PERISYNTI ON MÄRÄTTÄNYT KOKO IHMISEN PERSOONAN

syntisäkki

Synti saa aikaan sen ettei ihminen halua olla jumalan kanssa missään tekemisissä.Raamattu kutsuu tätä tilaa luonnolliseksi ihmiseksi.Ilman uudesti syntymistä ihminen ei ymmärrä raamatun sanomasta ja jeesuksen uhrikuolemasta mitään.Kun uudestisyntyminen tapahtuu ihmisen sisäinen maailma muutuu ja hän ymmärtää että raamattu on totta ja siinä jumala puhuu ihmiselle.Synti saa aikaan sen että me elämme jatkuvasti väärällä tavalla ja rikomme jatkuvasti elämätavoilamme häntä vastaan,Se on sama kuin ihminen olisi ollut sokea syntymästään asti ja sitten yhdessä hetkessä hän saa takaisin näkönsä ja näkee kaiken aivan uudessa valossa ja merkiryksessä.Niin ei ole mitään kadotustuomioita niille jotka ovat jeesuksen sovituksen vaastaanottaneet.Jos tunnet jumalan kutsuvan sinua pelastukseen tee ratkaisu nyt.Älä odota huomiseen.Pelastuksen päivä ja hetki on nyt.

8

<50

  Vastaukset

  • Aikalailla noin.

  • Hulluja paskan puhujia riittää uskovaisissa paljon. Uskonnot ovat aivopesua, joilla sumutetaan ihmisten luontaista järkeä. Fanaatikot ovat pahimman luokan paskan puhujia. Kristillinen moraali on hyvästä, mutta se on poimittavissa sekalaisten satujen joukosta. Ihminen ei luontaisesti usko satuihin, koska ne osoittautuvat ajanmittaan vääriksi kuvitelmiksi. Itse olen nykyään vähintäänkin agnostikko...jopa ateisti. Sitä ennen olin helluntailainen fanatisoitunut ihminen joka kerskasi pyhityselämällään ja painosti muita. En kokenut mitään Jumalan läsnäoloa koskaan vaikka niin saatoin luulla, sillä kyseessä olivat auttamattomasti omat sähkökemialliset ja fysiologiset prosessini. Surkeinta on se, että ihmisiä painostetaan uskonnollisesti etsimään jotain olemassa olematonta mitä ei koskaan voi saavuttaa! Mutta onneksi ei tarvitse olla tekemisissä fanaatikkojen kanssa live-elämässä eikä kukaan yritä käännyttää. Parhaimmillaankin Jumalan etsiminen johtaa epäonnistumisiin ja mielisairauksiin. Tiedän muutamia uskovaisia, jotka ovat uskonnollisessa etsimisessään seonneet päästään ja tulleet hulluiksi. Mm. Mikael ja Marianne olivat tällaisia fanaatikkoja.

   • Jumala etsii sinua haluat tai et, Jumala rakastaa kaikkia ihmisiä,


  • Uskonto ja jumalat ovat minulle tuntemattomia, olen jo 73 vuotias, tyytyväinen elämääni, en tarvitse elämänmuutosta mutta kerropa mitä minun pitäisi tehdä mielestäsi ?

  • Siinäpä tuli taas pitkä pätkä aivopesu puppua ja hyvin vähän ajatusta tekstin takana.

   Uskonto on firma ja perisynti on vain kikka jolla saadaan kaikki asiakkaiksi.

   Raamatussa esiintyvä Jumala on mielipuolisen paha olento, eikä kukaan täysijärkinen halua olla hänen kanssaan missään tekemisissä. Hän tappaa ja kiduttaa ihmisiä pitkin raamattua täysin mitättömistä syistä.

   Uudestisyntyminen näyttää olevan jonkinlainen tila jossa ihminen kääntää aivot pois päältä.

   Jeesuksella ei ole mitään resursseja pelastaa yhtään ketään, hän teki muutaman kuukauden ajan silmänkääntötemppuja jotka kuka tahansa nykypäivän taikuri pystyy toistamaan, eikä jättänyt jälkeensä edes mitään todisteita siitä että hän ollut edes oikeasti olemassa, eikä keksitty kuten muiden uskontojen tekeleet.

   Hyvään elämään ei tarvitse mielikuvitusolentoja kainalosauvoiksi.

   • Usko ei ole kainalosauva tämän elämän varalle, usko on pelastusköysi tulevaan ikuiseen elämään.


  • Uskonnon perusajatus on ensin tehdä ongelma, kuten synnintunto ja syyllistäminen ja sitten alkaa myydä ongelmaan ratkaisua.
   Helppoheikkien hommaa, eikä tässä vielä kaikki...

  • >>Synti saa aikaan sen ettei ihminen halua olla jumalan kanssa missään tekemisissä.<<

   Tuollainen tilanne (että ihminen ei olisi kaikkivaltiaan jumalolennon kanssa missään tekemisissä) olisi tietenkin mahdoton, jos olisi olemassa kaikkivaltias jumalolento.

   Näin ollen ei voi olla olemassa kaikkivaltiasta jumalolentoa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maskisuositus tulee tällä viikolla

   Alatko käyttämään maskia kun liikut julkisilla paikoilla? Kyseessä on siis suositus, ei pakko.
   Maailman menoa
   181
   2489
  2. Sofia on 2 viikkoa Hangossa Stefun kanssa

   Kertoi ig. Mihis Isbe? Martina ei tytöstä huolehdi. Isbe ollut vain Hangossa Stefun suvulla. Vai hoitaako myös Sofia Isbeä Hangossa? Maralla ei ole
   Kotimaiset julkkisjuorut
   215
   2326
  3. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   57
   1152