Aamusta päivä parhain

ipuhrien_hoito

Äänestykset ja asioiden hoitaminen, kuten myös opetus, oppiminen ja päätöksen teko sijoittuvat päiväswaikaan, myös energiataloudellisesti luonnon valon käyttö on perusteltua, ja ihan tutkitusti unet ja kaikenlainen harhaisuus lisääntyy unirytkin poikettua tuosta normalista päivärytmistä.

Optimaalinen lukijakunta ja tervein käsitys jostain asiasta saadaan lisäämällä tieto ja mielipiteet sekä keskustelu päiväajalle ja siten kaikkien äänestämään ja muuhun yhteiskunnaliseen päätöksentekoon aidosti kykenevät ovat aktiivisimmillaan.

Siis jos sinulla on oikeata sanottavaa ja tiedotettavaa, se kannattaa tehdä päiväsaikaan, ja sitten onkin mukava mennä töihin ja muihin normaalien ihmisten toimiin ja harrasteisiin , näin yhteiskunta toimii ja pysyy järjestyksessä ja lääketiedekin pytyy havaitsemaan häiriöt ja oirehtivat henkilöt pelkästään heidän ip jälkensä ja kellonajan prusteella. Sen jäleen miitissdä päätetäänkin ollaanko hienovaraisia ja lähtetään verkon kautta emp, infraääntä vai lisätäänko kohteen vesijohtoverkostoon ja lähikaupan juomaveteen kohdennetusti litiumia, vaoi haetaanko henkilö liian vaarallisena jonnekin korjattavaksi.

IPU:oireyhtymän omahoito on syytä aloittaa heti, kun huomaa itsessään täällä palstalla kerrottuja oireita itsessään tai lähipiirissään, tai hyuomaa olevansa tällä palstalla kirjainyhdistelmiä takomassa ja kirjoittamassa vieraperäisiä nimi klo: 21:00 - 05:00 välisenä aikana.

Jos välitön IPUEXITIN omahoito ei auta, mene välittömästi lääkäriin! Av in omaehtoinen haqkeminen on jo merkki tervehtymisestä, mutta ei missään tapauksessa helppo ja kivetön.

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvää-yötä

      Miksi sitten et saa sitä kapaamaasi hoitoa.Nousethan jo viideltä kirjoittamaan noita outoja juttujasi joissa ei ole mitään järkeä. Luovuttaisit kirjoittamisen ammattilaisille joiden kirjoituksia ihmiset lukevat mielellään.

      • vapaaeht_mt_siivooja

        Pöytä on järkevää siivota yöhörön jäljiltä asialliseen tilaan heti aamulla. Hyviä yöhörinöitä sinulle.


      • tiedän
        vapaaeht_mt_siivooja kirjoitti:

        Pöytä on järkevää siivota yöhörön jäljiltä asialliseen tilaan heti aamulla. Hyviä yöhörinöitä sinulle.

        Kaveri toimii jonkun sensorina.Arvatkaa kenen?


    • uatto_pievä

      Kyllä aamulla pistetään asiat kohdalleen.

    • toivotaa_parasta

      Ipuliisakin yrittää korjata sisäistä kelloaan, mutta vielä on univelkaa sen verran, ettei sen jutuissa voi järjen valossa paistatella. Josko pitäisi nyt pintansa pari viikkoa, niin saattaisi odottaa jonkinlaista järkiinsä tulemista ja mahdollista ipuexitin tynkää häneltäkin.

      • erikoista-

        Pidin Suomea vapaana maana mutta EU-jäsenyys pakottaa unten maille aikaisin illalla.


    • aikainen-kanakin---

      Työtätekevät ipulaiset heräävät viideltä kukonlauluun.Krapulainen EU-uuno yrittää herätä kuudelta mutta kääntää öristen kylkeä ja jatkaa kuorsaustaan muista piittaamatta. Johtajan opit on pakko direktiivin mukaan toteuttaa vaikka alamaiset jo itsekin käsittävät virheensä.

      • horisi-järjettömiä

        Liisan mieluisin täyshoureinen kirjoitusaika on 01 -04:00 välisenä aikana, miten sovitat siihen tuon perustelusi?

        Ipulaisten työtätekevien määrän ja kukkojen omistajien määrän tuntien taitaa olla hieman yliampuva tuhti ykkönenkin! Ei IPUnistien kukot pysy hengissä ja ipun horisijat kuluttelevat viimeisiä kansaneläkkeitään suurin osa.


    • kiitollinen_saa_olla

      Huomenta kaikki reippaat ja työteliäät ihmiset.
      Jääkööt nämä pelkkään narinaansa ja valitukseensa tottuneet ipu:n joutoelämää viettävät ryssähtelevät salaiittohorisijat omaan soppaansa, Ei kanneta niistä turhaa huolta, sillä hyvinhän niilläkin menee, hyvinvointiyhteiskunnan siivellä loisien, vaikka narisevatkin, se kun on niillä tapana.

      • virsi-sama

        Moskovan Tiltu on muuttanut Brysseliin .


      • puree_rukkivaa-
        virsi-sama kirjoitti:

        Moskovan Tiltu on muuttanut Brysseliin .

        Ei liisa ei muuta peräkammaristaan mihinkään, sieltä vaan taatattaa omiaan liisa niih.. Välillä sedät vie johonkin yhteiskunna n ylläpitämään toipumaan, mutta aina välillä liisa palaa kotkammariin paikallisen sossun tapa-asiakkaaksi tuoden mukanaan kivat kirjaimensa ja soteölinänsä.


    • Otakenkäää

      Anteeksiii, mutustelen aamupalaa Samuelin kirjastaaa...

    • tehkää_ipuxät

      Näin se vain on, uusi aamu ja uudet kujeet, mutta jalat maassa, eikä horinapissikään sotki ajatuksia, kuten vaakasuoraa maatessa ja yöaikaan uniaan jakaessa..

    • ipuexit_hyvästä

      Nythän onkin maltettu pitää horinat muilla palstoilla koko yö, vain alkuillasta yksi pihaus ipuun kohdentuvaa kritiikkiä vastaan. On se kyllä erikoista, että sama ihminen jooka leimaa kaikki virka, media jne koneistot ja johtoaseman henkilöt niin kansainväliset kuin kotimaankin valehtelijoiksi, kavaltajiksi jne. Jättäen kummasti venäjän valtion ja johdon rauhaan, vaatien sinne käytävän lehmänkaupan ja ämpärivastinevaihtotalouden elvyttämistä, ei kuitenkaan siedä asiallistakaan kritiikkiä, pientä pirstalehäiriköiden ryhmittymäänsä kohtaan ja tekee lapsellisia ilmiantoja ja vaatii kirjoituksia poistettavaksi, kuin pahinkin pohjois-korean ympäriltään osaavat teloituttava johtaja.

    • XML

      Kuunpimennykset tuli ja menee parhaillaan, mutta ipun yökukkujalta tuo meni taatusi ohi kokonaan. Vain harhat joista sopertaa, seuraavat tulevaan iltaan ja yöhön.

    • hyvin-menee

      Näin se vaan on, hyvin nukutun yön jälkeen ajatukset virkeinä voi suunnitella tulevan päivän aktiviteetteja posittivisin ja tulevaisuuteen luottavin mielin.

    • irvokas.ipuliisu

      Kuten eilisestä kommenttiajasta voi havaita, taas on Liisan kello heittänyt häiriövaihteen päälle. Voi vain arvailla, mikä palsta on saanut yön aikana eniten järjettömyyksiä osakseen ja millä kirjainyhdistelmillä nyty pädetään. Ketä vastuunkantajia Liisa tällä kertaa solvaa ja mistä päin maailmaa se kaikistas pahin perkele tällä kertaa esiin kaivetaan.

      Noh itse ipu on saanut omille puolueen sivuilleen päivityksiä, jopa eduskuntavaalien puolueohjelma on julkaistu. Väritöntä ja latteaa filsofista pohdintaa, mutta se pistää silmään, että maahanmuuttajakysymykseen otetaan nyt hieman asiallisemmin kantaa. Jopa torutaan, ettei kantaväestöä saa syyllistää, jos he kokevat epäoikeudenmukaisuutta tai pelkäävät..

      Mutta ehdokkaaksi ilmoittautuvan pitää kuitenkin tuo täppä jossa sitoutuu rasismin vastaiseen toimintaan osdallistua, on ja näköjään pysyy siellä lomakkeessa. Jotenkin näistä kahdesta sivusta jas tyoisden ehdottomuudesta jää väkisinkin mielikuva, että ipussa on nyt partio, joka on valmis fyysisiin toimiin kaikkia sellaisia kansalaisia kohtaan jotka pelkonsa, faktat tai epäoikeudenmukaisuudesta huolta kantavat ja sen ääneen lausuvat.

      Siis tuollaiset täpät pois ja vastaavaaan kohtaan selkeä oikaisu ja kenties maininta ehdokkaan sitoutumisesta suomen selkeästi puolueettoman itsenäisyyspolitiikan taakse on ainoa joka minut vakuuttaisi siitä, että tuo ryssäkkä ja anargisti joka alkupåeräisen lomakkeen on laatinut, on nyt siivottu ja harjattu pois koko revohkasta.

      Lienee kuitenkin turha toivo kun perehtyy nyt ehdolla olevien sanomisiin, ajatuksiin ja tekemisiin. Jenkkivihaa ja mustamaalausta, jopa naurettavimpia salaliittopaljastusteorioita ikinä, ilman hienoisintakaan viittausta myös Venäjän suunnalla tapahtuvan yhtä ja toista kyseenlaista. Ukrainan ongelman käsittely ipulaisten piirissä oli aikoinaan sellaista skeidaa, ettei uskottavuutta missään nimessä lisää nyt menossa oleva Venetzuelan kommaridiktaattorin puolustelu kun jo tuolloin Ukrainana kriisin aikana, Venetzuelan ongelma oli valveutuneimmilla tiedossa ja ihmisiä tapetttiin ja pakeni maasta niin väkivaltaa, kuin nälkääkin jo silloin.

      Noh puolueen ohjelma onkin pelkästään latteaa puutaheinää, jota jokainen kyläpoliitikko päästelee suustaan kunnallisvaalien aikaan, olipa puoluetausta mikä tahansa, siis median haistelua ja nyt meneillään olevan oulun raiskausten uutisointi on pakottanyt ipu:n öhököörin vetämään stilettinsä veristä terävää kärkeä hieman piiloon.

      Eduskuntaan pyrkivän tärkein tehtävä ja ykkösaihe ei ole missään niumessä julistaa youtuubissa jotain maapallon toisen laidan kriisin väkivaltisen tukahduttamisen oikeutusta pääaiheenaan. Meillä on ne omat ongelmat ja ipu.n piiristä ei uutta maailman politiikan säätelijää tule, mutta malttaisvat nyt pysyä edes oman puolueensa virallisessa teemassa.

      Se ehdokkaissa on myös kiintoisaa, että vaalien aikaan yksi ehdokas on aiemminkin ollut ipu:n listoilla, mutta välillä poukkoillut pätkiä perussuomalaisissa ja ties missä, nyt sitten on taas aika ruokkia narsismiaan EDUSKUNTAVAALIEHDOKKUUDELLA ja ainoa hörökerho Väyrysen lisäksi taitaa olla ipu: jolle kelpaavat kaikki, kunhan artisti maksaa ja pistää tuon aktiivisen mummonpotkijan täpän lankettiin.

    • harhainen_liisu

      Ipu:n vaalityön ja kaikenlaisen faktan ja asialinjan pilää harhainen Liisa yöllisillä houreretkillään ja vainoharhaisella henkilöraivollaan jotran kuvittelemaansa SN:ää kohtaan ja saavat muutkin kahden kaolmen kirjainmen yhdistelmätkin tyrskinnästä osansa. Mutta ei se mitään, tässä on taas kivasti aamua pistää faktoja pöytään.
      Liisahan on jo vuosia kunnostautunut vanha tuttu raivareineen, kuten tuosta ketjusta näemme useampienkin asian todenneen.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15485110/ipu_anargisti-riehuu

      Kävisi nyt vaikka tontulta kysymässä jotain unta antavaa leivosta tai jotain kun pitävät kähmykokouksiaan.. Niin mutta eihän Liisa aidosti mihinkään ipuun kuulu tai osallistu, kunhan riehuu röllinä vaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2646
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1991
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe