vaihteeksihyviäuutisia

ihaniauutisiavälillä

MTV
Ähtärin eläinpuistolta huipputulos: 100 000 uutta kävijää ja miljoonatulos
Eerikki Pitkänen
8 tuntia sitten

31

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lehmänhäntäalasmeno

      Eikös se toimari tullut almiiksi tehdylle työlle. Vähintään näin piti myös käydä. Oltiin konsertin yhteydessä syömässä mesikämmenessä ja voi hirveetä mitä jouluruokaa. Tämä oli ollan yleinen puheenaihe. Alas on menny kun lehmänhäntä.

    • Hfdhjcckmnvzd

      Tämä ei ole yllätys 1-2 eka vuonna. Ongelmat alkavat jo pian ku kaikki kiinnostuneet on nähneet alleen paskovat pandat. Toista kertaa tuskin kukaan maksaa lipuista.

    • ähtärähtänyt

      Täytyy myös muistaa se tosiasia, että edelliskaudella zoo ja snowpanda resort tekivät yhteensä n. 7500000€ tappiot. Näinollen oltaisiin ihan ok tuloksella yhteensä plussalla, mutta ei nyt vielä juhlita liikaa. Tarvittaisiin muutama kausi hyvillä tuloksilla, ni kokonaisuutena ehkä selvitään 10 vuoden maksuista plussalla. Resortin tuloksesta ei kai tuossa uutisessa puhuttu mitään, liekö edelleen tappiollinen?

      • OllinÄitee

        7,5 Miljoonaa euroa on kyllä niin iso tappio viime vuodelta, ettei sitä oikeen meinaa edes uskoa.


      • Eioleaprillipäiväkään

        Voisiko nimimerkki käyttää miehisrmpää nimimerkkiä,kuin vainajan nimeä.
        Lapsellinen yritys henkilöittää Ähtäriläisten ilmi tulleet, ja tulevat laittomat päätökset


      • Taassirkusta

        Tuo panda tulos on kuin sokeria paskan päälle.
        Ei ole uskottavuutta, rahaton kaupunki.

        On hyvä kun saat tarvitsemaasi apua järjestöiltä.
        Mutta se ei hometta poista


      • ähtärähtänyt
        OllinÄitee kirjoitti:

        7,5 Miljoonaa euroa on kyllä niin iso tappio viime vuodelta, ettei sitä oikeen meinaa edes uskoa.

        Ohoh yksi nolla liikaa. Siis 750 tuhatta € .


    • Sumuverho

      Hahhhhhhaaaa. Odotellaan oikeita tuloksia. Silmänlumetta kaikki tyynni !

    • Sarpanevaco

      Vuoden 17 tappio oli 1 000 000 euroa mtv jutun mukaan, yhtiöllä on velkaa 10- 15 miljoonaa ja Ähtärin Energialle siirretty reilut 4 miljoonaa jonka maksavat Ähtärin energian asiakkaat vesi ja energia maksuissa. Lisäksi Energia on suplinut eläinpuistolle yli 3 miljoonaa lisälainaa. Tosiaan ei kannata kattoon riemusta hyppiä, oikeastaan tulos on surkea sillä ei pysty taaskaan eläinpuisto omalla pääomalla rakentamaan yhtikäs mitään. Amurin tiikeri vaati taas 2 miljoonan investoinnin jos se tulee.Yhtiö on erittäin raskaissa veloissa. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ahtarin-elainpuisto-vaikeuksissa-pandat-rokottivat-kassaa-yhtio-pyytaa-kaupungilta-paaomitusta/6901994#gs.pvdfscc

      • sitenvaan

        Tuo tulos mahdollistaa aika monta uutta työpaikkaa Ähtäriin. Uutisen mukaan hyvän taloudellisen tuloksen mahdollistamana mm. Mesikämmenessä aletaan remontoida huoneistoja paremmiksi. Se tarkoittaa monia työpaikkoja rakentamisen parissa. Huoneiden uudistus on kyllä tarpeen, koska osa huoneista on ollut aika heikossa kunnossa, minkä takia Mesikämmen on saanut monella arviointisivustolla aika kriittisiä arviointeja huoneiden tasosta. Jos huoneistoista saadaan parempia, hotelli voi parantaa jatkossa kiinnostavuuttaan yöpymispaikkana sekä myös esimerkiksi konferenssien järjestämispaikkana. Tänä vuonna konferensseja on Ähtäriin Mesikämmeneen saatu ihan kohtalaisesti, mutta kyllä parempi hotelli niiden saantia entisestään parantaisi. Kunnollinen ilmanvaihto ja ilmastointi ovat nykyään ihan perusvaatimuksia hotelleissa. Jos kylpyläkin vielä remontoidaan ensi vuonna, niin Mesikämmenestä voi alkaa tulla aika kiinnostava paikka muulloinkin kuin kesäloma-aikoina ja hiihtolomien aikaan.


      • Kansantuikivakynttilä

        Virosta huhuilivat baarissa olleet raksa porukka olevansa.
        Ei ole ähtäriläisiä työllistäneet hirveesti..
        Paitsi jos lasketaan eliitin sukulaisten firmat.
        On se mahtavaa kun rakennus valvonta on muuttunut,vai materiaalit.
        Onko liikuntahalli jo suljettu....


    • Kakkapyllyjarmo

      Onko sillä enää väliä kuka maksaa ja mitä maksaa...kunnan hommat on jo mennyt perseelleen...ähtärissä ei ole enään edes kouluja.ei ole ylä ja eikä ala-astetta.ylä aste ollut kiinni jo 3tta vuotta porukka seilaa edes takaisin.ja nyt vielä ala-aste.toivottavasti ei pienten lasten tarvi seilata...no aika näyttää

      • iisinakki

        nimimerk. OllinÄiteen ip-osoite onnyt selvitetty. helpo homma kun hallitsee hakkeroinnin. pistäkää osotetta nkösälle jos haluutte tietää.


      • Vihdoinkin

        Osaatko hakkeroida...tartten tieto-taitoasi


      • Muutetaanpoisähtärist
        iisinakki kirjoitti:

        nimimerk. OllinÄiteen ip-osoite onnyt selvitetty. helpo homma kun hallitsee hakkeroinnin. pistäkää osotetta nkösälle jos haluutte tietää.

        Iii osoitteella ei ole mitään merkitystä tilanteeseen.
        Tosiasiat on kaameita.KOULUT MENI,SAIRAALA MENI,TIET SIVUKYLILLÄ ON KUIN KYNNÖSPELTOA,RAHAT MENI,VÄKI MENI.Mitä jäi, konkurssi.
        Uhkaamalla,henkkilöittämällä, asiat ei muutu.
        Paitsi,kiitos niille ketkä kokemistamme uhkauksista huolimatta. Viemme asiat eteenpäin,julkisuuteen ja reiluun.
        Lapsemme nyt kouluissa sairaalassa,kunnantuvalla,ammattikoulun tyhjissä tiloissa,inhankosken koulussa,myllymäelle kuskataan jne...eiköhän se johteen tyttö Muhoksen Elina muun naisköörin kanssa sirottele opettajat ja oppilaat pitkin pitäjää.Siinä ip osoitteiden tiedolla saa kaivaa persettä.
        Nyt puhuu kansa,ihan sama kuka puhuu.Kiitos puhu jolle.


    • Hyvääjoulua

      Kaikkien huonojen uutisten jälkeen, hyvät uutiset ovat tervetulleita. Suomessa ensimmäisen kerran 10v. Valtionvelka lyhenee ja Ähtärissä positiivinen tulos matkailussa.

    • Starmax

      Kulurakenne tuossa yhtiössä on kyllä masentavan korkea, jos liikevahto on 10,4 miljoonaa ja kulut 9 miljoonaa. Liike-elämän palveluksessa talouspuolella ikäni työssä olleena ja sen tuomalla kokemuksella tuo firma ei voi onnistua , jokainen käsittää että alkuhuuma on jo ohi, eikä liikevaihdon laskuun ole yhtään varaa.Tulevaisuudessa pitäisi lujasti vanhaa puistoa kunnostaa , te Ähtäriläiset tiedätte paremmin missä kunnossa se on, itse en ole siellä käynyt 25 vuoteen. Vaimo on Ähtäristä nyt asutaan Vantaalla.
      Mistä nuo valtavat kulut johtuvat, henkilökunta on varmaan ylärajoilla, onko karhujen vuokra liian kova tuohon liikevaihtoon, näyttäisi vahvasti siltä.Omalla pääomalla tuo firma ei pysty kyllä puistossa tekemään lampuvaihtoa suurempaa. Velka määrä on jo nyt liian suuri. On suuri vaara että te veronmaksajat joudutte joka vuosi ujuttamaan rahaa Eläinpuistolle, se on melkoisen varmaa.
      Tulevaisuus on synkkä jos kulut kasvavat niin tahtoo käydä jos jotakin uutta puistoon tulee.

      • vantaalainentaloustietää

        Et näytä ymmärtävän asiasta mitään vaikka kerrot olleesi "liike-elämän palveluksessa ikäsi".
        Talouspuolella on monia töitä joissa ei taloustietämystä kerry. Malta nyt odottaa tämän vuoden tilinpäätöstä joka valmistuu keväällä. Kysy silloin joltain joka osaa tulkita talouden lukuja. Suuri muutos myönteiseen suuntaan tulee näkymään silloin.


      • VarmaanKoulunPriimus

        Eivätkö ne talouspuolella ole sanoneet mitään tuosta pilkunkäyttötyylistä (onnistua , jokainen)? Äiteellä on sama tyyli. Ehkä siksi hän ymmärtää talousasioita.


      • Pääegonomisti

        Me egonomistit ei ollakkaan mitään plkunnuss...ta , niinkuin te Ahterilaiset näytätte olevan.


    • Josjokunäyttääliianhyväl

      Zoon tiedottajat yrittävät hoitaa hommansa eli yritään syöttää positiivisia uutisiä Ähtäristä (Zoon
      kävijämäärä) peittämään negatiiviset (Otsonkoulun sisäilmaongelmat, toppäily liikuntakoordinaattoriasiassa).

      Jotkut kirjoittivat täällä jatkuvasti Otsonkoulun sisäilmaongelmista ja paljastuivathan ne lopulta.

      Nyt jatkuu tämä aihe: (Zoon) Vuoden 17 tappio oli 1 000 000 euroa mtv jutun mukaan, yhtiöllä on velkaa 10- 15 miljoonaa ja Ähtärin Energialle siirretty reilut 4 miljoonaa jonka maksavat Ähtärin energian asiakkaat vesi ja energia maksuissa. Lisäksi Energia on suplinut eläinpuistolle yli 3 miljoonaa lisälainaa.

      Osoittautuukohan tuo velkojen siirtokin lopulta todeksi?

    • Keirkner

      Hehee... positiiviset uutiset eivät sovi Ä & O agendaan täällä. Hävisitte.

    • matkailuavartaa

      Ähtäri on päässyt taas positiivisessa mielessä uutisiin. Yle raportoi, että Ähtärin eläinpuiston hyvä matkailutilanne on auttanut myös matkareitin varrella olevia kyläkauppoja lounaspalveluineen saamaan asiakkaita:

      "Pylkönmäen läpi kulkee tie, jota pitkin pääsee tietystä suunnasta tullessa kätevästi Ähtärin eläinpuistoon. Esimerkiksi Evästuvassa lounasti kesällä lapsiperheitä, joiden matkareitin varrella kylä palveluineen sijaitsi juuri sopivasti."

      https://yle.fi/uutiset/3-10550159

      • Keskisen liikevoitto nousee enemmän pandojen ansiosta. Häh hää!


      • Saippa

        Miten Pylkönmäen ja keskisen kauppojen liikevaihdon kasvu hyödyttää Ähtäriläisiä veronmaksajia joiden rahoilla panda-peliä pyöritetään ainakin heidän takauksella ?


      • Mustamakkarahenkilö

        Voi olla, että joku helsinkiläinenkin poikkeaa Tampereelle ostamaan mustaa makkaraa ajellessaan kohti Keskistä. Koska hän poikkeaa myös Zoossa, myyntitaphtuma on luettava Zoon ansioksi. Vähitellen koko Suomi saadaan nousuun kasvissyöjiksi rappeutuneiden karhujen avulla.


    • molotovincoctail

      Marraskuussa ja joulukuussa käy kaksi katsojaa päivässä keskimäärin jos syksyllä oli muutaman tonnin plussalla on tappio ennen kesä sesonkia valtava kaivataan taas pääomitusta.Rahaa ei ole jätetään koulut ym..palvelut rappiolle taas uhkaillaan ja kiristetään asukkaita pitämään turpansa kiinni mutta oliskohan aika pistää nämä pandan rakastaajat ojennukseen mielen osoitusta kehiin..

    • Anonyymi

      No mitenkäs nyt menee, kun on alkuvouhotus laantunut?

      • Anonyymi

        Loppukouhotus on alkanut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Loppukouhotus on alkanut.

        Paljonko mahtaa väkeä olla liikkeellä ja paikalla vuosijuhlapäivänä, ettei menisi tungokseksi???


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1355
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1086
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      78
      910
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      817
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      65
      747
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      708
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      701
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      61
      694
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      43
      675
    Aihe