Epigeneettiset tekijät kontrolloivat DNA:ta

Laitan ketjuun linkin artikkeliin, jota jotkut yliopistot käyttävät yhdysvalloissa, jotta ateistit ymmärtäisivät, että epigeneettiset mekanismit ja tekijät kontrolloivat DNA:n lukemista transkriptioon. Jos siis ateistit väittävät minua valehtelijaksi, niin sitten valehtelevat monet korkeakoulutkin ja nykylääketiedekin.

Voit siis tunkea genomiisi niin paljon DNA:ta kuin haluat, mutta sillä ei ole mitään merkitystä, mikäli epigeneettiset tekijät ohjaa solua lukemaan DNA:ta transkriptioon.

Päivittäkääpä ateistit osaamisenne tälle vuosituhannelle, niin pääsemme asioissa eteenpäin. Geenikeskeinen evoluutioteoria on epäonnistunut (Denis Noble).

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OletOsittainOikeassa

      Olet oikeassa, mutta lääketiede kylläkin valehtelee, kuten tohtori Tolonen kertoo:

      "Lääke- ja elintarviketeollisuus hallitsevat sadoilla miljardeilla dollareilla maailmaa, ne hallitsevat kansantalouksia ja ihmisten ruoka- ja muita elintapoja, käyttäytymistä, terveyttä ja sairautta. Lääketeollisuus hallitsee rahan voimalla lääkärikuntaa ja muita terveydenhuollon ammattihenkilöitä, terveystoimittajia ja heidän kauttaan mediaa ja julkisuutta. Lääke- ja elintarviketeollisuus huijaavat vilpillisillä tutkimustuloksilla minkä ehtivät kuluttajia ja ammatti-ihmisiä. Ruotsissa ja Suomessa (ehkä muuallakin) Unilever kouluttaa ravitsemusterapeutteja kertomalla heille "hyvistä rasvavoista" (lue: margariineista)."

      " Lääketeollisuus on kemianteollisuuden lapsi. Ravitsemustiede puolestaan on lääketeollisuuden lapsi, kuten tulemme tuonnempana näkemään. Kemianteollisuuden neronleimaus oli alkaa valmistaa synteettisiä lääkkeitä petrokemian tuotteista. Ensimmäiset masennuslääkkeet kehitettiin V2-rakettien polttoaineesta, jolla oli ollut tarkoitus voittaa myös kilpajuoksu avaruuteen."

      "Vallankäyttöä yhteiskunnassa ja mm. terveydenhuollossa on tutkinut ja siitä on kirjoittanut ranskalainen filosofi Michel Foucalt (1926-1984). Hän oli sosiaalitieteiden alalla eniten siteerattu henkilö vuonna 2007. Foucalt näki lääketieteen kehityksen esimerkkinä vallankäytöstä yhteiskunnassa, sillä lääketiede hallitsee massoja (governing the population en masse). Lääketiede määrittää, mikä on normaalia ja mikä poikkeavaa (mm. käyttäytymisessa, mielenterveydessä, seerumin kolesterolilukemissa jne.) ja määrää, kuinka poikkeavuuksia tulee hoitaa. Valtaa voidaan käyttää oikein, positiivisesti, mutta myös kielteisesti. Tämä näkyy nykypäivän Suomessa muun muassa THL:n, valtion ravitsemusneuvottelukunnan, Sydänliiton ja Diabetesliiton antamina ravitsemussuosituksina ja Duodecimin julkaisemina Käypä hoito -ohjeina. Yhdysvalloissa joka viides nuori leimataan nyt ADHD-potialaaksi ja heille määrätään psyykelääkettä!"

      "Yhdysvaltain öljybuumi synnytti valtavia rikkauksia mm. Rockefellerin klaanille, joka pian ymmärsi lääke- ja elintarviketeollisuuksien mittaamattomat mahdollisuudet tehdä lisää rahaa. Petrokemian tuotteista voitiin näet alkaa valmistaa lääkkeitä. J D Rockefelleristä tuli pian maailman rikkain mies ja yksi vaikutusvaltaisimmista. Rockefeller lahjoitti rahat mm. Chicagon yliopiston perustamista varten. Yleensäkin amerikkalaiset yliopistot ovat yksityisiä laitoksia, eivät valtiollisia, kuten Suomessa. Amerikkalaisissa yliopistoissa professuurit ja tutkijain rahoitukset tulevat pääsääntöisesti yksityisistä lähteistä, ja ne määräävät myös mitä ja kuinka tutkitaan ja mitä tuloksia julkaistaan ja mitä jätetään julkaisematta. Niinpä puolet lääketutkimuksista jää julkaisematta, koska tulokset eivät puolla lääkkeen käyttöä. Amerikkalaisten rahoittajien näkemykset, tutkimusten vääristelyt ja tarkoitushakuinen huijaus ja suoranainen valehtelu, heijastuvat vahvoina myös Suomeen. "

      http://www.vhh-terveysravinto.fi/keskustelu/viewtopic.php?f=41&t=3370

    • Taaskoko rot paapattaa siitä kun ei ymmärrä mikä genomin merkitys on?

      Me emme tiedä mitä tapahtuu todella, jos epigeneettinen ratkaisee ongelmia tutkittaessa organisaation sisäisiä ratkaisumalleja.

      Arkielämä on opettanut meille, että epigeneettinen yksinkertaistaa meihin kohdistuvaa tietotarvetta.

      Kaikesta huolimatta transkriptio järkeistää käsitystämme kyseisestä asiakokonaisuudesta, mihin tavallaan liittyy myös huonoja taloudellisia ja hallinnollisia oloja.

      • Rotjyrää

        Ravenlored on asian ytimessä.
        Rotin painavaa ja asiapitoista tekstiä on aina peilattava asianomaiseen tekstuuriin liittyvässä kontekstissa.


    • Luucifer

      Vääristelet muiden tutkimuksia ja valehtelet kirkkain silmin. Mary Schweitzer on kieltänyt kaltaisiasi vuosikaudet vääristelemästä hänen työnsä tuloksia, mutta sinä sen kuin jatkat, kutsuen sitä "tieteen hyödyntämiseksi argumenteissasi".

      Häpeätkö toimintaasi, oletko niin röyhkeä ettet osaa hävetä, vai etkö tiedä toimivasi epärehellisesti

      • Kaaos24

        Olen itse katsellut aika ajoin ROT:n kehitystä vuosien varrella vuodesta 2015 ja olen yhä vakaammin sitä mieltä, että kyseessä on täysin patoutunut mytomaani joka ei voi kuin vain jatkaa valehdellen itseään entistäkin syvemmälle suohon. Ken tietää miten ja mihin tuo aikanaan loppuu, mutta uppoaminen valheiden tummien syvyyksien iäiseen otteeseen vain kiihtyy.


      • DraamattuOnHumbuugia
        Kaaos24 kirjoitti:

        Olen itse katsellut aika ajoin ROT:n kehitystä vuosien varrella vuodesta 2015 ja olen yhä vakaammin sitä mieltä, että kyseessä on täysin patoutunut mytomaani joka ei voi kuin vain jatkaa valehdellen itseään entistäkin syvemmälle suohon. Ken tietää miten ja mihin tuo aikanaan loppuu, mutta uppoaminen valheiden tummien syvyyksien iäiseen otteeseen vain kiihtyy.

        Jää nähtäväksi kumpi koittaa hänelle ensin,eläkeikä vai pakkohoito.


    • Evoluution kannalta herttaisen yhdentekevää.

    • >>Voit siis tunkea genomiisi niin paljon DNA:ta kuin haluat, mutta sillä ei ole mitään merkitystä, mikäli epigeneettiset tekijät ohjaa solua lukemaan DNA:ta transkriptioon.<<

      Onko tämä muuten tulkittavissa niin, että mielestäsi DNA:ssa on paljonkin, mitä ei käytetä, eli ns. junk-DNA:ta...

      • Sinä nyt teet omia tulkintojasi, se on nähty. ENCODE -projekti aika tehokkaasti todisti, että teoriat junk-DNA:sta ovat evoluutiouskovaisten höpönlöpöä.

        Transposonit ovat transkriptiosta ja vaihtoehtoisesta silmukointimekanismista jääneitä turhia genomin pätkiä, joiden vaimentamiseen on solussa omat mekanisminsa. Solu kykenee rakentamaan transposoneista koodaamattomia RNA-molekyylejä, joita se käyttää apuna etsiessään uusia transposoneja. Mikäli jokin transposoni jää löytämättä ja vaimentamatta, saattaa se johtaa sairauksiin. Siksi epigenomin tulee olla kunnossa.


      • iuoiuoiouoiu
        RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        Sinä nyt teet omia tulkintojasi, se on nähty. ENCODE -projekti aika tehokkaasti todisti, että teoriat junk-DNA:sta ovat evoluutiouskovaisten höpönlöpöä.

        Transposonit ovat transkriptiosta ja vaihtoehtoisesta silmukointimekanismista jääneitä turhia genomin pätkiä, joiden vaimentamiseen on solussa omat mekanisminsa. Solu kykenee rakentamaan transposoneista koodaamattomia RNA-molekyylejä, joita se käyttää apuna etsiessään uusia transposoneja. Mikäli jokin transposoni jää löytämättä ja vaimentamatta, saattaa se johtaa sairauksiin. Siksi epigenomin tulee olla kunnossa.

        Todistiko?
        Wiki: "Tilke-DNA:n olemassaoloa on kyseenalaistettu ja kriittisimmät ovat jopa pitäneet sitä ainoastaan tuntemattomina geeneinä ja niiden toimintaa ohjaavina osina. Tilke-DNA:n olemassaolo todistettiin kokeellisesti vuonna 2004, kun U.S. Department of Energy Joint Genome Institute (JGI) yhteistyössä Lawrence Berkeley National Laboratoryn kanssa poistivat hiiren perimästä miljoonia emäspareja, ilman että mitään vaikutuksia ilmeni."

        Entä se 10 % joka on muinaisten retrovirusten pätkiä?
        Ai niin. Jumalasi joutui lisäämään ne saadakseen ihmisille vastustuskykyä samaisia retroviruksia vastaan. Niinhän sinä asian esitit?

        Kuinka joku voi olla noin pöljä?


      • Jumpingenes

    • Jotenkin asian ydin (öh) vaikuttaa rotille olevan, että epigenetiikka tekee kaiken, DNAta hädin tuskin tarvitaan. Ilman dnata ei olisi mitään transskriptiota eikä mitään, mitä ohjata...Perimän perustiedot ovat edelleen dnassa. Dnan avulla voi edelleen jäljittää esim eri lajien sukulaisuussuhteita, perinnöllisiä sairauksia jne. Epigenetiikka ei ole mikään kaikki-on-tässä-nyt taikavarpu joka mitätöi kaiken muun, vaikkakin sillä saattaa olla jopa suuri merkitys solun toiminnassa (joka on löydetty geneettisen tutkimuksen avulla...).
      Suomalaiset eturivin tutkijat sanovat edelleen, että epigenetiikka ohjaa noin viidennestä dnasta, ja uskon mieluusti heitä (jostain kumman syystä ennemmin kuin sinua). Linkkaamasi artikkeli käsitteli ainoastaan solujen erikoistumista, jota epigenetiikka näemmä ohjaa, and? Luuletko että siitä voi vetää johtopäätöksen, että maailma luotiin 6 000 vuotta sitten? ;D. Kun kyseessä on etabloitu tiede, sinä noukit rusinat pullasta, kaikki mikä hyödyttää agendaasi kelpaa todistukseksi. Kun sama tiede, samoin asiallisin metodein todistaa maaiman olevan 14 mrd vuotta vanha, se ei enää olekaan tiedettä vaan valetta.

      Et ole kovin uskottava.

      • Kyse on oljenkorteen tarttuvasta hukkujasta. Nuoren Maan kreationismin suhteen Antti Rokkaa lainatakseni "Kaik o mänt". ROT yrittää selittää epigenetiikalla evoluution perusmekanismin toimimattomaksi.
        Naurettavan huonoin tuloksin.
        Mutta kun evoluution myöntäminen johtaa ROT:n lahkon käsitysten mukaan ikuiseen kärsimykseen helvetissä, missä mato ei kuole eikä tuli sammu. Pakko riippua vaikka missä oljenkorressa, ovat kantaa puolustavat väitteet miten absurdeja tahansa. Neandertalinihminenkin on vain epigeneettisesti muuntunut nykyihminen :D


      • Joo, ja jos evoluutio on (kuten näen sen mielessäni) eräänlainen kiehtova tanssi, jossa fenotyypit ja ympäristö eli luonnonvalinta vuorovaikuttavat, epigeneettiikkahan vain syventää tätä näkemystä. Hätkähdyttävintä koko uudessa epijutussa on ehkä juuri se, miten suuri merkitys ympäristöllä on. Se on ihan uutta tietoa, eikä siinä mitään, tiede menee eteenpäin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1681
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1309
    4. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1307
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe