KÖYHYYTEEN PAKOTTAMINEN ALTISTAA RAISKAUKSILLE =PersKokKesinliikenytEK

ÄÄRIOIKEISTORAISKAAJAT

http://www.paavoarhinmaki.fi/blogi/2018/tekopyhyyden-aika-on-nyt/

Laittoman siskojenhakkaajahallituksen, äärioikeistolaisen käytännön väkivaltajoukot, PetosPersuKepuKokoomusinliikenyt = EK:n veroparatiisirikollisten laiton rosvojoukko, on syyllinen isoon väkivallan aaltoon Suomessa.

Eniten kärsivät lapset, vanhukset, vammaiset, pitkäaikaissairaat, työttömät, asunnottomat, syrjäytetyt, ym osattomiksi pahoinpidellyt ja köyhyyteen pakotetut kansalaiset.

Muistakaa kaikki ÄÄNESTÄÄ VASEMMISTOA, tulevissa eduskuntavaaleissa, jos ikinä haluatte saada mitään.

35

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VALTAKUNNANOIKEUS

      Antidemokraattinen, laiton äärioikeistohallitus Suomessa - jota kukaan ei koskaan, ole missään edes äänestänyt.

      • hyysäystä

        Ilman muuta äänestän vasemmistoa, sillä vasurit jos kuka vastustaa riehakasta mamu-politiikkaa!


      • minävaankysyn
        hyysäystä kirjoitti:

        Ilman muuta äänestän vasemmistoa, sillä vasurit jos kuka vastustaa riehakasta mamu-politiikkaa!

        Jos minä otan piskin ja se puree naapuria minulla on vastuu.
        Miksei se koske poliitikkojen ottamia lemmikkejä?


      • tosisuomalainen

        ei pölhöpunavihekommunistivähemmistömielenvikaisia tarvitse äänestää.he kuuluvat pöpilään
        suljetulle vainoharhaisten jakomielitautioiredensa takia.suomessa on lain mukaan oikeus äänetää ketä haluaa,eikä siihen tarvita vpunaviherkkpommunistivähemmistömielenvikaisten ja
        aivoinvalidien lupaa ja neuvoja.suomessa eletään demokratiassa eikä mielenvikaisten aivoinvalidien diktatuurissa,.mutta trälle saatanan ajalle tulee äkkiloppu.näin on ilmoitettu


    • SUOMENPERUSTUSLAKIVASL
      • äläpälätä

        Eihän ne puutu isompiinkaan rikollisiin vaikka se lukee laissa.
        Miksi pitäis puuttua asioihin joista laki ei sano mitään?


    • UUDETÄÄNESTÄJÄTVASL

      LAITTOMAN veroparatiisi-fasistien hallituksen syytä, ovat lapsiinkin kohdistuvat, taloudelliset, fyysiset, henkiset ja seksuaaliset, väkivallanteot.

      Kaikki köyhyyteen pakottavat leikkaukset, peruttava välittömästi. Perusturva kuntoon, jokaiselle ihmiselle Suomessa.

      1500€/kk kansalaistuloksi, 2000€/kk sairaus- ja kansaneläkkeiksi = aito perusturva, aito työllistyminen, aidot opiskelumahdollisuudet, aitojen julkistenkaan terveyden- ja hammashoidon edellytykset Suomessa 2019.

      Aidot sanan- ja mielipiteidenvapaudetkin, olisi syytä palauttaa, kun emme saa näköjään keskustella asioista.

    • Koskiska

      Andersson on matuttaja pahimmasta päästä. Vasemmistolle EI JATKOON

    • realismi______

      vihervasemmiston rajat,raajat ja takki auki politiikka tuhoaa vääjäämättä hyvinvointi suomen siksi äänestän mielummin persuja?

    • EROTTAKAALAITONHALLITUS

      Äärioikeistopoliisi SYYTTELEE, köyhyyteen pakotettuja lapsia itseään, raiskatuksi joutumisesta, sanomalla "he ovat UHRIUTUNEET" - Kyse on lapsista !

      https://www.libera.fi/blogi/koyhyyden-anatomia-suomessa/

      Kyllä on törkeää vähättelyä, köyhyyteen pakottajilta, laittomalta porvarihallitukselta, sekä nyt sitten äärioikeistopoliisi on liittynyt vähättelijöiden, eli syyllistämään seksuaalisen väkivallan, eli raiskauksien kohteita "uhriutumisesta".

    • Enhulluole

      En nyt sentään niin sekaisin ole enkä tule olemaankaan että suvakkivasureita äänestäsin yhtään mihinkään muuhun kuin samaan paattiin matujen kanssa ulos maasta. Työpaikallakin kaikki matuhymisijät ovat elämässään epäonnistuneita vasurifemakkoja jotka näkivät nämä kamelipaimenet kansainvälisen sivistyksen tuojina. Muttane tykkääkin lapsista.Voi raukat,siinä meni sekin sauma.

    • punainen.vaara

      Mamuttajapunikit on Kokoomustakin pahempi uhka. Niitä kiinnostaa vain joku pirun Palestiina ja terroristien hyysääminen, suomalaiset ei yhtään.

    • ÄärioikSuvakitRaiskaa

      Olipa törkeää, raiskauksien kohteiden syyllistämistä, kun Yleisradion uutisissa, joku äärioikeistolainen poliisi, liekö ollut johtoa ihan, syyllisti ihan tuosta noin vain, raiskattuja lapsia ja nuoria "UHRIUTUJIKSI".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15525184/aarioikeistopoliisi-syyttaa-raiskattuja-quotuhriutumisestaquot---vastuutonta-vakivaltaa#comment-96240405

      Voiko törkeämpää väkivaltaa olla, että vielä poliisi, jonka pitäisi tukea ja selvittää raiskauksien uhrien oikeuksia ja puolustaa heitä, hyökkääkin selkeällä äärioikeistoagendalla, uhrien kimppuun, syyttämällä näitä raiskatuksi tulemisesta, että ovat "uhriutuneet" ?

      Etteivät vaan olleet, äärioikeiston käytännön väkivaltajoukkojen, tilaustöitä, nuokin raiskaukset ? Rasismikorttiraiskauksia.

      Poliisista on tullut, poliittisesti aktiivinen vaikuttaja Suomessa - äärioikealle. Erottaa pitäisi poliisijohto, tuollaisten lausuntojen jälkeen heti.

    • KÖYHÄTÄÄNESTÄVÄTVASL

      Äärioikeistosuvakit ovat tilanneet, lasten ja nuorten raiskaukset. Se varmistui, poliisin poliittisista, äärioikeistolaisista kommenteista uutisissa.

      Tulevat Eduskuntavaalit, ovat KÖYHYYSVAALIT ja tiedättekö mitä ?

      Tällä kertaa köyhyyteen pahoinpidellyt ja pakotetut, raa´an taloudellisen, seksuaalisen, fyysisen ja henkisen väkivallan kohteet ÄÄNESTÄVÄT VASEMMISTOA UUTEEN HALLITUKSEEN.

    • realismi______

      Vasemmistoa äänestämällä varmistaa turvattomuuden lisääntymisen ja valtion velan kasvun Suomessa?

    • onni-sen-kuin-jatkuu

      Vasemmisto Paavo Arhinmäki SDP Vihreät olivat "Meillä on unelma" eli avoin Suomi monikultturisuudelle -mielenosoituksessa kesällä 2015.
      Ketkä masinoi Aleppon kellonsoitot? Ketkä vinkui eduskunnassa Jemeniin lisää rahaa? Entä vaati pakolaisille automaattisesti oleskelulupaa? jne..

      "Tekopyhyyden aika on nyt" kyllä se on ollut Arhimmäellä ja viherpunikeilla jo useita vuosia.

      Toivottavasti tekopyhyyden aika loppuu viimeistään eduskuntavaaleihin!

    • lpfdofkfjgt

      Sokeitakin vielä, kutsua melkein samassa lauseessa yhtä maailman parhaiten voivasta maata köyhäksi ja seuraavassa hetkessä ollaankin niin rikkaita, että voidaan ottaa tänne elätettäväksi puoli Afrikkaa. Pikkuisen logiikkaa vaatisi, ollaanko sitä nyt rikkaita vai köyhiä-

    • UUDETÄÄNESTÄJÄTVASL

      A-talkin keskustelusta, puuttuivat he, joita asia koskee, eli köyhyyteen pahoinpidellyt ja pakotetut ihmiset, lasten ja nuorten vanhemmat itse.

      Edes köyhyystutkijoita, ei ollut paikalla, keskustelemassa, raiskauksien todellisesta syystä, eli isosta, hoitamattomasta köyhyysongelmsta.

      Yle teki, jälleen, saman, kuin raiskaajat tekevät uhreilleen, eli ohitti ne ihmiset, joita seksuaalinen, taloudellinen, fyysinen ja henkinen, äärioikeistolainen LAITTOMAN veroparatiisirikollisten porvarihallituksen, köyhyyteen pakottaminen ja pahoinpiteleminen, eli raiskauksille altistaminen, koskee.

      Veroparatiisi sota-väkivalta-ihmiskauppa-korruptio-talous-veroparatiisirikolliset, eli OrpoSoiniSipiläKataisen kabinetti - LEIKKAUKSINEEN köyhiltä, sai jälleen mainosta ja veropakolaisyritykset rahaa - ongelma jäi ratkaisematta, koska se on KÖYHYYSONGELMA.

    • UUDETÄÄNESTÄJÄTVASL

      Äärioikeiston veroparatiisirikolliset ja äärioikeistopoliisi, yrittävät nyt väistää, isoa, hoitamatonta köyhyysongelmaa ahneuksissaan, väittämällä, että raiskaukset johtuisivat "huumeongelmasta", mikä ei ole totta.
      https://www.youtube.com/watch?v=khJ1YHrt22k
      ISO, HOITAMATON KÖYHYYSONGELMA SUOMESSA, on raiskauksien ja muun väkivallan, todellinen syy, eli perusturvan puuttuminen, eli ihmisiltä, Suomen kansalaisilta, puuttuvat ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet.

    • StopFasisminFinland

      Miksi Eduskunnan kyselytunnilla, ei mainita sanallakaan, raiskauksien TODELLISTA syytä, eli naisten ja tyttöjen, muidenkin ihmisten, perusturvan puuttumista, eli KÖYHYYTEEN PAKOTTAMISTA ?

      Onko äärioikeistopopulismi, vallannut mediatkin, kun ISO, HOITAMATON KÖYHYYSONGELMA, halutaan lakaista keskusteluista, kokonaan pois, vaikka jokainen köyhyyteen pahoinpidelty, perusturvaton kansalainen tietää, että KÖYHYYTEEN PAKOTTAMINEN ON RAISKAUKSILLE ALTISTAVISTA TEKIJÖISTÄ, SE TÄRKEIN.

    • VAPAAINTERNETVASL

      Mitä muuta voi vielä tapahtuakaan, kun presidenttinäkin on veroparatiisijoittajien juoksupoika ja maassa LAITON äärioikeistohallitus.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4027091-sote-jarjestot-sosiaaliturvan-uudistus-aloitettava-etuuksien-korotuksilla-ja-yhtenaistamalla-paivarahat

      Ainakin vapaan internetin käyttö, on näköjään estetty radikaalisti, vaikkei sitä ehkä yhtäkkiä huomaa, niin jos ihmettelet, miksi luet samoja uutisia joka päivä, tai miksi ne samat uutiset toistuvat eivätkä uudet asiat näy, esim. ulkomaisten tiedotusvälineitten sivustoilla käydessäsi.

      Unkari, Venäjä, Turkki, Puola, Suomi - sama tilanne jo.

      VAALITARKKAILIJOITA VAATIKAA.

    • VAPAAINTERNETVASL
    • RAUHAEINATOLLE

      LAITON äärioikeistohallitus, aika siirtää syrjään.

    • IhmisetjaLuontoVasL
    • UUDETÄÄNESTÄJÄTVASL

      Kokoomus = Persut - Sama porvaripuolue, jaettuna kahdeksi.

      Juoppoja uhoajia, on helppo pettää ja heille valehdella, sen äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikollisten tietävät.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15518108/47-itsemurhan-yritysta-hkissa-vklna---yle-valmistautuu-oscareihin#comment-97227659

      Onneksi järkevät ihmiset tietävät jo, että pitää äänestää SUOMEN VASEMMISTO UUTEEN HALLITUKSEEN, jos haluaa apua köyhyysongelmaan, aitoja työpaikkoja, joista maksetaan kunnollisia palkkoja, joilla voi elättää itsensä ja perheensä.

      Li Anderssonin puolueelle, Vasemmistolle kaikki äänet, menkää sunnuntaina äänestämään, jos haluatte syödä leipää ja saada julkistakaan terveyden- ja hammashoitoa, asumistukia, eläkkeitä ym neljän seuraavan vuoden aikana.

    • UUDETÄÄNESTÄJÄTVASL

      Rasismikortilla H-aho AKTIIVILEIKKAA lisää, moninkertaistaa maahanmuuttoa, ulkomaisen halpatyövoiman tuontia ja natottaa, siirtää teidän rahanne, norjalaisille ja jenkkien hyökkäysliitolle veroparatiiseihin.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4067069-nyt-halutaan-valta-vaihtumaan-vaaliteltoilla-tunnelma-taysin-eri-kuin-nelja-vuotta-sitten

      VASEMMISTO ESTÄÄ AKTIIVILEIKKURIT ym pieni- ja keskituloisten suomalaisten aseman heikennykset. Vahvoja julkisia palveluja, ruokaa ei aseita, ihmisarvoinen elämä vanhuksille ja kaikille suomalaisille.

    • Anonyymi

      Suomessa on viime vuosikymmenten aikana, raiskattu niin paljon naisia, lapsia ja nuoria, että pitäisi nostaa jo syytteitä, valtionjohto, eduskuntaa, ministeriöitä, ym vallanpitäjiä vastaan, kansalaisten aidon perusturvan eväämisestä, jo miljoonalta Suomen kansalaiselta.

      ISO, HOITAMATON KÖYHYYSONGELMA, ON RAISKAUKSIEN TAUSTALLA.

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄKSI muutettu, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten etuja ajava eduskunta, vastuuseen köyhyysongelman jatkamisesta.

      500 000€ heillä riittää lahjoittaa OSAKEKUORIRIKOLLISUUTEEN, itseään "yrittäjiksi" nimittäville, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, muttei mitään kunnollisia, konkreettisia tekoja, ison köyhyysongelman korjaamiseksi.

      50€:n almu köyhyyseläkeläisille, ei riitä, se on liian vähän, liian myöhään, eikä nosta yhtäkään eläkeläisköyhää, edes lähemmäksi köyhyysrajan yläpuolta.

      Pitäisi todellakin, nostaa jo syytteitä valtionjohtoa vastaan, perustuslain ylitse kävelemisestä ja kansalaisten ihmis-kansalais-itsemääräämisoikeuksien eväämisestä, köyhyyteen pakottamisesta ja pahoinpitelemisestä.

    • Anonyymi

      PetosPersKok näyttää vielä "vitsailevan", raiskausuutisilla. Toivottavasti eivät kauaa, nimittäin naisvihan kriminalisointi, olisi jo paikallaan - kuten ison, hoitamattoman köyhyysongelman korjaaminen.

      • Haluaisit siis, että hallitus antaisi esim. näille ns. partalapsille discorahojen lisäksi jonkinlaisen bordellissa käynti rahan. Lähimmä bordellit taitavat olla Hampurissa, eikä siellä ole varmaankaan musujen kaipaamia netsyitä.


    • Anonyymi

      Ei, vaan Suomen valtion ja eduskunnan, on hoidettava perustuslaillinen, aito perusturva, kunnolliset sairaus- ja kansaneläkkeet, palkat ja työttömyyskorvaukset ym välttämätön, kaikille Suomen kansalaisille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15801091/aarioikeistolainen-naisviha-ja-heikompien-hyvaksikaytto-kriminalisoitava

      On niljakasta äärioikeistolaista trollausta, jälleen palstalla, eli rasismikortti viuhuu, vaikka suurin osa raiskaajista, on kantasuomalaisia miehiä, äärioikeistolaistaustasia, kovien sugardaddy-arvojen kannattajia, veroparatiisirikollisten käytännön väkivaltajoukkoja.

    • Anonyymi

      Haluamme aitoa perusturvaa - eli ISON, HOITAMATTOMAN KÖYHYYSONGELMAN korjaamista Suomessa, sen käsittäminen, ei pitäisi olla osakekuorihuijareille ja veroparatiisirikollisillekaan ylivoimaista.

      Köyhyyteen pakottaminen ja pahoinpiteleminen, altistaa raiskauksille ja väkivallalle yleensä.

      Äärioikeisto-ideologiat, jotka hyödyttävät, äärioikeiston järjestäytyneitä veroparatiisirikollisia, ovat niiden käytännön väkivallan tekijöitten, taloudellisen, fyysisen, seksuaalisen ja henkisen väkivallan primus motor, elikkäs köyhyysongelma on se tärkein asia, jolle on nyt tehtävä kaikki Suomessa.

    • Anonyymi

      Eikös nettipoliisin, ja moderaattorin, pitäisi puuttua, rasismikorttitrollauksiin - niillähän viedään oikeudensaanti-mahdollisuudet, seksuaalisen, taloudellisen, fyysisen ja henkisen väkivallan kohteilta, eli raiskatuilta naisilta, lapsilta ja nuorilta ?

      Äärioikeistolaiset naisvihaajat, raiskaajat ja siskojenhakkaajat, haluavat kääntää huomion toisaalle ja sehän onnistuu, kun syyllinen on tällä kertaa ulkomaalaisen näköinen, eikä kantasuomalainen mies, kuten yleensä.

      On tekopyhää poliisin varoitella keskustelupalstoja, jos eivät ole valmiita puuttumaan, tietämäänsä äärioikeiston käytännön väkivaltajoukkojen massatrollaukseen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomessa on pitkä perinne, köyhyyteen pakottamisessa ja pahoinpitelemisessä, eikä nykyinenkään hallitus, näytä katkaisevan sitä perinnettä - valehtelivat vanhuksille, vammaisille ja kroonikkosairaille, härskisti päin naamaa. Pekonen on tosiaan pyöreäkielinen, kuten joku totesi, ja kohta hänen tilalleen tulee Sarkkinen äitiyslomalta, jatkamaan selittelyä, miksi mitään aitoja eläkekorotuksia, sitä luvattua "eläkeläisköyhyyden siirtämistä historiaan" - ei tullutkaan.

      Se nolo 50-lappunen, ei riittänyt kompensoimaan, edes kohonneita elinkustannuksia, saati Marinin Tampereella kaupunginhallituksessa hyväksymiä jopa 400€ vuodessa kalliimpia eriarvoisuus-maksuja bussimaksuista sairauseläkeläisistä köyhimmille.

      Sdp kehtaa vielä Pohjois-Korean tyyliin mainostaa, poliittisissa mainoksissaan, kuinka "eläkeläiset ovat iloisia korotuksista" - vaikka sairaus- ja kansaneläkeläiset ovat tällä hetkellä SHOKISSA, kun ei ole mitään aitoja mahdollisuuksia, torjua edes koronavirusta ja kalliisiin erikoissairaanhoitoihin joutumisia, joihin ei ole rahaa.

      Oppositiohan on tietysti tyytyväinen, eläkeläisten pahoinpitelyn jatkamiseen, kuten aidossa yksipuoluejärjestelmässä kuuluukin. Suomi on Unkarimpi kuin Unkari tällä hetkellä, Suomen poliitikot tekevät sen vain kierommin ja pirullisemmin, kovalla "oikeusvaltio ja demokratia"-mainonnalla ja väittämällä kivenkovaa, että ovat sitä tätä ja tuota.

      Äärioikeiston järjestäytyneelle veroparatiisirikollisuudelle, irtosi herkästi miljardia ja veroparatiisihävittäjiin - mutta eläkeläisköyhyys PAHENI ja sairaus- ja kansaneläkeläiset ovat tällä hetkellä hätää kärsimässä - ei euronkaan tukea riskiryhmille, vain kovimmin huutaville veroparatiisisijoittajille - Unkari on Suomessa.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4449
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1744
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe