Saako S-Pankista heti nettipankkitunnukset mukaan?

Maverik58

Serkkuni on muuttamassa Saksasta Suomeen nyt joulun alla ja hänelle pitäisi avata Suomessa tili ja hankkia nettipankkitunnukset. Täällä peräkylällä ei ole enää pankkeja, mutta S-market löytyy ja sieltä S-Pankin tiski, joten käytännössä S-Pankki on hänelle se ainoa vaihtoehto.

Serkkuni käy hankkimassa suomalaisen henkilöllisyystunnuksen ja tekemässä vakituisen osoitteenmuutoksen heti sinä päivänä kun saapuu Suomeen ja hänellä on Saksan passi, joten tilin avaaminen pitäisi onnistua heti.

Eli kysymykseni kuuluu: Saako S-pankista heti tilin avaamisen hetkellä mukaan nettipankkitunnukset vai pitääkö niitä odotella että posti tuo ne kotiin?

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • BankFeed0

      Vasta kun Suomalainen Henkilökortti on hanskassa, S-pankki onnistuu. Ilman Suomi Hetua ei onnistu. 2019 pankit hyväksyy vain Henkilökortin / Passin, taikasana on Hetu. Ulkomaisten ja asiakirjojen kanssa on ongelmissa S-Pankissa.

      Verkkopankki tunnukset voi lähteä heti mukaan tai sitten ei.

      • hoohfhore2fgoh2rhg

        Pitäneekö tuo paikkansa hetu-vaatimuksen osalta?

        http://www.finanssivalvonta.fi/fi/Finanssiasiakas/Finanssialan_palveluita/Pankkipalvelut/Peruspankkipalvelut/Pages/Default.aspx

        "Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus talletuspankkien tarjoamiin peruspankkipalveluihin. Palveluihin kuuluvat perusmaksutili ja siihen liittyvä tilinkäyttöväline (kuten debit-kortti ja verkkopankkitunnukset), mahdollisuus nostaa käteistä, maksutapahtumien toteuttaminen sekä sähköinen tunnistusväline. Peruspankkipalveluita eivät sitä vastoin ole esimerkiksi luotolliset tilit tai erilaiset luottokortit.

        Perusmaksutilipalvelua tarjotaan yhdenvertaisesti ja syrjimättömästi kaikille kuluttaja-asiakkaille, jotka asuvat laillisesti ETA-valtiossa. Kuluttaja-asiakkaalla tarkoitetaan henkilöä, joka käyttää peruspankkipalveluita pääasiassa muuhun tarkoitukseen kuin ammatin- tai elinkeinotoiminnan harjoittamiseen. "


      • BankFeed0

        "Pitäneekö tuo paikkansa hetu-vaatimuksen osalta?
        http://www.finanssivalvonta.fi/fi/Finanssiasiakas/Finanssialan_palveluita/Pankkipalvelut/Peruspankkipalvelut/Pages/Default.aspx "

        Valitettavasti pitää, juuri S-Pankin osalta. S-Pankilta onnistuu yksinkertaiset asiat kuten suomalaisten ID asiakirjojen käsittely, sekä sieltä HETU tiedon poiminta, koko S-Pankki
        toiminta on sisäsiistoisesti Suomalainen instituutio jossa kansainväliset maksut & Visa toimivuus ulkomailla yleensä toimii. Englanninkielistä verkkopankkia ei ole, vain Suomi / ruåtsi.
        Eivät aktiivisesti itseään edes markkinoi ulkomaalaisille, kun tietävät ylipääsemättömät ongelmat asiakaspalvelunsa kanssa (valuuttasiirot, SWIFT maksut, käyttöopastus....)

        Wanhoilla kivijalkapankeilla (Danske / Nordea / OP, Säästöpankki, HandelsBanken) luonistuu myös kansainväliset asiakkaat.

        Toinen paikka jossa HETU tulee vastaan on terveydenhoito, apteekki jossa sen puute aiheuttaa
        viivettä. Kela rekistöröinti pitää tehdä jossa saa lääkekorvauksensa tai edes reseptilääkkeensä.
        Oma lukunsa on Asiakastieto / Bisnode jossa juuri maahanmuuttajille ei luotonantoa puoleta.
        Kaikki tämä pyörii HETU:n ympärillä.


      • ei_ongelmaa

        Käsittääkseni S-Pankki hyväksyy sekä Suomen että muidenkin EU -maiden myöntämät passit henkilöllisyystodistuksena. Joten Saksan passin kanssa pitäisi kyllä saada tili avattua.


    • Maverik58

      Suomihetu pitäisi kyllä onnistua saamaan, mutta suomalaista henkilökorttia ei kyllä varmaan näin joulupyhien aikaan kovin nopeasti saa.

      Onko tosiaankin niin ettei Saksan passilla saa avattua ihan noin vain tiliä S-Pankkiin vaikka olisi suomalainen henkilöturvatunnus ja vakituinen osoite kirjattuna väestörekisteriin (tai ainakin niistä saadut viralliset paperit)?

    • tiedostaja

      Varmaa vastausta et täältä saa. totuus paljastuu sitten s-pankissa.

    • mikähoppu

      Mikäs kiire sillä tilillä on. Itse muutin muutama vuosi sitten ja toimin ihan muutamia kuukausia entisen maani pankin kautta. Euroopassahan nyt ollaan,johon Saksa tietääkseni kuuluu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1017
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      581
      1008
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      910
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe