Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Suomen on syytä pitää järki päässä, ettei

jatkuva toiminta Venäjää vastaan ärsytä Putinia liikaa. Jos Venäjä aloittaisi rajoitetun sodan ja jäätyneen konfliktin itärajalla olisi Suomi siinä tilanteessa täysin neuvoton. Vihreitä miehiä rajan yli, tykkitulta ajoittain jne.. ja Venäjä kiistäisi kaiken. Näinhän Suomi teki 1919 lähettäessään retkikuntia rajan yli Vienaan ja Aunukseen sekä sotkeutumalla kaikin tavoin Inkerin tapahtumiin eli Kirjasalon "valtioon".

50

281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herännyt.Pahvi

      Minä luulen että meitä viedään pikkuhiljaa kohti jotain kahden kerroksen väkeä yhteiskuntaa ja isoveli valvoo systeemiä. Nyt en tarkoita isoveljellä veli venäläistä vaan supisuomalaista Natoon pohjautuvaa salaista armeijaa, joka häärää ja on häärännyt maassamme jo vuosia uudenaikaisine vakoilusateliitteineen ja muine salaseuranta välinein.
      Ruotsi on tietenkin meitä edellä ainakin tekemiensä false flag operaatioiden suhteen. Minusta tuntuu että olemme tässä tilanteessa nyt sen takia kun Suomen ns. kommarit oli niin tyhmiä ja vaikka takkinsa käänsivätkin niin tyhmyys jäi. En nyt tarkoita Nalle Wahlroosia.
      Eikö kukaan kommareista tajunnut että nuo terrori-iskut maailmalla ja jopa Suomessa on lavastettuja ja joukossa voi olla ja onkin oikeitakin iskuja muttei Euroopassa eikä Jenkeissä.
      Tai Jenkeissä on niitä ammuskeluja, joista jotkut voivat olla aitoja, mutta suurimmaksi osaksi ne on ns. hoaxeja eli huijauksia. Sitten on ne todelliset kauhistukset kuten WTC ja koko 9/11 kirjo. En jaksa luetella kaikkia mutta Tianjin on yksi niistä.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Tianjinin_räjähdysonnettomuus
      Mikä on se ase jolla noita tehdään?

    • IsoinVeli

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15503743/usa-varoittaa-terrori-iskun-uhasta
      Tästä ketjusta poistetaan yks vieti aina. Laitan sen kohta tänne tän perään niin olkaa valmiit kopioimmaan se sillä se paljastaa kuka meitä valvoo.

      SairasMaailma
      24.12.2018 18:15

      Meille ajettiin jyrkempää tiedustelulakia läpi kiireellisenä. En tiedä menikö se jo läpi eli voidaanko meitä kytätä uudenaikaisilla laitteilla ilman oikeusistuimen lupaa. Ketä vaan siis voidaan alkaa vakoilemaan jopa ilman syytä vain pelkästä mielenkiinnosta. Sitä niin vakuutellaan ettei kyse ole massavalvonnasta.

      (Mitä saavutetaan islamivastaisuudella? Minusta kaikki uskonnot joutaisi romukoppaan. Mutta jokaiselle olisi taattava vapaus uskoa vaikka joulupukkiin aikuisena eikä vain lapsena. Meitä voitaisiin pelotella muutoinkin kun joulun alla, että Supon tontut vakoilevat touhujamme 24/7.

      Meitä pelotellaan jo ilmastonmuutoksella mikä johtuu maapallon akselin siirtymästä (sitä ei kerrota). Napaseudut muuttavat paikkaa. Mihin sitä rahaa kerätään kun samoilla autoilla ajetaan. Ei ne verot maailmaa kylmemmäksi muuta. Sydämet kylläkin.

      Tuollaisia kurkunleikkaus videoita näytettiin Syyriasta kun Isis leikkeli vastapuolen sotilaiden kurkkuja. Nyt mikään ei enää pure pelottimena vaan nyt tarvitaan naisten kurkkusalaattia ja seuraavaksi lapset ja vanhukset.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15501999/nain-halal-teurastettiin-tanskalais-tytto-

    • KukaHyötyy

      Täällä on huumori mielellä heitetty idea että itse rouva Palme olisi murhannut miehensä. Huumoria kerrakseen. Mutta kuka sen sitte murhas kun kaikki puhuu mitä sattuu ja suurimmaksi osaks täyttä plööperiä. Etten sanois paskaa. Onko tosiaan siihen sotkeutunut samat porukat jotka tekee nykyään näitä lavastettuja terrori-iskuja niin kuin viimeksi Strasburgissa se Cherif Chakatt.

      https://www.veteranstoday.com/2018/12/12/is-strasbourg-attack-a-false-flag-to-thwart-yellow-vests/

      The only beneficiary of the Strasbourg shooting, it appears, is none other than the French government itself, because after the incident, the government would now put restrictions on freedom of assembly and all kinds of political demonstrations. Google käänsi tämän suoraan.

      Näyttää siltä, että Strasbourgin ampumisen ainoa edunsaaja ei ole mikään muu kuin Ranskan hallitus itse, koska hallitus on nyt tapahtuman jälkeen asettanut rajoituksia kokoontumisvapaudelle ja kaikenlaisille poliittisille mielenosoituksille.

      Kuka hyotyy > Qui bono Ranska on elänyt poikkeustilassa jo vuosia. Sekö näiden lavastajien tarkoitus on. Lavastajat eivät ammu ihmisiä(käyttävät kriisinäyttelijöitä), joten se on vähän lieventävä asian haara, mutta näillä tempauksilla saadaan aikaan poikkeustila maassa ja sen johdosta saadaan harjoittaa salakuuntelua ja muuta seurantaa laitteilla joista me emme tiedä mitään. Ens kerralla kun käyt pytyllä niin varo ettei poliisi kurkkaa sieltäkin.

    • HuumorMies

      Ei kai se ny pytystä valvo teittiä. Kaikkee sää kans keksit.

    • Ihmetystä.riittää

      En jaksa luetella kaikkia mutta Tianjin on yksi niistä.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Tianjinin_räjähdysonnettomuus
      Mikä on se ase jolla noita tehdään?
      TÄMÄ AUKEAA KLIKKAAMALLA
      https://en.wikipedia.org/wiki/2015_Tianjin_explosions
      valitse kieli suomi jos et halua englanniksi lukea.

      https://www.veteranstoday.com/2015/08/25/confirmation-tianjin-was-nuked/


      https://www.dailymail.co.uk/news/article-3202417/Did-U-S-bomb-China-using-weapon-launched-space-explosions-covering-plot-kill-president-bizarre-Tianjin-disaster-conspiracy-theories-revealed.html

      Tuosta on erinäisiä salaliittoteorioita eli Kiinan viralliseen selitykseen ei uskota. Puhutaan avaruusaseista. Minä en kyllä ihan näiltä istumilta usko mihinkään keihäiden pudottelemisiin taivaalta eli avaruudesta mutta johonkin sellaiseen vaoin uskoa että jollain keinoin saadaan kaikenlaista aikaan kuten WTC tornien alastulot.

      Eikö Venäjällä ole tällaisia aseita vaan turvautuvat perinteisiin aseisiin kuten maasta laukaistaviin ohjuksiin. Saa uskoa ken haluaa, mutta jotain sotaherrat kansalta salailee ja mitä he sitten hyötyvät jos jonkun kissan ristiäisten takia pamauttavat koko maapallon paskaksi. Vaikka ei se kyllä niin mene mutta kuitenkin. Tuhoa tulisi. Mutta mitä ovat nämä 9/11 iskut ja Tianjinit.
      https://yle.fi/uutiset/3-10571571

      • saa.mitä-tilaa

        On näemmä idiootin typerä avaus saanut ansaitsemiaan laadukkaita vastauksia :)


    • EUpakenee

      Meidän avuksi tänne ei ainakaan kukaan tulisi, se on varmaa kuin vanhan kuolema. Saisimme ihan itse sotia ja sopia, EU menisi nurkaan taa piiloon ettei Putin suutu ja Nato pitäisi 10 hätäkokousta ja sitten hätä olisi ohi.

      • Anonyymi

        On jo tullut avuksi...vai etkö seuraa akuuttia liikennetietoa? Suomessa on jo nyt USA:n hi-tec aseistusta ja lisää tulee koko ajan. Rakennustöitä USA:n joukkojen sijoittamiseksi tehdään koko ajan ja useassa eri tukikohdassa Suomessa.


    • rättärien-haluja-ne

      Rättivääpeli kremlins-räkänokka taas kuolannut palstalle:

      -----Niin " jos"... Mikset sano "kun"? Sitähän rukoilet.----

      Sitä rukoilee vain teikäläiset kremlinsit, juoppouden takia armeijasta erotetut rättivääpelit ja siitä katkeroituneet.

      ----- Nythän inkeriläiset ovat kadonnut kansa, kuten itä-karjalaisetkin. Suomenko syy?
      Sekö on Suomen tulevaisuus, jota stallarit haluavat?---

      Vain katkeroituneet kremlins-rättärit sitä kaipaa ja tahtoo, haluaisivat päästä kostamaan erottajilleen.

    • pois.ne

      Ei kyse ole ärsyttämisestä, ei Venäjä sen takia ala rajalla pullistelemaan. Kyse on uhkaamisesta kun vehkeillään Naton kanssa ja suuvaltojen kanssa väittäen Venäjän meitä uhkaavan. Sodalla vehkeily ei kannata. Parempi olisi kun niitä kaikenkarvaisia ns. kumppanuussopimuksia ei olisi solmittu.

      • Anonyymi

        ----- Kyse on uhkaamisesta kun vehkeillään Naton kanssa ja suuvaltojen kanssa väittäen Venäjän meitä uhkaavan----

        Totta tuo. Suomi uhkaa Venäjää natottamalla itseään ja toimeenpanemalla täällä kaikenkarvaisia monikansallisia sotaharjoituksia ja laatimalla ties mitä sopimuksia joita ei kansalle hiiskuta. Lisäksi jatkuva puhe Venäjän uhasta on provokaatiota.

        Tietääkseni ei Venäjä ole Suomea mitenkään uhannut, ei sanallisesti eikä teoilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ----- Kyse on uhkaamisesta kun vehkeillään Naton kanssa ja suuvaltojen kanssa väittäen Venäjän meitä uhkaavan----

        Totta tuo. Suomi uhkaa Venäjää natottamalla itseään ja toimeenpanemalla täällä kaikenkarvaisia monikansallisia sotaharjoituksia ja laatimalla ties mitä sopimuksia joita ei kansalle hiiskuta. Lisäksi jatkuva puhe Venäjän uhasta on provokaatiota.

        Tietääkseni ei Venäjä ole Suomea mitenkään uhannut, ei sanallisesti eikä teoilla.

        Ei Vrnäjä ole uhannut, mutta Venäjän Tiltu on itseuhannut verbaalisesti lukemattomia kertoja!


    • Anonyymi

      Venäjä voisi niin halutessaan Suomen kukkoillessa järjestää itärajalle jäätyneen konfliktin pyrkimättä sen suurempaan ratkaisuun. Tulisi Suomelle kalliiksi pitää rajalla 50 000 sotilasta jatkuvassa valmiudessa ja vastata aika-ajoin Venäjän provokaatioihin. Kaikki ulkomaiset investoijat ja lopulta suomalaiset nuoretkin lähtisivät täältä veks.

      • Anonyymi

        Ei tule kalliiksi Suomelle. Jos Venäjä kukkoilee, Suomi voi liittyä Natoon ja hankkia Suomeen ydinaseita, jotka saavuttavat Moskovan alle viidessä minuutissa. Putinisteilla tulee silloin pöksyyn!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tule kalliiksi Suomelle. Jos Venäjä kukkoilee, Suomi voi liittyä Natoon ja hankkia Suomeen ydinaseita, jotka saavuttavat Moskovan alle viidessä minuutissa. Putinisteilla tulee silloin pöksyyn!

        ------Suomi voi liittyä Natoon ja hankkia Suomeen ydinaseita-----

        Mistä Suomi niitä hankkisi, P-Koreastako kun ei niitä ole ihan yleisessä myynnissä? Se tosin ei taida olla Nato-maa ainakaan vielä.


      • Anonyymi

        ----- Tulisi Suomelle kalliiksi pitää rajalla 50 000 sotilasta jatkuvassa valmiudessa----

        Tuon lisäksi kaatuisi joka vuosi 1 000 miestä ja vakavasti haavottuisi 3 000. Asevelvollisuusaika jouduttaisiin pidentämään 2 vuoteen ja jokainen reserviläinen olisi vitjassa vuosittain 1½-2 kuukautta. Minkäänlaisia apujoukkoja Suomi ei saisi mistään, aseita, tiedustelutietoja ja myötätuntoa kylläkin. Ehkä muutama oligarkki joutuisi lännen pakotelistalle, siinä kaikki. Yksin saisimme sotia päättymätöntä sotaamme Venäjän loputtomia resursseja vastaan.

        Tällainen suoneniskentä pienistä ikäluokista johtaisi rajuun maastamuuttoon ja Suomen näivettymiseen banaanivaltioksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ----- Tulisi Suomelle kalliiksi pitää rajalla 50 000 sotilasta jatkuvassa valmiudessa----

        Tuon lisäksi kaatuisi joka vuosi 1 000 miestä ja vakavasti haavottuisi 3 000. Asevelvollisuusaika jouduttaisiin pidentämään 2 vuoteen ja jokainen reserviläinen olisi vitjassa vuosittain 1½-2 kuukautta. Minkäänlaisia apujoukkoja Suomi ei saisi mistään, aseita, tiedustelutietoja ja myötätuntoa kylläkin. Ehkä muutama oligarkki joutuisi lännen pakotelistalle, siinä kaikki. Yksin saisimme sotia päättymätöntä sotaamme Venäjän loputtomia resursseja vastaan.

        Tällainen suoneniskentä pienistä ikäluokista johtaisi rajuun maastamuuttoon ja Suomen näivettymiseen banaanivaltioksi.

        Tätähän palstan Putinin trollit juuri toivovatkin. Venäjä saisi pikku hiljaa suomalaisista lähes tyhjennetyn maan, jossa olisi hyvä infra.


    • Anonyymi

      Avauksessa pietarintrolli selvästi uhkailee suomalaisia näiden väärän ajattelun vuoksi.

      • Anonyymi

        Sehän on ikivanha stallarikikka! Syytellä pikkuvaltiota itseään siitä, että reuhantahtoisen Venäjän on ”ihan pakko” hyökätä sen kimppuun! Ja syy on muka se, että emme ole tarpeeksi suomettuneita vaan (muka) uhkaamme Venäjää!


    • Anonyymi

      Tilanne olisi Suomen pieneneville ikäluokille mahdoton yhtälö ratkaista. Kukaan ei todellakaan tulisi avuksi, aseita saisimme mutta käyttäjinä olisivat yhä vähenevät Suomen nuoret.

    • Anonyymi

      Aloittaja höpöstelee "menneen talven lumista" Suomi ja NL (jota ei ole) tekivät Tarton rauhan 20-luvun alussa.

      Mitä on jatkuva toiminta Venäjää vastaan? Tunnistuslentoja meidän alueelle "eksyneistä" Sukhoi-koneista!

    • Anonyymi

      Äärettömän ajankohtainen avaus tälle päivälle. Juuri tuollaisella rajoitetulla piensodalla Venäjä voisi tuikkia Suomen taloudelliseen katastrofiin eikä Natokaan voisi auttaa meitä muutoin kuin ase- ja ammuslähetyksin. Mitään suurhyökkäystä Venäjää vastaan ei tapahtuisi.

      • Anonyymi

        Saisimme joka tapauksessa apua ha Putlerin kädet on sidottu jo UkraInaan. Ei Venäjä toistaiseksi veny muualle!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saisimme joka tapauksessa apua ha Putlerin kädet on sidottu jo UkraInaan. Ei Venäjä toistaiseksi veny muualle!

        Ei veny tällä hetkellä mutta joskus taas venyy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saisimme joka tapauksessa apua ha Putlerin kädet on sidottu jo UkraInaan. Ei Venäjä toistaiseksi veny muualle!

        Sinä et osaa suomenkieltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei veny tällä hetkellä mutta joskus taas venyy.

        Ehkä jo 5 vuoden päästä venyy. Se on kovin lyhyt aika.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei veny tällä hetkellä mutta joskus taas venyy.

        ” mutta joskus taas venyy.”

        ’Joskus’ voi olla pitkä aika eikä Venäjän talous hetkessä nouse! Putler on jo 71-vuotias!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä et osaa suomenkieltä.

        Kun Tiltu on ahtaalla niin lukutaito hiipuu!😅🤣😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ” mutta joskus taas venyy.”

        ’Joskus’ voi olla pitkä aika eikä Venäjän talous hetkessä nouse! Putler on jo 71-vuotias!

        Toiveunissa on näköjään helppo elää kun totuus on liian ankara. Kyllä siellä uusia putlereita riittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun Tiltu on ahtaalla niin lukutaito hiipuu!😅🤣😂

        Vastapuolen nimittely kertoo vain omasta ahdingostasi!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toiveunissa on näköjään helppo elää kun totuus on liian ankara. Kyllä siellä uusia putlereita riittää.

        Ei kaikki venäläiset ole jästipäitä! Sinä ja Puler olette poikkeuksia!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vastapuolen nimittely kertoo vain omasta ahdingostasi!!

        Venäjä ei ole edes nimittelynkään väärtti.


    • Anonyymi

      Sanotaan, että Venäjä, voitettuaan Ukrainan, tarvitsee monta vuotta varusteluun ennen hyökkäystään länteen. Höpinää, sanon minä, Venäjä on heti valmis ja miksi se antaisi lännelle monta vuotta aikaa varustautua. Mitä pikemmin se hyökkää niin sen parempi sen omalta kannalta.

      • Anonyymi

        "Venäjä on heti valmis ja miksi se antaisi lännelle monta vuotta aikaa varustautua."

        Siksi, koska se ei ole valmis eikä kykenevä mihinkään laajempaan sotatoimeen moniin vuosiin, on ollut sen verran ala-arvoinen Venäjän esitys Ukrainassa.

        Kaikki laajemmat sotatoimet Ukrainassa on mennyt päin per*tä esim. Kiovan haltuunotto. Venäjä osaa tällä hetkellä tehdä väin Talvisota tyyppisiä pieniä älyttömiä massa hyökkäyksiä, joissa menettää paljon sotilaita ja kalustoa.
        Taistelutaktiikan muutos on Venäjän armeijassa välttämätön, jos aikoo menestyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Venäjä on heti valmis ja miksi se antaisi lännelle monta vuotta aikaa varustautua."

        Siksi, koska se ei ole valmis eikä kykenevä mihinkään laajempaan sotatoimeen moniin vuosiin, on ollut sen verran ala-arvoinen Venäjän esitys Ukrainassa.

        Kaikki laajemmat sotatoimet Ukrainassa on mennyt päin per*tä esim. Kiovan haltuunotto. Venäjä osaa tällä hetkellä tehdä väin Talvisota tyyppisiä pieniä älyttömiä massa hyökkäyksiä, joissa menettää paljon sotilaita ja kalustoa.
        Taistelutaktiikan muutos on Venäjän armeijassa välttämätön, jos aikoo menestyä.

        ---- koska se ei ole valmis eikä kykenevä mihinkään laajempaan sotatoimeen moniin vuosiin,----

        Länsi vielä vähemmän. Venäjän armeija vahvistuu koko ajan mitä et liene tiennyt. Ensi kesänä se on jo 100 % kovempi kuin nyt. Lännessä vain jahkaillaan ja pidetään puheita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ---- koska se ei ole valmis eikä kykenevä mihinkään laajempaan sotatoimeen moniin vuosiin,----

        Länsi vielä vähemmän. Venäjän armeija vahvistuu koko ajan mitä et liene tiennyt. Ensi kesänä se on jo 100 % kovempi kuin nyt. Lännessä vain jahkaillaan ja pidetään puheita.

        Juu, koko ajan vahvistuu uusien T-55:n avulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ---- koska se ei ole valmis eikä kykenevä mihinkään laajempaan sotatoimeen moniin vuosiin,----

        Länsi vielä vähemmän. Venäjän armeija vahvistuu koko ajan mitä et liene tiennyt. Ensi kesänä se on jo 100 % kovempi kuin nyt. Lännessä vain jahkaillaan ja pidetään puheita.

        Ja höpö höpö! Venäjän rupulisakki heikkenee kaiken aikaa Ukrainassa!


    • Anonyymi

      Putinin luokattoman paska-armeijan on turha tulla kokeilemaan onneaan NATO-Suomea ja sen liittolaisia vastaan. Se juna meni jo...

    • Anonyymi

      Putinia kannattaakin ärsyttää. Mitä enemmän. Sitä parempi.

    • Anonyymi

      Ennen Jumalanpelossa kuin jonkun Putinin pelossa. Psina tiltu mieleesi.

    • Anonyymi

      Suomi kunnostautuu yhdessä Viron kanssa Venäjän ykkösvihollisena. Siinä Suomi on valinnut tien jolla ei parane olla häviäjän puolella. Eli kaikki munat ovat nyt yhdessä korissa, siis jonkunmoinen uhkapeli Suomella.

      • Anonyymi

        Kyyti voi olla vielä kylmää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyyti voi olla vielä kylmää.

        Asian ytimessä.Sitä se Putin pelkää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyyti voi olla vielä kylmää.

        Putinin muna on lerppu!


    • Anonyymi

      Neuvostoliittokaan ei uskaltanut hyökätä NATO-maahan vaikka varmasti mieli teki ja se sentään oli Venäjään verrattuna suurvalta.

    • Anonyymi

      Venäjän Tiltu haluaa yhä uskoa Venäjän olevan muka suurvalta?

    • Anonyymi

      Suomi, Baltian maat ja Puola ovat jäämässä ainoiksi Venäjän tosivihollisiksi. Kauempana Venäjästä olevat isot länsimaat ottavat jo etäisyyttä Ukrainan sotaan. Avustuskuormat pienenee koko ajan ja puheet maltillistuu.

      • Anonyymi

        Koko Eurooppa on Venäjää vastassa! Ja sitä tiukemmin mitä lähempänä on maarajaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koko Eurooppa on Venäjää vastassa! Ja sitä tiukemmin mitä lähempänä on maarajaa!

        ---Koko Eurooppa on Venäjää vastassa!-----

        Osalla maita se on hyvin näennäistä ja muodollista enää. Ei vaikutusta sodan kulkuun.


    • Anonyymi

      Niin ei tiedä meistä kukaan mitä Putlerin päässä liikkuu😬!

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2338
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1738
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1547
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1475
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1439
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      75
      1258
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe