Idiootti Honkkarissa

NäinTänäänIdiootin

Tänään Honkkarin kassajonossa koettua..

Edelläni kassalla oli asiakas maksamassa ostoksiaan. Samalla taakseni ilmestyy miespuolinen AASIakas. Siinä ehdittiin seistä ehkä puoli minuuttia, kun tämä AASI huokaa niin syvään ja kuuluvasti, että mun tärykalvot vapisi. Seuraavaksi AASI alkoi naputtaa kengällä lattiaan. (Kyllä, tässä kohtaa koko kaupalle oli käynyt selväksi että tällä AASILLA on kiire, ja AASIA vitutti seistä jonossa kokonainen minuutti.) No, tällä kassalla asioivalla tyypillä oli joku lahjakortti, joten kassaneiti vielä vähensi tämän summan lopullisesta summasta. Ja tässä kohtaa AASI kajautti ilmoille taas syvän ja raskaan huokauksen. Tässä kohtaa mun oli jo pakko kääntyä taaksepäin ja katsoa mikä vitun imbesilli siellä oikein huokailee. Jos olisin vähän rempseämpi tyyppi, olisin kyllä sanonut tälle "herrasmiehelle" pari sanaa. No, sitten tuli mun vuoroni maksaa. Ostokset maksoi vajaa 5e, joten aloin kaivaa kahden euron kolikoita lompakosta. Ja kyllä vain, jälleen SE SAATANAN HUOKAUS! Nyt vilkaisin tätä imbesilliä murhaavasti ja pyörittelin päätäni. Aasilla ei kylläkään ollut pokkaa vilkaista minuun päin, taisi jo tässä kohtaa tietää mielipiteeni hänestä. Ja sitten lopultakin tuli HERRASMIEHEN vuoro maksaa. Ja mitä vittua??!! Herrasmiehen eka repliikki on "Hei tässä tuotteessa ei ollu hintaa, mitäköhän tää maksaa?" Siis ei jumalauta!!. Muut asiakkaat kyllä vituttaa tätä aasia, mutta annas olla kun AASI itse pääsee kassalle niin jopas on aikaa jäädä tivaamaan tuotteen hintaa. Joo eipä siinä. Tuli taas vaan todistettua että kaikenmaailman vitun idiootteja sitä maailmaan sikiää. Jos kyseinen HERRASMIES sattuis näkemään tän viestin, niin sanonpa sulle tän: Sä ET OLE yhtään sen tärkeämpi tai arvovaltaisempi kuin kukaan muukaan!! Ei se sun prinssinnakki ainakaan yhtään kasva tuollaisella perseilyllä. Oot kyllä säälittävä pelle!

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • öfllfoo

      Tiedätkö, näitä minäminä muuteioomitään porukkaa on todella paljon nykyään, jotenkin tuntuu että natsit kuitenkin oli oikessa monessakin asiassa, ja kirveellä olisi töitä, mutta pakko vaan elää vuonna 2018 ja vuonna 2019 on vielä pahempaa menoo.

    • Vanhapatuu

      Oliks toi sellane vanhempi äijä taidan tietää tapauksen..

    • IdiootitYmpärillä

      Ikää tulee kaikille, mutta kaikillepa ei tule viisautta iän myötä. Mitä on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia. Sitten kun sitä ei ole aina annettu edes lusikalla, vaan siitä on jääty paitsi. Syyt siihen saamattomuuteen ovat: oltiin liian hännillä jonossa, joten ei riittänyt, kun oma vuoro tuli. Tai sitten ei oltu edes paikalla koko jakotilaisuudessa.
      Jos ihminen ei ollut paikalla silloin, kun älyä jaettiin, niin sitten hänen oli syytä olla paikalla silloin, kun onnea jaettiin. Luoja varjele, jos ei ollut paikalla kummassakaan.

    • Vedetsilmissä

      Aloittajan viesti oli päivän paras. Kiitos hyvistä nauruista.

    • jeps_jeps

      Täähän on melkoista rattiraivoa kassajonossa. Joku huokailee takana - no siinä huokailkoot saattaa myös olla väsymystä, ilmeisesti kiire jonnekkin - mitä sitten , mutta kirjoittajalta katoaa täysin pasmat. Kirjoittelusta jo odotin että olisi enemmänkin valitettu jonossa ja kassalle ja muille , mutta ei tuo lause kassalle sitä kyllä osoita. Onkohan tässä kirjoittajalla ollut hieman turhan kireällä pinna itsellään ja ylitulkittu asioita ? Ei se kärsimätön käytös tarkoita että muut vituttaa , vaikka kirjoittajaa itseään muut vituttaa ja raivostutaa - peiliin katsomisen paikka ?

    • höpölöpön

      kyllä on elämän kirjat sekaisin jos tuollaisesta suutahtaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5630
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3567
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1692
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1690
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      91
      1156
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe