Aihealueet

Listaukset

  Kansalaisaloite GCM-sopimuksen kaatamiseksi

  TilaattekoTätäLisää

  Kansalaisaloite GCM-sopimuksen kaatamiseksi kerää nyt nimiä

  … Koska eduskunta ei ole varsinaisesti hyväksynyt tai allekirjoittanut tätä sopimusta, eikä kansainvälistä velvoitetta vielä ole, voi eduskunta todeta GCM-prosessin laittomaksi ja mitättömäksi…"Sitoutuu" todetaan kymmeniä kertoja, mutta se ei ole kansallisvaltioita velvoittava.

  https://www.nykysuomi.com/2018/12/14/kansalaisaloite-gcm-sopimuksen-kaatamiseksi-keraa-nyt-nimia/

  Jos zombit äänestää ensikevään eduskuntavaaleissa kansanviholliset (Tupu, Hupu, Lupu) valtaan, niin Kansalaisaloite GCM-sopimuksen kaatamiseksi lentää mappi ö:hön välittömästi vaalituloksen tultua kansanvihollisten tietoon.
  Tehokkain tapa torjua GCM-sopimus on äänestää kansanviholliset pois eduskunnasta.

  23

  <50

   Vastaukset

   • Lue ensin se sopimus ja mieti, mitä se tarkoittaa. Laita sitten avaus palstalle.    • Eihän sitä saa lukea, kun tästäkin ketjusta poistetaan viesti ja linkki siihen käännökseen, vaikka ei sisällä mitään suolen sääntöjen vastaista. Te ette halua että kansa saa luettua tuon diibadaapaan ja siksi sensuroitte linkin siihen.


    • sana_sitoutua-toistuu kirjoitti:

     Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

     Mikä tässä viestissä on suomi24.fi sääntöjen vastaista, kertokaa.


    • Haiskahtaa_petos kirjoitti:

     Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

     Miksi tämäkin viesti piti poistaa? Mitä Suolen sääntöjen vastaista tässä oli? Kertokaa nyt ihmeessä, ettei tarvitse pelätä joutuneensa SF-Stasin poliisivaltion sensuurin kohteeksi!


    • Suoli sensuroi kokpanssien käskystä aivan aiheellisia viestejä, joissa on linkki GCM-sopimuksen käännökseen suomeksi!!!! Aivan uskomatonta. No siksihän suoli siirtyy pakolliseen rekisteröintiin ensi vuonna ettei enää linjan vastaiset viesti pääse nettiin ja rekisteröity nimimerkki kaikkine viesteineen on helppo poistaa. Suomen Stasi ja Orwell -polpo poliisivaltio on saatu Suomeen!


    • uskomatonta_on kirjoitti:

     Suoli sensuroi kokpanssien käskystä aivan aiheellisia viestejä, joissa on linkki GCM-sopimuksen käännökseen suomeksi!!!! Aivan uskomatonta. No siksihän suoli siirtyy pakolliseen rekisteröintiin ensi vuonna ettei enää linjan vastaiset viesti pääse nettiin ja rekisteröity nimimerkki kaikkine viesteineen on helppo poistaa. Suomen Stasi ja Orwell -polpo poliisivaltio on saatu Suomeen!

     Vai sensuroidaanko MV-lehden linkit.    • Jos näin, niin mikä on pointti sen takana? Kerrotko, jos tiedät.


   • Hohohohoh!! MV-lehti tietojen lähteenä on uskottavuudeltaan samaa tasoa moskovan trollikellarin tuotoksien kanssa.

    • Etkö muita lue kuin MV lehteä? Katso nyt vaikka Marcel De Graaffin yhteenveto linkissäolevalta videolta, niin saat vähän laajemman maailmankuvan kuin lukemalla pelkästään MV lehteäsi.


    • Ja sun juttusi on uskottavuudeltaan hybridijarojen tasoa, hohhoijaa.    • Ulkoasaatua kirjoitti:

     Ja sun juttusi on uskottavuudeltaan hybridijarojen tasoa, hohhoijaa.

     Sinun asiasi on perustella väitteesi. Eikä riitä että sanoisit "ota selvää". Kun esität irrationaalisena heittonasi tuollaista lässynlässyä, tulee sinun myös antaa peruste miksi väität edellisen puhujan puhuvan tyhjää.
     Itse itsesi korottaminen muiden yläpuolelle ei onnistu.
     Olet pelkkä huuteleva pelle...pölvästi...


   • Ryhmä ranskalaisia sotilashenkilöitä syytti presidentti Emmanuel Macronia maanpetoksesta tämän tuettua YK:n GCM-siirtolaisuussopimuksen hyväksymistä.
    Ranskalainen kenraali Antoine Martinez kirjoitti joulukuun alussa kirjeen Ranskan presidentti Emmanuel Macronille. Kirjeen allekirjoitti 10 muuta kenraalia, amiraali, eversti sekä Ranskan entinen puolustusministeri Charles Millon.

    Kenraalit varoittivat Emmanuel Macronia, että YK:n GCM-siirtolaisuussopimuksen hyväksyminen poistaa Ranskalta entistä enemmän maahanmuuttoon liittyvää itsemääräämisoikeutta. Lisäksi Ranskan talous yskii, valtion velka kasvaa, ja massamaahanmuutto vain lisää maan ongelmia kasvattamalla verotaakkaa.

    https://voiceofeurope.com/2018/12/macron-accused-of-treason-by-french-generals-for-signing-un-migration-pact/

   • Tärkeintä on lopettaa omavaltaisten maahantulijoiden ostaminen Suomeen ja heille maksaminen siitä, että jäävät tänne oleilemaan.

    Jos todellakin haluamme auttaa, niin apu on suunnattava lähtömaihin, missä sillä voidaan vaikuttaa hyvään kehitykseen ja estää väestöräjähdys.

    ”Auttamista” ei saa enää koskaan tehdä Suomessa, jossa se on erittäin kallista ja, jossa siitä koituu erittäin vakavia haittoja omille kansalaisillemme ilman, että se vaikuttaisi mitenkään positiivisesti lähtömaiden tilanteeseen, vaan päinvastoin jopa kiihdyttää väestöräjähdystä.

    Erityisesti poliitikoille on saatava terve järki ja kansalaisvastuu takaisin!

    On lopetettava kuuntelemasta ymmärtämättömiä nuoria, sinisilmäisiä aikuisia ja maahanmuutto-ekstremistejä. Niin autamme itseämme ja muita parhaiten, ja säilymme yhtenäisenä kansakuntana.

    • Allekirjoitan sanomasi!


   • 8000!

   • Yli 12 000!

    • Tosi hyvin. Eikös tämä ole vasta ollut neljä päivää?


   • Näyttää hyvältä tuo tämänhetkinen lukema: 12 750 kannatusilmoitusta (18.12.2018 klo 19:15)

    Laittakaa linkkiä ystäville työtovereille sukulaisille ja harrastuspiireihinne. Mikäpä estää liimaamasta pieniä infoliuskoja julkisiin kulkuneuvoihin, ilmoitustauluille ja hissin seiniin yms. Valtamedia ei tule kantamaan korttansa kekoon, joten olemme omillamme.

    Tein 15.12.2018 klo 13:50 keskustelun aloituksen "Aloite GMC-sopimuksen hyväksynnän mitätöimiseksi" linkkeineen samalla kun allekirjoitin kansalaisaloitteen 193. kannattajana.

    Ketju oli siisti, jokainen toi siihen lisää infoa maailman GMC-tapahtumista ja kuinka ollakaan... Pahus. Sivua ei löytynyt.

    Mielenkiintoista seurata jatkoa, pysyykö muut aiheen aloitukset S24-sivustolla.

    • geeceeäm


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    123
    3058
   2. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    99
    3038
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    138
    2398
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    67
    1553