Juonipaljastusketju 7

DaleEmmer

Uusi vuosi, uusi ketju yleisön pyynnöstä. Tuttuun tapaan tässä ketjussa keskustellaan ja juonipaljastellaan Englannin ITV1:llä esitettävien jaksojen tahtiin.

Menneellä viikolla Digital Spy, josta osa tämänkin ketjun juonipaljastuksista on peräisin, järjesti vuosittaisen lukijaäänestyksensä vuoden parhaista saippuoihin liittyvistä hetkistä ja näyttelijöistä. Emmerdalehan sen voitti ja hienoa kokonaisuutta täydensi että Chasia että Robertia esittävät Lucy P. ja Ryan H. valittiin siinä samalla vuoden parhaiksi näyttelijöiksi. Hienoa ja onnea heille!

Joulun erikoisjaksossa Marlon ja pääopettajar Jessie menivät naimisiin. Kyseessä olivat yllätyshäät (tosin eivät lailliset, vaan sellainen tapahtunut siunaamisseremonia) Marlonille. Kevyen hauska jakso, jossa paljon kyläläisiä tanssi karibian meren orkesterin tahtiin ladossa. (mm. Cain tanssilattialla...) mutta Marlonin ja Jessien romanssia on niin ottaa todesta tai uskoa siihen. Kaikki tapahtunut niin yllättäen ja ilman minkäänlaista oikeaa kemiaa näyttelijöiden tai hahmojen välillä. Eipä taida edes morsian uskoa liittoon, koska kun hänen vankilassa istunut poikansa Billy saapui juhliin äiti koki tärkeämmäksi viettää hääyönsä Marlonin sijaan tuhlaajapoikansa kanssa...

Billy on istunut samassa vankilassa Aaronin kanssa ja Aaronhan tietty veti kauheat hermostumiset siitä kun näki Jessien pojan saapuvan kylään. Aaron kuvaili Billyä "ilkeäksi" mutta ei suostunut kertomaan yksityiskohtia sen enempää, joten katsojalla jäi vähän epäselväksi millainen suhde heillä vankilassa oikein on ollut? Siis että osallistuiko Billy siihen porukkaan joka kidutti Dingeä tämän seksuaalisuuden takia vai oliko näillä kahdella kenties jonkinlainen seksisuhde kaltereiden takana? Billy sitten hakattiin yön pimeydessä. Äiti ja poliisit epäilivät että Aaron oli sen takana, Robert tunnusti tehneensä sen suojelleksaan puolisoaan, mutta jotenkin epäilen että pahoinpitelyn takana on oikeasti velipuoli Ellis. Emmerdalellahan on perinteenä luoda aina kilpaileva/taisteleva veljespari tyylin Andy/Robert, Ross/Pete, joten nyt vähän on tunne että Billy/Ellis olisivat seuraavat toisiaan vihaavat veljet sarjassa.

Jos juonipaljastukset tulevan osalta pitävät paikkansa, niin uuden vuoden ensimmäisten viikkojen aikana sarjaan sitten palaa takaisin paitsi Lachlan (Dinglejen mökkkiin murtautuminen liittyy tähän) myös hänen isänsä Donny. Mikä on vähän kummallista, sillä luulin että Chrissie aikoinaan järjesti ex-miehensä kuoleman? Ja tietty vähäksi aikaa pakkaa tulee seikoittamaan aika lailla laihtunut Mandy ja hänen poikansa (olisko Paddy isä?) Vinny. Ja tietysti vähän myöhemmin Kim Tate. Ja Kimin poika James kavereineen.

Lisaa ja Zakia ei olla nähty sarjassa enää kuukausiin. Heihin aina silloin tällöin viitataan, mutta itse näyttelijät ovat pitkitetyllä lomalla. Huhujen mukaan Lisan näyttelijällä vakavia selkäkipuja ja Zakin näyttelijä olisi taas ongelmia alkoholinkäytön kanssa.

Ilmeisesti on olemassa sääntö, jonka mukaan kaikkien Rhonan kanssa heilastevien miesten pitää olla kaljuja, joten Pete Bartonkin on ajanut hiuksensa pois ja näyttää nyt lähinnä skinheadilta.

Hyvää uutta vuotta 2018 ja hyvää uutta ketjua!

154

8867

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Spoileri

      Mandy palasi tämän iltaisessa jaksossa poikansa kanssa. Ensi viikolla mitä ilmeisemmin Lachlanin isä tappaa Dinglen perheen sian, sytyttää woolpackin palamaan ja puukottaa Vanessaa vatsaan.

    • DaleEmmer

      Sarjan väkivallasta on valitettu viime aikoina aika usein. Ja tosiaan pelkästään kahden viime viikon aikana:
      -Billy on hakattu
      -Dawn on vetänyt heroiiniyliannostuksen (Charity antoi rahat ja kehoitti häntä tekemään niin)
      -Bob on pelottavan masentunut ja itsemurhaa harkitsevan oloinen
      -Cain on hakattu
      -Gloria possu laitettiin lihoiksi (verisesti)
      -Chas ja Mandy ovat olleet tukkanuottasilla kirkon portailla
      -Mattyä vastaan hyökättiin (tämä oli aika erikoista katsottavaa kun nuorisoporukka, joista yksi oli Hannahin entinen poikaystävä kamppasi Mattyn uuden vuoden bileissä maahan ja tarkisti onko hänellä paidan alla tissit vai ei ja housuissa pippeli vai pipari)
      -Debbie ilkeine kielineen ajoi Graham-paran taas juomaan
      -Vanessaa tullaan puukottamaan
      -Pub koitetaan tuhopolttaa
      -Cain rupeaa vaimonhakkaajaksi kun käy kiinni Moiraan ja nostaa tämän rivelistä seinälle

      Olen varmaan unohtanut tästä listasta jotain, koska sitä väkivaltaa on ollut ja tulee olemaan niin paljon, ihan liikaa voisi sanoa. Uudet tuottajat ovat todella onnistuneet imemään sarjasta liki kaiken hauskuuden ja keveyden pois. Tällä hetkellä pelkkää väkivaltaa ja raskassoutuisia, masentavia juonikuvioita. Täysin ansaitusti Lachlanin näyttelijä avasi suunsa ja arvosteli sarjaa ja sen uusia tuottajia Emmerdalen Instagram-tilillä pari päivää sitten. Oli aika suorasanainen, mutta ikäisekseen kypsää tekstiä lateli sarjan nykytilasta julkisesti. Toki tässä voisi nyt sanoa, ettei kättä joka ruokkii kannattaisi purra, mutta kun se on vaan fakta, että nämä kolme uutta naistuottajaa ovat tähän asti olleet enimmäkseen todella surkeita työssään. Kate Brooks varsinkin tuntuu olevan aika herkkänahkainen sillä hän ei tunnu kestävän sosiaalisessa mediassa pienintäkään rakentavaa kritiikkiä itseään kohtaan.

      Ainoat hauskat juonikuviot ja hetket sarjassa tällä hetkellä ovat Robert ja Nicola juonimassa yhdessä. Näyttelijöiden ja hahmojen kemiat vain kohtaavat! Ja Mandyn paluu oli kanssa aika hauska. Mandyn poika Vinny mini-Paddynä oli ihan parasta katsottavaa. Se miksi Mandy palasi jäi kyllä vähän auki. Samoin jäi auki onko Vinny todella Paddyn ja ei? Mutta kai tässä vähän testattiin yleisön reaktiota siihen kannattaako Mandy tuoda pysyvästi takaisin sarjaan. Ja joo tämän perusteella kannattaa. Ja Mandyn paluu kylvi siemenet seuraavaan juonikuvioon jossa Paddy alkaa metsästäämään isäänsä joka ilmeisesti joku oman aikansa vapaapainitähti jos oikein ymmärsin. Tämä Mandyn paluu oli kaiken kaikkiaan nopeudessaan vähän hämmentävä. Marlon ja Paddy kuitenkin lähtevät keväällä Pohjois-Irlannin Belfastiin jossa kuvataan Emmerdalen seuraava erikoisjakso ja kohtaavat siellä jonkun tutun hahmon. Lähtikö Amy aikoinaan siihen suuntaan?

      Sheila Mercier eli Annie Sugdenin näyttelijä täytti 100 vuotta! Sarja ei muistanut tätä tapahtumaa yllättäen mitenkään, yleensä brittisaippuat muistavat vanhoja näyttelijöitään pienellä viittauksella kun he täyttävät isoja pyöreitä (tai kuolevat) Periaatteessahan Victorian ja Robertin isoäitihän vielä elää Espanjassa, mutta sarja ei sitä tietenkään muista.

      Marlonin tuore vaimo Jessie on tällä hetkellä sarjaa Englannin tahtiin seuraavien parissa varmaan maailman vihatuin nainen. Suorastaan pelottavaa millaisen vihapuuskan voi sinänsä harmiton hahmo saada niskaansa "faneilta" vain kun ottaa poikansa puolen ja sanoo kovasti vastaan Aaronille.

      Tällä viikolla sarjassa kuultiin pitkästä aikaa (Moiran lisäksi siis) mukavaa skotlantilaista puheenvartta kun Paul Luebken esittämä kaveri toi autonsa korjattavaksi Dinglen korjaamolle ja vähän siinä sitten flirttaili kivinaamaDebbielle. Onko kyseessä vain sivuhahmo, uusi rakas Debsukalle vai James Tate sala-asussa? Sama miesnäyttelijä nimittäin taisi myös vilahtaa lyhyesti kartanon naamiaisjuhlissa taustalla kun Kim Tate syksyllä kylään hetkeksi palasi.

      • Jawline

        Mandyn kuskina ollut Luebke ja Milesia esittävä Theo Devaney ovat olleet jo muissa hyvissä rooleissa haluavat edetä urallaan joten tod.näk. vain vierailevat lyhyesti.
        Vimeo videoita on ollut. Syksyllä Amyyn sopivaa ja James Tate rooliin on haettu ja Moiran farmille työntekijää.
        Katsojia ärsyttää Jessien käytös,sokeus Billyn suhteen ja röyhkeys Aaronia kohtaan.
        Ikävältä tuntuu kun Robronin juonia ja ainutlaatuisia lauseita kopioidaan Vanessalle ja Charitylle. Hardwick on ongelma Brooksin takia ja jos hän ei lähde pois muiden näyttelijöiden pitäisi istua hänet ulos sen verran häntä tungetaan ruutuun ärsyttämään! Robron häissä piti näyttää pitkän ajan Vanessaa istumassa, samoin Dazia ja kun siirtyivät Willikseen juhlimaan niin Robronin tullessa vieraiden eteen oli ärsyttävä Matty sijoitettu keskelle kuvaa ja viemään huomioita hääparilta. Tarkoituksellista politikointia. Tuottaja Brooksin pää näyttää olevan sekaisin,naamio leikkejä,oman lesbo yhteisön asian ajamista ja BSA palkintojen himoa. Matty hahmolle pian ovea,ei sovi sarjaan.


      • Jawline

        Korjaan.. Luebke olikin Richard korjaamon asiakas ja Mandyn hakija illan hämärässä olikin eri mies Kev. Erehdyin koska miehet ovat tummia parrakkaita.


      • Spoileri
        Jawline kirjoitti:

        Korjaan.. Luebke olikin Richard korjaamon asiakas ja Mandyn hakija illan hämärässä olikin eri mies Kev. Erehdyin koska miehet ovat tummia parrakkaita.

        Vanessa ja Charity ovat erittäin suosittuja tällä hetkellä mikä sylettää Aaronin ja Robertin faneja. Siksi he hyökkäävät Brooksin kimppuun, vaikka Jane Hudson on päätuottaja. Hardwick ja Brooks ovat seurustelleet jo kauan ennen kuin Brooksista tuli yksi tuottajista. Spencerit pitäisi potkasta ensimmäisenä pihalle. Liam Fox (Dan) ja Mark Jordan (Daz) ovat todella huonoja näyttelijöitä.


      • Spoileri

        Lisään vielä sen verran, että hienoa kun valitsivat James Mooren Ryanin roolin jolla on oikeastikin CP-vamma.


      • DaleEmmer
        Jawline kirjoitti:

        Korjaan.. Luebke olikin Richard korjaamon asiakas ja Mandyn hakija illan hämärässä olikin eri mies Kev. Erehdyin koska miehet ovat tummia parrakkaita.

        @jawline itsekin koitin etsiä että kuka se Mandyn kuski oikein oli, mutta en siinä koskaan onnistunut. Theo Devaney tosiaan vain vieraili epäonnisena kosijana jonka kosinnan Charity itselleen perinteiseen Dingle-tyyliin kartanolla varasti. Luebken esittämää Richardia voisin katsella ja kuunnella kyllä jatkossakin. Kivan näköinen ja kiva aksentti, mutta miksi ihmeessä sarja hukkaa kaikki hyvät nuoret miehet Debbie-kivikasvoon, joka ei selvästi osaa arvostaa mukavaa miestä ja jolla on tasan nolla kemiaa kenenkään miespuolisen vastanäyttelijänsä kanssa. Huokaus.

        @spoileri Olen kuullut tarinaa, että edellinen tuottaja McLeod komennettiin tai saattoihan hän mennä ihan vapaaehtoisesti itsekin luennolle/kurssille jossa käsiteltiin TV-sarjojen monimuotoisuutta ja sitä että niissä olisi mahdollisimman laaja edustus erilaisille ihmisille. Ja heti tämän kurssin jälkeen McLeod loi sarjaan lesbopari Vanityn, karibialaistaustaisen Jessien, CP-vammaisen Ryanin ja trans-Mattyn. Vähän kyynisesti voisi ajatella mies vain täytti rakseja niin että saisi kehuja monimuotoisuudesta sarjassa, mutta unohti sitten kehittää itse hahmoja niin että kaikki jäi vähän pinnalliseksi pintaliidoksi ilman syvyyttä ja ehkä sen ansiosta Jessie onkin sarjan vihatuin nainen tällä hetkellä ja Matty on lähinnä ärsyttävä virnistelijä. Ryan ainoana poikkeuksena tuntuu oikealta ja mielenkiintoiselta hahmolta. Vaikka täytyy kyllä sanoa, että minun on aika usein vaikea ymmärtää mitä hän oikein sanoo juuri tämän kehitysvamman takia.

        Itse myönnän että en kauheasti välitä Vanitystä. Ihailen kyllä sitä miten hienosti tuotettu pari he ovat. Kaksi vanhempaa kaunista vaaleaa naista suutelemassa toisiaan kerää kehut sekä LGBT-kansalta, että on samaan aikaan vielä useampien heteromiesten märkä päiväuni. Täytyy onnitella TV-sarjaa siitä että ovat niin ovelasti onnistuneet yhdistämään kaksi näinkin erilaista katsojaryhmää. Mutta itselle suurin ongelma tämän parin kanssa on tosiaan se epäammattimainen nepotismi jota tähän liittyy, vastaava tuottaja ei saisi näin ilmiselvästi nostaa omaa sänkykumppaniaan sarjan päärooliin ja tunkea häntä jokaiseen mahdolliseen juonikuvioon joka juuri tapahtuu. Toinen syy miksi vieroksun #vanityä on fanikunta joka on kaikkein myrkyllisin ja ilkein mihin olen saippuasarjoja ja heidän fanejaan seuratessani koskaan törmännyt. Törkeästi käyttäytyviä oletettavasti aikuisia ihmisiä, jotka syytävät sosiaalisessa mediassa vihaansa sekä sarjan muiden hahmojen/näyttelijöiden että muiden fanien pääälle. Se että sarjan tekivät vielä kannustavat välillä heitä tähän käytökseen on hyvin kyseenalaista. Rehellisesti myönnän että nautin siitä miten he kääntyivät toinen toisiaan vastaan Charityn ja Cainin suudellessa. Popcorni maistui kun sitä paniikkia ja tappelua katsoi Cainin suudellessa naista ja toisen vastatessa suudelmaan. Niin tämä on kanssa yksi syy miksi en usko Charityn ja Vanessan suhteeseen, tilaisuuden tullen Charity palaa aina (onko se sitten hyvä juttu vai ei, ihan toinen tarina) Cain-serkkunsa luokse ja täytyy myöntää että sukulaissuhteesta huolimatta kemia niiden kahden välillä on vain aivan omaa luokkaansa.

        ---

        Eilen Emmerdalen tuotannon ja sosiaalisen median toiminta taas todisti että kulissien takana ei ole kaikki hyvin. Lehdistön ennakkokuvissa ja TV-yhtiön nettisivuilla oli juoniselostus kuvien kera jaksosta, jossa Livin pitäisi tuoda possunpoikanen nimeltään Spamela Hamderson (heh!) myllyyn mutta televisiossa ei sitten mitään sellaista nähty. Jakson käsikirjoittaja kertoi, että se kohtaus oli leikauttu pois. Emmerdalen twitter taas kertoi ettei sitä oltu leikattu pois. Sarjan näyttelijä kertoi että hän oli ollut kipeänä, eikä kohtausta ollut koskaan kuvattukaan. Ota nyt sitten tuosta selvää että kuka kertoo totuuden ja kuka valehtelee? Ehkä kohtaus näytetään tänään, ehkä ei? Mutta ammattimaista kuvaa sarjasta tällainen toiminta ei ainakaan anna.

        Oulun ja Helsingin (ja mahdollisesti muidenkin kaupunkien) grooming-tapausten jälkeen olen seurannut Jacobin ja Mayan tarinaa aivan toisenlaisella silmällä ja vakavuudella. Se millaisin pakottavin keinoin, lupauksin ja lahjuksin aikuinen saa lapsen mielen hallintaansa on hienosti kuvattu tämänhetken Emmerdalessa ja onneksi molemmat näyttelijät tekevät kunniaa vaikealla tarinalle ja aiheelle. Nämä ovat juuri niitä tarinoita jotka hyvin kerrottuina loppuun saakka tuovat palkintoja tv-sarjoille ja ennenkaikkea auttavat uhreja ja mahdollisesti tuovat rikoksia oikeassa elämässä ilmi, eivät happohyökkäykset joissa rikosten tekijät muutetaan pyhimyksiksi tai tuottajan lemmikin höpöhöpö fantasia kihlat hevosvaljakkoajeluineen.

        Ja tänäänhän tosiaan brittien kansalliset televisiopalkinnot eli NTA:t jaetaankin Lontoossa myöhemmin illalla saa nähdä miten käy.


      • Emmerdalefan

        James Moore voitti parhaan tulokkaan palkinnon ja Emmerdale voitti parhaan sarjan palkinnon. Minusta on huvittavaa että Robron fanit valittavat siitä ettei kyseinen pari osoita tarpeeksi hellyyttä toisiaan kohtaan. Näyttelijät päättävät itse useasti miten tietyt kohtaukset kuvataan. Robronia näyttelee kaksi hetero miestä ja se näkyy esim. heidän suutelukohtauksissa. Robron ja vanity fanit ovat jatkuvasti tukkanuottasilla mikä on todella lapsellista.


      • Spoileri
        DaleEmmer kirjoitti:

        @jawline itsekin koitin etsiä että kuka se Mandyn kuski oikein oli, mutta en siinä koskaan onnistunut. Theo Devaney tosiaan vain vieraili epäonnisena kosijana jonka kosinnan Charity itselleen perinteiseen Dingle-tyyliin kartanolla varasti. Luebken esittämää Richardia voisin katsella ja kuunnella kyllä jatkossakin. Kivan näköinen ja kiva aksentti, mutta miksi ihmeessä sarja hukkaa kaikki hyvät nuoret miehet Debbie-kivikasvoon, joka ei selvästi osaa arvostaa mukavaa miestä ja jolla on tasan nolla kemiaa kenenkään miespuolisen vastanäyttelijänsä kanssa. Huokaus.

        @spoileri Olen kuullut tarinaa, että edellinen tuottaja McLeod komennettiin tai saattoihan hän mennä ihan vapaaehtoisesti itsekin luennolle/kurssille jossa käsiteltiin TV-sarjojen monimuotoisuutta ja sitä että niissä olisi mahdollisimman laaja edustus erilaisille ihmisille. Ja heti tämän kurssin jälkeen McLeod loi sarjaan lesbopari Vanityn, karibialaistaustaisen Jessien, CP-vammaisen Ryanin ja trans-Mattyn. Vähän kyynisesti voisi ajatella mies vain täytti rakseja niin että saisi kehuja monimuotoisuudesta sarjassa, mutta unohti sitten kehittää itse hahmoja niin että kaikki jäi vähän pinnalliseksi pintaliidoksi ilman syvyyttä ja ehkä sen ansiosta Jessie onkin sarjan vihatuin nainen tällä hetkellä ja Matty on lähinnä ärsyttävä virnistelijä. Ryan ainoana poikkeuksena tuntuu oikealta ja mielenkiintoiselta hahmolta. Vaikka täytyy kyllä sanoa, että minun on aika usein vaikea ymmärtää mitä hän oikein sanoo juuri tämän kehitysvamman takia.

        Itse myönnän että en kauheasti välitä Vanitystä. Ihailen kyllä sitä miten hienosti tuotettu pari he ovat. Kaksi vanhempaa kaunista vaaleaa naista suutelemassa toisiaan kerää kehut sekä LGBT-kansalta, että on samaan aikaan vielä useampien heteromiesten märkä päiväuni. Täytyy onnitella TV-sarjaa siitä että ovat niin ovelasti onnistuneet yhdistämään kaksi näinkin erilaista katsojaryhmää. Mutta itselle suurin ongelma tämän parin kanssa on tosiaan se epäammattimainen nepotismi jota tähän liittyy, vastaava tuottaja ei saisi näin ilmiselvästi nostaa omaa sänkykumppaniaan sarjan päärooliin ja tunkea häntä jokaiseen mahdolliseen juonikuvioon joka juuri tapahtuu. Toinen syy miksi vieroksun #vanityä on fanikunta joka on kaikkein myrkyllisin ja ilkein mihin olen saippuasarjoja ja heidän fanejaan seuratessani koskaan törmännyt. Törkeästi käyttäytyviä oletettavasti aikuisia ihmisiä, jotka syytävät sosiaalisessa mediassa vihaansa sekä sarjan muiden hahmojen/näyttelijöiden että muiden fanien pääälle. Se että sarjan tekivät vielä kannustavat välillä heitä tähän käytökseen on hyvin kyseenalaista. Rehellisesti myönnän että nautin siitä miten he kääntyivät toinen toisiaan vastaan Charityn ja Cainin suudellessa. Popcorni maistui kun sitä paniikkia ja tappelua katsoi Cainin suudellessa naista ja toisen vastatessa suudelmaan. Niin tämä on kanssa yksi syy miksi en usko Charityn ja Vanessan suhteeseen, tilaisuuden tullen Charity palaa aina (onko se sitten hyvä juttu vai ei, ihan toinen tarina) Cain-serkkunsa luokse ja täytyy myöntää että sukulaissuhteesta huolimatta kemia niiden kahden välillä on vain aivan omaa luokkaansa.

        ---

        Eilen Emmerdalen tuotannon ja sosiaalisen median toiminta taas todisti että kulissien takana ei ole kaikki hyvin. Lehdistön ennakkokuvissa ja TV-yhtiön nettisivuilla oli juoniselostus kuvien kera jaksosta, jossa Livin pitäisi tuoda possunpoikanen nimeltään Spamela Hamderson (heh!) myllyyn mutta televisiossa ei sitten mitään sellaista nähty. Jakson käsikirjoittaja kertoi, että se kohtaus oli leikauttu pois. Emmerdalen twitter taas kertoi ettei sitä oltu leikattu pois. Sarjan näyttelijä kertoi että hän oli ollut kipeänä, eikä kohtausta ollut koskaan kuvattukaan. Ota nyt sitten tuosta selvää että kuka kertoo totuuden ja kuka valehtelee? Ehkä kohtaus näytetään tänään, ehkä ei? Mutta ammattimaista kuvaa sarjasta tällainen toiminta ei ainakaan anna.

        Oulun ja Helsingin (ja mahdollisesti muidenkin kaupunkien) grooming-tapausten jälkeen olen seurannut Jacobin ja Mayan tarinaa aivan toisenlaisella silmällä ja vakavuudella. Se millaisin pakottavin keinoin, lupauksin ja lahjuksin aikuinen saa lapsen mielen hallintaansa on hienosti kuvattu tämänhetken Emmerdalessa ja onneksi molemmat näyttelijät tekevät kunniaa vaikealla tarinalle ja aiheelle. Nämä ovat juuri niitä tarinoita jotka hyvin kerrottuina loppuun saakka tuovat palkintoja tv-sarjoille ja ennenkaikkea auttavat uhreja ja mahdollisesti tuovat rikoksia oikeassa elämässä ilmi, eivät happohyökkäykset joissa rikosten tekijät muutetaan pyhimyksiksi tai tuottajan lemmikin höpöhöpö fantasia kihlat hevosvaljakkoajeluineen.

        Ja tänäänhän tosiaan brittien kansalliset televisiopalkinnot eli NTA:t jaetaankin Lontoossa myöhemmin illalla saa nähdä miten käy.

        Sattumaa tai ei niin Corrie ei voittanut pystin pystiä tämän vuoden NTA:ssa. McLeod on siellä nykyään puikoissa. Maya on vienyt Jessieltä vihatuimman naisen tittelin, Louisa Clein tekee loistavaa työtä Mayan roolissa. Jessie ja Matty on turhakkeita. Robron vs Vanity on oma tarinansa, ei siitä sen enempää.


      • DaleEmmer
        Spoileri kirjoitti:

        Sattumaa tai ei niin Corrie ei voittanut pystin pystiä tämän vuoden NTA:ssa. McLeod on siellä nykyään puikoissa. Maya on vienyt Jessieltä vihatuimman naisen tittelin, Louisa Clein tekee loistavaa työtä Mayan roolissa. Jessie ja Matty on turhakkeita. Robron vs Vanity on oma tarinansa, ei siitä sen enempää.

        Emmerdalen eilinen NTA voitto oli pieni yllätys minulle. Ja vielä ilmeisesti 3.kerta peräkanaa? Toisaalta hieno juttu, koska Emmerdale on suosikkisaippuani, toisaalta olisin pienesti ehkä toivonut että voitto olisi mennyt joko Hollyoaksille (joka todella tsempannut ja nostanut tasoaan kovasti) tai Corrielle (McLeod on ainakin näin aluksi tehnyt siellä parempaa duunia kuin Emmerdalessa. Ehkä oppinut virheistään? tai toisaalta Corrie on sellainen brittiläisen television kruuninjalokivi että tuottajia pidetään paljon tiukemmassa kuosissa siellä kuin muissa sarjoissa).

        Tulokkaan palkinnon olisin itse suonut Hollyoaksin Aedan Duckworthille joka teki upeaa työtä jalkapalloilijana jota valmentaja käyttää hyväkseen. En muista että olisin koskaan ollut niin vaikuttunut nuoren näyttelijän taidoista. Mutta täytyy myöntää että James Moorekin on tehnyt hyvää työtä ja se kun hänet kannettiin vauhdikkaasti reppuselässä lavalle palkintoaan noutamaan oli ainutlaatuista katseltavaa.

        Danny Dyerin voitto herätti jonkinlaista katkeruutta. Itse kuitenkin pidän Dyeristä hurjasti, kuinka voi olla pitämättä tyypistä joka miljoonien tv-katselijoidn edessä julistaa tämän koko Brexit sotkun aloittaneen entisen pääministerin David Cameronin olevan täysi molopää. Sillä se voittokin taisi irrota. Ja joo itsekin äänestin häntä.

        Robronin romantiikasta. Mun mielestä sillä mikä on näyttelijöiden suuntautuminen ja ajatusmaailma itse ei ole mitään merkistä, ovathan he NÄYTTELIJÖITÄ. En pidä lainkaan tästä ajatusmallista että homoja saisivat näytellä vain homot tai heteroita vain heterot vaan mielestäni aina pitäisi valita se paras näyttelijä rooliin. Mutta toinen puoliskohan robronista muutama kuukausi sitten ilmoitti lehtihaastattelussa että näyttelee paria parhaina ystävinä (romanttisen parin sijaan) joten se selittänee aika paljon. On heillä kuitenkin kemiaa ja herttaisiakin hetkiä, eilinen torkkuminen sohvalla esimerkkinä.


      • Spoileri

        Ei näyttelijöiden suuntautumisella pidä olla mitään merkitystä. Näyttelijöiden keskinäinen kemia ratkaisee miten uskottavia heidän romanttiset kohtaukset ovat. Robronin kohdalla huomaa että tietyt kohtaukset eivät ole luonnollisia heille. Tämä toki vain minun mielipiteeni.


      • Spoileri

        Emmerdale voitti tosiaan kolmannen kerran peräkkäin NTA:n mikä oli itselleni kieltämättä yllätys. Odotin Corrien voittavan. Olen iloinen James Mooren voitosta, toki mainitsemasi Aedan Duckworth olisi myös ansainnut voittaa. Itse en Danny Dyerista perusta mutta kansa on puhunut.


    • Saapuvat-lähtevät

      Saapuvat: Amy Wyatt palaa sarjaan, mutta ei entisen näyttelijän esittämä. Amya tulee jatkossa esittämään Chelsea Halfpennyn sijaan Natalie Ann Jamieson. Amyhan aikoinaan lähti Irlantiin joten arvailen tässä että Paddy ja Marlon Belfast jaksossa Amyyn törmäävät. Uusi näyttelijä on kauniin näköinen punapää, vähän Sansa Starkin näköinen jos joku Game of Thronesia katsoo.

      Dean Andrews on myös uusi tulija. Hänen roolihahmostaan ei tietoa, mutta ilmeisesti uusi vihamies Cainille? Mitä olen arvailuja nähnyt niin joiden mielestä hän voisi olla uusi Dingle joka haastaisi Cainin horjuvan aseman Dingle-klaanin päämiehenä. Joiden mielestä hän olisi "Vincent" eli Kim Taten palkkalistolla oleva torpedo. Tai mahdollisesti Amyn aviomies, joka auttaisi vaimoaan saamaan lapsen eli Kylen takaisin äidilleen väkivaltaiselta ja epävakaalta Cainilta.
      Andrews on ollut mukana aika monessa Suomessakin nähdyssä TV-sarjassa, mm. viimeinen tango Halifaxissa, Life on Mars, hiljainen todistaja, jne. niin että ulkonäön puolesta saattaa olla hyvinkin tutun näköinen mies.

      Lähtevistä ei tietoa. Toivoa vain voi että Dan ja eritoten Daz ulostettaisiin pois sarjasta mahdollisimman pian ja nopesti.

      • Spoileri

        Daz ilmeisesti poistuu sarjasta ensi viikolla. Toivottavasti Dan seuraa pian perässä. Kim Tate tulee myös takaisin. Claire King aloitti tällä viikolla kuvaukset.


      • Spoileri
        Spoileri kirjoitti:

        Daz ilmeisesti poistuu sarjasta ensi viikolla. Toivottavasti Dan seuraa pian perässä. Kim Tate tulee myös takaisin. Claire King aloitti tällä viikolla kuvaukset.

        Nyt se on varmaa Daz poistuu sarjasta ensi viikolla. Oli jo aikakin.


      • DaleEmmer
        Spoileri kirjoitti:

        Nyt se on varmaa Daz poistuu sarjasta ensi viikolla. Oli jo aikakin.

        Jes! Tämä oli todella odotettu uutinen.


    • hajatelmiasarjasta

      NTA tulokas palkinnon saaneen cp vammasen James Mooren rooli kirjoitettu hyvin taitavasti ja IM oli hänet palkannut. Ei nykyiset tuottajat. Kaikkien näyttelijöiden takia oli hyvä että sarja oli taas paras. Charityn eli Emma A suoritukset ja juonet eivät palkintoja ansaitse ja toivon, että vanity tyrkytys vähenee. Ehdolla ollut Lucy P. olisi ollut ok.
      Sarjaan tulevista D.Anders vaikuttaa hyvältä ja toivottavasti hahmo liittyy Kim HF tai sitten aivan muu uusi tapaus ja hyvä juttu on että, Amyn esittäjä vaihtuu.
      Ma ja ti oli sikamainen juttu. Odotin enemmän kun Seb/Lily oli taas mukana mutta olikin kaikkea muuta häslinkiä ja näyttelijät olivat flunssaisia. Hassua miksi se porsas piti olla mukana alun perin kun oli 3 lasta Mill talossa joista Isaac oli äänekkäin.

      • Spoileri

        Emma Atkins on niitä harvoja näyttelijöitä jolta luonnistuu niin komedia kuin draama. Kaikista ei todellakaan voi sanoa samaa. Lucy Pargeter on myös hyvä. Itseäni ihmetyttää miksi vanity hiertää niin monen robron fanin pikkareita ja päinvastoin. Robron on ollut viimeiset neljä vuotta parrasvaloissa joten on luonnollista että he jäävät välillä taka-alalle. Minusta on sarjan kannalta hyvä että siinä on niin nais kuin mies pari. Kaikista ei tietysti voi eikä tarvitsekaan pitää. Danny Miller oli sairaana omien sanojensa mukaan kun ma jaksoa kuvattiin. Tiedä sitten mikä on totuus.


    • Graahami

      Onko tosi että Graham näytteli jo 1970-luvulla Emmerdale farmissa?

      • tuskin

        Enpä usko että näytteli. Graham (Andrew on näyttelijän nimi) on syntynyt 1973 ja aloitti näyttelemisen vasta 1990-luvun alussa. Ainakin internetin ihmeellinen maailma kertoo näin.


      • Graahami

        Aah, ehkä joku sekaannus, tuo hahmohan on kuin suoraan 1970-luvulta.


      • RoolitSekaisinJollain

        Graham on roolihahmo, jota näyttelee Andrew Scarborough!


    • DaleEmmer

      Daily Mailia tuossa lueskelin ja siinä oli uutinen että Zackin näyttelijä sai syyskuussa yllättäen sydänkohtauksen ja vietiin tehohoitoon sairaalaan. Sydämentahdistin ja liki puoli vuotta sairaslomaa. Selittää sen kun Zackia ei olekaan nähty sitten Kim Taten paluun. Hyvin oli pidetty tämä tieto poissa julkisuudesta. Itse jo uskoin niitä juoruja että hän olisi ratkennut uudelleen juomaan.
      Sarjaan hänen pitäisi kuitenkin jossain vaiheessa vielä palata.

    • DaleEmmer

      Charley Webb eli Deborah "kivikasvo" Dingle ilmoitti Instagrammissaan että hänellä on pulla uunissa eli lapsi no:3 tulossa. Jes! Katsojat pääsevät happo-Debbiestä eroon ainakin muutamaksi kuukaudeksi.

      Katson itse tällä hetkellä vanhoja 80/90-luvun vaihteen klassikkojaksoja ja uusia jaksoja ja täytyy rehellisesti sanoa että kun niihin vanhoihin jaksoihin vertaa niin tämä nykymeno on aika surkeaa. Eniten ärsyttää se miten nykyisen hahmojen elämänkatsomus ja luonne muutetaan kuin tuuliviiri sen mukaan miten tarina sitä vaatii, sen sijaan että kirjoittaisiin draamaa hahmojen luonteen ympärille.

      Dazille tilattiin vihdoin taksi joka vei hänet pois kylästä. Sääli ettei vienyt Ameliaa mukanaan vaikka hetken jo siltä näytti. Vaikka näyttelijä olisi kuinka hyvä tai sympaattinen joidenkin mielestä niin joskus hahmo sarjassa ei vain toimi. Ei sitten millään tavalla tai tasolla. Ja Daz on oppikirjaesimerkki tällaisesta hahmosta.

      Narkkari horo Dawnia tuputetaan kovasti katsojalla. Kovasti pitäisi häntä sääliä ja nyt kävi ilmi että hänellä on 4 vuotias Lucas poika jonka hän tietysti haluaa takaisin itselleen. Ja tietysti ohjelma on sitä mieltä että lapsen on parasta olla huume/viinakoukussa olevalla äitinsä huomassa kuin missään muualla. Huokaus. Harriet Dawnin perään kovasti katsoo ja Ryan hänen kanssaan vähän deittailee siis sillä välin kun tyttö ei ole vetämässä yliannostusta krikettimajassa tai viinaa pubissa.

      Grooming-tarinaa katson vieläkin mielenkiinnolla, joskin sekalaisin tuntein. Välillä tulee melkein likainen olo kun Jacobin ja Mayan tarinaa seuraa. Toisaalta on sellainen fiilis, että hyvä Jacob, olet pokannut todella kauniin vanhemman naisen, mutta toisaalta se miten Maya nuorta poikaa pelaa on jotenkin vastenmielistä... Tällä viikolla Jacobilla/Livillä/Gabbylläkin oli myös hyviä yhteisiä kohtauksia. Odotan mielenkiinnolla miten tämä kuvio etenee.

      Robertin ja Nicolan huijausyritys kartanon suhteen meni tietenkin pieleen ja sen seuraamukset olivat aikamoiset. Kingit menettivät kuljetusyrityksensä ja Jimmyn ja Nicolan parisuhde meni ainakin väliaikaisesti karille. Jimmyn heittäessä vaimonsa ulos heidän yhteisestä kodistaan. Graham osoitti suorastaan sadismia Nicolaa kohtaan kiristäessään tätä. Ja varsinkin Megan muuttui tämän viikona aikana vastenmieliseksi ämmäksi. Hänelle oli kirjoitettu outoja repliikkejä tyyliin "murskaa Robert ja Nicola" niinkuin se tuottaisi mielihyvää naiselle. Lyhyesti Megan on muutettu nartuksi, jonka motivaatiota tuhota naapureidensa elämä en oikein ymmärtänyt. Kai tässä nyt sitten pelataan sitten sitä että kun Kim Tate tulee takaisin niin Megan ja Kim tulevat ottamaan yhteen Kartanosta/Grahamista. Mutta Megan on tällä hetkellä todella vastenmielinen tapaus ja tämä muutos tapahtui tosiaan vain parin päivän kuluessa ilman mitään syytä/selitystä.

      Toinen vastenmielinen tapaus on Aaron. Dingle on kuin vauvankipeä nalkuttava ämmä joka tuntuu vihaavan aviomiestään. Muutama kuukausi sitten hän lupasi valoissaan rakastaa ja tukea miestään, mutta nyt vain lähinnä potkii jo henkisesti maassa makaavaa aviomiestään kun Robertilla ei olekaan rahaa ostaa Aaronille vauvaa Amerikasta ja siitä Aaron vain nalkuttaa ja nalkuttaa. Ei sentään ole vielä itkenyt yhtään, mutta se on varmaan vain ajan kysymys. Aaron on tällä hetkellä kuin miespuolinen Debbie.

      • HuonokäsikirjoitusOLI

        Torstain käsis oli I.Cameronin ja perjantain 1.2 huonon jakson käsikirjoittaja vanha mies Bill Lyons jo Farmiajoilta mutta joka ei tunne Robronia. Ei ollut jatkuvuutta Aaron ja Robert kohtaus oli outo ja forumilla Lyonsia pidetään huonoimpana kirjoittajana.
        Nicolen ja Robertin HF juoni oli typerä alusta alkaen. Baby stepsia on luvattu kuitenkin tälle vuodelle. Sarja käsittelee työ,raha ja omistus asioita ärsyttävästi. Robertilla oli ainakin 500.000 £ rahaa ja 50% HJ keväällä 2016. Ja nyt kaikki on otettu pois. Täytyy nyt odottaa saako miehet HJ takaisin. Laiska typerys Jimmy puhuu HJ omanaan vaikka Robertin osakkuus on tuonut tuloja ja menestysä ennemmän yhtiöön aina Joen katalaan temppuun huhtikuun alussa 2018.


      • DaleEmmer
        HuonokäsikirjoitusOLI kirjoitti:

        Torstain käsis oli I.Cameronin ja perjantain 1.2 huonon jakson käsikirjoittaja vanha mies Bill Lyons jo Farmiajoilta mutta joka ei tunne Robronia. Ei ollut jatkuvuutta Aaron ja Robert kohtaus oli outo ja forumilla Lyonsia pidetään huonoimpana kirjoittajana.
        Nicolen ja Robertin HF juoni oli typerä alusta alkaen. Baby stepsia on luvattu kuitenkin tälle vuodelle. Sarja käsittelee työ,raha ja omistus asioita ärsyttävästi. Robertilla oli ainakin 500.000 £ rahaa ja 50% HJ keväällä 2016. Ja nyt kaikki on otettu pois. Täytyy nyt odottaa saako miehet HJ takaisin. Laiska typerys Jimmy puhuu HJ omanaan vaikka Robertin osakkuus on tuonut tuloja ja menestysä ennemmän yhtiöön aina Joen katalaan temppuun huhtikuun alussa 2018.

        Käsikirjoittaminen on kyllä aikamoista hommaa. Itsellänikin omat suosikit ja inhokit heistä ovat. Jos jakson on kirjoittanut Isobel Cameron, Paul Roundell, Maxine Alderton tai Samantha Doland De Vaux niin silloin on yleensä hyvä jakso tiedossa, muista ei sitten aina tiedä ja tämä tosiaan nähtiin perjantaina. Mutta en silti lähtisi käsikirjoittajia liikaa haukkumaan tai syyllistämään, loppupelissä vastuu sarjan tilasta on kuitenkin tuottajilla ja tämä nykyinen kolmen sopankeittäjän systeemi ei selvästikään toimi. Outoa jatkuvuutta (siis sen jatkuvuuden puutetta) ja oudosti leikattuja jaksoja niin että katsoja tippuu kärryiltä, että mitäs tässä oikein nyt tapahtuikaan on ollut viime aikoina aivan liian paljon.


    • plotplotplot

      Käsikirjoittaja saa tietysti tuottajalta ohjeet mitä jakson tulee sisältää ja hän hyväksyy valmiin kirjoituksen. Juonen takia ei hahmolla ole aina jatkuvuutta, ei käyttäydy siten kuin on jo aikaisemmin näytetty tai tyhmennetään esim. Robert ei tajunnut epäillä Lachalanin tekoja, Aaronkin vähätteli asioita viime kesänä tai palataan johonkin aikaisempaan käyttäytymiseen vaikka hahmo olisi muuttunut,kehittynyt esim. joidenkin mielestä Aaronin kiukuttelu 1.2. jakson lopussa. Nicola ja Robert tehtiin tyhmiksi Grahamin suhteen ja petos yrityksen päätarkoitus oli tuoda Kingit ja Kim Tate riitoihin. Viime viikolla tuli esiin, että eräs naisnäyttelijä on ollut ED kuvauksissa surrogaatti asioissa.

    • DaleEmmer

      Ettei tämä ketju mene pelkäksi valittamiseksi ja arvosteluksi niin täytyy sanoa että eilinen (4/2/19) oli todella hyvä. Ehdottomasti tähän asti tämän vuoden paras Emmerdale-jakso. Vaikka jaksossa itsessään ei tapahtunut mitään kauhean erikoista niin oli kiva katsoa kun kaikki hahmot käyttäytyivät oikean luonteensa mukaisesti, sanailivat keskenään hauskasti ja tarinan juoni kulki koko ajan luontevasti eteenpäin ilman turhaa kikkailua.

      Mayasta on kehittäytymässä täysiverinen viettelijätär. Sellaiset pienet yksityiskohdat miten hän riisui hanskansa Davidin kaupassa tai söi eväsomenaansa ollessaan mustasukkainen Liville olivat oudolla tavalla kuumaa katsottavaa. Hirmuisen taitava näyttelijär ja niin kauniskin vielä.

      Laurelin ja Nicolan ystävyys muistettiin pitkästä aikaa. Ja pidin siitä että juuri Laurel antoi Nicolan kuulla rakentavalla tavalla kunniansa siitä että tämä yritti huijata viinanmenevää Grahamia.

      Jimmyn ja Robertin sanailu työmaakopissa oli äärimmäisen hyvin kirjoitettu kohtaus. Jälleen kerran tuli todistettua että hyvään televisioon ei tarvita mitään ylimääräistä, riittää kun on kaksi hyvää näyttelijää/hahmoa ja hyvin kirjoitettuja roolisanoja. Robert muisteli isäänsäkin lauseen verran ja tällä kertaa Jack mainittiin jopa hyvässä valossa! Omasta mielestäni saippuasarjat kirjoittavat hahmoilleen hyvin harvoin hyviä ystävyys-suhteita ja siksi nautinkin Robertin ja Jimmyn vähän oudosta ystävyydestä todella paljon. Bonuksena vielä uusi sana englanninkielen sanavarastoon "catastrophizing" jota en ollut kuullut käytettävän. Nämä kaksi osaavat hienovaraisen komedian todella hyvin, toivottavasti jatkossa nähdään lisää kohtauksia näiden kahden välillä.

      Rishin naisystävä Manpreet muutti asumaan Sharmojen luokse. Ja tuttuun saippuasarjojen tapaan hänellä on salaisuus kun muuttolaatikoiden joukossa oli laatikko, johon kukaan muu ei saanut koskea...

      Dawnin tarina jatkui. Ja koska päätin että en valita tänään niin sanon vain että näyttelijär on todella kaunis ja hyvä näyttelemään ja sen enempää en kommentoi.

      Mutta niinkuin sanottu tähän asti vuoden 2019 ehdottomasti paras jakso. Toivottavasti vastaavia tulisi tänä vuonna edes pari lisää vaikka tiedänkin että Kate Brooksin plus kumppaneiden aikana se voi olla liikaa vaadittu.

      • plotplotplot

        4.2. jaksossa nähtiin 1x Ednan entisen talon uusi sisustus, joka on hyvin viihtyisä. Harriet asuu asunnossa vuokralla ja nyt myös Dawn. Asunnon omistaa Ednan joku sukulainen.
        Jakso oli hauska,sujuva ei turhia fillereitä. Kingin reippaat lapset pääsivät esille. Robertilla oli myös kaupassa hyvät repliikit.


      • DaleEmmer
        plotplotplot kirjoitti:

        4.2. jaksossa nähtiin 1x Ednan entisen talon uusi sisustus, joka on hyvin viihtyisä. Harriet asuu asunnossa vuokralla ja nyt myös Dawn. Asunnon omistaa Ednan joku sukulainen.
        Jakso oli hauska,sujuva ei turhia fillereitä. Kingin reippaat lapset pääsivät esille. Robertilla oli myös kaupassa hyvät repliikit.

        Elinen eli 5.2 jaksokin oli aika hyvä. Kaksi hyvää Emmerdale-jaksoa putkeen, aikamoista! Jimmy muistutti hetken sitä vanhaa liikemies Jimmyä ajoilta jolloin hänen isä-ukkonsa ja veljensä olivat vielä elossa, eli toisin sanoen kasvatti vähän selkärankaa eikä antanut heti Nicolalle anteeksi. Kingit ovat perheyksikkönä suosikkini Emmerdalessa ja toivon ja uskon että he palaavat yhteen, mutta en halua sen käyvän liian helposti.

        Manpreetin salaisuudeksi paljastui se että hän rakastaa ostoksilla käyntiä ja kuluttaa luottokorttejaan kovaa vauhtia loppuun.

        Jakson hienoimpia kohtia oli kun koko kylän vihaama Nicola oli vähän siipi maassa Villapakassa ja odotti että Robertkin haukkuisi hänet maanrakoon niinkuin kaikki muut ovat tehneet, mutta sen sijaan mies pitikin hänellä hauskan kannustuspuheen, jossa osoitti aikamoisen harvinaista itsekritiikkia itseänsäkin kohtaan. Kiva nähdä hahmon välillä myös kasvavan ja kehittyvän hyvään suuntaan sarjassa. Jotenkin tuli jakson jälkeen sellainen olo, että Robert vähän ihailee Kingien perhettä ja haluaisi että joskus hänenkin parisuhteensa/perheensä olisi yhtä vahva/samanlainen kuin Nicolan ja Jimmyn ja heidän hauskojen lastensa on.

        Livillä ja Jacobilla oli pitkä kohtaus ja keskustelu Livin seksuaalisesta suuntautumisesta.
        Vähän luentomainen kohtaus, mutta samalla Liv ja Jacob olivat aika herttaisia haliessaan sohvalla. Tämän kohtauksen Aaron sitten keskeytti rynnätessään Mayan vinkin perusteella Myllyyn sisälle ja olisi varmaan hakannut Jacobin sairaala kuntoon elleivät Robert ja Liv olisi sitä onnistuneet estämään. Tässä kohtauksessa tuli Robertin ja Aaronin kovin erilainen tapa toimia vanhempana/huoltajana aika selvästi esille.


    • DaleEmmer

      Eilinen Emmerdalen (englannin tahdissa 13.2) jakso veti aika sanattomaksi. Täysi pohjanoteeraus. Surkein koskaan näkemäni jakso. Täyttä katsojien älykkyyttä aliarviovaa p***skaa alusta loppuun.
      Nämä kolme ruorissa olevaa naista tuhoavat hyvää TV-sarjaa, toivottavasti ITV tajuaa antaa heille potkut ja pian!

      • plotplot

        Eilisessä pe 15.2 jaksossa Nicola toimi vuokralais häätöjä ja Grahamia vastaan. Graham kutsui poliisin ja Nicola pidätettiin ja tunnusti samalla HF petokset ulkona kaikkien kuullen. Ei siitä mitään seuraa koska myös G ja Kiminkin tekemiset paljastuisivat.
        Rasittava Jessie poikineen ei oikein sovi ED sarjaan eikä minun mielestäni Vicin poikaystäväksi ainakaan.


      • DaleEmmer
        plotplot kirjoitti:

        Eilisessä pe 15.2 jaksossa Nicola toimi vuokralais häätöjä ja Grahamia vastaan. Graham kutsui poliisin ja Nicola pidätettiin ja tunnusti samalla HF petokset ulkona kaikkien kuullen. Ei siitä mitään seuraa koska myös G ja Kiminkin tekemiset paljastuisivat.
        Rasittava Jessie poikineen ei oikein sovi ED sarjaan eikä minun mielestäni Vicin poikaystäväksi ainakaan.

        Kovasti yrittävät tuputtaa Jessieta poikineen katsojille pakkopullan tavoin. On lehti ja TV-haastattelua, mutta ei vain kiinnosta. Hahmot ovat niin uusia ja juurettomia, ettei heihin ole muodostanut mitään tunnesidettä tai syvempää mielipidettä. Ärsyttävää lähinnä varsinkin kun vanhemmat ja kiinnostavammat hahmot työnnetään syrjään heidän tieltään. No Ellis korkeintaan on vähän lupaava hahmona, mutta Jessie varsinkin niin turha tapaus kuin olla ja voi. Koko hänen aikanansa sarjassa olen ollut kiinnostunut tai pitänyt hänestä tasan kaksi kertaa. Molemmat liittyvät siihen että hän on avoimesti uskonnollinen kristitty, mikä on mielestäni mielenkiintoista nykytelevisiossa. Ja samaa mieltä kumpikaan pojista ei sovi Vicin poikaystäväksi (tosin en ole varma kuka sarjan nykymiehistä hänelle oikein sopisi. Pete? Mutta hän on jo hirmuisen hyvä Rhonan kanssa) Tosin olen nähnyt muutamankin fanin veikkailevan, vai olisiko parempi sanoa toivovan, Billyä Aaronin seuraavaksi petikumppaniksi.


    • yksimeistämonista

      Onneksi tuo kaikki on vain yks onneton tv-sarja.
      Minä en ole pitkiin aikoihin jaksanu kattoa,mutta siitä huolimatta,olen aina joskus käyny tässä ketjussa kurkkaamassa.

      Taitaa olla tämäki loppuun kaluttu :o

      • Tervemenoa

        ja hyvää jatkoa!


      • akeuurfjjwjawLx

        Ei täällä tarvitse käydä ilmoittamassa ettei seuraa Ed sarjaa.


    • DaleEmmer

      Joskus pienen kylän uskollisuus naapureitaan kohtaan vähän mietityttää. Otetaan tälläinen esimerkki: kylään saapuu väkivaltainen vankilakundi joka on vankilassa istuessaan oletettavasti hakannut ja kiduttanut naapuriasi ja ystävääsi tämän homouden takia. Mitä oikein teet tai miten suhtaudut uuteen tulokkaaseen? Puhun siis Billystä, Aaronista ja Tracystä. Tracy nimittäin päätti heti aloittaa firttailemaan uuden tulokkaan kanssa, kun tämä sattuu olemaan Tacyn mielestä lihaksikas hottis. Ja jos on spoilereita uskominen niin kohta deittailevat ja seksiä harrastavat. Tämä oikeastaan vain vahvistaa sitä mielikuvaa mikä minulla on Tracystä aina ollut: Emmerdalen itsekkäin ja myrkyllisin nainen, joka ajattelee vain ja ainoastaan itseään ja omaa etuaan muista ihmisistä tippaakaan välittämättä.

      Rehellisesti sanoen Billy on jäänyt minulle todella epämääräiseksi hahmoksi. Osittain ehkä koska Jessie poikineen ei kauheasti kiinnosta. Mutta varsinkin tämä Billyn ja Aaronin suhde ja se mitä vankilassa oikein tapahtui. Hakkasiko ja kiduttiko hän todella Aaronia vankilassa vai ei? Vai päättyykö tämä juoni siihen että Billy astuu kaapista ulos ja Aaron niin sanotusti halaa hänet homoksi? Joiden teorioiden mukaan Billyllä ja Aaronilla olisikin ollut väkivaltaisen suhteen sijaan seksisuhde vankilassa ja siksi Aaron panikoi niin paljon Billyn kylään muuttamista kun pelkää pettämisen paljastumisen Robertille. Sarja varmaan aika tarkoituksella kirjoittaa tätä kaikkea suhteellisen epämääräisesti ja samalla tekee Billystä väärinymmärrettyä pyhimystä väkivaltaisen homojen hakkaajan sijaan.

      "The Drayman" Leon palasi kylään ainakin yhden jakson ajaksi. Täytyy sanoa, että Emmerdale on aika hyvä palkkaamaan sivuosien esittäjäksi suhteellisen hyvännäköisiä näyttelijöitä! Selvisi että oli Dawnin vanhoja asiakkaita. Hänen käypä hintansakin selvisi: 20 puntaa, mutta koska Leon oli hyvällä tuulella oli valmis maksamaan pikahommista takapihalla 25. Dawn sitten jakson lopussa loukkaantui verisesti kehitysvammaiselle Ryanille kun tämä tarjosi tytölle seksihommista vain kympin seteliä.

      Joo'o. Mihin tämä sarja on oikeasti menossa?

    • DaleEmmer

      Pete veti päiväkännit jätkäporukalla pubissa. Cainin piti korjata traktorin jarrut, mutta koska Cain on Cain niin eipä korjannut. Mattyn piti kertoa Petelle ettei traktoria saa käyttää, mutta koska Matty on ilmeisesti ärsyttävän lisäksi idiootti hän ei sitä tehnyt joten megadarrainen Pete ajoi traktorilla ladon seinän lävitse ja Rhona oli tietty siellä ladossa sisällä ja jäi kaatuvien heinäpaalien alle. Sairaalakeikalla sitten selvisi että Rhonalla on fibroomia(?) kohdussa ja kohdunpoisto on yksi vaihtoehto. Tämä sitten tietysti luo paineita Peten ja Rhonan suhteelle kun ajatus yhteisistä lapsista tuntuu mahdottomalta.

      Dinglet (lähinnä Sarah, Cain, Debbie ja vähemmässä määrin Charity) huusivat ja lätkivät toisiaan yhden jakson ajan niin että katsojan korviiin sattui. Kävin ihan vakavissaan miettimään, että onko Emmerdalen äänitystekniikassa jotain vikaa, sillä esim. kun hevonen ratsastaa kylän läpi sen kavioiden kopina kuulostaa myös luonnottoman äänekkäältä. KOP KOP KOP-ääni peittää kaiken dialogin.

      Lähiviikkoina luvassa Kansainvälisen naistenpäivän naisten erikoisjakso ja Pohjois-Irlannin Belfastissa kuvattu Paddy Marlon spesiaali.

      • Spoileri

        Kim tate tekee paluun14.3. Myös hänen poikansa James Tate ilmestyy jossain vaiheessa. Toivottavasti casting onnistuu paremmin hänen kohdalla kuin Joe Taten. Ned Porteousin kohdalla haukkasivat pa*kaa.
        Kerryn tytär Amy tekee myös paluun Belfastissa kuvatuissa jaksoissa.


    • DaleEmmer

      Emmerdale muutti sarjan historiaa ja uudelleenkirjoitti Jacobille uuden syntymäpäivän. Poika nimittäin vietti 16-vuotis synttäreitään 28.helmikuuta, mutta olen aika varma että ennen hänen syntymäpäivänsä on ollut joskus maaliskuun lopussa. Ilmeisesti Maya Jacob tarina on saanut niin paljon huonoa palautetta että tuottajat ovat päättäneet lopettaa sen suunniteltua aikaisemmin ja nyt kun Jacob on siis 16v, hän ja Maya voivat harrastaa seksiä ilman syytteitä...

      Jacob sai lahjaksi dronen ja katsojien iloksi näytettiin hienoa ilmakuvaa kylästä ihan uudesta kuvakulmasta.

      Amy on pitänyt joulukortin verran yhteyttä Ericiin ja Pollard antoihin Amyn puhelinmeron Kerrylle joka nyt yrittää tavoittaa tytärtään. Faith ei tästä tykkää. Eikä väkivaltainen Cain. Sosiaaliviranomaisiakin on kylässä rampannut Kylen tapauksen takia.

      Davidilla on sähköauto. Modernia.

      Graham ja Megan päätyivät taas sänkyyn. Grahamin puvun alta paljastui aikamoisen karvainen rintakehä mutta myös vähän naurettava T-paita rusketus. Näyttelijä harrastaa intohimoisesti pyöräilyä ja ilmeisesti on ollut aika aurinkoiset pyöräilylenkkikelit hänen suunnallaan. Megan vaan sitten erehtyi sanomaan että rakastaa Grahamia ja mies pelästyi sitä niin kovin että pakeni samantien paikalta.

      Robronin sijaissynnyttäjä-tarina on alkamassa. Miettivät pitäisikö lapsi laittaa alulle jenkeissä (jossa lain mukaan ostavilla vanhemmilla oikeus lapseen vaikka synnyttäjä muuttaisi mielensä) vai Englannissa, jossa halvempaa, mutta jossa synnyttäjä voi muuttaa mielensä milloin tahansa ja pitää lapsen itsellään. En pidä henk.koht. tästä tarinasta ja mielestäni siinä on monia ongelmia. 1) Aaronilla on niin julmetun pitkä rikosrekisteri ettei hän oikeassa elämässä sai koskaan ESTA-viisumia Amerikkaan vaan jäisi Heathrowin lentokentän odotushalliin. 2) Tämä tarina on muuttanut Aaronin 50-lukulaiseksi vauvakuumeiseksi epätoivoiseksi kotirouvaksi joka odottaa että hänen MIEHENSÄ hommaa rahat ja ostaa heille lapsen, ilman että Dinglen täytyy itse tehdä mitään. 3)Robron on nuori ja seksikäs miespari, eivätkö käsikirjoittajat todellakaan keksi heille mitään muuta kuin vauva-tarinoita? 4)Heillä on jo oma lapsi. Mutta missä Seb on? Tuokaa Seb takaisin ja kertokaa vaikka adoptointi tarina!

      • Jawline

        Robert ja Jimmy ovat käynnistämässä kuljetusyhtiötään uudelleen. R neuvotteli ison sopimuksen ja Robertilla oli kuljettaja,auto leasing sopimuksia varten iso rahanippu kotona jonka Aaron varasti ja eilisessä jaksossa yritti lahjoa surrogaatiksi Lucien, joka kieltäytyi ja samalla A sai kuulla ettei hänestä ole vielä isäksi. Parasta minun mielestäni olisi tuoda nyt vain Sebastian takaisin ja lykätä Aaronin oma lapsi haavetta. Chas kertoo jonkun salaisuuden Laurelille 8.3 jaksossa. On arveltu että Chas olisi raskaana. Vk12 on kuvia joissa Dinglen perhe on kokoontunut iloisissa tunnelmissa Dinglen tupaan.


      • Spoileri

        Chasin mahdollisesta raskaudesta oli viitteitä eilisessä jaksossa, sen verran ontuva oli hänen selityksensä miksi ei pysty lähtemään Belfastiin.


      • Spoileri

        Chas on raskaana. Kertovat raskaudesta muille 19.3.


      • Jawline

        Aaronin voimakas halu saada oma lapsi johtuu siitä, että Sebastian ei asu enää heidän kanssaan. Suru ja tyhjyyden tunne ja epävarmuus omasta lapsesta saa aikaan harkitsemattomia tekoja.
        Eilen nähtiin Sebin muki kaapissa ja Aaronin reaktio siihen ja Seb mainittu viime aikoina useita kertoja. Tuleeko Seb käymään vai asumaan pysyvästi?
        Chas sanoi Aaronille, että arvosta mitä sinulla on. Jos haluaa jotain tarpeeksi se tapahtuu kun vähiten odottaa. Chas puhui kuin itsestään ja Aaron saa sisaruksen loppukesästä.
        Oli jo aika Robertin,Jimmynkin saada kuljetus bisnes takaisin elämäänsä. Kilpailua ja kahnauksia tulee varmaaan Kim Taten kanssa.


      • Spoileri

        Megan yllättää Kim Taten ja Grahamin sängystä. Kim yrittää kiristää Cainin petipuuhiin kanssaan. Suunnittelee myös käyttävänsä Noahia kostaakseen Cainille. Eiköhän hänellä ole myös suunnitelma Robertin varalle.


    • Spoileri

      Marlon ja Jessie lähtivät eilen häämatkalle Belfastiin. Paddy änkesi mukaan kuten myös Kerry. Paddy haluaa tavata oikean isänsä Bear Wolfin ja Kerry tyttärensä Amyn. Robronin sijaisäiti kuviot ei itseäni voi vähempää kiinnostaa joten skippasin ne kohdat.
      Maya ja Jacob viettivät maanantaina yhteisen yön hotellissa. Tämä kyseinen storyline on erittäin tärkeä vaikka sitä onkin vastenmielistä katsoa. Hienoa että Emmerdale kertoo tämän tarinan mikä tapahtuu valitettavan monelle.
      Huomenna on luvassa erikoisjakso kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi. Jakso on puhtaasti naisten käsialaa.

    • DaleEmmer

      Vauvakiimainen Aaron tosiaan varasti Robertin ja Jimmyn uuden kuljetusfirman kuskien palkkarahat jotta saisi ostettua itselleen sijaissynnyttäjän. Todennäköisesti pohjanoteeraus mitä tulee Aaronin hahmoon. Olisi kiva jos sarja selittäisi vähän enemmän taustoja tälle käytökselle, mikä saa Aaronin hormonit hyrräämään tähän tahtiin? Kuvitteleeko hän että vauvalla sitouttaisi Robertin lopullisesti itseensä vai mikä tässä on oikein taustalla?

      Maya on todellinen viettelijär. Salasuhde miesystävänsä poikaan. Vai pitäisikö sanoa että Jacobilla on salasuhde potentiaaliseen äitipuoleensa isänsä selän takana. Tässä tarinassa on sellainen iso harmaan moraalin alue, että en voi suoraan sanoa Jacobin olevan täysin viaton uhri (vaikka uhri hän toki on) sillä hän myös käyttäytyy todella törkeästi kasvatti-isäänsä kohtaan ja nuoren sällin hormonit hyrräävät kauniin Mayan kanssa. Tämä on totisesti vaikeasti katsottavaa tarinaa, mutta samalla hyvin mielenkiintoista, joskin likaista seurattavaa.

      Naistenpäivän jakso on jo ehditty ennakkoon haukkua täysin maanrakoon useissa Brittien iltapäivälehdissä että "hyvää huomenta Britannia" aamu-TV:ssä. Todella jännä ilmiö, sillä että en olen koskaan ennen nähnyt saman ITV-kanavan ohjelmassa kritisoitavan niin jyrkkään sävyyn oman kanavan muita ohjelmia. Piers Morganin suulla kuitenkin julistettiin perjantain tulevan jakson olevan täysin katsojien älykkyyttä aliarvioivaa holhoavaa kuraa. Huomasin yllättäen olevani Piersin kanssa samaa mieltä, tasa-arvon kannattajana tuollaiset pelkästään naisjaksot ovat turhaa kikkailua joka vain saa ison joukon katsojia vain ärsyyntymään. Muutenkin Kate Brooksin mukanaan tuoma avoin miesviha on vastenmielistä. Enkä pidä siitä että hän haluaa selvästi muuttaa Emmerdalen pelkästään tiedostaville naisille tarkoitetuksi ohjelmaksi. Oikein hyvä että häntä kritisoidaan vihdoin Englannissakin ääneen ja tosiaan vielä oman kanavan vaikutusvaltaisessa ohjelmassa.

      Belfastin jaksoa odotan lähinnä koska kiva nähdä missä paikoissa ja kuinka paljon ulkona ovat siellä sarjaa kuvanneet. Pääseekö Jessie Titanic-museoon vai ei? Vähän kyllä mietitytti että budjettia haaskaavat, mutta parhaassa tapauksessa jakso(t) voi olla ihan hauska. Vaikka Paddyn karhususi-isä tarina muuten onkin vuosisadan pohjanoteeraus.

      Englanninkielisillä keskustelupalstoilla on viime aikoina puhuttu Aaronin näyttelijälle kertyneistä pelikiloista. Vähän ihmettelin kun en ole niitä itse niin huomannut. Kyllähän Millerin biletys/ryyppäysputket naamassa vähän pöhömpinä punaisina poskina ovat aina näkyneet mutta ei hänessä muuten suurempaa muutosta ole ollut, mutta asiaa vähän ilkeäänkin sävyyn kommentoivat brittikatsojat selvästi toista mieltä.

      • DaleEmmer

        Ai joo. Viikon suurin yllätys oli että sijaissynnyttäjä Lucie ja hänen PR-miehensä Jeremy olivatkin rehellisiä tyyppejä. Olin ihan varma että heillä olisi ollut jokin huijaus menossa ja että olisivat häipyneet rahojen kera, mutta ei päinvastoin hyvin suoraselkäisiä tapauksia ja pidin siitä kuinka Jeremy lateli totuuksia Aaronille hänen käytöksensä suhteen. Kiva kun sarja välillä onnistuu yllättämään


    • DaleEmmer

      Belfastissa kuvattu jakso oli ihan OK. Olisiko mahdollista että Pohjois-Irlannin matkailutoimisto toimi sen sponsorina, sillä niin paljon ja pitkään kaupungin maisemia ja tärkeimpiä paikkoja kuvattiin. Kerry ja Jessie kävelivät sen kaduilla ja kävivät parikin hyvää keskustelua. Marlon ja Padsteri taas jahtasivat Paddyn isää naurettavassa vapaa-painiottelussa. Mietin että Paddyn isä olisi jopa saattanut olla ihan hyvä hahmo jos hänestä ei olisi tehty yliampuvaa kulahtaneeseen karhuntaljaan pukeutuvaa entistä vapaapainitähteä. Amykin löytyi. Ja tietysti ensimmäisessä kohtauksessa jossa hän esiintyy nainen potkaisee tuntematonta miestä kadulla haaruksiin. Tämä on tietysti vain Kate Brooksin mielikuva vahvasta ja voimaantuneesta naisesta jollaisena Amy halutaan nyt esitellä. Emmerdale käyttää miehiin kohdistuvaa väkivaltaa huumorikeinona muutenkin nykyisin niin usein ettei kai tämä mitään uutta. Mutta Amy on nyt palannut takaisin ja haluaa Kylen huoltajuuden itselleen. Onnea siihen yritykseen!

      Naistenpäivän "vain naisille" jakso oli juuri sellainen kuin sen pelkäsinkin olevan: saarnaava ja tylsä. Tuntui että koko jaksosta oli imetty kaikki hauskuus pois, joka tuntui vähän käsittämättömältä kun kyseessä piti olla "naisia voimaannuttava juhla". Laurelin ja Chasin keskustelivat hautausmaalla. Chas on taas paksuna. Rhonan ja Dianan keskustelu teekupin äärellä oli kiva, koska nämä hahmot harvemmin ovat toistensa kanssa tekemisissä. Pidin myös Amyn ja Kerryn yhteisistä kohtauksista ja että Victoria sai ystävänsä takaisin. Vicillä ei ole kylässä oikein ollut ikäistään naispuolista ystävää, mutta Amyn saapuminen korjaa sen seikan.
      Jakson keinotekoinen saarnaavuus kuitenkin oikein korostui pubi-kohtauksissa. Alkuilta, eikä yhtäkään äijää kaljalla! Niin epäuskottavaa kuin olla ja voi.

      Itse viihdytin itseäni katsoessani jaksoa koittamalla bongata edes yhden miehen (en huomannut, ei edes taustalla, ainostaan Kylen kuva vilahti nopeasti kännykän näytöllä) ja miettimällä voisiko Matty esiintyä teknisesti tässä jaksossa vai ei?

      Mutta jakson suurin anti oli tämä: Lisa Dingle on kuolemankielissä ja hän haluaa Charityn kirjoittavan ja pitävän muistopuheen hänen hautajaisissaan. Lisalla on jotain vakavasti vialla sydämessä. Siihen kertyy liikaa proteiinia(?) ja hänen pumppunsa pettää lopullisesti pian. Mietin että liittyykö tämä siihen kun Liv yritti tappaa niillä eläinlääkärin tropeilla jokin aika sitten, että olisiko tämä nyt sen jälkiseuraamuksia? Lisa Dingle on ollut sarjassa liki 20v ja nyt hänet sitten tapetaan pois. Vaikka itse olen ollut jo pitkään sitä mieltä että sarjassa on puolet liikaa Dinglejä niin Lisa on itseasiassa yksi harvoista Dingleistä joista pidän ja hänet he nyt sitten menevät poistamaan sarjasta. Onko kyseessä näyttelijän toive vai onko hän oikeassa elämässä niin huonossa kunnossa ettei pysty enää työskentelemään en tiedä, mutta Lisa on ollut harvoja hahmoja joiden olisi toivonut ikääntyvän sarjassa mummoikään asti.

      • Spoileri

        Huhujen mukaan Jane Cox halusi itse poistua sarjasta terveysongelmiensa takia.
        Lisalla on sairaus nimeltä cardiac amyloidosis johon hän siis kuolee.
        Emmerdale onnistui pitämään tämän juonenkäänteen hienosti salassa, toisin kuin MacLeodin aikaan.
        Lisa ja Zak palaavat kylään muutaman viikon päästä.
        Hienoa oli nähdä Rhonan ja Dianen sekä Chasin ja Laurelin bondaavan.
        Jessiekin oli siedettävä Aprilin kanssa.


      • MaalainenkoOlen
        Spoileri kirjoitti:

        Huhujen mukaan Jane Cox halusi itse poistua sarjasta terveysongelmiensa takia.
        Lisalla on sairaus nimeltä cardiac amyloidosis johon hän siis kuolee.
        Emmerdale onnistui pitämään tämän juonenkäänteen hienosti salassa, toisin kuin MacLeodin aikaan.
        Lisa ja Zak palaavat kylään muutaman viikon päästä.
        Hienoa oli nähdä Rhonan ja Dianen sekä Chasin ja Laurelin bondaavan.
        Jessiekin oli siedettävä Aprilin kanssa.

        "Hienoa oli nähdä Rhonan ja Dianen sekä Chasin ja Laurelin bondaavan."
        Mitä tarkoittaa bondaus?


      • DaleEmmer
        MaalainenkoOlen kirjoitti:

        "Hienoa oli nähdä Rhonan ja Dianen sekä Chasin ja Laurelin bondaavan."
        Mitä tarkoittaa bondaus?

        Urbaani sanakirja kertoo bondauksesta seuraavaa: Löytää henkinen yhteys (jonkun toisen kanssa), olla samalla aaltopituudella. Tai vain viettää yhteistä hyvää aikaa jonkun kanssa. Ja naistenpäivän jakson parasta antia tosiaan olivatkin nämä naisten kahdenväliset bondaushetket, teetä ja sympatiaa hetket ja keskustelut. Jos koko jakso olisi koostunut niistä niin olisin voinut sitä kehuakin, mutta se saarnaavuus ja keinotekoisuus vain keitti ylitse. Ja Tracy. Yhtenä päivänä hän saarnaa pubissa voimanaisista pikku-Aprilille, mutta siitä menee jotenkin kaikki uskottavuus kun edellisenä päivänä hän on käyttänyt kaiken energiansa tissit kirjaimellisesti tiskillä vokotellen kahta eri veljestä yhtäaikaa.


    • Chasin.raskaudet

      Tässä juonipaljastusketjussa ei oikein selviä se, että tuleeko Chas uudelleen raskaaksi?
      Nykyisissä jaksoissahan hän on raskaana ja raskaus päättyy huonosti.
      Mutta kuka on Chasin lapsen isä, jos hän tulee uudelleen raskaaksi ja lapsi pysyy elossa?

      • nolram

        Kuulin että Marlon.


      • Paksum

        Kerrotaanhan tuolla, että "Chas on taas paksuna".


      • DaleEmmer
        Paksum kirjoitti:

        Kerrotaanhan tuolla, että "Chas on taas paksuna".

        Jep paksuna on. Iskä oletettavasti Paddy, mutta koska Chas on Dingle ja kyseessä saippuaooppera niin eihän sitä koskaan satavarmasti tiedä.


    • PetoViili
      • jaajah

        Kyllä 16v jätkä on jo ihan kikkeliskokkelis ikänen. "Miksi aikuiset pariskunnat eivät suutele tässä ohjelmassa, mutta pedofiilit ja heidän uhrinsa kuhertelevat joka jaksossa? Tämä lähettää katsojille täysin väärän viestin." .... jaa.. olen kyllä nähnyt aika monesti miten Robert ja Aaron nuoleskelevat ja aikuisia vissiin ovat, toki ällöttävää miltä näkökulmalta katsoo, voin ymmärtää tuon pointin.


    • DaleEmmer

      Amy saapui takaisin kylään. Hänen ja Ericin ensikohtaaminen pitkästä aikaa oli aidosti herttaista katsottavaa. Ja Valin hautapaasikin pitkästä aikaa nähtiin (ja kuultiin). Amy on paljon parempi hahmo kuin muistinkaan tai sitten hän on vain pakostakin aikuistunut ja kasvanut. Jotenkin tuntuu että en ole nähnyt yhtä aikuista ja kypsää käytöstä kylässä pitkään, pitkään aikaan. Yllätin itseni ihan pitämällä tästä uudesta Amystä. Faith on jo soittanut poliisit hänen peräänsä ja Cain uhkaillut sillä. (mitä kävikään sille Dinglejen kunniakoodille ettei kyttiä koskaan sotketa mihinkään tai ketään vasikoita... tyypillistä Dingle-tekopyhyyttä taas kerran) Faith varsinkin on tämän tarinan myötä muuttunut todella inhottavaksi eukoksi, toivottavasti Eric potkaisee hänet pian pihalle. Kylen huoltajuudestahan tässä nyt sitten taistellaan. Amy haluaa tutustua poikaansa ja Cain on sitä kaikin keinoin vastaan. Kylen virallinen huoltajahan on lain mukaan Zac, mutta äijä jätti lapsen taakseen jo useampi kuukausi sitten kun häipyi Skotlantiin.

      Ihana Bernice ja hurmaava tohtori Cavanaugh muuttivat yhteen Brook Cottageen.

      Rakastunut Megan oli lähdössä Eliza-tyttärensä ja Grahamin kanssa ensimmäiselle yhteiselle mökkilomalle ja Beatrix Potter-huvipuistoon kun Kim Tate saapui takaisin ja muutti suunnitelmat. Kim vapautui vankilasta, soitti Grahamin noutamaan hänet sieltä, napsautti sormiaan ja harrasti seksiä Grahamin kanssa kahdesti. Ja tämän jälkeen yhteinen perheviikonloppu Meganin kanssa ei enää onnistunutkaan vaikka Graham oli ostanut Elizalle lahjaksi uuden teddy-karhun ja kaikkea.
      Parissa jaksossa Kim on tehnyt asemansa kylässä monille selväksi sekä paljon vihollisia ja ehkä yhden uuden liittolaisen Nicolasta.

      Minulla on vähän ristiriitainen fiilis Kim Taten paluun suhteen. Näyttelijä osaa vielä hommansa, mutta ikä alkaa kieltämättä näkyä, naamaa on kiristetty sekä botoxia on laitettu ehkä vähän liikaa makuuni. Komean näköinen nainen hän yhä on kieltämättä siltikin. Mutta kun vielä katson parhaillani Classic-Emmerdale jaksoja 1990-luvun alusta joissa Tatet ovat juuri saapuneet kylään niin en oikein tunnista tätä nykyistä Rva.Tatea. Lisäksi hän on kuitenkin sellainen jota voi sanoa "klassikko hahmoksi" ja kun en luota pätkääkään näihin nykytuottajiin niin vähän pelottaa että he tuhoavat yhden kaikkien aikojen parhaista saippuahahmoista alta aikayksikön...

      Noissa vanhoissa jaksoissa hän oli jonkin verran tekemisissä Sugdenien kanssa. Kävi ratsastamassa Joe Sugdenin kanssa sunnuntaisin ja tiesi myös Jackin. Nyt minua tietysti kiinnostaa muistaako sarja tämän historian kun (aikuinen) Robert ja Kim ensimmäisen kerran tapaavat? Pikku poika Robertinhan Kim pakostakin tiesi. Kommentoidaanko heidän yhteistä historiaansa mitenkään vai sivuutetaanko koko homma?

    • Spoileri

      Tällä viikolla selviää ettei Joe Tate olekaan kuollut vaan majailee Monte Carlossa Grahamin avustuksella.
      Bear Wolf tekee paluun huhtikuun alussa.

    • plotplot

      Kim Tate palasi sarjaan viime torstaina ja tänään hän sai selville etsivän avulla, että elossa oleva Joe Tate varastaa hänen tililtään rahaa. Graham järjesti hänet ulos maasta. Kamerakuvissa oli joku muu Joen näköinen cameo mies eikä Joe hahmo palaa sarjaan. Miksi näin: Kim palasi joten Joella ei ole tulevaisuutta Kartanossa eikä kylässä. Katsojille täytyi kertoa ettei Cain tappanut Joeta ja Grahamin petollisuus Kimiä kohtaan paljastua. Grahamin jatko? Miten hänen jatkonsa olisi perusteltua kaiken jälkeen? Häipyköön tylsyys kera rangaistuksien. Haluan myös rasittavan Debbien kersoineen painuvan hiiteen kylästä lopullisesti.
      Kimillä on oma poika James tosin aika nuori 23 v. eikä rooliin ole ketään vielä valittu.

      • Spoileri

        Joe tuotiin elävien kirjoihin siksi että Debbie pystytään näin kirjoittamaan ulos sarjasta Charley Webbin äitiysloman ajaksi. Debbie kun lähtee tod.näk Joen perään.
        Joe ei ole palaamassa sarjaan, Ned Porteous on jenkeissä koittamassa onneaan.


      • DaleEmmer
        Spoileri kirjoitti:

        Joe tuotiin elävien kirjoihin siksi että Debbie pystytään näin kirjoittamaan ulos sarjasta Charley Webbin äitiysloman ajaksi. Debbie kun lähtee tod.näk Joen perään.
        Joe ei ole palaamassa sarjaan, Ned Porteous on jenkeissä koittamassa onneaan.

        Sama tulkinta itselläkin: tämä kaikki tehtiin vain siksi että Debbien tuleva (toivottavasti mahdollisimman pitkä, ellei sitten jopa toiveajatellen pysyvä!) poistuminen saadaan selitettyä edes jotenkin järkevästi. Sinänsähän se että Joe Tate on elossa on maailman pienin yllätys. Aivan liian suosittu hahmo ja näyttelijä hukattavaksi. Ned Porteous vaikuttaa tosissaan yrittävän tosissaan luoda uraa jenkeissä samalla nauttien hummaamisesta West-Hollywoodissa, mutta kiva että jättivät oven auki paluuseen jos rahat sattuvat joskus loppumaan.

        Tosin Joen palauttaminen henkiin herättää sen kysymyksen että miksi ihmeessä Graham otti hänen "kuolemansa" sitten niin vakavasti että liki joi itsensä henkihieväriin ja itkeskeli nuoren miehen perään pitkän aikaa vaikka tiesi tämän olevan koko ajan elossa ja vielä hyvinvoivana Monacossa? Käsikirjoituspöydällä on tainnut taas kerran pitkän ajan suunnitelmat muuttua ja sitten on pitänyt keksiä tällä erää tällainen hätäratkaisu pyyhkien pois edellisten kuukausien tapahtumat. Mutta ehkä näitä' ei pidä edes pohtia liian vakavasti.


      • Spoileri

        Charleyn raskaus pisti suunnitelmat uusiksi. Jännä tosiaan nähdä miten selittävät Grahamin käytöksen Joen katoamisen jälkeen.
        Tältä sopalta olisi vältytty jos Debbie olisi joutunut lusimaan Rossin happohyökkäyksen järjestämisestä.


      • plotplot

        Kim Tate on sarjassa vain tämän vuoden joten Grahamkin jää vaikka jo teki lähtöä. Kovin vähän oli eilen Dinglen juhlaa ja Robert ja Aaronia kun taas käytettiin liikaa aikaa Vanessa höpöttelyyn.
        Sarjaan tuodaan uusia hahmoja mutta ei poisteta ärsyttävimpiä. Kerronta on kovin hajanaista ja naispainoitteista. Olisin toivonut että Kerrystä, Mattystä ja Vanessasta,Tracysta,Frankista Rhonasta,Leosta jo päästäisiin eroon mutta Amy tuotiin takaisin riitelemään Kyle lapsesta niin Kerryn raakkumista saa yhä kuunnella.
        Tuottajien Robronille lupaamat pikku askeleet voivat olla Sebin joka tulee takaisin ja se olisi tärkeämpää kuin nyt lapsi surrogaatin avulla koska Chas saa lapsen syyskuussa. On huhuja ollut että Seb rooliin on haettu poikaa. Lily teki vuoden aikana vaikutuksen ja oli todella hyvä pikku näyttelijätär joka on jäänyt muistiin.


      • DaleEmmer
        plotplot kirjoitti:

        Kim Tate on sarjassa vain tämän vuoden joten Grahamkin jää vaikka jo teki lähtöä. Kovin vähän oli eilen Dinglen juhlaa ja Robert ja Aaronia kun taas käytettiin liikaa aikaa Vanessa höpöttelyyn.
        Sarjaan tuodaan uusia hahmoja mutta ei poisteta ärsyttävimpiä. Kerronta on kovin hajanaista ja naispainoitteista. Olisin toivonut että Kerrystä, Mattystä ja Vanessasta,Tracysta,Frankista Rhonasta,Leosta jo päästäisiin eroon mutta Amy tuotiin takaisin riitelemään Kyle lapsesta niin Kerryn raakkumista saa yhä kuunnella.
        Tuottajien Robronille lupaamat pikku askeleet voivat olla Sebin joka tulee takaisin ja se olisi tärkeämpää kuin nyt lapsi surrogaatin avulla koska Chas saa lapsen syyskuussa. On huhuja ollut että Seb rooliin on haettu poikaa. Lily teki vuoden aikana vaikutuksen ja oli todella hyvä pikku näyttelijätär joka on jäänyt muistiin.

        Lily Sebastianin roolissa oli todellinen pieni tähti! En ihmettelisi yhtään vaikka hänet nähtäisiin joskus jossakin toisessakin TV-sarjassa. Toivoisin että Seb palaisi mahdollisimman pian pysyvästi takaisin sarjaan ja että häntä näyttelemään olisi valittu yhtä hurmaava lapsukainen kuin Lily oli.


    • Jawline

      Tammikuun lopussa Graham pakotti Nicolan siirtämään Home James kuljetusyhtiön kaikki asiakkaat ja sen rahavarat Kartanon uudelle Home Farm Haulage yhtiölle. Home James yhtiön omistavat Robert ja Jimmy puoliksi ja ovat rakentamassa liiketoimintaansa uudelleen. Ensi viikolla on kuljetuksiin liittyvää juonia tulossa. Tärkeintä olisi saada Robertille jo menestystä köyhäksi tekemisen sijaan koska katsojille on hyvin turhauttavaa nähdä miten HF asukit tekee pahojaan. Joe ja Grahamin tekemiset ovat ollet todella typeriä. Sarjan ei kannata jatkaa Graham ja Tate suvulla enää ensi syksyn jälkeen vaan luoda kokonaan uudet HF omistajat. Joe ei tule takaisin ja eikä 23v James Taten hahmon tuominen olisi järkevää ja siitä ehkä jo luovuttu.

      • Jawline

        Ajattelin mutta jätin pois edellisesta tämän: Whitet olivat todella kiinnostavampia hahmoja juonineen ja oli parempia näyttelijöitä kuin heidän jälkeensä tulleet hämärät mumisijat kostoineen ja temppuineen. Huomasin äsken, että DS forumilla on jotkut samaa mieltä em. myös Robertin bisnes asioista.


      • DaleEmmer
        Jawline kirjoitti:

        Ajattelin mutta jätin pois edellisesta tämän: Whitet olivat todella kiinnostavampia hahmoja juonineen ja oli parempia näyttelijöitä kuin heidän jälkeensä tulleet hämärät mumisijat kostoineen ja temppuineen. Huomasin äsken, että DS forumilla on jotkut samaa mieltä em. myös Robertin bisnes asioista.

        Itsellekin pahin pelko tulevissa huolintafirmaa / liiketoimia koskevissa juonikuvioissa on se että Robert kirjoitetaan taas idiootiksi vain koska se sopii juonikuvioon. Olisi niin kiva nähdä hänet pitkästä aikaa älykkäänä, jopa häikäilemättömänä liikemiehenä, joka jopa joskus onnistuisi liiketoimissaan/juonissaan. Ja vaikka Robert puimassa ovelia juonikuvioita, jotka sitten epäonnistuvat lopussa onkin usein viihdyttävää katsottavaa niin ne ovat jo aika loppuunkaluttuja kun niitä on tässä viime aikoina nähty jo aika monta. Vaan onko se sitten liikaa vaadittu että Robert ja Jimmy onnistuisivat uudelleen käynnistämään menestyvän liikeyrityksen?


    • Spoileri

      Rishi ja Manpreet menivät Vegasissa naimisiin. Haiskahtaa siltä että kyseinen naikkonen kusettaa Rishiä pahemman kerran.
      Manpreetin tytär Aiesha palasi sarjaan eilen. Todella rasittava tapaus. Rishi, Manpreet ja Aiesha voisivat poistua samalla ovenavauksella.
      Jai ja Laurel pistävät tod.näk jossain vaiheessa hynttyyt yhteen.
      Jacob ja Maya jatkavat kutemistaan Davidin ollessa reissussa.
      Robronin ja Vanityn tupla treffit oli hupaisaa katsottavaa.

      • DaleEmmer

        Jai ja Laurel voisivat olla aika hyväkin pari. Davidista on tehty todella sokea (ja tyhmä!) naisystävänsä ja ottopoikansa suhteen suhteen. Ja spoilerit taitavat kertoa, että seuraavaksi Maya iskee kyntensä Noahiin. Robron ja Vanity juonessa mukana ollut liikemies Mike muistutti minua jollakin tapaa Alan Turnerista. Vähän sellainen niljakas versio Turnerista. Mutta Vanity ja Robron yhdessä oli toden totta enimmäkseen hauskaa katsottavaa. valitettavasti vaan Emmerdale haluaa olla nykyään viihdyttävän sijaan enimmäkseen tiedostava ja saarnaava joten Billylle oli pakko kirjoittaa rasismi-juonikuvio. Kundi oli hengaamassa lasten leikkipaikan luona ja huolisssaan oleva äiti soitti poliisit paikalle. Ja sitten huudettiin roska-Tracyn suulla rasismia, poliisit ovat rasisteja, kaikki valkoiset ovat rasisteja, yhteiskunnassa on rakenteellista rasismia... Ja taas pitäisi sääliä väkivaltaista homojen hakkaaja Billyä. Huoh, voisin elää onnellisena ilman tätä tarinaa. Laurelin kodin vieressä oleva merirosvolaiva on muutettu majatalon jatkeeksi ja se sai ensimmäiset vieraansa. Pariskunta saapui sinne seksilomalle ja Arthur ei tästä tykännyt. Pariskunnan näyttävästi tatuoitua miespuolisko oli muuten Sam Reece, joka on enkuissa ö-luokan tosi-TV julkkis. Kim Tate. Kim haluaa Cainin seksiorjakseen ja kiristää tätä sänkyynsä Joeen liittyvien tietojen avulla. Pitääkö Kim Cainia oikeasti todella vastustamattomana seksipommina vai haluaako hän vain tuhoa Moiran ja Cainin liiton ja hankkia heidän maatilan itselleen, en todellakaan tiedä, mutta vähän tuntuu että klassikkohahmo Kimin tuhoaminen on valitettavasti kovaa vauhtia käynnissä... Nyt Cain kuitenkin tietää että Joe on elossa ja kuin raivotautinen koira hän kävi Grahamin päälle. Olin odottanut näiden kahden kunnon yhteenottoa siitä lähtien kun Graham esiteltiin sarjaan ja odotin että nyt nähtäisiin oikein kunnon TAPPELU. Mikä pettymys kun he lähinnä väsyneesti vähän läpsivät toisiaan.

        Lauantaina kun oli taas tämä maailmanlaajuinen sammutetaan valot tunniksi tapahtuma niin Emmerdale julkaisi sen kunniaksi sosiaalisessa mediassaan lyhyen videopätkän, jonka lopussa julkaistiin uusi hahmo. Pubin tiskillä nimittäin tuntematon nuori mies nosti tuoppia kameralle. Näyttelijän nimi on Jurell Carter ja valokuvien liitetiedoissa hänet on joissakin yhteyksissä nimetty James Tateksi. Mutta aprillipäivän pila tai erehdys sen täytyy olla koska näyttelijä on... musta. Mutta eihän sitä Emmerdalen kanssa enää varmasti tiedä.

        British Academy Television Awards eli kavereiden kesken BAFTA julkaisi ehdokkaansa vuoden parhaiksi menneellä viikolla. Kaikki Brittien muut saippuat ovat mukana kisassa paitsi Emmerdale joka jätettiin kylmästi kokonaan kilvan ulkopuolelle. Kertoo aika karua kieltä mitä mieltä ammattilaisetkin ovat sarjan nykytilasta. Enkä voi olla heidän kanssaan muuta kuin samaa mieltä, mitä pikemminkin tuottaja Kate Brookista kumppaneineen päästään eroon sen parempi sarjalle ja sen tulevaisuudelle.


      • plotplotplot

        James Tate lapsi oli aivan vaalea sinisilmäinen kylästä lähtiessään joten iso Ei vääristelylle. Jurell Carter on mixed race ja muistuttaa kovasti Adam Thomasia joka on myös sekoitus. Vanhetessa alkaa tummia piirteitä näkyä enemmän. Mies on joku Billyn tai Ellisin tuttu, tuskin uusi päivittyneempi Adam sentään kyseessä. Max niminen mies on ensi viikon listalla, Billyyn liittyvää.
        Kaiden niminen hahmokin on tulossa.
        Tänä iltana Williksessa oli tri Liam C. kaveri komea vaalea lastenlääkäri Joel Summers,lyhyt vierailu? Kerry oli taas entistä ärsyttävämpi juopotteleva ketku. Saisi lähteä jo sarjasta samoin Dan ja Amelie. Amy kertoi Kylelle että on hänen äitinsä. Kerryä ei tarvita sarjassa,temput jo nähty.
        Graham meni kertomaan poliisi asemalle että Joe on elossa jakson lopussa joten Cainin piina ohi.


      • DaleEmmer
        plotplotplot kirjoitti:

        James Tate lapsi oli aivan vaalea sinisilmäinen kylästä lähtiessään joten iso Ei vääristelylle. Jurell Carter on mixed race ja muistuttaa kovasti Adam Thomasia joka on myös sekoitus. Vanhetessa alkaa tummia piirteitä näkyä enemmän. Mies on joku Billyn tai Ellisin tuttu, tuskin uusi päivittyneempi Adam sentään kyseessä. Max niminen mies on ensi viikon listalla, Billyyn liittyvää.
        Kaiden niminen hahmokin on tulossa.
        Tänä iltana Williksessa oli tri Liam C. kaveri komea vaalea lastenlääkäri Joel Summers,lyhyt vierailu? Kerry oli taas entistä ärsyttävämpi juopotteleva ketku. Saisi lähteä jo sarjasta samoin Dan ja Amelie. Amy kertoi Kylelle että on hänen äitinsä. Kerryä ei tarvita sarjassa,temput jo nähty.
        Graham meni kertomaan poliisi asemalle että Joe on elossa jakson lopussa joten Cainin piina ohi.

        Digital Spy julkaisi juuri kuvan "Max"sta. Kuva linkin takana. https://www.digitalspy.com/soaps/emmerdale/g26998147/emmerdale-spoiler-pictures-harriet-finch-dark-storyline/?slide=26
        Aaronin ja Billyn tuttu vankila-ajoilta. Mutta eri mies kuin Jurell Carter. Joten hänen roolihahmonsa jää vielä tässä vaiheessa arvailujen varaan. Jessien kolmas poika (onko sellaisesta ollut puhetta)? Uusi renki maatilalle/kartanon talleille? Vai olisivatko uudelleenmiehittäneet Adamin roolin? Adam Thomas-fanit eivät siitä tykkäisi...


      • Spoileri

        Maya on mestari manipuloija joka puhuu kaikki pyörryksiin. Davidilla tulee olemaan karu herätys todellisuuteen. Maya käyttää Noahin ihastusta häneen hyväkseen tietäen että Jacob tulee mustasukkaiseksi. Jacob paljastaa hänen ja Mayan touhut Noahille.
        Tracy yllättää Jacobin ja Mayan sängystä.


      • Spoileri

        Noah, Maya ja Jacob spoileri ei pidä paikkaansa, ja ilmeisesti Leyla yllättää Jacobin ja Mayan ei Tracy. Käsi pystyyn virheen merkiksi.


    • DaleEmmer

      Saapuvia uusia naamoja:

      Shila Iqbal näyttelee Manpreetin tytärtä Aiesha Jutlaa. Perusnätti nuori nainen, näyttelijäntaitoja ensivaikutelman perusteella valitettavasti tasan nolla.

      Gabriella Glaister näyttelee aluksi muutaman jakson ajan Hilaryä. Kunnallispoliitikko joka on Nicolan vastaehdokas tämän pyrkiessä valtuustoon. Kunnallispolitiikka juonikuvio pitkästä aikaa.

      Darren Swift näyttelee Harryä. Näyttelijältä molemmat jalat amputoitu. En tiedä mihin juonikuvioon tämä liittyy ja onko kyseessä vieraileva vai pitkäkestoisempi rooli. Grahamhan on armeijan miehiä, että voisiko olla hänen taistelutovereitaan Afganistanin/Irakin ajoilta?

      Séan Browne, roolihahmona Dr.Joel Summers. Yhden jakson ihme lääkärinroolissa vai pitempi, ei tietoa.

    • Otsalohko

      Tein se virheen että luin brittien keskustelupalstoja. Robron fanien valitus intiimien kohtauksien puuttumisesta otti otsalohkoon.
      Ensinnäkin näyttelijät itse monesti päättävät miten haluavat tietyt kohtaukset tehdä. Näyttelijöiden keskinäinen kemia ja viihtyvyys ratkaisee paljon.
      Robertin näyttelijä ei selvästikään ole omimmillaan intiimeissä kohtauksissa ja se näkyy myös Aaronin näyttelijästä.

      • RobronOnParastaEdssä

        Olet eksynyt väärille palstoille. Ei kannata pitää nuorten kokemattomien teinityttöjen lapsellisia tuntemuksia totuutena. Palstoilla on häiriintyneitä,trolleja,myrkyllisiä feministejä, jotka haluavat muuttaa enemmistön normaaleja moraali käsityksiä, etenkin nuorten tyttöjen. Vanessa hahmon ja lesbo näyttelijän ihailijat ovat pahimpia. Yhden ison forumin päivittäisketjussa vanhemmat ihmiset haukkuvat kaikkia heppoisin perustein. Robronia paremmin seuraavat myös miehet ymmärtävät ja tietävät asiat paremmin. Näyttelijät ovat hyviä rooleissaan.


      • Leukapusutsucks

        Jos tykkää leuka pusuista niin kai se Robron on sitten ihqu.


      • enkaipaapussailuja

        Eivät muutkaan vakiparit suutele vähän väliä sarjassa. Sarjan esitysaika on klo 19 ja saippuat ovat perhesarjoja. Eikä kukaan seuraa Robertia ja Aaronia siksi että näkisivät pussailuja jne. Kun näyttelijät osaavat näytellä niin ei tarvita paljasta pintaa ja sutinaa. Jos vain s touhut kiinnostaa niitä löytyy muualta. Eivät m/n paritkaan suutele huulet auki oikeasti. Kiinnostavuus on siinä että kummallakin on pitkä hahmo historia kylässä,suhteen alkaminen,edistyminen mikä oli muuten hienosti kirjoitettua juonta. Robronin tarina etenee.


      • Emmerdaale

        Itseä ei robron kiinnosta joten onneks on muitakin pareja joita seurata.
        Luojan kiitos Kerry ja Dan pisti lusikat jakoon. Molemmat vois poistua kokonaan ja ottaa Amelian mukaan.
        Debbie on kyllä jatkuvasti naama norsunv*tulla, koskaan ei oo hyvä. Näyttelijän äitiysloma sais jo alkaa nii pääsee Debbiestä hetkeks eroon.


      • EthänOtaSarjaaTosissaan
        Emmerdaale kirjoitti:

        Itseä ei robron kiinnosta joten onneks on muitakin pareja joita seurata.
        Luojan kiitos Kerry ja Dan pisti lusikat jakoon. Molemmat vois poistua kokonaan ja ottaa Amelian mukaan.
        Debbie on kyllä jatkuvasti naama norsunv*tulla, koskaan ei oo hyvä. Näyttelijän äitiysloma sais jo alkaa nii pääsee Debbiestä hetkeks eroon.

        "Debbie on kyllä jatkuvasti naama norsunv*tulla, koskaan ei oo hyvä"
        Kässäri ja ohjaava sanovat, että Charley Webbin pitää näytellä Debbietä, jonka naama on jatkuvasti vakava.


      • Tosikkoo

        Eilen tuli kirjottajalle ja ohjaajalle aivopieru kun Debbie hymyili. Charleylle kun antaa kunnon matskua niin osaa hommansa kuten eilen nähtiin.


      • DaleEmmer

        @Otsalohko "Robertin näyttelijä ei selvästikään ole omimmillaan intiimeissä kohtauksissa" Ei muuten pidä tämä väite paikkaansa. Yksi sarjan parhaimmista ja osaamisen puolesta monipuolisimmista näyttelijöistä. Osallistunut myös Pride-kulkueeseen straight ally-muodossa, joten hölmöt puheet homofobiasta voi lopettaa ennenkuin niitä edes aloittaa. Lisäksi voin kertoa että kyllä se on Robron-parista ihan se toinen näyttelijä joka on kertonut ääneen näyttelevänsä suhdettaan niin että kyseessä on "parhaat ystävykset (romanttisen parin) sijaan".
        ChinKisseseistä puhuvat trollit voivat painua puolestani takaisin sillan alle tai KB-alttareidensa ääreen.


      • Otsalohko

        Mielipiteet on kun persreiät jokaisella on omansa. Sanoin omani ja piste.


    • DaleEmmer

      Viikon Emmerdale antia. Graham tietää jotakin James Taten olinpaikasta. Poika opiskelee eläinlääketiedettä. Jostain kumman syystä Kim viittaa häneen "Jamiena". Jean Tatesta ei puhetta laisinkaan. Nicola pyrkii kunnanvaltuustoon. Alun perusteella tästä ei ole luvassa järin jännittävää juonikuviota. Dan ja Kerry laittoivat tosiaan suhteen katkolle, mutta Amelian takia päättivätkin pitää kulisseja yllä. Paddyn biologinen isä BearWolfKarhuSusi saapui kylään näyttävästi vanhalla moottoripyörällä. Myös Debbie palasi kylään, sai tietää että Joe on elossa, mutta että jätkää ei ole kiinnostanut ilmoittaa sitä hänelle. Läimäytti Kim Tatea kylänraitilla. Sen päälle sitten pientä tyypillistä uhritumista Dinglejen suunnalta taas kerran. Perjantain jakson lopussa tuntematon henkilö hyökkäsi Harrietin kimppuun ja vei hänen laukkunsa. Tästä alkaa ilmeisesti "Harrietin piinaaja"-tarinakuvio. Viikon parasta antia olivat hetket joissa oli isompi porukka kyläläisiä yhdessä: muistopuutarhan rakentaminen ja jalkapallon pelaaminen kyläraitilla. Olkoonkin että futismatsi oli vain siksi että Paddy ja Chas huomaisivat BearWolfKarhuSuden olevan valehtelija. Ja kun näin tapahtui niin siitä seurasi BearWolfKarhuSuden lähettäminen matkoihinsa jakson lopussa. Toivoa sopii että se oli viimeinen kerta kun kuulemme hänestä.

    • Spoileri

      Big night out jaksoissa Jacob ja Maya jää rysän päältä kiinni. Victoria raiskataan ja jotakin puukotetaan.

      • Spoileri

        James Tate palaa sarjaan myöhemmin tässä kuussa. Häntä näyttelee Alexander Lincoln.


      • DaleEmmer

        Se mistä olen Emmerdale eniten kritisoinut viimeisen puolen vuoden aikana on että siinä on aivan liikaa väkivaltaa ja synkkiä juonikuvioita samalla kun tasapainottava huumori on unohdettu liki kokonaan. Ja nyt sitten tämä superväkivaltainen yökerho-ilta tulossa. Ei hyvä. No ei tietysti pitäisi tuomita ennakolta ennenkuin itse jaksot näkee, mutta seksuaalista väkivaltaahan sarjassa on ollut viime aikoina jo aika paljon. Sen lisäksi Vanessaahan puukotettiin vasta vuodenvaihteessa (ok, hän toipui siitä puolessatoista päivässä, mutta silti) niin tämä kaikki tuntuu vanhan toistolta, eivätkö sarjan tekivät voisi keksiä jotakin uutta ja omaperäistä vanhojen ideoiden kierrättämisen ja kopioimisen sijaan? Ja välillä jotain aidosti hauskaa, viihdyttävää ja koskettavaa ainaisten synkkien tarinoiden sijaan.

        Joutuukohan Maya väkivallan kohteeksi kun jää kiinni? Tracyhan on suhteellisen väkivaltainen hahmo ja toisaalta Leylan voisi myös nähdä puolustavan Jacobia. Puukotuksen uhrina olisi aika helppo nähdä joko Ellis tai Billy. Vai olisiko se sitten liian stereotyyppista? Victoria on yksi lempihahmoistani, joten olen kaikkea muuta kuin ole iloinen että hän joutuu seksuaalisen väkivallan kohteeksi. Juonikuvion sivuhahmojen reaktioita tähän myös mietin. Isoveli Robert on suhteessa miehen kanssa joka on raiskattu lapsena, Aaroniinhan siis periaatteessa kulminoituu sekä Jacobin grooming että Victorian raiskaus, huomioidaanko sitä sarjassa mitenkään? Entä miten rakentavasti Sugdenit, siis Diana ja Robert osaavat olla Victorian tukena tapahtuman jälkeen?


      • DaleEmmer
        Spoileri kirjoitti:

        James Tate palaa sarjaan myöhemmin tässä kuussa. Häntä näyttelee Alexander Lincoln.

        Pitikin tehdä samantien kuvahaku, että minkänäköinen tapaus tämä Alexander Lincoln oikein on. Ulkonäön puolesta ei mitään valittamista. Tuli jotenkin Max King heti mieleen. Vähän samaa näköä, molemmat eläinlääkäreitä ja molemmilla vähän paha tai ilkeä vanhempi.


      • Spoileri
        DaleEmmer kirjoitti:

        Se mistä olen Emmerdale eniten kritisoinut viimeisen puolen vuoden aikana on että siinä on aivan liikaa väkivaltaa ja synkkiä juonikuvioita samalla kun tasapainottava huumori on unohdettu liki kokonaan. Ja nyt sitten tämä superväkivaltainen yökerho-ilta tulossa. Ei hyvä. No ei tietysti pitäisi tuomita ennakolta ennenkuin itse jaksot näkee, mutta seksuaalista väkivaltaahan sarjassa on ollut viime aikoina jo aika paljon. Sen lisäksi Vanessaahan puukotettiin vasta vuodenvaihteessa (ok, hän toipui siitä puolessatoista päivässä, mutta silti) niin tämä kaikki tuntuu vanhan toistolta, eivätkö sarjan tekivät voisi keksiä jotakin uutta ja omaperäistä vanhojen ideoiden kierrättämisen ja kopioimisen sijaan? Ja välillä jotain aidosti hauskaa, viihdyttävää ja koskettavaa ainaisten synkkien tarinoiden sijaan.

        Joutuukohan Maya väkivallan kohteeksi kun jää kiinni? Tracyhan on suhteellisen väkivaltainen hahmo ja toisaalta Leylan voisi myös nähdä puolustavan Jacobia. Puukotuksen uhrina olisi aika helppo nähdä joko Ellis tai Billy. Vai olisiko se sitten liian stereotyyppista? Victoria on yksi lempihahmoistani, joten olen kaikkea muuta kuin ole iloinen että hän joutuu seksuaalisen väkivallan kohteeksi. Juonikuvion sivuhahmojen reaktioita tähän myös mietin. Isoveli Robert on suhteessa miehen kanssa joka on raiskattu lapsena, Aaroniinhan siis periaatteessa kulminoituu sekä Jacobin grooming että Victorian raiskaus, huomioidaanko sitä sarjassa mitenkään? Entä miten rakentavasti Sugdenit, siis Diana ja Robert osaavat olla Victorian tukena tapahtuman jälkeen?

        En usko että Mayaa puukotetaan. Tuottajat ovat luvanneet että grooming tarina saa ansaitsemansa lopun, eli Maya pistetään lukkojen taakse ja avain heitetään pois.
        Hienoa että Isabel Hodgins saa vihdoin mahdollisuuden näyttää näyttelijän taitonsa.
        Karmaisevaa on ollut lukea joidenkin Robron fanien toiveita siitä että Vic tulisi raiskauksen myötä raskaaksi ja antaisi Aaronin ja Robertin kasvattaa lapsen omanaan. Joku roti fanittamisessakin pitäisi sentään olla.
        Lisan tarina tulee olemaan sydäntä särkevä ja vaikuttaa koko kylän elämään.


      • Jawline

        Kylä mustenee. Tummia 190cm parta miehiä otettu rooleihin liikaa. James Tate muutettu tummaksi myös silmiltään. En pidä. Pahalta tuntui lukea Victoriasta, jonka raiskaaja on tietysti oltava musta, luulen että se pub tiskin mies. Kyläkierroksella joku on huomannut Harrietin nimen arkun kannessa,kuva Fb eilen.
        Sarjasta on hyvin vaikea pitää nykyisin. Liikaa hahmoja ja kehnoja juonia. Vanessa tunkee silmille ja särähtää korville koko ajan. Ed ei valittu edes ehdolle Baftaan kertoo aika paljon tuotannon vääristymistä ja laskusuunnasta.
        Kate Oates sai Ed nousuun ja palkinnoille. Robert ja Aaron palasi sarjaan, oli Asleyn tarina ja Emma ja James Barton. v.2016 syksyn kolari oli huippua. Ensijainen kiinnostukseni on Robert ja Robron ja olen huolestunut siitä miten heitä kohdellaan sarjassa.


      • Spoileri

        Robron faneille ei tunnu riittävän mikään. Surrogacy tarina ottaa tällä viikolla jälleen tulta alleen, he ovat mukana myös big night outissa.
        Vanessa tuntuu myös olevan punainen vaate nepotismi syytöksineen.
        Koville tuntuu ottavan kun Robron ei ole enää ainoa lgbt pari.
        Vanityn suosio tuli yllätyksenä kaikille, myös näyttelijöille itselleen.
        Pisteet uusille tuottajille siitä että pettämiset on jätetty taka-alalle ja yhteisöllisyys tuotu takaisin.


      • DaleEmmer

        Taidan sitten vain seurata niitä kypsempiä emmerdale/robron faneja, sillä itse en onneksi ole nähnyt yhtäkäään toivomusta että Victorian raiskauksesta mahdollisesti syntyvä lapsi päätyisi Aaronin hoitoon. Muutenkin aika vastenmielinen ajatus, että jo useamman vuoden omaa lasta välillä aika epätoivoisestikin toivonut Victoria tulisi tämän seurauksena raskaaksi. Ja vielä päätyisi pitämään lapsen.

        ITV julkaisi mainosstrailerin yökerho-iltaan liittyen. Vaikka itse tarinan kuljetus ei enää tunnu Emmerdalen tekijöiltä sujuvan niin tyylikkäitä mainosfilmejä he yhä osaavat tehdä.
        https://www.instagram.com/p/Bv_h6djgePD/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=6s7838cp0hp3

        Mutta täyttä tottahan se nepotismi tällä hetkellä on. Ilman sänkykeikkaa ja säärtä pitkin etenemistä Vanessan korkeintaan keskikastin hahmo ei olisi koskaan noussut siihen asemaan joka hänellä on sarjassa tällä hetkellä. British Soap Awardsien pitkät listat julkaistaan huomenna puolilta päivin, katsotaanpa onko tuottaja laittanut sänkykamarikumppaninsa ehdolle kuinka monen palkinnon saajaksi niissä.

        Katsoin pari kuvaa lisää tästä uudesta James Taten näyttelijästä ja totta silmien väri on muuttunut, mutta muuten kyllä harvinaisen komea nuori mies. Ja pitkä. yli 190cm näyttelijöitä sarjassa ei taida montaakaan olla, korkeintaan Tohtori Cavanaugh taitaa yltää samoihin mittoihin. En ihmettelisi yhtään vaikka Lincolnista tulisi monen katsojan mielestä koko sarjan komein mies. Nyt täytyy vain toivoa että se tärkein, eli näyttelijäntaidot olisivat myös kunnossa. Ja ettei häntäkin heti paritettaisi Debbielle...

        Hauskana nippelitietona muuten Jayn ja Manpreetin näyttelijät ovat näytelleet yhdessä aikaisemminkin. Molemmat olivat 2000-luvun vaihteessa Coronation Streetillä. Silloin näyttelivät kaupanpitäjä sisaruksia ja nyt sitten poikaa ja äitipuolta.

        Digital Spy / soapscoop twitter oli tänään kameran kanssa liikkeellä Emmerdalen studioilla, julkaisivat twitter-tilillään muutaman hauskan yksityiskohtaisen kuvan Myllyn sisustuksesta.


      • Spoileri

        Ainoa kategoria jossa Michelle voi olla ehdokkaana on best onscreen partnership. Voi sitä kitinän määrää jos näin käy.
        Lucy ja Emma ovat varmat valinnat best actress kategoriaan, kolmas on auki.
        Jeff ja Dominic best actor kategoriaan, kolmas tässäkin auki.
        Thomas Atkinson ehdottomasti best villain.


      • Spoileri

        Itse veikkaan että Jamesista ja Bellestä tulee pari. Siinä olisikin Kimille pala purtavaksi kun poika heilastelee Dinglen kanssa.


      • Spoileri
        Spoileri kirjoitti:

        Ainoa kategoria jossa Michelle voi olla ehdokkaana on best onscreen partnership. Voi sitä kitinän määrää jos näin käy.
        Lucy ja Emma ovat varmat valinnat best actress kategoriaan, kolmas on auki.
        Jeff ja Dominic best actor kategoriaan, kolmas tässäkin auki.
        Thomas Atkinson ehdottomasti best villain.

        Katie Hill best young actor, Samantha Giles best comedy performance ja James Moore tai Olivia Bromley best newcomer.
        Siinä omat veikkaukset.


      • DaleEmmer

        Joo ehdokkuuksien laatiminen on kyllä oma taiteenlajinsa. Ja loppujen lopuksi aika epäkiitollinen tehtävä. Teki niin tai näin niin aina väärinpäin. Kun näiden äänestysten alla syntyy aina jonkinlaisia fanisotia, ehkäpä Emmerdalen olisi fiksuinta vaan valita joku kolmas, neutraalimpi vaihtoehto "best partnership" kategoriaan. Mutta rehellisesti sanoen toivon että tänä vuonna suurimmat voitot menevät joko Coronation Streetin tai Hollyoaksin suuntaan. Varsinkin Hollyoaksin jalkapallovalmentaja hyväksikäyttö-stoori oli todellista mestaritason tarinankerrontaa alusta loppuun.


      • Spoileri
        Spoileri kirjoitti:

        Ainoa kategoria jossa Michelle voi olla ehdokkaana on best onscreen partnership. Voi sitä kitinän määrää jos näin käy.
        Lucy ja Emma ovat varmat valinnat best actress kategoriaan, kolmas on auki.
        Jeff ja Dominic best actor kategoriaan, kolmas tässäkin auki.
        Thomas Atkinson ehdottomasti best villain.

        BSA:n Best Actress kategoria:
        Emma Atkins
        Lucy Pargeter
        Zoe Henry

        BSA:n Best Actor kategoria:
        Dominic Brunt
        Jeff Hordley
        Ryan Hawley


      • DaleEmmer
        Spoileri kirjoitti:

        BSA:n Best Actress kategoria:
        Emma Atkins
        Lucy Pargeter
        Zoe Henry

        BSA:n Best Actor kategoria:
        Dominic Brunt
        Jeff Hordley
        Ryan Hawley

        Kaikki vahvoja ja hyviä ehdokkaita. Olen varsinkin iloisesti yllättynyt että Zoe Henryn upeat roolisuoritukset palkittiin ehdokkuudella. Andrew Scarbouroughin nimen olisin ehkä toivonut näkeväni tuolla myös, mutta kun saa valita vain kolme, niin minkäs teet. Katsoin myös muiden ohjelmien ehdokkaat välitse. Kovia nimiä sielläkin. Emma Atkinsin ja Ali Kingin (Corrien kuningatar Carla) fanit tulevat niin aloittamaan verisen fanisodan siitä kumpi naisista on saippuiden kuningatar tänä vuonna. Itse aion äänestää naisista Sally Ann Matthewsia (corrie) ja miehistä joko Gregory Finnegania tai sitten joko Richard tai Ryan Hawleyta.

        Nyt sitten vain odotan mielenkiinnolla milloin loput, eli tuomareiden/paneelin päättämien kategorioiden ehdokkaat julkaistaan.


      • Spoileri

        Paneelin päättämät kategoriat julkaistaan 30.4. Samalla ilmoitetaan myös missä ja milloin pidetään BSA.
        Itse olen myös mielissäni että Zoe Henry on mukana. Tehnyt hienoa työtä jo monta vuotta. Dominic Bruntin puolesta myös iloinen että vihdoin hänetkin noteerataan.


      • Tätäätäh
        Spoileri kirjoitti:

        Paneelin päättämät kategoriat julkaistaan 30.4. Samalla ilmoitetaan myös missä ja milloin pidetään BSA.
        Itse olen myös mielissäni että Zoe Henry on mukana. Tehnyt hienoa työtä jo monta vuotta. Dominic Bruntin puolesta myös iloinen että vihdoin hänetkin noteerataan.

        Onks nää juonipaljastuksia?


      • keskustelupalsta
        Tätäätäh kirjoitti:

        Onks nää juonipaljastuksia?

        Keskustelua keskusteluapalstalla.


    • kysynvaa

      kenes reittä pitkin victorian näyttelijä on kiivenny ku pääsee parrasvaloihi ekan kerran vuosii? olis dannynki kannattanu kiksauttaa tuottajaa eikä vastanäyttelijää ni robron olis mukana joka jaksos.

    • Spoileri

      Aieshaa näytellyt Shila Iqbal on saanut potkut rasististen twiittien takia.

      • DaleEmmer

        Kuulin tästä jo eilen jotain epämääräistä juorua, mutta hänen twitterinsä oli jo kiinni illalla joten en nähnyt itse niitä twiittejä. Rasistiset kirjoitukset olivat vissiin jo muutaman vuoden vanhoja. Intian kansallismieliset hindut vs. pakit tai jotain Kashmiriin liittyvää on se perinteinen syy kun intialainen tai pakistanilainen näyttelijä saa potkut rasismin takia Briteissä, joten oliskohan tässäkin nyt kyse sitten siitä?

        Uudelleenmiehittävätkö roolin vai kirjoittavatko koko hahmon ulos.
        Näyttelijänä (tai hahmona) hän ei kummoinen ollut, joten ei suurempi menetys itse sarjalle.


      • DaleEmmer
        DaleEmmer kirjoitti:

        Kuulin tästä jo eilen jotain epämääräistä juorua, mutta hänen twitterinsä oli jo kiinni illalla joten en nähnyt itse niitä twiittejä. Rasistiset kirjoitukset olivat vissiin jo muutaman vuoden vanhoja. Intian kansallismieliset hindut vs. pakit tai jotain Kashmiriin liittyvää on se perinteinen syy kun intialainen tai pakistanilainen näyttelijä saa potkut rasismin takia Briteissä, joten oliskohan tässäkin nyt kyse sitten siitä?

        Uudelleenmiehittävätkö roolin vai kirjoittavatko koko hahmon ulos.
        Näyttelijänä (tai hahmona) hän ei kummoinen ollut, joten ei suurempi menetys itse sarjalle.

        Vähän täytyy kyllä ihmetellä potkujen nopeutta. 17-18-vuotiaana kirjoitettujen vanhojen twiittien julkisuuten tulo -> pikapotkut päivän sisällä. Mark Jordon pahoinpitelee eläkeläisen pubissa, jahkataan kuukausia ja taas kuukausia ennenkuin tuotanto reagoi mitenkään.
        Ja sitten pientä tekopyhyyttä ilmassa kun joidenkin entisten ja nykyisten miespuolisten tähtien sosiaalista mediaa vähän kriittisemmin katsoo. Löytyy National Frontin miehiä, kännisiä Brexit vuodatuksia ulkomaalaisista ja h***rittelua ja v***ttuilua vanhemmille naishenkilöille. Mutta ehkä nämä pojat ovat liian isoja staroja ja heillä liikaa faneja niin on päädytty sormien läpi katsomiseen.


      • Spoileri

        Shila käytti n-sanaa useassa twiitissään jotka olivat vuodelta 2013.
        Ehkä tämän tapauksen myötä muutkin rupeavat miettimään mitä twiittaavat olivat sitten staroja tai ei.


      • Spoileri

        Lisään sen verran että hän oli 19-vuotias kun ne twiitit kirjoitti, joten ei mikään lapsi tai teini enää.


      • Ashestoashes

        Ko. näyttelijä oli roolissaan ärsyttävä tapaus katsojalle joten on hyvä että on poistettu. Jai on Sharmoista paras. Kunpa todella myös ärsyttävä ilmeisesti Brooksille läheinen huti hahmo HannahMatty lähtisi pois pian. Ei hahmolla ole mitään annettavaa katsojille, pelkkää soopaa. Jos olisi haluttu Bartonia tuoda niin John yllätys poika olisi voitu luoda pistämään kapuloita Moiran rattaisiin. Ed on tullut ikävä tapa tuoda uusia hyödyttömiä siivestäviä pa. hahmoja kuten Daz ja nyt Bear jota pitää vahtia.


    • DaleEmmer

      Tämän viikon parasta antia on ollut omaan makuun se kun hahmot jotka tavallisesti jaa yhteisiä kohtauksia tai edes muutenkaan noteeraa toistensa olemassaoloa ovatkin yllättäen olleet samassa paikassa tai tilanteessa ja jakaneet elämänviisauksia toisilleen. Kolme kohtausta jäi eritoten positiivisesti mieleen. 1) Peten ja Rhonan suhde on tiukilla Rhonan kohdunpoiston jälkeen ja heidän ikäeronsa korostuu nyt. Pete on nuori viriili ori ja Rhona taas tuntee itsensä vaihdevuotiseksi mummoksi. Joten Pete järjesti skumppatreffit Davidin kaupan kahvilanurkkaukseen, jonne Rhona ei kuitenkaan koskaan saapunut kiireidensä takia. Diana sen sijaan saapui ja kyllähän vanhalle pubiemännällä ilmainen kuohuva nuoren miehen seurassa kelpasi. Tästä seurasi aidosti hauska ja hyvä keskustelu.
      2) Kim Tate on hankkinut Kartonolle hevosia ja Rhona, vaikka toipilas vielä onkin, oli katsomassa yhden niistä kuntoa. Tämä oli ensimmäinen hetki kun Kim oli jotakin muuta kuin irvikuva entisestä itsestään vaan siellä vilahti se aito 90-luvun alusta tuttu Kim Tate. Toivoisin melkein näkeväni Kimin ja Rhonan olevan aidosti ystäviä joskus. Ellei tämä ole sitten vain peliä niin että Tate saa ostettua osuuden eläinlääkäreistä ja sen kautta houkuteltua poikansa takaisin Emmerdaleen.
      3) Robert ja Liv. Jacob jätti Livin opettaja Mayan houkutusten takia. Aseksuaali Liv oli jo valmis harrastamaan seksiä pojan kanssa pitääkseen suhteen yllä, mutta sekään ei auttanut. Robert löysi sitten tytön murtuneena Myllyn puutarhan penkiltä otti toisen isoon kainaloonsa ja piti juuri oikeanlaisen kannustuspuheen teinille. Myönnän olevani välillä vähän kyyninen, mutta tämä pari minuuttinen oli aidosti liikuttavaa katsottavaa ja parasta mitä Emmerdale on tänä vuonna tarjonnut. Ja nyt se kyyninen osuus: juuri sopivasti BSA-äänestysten alla, eli kaikki antamaan ääni Ryan Hawleylle vuoden parhaaksi näyttelijäksi! :) Mutta vakavasti Robertin ja Livin suhde ja sen kehitys on kyllä aika ainutlaatuinen. Juuri sellainen sopiva sekoitus huolehtivaa isoveljeä ja kuria ylläpitävää huoltajaa vaikkei heillä tosiaan mitään biologista tai edes laillista huoltajuussuhdetta olekaan. Tämä jotenkin vielä korostuu juuri nyt kun katsoo Davidin ja Jacobin suhteen tämänhetkistä tilaa. Ja koska tämä on saippuaooppera niin Liv yllätti Mayan ja Jacobin harrastamasta seksiä, mutta sen sijaan että ilmiantaisi heidät hän päättikin kiristää Mayalta 5000 puntaa (ilmeisesti jotta robron saisi rahoitettua sijaissynnyttäjän niillä rahoilla).

      • Spoileri

        Sori, mutta ääneni meni Dominic Bruntille ;) Nämä uudet ystävyys-suhteet ja toki myös vanhojen ystävyyksien uudelleen lämmittäminen on enemmän kuin tervetulleita.
        Pahoin pelkään että Kim käyttää Rhonaa hyväkseen saadakseen poikansa takaisin. Toivottavasti olen väärässä. Kim on ollut siedettävä Rhonan kanssa.
        Isobel Steele varasti eilen shown. Tulee pokkaamaan vielä monet palkinnot uransa aikana.
        Kaikki kunnia myös Louisa Cleinelle. Ei mikään helpoin rooli, mutta tekee loistavaa duunia Mayana.


      • DaleEmmer
        Spoileri kirjoitti:

        Sori, mutta ääneni meni Dominic Bruntille ;) Nämä uudet ystävyys-suhteet ja toki myös vanhojen ystävyyksien uudelleen lämmittäminen on enemmän kuin tervetulleita.
        Pahoin pelkään että Kim käyttää Rhonaa hyväkseen saadakseen poikansa takaisin. Toivottavasti olen väärässä. Kim on ollut siedettävä Rhonan kanssa.
        Isobel Steele varasti eilen shown. Tulee pokkaamaan vielä monet palkinnot uransa aikana.
        Kaikki kunnia myös Louisa Cleinelle. Ei mikään helpoin rooli, mutta tekee loistavaa duunia Mayana.

        Noh, niinkuin sanottu kaikki hyviä ja vahvoja ehdokkaita. Hyvä että Padsterikin kerää ansaittuja ääniä. :)

        Mayan näyttelijä tosiaan hirmuisen osaava ja niin kauniskin vielä! Mutta pakostankin mietin että käyttääköhän Jacobin näyttelijä oman elämänsä kokemuksia jotenkin tässä roolikuviossaan. Iltapäivälehdet kun kirjoittivat, että näyttelijällä on oikeassakin elämässään itseään muutaman vuoden vanhempi tyttöystävä, on ollut jo muutaman vuoden vaikka kundi vieläkin ala-ikäinen. Life imitating art jne.

        Jordan Reece näyttelee uutta Max hahmoa. Billyn tuttuja, taparikollinen. Eiks näitä tyyppejä ole jo aika paljon Emmerdalessa? Näyttelijän omien sanojen mukaan tulee olemaan mukana juonikuvioissa muutaman kuukauden.


      • Spoileri

        Joe-Warren Plantilla joka näyttelee Jacobia on tosiaan ollut jo muutaman vuoden ajan itseään 5-vuotta vanhempi tyttöystävä, eli puumista on kokemusta :)
        Max on tuotu varmaankin siksi kuvioihin että katsojille paljastuu mikä Billy on oikeasti miehiään. Toivottavasti Jessien silmät avautuu poikansa suhteen.


      • DaleEmmer

        HAHAHA! Vihdoinkin The Sun pääsee kostamaan Dannylle kaiken sen mitä kaveri on v**ttuillut kyseiselle julkaisulle. Karmaa. Mutta onhan se jo pitkään ollut julkinen salaisuus että Danny M. on todella ongelmallinen tapaus, hyvä että tulee totuus miehen käytöstavoista vihdoin kunnolla julkisuuteen. Edellinen Emmerdale pomo piti kaverille pariinkiin kertaa puhuttelun julkisista ryyppyreissuista ja siitä mitä kameroiden edessä EI pidä tehdä, mutta ei ole mennyt viesti vaan perille. Jos ryyppää ja heittää sitten sopimatonta läppää niin miksi se täytyy kuvata ja laittaa nettiin, kuinka idioottimaista! Juttu on kuitenkin niin että tekee Danny mitä vaan niin hänellä on iso fanilauma eri ikäisiä ja kokoisia naisia jotka puolustavat (eivät varmaan oikein erota näyttelijää roolihahmosta) häntä kiihkeästi ja kovaan ääneen teki mies sitten mitä vain. Uskaltaako Kate Brooks nyt sitten tehdä jotain, jää nähtäväksi.


      • Spoileri

        Ei ole kaverin ensimmäinen eikä todennäköisesti viimeinen p*rseily. Saa nähdä kuinka kauan hänen toilailujaan katsotaan läpi sormien.
        Kannattaisi laittaa korkki kiinni ja viedä puhelin kaniin.


      • DaleEmmer
        Spoileri kirjoitti:

        Ei ole kaverin ensimmäinen eikä todennäköisesti viimeinen p*rseily. Saa nähdä kuinka kauan hänen toilailujaan katsotaan läpi sormien.
        Kannattaisi laittaa korkki kiinni ja viedä puhelin kaniin.

        Pidän itse robronista, mutta koska osaan erottaa roolihahmon ja näyttelijän toisistaan niin mun mielestä potkut pitäisi antaa. Varsinkin kun vasta viime viikollahan se Aieshaa näytellyt Shila Iqba sai pikapotkut paljon pienemmän ja vanhemman rikkeen takia. Jos saa pitää duuninsa niin näyttäis kyllä aika epäreilulta, että yhdet säännöt yksille ja toiset toisille.


      • Spoileri

        Samaa mieltä että potkut pitäisi antaa. Onhan tuo käytös pöyristyttävää. Kuten sanoit niin samat säännöt kaikille oli status mikä tahansa.


      • Anonyymi
        Spoileri kirjoitti:

        Samaa mieltä että potkut pitäisi antaa. Onhan tuo käytös pöyristyttävää. Kuten sanoit niin samat säännöt kaikille oli status mikä tahansa.

        Huonosti käyttäytyvät Dannyt. Eastendersin Danny Walters (Keanu) on nyt liittynyt tähän samaan porukkaan kun hänen vanhoista twiiteistään koskien miehen edellistä työpaikkaa eli TV-sarja Benidormia löytyi sana "faggot" ja sillä ei tälläkään kertaan tarkoitettu sitä perinteistä ruokalajia.
        Nuori naisnäyttelijä sai tosiaan samasta aiheesta pikapotkut, mutta meneekö se sitten todellakin niin että molempien Dannyjen tekosia katsotaan läpi sormien tyylin jätkät vaan heitti läppää ja pojat ovat poikia? Molempien miesnäyttelijöiden pomot kun ovat vielä naisia, jotka kunnostautuneet kovina feministeinä, joten enemmän kuin mielenkiinnolla seuraan tämän keissin etenemistä.

        -DaleEmmer


    • Anonyymi

      Seb palasi pikaisesti kylään. Häntä esittämään on palkattu uusi vauva. Vähän hassunnäköinen punapää. Robertin ja Aaronin sijaissynnyttäjä tarina etenee. Vai pitäisikö sanoa Aaronin? Ilman minkäänlaista selitystä on jossakin päätetty että sperma jota käytetään on Aaronin. Sijaissynnyttäjän saapuessa kylään hänet esiteltiin koko Dinglen klaanille. Paddyn biologinen vapaapainija isä ja Faith pyörittivät naisrukkaa pubissa pitkiä tovia, mutta Sugdenit on taas kerran unohdettu kokonaan näistä kuvioista. Victoriaa tai Dianaa ei näy missään, heidän kommenttejaan tai reaktioitaan ei juurikaan nähty lainkaan. Robertkin tuntuu olevan perheenlisäyksessä ainoastaan pakollisen rahoittajan roolissa.

      • Anonyymi

        Robron fanit korjatkoon jos olen väärässä, mutta eikös he jossain vaiheessa keskustelleet siitä että haluavat lapsen jolla on Aaronin siniset silmät ja Robertilla on Seb niin nyt on Aaronin uimareiden vuoro. Liv kiristää Mayaa ja Jacobia kerätäkseen Robronille rahaa eli ei se Robert yksin ole rahoittajana ;)
        Vic paapoo tämän viikon Mattya ja ensi viikosta lähtien hänellä on ihan tarpeeksi tapahtumia omassa elämässään. Eikä Dianaakaan tunnu juuri napostelevan.
        Dawnin osallisuus Harrietin keississä onnistuttiin pitämään hyvin salassa.

        -Spoileri


      • Anonyymi

        Robertilla on jo poika niin onhan selvää,että nyt on tarkoitus Aaronin tulla isäksi surrogaatin avulla ja tyttö vauva olisi helpompi kuvauksissa. Sebia vuoden näytellyt tyttö Lily oli kiinnostava,ilmeikäs,söpö ja hyvä ja häntä näytettiin todella paljon enemmän kuin pikkulapsia yleensä kerronnallisista syistä.
        Uusi punertava hiuksineen poika lapsi nähty pari kertaa muutaman sekunnin ajan. Pojan 1.5v täytyy tottua kuvauksiin ja näin katsojakin tottuu vaihdokseen vähitellen. Käykö Sebastian jatkossa vain vierailuilla vai tuleeko pysyvästi kylään asumaan jää nähtäväksi.
        Jawline


      • Anonyymi

        Natalie Robronin surrogaatti ehdokas nähtiin eilen mutta vauva hanke ei jatku ainakaan hänen kanssaan jostain syystä. Toivoisin eniten, että Sebastian palaisi takaisin pysyvästi Robertille. Pikkulapsi vaihe on jo nähty Sebin kanssa joten ei enää innosta uusi vauva ja Chas saa lapsen lokakuussa.
        Sarjaan on otettu uusia hahmoja paljon ja heihin ovat keskitetty juonia liikaakin tai junnataan tylsien evvk Spencerien kanssa joten vanhemmat kiinnostavimmat hahmot on työnnetty taka-alalle. Ed ei kelvannut raadille edes Bafta ehdokkaaksi tänä vuonna. Kimin poika Jamie tulee ensi viikolla kylään eläinlääkäriksi niin saavat pomon lipittäjälle taas ruutuaikaa..
        Jawline


      • Anonyymi

        Michellellä pitää kiirettä kun pitää Katen lisäksi lipittää vielä Janeakin joka on päätuottaja. Laura ja Liam on tainnut lipittää kaikkia kolmea tuottajaa sen verran paljon Spencerit on ollut framilla. Robronista nyt puhumattakaan ;)

        Spoileri


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Natalie Robronin surrogaatti ehdokas nähtiin eilen mutta vauva hanke ei jatku ainakaan hänen kanssaan jostain syystä. Toivoisin eniten, että Sebastian palaisi takaisin pysyvästi Robertille. Pikkulapsi vaihe on jo nähty Sebin kanssa joten ei enää innosta uusi vauva ja Chas saa lapsen lokakuussa.
        Sarjaan on otettu uusia hahmoja paljon ja heihin ovat keskitetty juonia liikaakin tai junnataan tylsien evvk Spencerien kanssa joten vanhemmat kiinnostavimmat hahmot on työnnetty taka-alalle. Ed ei kelvannut raadille edes Bafta ehdokkaaksi tänä vuonna. Kimin poika Jamie tulee ensi viikolla kylään eläinlääkäriksi niin saavat pomon lipittäjälle taas ruutuaikaa..
        Jawline

        Aaron kertoi tännään Faithille että tarvitsevat kallista monivaiheista IVF hedelmöitystä, varten rahaa joka voi olla syy lykätä lapsi hanketta. Tiedän että on miespareja jotka ovat käyttäneet saman naisen munasoluja jolloin lapset ovat puolisisaruksia ja surrogaattina oli eri naiset. Rebecca voisi luovuttaa munasolun ja Sebillä olisi sisarus. Mutta eihän tuottajat ole noin fiksuja. Entä Victoria Aaronin lapsen äitinä? Victoria raiskataan huomenna to 25.4 klubijaksossa ja pahinta mitä tapahtuisi on jos hän tulisi raskaaksi jne. paitsi Vic käyttää pillereitä niin se olisi todella kuvottavan sairasta sensaatiota,häpäisyä yms.. Jawline


      • Anonyymi

        Sarjasta saa nykyisin sekavan sopan vaikutelman koska uusien hahmojen jutut ei oikein kiinnosta esim. Jessie poikinen sopisi londostaniin paremmin kuin maaseudulle. Uusilla on uusia vaatteita ym. mutta ei vaki asuntoa eikä työtä. Kuin irrallisia lyhyitä langan pätkiä joista ei muodostu vahvaa lankaa. Koska Kim Tate omistaa HF ja hevosia niin ratsastajia ja lammaslaumoja näkyy enemmän, Willapakan taakse tehty ulkotila kesä kuvauksia varten. Tänään to on naisporukan yökerho jaksot jossa tapahtuu asioita mm. Maya ja Jacob paljastuvat, Ellistä puukotetaan ja Victoria joutuu väkivallan kohteeksi mutta totuus yöstä nähdäån vasta takauma jaksossa parin vk päästä. Aaron ja Robert ovat mukana ilm. auttajina. Robron ei tiedä että Liv kiristää rahaa Mayalta vauva hanketta varten.


    • Anonyymi

      kenes punkas danny ny on köyriny ku robronii tulee tuutin täydelt.

    • Anonyymi

      Ellistä siis puukotettiin, Victoria raiskattiin, Maya sai tuta kolmen naisen vihan ja Rhona maistoi ilmeisesti kiellettyä hedelmää.
      Roxy, Fiona ja Amy saavat vihdoinkin kunnon matskua osakseen, kuten myös Isabel.

      Spoileri

    • Anonyymi

      En ole oikein viime aikoina jaksanut katsoa sarjaa kun se on ollut niin huono. Valonpilkkuja tai kiinnostavia hetkiä on ollut kovin vähän, mutta tänään luin iltapäivälehdestä että se näyttelijä (hahmon nimi taisi olla Lee, näyttelijä Kris Mochrie) joka laittoi huumetta Victorian drinkkiin ja sitten raiskasi hänet on oikeassakin elämässään tuomittu vankilaan deittihuumeiden toimittamisesta kavereilleen ja niiden tiputtelusta toisten ihmisten juomiin yökerhoissa. Siis mitä hittoa Emmerdale ja Kate Brooks? Nyt elämä matkii taidetta vähän liikaa. Kate Brooks leikkii twitterissä ja naistenpäivä jaksoillaan niin kovaa feministia, mutta kun tulee todelliset teot kyseeseen niin ruskeat tytöt saavat potkut saman tien, mutta Danny Miller ei edes nuhteen sanaa ja sitten vielä palkataan tällainen tyyppi esittämään deitti-huumeraiskaajaa. Jotenkin vaan sairasta menoa Emmerdalen tuotannossa tällä hetkellä.

      -DaleEmmer

      • Anonyymi

        Turha pelkästään Brooksia on haukkua siellä on kaksi muutakin tuottajaa. Jane Hudson päätuottajana vastaa päätöksistä puoleen tai toiseen. Eipä ole Danny Milleriä somessa näkyny avautumisensa jälkeen. Casting meni p*erseelleen Kris Mochrien suhteen se on sanomattakin selvää. Ovea näytetään sille joka tuon homman sössi eikä ottanut taustoista selvää. Eiköhän siellä ole viime aikaisten tapausten jälkeen otettu opikseen ja tutkitaan taustat huomattavasti tarkemmin kuin tähän asti.

        Spoileri


      • Anonyymi

        Brooks oli vaikuttamassa jo ennen virallisia vaihdoksia. yli vuosi sitten.
        Danny M. on kiusattu ja vainottu Twittrissä jo vuosia, haukuttu ulkonäköä,roolia jne. ja nykyisin myös tyttöystävää. Hiljattain Danny oli hyväntekevyys ottelun jälkeen suihkussa niin joku pervo oli tunkeutunut salaa kuvaaman häntä. Joillain ihmisillä ei ole rajoja mikä on sopivaa.
        Mitä Ed olis ilman Aaronia,ajatteles nyt Daleemmer ym!
        Huomasin,että ensi viikon ennakosta että Victorian kuvan taustalla lipaston päällä on hymyilevän pikku pojan kuva kehyksissä. Täytyy olla uusi Sebastian.


      • Anonyymi

        Laura Shaw ja Jane Hudson ovat olleet kauemmim ED:n leivissä kuin Brooks jos tarkkoja ollaan. Toki Brooks ollut yksi tuottajista loppuvuodesta 2018. Brooks nyt on helppo kohde vihoitella tunnetuista syistä.
        Hienoa että Robron fanit jaksavat puolustella Dannyn tekoja hamaan loppuun asti.

        Spoileri


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laura Shaw ja Jane Hudson ovat olleet kauemmim ED:n leivissä kuin Brooks jos tarkkoja ollaan. Toki Brooks ollut yksi tuottajista loppuvuodesta 2018. Brooks nyt on helppo kohde vihoitella tunnetuista syistä.
        Hienoa että Robron fanit jaksavat puolustella Dannyn tekoja hamaan loppuun asti.

        Spoileri

        Toki tiedän että niitä tuottajia on kolme, vähän sen kuuluisan Shakespearen näytelmän tyyliin, mutta koska yleisölle ei ole koskaan tarkasti tehty selväksi miten heidän työnjakonsa ja vastuualueensa oikein käytännössä toimii (tai rehellisesti ei-toimi) ja Brooks on heistä kolmesta se eniten media näkyvyyttä rakastavin niin ohjaan kritiikkini pääasiassa hänen suuntaansa.

        Tämän deitti-huume näyttelijän kohdalla kävi kyllä mielessä että Emmerdale tiesi tarkalleen kenet hommaan palkkasi, samoin kuin tiesi millaisen medianäkyvyyden sillä saisi. Juttu on ollut näkyvästi esillä koko päivän brittien iltapäivälehdissä ja somessa = hirmuinen määrä ilmaista julkisuutta sarjalle. Eli kylmästi laskelmoitu juttu?

        Olen katsonut Emmerdalen laakson asukkaiden elämää jo kauan ennen Aaronia ja luulen että tulen katsomaan niitä myös Aaronin poistumisen jälkeenkin. Joo ymmärrän toki että hän ja hänen tarinansa (varsinkin ne alkuvuodet) ovat todella merkittäviä monille, mutta näyttelijän käytös oikeassa elämässä on kuitenkin tärkeämpää kuin fiktiivinen hahmo telkkariruudulla. Itsellä Dannyn kohdalla maku meni niiden epäammattimaisten kännihaastatteluiden jälkeen ja lopullisesti kamelin selkä katkesi siihen "go back to your own country" huuteluun. Itse kun en siedä syyttömien niskaan huudeltua muukalaisvihaa sitten yhtään. Ilmeisesti viime marraskuussa on tapahtunut myös jotakin, koska silloin häntä kaikkialle seurannut parikymppisten tyttöjen fanilauma katkaisi kertaheitolla kaikki siteet häneen. Kukaan ei vaan oikein blogeissaan tai twitterissään suostu kertomaan mitä oikein tarkallaan silloin tapahtui. Dannyn kannattaisi varmaan ihan oman mielenrauhankin kannalta vaan sulkea twitter ja insta-tilinsä lopullisesti.

        Ihan rehellisesti mietin että mitä sitten kävisi herra Sugdenille jos Aaron näyttelijän potkujen kautta sarjasta poistuisi. Alkushokin jälkeen hänelle olisi varmaan aika helppo kirjoittaa tarinoita. Esim. Gemma Atkinsonin äitiysloman jälkeen Carly Hope voisi palata kylään ja heistä saisi todellla hyvännäköisen parin. Toisaalta James Tate voidaan tässä vaiheessa vielä helposti kirjoittaa miehistä pitäväksi ja näin ollen Robertilla olisi taas ovi auki kartanon suuntaan. (sinnehän hän salaa kuitenkin vielä haluaa). Hmmm. osaakohan Ryan Hawley ratsastaa hevosella?

        -DaleEmmer


      • Anonyymi

        ITV studion ulkopuolella oli jatkuvasti sama stalkkeri tyttölauma päivystämässä ja huutamassa etenkin Robronia kuviin yms ja aiheutti häiriöitä. Jotkut olivat huolestuneita häirinnästä. ITV teki viimein muutoksia,esteitä ettei norkoileva lauma päässyt lähelle näyttelijöitä. Kaikkia Näyttelijöitä oli myös kielletty menemästä aitaa ja laumaa lähelle. Työrauha pitää olla. Danny alkoi olla julkisesti kuvissa tyttöystävänsä kanssa. Osa tytöistä ei pitänyt Rebeccasta eikä Sebistä,lapsellista käytöstä,eivät katso,eivät äänestä blaablaa.
        Ei pitäisi eikä kannata kirjoitella spekuloida näyttelijöiden yksityiselämästä palstoilla joilla liikkuu kaikenlaista provsoijaa ja valehtelijaa. Ei ole tapahtunut mitään erikoista,humalassa tweettailu tai ig ei anna aihetta enempään.
        Brooks ja Shaw vastaavat päivittäisestä jaksoista ja castingista. Heidän nimensä näkyy uudempien kohdalla ei Jane huHudsonin joka on ylempi, executive tuottaja.
        Kris M. on saanut töitä vanhasta rikostuomiostaan huolimatta ennen ED.
        Ed palkkaa nykyään väh 190cm pitkiä. Miksi? Rhonan kanssa pussaillut Nate tulee töihin Moira ja Peten alaiseksi farmille. Jamie T? pitkä ja tukeva,puhe vähän tukkoista.
        Plotplot


      • Anonyymi

        On sieltä jotakin ukaasia Dannylle annettu kun hävisi somesta kuin pieru saharaan. Mutta se Dannysta.
        Itse en Alexander Lincolnista joka näyttelee Jamieta saa tukevaa millään. Eilisen perusteella vaikuttaa varsin mukavalta kaverilta ja antoi Kimin kuulla kunniansa.
        Grahamista on tullut täysi turhake.
        Liv tajusi vihdoin mitä Maya teki Jacobille.
        Roxy ja Isobel ansaitsee aplodit.

        Spoileri


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On sieltä jotakin ukaasia Dannylle annettu kun hävisi somesta kuin pieru saharaan. Mutta se Dannysta.
        Itse en Alexander Lincolnista joka näyttelee Jamieta saa tukevaa millään. Eilisen perusteella vaikuttaa varsin mukavalta kaverilta ja antoi Kimin kuulla kunniansa.
        Grahamista on tullut täysi turhake.
        Liv tajusi vihdoin mitä Maya teki Jacobille.
        Roxy ja Isobel ansaitsee aplodit.

        Spoileri

        Tuohon Rebecca kuvioon palatakseni niin tottakai hän sai Robron fanien vihat niskaan ja oli yksin syypää. Roberthan oli uhri joka unohti että Rebeccan kanssa homma ei toimi samalla tavalla kun Aaronin, eli toisin sanoen uutta suoleen kun vanha kuolee. Robert pelasi kännipäissään väärää reikää ;)

        Spoileri


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuohon Rebecca kuvioon palatakseni niin tottakai hän sai Robron fanien vihat niskaan ja oli yksin syypää. Roberthan oli uhri joka unohti että Rebeccan kanssa homma ei toimi samalla tavalla kun Aaronin, eli toisin sanoen uutta suoleen kun vanha kuolee. Robert pelasi kännipäissään väärää reikää ;)

        Spoileri

        En ole ihan varma voiko biseksuaali pelata väärää reikää. Eikös se ole biinä olemisen idea, että molemmat reiät ovat yhtä tasavertaisia ja oikeita... Tikulla silmään joka vanhoja muistelee, mutta olen pariinkin kertaan miettinyt millainen meteli olisi noussut jos Seb olisi laitettu alulle niin että Robert olisi ollut vesiselvä ja Rebecca puolen whiskipullon kännissä. "Seksi ilman suostumusta on raiskaus" oli parinkin kotimaisen puoleen vaaliteema vaalien alla. Mutta Emmerdale on saippua ja saippuaoopperoiden mielenkiintoisimmilla ja tärkeimmillä lapsilla täytyy olla aina hyvä syntymätarina. Mielestäni Sebastian Sugden-White kuuluu tähän sarjaan.

        James Tate. Kieltäydyn puhumasta hänestä Jamiena niinkuin sarja jostakin syystä nyt tekee. Hän palasi takaisin Emmerdaleen kuin hölmö iso sonnimullikka kevätlaitumelle. Vähän siinä aidat rytisivät ja silmät vetistyivät, mutta eiköhän se siitä. On muuten kookas kaveri. Pitkä kuin mikä ja rotevuutta kanssa löytyy. Pitkäksi mieheksi kantaa myös itsensä hyvin, eli ryhti kunnossa. Miellyttävä, joskin ehkä vähän epäselvä public school boy aksentti eli menee puhevartensa puolesta suoraan ylempään keskiluokkaan. Katsastin kaverin instagram-tilin lävitse, sen perusteella voisin sanoa että paidattomia kohtauksia tulossa taatusti. Siis harvinaisen komea kundi ainakin omaan makuuni, meni heittämällä Emmerdalen TOP-3 komeimmat miehet uusiksi nuoriherra Taten saapumisen myötä!

        -DaleEmmer


      • Anonyymi

        Olet oikeassa bi:lle kaikki reiät on oikeita, Rebeccan kanssa olisi vaan pitänyt laittaa mailan päälle "huppu". No, se menneistä.
        Ei mikään helpoin alku Jamesilla, mutta mielenkiintoista nähdä miten hänen tarinansa etenee.
        Alexanderista tulee varmasti sarjan mieskarkki. Varsin komea ilmestys.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet oikeassa bi:lle kaikki reiät on oikeita, Rebeccan kanssa olisi vaan pitänyt laittaa mailan päälle "huppu". No, se menneistä.
        Ei mikään helpoin alku Jamesilla, mutta mielenkiintoista nähdä miten hänen tarinansa etenee.
        Alexanderista tulee varmasti sarjan mieskarkki. Varsin komea ilmestys.

        Unohdin lisätä sen että ilmeisen moni kylän naisista iskee silmänsä häneen.
        Enkä voi moittia heitä siitä ;)

        Spoileri


      • Anonyymi

        Kimin pojasta James Tatesta 23v on tehty tarkoituksella näin alussa katsojia miellyttävä iso niceguy. Tuotanto haluaa palkintoja ja menestystä omille hahmoilleen ja tarinoilleen. Jonkin ajan kuluttua hänelle tulee sitten kartanon omistajille ja pojille tyypillisiä päävikoja, sekoiluja,juonitteluja,kostoja ja rikoksia. Grahamista James ei pidä. Kylässä asuu nyt 4 eläinlääkäriä mikä on liikaa. Toivon riesaksi tulleen Vanessan Tracyn lähtöä sarjasta konna isineen. Butlerin farmille tulee pian uusi renki Nate, jota näyttelee mixed Jurell Cartner,mikä on hänen taustansa? n190cm Pete,James,Nate ja Billy,Elliskin ovat pitkiä tri Liam C. Farmiin ja HF liittyvää tulossa lisää mutta toivottavasti ei mitään brokebackia,dynastia vaikutteita on jo.


      • Anonyymi

        En ymmärrä miten herrojen pituus vaikuttaa mihinkään. Sinua se tuntuu kovasti häiritsevän. Itselleni näyttelijäntaidot on tärkeämpiä kuin ulkoinen habitus.
        Juonipaljastuksista sen verran että Lisa ja Zak tulevat parin viikon päästä Skotlannista kotia ja ensi viikon jaksoissa selviää mitä big night outissa aikuisten oikeasti tapahtui Ellisille, Vicille, Mayalle ja Rhonalle.

        Spoileri


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kimin pojasta James Tatesta 23v on tehty tarkoituksella näin alussa katsojia miellyttävä iso niceguy. Tuotanto haluaa palkintoja ja menestystä omille hahmoilleen ja tarinoilleen. Jonkin ajan kuluttua hänelle tulee sitten kartanon omistajille ja pojille tyypillisiä päävikoja, sekoiluja,juonitteluja,kostoja ja rikoksia. Grahamista James ei pidä. Kylässä asuu nyt 4 eläinlääkäriä mikä on liikaa. Toivon riesaksi tulleen Vanessan Tracyn lähtöä sarjasta konna isineen. Butlerin farmille tulee pian uusi renki Nate, jota näyttelee mixed Jurell Cartner,mikä on hänen taustansa? n190cm Pete,James,Nate ja Billy,Elliskin ovat pitkiä tri Liam C. Farmiin ja HF liittyvää tulossa lisää mutta toivottavasti ei mitään brokebackia,dynastia vaikutteita on jo.

        Toisaalta on jotenkin kauhean piristävää että James vaikuttaa olevan aidosti mukava ihminen. Lovable Rogue/mukava roisto-tyypit on jo niin nähty. Aidosti mukavia ihmisiä kylässä ei ole koskaan liikaa. Mitään heittopussia tai märkää märkärättiä en Jameksesta toivo, jotain särmää pitää olla, mutta sellaista hyvää vastapainoa äidilleen. Claire Kingillä ja Linconilla tuntuu olevan aika hyvä kemia keskenään, joten hänessä on potentiaalia mielenkiintoiseksi hahmoksi.
        4 eläinlääkäriä on tosiaan aina paljon pieneen kylään, odotan mielenkiinnolla miten se tulee toimimaan. Tuosta eläinlääkäri yhteydestä varmaan johtuen minulle tuli Jameksesta heti mieleen Zoe. Katsoin jokin aika sitten ne 1990 jaksot joissa Zoe tuli sarjaan, valmistui eläinlääketieteellisestä ja James tuntui heti olevan vähän nykyhetken versio siitä Zoesta.

        Tämän ketjun muuten voisi varmaan viikon sisällä sulkea ja avata juonipaljastus 8-ketjun.
        Voin sen itsekin jossakin sopivassa kohtaa tehdä.

        -DaleEmmer


      • Anonyymi

        Ei kaikkien tarvitse olla pahoja poikia. James on mukava piristys. Kuten sanoit Clairen ja Alexanderin välinen kemia toimii. James tuo myös pehmemmän puolen esiin Kimistä.
        Paddyhän ei pidä hevosista joten Kimin hevoset jää muiden vastuulle.
        Zoe oli mielenkiintoinen hahmo. Harmi että Leah Bracknell on vakavasti sairas niin hänen paluunsa ei ole mahdollista. Tosin kylässä on jo tarpeeksi eläinlääkäreitä :)

        Spoileri


      • Anonyymi

        James ja Nate. Mieleen tulee pari kysymystä. Nate Robinsonin syy tulla kylään töihin? Tunteeko Nate Kimin ja onko takana juoni saada Moiran ja Peten omistama farmi liitettyä HF? Ovatko James ja Nate tuttuja jo ennestään? Jamesille sopivia naisia on innokas Belle tietysti,ehkä Amy vai pyöriikö Rhonan ympärillä 3 miestä Pete,James,Nate? Muuten Rhonan hikoilu vaihevuosioireet leikkauksen jälkeen ei vastaa todellisuutta koska hormoni korvaus lääke aloitetaan heti.
        Victorialle ei ole sopivaa miestä kylässä ainakaan perheen perustamis mielessä. James lähinnä mutta James vaikuttaa mm. hieman hermoheikolta . Aikooko naisjohtajalauma palkata myös uusia 180cm amatsoni naisia. Kylän vapaat naiset n160cm. Tuskinpa kumpikaan Robronista on kiinnostunut ratsastus retkistä uusien miesten kanssa,olisi epäuskottavaa. Hawley osaa ainakin hiihtää,pelata kiekkoa,surffata,skateting,uida. On kaikki taidot agentin sivustolla mainittu.
        plotplot


      • Anonyymi

        CAPTCHA ei ilmesty näkyviin ja piti leikepöydän kautta puljata edellinen txt uudellen sivulle. Onko joku aikaraja? Ketjun pituuskin vaikuttaa hidastavasti.
        plotplot


      • Anonyymi

        James kärsii paniikkihäiriöstä, siitä mainittiin ti jaksoissa. Se ei tee ihmisestä hermoheikkoa.
        Vic tuskin heti on raiskauksen jälkeen miestä itselleen ottamassa ja perheen perustaminenkaan ei ole ensimmäisenä mielessä.
        James tuskin Rhonan haaremiin mahtuu. Eiköhän siellä ole Bellen ja Amyn lisäksi muitakin naisia kärkkymässä tilaisuuttaan päästä tekemään lähempää tuttavuutta Jamesin kanssa.
        Tästä lähtien castingissa ilmoitetaan että jos olet alle 180cm niin ei ole mitään käyttöä.

        Spoileri


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        James kärsii paniikkihäiriöstä, siitä mainittiin ti jaksoissa. Se ei tee ihmisestä hermoheikkoa.
        Vic tuskin heti on raiskauksen jälkeen miestä itselleen ottamassa ja perheen perustaminenkaan ei ole ensimmäisenä mielessä.
        James tuskin Rhonan haaremiin mahtuu. Eiköhän siellä ole Bellen ja Amyn lisäksi muitakin naisia kärkkymässä tilaisuuttaan päästä tekemään lähempää tuttavuutta Jamesin kanssa.
        Tästä lähtien castingissa ilmoitetaan että jos olet alle 180cm niin ei ole mitään käyttöä.

        Spoileri

        Kiva nähdä että Moira on vahvasti osallisena Vicin tarinassa ja hän on se jolle Vic kertoo raiskauksestaan.

        OTT Corriessa on käynnissä melkoinen joukkopako. 7 näyttelijää on ottanut hatkat sen jälkeen kun MacLeod otti ohjat.

        Spoileri


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        James ja Nate. Mieleen tulee pari kysymystä. Nate Robinsonin syy tulla kylään töihin? Tunteeko Nate Kimin ja onko takana juoni saada Moiran ja Peten omistama farmi liitettyä HF? Ovatko James ja Nate tuttuja jo ennestään? Jamesille sopivia naisia on innokas Belle tietysti,ehkä Amy vai pyöriikö Rhonan ympärillä 3 miestä Pete,James,Nate? Muuten Rhonan hikoilu vaihevuosioireet leikkauksen jälkeen ei vastaa todellisuutta koska hormoni korvaus lääke aloitetaan heti.
        Victorialle ei ole sopivaa miestä kylässä ainakaan perheen perustamis mielessä. James lähinnä mutta James vaikuttaa mm. hieman hermoheikolta . Aikooko naisjohtajalauma palkata myös uusia 180cm amatsoni naisia. Kylän vapaat naiset n160cm. Tuskinpa kumpikaan Robronista on kiinnostunut ratsastus retkistä uusien miesten kanssa,olisi epäuskottavaa. Hawley osaa ainakin hiihtää,pelata kiekkoa,surffata,skateting,uida. On kaikki taidot agentin sivustolla mainittu.
        plotplot

        Täältä agentti toimiston sivulta löytyy Hawleyn tietoja taidoista, klikkaa skills.
        Horse riding eli ratsastus. http://www.cam.co.uk/client/ryan-hawley/


    • Anonyymi

      Zakin ja Lisan häät on viikolla 21.

      Spoileri

      • Anonyymi

        Ja häitä seuraa Lisan hautajaiset myöhemmin koska näyttelijä haluaa lopettaa ja varmaan tuotantokin. Tästä kerrottiin jo joku kk sitten.


      • Anonyymi

        Tiedän että Lisa kuolee. Sen takia menevätkin uudelleen naimisiin. Hehän erosivat muutama vuosi sitten kun Zak meni Joanien kanssa naimisiin.

        Spoileri


    • Anonyymi

      Victorian raiskaus tapaus on esim. siitä miten ei pidä käyttäytyä jos haluaa välttyä raiskauksista.
      Victoria juo itsensä humalaan,juo pullosta ja hortoilee palohälytyksen jälkeen yksin ulkona,ostaa syötävää ja alkaa juttusille kahden miehen kanssa ja lähtee toisen miehen kanssa taxilla jatkoille, no eivät he sinne mene koska mies syö autossa joutuvat ulos kävelemään kylään,käy pissalla,V riisuu kengät ja mies kantaa hänet kotiovelle ja haluaa sisään teelle ja kertoo soittavansa taxin ja kun V ei halua enempää Lee istuu sohvalla ja kun V haluaa mennä nukkumaan menee yläkertaan mh luulee että mies on häipynyt mutta Lee tuleekin perässä ja haluaa sänkyyn..koska V on antanut ymmärtää,härnännyt häntä. Vic suostu jne...
      Victoria on käyttäytynyt tyhmästi kuin 15v teinityttö joka ei tunnista vaaraa. Jos ei sopinut yhteiseen taxiin niin miksi ei ota seuraavaa vaan jää kiehnaamaan norkoilemaan tuntemattoman kanssa yöllä ja päästää hänet kotiinsa? Vic hyppäsi jo Ellisin kanssa petiin tämän tultua kylään. Holtitonta. Tämän tarinan opetus on : pitää olla itsesujeluvaistoa ja välttää tilanteita joissa voi joutuu ikävyyksiin ja em. koskee myös poikia ja miehiä.

      • Anonyymi

        Victoria pysytteli kotonaan yksin flunssassa pari viikkoa ja kertoi viimein ensin Moiralle mitä ko. yönä oli tapahtunut Leen kanssa. Vic kävi tekemässä rikosilmoituksen mutta koska tapahtumasta oli jo 14pv niin poliisit eivät löytäneet todisteita asunnosta,kehoa ei edes tutkita ja koska muuta pahoinpitelyä ei tapahtunut. Lee on kertonut poliiseille että peti homma tehtiin yhteisymmärryksessä. Robert vei raskaana olevan Victorian,testi tehty, 2vk lomalle jonnekin ja kesäkuun alusta on spoileri että Vic ei halua aborttia.
        Silverline


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4700
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      275
      2777
    3. 134
      1717
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1411
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      204
      1380
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1134
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1089
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1067
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1061
    Aihe