Seinäjokelaispankin johtajan puoliso

niinsiisettäkuinka

47

1719

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Aviomiehet

   Sitähän minäkin ihmettelen,en oo tiennytkään,että näin pääsi käymään.

  • Älkää nyt olko juntteja!!! Komea mies hänellä. Taidatte olla vain kateellisia? 😜
   "Pasi Turtio on kiitollinen henkilön John Bisnar kanssa paikassa Abreeza Place Tower 2 - ALVEO Ayala Land.
   29. joulukuuta 2018 kello 6.47 · Davao, Filippiinit ·
   Olin maanjäristys, 7.1rihterin asteikolla😳

   Kun on 27 kerroksessa ja pitää päästä vauhdilla alas ja kämppä heiluu niin ettei pystyssä pysy, voi sanoa, että tekemistä oli. Kaikki muu kyllä unohtu, pääasia että selvittiin ja kaikki hyvin."

  • MaailmallaOllut

   Ajatella! Ensimmäisen kerran näköjään kohtaat tällaista? Toivottavasti et sydänslaagia saanut.

  • Eikövain

   Ei oo ihme, jos syntyvyys vähenee.

  • 369741

   Se on tämä uusi nimilaki Liisa voi olla vaikka Lauri ta toisinpäin Sipilän hallitus purkaa näitä vanhoja normia onnistuneeesti esim parkkikiekko saa olla mikä vaan ja minkävärinen haluaa etä näin

   • vaikuinkahan

    Niinkö meinaat että John on tässä tapauksessa nainen?


  • Keittiöpsykologi

   Olin poika nimeltä Päivi enkä tiennyt oonko Roomeo vai Juuliaaaa!

   Nykymaailmassa kaikki on niin epävarmaa että ihmiset ei enää uskalla pariutua, koska liberaalit "arvot" ovat tehneet jo parisuhteesta ja rakkaudestakin vitsin. Ihmetellään miksi erityisesti miehet syjäytyvät. Tietysti siksi että katseesta voi jo saada hyväksikäyttäjän leiman koska metoo. Ihmetellään miksi moni nuori mies tappaa itsensä. Koska naiset eivät huoli ketä tahansa, pitää olla korkeakoulututkinto, hyvin palkattu työ, omin kätösin rakenettu tupa, sosiaalista statusta, jne. Moni mies voi vaan haaveilla tällaisesta kun yrittää saada huonolla palkalla omaa elämää pyöritettyä lähes kaiken rahan menessä ylihintaisiin asuntovuokriin. Ja miksi näin? Koska pitää asua kaupungeissa ihmisten ympäröimänä koska kaikki mahdollisuudethan on niputetttu sinne! Ja miksi huoltosuhde on niin huono? Koska ihmisiä kuolee enemmän kuin syntyy. Maaseutu kuihtuu kun kaikki keskitetään kaupunkeihin. Sanokaa mun sanoneen, jossain vaiheessa Suomen asuntokupla ja rakennuskupla puhkeavat ja se on sitten menoa. Eikä tätä tilannetta korjata vaihtamalla väestöämme muukalaisiin joiden kulttuurissa kaikki meille pyhä ja arvokas on haram.
   Valkoinen ihminen tuntee syyllisyyttä kolonialismista ja on keksinyt kuolla itse sukupuuttoon. Kun sivistysmaat romahtavat, maailmassa ei ole kuin kehitysmaita. Mihin suuntaan maailma sitten menee? Voiko tästä ihmiskunnan kehityksestä puhua luonnonvalintana: Ihminen on kuoleva omaan paskaansa.

  • renkipoikaa

   Ei oo enää navettapiikoja tarjolla.

  • nippondenso

   kyllä lakeus pikkuhiljaa kansainvälistyy ..ruvetaan kuuntelemaan muutakin kun tangoa,kelpaa ruuaksi muukin kun atrian käriste sinapilla...rupee jussit tulemaan kaapista ulos sankoin joukoin ja niiden vaimot kiittää ei enää pettää saa oikeen luvan kans lähtee mualle naimaan

  • Anttonit

   Pasi teki Haavistot!

  • Noäläs

   Mikä on sulla ny sitte hätänä tässä tapauksessa?

  • aijaaaas

   Mistä Pasista täs jauhetaan ? Ja mitä hän on tehnyt ?

  • lähipiiristäseurannut

   Oh hoh en tiennyt tai mitään huomannut :) En todellakaan tiennyt, siis hänkö on homo? miten ihmeessä jäänyt huomaamatta? Niin se maailma muuttuu! Mitenkäs Helluntaipiirit hyväksyy?!!!?

   Lainaus ilkasta
   Ajattelin aluksi, että huimaako minua. Olo oli epätodellinen, Turtio kertoo.

   Pian hän ymmärsi, että kyse on maanjäristyksestä ja sanoi puoliso John Bisnarille , että heidän pitää lähteä heti ulos.

  • Takomonkujalta

   Pasi on asiallinen kaveri. Omasp:ssä olen saanut aina asiallista palvelua. ikävää mustamaalaamista. Kaikkea hyvää Pasille ja hänen puolisolleen.

  • takomolle

   Voitko kertoa mikä kohta on mustamaalausta kun kaikki on totta ja perustuu ko. hlön omaan kertomukseen.

   Kateutta varmaan on ilmassa koska ei monikaan saa puolen miljoonan S-AMG mersua työsuhdeautokseen tai kymppitonnin laukkuja lahjaksi työnantajaltaan tai tienaa miljoonia työssään ja matkustele ja elä luxuselämää ympäri maapalloa.
   Kateutta se vain on koska Oma Sp on Suomen avokätisin työnantaja huippujohtajilleen ;)

   • erikoistapajopa

    Pankissa jossa ei osata edes taseita laskea.


   • Eimersu

    Kuinka kallis Mersutar on ykkös Pasilla?


   • Pettyneet

    Kyllähän omasp.ssä taksat ovat nousseetkin pilviin,joidenkinhan ne mersut on maksettava jamuu hulppea eläminen.
    Vertailkaa i hyvät ihmiset niitä esim. Sp Ylihärmä S.joen konttori,onsuuri ero
    Kyllä tulee ikävä entistä sp.tä,jossa oli inhimillistä hinnoittelua ja palvelua..
    Mihinkähän tämä meno päättyy,ei kestä 10 vuottajos .niinkään kauan?.
    Pasit häipyyy. Vähin äänin.


   • khvl

    Eikö pankkien pitäis muuten elää ilman palvelumaksuja, niinku ennenkin ... elikkä myöntämällä lainoja jne...


  • Juntteja

   Harmi vain, että monet tuntemani homopariskunnat joutuvat näköjään asua paikkakunnalla, jossa asuu näin kuvottavaa 1900-luvulla elävää porukkaa. Ei kaimihme, kun tänne muuttaa kokoajan uutta porukkaa jostain Lapualta.


   • jjkkpp

    näillä keskustelupalstoilla on turha vastustaa homoutta koska viestini on poistettu.


   • raaka-roki

    Se on uusi normaali. Ellet sitä hyväksy, olet itse epänormaali.


  • Paskahomma

   Paskahomma. Kiitos tiedosta. En asioi kyseisessä pankissa. Paska homma.

  • veves

   vaihdan pankkia

  • Hyvällähyvällä

   Upeaa,että on tultu nykyaikaan.

   Täällä konservatiivisella epllä tuntuu olevan vaikeaa ymmärtää,että maailma on muuttunut. Kaikilla on samat oikeudet.

   Ihmisoikeudet kunniaan!!

  • Horse_and_Carriage

   Mitä väliä tuolla on? Etelä-Pohjanmaa on täynnä miehiä, joiden puolison nimi on Hand.

   • Notta.tul.kaapist.ulos

    NOTta ja sillviisiin. Sateenkaarentuollapuolen. Ja hänen kumppanin name andra hand.


  • kjhlh

   Emmäkään mikään "homppeli" oo, mut seksuaalinen suuntautuminen on jokaisen
   ihmisen ihan oma asia, joka ei kuulu kellekkään, varsinkaan jos ei riko lakia jne...

  • Lakikaikillesama

   Niin se kenen kanssa olet naimisissa tai asut yhdessä ei kuulu kenellekään.
   Lisäksi on syytä varoa julkista pelaamista koska saa helposti kunnianloukkaus syytteen.

   Suomessa on laki joka kieltää sukupuolisen syrjinnän.
   Suuntautumisen .rodullisen ,iän tai ruumiinvamman tai yms perusteella

   • Anonyymi

    Ja tällääsiä Turtioota Johnyja kusoo sun kans Cittaris samaan ränniin,eikö niistä edes toisen pitääsi kusta naisten puolella.


   • Siitä vasta syrjintää syntyy, jos saavat translain läpi. Ei pidä mennä liiallisuuksiin niiden "oikeuksien" kanssa, kun ketään ei kiinnosta sinun suuntautumisesi ja saat elää niin kuin muutkin, täysin tasavertaisena, mutta et ylivertaisena.
    Tässä viikon takainen yleisönosastokirjoitus Pohjalaisesta. Se kertoo kaiken olennaisen.

    "Kiistelty translakiuudistus uhkaa naisurheilijoiden oikeuksia
    279
    Hyvä puoli naisurheilun kansainvälisessä transvaltauksessa on se, että doupattujen itäsaksalaisnaisten 1970-luvun yleisurheiluennätykset ovat ehkä viimein voitettavissa.

    Muita hyviä puolia on vaikea keksiä.

    On suuri vääryys, että keskinkertaisena painonnostajana miestensarjassa uransa lopettanut Laurel Hubbard sai palata naistensarjaan kahmimaan mitaleita. Pikajuoksija Andraya Yearwoodin aivan ylivoimaista menestystä on ollut kiusallista seurata. Vapaaottelija Fallon Foxin kallonmurskausvideo on järkyttävä. Mikään laji ei ole ollut turvassa.

    Monet naisurheilijalegendat – esimerkiksi tenniksen Martina Navratilova ja uimari Sharron Davies – ovat nousseet vastustamaan epäoikeudenmukaisuutta, joka lähestyy farssia. Maailmalla yritetään korjata virheitä, joita Suomessa vasta lobataan.

    Suomessa ei ilmeisesti vielä joko uskalleta puolustaa naisurheilijoita tai ymmärretä, että kiistelty translakiuudistus merkitsisi myös suomalaisen naisurheilun lopun alkua. Niin kahden pienen tytön isänä kuin tyttöjen ja naisten valmentajana ihmettelemme, etteivät päättäjämme ja translakilobbarit ole ajatelleet asiaa loppuun asti.

    Nyt on oltava tarkkana. Jos juridisen sukupuolen muutoksesta tehdään ilmoitusluontoinen asia ja uuden sukupuolen mukana tulevat kaikki kyseisen sukupuolen juridiset oikeudet, emme voi mitenkään estää biologisia miehiä kilpailemasta naisia vastaan. Liigat noudattavat lakeja.

    Urheilussa eivät ratkaise sukupuolierojen keskiarvot vaan ääripäät. Voitto on usein vain 0,5 prosentista kiinni. Esimerkiksi naisten 100 metrin maailmanennätyksen on alittanut tuhansia miehiä, myös alaikäisiä poikia.

    On muistettava erottaa toisistaan biologinen sukupuoli ja sukupuoli-identiteetti. Fyysisessä kilpailussa merkitystä on vain sukupuolella, ei identiteetillä. Ja sukupuolta ei määritellä: se todetaan. Se on kirjoitettuna jokaiseen soluumme. Sukupuolielinten kehityshäiriöt tai psyykkinen sukupuoliahdistus eivät tätä muuta. Tämän hyväksyminen ei ole transfobiaa vaan tiedettä.

    Olisi lujasti harjoittelevien tyttöjen julmaa pilkkaamista ja ammattiurheilijoiden elinkeinon vaarantamista kilpailuttaa heitä biologisia miehiä vastaan. Jos vahvemmat ja pidemmät syntyperäiset miehet saavat kilpailla naisia vastaan – riippumatta kilpailuhetken testosteronitasoista – naisilla ei ole mitään mahdollisuutta. Tämän tunnustaminen ei ole seksismiä vaan feminismiä.

    Kysymys transurheilusta on herkkä ja vaikea. Pidämme tärkeänä, että kaikki saavat urheilla kilpaa – ja reilusti – iästä, fyysisistä rajoitteista tai sukupuoli-identiteetistä huolimatta. Inhimillisin ratkaisu lienee uusien kilpailusarjojen perustaminen. Näin ei ainoastaan naisilla vaan myös transmiehillä on mahdollisuus menestyä. Näemmekö tulevaisuudessa paralympialaisten lisäksi translympialaiset?

    Sillä välin suomalaista naisurheilua on puolustettava. Emmehän luovu urheilun, ravintoloiden tai päiväkotien ikärajoistakaan siksi, että osa väestöstä kokee olevansa ikäistään vanhempia tai nuorempia.

    Jason Lepojärvi
    TT, apulaisprofessori
    Porvoo

    Jenni Levävaara
    valmentaja
    Helsinki"


  • Anonyymi

   Kaikilla on oikeus olla oma itsensä . Ihmisoikeudet kuuluu kaikille!

  • Ihmisoikeudet kuuluu suomessa ja muualla maailmaa kaikille...ei etelä-pohjamaalla,venäjällä eikä koreassa

   • Anonyymi

    Noinhan se on juuri on.


  • Anonyymi

   KÖRTTI-HOMOUS LAPUALAISRUTTO iskenyt.

  • Anonyymi

   Pitää muistaa et homoudella hänkin on rikkonut jo niin isot rajat ettei enää millään teolla ole merkitystä. Lestadiolaus kodinn lapsena saattanut muut perheen jäsenet suureen häpeään millään ei tule olemaan enää mitään rajoja. Varokaa

  • Anonyymi

   Näin se luoja meidät pelastaa ylikansoittumiselta,homoparit eivät vielä onneksi lisäänny sikiämällä,vaan pelkästään tulemalla kaapista . 70-luvulla kun oli vielä kansalaistaitoa niin opettaja yläasteella neuvoi poikia vetämään heti turpaan jos joku miespuolinen tulee ehdottelemaan,ei taida enää nykyään edes olla kouluissa kansalaistaitoa,olisko aihetta.

   • Anonyymi

    KÖRTTI-HOMOUS ei estä afrikan väestöräjähdystä. Kohta täällä ei asu kuin mustia.


  • Anonyymi

   Eiköhän maailmassa ole jo tarpeeksi bangstereita.

   • Anonyymi

    Mitäs juntteja täältä vielä löytyy kun ei muuttuvaa maailmaa ymmärrä? Kyllä kelepaa helluntaipiireissä nauraa omalle typeryydellensä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitäs juntteja täältä vielä löytyy kun ei muuttuvaa maailmaa ymmärrä? Kyllä kelepaa helluntaipiireissä nauraa omalle typeryydellensä

    oli vissiin kyllä ollu setan bailuissa seinäjoella tungosta vaikka ei täällä "pitäisi olla gay tai lesbo porukkaa" kuulemma oli ollut hieman tuttua sakkiakin jotka sattuneesta monestakin sellaisesta eivät uskalla tulla kaapista..täällä kun tuomitaan joka asiasta....valitettavasti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    oli vissiin kyllä ollu setan bailuissa seinäjoella tungosta vaikka ei täällä "pitäisi olla gay tai lesbo porukkaa" kuulemma oli ollut hieman tuttua sakkiakin jotka sattuneesta monestakin sellaisesta eivät uskalla tulla kaapista..täällä kun tuomitaan joka asiasta....valitettavasti.

    tehdään tilaa ihmisarvolle...kyrkösjärvestä etelä-pohjanmaan gay-man saaret


  • Anonyymi

   Pankinjohtajan koiraspuoliso avasi sisaruksineen Seinäjoelle ravintolan. Hienoa miten olemme voineet filippiiniläisiä auttaa. Ensin yliopistokoulutimme miespuolison ja sitten saimme hänen perheensäkin maahan ja olemme heillekin antaneet koulutuksen ja nyt saimme filippiiniläisen ravintolankin joka sateenkaarihengessä tekee punaniskajunteille homoystävällistä ruokaa.

  • Anonyymi

   Eihän siinä mitään ihmeellistä ole. Kautta vuosisatojen maailmaan syntyy samassa suhteessa heteroita kuin homojakin heteroita kuitenkin enemmän. Näin on aina ollut ja tulee olemaan. Olosuhteiden pakosta vain ovat olleet piilossa. Homous on synnynnäistä, mutta ei perinnöllistä eikä tarttuvaa eikä sitä voi enää syntymän jälkeen muuttaa. Sateenaariperheiden lapsista tulee samassa suhteessa heteroita kuin heteroperheissäkin ja toisinpäin. Jo sikiövaiheessa äidin kohdussa määräytyy lapsen sukupuolinn suuntautuneisuus. Sikiön aivojen hypotalamuksen inah3:ssa kehittyy hormoonitoiminta, joka määrittää tuleeko lapsesta hetero vai homo, sikiön omasta sukupuolesta riippumatta. Kun henkilö tämän tajuaa aikuisiässä, tulee hänestä tasapainoineen ja itsensä hyväksymä. Kyllä ulkopuolistenkin tulisi se hyväksyä.

   • Anonyymi

    voi vittu..perus persu oli löytänyt netistä luettavaa...


  Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyrkissä nöyryytettiin naisia avoimesti!!!

   Marko Kulmala pomona vaati naisia kertomaan karvoistaan ja näyttämään karvansa. Tea Khalifa oli neekeri ja Marika Makaroff lesbo. Harjottelijatyttöjä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   9910
  2. Bile-Sanna vai pääministeri-Marin? Lue Ukkolan kolumni

   Bile Dani on saanut haastajan Bile Sanna. Seiska ja Iltalehti uutisoivat alkoholin huuruisista julkkisjuhlista, jollaisia pääministerimme Sanna Marin
   Maailman menoa
   372
   6174
  3. Tässä on tomaattipasta a la Sanna Marin - Tämä yksi ainesosa kruunaa pääministerin lempiruoan!

   Pääministeri Marin paljastaa suhteellisen tavallisen lempiruokansa, mutta siinä onkin yksi aika erikoinen ainesosa.... Unohda fetapiirakka, nyt tulee
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   2974
  4. Mikko Kuustonen paljastaa Hanna-rakkaan yllättävän teon kriisin keskellä: "Ne on rankkoja..."

   Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus on kyllä mielenkiintoinen pari. Rakastuneet kypsissä kymmenissä ja uusioperhettä pukkaa: https://www.suomi24.fi/vii
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   2112
  5. Kepulaiset arvioivat Marinin ruumiinrakennetta

   Keskustan pää-äänenkannattajalehti Suomenmaa teki arvioita Marinin terveydentilasta muun muassa hänen siivousintonsa, ruumiinrakenteen ja juoksuharras
   Maailman menoa
   111
   1950
  6. Miehelle tiedoksi

   Haluan sinut. Haluan herätä vierestäsi, haluan antaa sinulle aamupusun, haluan jutella kanssasi kaikesta maan ja taivaan välillä, haluan käydä kanssa
   Ikävä
   94
   1867
  7. Suomesta mukaan lomalle mehupurkkia jotta saa Espanjasta käsin mainostaa

   On nämä huvittavia,kyllä kahvit pärskähti läppärille,ei voi olla nolompaa 😆😆😆
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   1219
  8. Miehelle ihanalle

   Tää meijän juttu on kyllä pakko selvittää,se ei jätä rauhaan.Onko minulle sydämessäsi paikka?Voisimmeko palata siihen hetkeen takaisin?Olisiko meille
   Ikävä
   53
   1031
  9. Matkailumäen pääomitus kaatui hallintooikeudessa.

   Olisi pitänyt kysyä EU:a lupa, Veronmaksajien rahaa säästyi 2 miljoonaa euroa ei paha. Eiköhän nyt olisi aika selvitysmiehen tulla matkailumäelle ja
   Ähtäri
   37
   928
  Aihe