Oulun lapsiraiskaaja Gheibali valittelee suomalaisten ennakkoluuloisuutta

Miks-oote-ennakkolulosia

Tässä yksi kantaväestöä raskauttava syy miksi pakolaispoikaset ei kotiudu niin kivasti Suomeen. Syynä on suomalaisten ennakoluulo täysin rauhallisia ja vaarattomia ja turvallisia turvapaikanhakijoita kohtaan.

Iltalehti teki asiasta uutisen vuonna 2016, jossa Rahmani G. videolla kertoo kansalaisten epäluuloista ja omista tunnoistansa.
https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2016051721581900

Tätä nykyä Rahmani on Oulun poliisin säilössä, yhdessä 7 muun mamumiehen kanssa. Epäilynä on 10 vuotiaan tytön seksuaalinen hyväksikäyttö.

Ennakkoluulo ja rasismi on kauheimpia rikoksia mitä maailmassa on olemassa. Suomalaiset syyllistyvät molempiin. Pelkkä ennakkoluuloinen ja varautunut asenne, sekin on selvää rasismia.

25

1188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No kyllä tässäkin tapauksessa tuo ennakkoluulo piti täysin paikkansa. Että silleen.

    • laittomien.internointi

      Laittomat illegaalit olisi kuulunut laittaa heti rajalla säilöön esim. kontteihin eikä päästää aseettoman siiviliväestön sekaan

    • Ministeriön-suojatti

      Videolla kohta 1:30
      Katriina N. Ylitarkastaja, Oikeusministeriö
      "–Sellaista epäluuloa on syntynyt, sitä pyritään tällä meidän
      oikeusministeriön hankkeella liennyttämään.
      –Ihmiset ovat huomanneet että turvpaikanhakijat ovat ihan tavallisia
      ihmisiä, ja turvallisuusuhat eivät ole sillä tavalla konkretisoituneet."

      No nyt ne ovat konkretisoituneet! Kansalaiset ovat tienneet tuon jo alusta pitäen, koska naisten päällekarkaukset ja raiskaukset alkoivat heti vuonna 2015.

      Nuo Oulun matut eivät kokeneet minkäänlaista tarvetta suojella 10 vuotiaan, kristityn koulutytön turvallisuutta ja koskemattomuutta. Seitsemän äijää käytti hyväkseen.

      Kantaväestön paljon haukutuissa ukoissa ei kuitenkaan ole tällaista taipumusta naisten joukkoraiskauksiin. Mamuille se muslimien 'etuoikeutettu' asema muun uskontoisia kohtaan opetetaan islamin uskonnossa.

    • suomimous

      Ei tällainen rasistinen vangitseminen ole kenenkään etu. Näyttää siltä että poliisikin on ihan täysin nyt rasistinen heitä kohtaan. Eivätkö he saa missään maassa harjoittaa rauhassa omaa toimintaansa? Miksi aina pitää tuomita jos tekee eri tavalla kuin muut?

      Noille jotka eivät vielä ole linnassa, voitaisiin hankkia yhteiskunnan tukemana nukkeja, sellaisia joiden kanssa voisivat puuhastella. Eihän niiden nukkejen tarvitsisi olla edes kovin isoja, sellaiset pienen lapsen kokoiset riittäisi, ihan vain materiaali kustannuksia ajatellen..

    • Rock-kabilly

      Pedofiiliuskonnon edustajat eivät ole ennakkoluuloisia. Panevat kaikkea mikä liikkuu tai on edes vähän lämmin

    • Molemminpuolista

      Jutussasi linkki Iltalehden kirjoitukseen :

      Otsikko
      Turvapaikanhakijat Oulussa: Ennakkoluulot hidastaneet hyvien suhteiden luomista

      Oikeusministeriön hankkeessa lisätään paikallista vuorovaikutusta vastaanottokeskuksissa

      Sitä vaan että miten ne hyvät suhteet sitten tulkitaan eikö tasapuolisuuden nimissä ns. Hyvä suhde tulisi olla molemminpuolinen niin että suhteen molemmat puolet kokevat sen hyväksi( tämä olisi tasa-arvoa josta ns. suvakit olisivat valmiit joustamaan jopa ex. presidenttimme ).

      • Oikeusministeriö-Auttaa

        >>Oikeusministeriön hankkeessa lisätään paikallista vuorovaikutusta vastaanottokeskuksissa>>

        Suomennettuna tämä tarkoittaa että 20...40 vuotiaita matumiehiä viedään lasten päiväkoteihin tutustumaan tämän maan tarjolla olevaan nuorisoon.

        Ennakkoluulot siinä hälvenee, kun matumies saa tytön syliinsä, ja voi haistella tämän lapsentuoksuisia hiuksia.


      • VIRKALOISPERKELEET

        Ei mikään ihme, että luku- ja kirjoitustaidottomat ½apinat raiskaa lapsia, kun virkaperkeleloiset kuskaa heitä päiväkoteihin kuin ilotaloon. ½apinatapauksessa kukaan muu ei maksa kuin yhteiskunta veroissa ja lasten vanhemmat traumoissa loppuelämän.


    • JenniJaNinni

      Aisha oli 6 vuotta kun muhammed otti hänet vaimokseen ja 8 vuotiaan Aishan kanssa muhammed harrasti seksiä !

      Kun tämän aina muistaa islamin uskomusopin perustajasta ymmärtää aivan täysin miksi näin on nyt tapahtunut Oulussa

      muhammed ei myöskään itse osannut kirjoittaa, vaan käytti kirjuria ja muhammed ulkomuistista saneli, Raamatun ja muiden oppien sekamelskan koraaniksi

    • helluntaiheila

      Onko Rahmani myös helluntailainen kuten se saksassa kiinni saatu lastenraiskaaja?

      • Anonyymi

        Veronmaksajille taas maksettavaa!


      • Anonyymi

        Ilttiksen sivuilla kuva! Jaa tää äijä olis sitten 21-vuotias. Kyllä lähempänä kolmeekymmentä huitelee. Sopivasti tullessaan on ollut "alaikäinen". Mitenkähän noin niinkuin yleisesti, että kun näistä melkosella varmuudella moni (oli joskus joku tilastokin missä oli selvitetty oikeaa ikää ja kuinka moni oli antanut väärät tiedot) on valehdellu syystä tai toisesta ikänsä, niin suomesta saadulla väärillä tiedoilla olevan henkilöllisyystodistuksen tms. mukaan olisi alaikäinen, vaika se kuuluisa 17-vuotias (oikealta iältään vaikka se 30-vuotias). Näin ollen lakien paperien mukaan tällainen herra X voisi hyvin seurustella ja muutakin, vaikka 14 - 16-vuotiaan kanssa ja lakien mukaan olisi OK. Niin otetaanpa tähän jantteri, joka paperien mukaan on 30-vuotias ja alkaa hommailleen 14 - 16-vuotiaan kanssa, niin johan alkais ulina RASMUKSEN sivuilla ja kalterit koliseen. Eipä tunnu hirveesti ketään kiinnostavan näiden oikea ikä. Hymyillään vaan silmät sirkeänä kun tällainen "alaikäinen" turvis hengailee 15 vee tyttösen kanssa. Tuskin tääkään Rahmani nyt ensimmäistä kertaa oli rikastuttamassa.


      • Anonyymi

        Hellutailaisilla on monia polkuja. "Menestysteologian" kannattajat saattavat olla varsin villejä.

        Hellut pettivät minua törkeästi ja uhkailivat minua kostolla, jos teen rikosilmoituksen.

        Tein ilmoituksen. Päähuijari tekaisi heti omasta päästään rikosilmoituksen väkivallasta ja uhkailusta. Onnistui huijaamaan oikeutta yhtä hyvin kuin minua aiemmin. Maksettavaa tuli.

        Jälkeen päin huomasin selvinneeni helpolla, kun lehdestä luin, että huijareista kaksi oli puukottanut omaa äitiään kolmen vuoden ylläpidon arvoisesti.


    • Anonyymi

      nyt Aino Pennanen vaikka seisomaan Mannerheimintielle ja puolustamaan tätä kunniakansalaista.

      • Anonyymi

        "Käräjäoikeus tuomitsi Pennasen 40 päiväsakkoon,
        mikä hänen tuloillaan on 720 euroa."

        Tuon mukaan Eduskunnan Lainsäädäntösihteeri Pennasen nettopalkka olisi 1540 €/kk ja bruttopalkka noin 1.650 €/kk.

        Voiko tällainen pitää paikkansa? Juristitutkinnon suorittanut Pennanen muka tienaa Eduskunnan hommissa 1650 euroa kuukaudessa?


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Missä olivat 13 vuotiaan vanhemmat ? Olisiko aihetta vanhempien olla kotona ja pitää huolta lapsistaan ? Olen aivan varma, että kotioloissakin on vikaa, jos monta kuukautta voi tällainen jatkua !


    • Anonyymi

      "Seiska teki selvityksen Helsingissä vuonna 2019 tähän mennessä epäillyistä seksuaalirikoksista, jotka ovat olleet luonteeltaan sellaisia, että tekijää on vaadittu käräjäoikeuden pakkokeino-osastolla vangittavaksi tai matkustuskieltoon. Tilasto kuluneen vuoden osalta näyttää hätkähdyttävältä: jokaisella rikoksesta epäillyllä on ulkomaalainen nimi."
      Asialle pitää tehdä jotakin.
      Ellei nimiä voi salata, niiden käytöstä on luovuttava ja jokaiselle annetaan vain koodinumero jottei diskriminoivaa ja ennakkoluuloja aiheuttavaa tilastointia voida tehdä.
      Tai ainakin tekijöiden taustojen paljastaminen varsinkin seksuaalirikoksissa on tehtävä rangaistavaksi.

    • Anonyymi

      Suvakit opettivat Rahmanille kuinka kotiudutaan nopeasti.

    • Anonyymi

      Saadaankohan tuotakaan ihmispaskaa koskaan karkoitettua suomesta? Etenkään nyt kun meillä on feminatsihallitus maailmaa parantamassa.

      • Anonyymi

        Tänne se jää ikuisesti, saahanne päivärahaa vankilassa ....


      • Anonyymi

        Tanskassa ja Norjassa on laki että jos maahantulija syyllistyy rikokseen josta tuomio on 3 vuotta tai yli niin henkilö karkoitetaan maasta, suomessakin tämä laki, mutta sitä ei käytetä...


    • Anonyymi

      tuo oikeusmienisteriön veroilla elätetty suvakkihan on ihan sairas...

      ei näe mitään uhkakuvia missään vaikka mamut raiskanneet oulussa vaikka kuinka paljon paikallisia lapsia.... ovat suvakit mielisairaita, vai mistä johtuu moinen sokeus ?

    • Anonyymi

      MINÄ EN HALUA ELÄTTÄÄ PASKALOISIA, ETHÄN SINÄKÄÄN ?

    • Anonyymi

      sese on pas...jos "oikeet"feministit vedetään "luukull"huutamaan.sanosin näin koska OLEN 70 luvun Feministi.EN HYVÄKSY yhtään OMANMAANI kansalaista Raiskaamaan tai hyväksikäyttämään kumpaakaan sukupuolta olevaa LASTA tai AIKUISTA.SAATIKA että tänne otetaan tai SAALLITAAN jonkun muun ERI KANSALAISUUDEN omaavan IHMISEN saada tuntea et SUOMEN LAKI ei koske heitä!MORAALI on jokaisella IHMISELLÄ!ja MINÄ FEMINISTINÄ tuomitsen KAIKEN loukkaavan KÄYTÖKSEN alimpaan HELV...!uskokaa pois.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1720
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1339
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1229
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1143
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1085
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1056
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1033
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    Aihe