Fantasiaako

Cucco

Minun fetissini olisi että joku vanhempi herrasmies panisi 33v vaimoani minun katsellessa vierestä. Tai useampi mies naisi vaimoa vuorotellen useasti! Kertokaa miehet kuinka hoitelisitte vaimoni?!!

8

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • millonvaan

      saisit katsoa altapäin ja nuolla vaimoasi samalla.

    • Kimppaillen

      Ensin riisuisin vaimosi vaatteet, hän minut ja sinun. Sitten me molemmat hyväiltäisiin vaimoasi, saisit kertoa ja näyttää kaikki ne jutut, joista tiedät vaimosi pitävän. Siitä vähitellen kohti ydintä. Saisit nuolla vaimosi valmiiksi samalla, kun hän ottaa minulta suihin. Tarkkailisin nuolemistasi herkeämättä, jos et ole riittävän taitava, minun täytyisi vähän opastaa sinua. Kun vaimosi on saanut vähintään yhden orgasmin, saisit hetken aikaa ottaa minulta suihin, jotta varmistut kaluni olevan riittävän herkullinen vaimosi pilluun. Sitten asetut selälleen sängylle, vaimosi asettuu päällesi 69-asentoon ja minä vaimosi taakse. Sitten ohjaat kädelläsi kaluni vaimosi pilluun. Lähietäisyydeltä sinun on hyvä tarkkailla tilannetta, tunnet myös hyvin vaimosi kiimaisen pillun tuoksun nenässäsi. Saat laittaa kielesi vaimosi klitorikselle, mutta et saa liikuttaa sitä ollenkaan. Vain pitää paikallaan. Älä anna sen häiritä, että pussini osuvat otsaasi joka työnnöllä. Keskity pitämään käsilläsi kiinni vaimosi lantiosta ja siitä, kuinka hän aina välillä kyetessään haukkaa kalusi suuhunsa ja antaa sinulle hetken suuhoitoa. Et saa kuitenkaan missään nimessä laueta, se on ehdottomasti kiellettyä. Naituani vaimoasi riittävän kauan saat alkaa liikuttamaan kieltäsi samalla kun tiivistän tahtia. Vaimosi orgasmin lähestyessä nopeuta kielesi liikettä, kun vaimosi orgasmi alkaa, tunnen sen herkullisena puristeluna kalussani ja laukean samalla itsekin. Jatkan pumppaamista koko vaimosi orgasmin ajan, jotta kokemus on täydellinen. Sitten pysäytämme ja olemme hetken sisäkkäin. Vedän kaluni ulos vaimosi pillusta, jolloin spermatulvahdus valahtaa kasvoillesi ja suullesi. Nielet mitä pystyt ja loput kuivaat talouspaperiin. Nyt on sinun vuorosi. Vaimosi kääntyy sängylle selälleen ja sinä laitat kalusi kuumaan spermalla liukastettuun pilluun. Olet näkemästäsi niin kiihoittunut, että panet kuin pieni kani. Minä hyväilen samalla vaimosi tissejä ja suutelen intohimoisesti suulle. Pian alat täristä ja laukeat intensiivisemmin kuin pitkään pitkään aikaan.. Vaimosi pillu saa toisen hoitavan spermakylvyn.

      • Cucco

        Nyt kuulostaa hyvälle. Olisi upeaa toteuttaa tällainen. Vielä jos olisi useampi mies pumppaamassa vaimoni pillua..


      • Kimppaillen

        Eihän se toki tuohon jää. Loikoilemme vaimosi molemmin puolin ja vedämme vähän henkel, samalla häntä hyväillen ja silitellen. Vähitellen hyväilyt muuttuvat kiihottavammiksi, kun alamme olemaan valmiit uudelle kierrokselle. Ensin kumpikin imee hänen tissejä, sitten asetumme hänen pään viereen niin, että hän voi ottaa meiltä molemmilta vuoronperään suihin vain vähän päätä kääntämällä. Käsillä hyväilemme häntä kaikkialta, sperma valuu pienenä norona hänen pillusta. Nyt on minun vuoro päästä liukkaille, asetan tyynyn hänen lantionsa alle ja alan silellä kalullani hänen häpyä. Hetken päästä sisään ja pitkin nautinnollisin vedoin sisään ja ulos.. Sinun kalu saa mukavaa imutusta samalla..


    • Kelpaisiko sulle nuorempi mies naimaan vaimoa olen 23 -vuotias mies

    • kdg

      Mulla sama fantasija ,oon 32 ja likkakaveri 31 ,kiihottaa aivan h...vetisti ajatus että joku vanha ukko panis likkakaveria autossa ja itse sais runkata vieressä .

    • Cucco

      Kiihottaa myös ajatus että vaimo makaa sängyllä mahallaan ja joku vanhempi mies kiipeäisi selkään ja tunkeutuisi vaimoni anukseen ja rakastelisi hitaasti ja kauan vaimoni anusta päästäen lopulta spermat syvälle suoleen..

      • lurpsista

        Kyllä mielummin pilluun naisin niin ja vaimosi olisi sidottuna sänkyyn jolloin voisin hyväillä kokovartaloa osalta puristella rintoja näykkiä nännejä, ja jos on isot rinnat niin niille keksis vaikka mitä kivaa samalla sormettaen tai jollakin muulla esim dildolla antaa orkkuja kiusata kiimaa mutta jättää kuitenkin kesken välillä ettei orkkuja tulisi vaan kiima vaan kasvaisi ja tietenkin lopuksi panisin ensin pilluun ja sitten suuhun loput:)


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6826
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4430
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2863
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2111
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1465
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1144
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe