matu raiskasi oraalisesti

Sitäsaamitätilataan

18

364

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaino_toive

      Toivottavasti "uhri" oli mamuttajapoliitikoita äänestävä suomalaisvastainen femakko...

    • DonKihot

      Tästä Mustafa tapauksesta on ollut jo monta aloitusta. Sen perusteeella mitä julkisuuteen on tähän mennessä livahtanut on tämä juttu outo ja pelottava. En lainkaan puolustele ketään raiskaajaa koskaan, olipa mikä tahansa "etninen tausta" ja rangaistusten alarajan pitäsi olla 20 vuotta tiilenpäitä. Mutta tästä lähtien etenkin satunnaisemmat peuhaamiset ovat ERITTÄIN vaarallisia.

      Tuomio oli 2,67 vuoden ehdoton (joka tarkoittaa 1,33 vuotta tiilenpäitä, tai vähemmän) ja 6300 eur korvauksia. Äärettömän hämärän, sekavan ja vajavaisen todistelun perusteella.

      Tyttö (18 vuotias) oli ollut kertomansa mukaan vahvasti päihtynyt ja kertomansa mukaan neitsyt.

      Tytön kertomuksen mukaan "asunnolla mies otti naisen puhelimen pois, eikä nainen kertomansa mukaan uskaltanut poistua asunnosta ilman sitä." Olikohan kultainen timanteilla koristeltu iPhone?

      IL:n jutun mukaan asunnon sohvalta oli löytynyt (luultavasti tytön) "eritteiden tunnisteita" DNA tutkimuksessa. Sen peruteella peuhaamista on siis kokolailla varmasti harrastettu, se ei ole sama asia kuin raiskaus. Ei sitten löytynyt lainkaan "ruumiinnestettä", ainoastaan eritteiden tunnisteita.

      Tytön ystävätär oli kertomansa mukaan havainnut mustelmia kaulalla heti väitetyn tapahtumaketjun jälkeen. Onko fritsu mustelma?

      Tytöllä ei ollut lääkärintodistusta!?!?, Tyttö ei uskaltanut mennä lääkäriin koska pelkäsi saaneensa sukupuolitauteja!?!? Tyttö peseytyi väitettyjen tekojen jälkeen!?!? Tyttö teki rikosilmoituksen vasta 2 viikon jälkeen!?!?

      Auto joka oli Mustafan hallussa oli kiinnostanut 18-vuotiasta teinityttöä suuresti, mikä mahtoikaan se auto olla? Ovatko 18-vuotiaat teinitytöt kovinkin kiinnostuneita autoista? Väitetyt ullatukset tapahtuivat jo viime vuoden kesäkuussa, siis lähes 1 vuosi ja 6 kuukautta sitten, miksi viive?

      Lukekaa IL:n sekä IS:n jutut ajatuksella. Ja muistelkaa niitä kun seuraavan kerran roihahtaa vuosisadan rakkaustarina jossakin juottolassa, lautalla, festarilla, tms

      • DonKihot

        No kuule Sekopää123,

        lue edes ensimmäinen kirjoittamani kappale kokonaan (siis viisi lausetta).


    • Mahumetti

      Matu raiskaa, sensuuri pimittää, suvakki selittää, kulttuuri rikastuu, matu raiskaa, sensuuri pim....

    • suvakittuhottava

      yritin jakaa kyseistä kulttuuriaarteen suorittamasta kulttuurinrikastamisesta kertovaa artikkelia facebookissa, nii ylläpidon suvakkihuorat ilmoittivat, että materiaali rikkoo yhteisösääntöjämme??? ja jakaminen estettiin. Tapaushan on faktaa, ja AINOAA "rikastusta" mitä arabit ovat tullessaan tuoneet, ja mitä koskaan pystyvät tuomaankaan.

      • DonKihot

    • suomelle-uhrausta

      Kyllä kansan pitää toiminnallaan putsata suomi ja pitää suomemme meille elinkelpoisena..

    • Stuppi

      Tarinan mukaan kyseessä on lespo joten osui taas yhteen vihervasemmistolaiseen joka kaikesta huolimatta jatkaa vihreiden äänestämistä koska oli vain yksittäistapaus. Lopulta noita ahmetteja on täällä niin paljon että kivittävät hengilta kaikki lepakot.

      • DonKihot

        Tuo ess:n tarina vaikuttaa kyllä viittaavan johonkin ei perinteiseen mieltymykseen mutta mitä sillä on laillisuuden kanssa tekemista? Se ei tuon todistelun hataruutta ja epäuskottavuutta muuta miksikään.

        Tuon "oikeudenkäynnin" tarjoamalla käsikirjoituksella voi melkeinpä kuka tahansa mies joutua ERITTÄIN helposti tuomituksi VANKILAAN sekä korvauksiin, täysin valheellisesti/lavastamalla. Sen jälkeen kun rikos on tapahtunut tulee uhrilta edellyttää edes hivenen verran loogista, määrätietoista toimintaa ja lausumia.


    • Räkänaurua

      Eikö suvakin "miituut"nyt olekkaan enää in? Heti kun epäilty raiskaaja ei ole kotimainen alkuperältään muuttuu uhri suvakin mielestä epäilyttäväksi ,pikku hutsuksi tai muuten vaan valehtelevaksi rasistiksi. Omituista!

      • DonKihot

        En ole suvakki vaan realisti. Tässä tapauksessa ei vielä ole raiskaajaa eikä uhria koska tuo "oikeudentoimitus" ei ole lainvoimainen enkä voi uskoa että se jää voimaan ainakaan tuollaisena. Tässä tapauksessa on tällä hetkellä vain syyte ja syytetty. Sekä äärimm'äisen hataran ja epäuskottavan todistelun tuloksena mätkäisty käräjä"oikeuden" päätös joka poikkeaa niin sanotusta yleisestä linjasta todella suuresti.

        PÄÄONGELMA tässä on se että jos tuollainen "oikeudentoimitus" tulee käytännöksi niin melkeinpä kuka tahansa mies voi joutua ERITTÄIN helposti tuomituksi VANKILAAN sekä korvauksiin, TÄYSIN SYYTTTÖMÄNÄ, valheiden / lavastuksen avulla. Lue IL:n tai IS:n juttu niin ymmärrät (siis ymmärrrät mikäli joskus olet pukille päässyt).


    • Top-of-gun

      Suvakkihuoran pitäisi maksaa itse saamastaan suuhuuhtelusta.

      • huulet-rokonarpisiksi

        Kaikkine mausteineen sinne painetaan tauthia 50 % -varmuudella-


    • kakkahattusetä

      Yksittäistapaus. ei pidä yleistää.

      • kerrohan.lisää

        Nyt osaat antaa viitteen yhteyksistä Lokkaan tai voithan poliisille ilmoittaa sen myös.
        Kiinnostaa varmaan heitäkin kommenttisi.


    • mitäs.vittua

      Kannattaa mennä katselemaan kaikenlaisen hämäräporukan autoja... mediallakin kyllä on vastuunsa valkopestessään suomalaisia naiveiksi. Punavihervassarifeministikupla on vaaraksi kaikille, jotka eivät elä sen ytimessä vain omiensa ympäröimänä.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5015
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    10. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1235
    Aihe