Kehitysrahaa yhteensä 147 miljardia. Mitä saatu aikaan ? Ei mitään.

Järkihoi

Minua ihmetyttää että joka vuosi maailmassa jaetaan kehtitysapua yhteensä 147 miljardia. Miksi ei kehtiystä saada aikaiseksi vaan koko ajan tilanne pahenee kun kehitysmaiden populaatio vain kasvaa. Ei se nyt jumalauta voi mennä niin että kehitysavun turvin kehitysmaissa väestö kasvaa ja lähtevät liikkeelle eurooppaan ja muualle elätettäviksi ! Väestönkasvu pitäisi saada saman suuntaiseksi kuin suomessa jotta maapallo pystyy ylipäätään elättämään meidät täällä !

Toivon järkeä tämän rahan käytössä! Lopetetaan sen kalan kuskaaminen ja opetetaan kaveri onkimaan !

14

<50

Vastaukset

 • Kiina on luvannut sijoittaa Afrikan tutkimuslaitoksiin ja yliopistoihin 60 tuhatta miljoonaa dollaria. Lisäksi afrikkalaisille on luvassa lukuisia stipendejä kiinalaisissa tutkimuslaitoksissa ja yliopistoissa pätevöitymistä varten. Mutta ehtona vierailulle on palaaminen takaisin Afrikkaan omaan maahan.
  Länsimaat taasen houkuttelevat päteviä tutkijoita muuttamaan pois Afrikasta. Siten oma kehitys Afrikassa ei pääse alkamaan.

 • Vihervasemmistolla on tälle oma nimikin kestäväkehitys eli rahaa menee,muttei mitään tapahdu tai saada aikaseksi.

  • ei koska vihervasemmiston mielest suomalaiset ovat velkaa kehitysmaille,en ymmärrä miksi vihervasemmisto ei kuitenkaan omakustanteisesti rahoita näkemyksiään vaan se riistetään ulkopuolisilta milloin milläkin verukkeella tai valheella.


 • Sen nimi on kestäväkehitys.

  • kestävän kehityksen suurimpia hyötyjiä ovat järjestöt kuten yk joka vaatimalla vaatii valtioilta rahaa toimintansa pyörittämiseen ja jonka kautta näitä rahoja ns jaetaan kehitysmaille ja joista menee karhun osa järjestön omiin hallintokuluihin eli herrojen taskuun.


  • Jep vaikka rahaa menee myös niille, joilla ei ole YK:n ihmisoikeuksien julistusta, vaan kairon julistus.


 • Afrikassa heimopäällikkö ajelee cadillakilla kun USA öljy
  poraajat pilaavat pohjavesiä.

  Hyvin menee kuitenkin?

 • Parasta kehitysapua olisi pakkosterilointi voimakkaasti lisääntyvissä kehitysmaissa. Populaation kasvu loppuisi ja jäljelle jääneille jäisi elimahdollisuus.

  • Sen voisi aloittaa Venäjästä. Maailman älyykkys kasvaisi heti valtavasti.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Sen voisi aloittaa Venäjästä. Maailman älyykkys kasvaisi heti valtavasti.

   kyllä sen voisi laoittaa kotutkutoisesta vihervasemmistosta,sähkökin olisi suomessa halvempaa,ilmasto ongelmia ei olisi eikä haittamaahanmuuttoa.


 • Muistakaa et kirkoltakin menee kehitysapuun, vaikka ei ole hyötyä,joten erotkaa siitä lahkosta.

 • Kehitysyhteistyörahoja heitetään ronskisti Afrikkaan ja Islamistisiin maihin sen takia, että rahaa jakava maa saataisiin velkaantumaan nopeammin.

  Velanantajat kontrolloivat velkaantuneita maita ja pystyvät velkaa hyväksikäyttäen ohjaamaan kyseisen maan toimintaa.

  Tämän takia pyöritetään tätä kehitysapu-huijausta (huijaushan se on). Kyseessä on siis yksi työkalu muiden joukossa, jolla kansainvälisen velkateollisuuden hallitsijat kasvattavat kontrollia yhteiskunnastasi.

  Tällaisilla kehitysapu-höpön-höpöillä ei ole siis todellisuudessa yhtään mitään tekemistä jonkin humanitaarisen avun tms kanssa. Kyseessä on puhtaasti mekanismi, jolla lisätään valtion velkaa ja sitä kautta siis siirretään kontrollia velanantajille.

 • Vesipula on jo nyt todellinen ongelma ja se tulee vain pahenemaan ja vain osa maaiman kansoista saa sitä tarpeeksi. Siitä tulee vielä sotia yms, lisää tässä linkissä. https://yle.fi/uutiset/18-44120

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  87
  3533
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  14
  1631
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1195