voi lähettää viestejä. Jos näkisimme kuun pimeän puolen, tietäisimme kyseessä olevan toisen maata kiertävistä kuolemantähdistä, sitä avaruusolennot eivät tietenkään halua. Eikö olisi loogista, että kuu edes joskus näyttäisi pimeän puolensa? Jos se siis olisi pyörivä pallo, niin näinhän pitäisi tapahtua!!!!! Mutta kun nämä kaksi lähes identtistä kuolemantähteä ovat itse asiassa ihmisten mielissä yksi kuu, joka kiertää maata: herätkää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • ne.perusteet
        HolyProphet00007 kirjoitti:

        Höpönlöpön, se miksi kuunpimeältä puolelta ei voi lähettää viestejä johtuu siitä, että sitä suojaa voimakas suojakenttä. Kuolemantähdillä on voimakas suojakenttä, jonka sisältä ei voi lähettää viestejä. Jos näkisimme kuun pimeän puolen, tietäisimme kyseessä olevan toisen maata kiertävistä kuolemantähdistä, sitä avaruusolennot eivät tietenkään halua. Eikö olisi loogista, että kuu edes joskus näyttäisi pimeän puolensa? Jos se siis olisi pyörivä pallo, niin näinhän pitäisi tapahtua!!!!! Mutta kun nämä kaksi lähes identtistä kuolemantähteä ovat itse asiassa ihmisten mielissä yksi kuu, joka kiertää maata: herätkää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Kuulla ei ole pimeää puolta. Jokainen puoli Kuusta on valaistuna yhden Kuun kierroksen aikana saman verran; ainoan poikkeuksen tähän tekee kierrokset jolloin Kuu menee Maan varjoon, ts. tulee Kuunpimennys.

        Mitä tulee suojanekttään, se olisi myös Kuun Maan puoleisella sivulla. Vain elokuvissa on Kuomenantähtiä joilla on suojakentässä aukkoja.


      • HolyProphet00007

        "Kuulla ei ole pimeää puolta. "

        Mistäpä sen voisi tietää, mutta olet oikeassa se on pelkästään sanonta, koska sitä ei koskaan näe maasta. Koska se on piilossa koko ajan, siksi sitä kutsutaan pimeäksi puoleksi.

        "Mitä tulee suojanekttään, se olisi myös Kuun Maan puoleisella sivulla. Vain elokuvissa on Kuomenantähtiä joilla on suojakentässä aukkoja. "

        Suojakentän saa helposti koko kuun ympärille, mutta pimeällä puolella varsinaiset mekaanisesti herkät laitteistot sijaitsevat ja vain sitä siis suojellaan jatkuvasti. Näitä laitteistoja täytyy suojella ja jos suojakenttä oli jatkuvasti kuolemantähtien ympärillä kokonaisuudessaan, menisi niiltä energiaa hukkaan sen verran, että he eivät voisi räjäyttää esim. maata yhdellä laukauksella. Siksi he suojaavat tällä hetkellä vain kuun pimeää puolta.


    • voiko-olla-totta

      Ja nää kaikki jutustelijat täällä on "aikuisia"?

    • EipäOleTodisteita

      Emme tiedä Kuusta yhtään mitään.
      Emme edes sitä onko se muodoltaan edes pallomainen.

      • HolyProphet00007

        "Emme tiedä Kuusta yhtään mitään.
        Emme edes sitä onko se muodoltaan edes pallomainen. "

        Tämä johtuu siitä, että et ole katsonut Tähtiensota elokuvia. Kuu on selvästi kuolemantähden näköinen, joten todennäköisesti se myös on kuolemantähti. Itseasiassa poikkeamat globaalilla tasolla vuorovesi-ilmiössä ovat näyttö kahdesta kuusta. Tämä tarkoittaa sitä, että maata kiertää kaksi abouttista rallaa saman näköistä kuolemantähteä. On vain ajan kysymys, milloin niiden asukit valtaavat maan - tai tuhoavat sen yhdellä ainoalla laukaisulla.


      • ObiWanKenobi
        HolyProphet00007 kirjoitti:

        "Emme tiedä Kuusta yhtään mitään.
        Emme edes sitä onko se muodoltaan edes pallomainen. "

        Tämä johtuu siitä, että et ole katsonut Tähtiensota elokuvia. Kuu on selvästi kuolemantähden näköinen, joten todennäköisesti se myös on kuolemantähti. Itseasiassa poikkeamat globaalilla tasolla vuorovesi-ilmiössä ovat näyttö kahdesta kuusta. Tämä tarkoittaa sitä, että maata kiertää kaksi abouttista rallaa saman näköistä kuolemantähteä. On vain ajan kysymys, milloin niiden asukit valtaavat maan - tai tuhoavat sen yhdellä ainoalla laukaisulla.

        Tämä ei ole se teoria jota olet etsinyt.


    • wesibusseilla

      Kuuhun päästäkseen turvallisesti pitää vetää niskaan vesimakuupussi, joka estää säteilyn haitalliset vaikutukset kehoomme

    • Tuohon sun ensimmäiseen kysymykseen, syy miksi kuun pimeältä puolelta ei voi lähettää signaaleja mutta Marsista voi, arvaisin että johtuu siitä että kuun pimeä/takapuoli ei koskaan näy maata kohti.

      • HolyProphet00007

        "syy miksi kuun pimeältä puolelta ei voi lähettää signaaleja mutta Marsista voi, arvaisin että johtuu siitä että kuun pimeä/takapuoli ei koskaan näy maata kohti. "

        Jaahas, aika mielenkiintoinen salaliittoteoria. Voit tietenkin olla oikeassa ja vastauksesi kuulostaa ihan järkevältäkin mutta eikö kuitenkin ole todennäköisempää, että kuu on itseasiassa kuolemantähti, jonka suojakenttä estää signaalien lähetyksen???????????????????

        Epäilen, että meitä yritetään johtaa harhaan väittämällä, että kyseessä on kuu, vaikka kyseessä itseasiassa on 2 kpl kuoleman tähtiä.


        Tyypillistä harhaanjohtamista
        https://toknowistochange.files.wordpress.com/2013/12/deathstar.jpg


      • HolyProphet00007 kirjoitti:

        "syy miksi kuun pimeältä puolelta ei voi lähettää signaaleja mutta Marsista voi, arvaisin että johtuu siitä että kuun pimeä/takapuoli ei koskaan näy maata kohti. "

        Jaahas, aika mielenkiintoinen salaliittoteoria. Voit tietenkin olla oikeassa ja vastauksesi kuulostaa ihan järkevältäkin mutta eikö kuitenkin ole todennäköisempää, että kuu on itseasiassa kuolemantähti, jonka suojakenttä estää signaalien lähetyksen???????????????????

        Epäilen, että meitä yritetään johtaa harhaan väittämällä, että kyseessä on kuu, vaikka kyseessä itseasiassa on 2 kpl kuoleman tähtiä.


        Tyypillistä harhaanjohtamista
        https://toknowistochange.files.wordpress.com/2013/12/deathstar.jpg

        Se on enemmän todennäköistä että kuu on litteä kuin että se on kuolemantähti. Onhan se vähä omituista kyllä että kuu näyttää aina saman puolen meitä kohtaan, ja se näyttää myös litteältä.


      • onko.näin
        HolyProphet00007 kirjoitti:

        "syy miksi kuun pimeältä puolelta ei voi lähettää signaaleja mutta Marsista voi, arvaisin että johtuu siitä että kuun pimeä/takapuoli ei koskaan näy maata kohti. "

        Jaahas, aika mielenkiintoinen salaliittoteoria. Voit tietenkin olla oikeassa ja vastauksesi kuulostaa ihan järkevältäkin mutta eikö kuitenkin ole todennäköisempää, että kuu on itseasiassa kuolemantähti, jonka suojakenttä estää signaalien lähetyksen???????????????????

        Epäilen, että meitä yritetään johtaa harhaan väittämällä, että kyseessä on kuu, vaikka kyseessä itseasiassa on 2 kpl kuoleman tähtiä.


        Tyypillistä harhaanjohtamista
        https://toknowistochange.files.wordpress.com/2013/12/deathstar.jpg

        Jos jutut kuulostaa mielipuolisilta niin eikös ole todennäköistä että niitä kertova on mielipuolinen?


    • bisneksenhajua

      Kuun pimeäpuoli on jännä juttu, kun se kuu pyörii ja varsinaista pimeää puolta ei ole.
      Mutta pimeille ihmisille voisi myydä kuun pimeänpuolen matkoja!
      Sitten vaan suljetaan ikkunaluukut ja pidetään moottorin ääntä yllä, ja täristetään konetta.
      Tämä kaikki siis tietenkin lentokonehallissa.
      Liput alkaen 7327€ ja vakuutukset päälle.

      • hetibongaamaan

        Niin ja ruokatarjoilu kuuluu asiaan ( kevyt) !


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe