Mietitkö kumman valitsisit?

diak_noosi

Niin tarjolla on nyt taas uusi sirpalekerho öyhöttäjineen, tämäkin ajaa suomea irti EU:sta ja on selkeästi Venäjämielinen popula. Erona IPU:un on selkeästi tiukempi muukalaisvastainen linja ja kovastikin oikeistolaisempi ote. Oma raha, totta kai mutta näillä velikullilla se raha voi olla sitten vaikka bittiraha, tosin olihan IPU:n puheenjohtaja ja muutama hallituksen jäsen yhdessä tämän SKE:n de Witin kanssa jo yhtä ihme keinottelu valuuttaa luomassakin. Se hommahan meni ja kaatui ennen alkuaankin omaan mahdottomuuteensa, mutta saipahan nämä pikkunihilistit sentään olla tärkeinä kokouksissa pönkittämässä egoaan. Kävivät niissä merkeissä ihan Virossa asti..

Nyt onkin hauska nähdä, miten porukka jakaantuu, kuinka moni malttaa olla uskollinen tälle suvakkimaisesta hyysäriiIPU linjasta ja kuinka moni kallistuu hiukan ronskimman ja räväkämmän, mutta samalla ehdottoman rasistisen ja jopa homovastaisen linjan taakse. Osalle IPU:hinureista tuo kallistuminen on varmasti sangen ylivoimainen jo omien taipumusten takia.

SKE:n ja SE.n lyhyiden mutta sitäkin vaiherikkaamman historian varrelle on jo riitänyt jos millaista kujatappeluja ja käräjiä, mutta Venäjää on tuettu ahkerasti. Veikkan SKE:nkin edessä olevan useampia hajaantumisia ja hajoamisia joista riittää seurattavaa ja hämmästeltävää. Puolueeksi kerho pääsi hädin tuskin ja nippa nappa vuodessa kerätyin kortein. Kortteja tosin keräsi muutama jotka eivät enää haluaisi että noita kortteja käytetäänkään.

Väriä SKE tulee pikkupuolue rintamalle tuomaan se on varma, mutta entistä varmemmin kaikki eduskunta ja edustuspaikat tulevat sitten pirstaleporukoiden runsauden takia kulkeutumaan suurille ja entuudetaan vakaaksi tiedetyille puolueille.

Eli uusi puolue ei tuo epätoivoisille peräkammarihyyryläisille mitään muuta kuin hetkellisen mielenvirkistyksen ja sen jälkeen suuren pettymyksen, kun kukaan ei pääsekkään mistään läpi ja taas vika on jossain muualla kuin omassa kyvyttömyydessä saada suurta tukea taakseen.

Toivottavasti SKE saa oman keskustelupalstan, siellä tulee ainakin riittämään keskusteluaa ja räiskettä. Eikös sinivalkoisen rintaman rippetkin ole jo ilmaiseet tukensa SKE:lle joten tuo palsta voisi olla siirrettävissä SKE.n nimiin.

Toisaalta eipä ipunkaan kohdalta mitään mahdollisuuksia mihinkään ole,m joten joutaa vaikka molempien keskustelupohjaksi tai oikeastaan kaikkien pirtalepyrkyrihörölöttöseten keskustelualueeksi. Mutta nyt onkin hauska nähdä, miten esim Satakunnan tättärä sietää sitä, että jopa hänen ystäviään on SKE:n nimissä paljastelemassa Bildembergejä ja selittelemässä natsihakaristeja hyvän merkeiksi ja omista sukujuuristaan huolimatta kirjoittamassa joskus jopa hiukan antisemitismista mystiikkaan liittyvää harhaliirumia.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nato_ensin

      Vähillä höynäytettävillä on nyt sitten useampi lypsäjä. Ei taida olla Putlerillakaan intoa alkaa rahoittamaan jokaista kirppusirkusta mitä suomesta löytyy.

    • Suomi_ensin

      Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen suomalaispojat kun vielä innostuisivat keräämään kannattajakortteja kansallissosialistisen puolueen perustamiseksi ja saisivat hankkeelle riittävästi kannatusta - siinäpä sitä riittäisi kaikille seurattavaa ja riemua laidasta laitaan!

      Hakaristiliput liehuivat Helsingissä itsenäisyyspäivän ehtoolla: https://www.youtube.com/watch?v=TtAO1AD20wE

    • natoviha_yhdistää

      Tässä Eeron tallennetta vuodelta 2014 ja silloinkin IPU hääräsi täysillä kainalokynkkää SKP:n kanssa ja piti yhteisiä vaalipaneleita. Näitä pitäisi olla kokonaiset viisi videota.
      https://www.youtube.com/watch?v=-0nuFX_19R0

      Tuosta ei ole aikaa kuin neljä vuotta ja saman verran on aikaa "Nyt saa riittää mielenosoituksesta" jossa Eerokin IPÅU isäntiensä yllyttämänä huuta vasurien mukana ryssän ihanuutta ja tuomitsee rasismia aika tiukkaan sävyyn..

      Noh jossain vaiheessa Eeron lamppu syttyi tai kelkka kääntyi ja vanhoista vasurianargisti ajoista nostaa joskus ilmeisen vahongoksi päätään siellä opittu miekkari käytös. Kakkapusseja jaellaan ja poliisia sivistetään "natsien kätyriksi" edelleen.

      Eereo pyrkinee yksinkertaisella ajattelullaan jonkinlaiseen kriittisten voimien niin oikealla kuin vasemmallakin olevien sulauttamiseen ja joukkovoimalla aikaansaatavaan muutokseen. Mutta jopa Eerolle itselleen provosoitumien vie aina välillä voiton ja uskallankin väittää, että mitään muuta aikaa kuin tuota IPU:ansaan astumistaan ja vasurien kanssa hääräämistään hän ei kadu yhtä katkerasti elämässään.

      Paljonkjo pilasi mainettaan ja mahdollisuuksiaan ja kukaties rahaakin, kun IPU:n valeitsenäisyyden ja ryssäkkyyden pensselinheiluttajat lupasivat miehelle menestystä ja puolueen ajavan Suomen omaa asiaa ja kansan asiaa. Noh kyllä se ryssähtely ja venäjä ensin pujahtaa Eeronkin suupielestä aina tavan takaa edelleen..

      Mutta Eero ei ole SKE:n jäsen koska IPU vahingosta ja de Wit diktatuurista johtuen sovi tuohonkaan porukkaan. Eero onkin Reformi nimisen ryhmittymän mukana ja pyrkii ehdolle eduskuntavaaleihin sieltä. Samoin kuin moni muukin IPU:n ja monen muun pirstaleen kautta päätään nostanut pikku diktaattori pyrkyri, joille oma nurkkakuntaisuus ja oma pää tekee kaiken aina täysin oikein ja kaikki muut ovat aina jotenkin väärässä. Vain venäjän asia on näille tabu jota ei kyseenalaisteta. Reformin porukoissa pyrkii ehdolle mm Bäckman ja Janitskin oikeuslaitoksissa ja mediassa eniten esillä olleista venäjämielisistä mainitakseni.

    • nyt-se-tilttaa

      Itte öynötät. Olethan SN sivun ainoa oikea kommari joka ostaa aamukahvinsakin veronmaksajien rahoilla. Etkä edes häpeä pääsi niljakasta sisältöä

    • WulffVonGrewendorp

      Ipun linjattomuuteen ollaan laajasti pettyneitä. Kylähullujen vyöry Itsenäisyyspuolueen riveihin on ollut osittain silkkaa huonoa onnea. Salaliittoteoreetikko ja kovan linjan Venäjän-tuntija Janus Putkonen on suhteellisen uusi tuttavuus näissä karkeloissa, kun taas Vasemmistoliiton liepeiltä kotoisin oleva, ja sen höyryjä mukanaan kuskaava Jan Finskas periytyy jo Vapaan Suomen liiton ajoilta. (Kumma, kun mies ei oppinut sieltä mitään).

      Ipulla on joitakin vahvuuksia, mutta se vetää ne vessasta alas. Puutteena ovat esimerkiksi vahvan puheenjohtajan ja kunnollisen ohjelman puuttuminen. Ipu ei ole tässä suhteessa saanut muuta aikaiseksi kuin yhden sanan poistamisen VSL:n paperista.

      Uusista puolueista mainittakoon Paavo Väyrysen perustama tähtiliike. Se on tämän hetken lupaavin puoluehanke. Väyrynen ei ole täydellinen mies, mutta onpa paras vertaistensa joukossa, ja ainoa tohtori- ja valtiomiestason euroskeptikko puoluejohtajana sitten dosentti Ilkka Hakalehdon. Väyrysen edellinen yritys, Kansalaispuolue joutui kaappaajien käsiin tavalla, josta tuli mieleen Suomen kansan sinivalkoiset -puolueen tapaus sen alkuajoilta, kun perustajat riitaantuivat keskenään.

      Paavo Väyrynen on ainoa Suomen euroeroa kannattava parlamentaarikko. Osaa ainakin puhua aiheesta siinä missä muut vain joko kannattavat valuuttaunionia tai eivät usko vapauden mahdollisuuteen.

      Unohtakaa Ipu. Liittykää Paavo Väyrysen tähtiliikkeeseen.

      • ojanpartis

        Paavon suku taiteli punaisten puolella, eikä Paavo muutenkaan ole Venäjän kanssa poskivalssin tanssimista koskaan vältellyt. Väyrysliike onkin erinomainen paikka IPU:n raunioiden viimeisille rotille löytää kotoinen sopukka missä saa ryssähdellä vapaasti ja siellähän näitä jo majaileekin useampi, osalla toinen jalka IPU:ssa ja toinen Väyrysen remmissä. Esim kuuluisa ipulainen "vesimoottorin keksijä" Mauri Nygård IPU:n entinen vpj ja majailee ja elostelee nyt ryssänkärtyä kahdessa tuvassa haisellen ja vahvistaen. Muutama muukin IPU:n entinen hallituksen jäsen ui Väyrysen piireihin, jatkuvaan negamenestykseen kyllästyneenä, mutta vaikuttaa tulos kulkeutuvan höröjen mukana, mihin menevätkään.


    • watit_hattiin

      Myös ympäristön ja onnettomien ihmiskohtaloiden kannalta Väykkäliikkeet ovat juurikin sopiva paikka elosteluun taipuvaisille ipu:vanhuksille joille kaikenlainen heguma on elämän suola. Siinä porukassa kun ei vahingoissakaan alle 60 w porukkaa juurikaan liiku. Joten ryssäkkiyden ja muun perv_saastatuksen mahdollisuudet nuoren elämän kokonaan pilaamiseen jäävät minimiin.

      Vesimoottori ei sitten kliinisen testauksen tulosten perusteella ollutkaan toimiva ratkaisu energiaomavaraisuuden ja hiilipelon hoitoon. Hyvä kun testauskäytössä oli kerhon kalusto, ettei oma batmobiili mennyt rikki.

    • usko-tämä

      Nettirobotti herää het kuudelta suoltamaan kovalevyltään ruokottomuuksia. Joudut kohta ojelmoimaan YLEn kanssa uudelleen koko robotin kovalevyn kun IPU pistää suuren vaihteen päälle. Robotti menee kumoon yhdenkin järkevän henkilön kyvyin.

      • tiritombaa

        Nukkuisit raasu, mutta ei, .. et poloinen osaa, ennen kuin kuu on täysi, silloin uni taas muutamana yönä maistaa.. No se on sinulle kuitenkin kiitokseksi sanottava, että on hyvä, kun suuyntaat enimmän raivosi ja häiriköitihimosi jota kestää yön syvimmät tunnit, tuonne Perussuomalaisten ja muiden paremmin menestyneiden pienpuolueiden palstoille, siellä ne sentään joku muukin saattaa vahingossa avata. Ja tietokone asiantuntemuksesi on kyllä ehdottomasti atk ajokortti luokkaa.. Sielrä sinulle tietojen ja taitojen hiukan karttuessä löytyykin monia mukavia kirjain- ja numeroyhdistelmiä harhojesi tueksi.
        Tuossa paljastamasi salaliitto jossa kytket kirjoittajan ja suomen valtiollisen radion, on aika vaarallista luokkaa. Eikö yhtään pelota?


    • vesiperä_ilmamuna

      Väyrysen tähteet liike.. Kaikkien yksinäisten ja hieman pervettien viimeinen toivonkipinä yrittää toteuttaa itseään, mutta harva edes muistaa miten se itse asiassa tehtiin.
      Tietokoneen toimimista vedellä voisi myös kokeilla, vahinkoa siinä ei tässä tapauksessa voi tulla.

    • faktaa_tarvitaan

      Kun nukkuu aikanaan kunnon yöunet, herää aamulla pirteänä siivoamaan muiden unihoureet ja kertomaan faktat kansalle.

      • kuhaa_olisevat

        Normaalivuorokausi rytmiinkin pitää tottua, ei kannata päästellä liian väsyneenä kaikkea horinoita palstoille heti kun onn istuu valvommaan 32 tuntia putkeen, että voi spammata päiväaikaaan. Vinkiksi.. Tavallinen kansa viettää nyt joulua ja sirpalepalstat jäävät taatusti niiltä aktiivisilta kansalaisilta lukematta, joiden äänillä maan asiat hoidetaan, mutta ipuhan kalasteleekin hiukan laitahakusessa haahuilevia tolloja. Onneksi niitä on vähän. Mutta jos ne saa suututettua, niin voi siinä troikka itse olla helisemässä.


    • ei_tulevaisuutta

      Tulevissa vaaleissa ehdokkaita asettaa puolueet joita on rekisterissä 19 ja lisäksi reformi muutama yksityinen ehdokas omilla korteillaan. IPU on tässä touhussa se naurettavin perätappi.

      Vaalit vied monet sen ehdokkaista henkilökohtaiseen konkurssiin ja puolueen mahalaskulla moraaliseen krapulaan josta se ei enää nouse. Enää ei ole edes harhaiusen hengen nostattajia jäljellä, jotka saisivat maan hulluimmat parrikadeille, paisuttamaan poksahtavaa ipukuplaa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      150
      10892
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2902
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1908
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1706
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 83
      1566
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    Aihe