Ilmainen vinkki "villeille takseille"

ilmainenvinkki

Vetäkää autonne kylkeen/kylkiin sekä keulaan MAHDOLLISIMMAN isoilla teippauksilla hinnasto, joka on halvempi kuin muilla takseilla. Netistäkin näkee jo oman alueesi taksien hinnastoja.

Hinnasto sen mukaan, että varmasti tulee sen verran halvemmaksi, että sinun autosi valitaan ensimmäisenä tolpalta. Ei liian alas, mutta niin että se tuntuu asiakkailla, matkan pituudesta riippumatta. Näin voit lopettaa tolpilla turhan istuskelun, kun se oma autosi valitaan aina ensimmäisenä.

Pointtina pitää "korostetusti" huolta omasta autosta, ulkoisesta habituksesta sekä maineestaan/imagostaan huolta, niin ei nillä kaikkein vaativimmilakaan/epäilevimmillä asiakkailla ole mitään järkisyytä epäilyyn. Ja kaikki luvat yms. jutut vielä selkeästi esiin, että esim. näkee jo ulkopuolelta, että laillisesti tässä mennään. Kuskikortit kaulaan yms. Vielä vaikka vittu yrittäjätunnus teipillä hinnaston alle niin kuka siinä enään voi mitään kusetusta epäillä, kun yhdellä soitolla saadaan tarvittaessa kaikki tiedot kuskista. Avaimena siis täysi avoimuus korostetusti myös tässä kohtaa.

Ja kyllä se "merkittävä" säästö puree multimiljonääristä, ryyppyporukkaan kuin myös kauppareissu mummoon, ellei satu olemaan "käytän vain adidaksen paitaa" tyylisiä typerääkin typerämpiä periaatteita omaavia kuluttajia, joka ei käytä mitään järkisyitä tehdessään kulutuspäätöksiä.
(Ps, adidaksella on siis hyviä ja laadukkaita urheiluvaatteita älkää käsittäkö väärin, mutta niin on myös nikella, pumalla...yms.)

ESIM.
LÄHTÖTAKSA ARK. 5e VKLP 7e
2,2e/kilometri
EI MUITA KUSTANNUKSIA ! HINNAT SISÄLTÄÄ VEROT !

Teippaukset niin isoilla ja selkeästi, että näkyy niin pitkälle kuin on näköetäisyys tolpalle.
Tekisin muuten itse, mutta en jaksa enää tätä taksialaa.

Ja ps. ja niitä hintojakin voi aina vaihdella jos haluaa. Teipit irti ja uutta tilalle.

Onnea sinulle ketä tämän luet ensimmäisenä.

8

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hillitönkuppi

      Mites sellanen digitaalinen näyttö, tolpalla halvat ja kun poka kyydissä niin pomsahtaa nollia perään!

      • Lisäys

        Kun ei ollut tarkoitus kusettaa ketään. Oli vain tarkoitus ajella hieman halvempaan kuin muut ja tehdä toiminnasta idiootti selkeän läpinäkyvää.
        Ideana että se sinun autosi olisi ajossa suurimman osan työvuorosta.
        Yksityisyrittäjänä kun on varaa tiputtaa isoja yhtiöitä halvemmaksi hinnat kun ei ole muita hallinnollisia kuluja yms ja tämän hintavajeen pystyy kompensoimaan kyytien lisääntyneellä määrällä positiiviseksi.


      • Ltxltx
        Lisäys kirjoitti:

        Kun ei ollut tarkoitus kusettaa ketään. Oli vain tarkoitus ajella hieman halvempaan kuin muut ja tehdä toiminnasta idiootti selkeän läpinäkyvää.
        Ideana että se sinun autosi olisi ajossa suurimman osan työvuorosta.
        Yksityisyrittäjänä kun on varaa tiputtaa isoja yhtiöitä halvemmaksi hinnat kun ei ole muita hallinnollisia kuluja yms ja tämän hintavajeen pystyy kompensoimaan kyytien lisääntyneellä määrällä positiiviseksi.

        Tässä nousee taas esiin harha, jonka mukaan yksityinen pystyisi ajamaan halvemmalla. Asiahan on päinvastoin, isoon välitykseen kuuluvat voisivat tiputtaa hintoja, koska tehokas välitys takaa, että keikka on päällä melkein koko ajan. Ei vaan ole tarvinnut tiputtaa, koska asiakkaat mielellään maksavat varmasti saatavasta kyydistä


    • Voiniitäilmeitä

      Vielä hauskempaa laittaa siviiliautoon tarrat "ilmainen taksi! " Sitten ajella ovet lukossa tolppa jonojen ohi ja katsella kun halpahaukat rupee tappelee keskenään! Haha

      • Aloitt

        Voit vaikka maalata skodasi poliisiauton väriseksi ja lyödä sinisen sireenin katolle.
        Aiheena ei ollut halloween pilat vaan miten kilpailet isoja "luotettavia" taksi yhtiöitä vastaan jatkuvasta mustamaalauksesta ja pelottelusta huolimatta hinnoillasi sekä muita villejä takseja vastaan avoimuudella, rehellisyydellä ja läpinäkyvyydellä.


    • Oooooooooooos

      Ihan hyvä, mutta vielä vähän yksinkertaistamista ja viestin selkeyttämistä.

    • Tallivixi

      Tyhmä idea. Alennuksen tarjoaminen on aina virhe. Parempi on odottaa, että muut taksit loppuvat ja sitten kiskaista kunnon hinta kyytiätarvitsevalta.

      • alenantaja

        Eli meinaat päivystää tolpan vieressä niin monta tuntia että tolppa on takseista tyhjä ja kunnes joku asiakas saapuu jonolle. Sitten kaasutat tolpalle ja huikkaat että 100e lähetään liikkeelle niinkö?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      298
      3325
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1629
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      49
      1349
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1250
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1230
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1151
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      157
      1044
    Aihe