Koira paskoo pihalle

Koirakiitosdkdj

Naapurissani on asustanut jo pitkään koira. Koira on söpö, mutta todella tuhma!!!! Se on paskannu pihalleni jo kymmenen kertaa. Olen mennyt valittimaan naapurilleni mutta hän sanoi että. Ei hänen pikku rakas pallero koira mitään tommosta tekis, mutta nyt oon hillinht itteni ja oon alkanu kiihtymään aina siitä kun nään sen koiran paskanyamassa pihalleni. Kyrpäli alkaa seisoo. Olen kertonut tästä asiasta kavereillelmo kun. Ollaan istuttu saunassa. He ovat katsoneet minua vähän yllättyneellä ilmeellä mutta uskon et se on vain hyvästä. Onko tämä normaalia? Kertokaa!

3

<50

Vastaukset

 • Omistaja opettanut pääomaan pihallesi.
  Älä syytä koiraa.

 • Aivan sama kokemus meillä!
  Keräsin koiran kakat muovipussiin ja ujutin naapurin postilaatikosta sisään. Tuo piti toistaa muutaman kerran ennenkuin viesti meni perille.
  Naapurisopu säilyi, koiralle valittiin toinen "vessa" ja kaikki tyytyväisiä.

 • Kaupunkialueilla koiranomistajat eivät ymmärrä, että katu joudyutaan siivoamaan. Kiinteistönomistaja sen siivoaa. Koranomistajat eivät kakkauta sitä koiraa omalle pihalle tai oman portin pieleen. Tuovat sen aina naapurin portille tai kadulle.

  Ei se yksi kakka mitään, mutta joka päivä 150 kakkapökalettä, niin pannuun ottaa. Jos koiria on pakko pitää kaupungeissa, niin pitää ehdottomasti järjestää mahdollisuus sakottaa. Ulkomailla on jo sakkouhka 200 euroa.

  On se kumma, että ihminen ei saa paskoa, mutta jumalattoman iso koira saa???

Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.