Kuinka paljon pitää pilkata

Kuinka paljon pitää pilkata Jumalaa ja Jeesuksen Kristuksen Jumalaa ja isää, jotta menettäisi varmasti pelastuksen? Olen valmis pilkkaamaan niin paljon kuin vaaditaan. Mikä siis riittäisi?

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Riittääkö se, että tuomitsen Jahven (tai miten hänen nimensä nyt lausutaankaan) teot Vanhassa testamentissa ja Uuden testamentin sian tavan tappaa ja uhata tappamisella koko ihmiskuntaa?

      • tantan

        Jos et voi katua, et saa syntejäsi anteeksi, mutta jos voit saat, sillä Jumala on sinuun katumuksesi tehnyt.


    • Harrri

      Ei mikään riitä, koska Jumala on sellainen epäonnistunut myötäilijä.

      • Raamatun Jumala on ihmisten keksimä, ei todellinen olevainen. Sen vuoksi on turvallista haistattaa hänelle ja pyllistää hänelle. Pahempaa sikaa on vaikea löytää kuin Raamatun Jumalaa.


      • tiivistettyä.sanaa
        jahve.elohim kirjoitti:

        Raamatun Jumala on ihmisten keksimä, ei todellinen olevainen. Sen vuoksi on turvallista haistattaa hänelle ja pyllistää hänelle. Pahempaa sikaa on vaikea löytää kuin Raamatun Jumalaa.

        Aivan, se sinun antama raamatunjumalasi on sinun keksimä ja todella -ei todellinen olevainen.
        Siinä oikein sanoit.
        Eli sanomasi ei ole pitävä ja oikein röyhistelemällä alkaa itse Jumalaansa vastaan puhua.

        Syy harhaiseen kirjoitukseesi on se, että et ole päässyt sanomaan sisälle siksi, kun olet rakentanut OMAN kultaisen vasikan. Ja tämän vasikkasi kautta, sitä palvoen et näe, miksi olet harhassa. Siksi palvot "tavallaan" sitä Egyptisi - = orjuudenlähteesi jumalia.

        Raamattu on todellinen silmävoide, jos se saa vain avata sokeiden silmiä, sekä kuuroja korvia.

        Eli "Saatanuus" on ihmisen OMAA aikaansaannosta, missä käytätte lapsianne "tulenMoloki- jumalanne" alttarille.
        Katsotaan tätä "raamatun käyttämää MOLOKIa silmiin!"

        Kun lapsianne rytkytätte oman humppanne tahdissa diskoissa, jossa he vessoissa piikittävät itseään, siis etsien hyvänolon tunnetta - se on juuri sitä teidän herranne nautinto-aluetta.
        Eli -isiä- viette lapsenne omille jumalanne alttareille ja tapatte pentunne veitseillänne.
        olette murhaajia.
        Sitä se raamatun- kuvakieli on eli silmävoide.

        Tavalaan tämä Abraham Iisakin opetusläksy on, että meidän ei saa, eikä tarvitse viedä omia lapsiamme alttareille, sillä Herra on valitseva tämän uhrikaritsan.
        Me emme uhraa lapsiamme MOLOKILLE.
        Siis jumalallanne on NIMI. Opetelkaa sitä - se on ns. Perkeleen nimi.
        Rienaaja- ja sen siemenen nimissähän te syljette juuri Herraa vastaan, jonka Valtakunnan lain päämäärä on rakkaus - ja sitähän te ette ota vastaan.
        Te oman rakkauden siemennätte, tuon Molokin hengessä eteenpäin ja kumarratte sen alttareilla. Ettekö te poloset yhtään tajua. Eikö älli liiku päässä - syyn ja seurauksen tapahtumia??!!!
        Pimeitähän siinä olette, siis sokeina.

        Jos ette ymmärrä, miksi Herra oli Pojassaan täällä näyväisenä. Se on sitä silmävoidetta silmille.
        Eli tätä Pyhä Henki näyttää ja kirkastaa, että älliä tulisi nuppiin, eikä ruumis kärsisi tyhmästä päästä.
        Raamattu on siis KIELTÄ, joka puhuu. Eli SANA.
        Jumala - tuli - opetti - toi esiin itsensä, Uuden Adamin kautta. Ymmärrättekö?
        Te olette sitä vanhaa aatua, joka ei usko. Jankaa vain, että MINÄ, MINÄ olen valtaistuimella ja määrään ajassa - eli maailma makaa teidän tähtenne, miten makaa, ja älkää siitä syyttäkö Herraa. Nyt puhutaan kahdesta eri päämäärästä ja te olette se toinen - pimeyhden ilmentymä.
        Uusi Adam on siksi SANA - kun se on juuri Hän, joka tekee maasta tahtaan, ja sylkäsee sekä hieroo silmiinne, että maasta tullut, saisi korjausta näkökykyyn. Sitä uutta linssiä, että terävyys tulisi katsomaan luomakuntaa oikealla tavalla. Tämäkin puhuu Luojasta.
        Ja turhaa jängätä vastaan. Sokea ei ymmärrä mistä puhuu, mutta minä puhunkin tästä Sanasta - Valkeudesta.
        Jonka päämäärä on -rakkaus- ja se on elämän YDIN. Sitä ei ole Molokilla. Siksihän pentunne piikittävät toisiaan, kun teillä ei ole jakaa ELÄMÄÄ heille. Olette itse kaiken pahan juurena tässä ajassa. ja vielä kehtaatte mussuttaa rivissä, kun teidät on paljastettu

        ja olette

        Alastomia. Teillä ei ole evästä lapsillenne, ei elämää, ei rakkautta, ei elämänlahjaa, olette herranne tyhjiä kolisevia äpäriä, joissa ei ole henkeä. Ei raittiuden, ei elämän, ei minkään muun henkeä, kuin se herranne pimeyden henki, joka sokeuttaa teidät kaikki.
        Siksi maailmaa puhutaan mereksi, joka tyhjää pauhaa.
        Mutta, huomatkaa - kerran perillä, kun luodaan kaikki uudeksi - "merta ei enää ole"!

        Siis Herra ei tunne luomansa maan saastuttajia nimeltä, kun herätään tuomiolle, eli "elämänkirjan" opetus on, että nimi puuttuu. Ei nimeä, ei elämää ja puhutaankin sitten Jumalasta.
        Hän on HÄN - jolla on Elämä itsessään ja HÄN antaa elämän Pojalle, ja Poika kelle tahtoo.
        Eli heille, jotka näkevät. Hänellä on -iankaikkisen elämän sanat- .
        ja näin tuon "rakkauden" valtakunta saa uuden lähdön.

        Vanhaliitto, se on esikuvallinen. Se kertoo juuri kaltaistesi elämän, joka sai tuomion ja se on varoittava esimerkki silloin ja nyt.

        Se uhri kertoo, että juuri tuossa Pojassa, kun Jumala tuli nähtäväksemme - todistajine kautta [Apostolit] voimme nähdä Herran ja mitä maailma ja muotojumalisuus TEKI.
        Kas tappoivat hänet, mutta kuolema ei voinut pitää Häntä, koska Elämänantaja oli siinä meille näkyvillä, että näkisimme, mitä TEEMME.
        Ja sitähän tekin teette - tapatte, murhaatte, heitätte arpaa, syljette Mestarinpäälle, ja hän on LUOJA ja mitä te teette yhdelle Hänen vähimmistä, sen te teette HÄNTÄ kohti.
        Hän antaa ELÄMÄN lapsillenne ja te uhraatte ne MOLOKILLE.
        Siis yhtälö on teitä vastaan ja siitä teidät tuomitaan.

        Jos sokeutenne ei näe kirjoituksissa "läksyään" jäitte luokalle, eikä siksi teillä ole elämää, koska valtajakkaraanne pidätte yllä.
        Siksi synnin - laittomuutenne palkka on kuolema ja toteutumisen tapa on helvetin tuli, joka puhdistaa luomakunnan ja sen tieten otatte vastaan. Ette voi millään itseänne puolustaa.
        Ja kun tuhkana olette iankaikkisesti - ja Uudessa maassa olette tallattavana, se maa on sitten "samanmielisten" - ja se kuvastaan morsiameksi, joka on jo siellä käynyt hääjuhlansa-


    • Raamatun Jumala ja hänen henkensä on sama kuin tämän maailman jumala eli saatana ja hänen saastainen henkensä. Ne, jotka ovat täyttyneet Pyhällä Hengellä, ovat täyttyneet riivaajilla ja ovat riivattuja. Tai sitten he ovat mielisairaita ja heidät tulisi sulkea mielisairaalaan.

    • Samaatietä

      Pelastuksen voi menettää, kun et usko.

    • Nyrkkeilet varjoa vastaan, jos yrität juutalaisten Jumalaa pilkata, sillä tuo Jumala kuoli aikaa sitten ristillä. Ei kuollut välitä siitä vaikka häntä kuinka pilkattaisiin. Sen sijaan kun Jumala kuoli jätti hän paljon valtaa Jumalan Pojalle ja tämän apostoleille. Tuo Jumalan Poika on historian kuluessa suorittanut useita kansanmurhia saadakseen haltuunsa omaisuutta sekä tuhotakseen kaikki pilkkaajansa. Hän on vaarallinen. Eikä sun kannata kun olet näemmä tietämätön siitäkin, että Jumala on aikapäivät sitten kuollut, ryhtyä uskon asioita rienaamaan.

      Sen lisäksi, että on Jumalan Poika perinyt Jumalta valtaa niin myös Aadami peri häneltä enkelit valtaansa. Enkeleitä ei pidä pilkata varsinkaan Intian Serafim enkeli Krishnaa, joka on Korkein Jumala ja Elävä Jumala. On kauheaa langeta Elävän Jumalan käsiin.

      On toki ennustettu, että tuo Elävän Jumalan valta kumoutuu 2000 vuoden kuluttua kun Rama niminen inkarnaatio pilkkaa 1000 härän omistajaa eli yhtä demonia, joka omistaa 1000 härkää. Silloin saatana saa yliotteen Krishnan valtakunnasta ja on ilmeistä että tuo Elävän Jumalan valta silloin taantuu.

      Jos tahdot helvettin niin : 1. laula Hare Krishna mantraa pilkallisesti
      2. Varasta joltakin demonilta hänelle kuuluvaa tosi paljon esim. LP-levykokoelma tms.

      • tantan

        Kaikkea huuhaata.


    • Samaatietä

      Tai jos uskot, etä välitä. Olet penseä.

      • Mitä vitun väliä jollakin uskolla on? Luuletko että totena pitäminen pelastaa? Miksi sinä saat syntisi anteeksi, mutta joku hyvin elävä ateisti ei? Senkö vuoksi, että sinä pidät totena tarinat äpärästä, mutta ateistit eivät?


      • nnniin
        ei-kirj kirjoitti:

        Mitä vitun väliä jollakin uskolla on? Luuletko että totena pitäminen pelastaa? Miksi sinä saat syntisi anteeksi, mutta joku hyvin elävä ateisti ei? Senkö vuoksi, että sinä pidät totena tarinat äpärästä, mutta ateistit eivät?

        Tuliko hyvä olo? Aika pieni ja vähäinen on ihminen Jumalan rinnalla. Ikäänkuin kärpänen näyttäisi nyrkkiä elefantille.
        Nimittelet muita mielisairaaksi, mutta et vaikuta itsekään kovin tasapainoiselta.


      • ei-kirjoittajalle
        ei-kirj kirjoitti:

        Mitä vitun väliä jollakin uskolla on? Luuletko että totena pitäminen pelastaa? Miksi sinä saat syntisi anteeksi, mutta joku hyvin elävä ateisti ei? Senkö vuoksi, että sinä pidät totena tarinat äpärästä, mutta ateistit eivät?

        Se väli on sinulle ei-kirj - että sanomasi siemen, mitä levität on tuhonsiemen.
        Et rakenna itse Elämää - jossa tämä maailma olisi sitä, miksi se on luotu.
        Rakennat vain orjuutta - Egyptiläistä orjuutta ja olet osallisena siinä

        Otan esimerkin, kun satuin lukemaan Heikki Hurstin puolison sairastumisen ja tämän kadunmiesten joulun tapahtuman - ehkä peruuntumisen.

        Ajatellaan, että maailmassa on "iso rahakukkaro, jota pyöritellään ja jaetaan". Pitkälti päättäjät siellä suhaa ja jakaa.
        Hursti on tavalaan ollut pienimpien ja nälkäisten äänitorvi tässä yhteiskunnassa.
        Eli näkyvä olemus, jonka kukin tietää. Se on riittävä ollut "tulena" yhteiskunnan keskellä.

        Eli yhteiskuntana MEidän olisi pitänyt ottaa VASTUU - näistä ihmisistä. Kyllä kauniita puheita pidetään, mutta ikäänkuin päättäjät sälyttää vapaehtoisten harteille se, mikä on heidän aluettaan.
        Kuinkahan poikien - siis päättäjien käy, kun Herran eteen kerran menevät?
        Kyllä kukin puole jouluna käy kiillottamassa kilpeä Hurstin edessä siinä, että kansa näkee.
        Aika ironista.
        ja homma jatkuu.

        Ja sinä ei-kirj. olet tuo päättäjä politiikko tässä ajassa.

        Nyt älä katso kengänkärkiäsi ja sano, että enhän minä ole Hurstin asioita päättämässä.

        Tämä Hurstin tuoma tilanne, oli sinulle se seipäänhyppypaikalle tämä seiväs, jolla yritä hypätä harha- kuvitelmasi yli ja tule todellisuuteen, sekä näet, missä olet selittelemässä, kuin nuo politikot. - Ja mitään ei tapahdu.
        Maailma on juuri heidän aatemaalimansa tähden se sama kurja - nälättäjä maailma.
        Teidän sanoillanne ei ole voimaa. SE jättää kanssamatkaajanne nälkäiseksi.

        Teidän jumalanne on maailma. Siksi sinun paimenpojan laukussa ei ole leipää, eikä kalaa, vaan kiviä. Tämä on totuus.


    • Tuntienkulut

      Äkkikuolema.

    • Tätönen

      Miksi pilkata olematonta, sellaista jota ei ole olemassa edes? Miksi vaivautua edes pilkkaamaan jotain sellaista mikä ei ole itselle pyhää. Vai halutaanko testata, että tuleeko joku tulikivi taivaasta päähän, tai tappaako fanaatikko uskovainen fanaatikko ateistin? Vai onko taustalla kuitenkin usko jumaluuteen, kun sitä pitää niin paljon kritisoida ja pilkata? Yhdentekevän asian puolesta ihmisethän eivät viitsi vaivautua pilkkaamaankaan edes, mutta jos asialla on itselle sosiaalista merkitystä, niin silloin pilkataan rajustikin. Miksi uskovaiset ovat niin tärkeitä ihmisiä ateisteille? Uhkaavatko uskovaiset ihmiset kuitenkin jotenkin ateistien arkipäiväistä elämää. Uskovaisten ei pitäisi liikauttaa ateisteja alkuunkaan, mutta luopiouskovaiset pitävät eniten meteliä!!!

      Ja jos haluaa todellakin pilkata Jumalaa niin, että menettää pelastuksen, niin kannattaa tappaa itsensä, sillä sen suurempaa pilkkaa ei varmastikaan kristillisesti ajatellen ole elämän antajaa kohtaan. Sillä se joka pilkkaa pyhää elämää pilkkaa Jumalaa. Abortinkin tekemistä voidaan joltain osin pitää Pyhän Hengen antaman elämän pilkkana. Saat kirota yksiksesi Jumalaasi johon väität ettet usko niin paljon kuin haluat seurauksitta, mutta etpä uskalla pilkata Jumalaa oikealla nimelläsi live-elämässä sillä siitä seuraisi vähintäänkin sakkorangaistus jumalanpilkkalain mukaisesti. Halla-ahohan tuomittiin päiväsakkoihin islamvastaisesta kirjoittelustaan blogissaan.

      En usko, että keskustelupalstaa lukevat ja siinä kirjoittelevat ateistit, agnostikot ja luopiouskovaiset uskaltaisivat pilkata Jumalaa omilla nimillään julkisella paikalla, mutta vähän niinkuin kierosti anonyymisti päästelette höyryjä ulos ja kiusaatte uskovaisia, jotka provosoituvat kirjoituksistanne ;) Ette uskalla mennä häiritsemään jumalanpalveluksia kirkkoihin ja seurakuntiin ateistisen agendanne kanssa, koska teidät poistettaisiin välittömästi poliisivoimin :) Saisitte myös tuomion kansan kiihoittamisesta ja uskonrauhan häiritsemisestä...haha.

    • Tottakai sen nimi on uskonto, tottakai... luottamus, luulo, usko.. tottakai.

      Oon tyhmä, mutta en täysin, ehkä liian tyhmä.

      Mutta

      Jumala = kaikkivoipa = osaa tehdä aivan kaiken = mahdottomuus

      Kukaan ei osaa tehdä tyhjästä jotain, kukaan ei osaa tehdä jostain tyhjää...

      Boom ! Suck it!

      :D

      Päivän aivopieru numero 6 ? 7 ? nojoo jokatapaukses aivopieru ku aivopieru..

      Osaakohan ihminen tehdä ei mitään, mä teen ainaki 100 % ei mitään tän aivopierun kanssa.
      Tehdäänkö me mahdottomuutta ? outoooo

    • Kokeillaanpa

      "Kuinka paljon pitää pilkata Jumalaa ja Jeesuksen Kristuksen Jumalaa ja isää, jotta menettäisi varmasti pelastuksen? "

      Eli siis Jumala ja Jeesuksen Kristuksen Jumala isä ovat eri "henkilö".

      Olisko se Jumalan hulttio veli tai velipuoli, tuo Jeesuksen mahdollinen Jumala isä, joka ilmeisesti on pannut Mariaa.

    • terveMenoa

      Jumalan pilkkaamista ei kukaan saa koskaan anteeksi. Jos kuulut siihen porukkaan , niin voit pussata perseesi "GOOD BYE". Liity jokapäiväiseksi "Ateistiksi, niin sinulla on seuraa", ja joudutte samaan viemäriin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      422
      1816
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      185
      1461
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      108
      1402
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      144
      1341
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1046
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      970
    7. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      956
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      119
      913
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      93
      900
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      886
    Aihe