Aihe

KIRKON JOHDOSSA VASTUTETAAN YHÄ SELVEMMIN RAAMATUN OPPEJA

tetanus

Luterilaisen kirkon sisältä on nousemassa ihmisiä jotka ovat alkaneet vastustamaan esim synnin tunnusta ja muita raamatun oppeja kuten jeesuksen neitseestä syntymistä.Antikristuksen henki on nousemassa kirkon sisältä vastustamaan oikeaa kristillistä oppia.jeesuksenkin vastustus oli kovinta juuri korkeasti oppineiden uskonnolisten johtajien taholta jopa niin että he alkoivat suunnitella jeesuksen murhaamista.Oikea kristillisyys on ajautumassa törmäyskursssille virallisen kirkon ja valtion kanssa.Valtio painostaa kirkkoa hyväksymään homoliitot ja heidän vihkimisensä.Väärät yhteiskunnalliset arvot ovat työntymässä kirkkoon ja vesittämässä raamatun totuuksia.On vain pieni matka siihen milloin kristilllistä kokoontumista ja vapautta aloitetaan rajoittamaan valtion toimesta vahingollisena äärioppina.Venäjällä tämä on totta että valtio määrää mitä kirkossa tapahtuu.Ollaanko nyt suomessa menossa samaan suuntaan.Kuinka kauan tv7 saa julistaa oikeaa kristilllistä oppia.Yhteiskunta on pikkuhiljaa ajautumassa jumalattomien ihmisten määräysvaltaan myös suomessa.

15

<50

  Vastaukset

  • "Kuinka kauan tv7 saa julistaa oikeaa kristilllistä oppia."

   Viikon....öööh.... vuoden suurin vitsi :-)

  • "Yhteiskunta on pikkuhiljaa ajautumassa jumalattomien ihmisten määräysvaltaan myös suomessa."

   Suomen nukkuminen on jatkunut jo kauan peräti yli puolivuosisataa ja tullaan kohta täydelliseen horrokseen. Kun siitä ravistellaan hereille yht'äkkiä eikä pikkuhiljaa, herätys ei ole miellyttävä.

   Miksi yhteiskuntamme nuorison "huumaus" ajoittui juuri ison ikäluokan kontolle? No, olletikin juuri sen ison määrän vuoksi. Suurinta määrää nuorisoa on helppo huijata ja vetää erilaisia porkkanoita tarjoillen narusta. Porkkanalupauksista ei ollut puutetta! Mitä olemme nähneet - avioliiton ja perheen sirpaloittaminen ja rajuinta nuorten itsemurhat. Siinä on porkkanat tänään, että kaiken hyvän antajaamme on alettu pilkata julkisesti, kun hän olisi ainoa ahdistuksen pauloista pois auttaja. Hän antaa jokaiselle VOIMAN muutokseen, joka turvautuu Jeesukseen, tekee parnnuksen elämässään, niin hän saa ARMON aloittaa uuden ihanan elämän. Raamatun Sana ja lupaukset on totuus tänäänkin.

   Selvää oli, että nouseminen sota-ajasta jaloilleen, ei ollut helppoa, mutta kansamme uskoi Jumalaan, ja rukoili. Muistan ja koin ympäristössä ja koulussa vallitsevan pyhän hengen suojan lapsena. Nuorten lähes täydellinen maaltamuutto taajamiin , sitten autot, tv, viihdemaailmariennot tajamissa. Sitten täydellinen vasemmistovallankumous -60-luvun lopulla ja sen paisuvat moraalittomat seuraukset, jotka nyt rajulla tavalla näkyvinä muutoksina.

   Vedenjakajalla nyt! Kyllä, aivan vaarmasti - profetioita saaneet ja oikeastaan norm. yhteenlaskutaidonkin omaavat osaavat varoittaa ja varoittavat.

   Kuuleeko kansa. kuuleeko päättäjät - muutoksia ja rajuja oikomisia luonnottomuudesta luonnolliseen elämään ja Jumalan yhteyteen ei tapahdu!
   Järkevät muutokset olisivat tänäänkin mahdollisia, jos kansa rukoilisi. Heillä on nyt opettajana tv 7, radiodei, patmos ym. krist.lähetyksiä eli kanasamme voi valita!

   Tajuaako edes isot ikäluokat sitä, mihin vihtahousu on kansaamme johdattanut?
   Kyllä herätys tulee varmasti ja kyllä kansalla on vielä rukoilijoita, kiitos Jumalan. Jumala on ainoa kalliomme ja turvanamme Jeesuksen viitoittama Tie, Totuus ja Elämä.

  • Hah, TV7 opettamassa. Katinkontit. Harhaoppeja se opettaa.

  • Sanos muuta!

   Kivitimme naapurin tuossa viime viikolla, ja heti on poliisi kieltämässä tämän Raamatullisen ja mitä kristillisimmän toiminnan! Sillä perkeleen sikiöllä oli puuvillasta JA keinokuidusta tehty takki päällä! Ja se kun yritin mennä veljeni vaimon kanssa naimisiin (pakko, Raamattu määrää), niin pappi horisi jotain kaksinnaimisesta. Minä näytin sille raamatunkohdan, mutta tuo vain vältteli kovasti hommaa.

   Ja sama pappi omisti auton! Auton! Vaikka kristityn tulee antaa kaikki omaisuutensa pois, koska toinen tuleminen tapahtuu hetikohta vielä tämän sukupolven aikana! Tai siis tapahtui melkein 2 000 vuotta sitten, mutta kuitenkin!

   Ja... Eiku hetkinen. Ei kai siinä vain käynyt niin, että järki on voittamassa?

   • Tuo on niin höpsöä kun ihminen joka ei näköjään paljoa tiedä vetää noita juttuja..
    Vanhan testamentin lait kun eivät ole Kristityille tolleen voimassa.
    Nyt eletään uuden liiton aikaa. Kiitos Herran!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuo on niin höpsöä kun ihminen joka ei näköjään paljoa tiedä vetää noita juttuja..
    Vanhan testamentin lait kun eivät ole Kristityille tolleen voimassa.
    Nyt eletään uuden liiton aikaa. Kiitos Herran!

    Kyllä minä tiedän, että kristityt harrastavat rusinanpoimintaa. Siis oikeasti. Mutta jos olisitte rehellisiä, niin joko kaikki lait voimassa, tai ei yhtäkään. Mutta ettehän te ole.

    Uuden testamentin kakkosjäbä, Jeesus, puhui jotain siitä, ettei laista katoa yksikään kirjain. Eikä missään kohtaan Raamattua anneta ymmärtää, että näin edes voisi käydä.

    Mutta ne rusinat. Kun oma seksuaalisuus pelottaa, niin Raamatusta kaivetaan ne molemmat kohdat, joiden perusteella homoseksuaalisuutta yritetään kumota. Mitä väliä sillä, että toinen oli VT:sta ja toinen maailmanloppua odottelevan sekopään kynästä. Sen, jonka mukaan lapsia ei pitäisi enää tehdä, koska maailmanloppu tulee ihan just...


  • On se hienoa että jotkut on niin valaistuneita että voi sanoa muille mikä on lopullinen totuus näissä asioissa.

   /sarcasm

  • Kirkosta on tullut paljon kristillisempi kuin se on ollut koskaan. Voi jopa sanoa oman mielipiteensäkin. Ennen pantiin jalkapuuhun. Oliko se kristillistä? Onnea kirkon uudistuvalle entistä kristillisemmälle käytännölle. Parannusta on tapahtunut. Nyt on oikeat henkilöt kirkon johdossa. Jatkakaa siihen malliin. Se on todellista Jumalan palvelua.

   • Kyllä se on niin päin että nykyään ei mitään saa enää sanoa.
    Ehkä sinä koet että sinulla on sananvapaus, koska olet punavihreä arvojen tallaaja itse ja sen sortin puheet ovat sallittuja.
    Aidat huomaa vasta kun pyrkii ulos, ehkä sinä pysyt kiltisti pihalla koska ehkä olet valtamedian valheiden kasvattama lammas, uskot kaiken tuuban ja määit hyväksyvästi.
    Olisiko käynyt niin että sinua on huijattu? olisiko käynyt niin että vihtaasi on kustu? Olisiko käynyt niin?????
    Minä erosin kirkosta juuri aloittajan kertomien syiden takia, jos tapahtuu murros ja paluu entiseen voin liittyä takaisin.


   • Jalkapuu olisi hyvä vieläkin. Raiskarit ansaitsisivat julkisen häpeärangaistuksen.
    Ei se ole raakaa, eihän se edes satu.
    Kidutusrangaistuksia en kyllä hyväksy.
    Naiset pappeina? Sinustako hyvä juttu? Minusta ei, ei ole Raamatun mukaista.
    Miksi akkojen on pakko tunkea itteänsä joka paikkaan? Lapsensa hylkäävät tarhoihin aivopestäväksi ja tummien kiusattavaksi kun vallanhalu ja ylpeys vaatii.
    Pysyisivät äidit kotona lasten kanssa, minä pysyisin.  • Kyllä, näin on!
   Me emme voi asialle yhtään mitään. Ja näin on myös Raamatussa asia kerrottu.
   Kristukseen uskovana voit tuudittautua odottamaan vapahtajaa. Sinun ei tarvitse miettiä mitä nykykirkolle tapahtuu. Se on tuhoon tuomittu. Ainakin oikean kristuksen edessä.
   Ehkä ne saavat lisää jäseniä kun järjestävät uhteisi meditaatiohetkiä...

  • Kirkko on nykyisin menossa parempaan suuntaan. Sinne ovat kaikki tervetulleita.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   391
   23917
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16098
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   393
   14847
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   11700
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   5914