Muhoksen ministeri kunnostautui taas

godjul

20

<50

  Vastaukset

  • Hävettää ihan entisenä muhoslaisena tuommoinen sontaläjä hillotolpalla

   • Sen omat lapsetkin häpeää kuulemma


  • Yksi noloimpia ministereitä, pohjanoteeraus politiikan saralla. Hyi! Ja kuppi maistuu, kun lehdet uutisoi, että Ruotsin fiineillä päivällisillä töppöili humalassa niin että poistettiin huonon käytöksen takia.
   Kohta alkaa superpitkä joululoma ministerillä ja keväällä alkaa juosta se pudokkaan sopeutumiseläke. Hyvin on muorilla asiat. Kuitenkin voittajia olemme me kansalaiset, kun muori ei enää kestitse ystäviään meidän varoin. Seiska-lehdessä oli juttu ja lasku 1000 € ökyravintolassa muorin tarjoamasta kestitsmisestä seurueelleen. Kallista ruokaa ja kovin kostea oli päivällinen! Tämä vain 1 kerta, kuinka monta löytynee????

  • Kyllähän se on niin, että päättäjien, ministereiden ja kansanedustajien PITÄÄ ANSAITA kansalaisten kunnioitus. Kaikenlainen veroeurojen väärinkäyttö, juopottelu ja luxuspäivälliset pitää oppia maksamaan omista tuloistaan, kun jo nyt heillä on ilmaiset matkat, kestitsemiset ym kulukorvaukset mitä meillä muilla palkansaajilla ei ole koskaan. Sehän se ihmetyttääkin kuinka pian ensimmäisen kauden kansanedustajat omaksuvat kansalaisten varoilla elämisen. Liian moni edustaja vetää härskisti ja rivosti kaikki edut ja enemmänkin eivätkä häpeä vähääkään!

  • Kunnioittaako nuo ees enää itteään, kun sanotaan, että paras päänalunen on puhdas omatunto.
   Moraali, hukassako???
   Aivan oikein sanottu: Kunnioitus ja arvostus ansaitaan! (niin kuin halveksuntakin).

  • Alkoholi tuhonnut ministerin aivot sen näkee päällepäikin miten paljon viina on valunut kurkusta alas.

  • Niin ja kaiken lisäksi me olemme ne viinat maksaneet, kuuluu kansanedustajien juottaminen ja gurmee ruokien mässääminen veronmaksajien kustantaa samoin kuin taksilla ajelut. No, eihän sitä humalassa rattiin, siksi taksi ja me maksamme, kun näillä raukoilla on se eduskunnan luottokortti pienten tulojen takia. Nämähän kyllä ilkeävät aina maksattaa meillä, eivät älyä hävetä mitään.

  • Seuratkaapa ihmiset näiden ministereiden ja kansanedustajen tekemisiä. Väärinkäyttäjät ja sellaiset eivät ole ääniemme arvoisia!

  • Kaivautuihan se rouva ministerikin poterostaan naamaa näyttämään Oulussa. Vaalit tulossa ja saatiin ministeristä yksi kuva sanomalehtiin eikä vain Seiskan sivuille muhkeine ravintola laskuineen tai Ruotsin päivälliskuulumisineen. Äänisaalis jäänee laihaksi ja sopeutumiseläke ootteloo.

  • Tänään julkaistiin lehdissä Lapin ja Oulun läänien kannatusmittaukset. Ei näköjään tarvitse Mattilan enää matkata eduskuntaan viikottain. Ja oikein hyvä niin!

  • Muhoksen ministeriä aina muistellessa sydän inhosta värähtää.....keksikää lisää vanhan iskelmän "Muhoksen mimmi" sanoja mukaellen.

  • Hyvin kävi, takinkääntäjillä ei ole ystäviä, pettivät täysin äänestäjänsä ja palkkana hylky. Oikein!!!!

  • Eikös sairaanhoitajille löydy hyvin töitä, voi palata entiseen ammattiinsa. Tosin työaika on pidentyny ja lomarahoja on leikattu, mutta mitäpä sitä ei tekis kikyn eteen.

   • Onko löytynyt työpaikka tälle ex-ministerille?????


   • MITÄ, MITÄ MTÄ........ihmettä??????? Hoitoalalla on oikeasti huutava pula työntekijöistä!!!!


  • Työtä, työtä, työtä tehdään jotta jotta leipää syödään, työ tekijälleen tuo mielen niin iloisen.........,

  • Mitteepä se työhön mänis ko met sitä elätellään.

  • Santpaulijoita elikkä paavalinkukkia vuan kasvattelloo, on siinä sairaanhoitajalla tärkijät hommat mänöllään. Oli naamakirjassa niillä retostellunna. Eikä häpijä pätkääkään, että työikänen naisimmeinen vuan lorvailoo. Sitäkö piäsöö vähän Arkaatianmäellä kävässeen niin sen jäläkiin ei työhön tarvihe lähtöö vaikkei oo vielä eläkeijässä.
   Toista se mulla, vaikka 62 v mittarissa niin raskaasseen duuniin vaan, vielä monta vuotta ja kiirettä pittää ettei työn lomassa ehi kunnolla kahvikupillista vetasta ja vessareissukki pittää juosten käyvvä. En ennee millää jaksas, mutta soon pakko meikäläisen. Melekeen itkettää. No, kaikillei oo duunipaikkee, kai mie oon sitte etuoikeuvettu.

  • Nyt tuli Pikelle työtä, kun koronaviruksen tähden kaikki hoitoalan koulutuksen käyneet pakotetaan tulemaan hommiin!!!!! Saako palkkaa ja vielä sitä sopeutumisrahaa yhtäaikaa?

   • Terveydenhuollon työvelvoite koskee myös Pikeä, joskus kouluttautunut hoivatyöhön.
    Tosin ollut jo vuosia niin kepeissä hommissa, että ei taida kunto kestää.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Huh, mikä uimahousukuva! Antti Tuisku on elämänsä kunnossa - teki hurjan tuloksen puolimaratonilla: &quot;Täältä pesee!&quot;
  • Juontajakaunotar Marja Hintikka perhearjestaan: ”Työ ja hiki ei näy ulospäin!”
  • Stephanie-rakas sai tietää Teuvo Hakkaraisen juhlineen vaalean kaunottaren kanssa – näin poliitikon kihlattu reagoi kohu-uutiseen!

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   61
   4354
  2. Stefu ja Sofia voisi jo lopettaa Martinan kiusaamisen.

   Kaikki on jo nähty kummankin IG storyssa . Pari päivää viikossa selvinpäin ja sitten juomaan. Kaikki tuo esitys on vaan Martiinaa varten ja nyt jo voi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   188
   3954
  3. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   2352
  4. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   61
   2080
  5. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   96
   1896